Unbeliebeble
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 2 oktober 2018
  • Unbeliebeble
  • 86 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 758
  • 23 jaar (23-4-1999)
  • 1
Persoonlijke berichten
14 juli 2019 om 11:10
#2

Als Madrid fan zou je juist blij moeten zijn. Neymar bij Barcelona zou een sterk team zwak maken omdat hij vergif in een groep is.

4 oktober 2021 om 17:19
#3

Je bent een legend bro

25 oktober 2021 om 10:05
#4

ey bro gefeliciteerd met de overwinning van gister real was beter

12 december 2021 om 18:35
#5

Bro thanks voor de mooie woorden over barca, ik wens real ook het beste toe in de toekomst, en hoop dat el clasico weer genieten gaat worden, zoals in de tijd met messi en CR7, je bent een strijder niffo

13 december 2021 om 13:28
#6

Ik ben die CR7 natuurlijk wel een klein beetje aan het stangen zelf. En blijkbaar heeft het effect, want toch heeft ie zn post aangepast. Desalniettemin zou je trouwens vervolgd kunnen worden. Ik meen het dat je vanuit de jurisprudentie echt al 65 mensen (in Nederland) hebt gehad die vervolgd zijn geweest voor het kwetsen/ discrimineren/ aanzetten tot haat op een online platform. Dus voor je zomaar wat tikt, kun je betre wel een klein beetje nadenken. Zo vrijblijvend is het allemaal niet meer.

13 december 2021 om 13:51
#7

@westend, ik ben zelf een jurist, dus ik weet dat het strafvorderlijk vervolgbaar is en ik ken ook de kwalificatie van groepsbelediging. Ik snap ook niet waarom je dit eigenlijk op mijn persoonlijke pagina komt melden aangezien ik niet de lasterlijke opmerkingen maakte en jij je ook niet tot mij richtte met je juridisch advies. Mijn opmerking naar jou toe was meer uit verbazing dat je iemand gratis juridisch advies geeft die het duidelijk niet verdient. Als je zulke taal bezigt moet je er de consequenties van ondervinden, want sommige mensen zijn nu eenmaal hardleers.

13 december 2021 om 14:20
#8

O bent jurist? Ik niet hoor, was voor mij vooral een beetje bluf om die kerel wat af te schrikken. Bedoel niet dat jij er iets mee te maken hebt hoor. Wilde ook met een persoonlijk bericht even mn verbazing kwijt. Ik denk dat die gast heel niet bewust is met waar hij nu precies mee bezig. Mijn hemel dat is echt fout hoor.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 12 mei
Internazionale en Tottenham Hotspur azen op de handtekening van Sofyan Amrabat. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren