Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real wil Mbappé alsnog deze zomer inlijven; BILD noemt flinke transfersom'

Laatste update:

Real Madrid wil Kylian Mbappé alsnog deze zomer inlijven, zo meldt BILD. De Madrilenen willen naar verluidt pokerspelletjes voorkomen en wachten daardoor bewust tot een van de laatste dagen van de huidige transferwindow met het uitbrengen van een bod. Mbappé beschikt bij Paris Saint-Germain nog over een contract tot medio 2024.

De transferperiode in Spanje en Frankrijk sluit op 1 september. De Duitse sportkrant weet te melden dat de Koninklijke tot 29 óf 30 augustus wacht om een bod van circa 120 miljoen euro neer te leggen bij PSG. Mbappé werd zondag 13 augustus na een lange transfersoap weer door de Parijzenaren in genade aangenomen.

De wereldster werd tijdens de voorbereiding op het huidige seizoen steevast buiten de selectie gelaten, mocht niet mee op tour door Japan en Zuid-Korea en was niet van de partij bij de eerste competitiewedstrijd van de Parijzenaren tegen Lorient (0-0). Inmiddels heeft de club Mbappé echter weer in de armen gesloten, zo maakte de club onlangs bekend in een statement. "Naar aanleiding van constructieve en positieve gesprekken is besloten om de speler weer toe te laten tot de training van het eerste elftal."

De Spaanse krant AS meldde vervolgens dat de optie dat Mbappé zijn contract gaat verlengen niet langer uitgesloten is. PSG zou al een contractvoorstel hebben gedaan met ingebouwde clausule voor een transfer naar Real Madrid in de toekomst, maar vooralsnog is deze naar de prullenbak verwezen. Wel is Mbappé bereid verder in gesprek te gaan met de clubleiding, om aan te horen wat zijn werkgever te bieden heeft.

Volgens de berichtgeving van BILD vraagt Real zich af waarom het nog een jaar zou wachten met het inlijven van Mbappé om mogelijk dan alsnog een afkoopsom te moeten betalen, indien de Fransman zijn contract bij PSG verlengt. Vandaar dat Real deze zomer al werk wil maken van de komst van Mbappé. De sterspeler van PSG maakte zaterdagavond zijn officiële rentree. Als invaller bracht hij PSG via een penalty nog wel op voorsprong tegen Toulouse. Een rake strafschop van voormalig AZ-aanvaller Zakaria Aboukhlal bezorgde PSG vlak voor tijd echter alsnog puntenverlies: 1-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bild ja.....de krant die ca anderhalf jaar geleden me het nieuws kwam dat Mbappe al een (voor)contract had getekend bij Real. We zullen zien. Maar zou mij niks verbazen als Mbappe uiteindelijk weer bijtekent.

20 augustus 2023 om 13:02

Dat was toch ook zo? Vandaar dat ze bij Real zo boos waren dat hij bijtekende?

20 augustus 2023 om 13:04

Dat kan toch niet? je kunt niet bij twee clubs tekenen.

20 augustus 2023 om 13:16

Nee Mbappe heeft niks getekend voor Real, alleen zijn ja woord gezegd. Daarom was Real boos maar een woord zegt natuurlijk niks officieels.

20 augustus 2023 om 13:19

Voorcontract kan gewoon, lijkt me.

20 augustus 2023 om 13:26

Een ja woord staat in de rechtbank als officieel, helaas voor Mbappe maar als Real hem voor de rechter had gesleept hadden ze gelijk gehad.

20 augustus 2023 om 13:40

Dan moet je dat wel kunnen bewijzen en daar zit het probleem.

20 augustus 2023 om 17:13

Neen was niet zo. Was wel de bedoeling maar wou Mbappe niet omdat hij bang was dat het publiek bij PSG zich tegen hem zou keren mocht dat uitlekken en de club hem dan misschien zou straffen door hem naar het reserve team te sturen oid. Vanwege zijn bezorgdheden hebben ze het allemaal bij een mondeling akkoord gehouden. Dom natuurlijk want die flapdrol brak zonder blikken of blozen zijn woord en ondertussen was Haaland ook al verkast. Sportief gezien zie ik hem dolgraag komen maar wat is ie met momenten toch onuitstaanbaar.

20 augustus 2023 om 22:21

Probleem is dat als je nu niet toeslaat, exact dezelfde situatie als vorige zomer opnieuw gebeurt, maar met dit keer ook nog de joker van de Saoedi’s erbij waar hij ook nog naartoe kan.

Mbappe die bediend wordt door Bellingham, ik ga dan overwegen richting Madrid te emigreren.

20 augustus 2023 om 13:23

Zolang vini en rodrygo kunnen spelen is dat goed, anders hoeft mbappe niet te komen voor mij. Vind het echt een egoïst..

20 augustus 2023 om 13:39

Het lijkt me haast dat Real dan naar een 343 zal gaan. Vinicius gaat er natuurlijk sowieso niet vanaf, en Rodrygo heb je ook nog wel nodig denk.

20 augustus 2023 om 14:10

Dat ego van m zal een stuk kleiner worden zodra hij naast een Kroos, Carvajal, Nacho en Modric zit in de kleedkamed. In PSG is het de grote man maar in Madrid zal hij "1 van de velen" zijn.

20 augustus 2023 om 14:25

In mijn ogen is Belingham geen echte 10, Rodrygo wel maar die speelt nooit op die plek. Wanneer Modric en Kroos besluiten om te vertrekken na vele succesvolle jaren dan denk ik dat het helemaal niet gek is om tegen mindere tegenstanders met Tchouameni/camavinga, Bellingham/valderde & Rodrygo te spelen en tegen sterkere tegenstanders met Tchouameni, Camavinga & Bellingham/valderde. Waarbij Rodrygo of zelfs Valverde als valse rechtsbuiten kan spelen. Wel echt veel potentie voor een super selectie de komende jaren, zeker wanneer Mbappe komt.

20 augustus 2023 om 15:25

Ik vind, zeker op dit moment, Valverde een betere speler dan Camavinga. Hij lost zoveel op en rent zich rot ook voor anderen. Mijn driemans middenveld zou bestaan uit Tchouameni, Bellingham en Valverde. Daarachter zullen Ceballos, Camavinga en Nico Paz komen wanneer Kroos en Modric gestopt zijn. Tchouameni gaat dit seizoen bewijzen waarom hij een wereldklasse verdedigende middenvelder is en Bellingham is een klasse apart. Met een alleskunner als Valverde is dit op papier top.

20 augustus 2023 om 20:31

@appelsap

Wat een grap.. De beste man had een WK titel achter zijn naam op z'n (dacht ik) negentiende waarbij ie een enorm aandeel heeft gehad. 4 jaar later staat ie weer op een WK finale en verliest deze op een haar en jij durft zijn naam in 1 adem te noemen met Carvajal en Nacho hahaha.

20 augustus 2023 om 23:09

Jammer toch altijd dat een punt zo slecht gemaakt wordt. Natuurlijk zal Mbappé niet als een schuchtere jongen bij Real aankomen, maar Carvajal en Nacho hebben wel behoorlijk wat meer gewonnen in clubverband en ook bij hun nationale ploeg. Daarnaast hebben zij hun waarde bewezen in de kleedkamer dus zal de dimensie volledig anders zijn dan bij PSG. Al is het al vanwege de mentaliteit van de club.

21 augustus 2023 om 00:15

Mbappe “1 van de velen” dat is hilarisch om te lezen. Hij is s’wereld meest waardevolle speler en toekomstige ballon dor winnaar die het WK heeft gewonnen en een finale heeft verloren waar hij een hattrick wist te maken. Als er iemand een ego mag hebben is het Mbappe hij staat boven iedereen is de huidige selectie van Madrid zelfs boven Modric, Bellingham en Vini

PSG staat toch redelijk met de rug tegen de muur. Als Mbappe alleen naar Real wil dan is PSG gedwongen elk redelijk bod te accepteren, Anders wandelt hij transfervrij de deur uit volgende zomer.

20 augustus 2023 om 22:12

Of Mbappe tekent weer bij, zoals vorige zomer.

Denk dat Madrid fans intussen meer geloven in reclames dat schaars geklede buurvrouwen om 2.30 op bezoek willen komen. Zo moet deze hele saga intussen ook wel voelen, zal je zien dat ie zo weer bijtekent en dan sta je met Joselu het hele jaar.

20 augustus 2023 om 13:19

Zoals je zegt. De verwachtingen zo laag mogelijk houden dan kan je niet teleurgesteld zijn

20 augustus 2023 om 13:29

Zijn die vrouwen niet echt?! Met wie ben ik dan al wekenlang aan het chatten?

20 augustus 2023 om 13:43

Met mij😉

20 augustus 2023 om 21:34

Wanneer maak je nou dat geld over voor mijn doodzieke transgender tante die zonder jouw bijdrage het niet red?

20 augustus 2023 om 13:31

Wat zou het dan toch heerlijk zijn als die transfer eindelijk word afgerond en ik als klap op de vuurpijl ook nog eens een leuke avond met een schaars geklede dame heb.

20 augustus 2023 om 14:19

Heb je zo'n wilde fantasieën ? 😄

20 augustus 2023 om 19:19

Ja jij wacht liever tot het zaakje vastgeroest is?

Als Mbappé deze zomer niet komt of volgende zomer tegen gunstige voorwaarden dan hoop ik dat Madrid voorgoed klaar is met hem. Een speler als Bellingham laat in alles merken dat hij dolblij is om voor Real Madrid te spelen. Dit zie ik nergens terugkomen bij Mbappé. Hij heeft ondertussen al meerdere kansen gehad om naar Madrid te komen en zijn eigen carrière naar het volgend niveau te tillen, maar toch kiest hij steeds weer voor het staatsgeld van PSG.

20 augustus 2023 om 14:33

Volgens mij wil hij zelf wel naar Real, alleen is er nog geen marktconform bod geweest vanuit Madrid. Daar kan Mbappe weinig aan doen....

20 augustus 2023 om 14:59

Nou, in 2021 werd er 170 miljoen ex bonussen geweigerd. Dat enkel PSG toen dit soort bedragen weigerde zegt heel veel over de positie die zij innamen in de 'verzieking' vd voetbalmarkt. En Mbappe verlengde zonder blikken of blozen voor 300 miljoen in 3 jaar. Dus PSG en Mbappe zelf hebben zelf deze absurde 'voorwaarden' gecreëerd.

20 augustus 2023 om 15:00

Edit: als Mbappe niet had bijgetekend had ie al lang naar Real kunnen gaan.

20 augustus 2023 om 14:55

Madrid vindt het begrijpelijk lastig te accepteren dat er een speler rondloopt met zó een enorme ego, dat hij niet op zijn blote knietjes dankbaar is voor de interesse.

Ik zal je zeggen, ben er onderhand wel klaar mee. Of deze man komt naar Real of hij dondert gewoon op en Real kijkt na andere opties zoals Oshimen.

20 augustus 2023 om 15:01

Denk ik ook steeds. Maar het is samen met Haaland wel de grootste speler ter wereld. Misschien zelfs nog een tikkie grootser. Dus zeg je daar nee tegen?!

20 augustus 2023 om 15:57

Op den duur wel. Niemand is groter dan Real als collectief. Natuurlijk willen we bij Real de grootste spelers, maar de negativiteit die deze man meebrengt is ook niet persé iets wat we moeten willen. Dus het is of deze zomer, of transfervrij aankomende zomer of oprotten en verder kijken naar talent dat zich tegen die tijd heeft ontwikkeld.

20 augustus 2023 om 16:38

En trouwens even terugkomend op samen met Haaland. Ik vind haaland niets anders dan een goeie spits en bij een club als City die heel veel aanvalt, maak je nou eenmaal veel doelpunten. Neemt nog steeds niet weg dat het een puike prestatie is natuurlijk wat hij presteert, maar ik zie Haaland nooit doen wat Mbappe deed op het wk. Mbappe is gewoon een veel betere spelers op zowat elke vlak. Had mbappe voor city gespeeld vorig seizoen, dan had hij ook gepresteerd wat Haaland heeft gepresteerd.

Wat ik toch wel opmerkelijk vind aan deze hele soap is dat er vrijwel nergens word gesproken over zijn positie. Waar gaan we hem nou neerzetten dan als ie überhaupt komt? Hij heeft bij PSG toch al vaker aangegeven dat hij vanaf links wilt spelen en niet op de ‘9’. Vinicius ga je er niet uithalen bij Real dus ik ben benieuwd hoe dat dan zal gaan…

20 augustus 2023 om 13:38

Eerste jaar gewoon gebruiken als supersub, omdat hij zo vervelend is geweest de afgelopen jaren.

Als ik real was geweest was ik voor alvarez gegaan van city. Denk dat die er met bellingham, vini en rodry om zich heen zeker 25 inschiet. Zal ook geen hoofdprijs moeten kosten denk ik.

20 augustus 2023 om 14:01

Geen hoofdprijs? Die kerel heeft deze zomer zijn contract verlengd tot 2028. Alvarez is daarentegen echt niet te koop. Zeker na het vertrek van Mahrez…

20 augustus 2023 om 15:30

Pep zegt echter altijd als er iemand tegen zijn zin zit, moet hij vertrekken. We zagen de afgelopen jaren ook dat dat geen loze woorden zijn. City zal dus wel meewerken aan een transfer, maar hij moet wel wat opleveren inderdaad.

20 augustus 2023 om 15:30

Ow dan heb ik dat gemist denk ik. In dat geval word het lastig maar was een perfecte speler geweest voor real.

20 augustus 2023 om 18:19

Toch zit Alvarez uitstekend op zijn plek. Dus als hij niet weg wil dan houdt het op. Hij is daar gelukkig en krijgt nu steeds meer de kans na het vertrek van Mahrez bijvoorbeeld.

Als je gister de wedstrijd van Real hebt gezien, zie je heel veel leuke dingen met een geweldig middenveld vol kwaliteit en potentie, en met een fantastische Bellingham. Als je net iets verder kijkt zie je wel duidelijk dat Vinicius en Rodrygo een beetje met hun ziel onder de arm rondlopen zonder spits in de buurt.

Ik vroeg me echt af of Real er niet op vooruit gaat met Joselu in de basis, terwijl dat eigenlijk geen basismateriaal van Real hoort te zijn. Los van de hele soap en al het gedoe, met Mbappe gaat Real er wel direct enorm op vooruit. Niet alleen omdat die individueel zo goed is, maar vooral ook omdat Vinicius en Rodrygo veel meer kunnen uitblinken (ondanks dat Mbappe natuurlijk wel flink verschilt van Benzema).

Als dit echt nog rondkomt gaat de titel voor Barca enorm lastig worden, terwijl ik ze nu wel als favoriet zie. Als trainers doorkrijgen hoe ze Bellingham wat vaster kunnen zetten, en het Vinicius en Rodrygo nog wat lastiger maken, gaat Real zonder echte spits een lastig seizoen tegemoet.

20 augustus 2023 om 14:51

Las gisteren ook mensen praten over de titel en kampioenschap.. haha Barcelona ligt ook niet te slapen hé.

Die zijn zowat rond met Joao Cancelo en ook Joao Felix lijkt daarheen te gaan. Zijn toch wel 2 sterke versterkingen als je het mij vraagt.

Barcelona speelt imo ook nog beter voetbal dan wij. Laten we niet voorbarige dingen roepen we zijn net nog maar aan het seizoen begonnen.

20 augustus 2023 om 15:10

Tis natuurlijk wel leuk om aan het begin van het seizoen jezelf aan een voorspelling te wagen.

20 augustus 2023 om 15:11

Ik was daar een van CMG, maar ik zei dus als hij elke wedstrijd doet wat hij gisteren deed.

Indien hij vertrekt kunnen ze Xavi wel direct terug halen uit Leipzig. Kerel wordt verhuurd omdat Messi, Neymar en Mbappe er spelen en pak ‘m beet 4 weken later zijn zij alle 3 vertrokken.

20 augustus 2023 om 14:49

Messi was toen al weg hoor...

Zou mooi zijn als die komt maar acht die kans bijna 0. Dat bod wordt sowieso niet geaccepteerd.

Rot soap blijft maar aanmodderen. Zo vermoeiend. Ik snap iets niet, als het helemaal niet zeker is, waarom het bestuur dan ook niets anders doet. Je had Kane kunnen halen maar nee. En dan nu risico nemen op de laatste dagen? En mogelijk zonder vervanger van Benzema zitten? Zou onbegrijpelijk zijn!

20 augustus 2023 om 14:48

Omdat het simpel is. Perez wilt een grote ster, een grote naam en geen halve werk meer zoals ze gefaald hebben met Jovic.

Perez wilt garantie op succes en wacht liever. Het is frustrerend en jammer maar ik snap Perez ergens wel.

20 augustus 2023 om 14:54

Want Kane is geen topspeler? Hij zou je nog zeker 4 topseizoenen kunnen geven. 60 mil voor Jovic, dan is 100 mil voor Kane peanuts. Ja minpunt is leeftijd maar boeien, vanNistelrooy gaf Madrid ook mooie jaren ondanks dat hij op 30 jarige leeftijd kwam. En dan kun je Endrick rustig klaarstomen.

En welk garantie heb je nu dan? Mbappe komt nog steeds niet he. Perez moet gewoon de realiteit accepteren en dat is dat je die spelers niet weg krijgt bij hun clubs. Dan maar niemand halen? Lekker logisch, Benzema is weg, ohh geen probleem, Joselu pakt het wel op joh, no worries. -_-

20 augustus 2023 om 22:18

Je kan ook gewoon Lukaku aan het lijntje houden tot 31 Augustus als plan B. Chelsea verkoopt niet nu al, zolang er nog een kans is op een RM bod.

Real zal echt vuur worden. Mbappe, Vinicius, Bellingham en Camavinga onder de vleugels van eindbaas Modric. Toch blijf ik die defensie zwak vinden voor Real begrippen.

20 augustus 2023 om 14:46

Verdediging is inderdaad niet geweldig. Dat waren jaren onze sterkste posities maar met het verliezen van Ramos, Pepe, Varane, Marcelo zijn we hier heel hard op achteruit gegaan inderdaad.

Tijd om echt te gaan investeren in goede verdedigers. Reece James van Chelsea is een uitstekende RB, De Ligt samen met Militao zou ik een geweldige duo vinden. En kijken hoe Fran zich ontwikkelt en anders Davies halen die blijkbaar dolgraag naar Madrid wilt.

20 augustus 2023 om 15:14

Reece James ligt langdurig vast en is nu voor de zoveelste keer weer een aantal weken uitgeschakeld met een hamstringblessure. Ik ben bang dat dit een rode draad wordt door zijn carrière. Wel een geweldige speler natuurlijk.

20 augustus 2023 om 15:36

De Ligt gaat denk ik niet zo snel weg. Davies is fantastisch, maar een García uit eigen jeugd is wat romantischer. Een rechtsback als James lijkt me zoals RM1335 zegt een te groot risico en onhaalbaar. Als Hakimi zijn wereldniveau weer kan halen is dat perfect. Centraal verdedigers zijn er zat dus dat zie ik wel goedkomen.

20 augustus 2023 om 15:59

Asjeblieft niet De Ligt zeggen…. Wat een zwakke verdediger.

20 augustus 2023 om 18:21

Alsof Reece James haalbaar is haha. Heeft zijn contract ook verlengd tot 2028 en daarentegen hoef ik die gast echt niet want hij is om de haverklap geblesseerd. Daar heb je echt niks aan. Kan je beter een Fresneda proberen te halen en dan Vazquez lozen. Carvajal begint wel sterk aan het seizoen sinds die aanvoerder is. Hopelijk dat die het maar kan vasthoudne.

Tja en toch blijf ik het geloven dat Mbappé 31 augustus komt.

Volgens PSGCommunity die steenvast blijven roepen dat Mbappé al een contract heeft getekend met Perez en dat alles al afgerond is. Zij mogen sinds het verspreiden van deze ‘roddel’ niet meer in de persruimte van PSG binnen.

20 augustus 2023 om 14:55

Die gasten geloof ik niet (meer). Alsof ze met RM fans aan het spelen zijn. Ze roepen dat zij zogenaamd documenten hebben gezien lmao! Ja ja ik ook, van Haaland en KdB, die komen ook. -_-

Parijs laat hem nu echt niet meer weg gaan. Ik heb ze gister gezien en in de minuten dat Mbappe mee speelde stelde het weinig voor maar het niveau zonder hem was gewoon slecht. Ik zie ook niet echt waar hij nu moet gaan spelen want Vini Jr is gewoon zeker van zijn plek op linksvoor. Als diepe spits vind ik hem totaal niet geschikt voor Real.

Mbappe moet uit het hoofd gezet worden die jongen wilt constant meer geld en blijkbaar is het zijn droom niet om voor onze mooie club uit te komen!

Ach, het is Bild... Die zijn sowieso hit or miss en bij buitenlands nieuws is het 99% mis en 1% hit. We zullen zien.

Uhm het zal allemaal wel. Ik wacht rustig op de communicado oficial. Tot die tijd is en blijft Mbappe een speler van PSG. Mocht hij volgend seizoen niet komen, dan hoop ik dat Real Madrid hem tot persona non grata maakt en dat Perez zijn biezen pakt.

In 1 transferperiode van Neymar-Mbappe-Messi naar Kolo Muani-Ramos-Dembele. Individueel natuurlijk op elke positie verzwakt. Maar voor PSG de beste keuze (behalve Mbappe dan). Toch wel mooi voor het voetbal dat het weer bewezen is dat al de grootste sterren samen geen goed team vormen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren