Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV neemt na 164 speelminuten afscheid van Ibrahim Afellay

Laatste update:

Ibrahim Afellay keerde vorig jaar zomer na een afwezigheid van acht jaar terug bij PSV. Een groot succes is de rentree van de routinier echter niet geworden, aangezien de middenvelder in het afgelopen seizoen niet verder is gekomen dan drie optredens in de Eredivisie en een wedstrijd in het toernooi om de TOTO KNVB Beker. De samenwerking tussen PSV en de 34-jarige Afellay zal dan ook geen vervolg krijgen, zo laat de club woensdagmiddag weten via de officiële kanalen.

PSV spreekt van een ‘respectvol’ einde van de samenwerking: “We hebben Ibrahim uitgelegd wat in onze ogen zijn perspectief is en dat we denken dat dit niet past bij zijn ambities”, voegt technisch manager Jong de Jong toe. Afellay begon het seizoen onder trainer Mark van Bommel nog als aanvoerder, maar speelde door zijn minimale inbreng op het veld geen grote rol bij PSV. Tweede captain Denzel Dumfries droeg de aanvoerdersband meestal binnen de lijnen en vormde ook naar buiten toe het gezicht van de selectie.

De tweede periode van Afellay bij PSV blijft zodoende beperkt tot 164 minuten op het veld, verspreid over een klein uur tegen GVVV in de beker, invalbeurten tegen Fortuna Sittard en PEC Zwolle en 75 minuten als basisspeler tegen FC Twente in de Eredivisie. Afellay eindigde zijn dienstverband bij de Eindhovenaren met twee keer geel tegen de Tukkers.

“Omdat we zo ontzettend veel respect hebben voor zijn loopbaan én de manier waarop hij zich na zijn terugkeer heeft gepresenteerd, zijn dat moeilijke gesprekken”, gaat De Jong verder. “We gaan echter goed uit elkaar en we rekenen erop dat het afscheid tijdelijk is. Ibi is en blijft een echte PSV’er. Qua voetbal zit zijn tijd bij PSV er nu op, maar onze deur staat altijd voor hem open”, doelt De Jong op een eventuele rol in de jeugdopleiding.

De 53-voudig international van het Nederlands elftal hoopt zelf zijn loopbaan als voetballer elders nog een vervolg te kunnen geven: “Ik ben van mening dat mijn loopbaan er nog niet op zit, dat ik op een goed niveau nog van waarde kan zijn. Ik voel me sinds de winterstop pas echt honderd procent fit. De komende weken ga ik gebruiken om te bepalen of ik bij een andere club nog voor mijn kans wil gaan.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Terechte beslissing lijkt mij

27 mei 2020 om 16:01

Vooral jouw onderbouwing vind ik sterk.

27 mei 2020 om 16:03

De onderbouwing staat in het artikel zelf. Daar hoeft niets meer aan toegevoegd te worden.

27 mei 2020 om 16:08

Het waren 3 fantastische speelrondes!

27 mei 2020 om 16:55

Wieanders. En ik denk ook hele dure speelminuten voor Psv. Nooit weer op het oude nivo gekomen helaas.

27 mei 2020 om 18:01

Ik snap ook echt niet waarom ze hem terug hebben gehaald.
Er is ook echt in al die jaren geen moment geweest dat ik dacht die komt op een goed niveau weer terug.
Absolute top heeft er nooit ingezeten.
Maar bij een Arsenal of zo had hij best goed kunnen presteren in plaats van Barcelona.
Maar met zijn blessures was dat ook heel moeilijk geworden.

27 mei 2020 om 18:49

Voetballer2, misschien had hij wel een prestatiecontract, dan valt het bedrag waarschijnlijk wel mee.

Ergens toch ook wel heel erg jammer. Ik had gehoopt dat hij een dragende speler had kunnen worden maar het zat er helaas echt niet meer in.

27 mei 2020 om 16:34

Vind het ook heel sneu voor hem. Je zag dat hij wel wilde, maar het zat er gewoon niet meer in. Toen hij eindelijk het veld in kwam had ik echt een 'stichting doe een wens' gevoel. Supporters door het dolle heen, mensen glimlachen op de bank etc. etc. Het was niet echt serieus meer en dat doet pijn.

27 mei 2020 om 17:25

Sneu is een groot woord,wetende hoe bevoorrecht hij was en is. Gouden carriere,thans multimiljonair en alom gerespecteerd. Wat wil je als voetballer dan nog meer ?

Wel logisch natuurlijk, zit een beetje met blessures en fitheid te sukkelen en al behoorlijk op leeftijd. Denk dat hij ook niet past bij het voetbal dat Schmidt wil spelen (veel lopen, hoge druk). Succes bij een eventuele volgende club, Ibi!

Dit kan ik wel begrijpen. Ibi was sportief niet meer van waarde op het veld en daarom is het niet meer dan logisch dat Schmidt hem niet nodig heeft. Het zou mooi zijn als Afellay in een andere rol terugkomt, als bijvoorbeeld jeugdtrainer. Ik denk dat hij jonge jongens goed kan helpen in hun ontwikkeling.

27 mei 2020 om 16:30

Volledig mee eens, het is een logische keuze die PSV maakt. Hoewel het natuurlijk jammer is dat het afscheid op zo'n manier moet plaats vinden. Beetje het verhaal van Heitinga bij Ajax. Ik zie inderdaad ook wel kansen voor Afellay in de rol in het jeugdvoetbal (als techniek of jeugdtrainer) of bij het begeleiden van spelers. Hoewel het een beetje lastig is op een afstandje in te schatten lijkt me dat wel een rol die bij hem past.

27 mei 2020 om 18:58

@Andres13: ik zou het mooi vinden als hij inderdaad in een andere rol terugkomt bij PSV. Of hij die kwaliteiten heeft, weet ik natuurlijk niet. Maar voor zover ik dat kan beoordelen lijkt hij een verstandige jongen en heeft natuurlijk een schat aan ervaring. Jammer dat hij (op het veld in ieder geval) geen bijdrage heeft kunnen hebben!

28 mei 2020 om 06:54

Hij heeft toch wel problemen gehad met trainers de laatste jaren, zo iemand wil je niet als jeugdtrainer.

Jongen uit Utrecht, misschien daar nog een jaartje spelen voor weinig geld? Neem aan dat het toch niet zo kan zijn dat hij na een jaar trainen totaal niet vooruit is gegaan in conditie.

27 mei 2020 om 16:18

Dat vind ik dus ook zo apart. Als hij gewoon mee traint dan kan je in een jaar toch wel fit genoeg zijn om op z'n aller minst als invaller aan de slag te gaan. Tsja, of het moet zijn dat hij geen pepernoot meer raakte maar dat lijkt me sterk.

27 mei 2020 om 16:40

Zal hij niet te veel verdienen om "als invaller" te behouden? Anders had je 'm inderdaad er best bij kunnen gebruiken lijkt me.

27 mei 2020 om 17:39

Hij had een prestatiecontract. Kreeg voor PSv begrippen en minimum (jeugd) loon met een bepaald bedrag per wedstrijd die hij speelde. Vandaar dat hij nooit zo maar mocht 'invallen' omdat dat eigenlijk alleen maar geld zou kosten.

27 mei 2020 om 22:55

Ah, dat verklaart wat. Dat wist ik niet.

Z'n carrière gaat echt als een nachtkaars uit. Had hem persoonlijk wat vaker laten starten vorig jaar, en snap ook niet zo goed waarom hij amper kans kreeg.

27 mei 2020 om 16:07

Was gewoon niet fit genoeg om te kunnen spelen vaak en als die dan kon spelen waren het geen hele wedstrijden meer.

27 mei 2020 om 16:11

Daarnaast was het ook niet echt een jaar voor PSV om hem even wat minuutjes te gunnen. De meeste wedstrijden dit jaar moest PSV keihard knokken voor een resultaat.

27 mei 2020 om 16:16

"Gaat als een nachtkaars uit?" Nu pas, dat is al 4 jaar geleden gebeurd. Sinds zn blessure bij Barca niets meer waard als Speler. Je koopt hem als 12e man..

27 mei 2020 om 17:03

Volgens mij is een 12e man echt nog wel wat waard...

27 mei 2020 om 17:27

12e man moet je natuurlijk ook hebben, al is het triest als je 12e man bent.. dat moet niet je ambitie zijn, lijk me. Niet dat Afferlay er wat aan kan doen. Het is gewoon klaar voor hem. Beter gaat het niet worden

27 mei 2020 om 16:57

Maar dat kun je min of meer al wel stellen sinds z'n vertrek bij PSV jaren geleden. Hij nam te veel hooi op de vork door naar een superieur Barcelona te verkassen en door uiteenlopende redenen (waaronder blessures) heeft hij elders ook nooit echt indruk kunnen maken. Laten we wel zijn: In minstens 10.000 minuten in het buitenland is het nooit bijzonder geweest.

Dit geeft maar weer aan, oude spelers welke al op hun retour zitten nooit een contract aanbieden. Deze man zwaar blessure gevoelig, dat wist de hele wereld toch vantevoren.

27 mei 2020 om 16:05

Oudere spelers op hun retour kunnen soms nog wel van grote waarde zijn. Kijk van Persie en Kuyt bij Feyenoord bijvoorbeeld. De spelers op hun retour die je haalt moeten echter niet blessuregevoelig zijn, dan gaat het vrijwel altijd mis

27 mei 2020 om 16:25

RvP is dan ook van een ander niveau en was ook snel vatbaar voor blessures

27 mei 2020 om 16:45

Huntelaar bij Ajax...

27 mei 2020 om 18:15

Rijkaard, Cruijff... er zijn genoeg voorbeelden van spelers die nog erg veel meerwaarde hadden!

27 mei 2020 om 18:47

Hoe kun je deze spelers nou met deze man vergelijken 🤣🤣

27 mei 2020 om 18:51

Dus als ik aangeef dat er spelers zijn die meerwaarde hebben en ik noem daar 2 geweldige voorbeelden van op, zit ik fout? Sorry maar ik geef alleen aan dat er genoeg spelers zijn die in de herfst van hun carrière nog van meerwaarde waren voor een Nederlands team. Niet meer en niet minder.

was te verwachten dat het niet veel zou worden. je haalt een speler die al jaren niks meer had gepresteerd dus op basis van wat hij nou is gehaald is me echt een raadsel. waarschijnlijk op basis van nostalgische gevoelens ofzo in de hoop dat hij in een PSV tenue op magische wijze opeens weer geweldig zou voetballen

27 mei 2020 om 16:43

Hij trainde al een half jaar mee. Van bommel wilde hem een contract geven die was ook redelijk positief erover. Maakt hem ook aanvoerder. Nieuwe trainer wil dat niet even goeie vrienden.

27 mei 2020 om 16:49

@vialauna ja maar Faber zal ook wel gewoon zijn beste spelers willen opstellen dus blijkbaar was Afellay nog minder als Guti, Hendrix en Rosario

27 mei 2020 om 16:56

Afellay kreeg van Faber een basisplaats tegen Twente, maar pakte 2 keer geel.

Eigenlijk gewoon hetzelfde als wat Heitinga bij Ajax een paar jaar geleden meemaakte: beide toch best wel iconen bij hun clubs en erg geliefd, maar vielen beide zwaar tegen. Maar in tegenstelling tot Afellay speelde Heitinga bij zijn clubs voor zijn terugkeer bij Ajax, nog wel redelijk wat wedstrijden en dat was bij Afellay niet het geval. Afellay heeft volgens mij sinds 2016 of 2017 echt letterlijk al bijna geen wedstrijd meer gespeeld (een stuk of 15 in de afgelopen 3 à 4-jaar) en zoals wel te verwachten was viel zijn fitheid enorm tegen en was hij dus ook al niet meer zo goed als werd gedacht, ook in de Eredivisie niet. Ben benieuwd wat Afellay nu gaat doen, want ik denk niet dat andere clubs in zowel Nederland als het buitenland hem willen hebben en dat het nu wel einde carrière zal zijn. Wel erg jammer, want in zijn eerste periode bij PSV was Afellay echt een goede speler en in zijn eerste halfjaar bij FC Barcelona speelde hij nog best wel wat wedstrijden. Helaas daarna geblesseerd geraakt en steeds verder afgegleden.

27 mei 2020 om 16:21

Heitinga speelde de laatste 2 seizoenen voor hij terug kwam ook steeds minder. Heitinga heeft uiteindelijk door een vroege knieblessure in zijn carrière ook de prijs moeten betalen. Ik geloof dat hij in een interview aangaf dat zelfs aangaf dat hij zelfs met zijn zoontje niet meer kan. Eigenlijk ging het bij Afellay ook mis met zijn knieblessure bij Barcelona. Herstellen van bepaalde zware blessures is in sommige gevallen maar gedeeltelijk mogelijk. Het is jammer dat Afellay zo moet eindigen.

Tsjonge. Ooit bestempeld als een van de grootste talenten van toen. Verdiende zijn transfer naar FC Barcelona. Werkte keihard en hikte steeds vaker tegen een basisplaats aan onder Guardiola. Een onvergetelijke assist op Lionel Messi in die allesbeslissende halve finale in de Champions League in uitgerekend El Clasico. Een pionnetje waar hij tijdens een training bij de Catalaanse club overheen viel, wat uiteindelijk cruciaal is gebleken in zijn slepende blessureleed tot op de dag van vandaag. Dat zijn carriere uiteindelijk volledig in het slob is geraakt. Zuur voor hem.

27 mei 2020 om 18:15

Afellay was totaal geen basisspeler en ook niet in wording bij Barcelona. Deed opzich leuk mee, maar dat was het ook. Echter had ie zeker meer uit zijn carriere kunnen halen. Dat vind ik wel.

27 mei 2020 om 18:27

En was hij voor dat pionnetje ook niet al een beetje blessuregevoelig?

27 mei 2020 om 18:27

Zijn eerste zware blessure bij Barcelona,was toch niet door een pion,kan daar niks van vinden op het internet,echt sneu...

27 mei 2020 om 19:58

Hij hikte helemaal niet tegen een basisplaats aan bij Barcelona, die assist was een zeldzame bliksemflits van Afellay. Naast een handjevol invalbeurten was het echt niet zoveel hoor. Pedro, Messi en Villa had hij er allemaal nooit en te nimmer uitgespeeld:.

Ik vraag me altijd af hoe dit kan. Is affelay het voetballen verleerd? Dat kan toch bijna niet. Zelfs iemand die lang geblesseerd is geweest hoort terug te kunnen komen mits het goed aangepakt wordt. Misschien wilde die te snel te veel?

27 mei 2020 om 16:09

Hij kwam gewoon niet meer op een fitheid niveau terug dat hij nog wedstrijden kon spelen op niveau, het lichaam is gewoon op.

27 mei 2020 om 16:10

Alsniets eenmaal kapot is dan kan het lastig zijn om dat te repareren.

27 mei 2020 om 16:11

In dit geval dus het lichaam wat simpelweg niet meer wil, althand niet hetgeen wat geëist wordt op topvoetbal niveau

27 mei 2020 om 17:07

Hij is er natuurlijk ook niet zo maar even uit geweest. vanaf April 2016 is hij eigenlijk maar 3 maanden fit geweest en ook in de periode daarvoor is hij een paar keer hele seizoenen geblesseerd geweest.

Wat enorm zonde, een fantastische voetballer en een enorm talent. Blessures hebben er wel voor gezorgd dat zijn carriere snel van de top heel hard is gevallen. Doodzonde maar nog steeds wel een mooie carriere gehad, de vraag is alleen hoe ver die was gekomen zonder al die blessures, we zullen het nooit weten.

Precies wat ik voorspeld heb bijna een jaar geleden, Afellay neemt afscheid met een Heitinga scenario. Ergens gun je dat soort spelers, die jarenlang een prominente rol bij de club hebben gehad, een mooier afscheid. Maar waar de geest nog wel wilde weigerde het lichaam. Ik hoop voor Afellay dat er een mooie rol in de toekomst ligt in het opleiden of begeleiden van spelers bij Psv. Of misschien op gebied van trainers ambitie.

De samenwerking tussen Affelay en PSV wordt beëindigd. Affelay blijft overigens wel aanvoerder van PSV...

Deze jongen moet gewoon stoppen beste voor hem denk ik te veel aan het sukkelen met blessures hij raakt gewoon niet meer fit en zo

Was te verwachten,hij presteert al 6 jaar niet meer... Blessures lopen als een rode lijn door zijn carriere. Benieuwd of hij nog een club vindt.

Dit vind ik heel erg jammer, maar wel begrijpelijk van Psv. Had het gevoel dat hij goed fit was op het moment dat de competitie werd stil gelegd. Had hem graag nog voor een jaartje zien verlengen, want denk dat hij nog wel van waarde had kunnen zijn mits fit. Ben benieuwd waar hij gaat tekenen. Misschien Utrecht?

Ik vreesde ervoor. Deze jongens moet naar de spiegel kijken en beseffen dat zijn carrière gedaan is. Wanneer je altijd geblesseerd ben is dit een teken om je ego te slikken en aanvaarden dat je lichaam het niet meer kan op brengen. Heeft mooie ploegen gedaan maar spijtig van de veel blessures. Het ga je goed ibi 👍🏾

Ik vindt dat clubs spelers niet moeten terughalen om te laten lijden op de bank en zeker niet spelers die in de geschiedenis van een club een vaste waarde hadden in het team. Tenzij je het vantevoren aan een speler duidelijk maakt.

Jammer dat het geen succes is geworden. Ibi ontzettend bedankt voor jouw jaren bij de club waarin je wel succesvol was. Je zit bij iedere PSV supporter in het hart gesloten. Kind van de club en dat zal je altijd blijven. Hopelijk kun je in de jeugd iets betekenen

Nou dat is ook een dikke faal. Onbegrijpelijk, geen bal geraakt laatste jaren. Voetbalt zn vriendje nog wel? Ergens in Turkije toch?
Aisatti ofzo?
Beetje teveel gehypt iig. Ligt echt niet alleen aan blessures

27 mei 2020 om 16:53

Aissati voetbalt inderdaad nog. Speelt eigenlijk al sinds 2012 in Turkije (op een uitstapje van 2013 tot 2016 in Rusland na) en speelt momenteel bij Denizlispor (uitkomend op het hoogste niveau in Turkije). Is daar ook basisspeler en speelde dit seizoen tot de coronacrisis, 25 wedstrijden in de competitie. Heeft geen goals gemaakt dit seizoen, maar wel 5 assists gegeven. Volgens mij werd Aissati in januari nog in verband gebracht met een terugkeer naar Nederland in januari of eventueel aankomende zomer. Als ik mij niet vergis, werd FC Twente (waar hij natuurlijk aan het begin van zijn carrière op huurbasis speelde) toen genoemd. Maar ik denk niet dat dat van een transfer zal komen.

Nog altijd meer toegevoegd in die drie wedstrijden dan Rosario. Er staat een fles klaar voor als die vertrekt.
Succes verder Ibi, jammer dat de rentree niets is geworden bij PSV

Iedereen die een beetje zijn carriere had gevolgd wist dat hij zelfs voor PSV geen meerwaarde meer zou zijn. Zijn laatste jaren bij Stoke was het al niet goed wat die liet zien en met zijn leeftijd en blessures wist je eigenlijk dat hij niet beter zou worden met de tijd. Ben benieuwd wat hij gaat doen. Wellicht dat hij in het midden oosten nog een club kan vinden om nog wat geld te verdienen. Zie hem nog niet stoppen.

Zo ontzettend jammer..... het lijkt er op dat Ibi niet meer helemaal fit zal worden, echt zo zonde. Klassespeler, maar pech gehad met blessures. Bikkel, we weten wie je bent en wat je kan, daarom houden de fans van je.

Op zich een hele logische beslissing. Hij heeft helaas sportief niks kunnen bijdragen dit seizoen. Snap persoonlijk nooit zo goed hoe dit kan. Een Afellay liep al een tijdje mee bij PSV zonder contract. Dan kun je toch wel een inschatting maken dat je er op het veld sportief niet veel meer aan gaat hebben? Je ziet hem iedere dag trainen. Bij Ajax had ik hetzelfde met Heitinga toen der tijd. Je ziet toch dat het niet meer kan, ondanks dat de wil er bij speler wel is? Ik ben benieuwd wat Afellay nu gaat doen. Stoppen of toch nog niveautje lager een poging wagen.

Zonde, maar had het ergens diep van binnen ook wel verwacht. Toch hoopte ik altijd dat hij een beetje op z'n oude niveau terug kon raken bij zijn terugkomst naar Psv. Helaas zat dat er niet in.. Samen met Aissaiti uit de jeugd opgeklommen, speelde ook een geweldige wedstrijd toen tegen AC Milan in de Champions League. Beelden die menig voetballiefhebber nog wel kent.

Lekker stoppen als prof en met vrienden in een bierteam gaan spelen en je op je carrière na voetballer gaan richten. Het lijkt mij een heel geschikte kerel om met de jeugd te gaan werken.

Hoe je het went of keert is de carrière van Afellay voorbij, zeker op het hoogste niveau. De comeback bij PSV was vooral bedoeld als iets sentimenteel. Er was bijna geen hoop dat Ibrahim echt nog iets kon betekenen op het veld. Nu dat er een trainer aan het hoofd staat die geen pure PSV sentiment heeft is het misschien tijd voor Afellay om te stoppen.

Ruimt lekker op. Schwaab maakt ruimte voor iets frissers, snellers en beters; het vertrek van Mitroglou en de terugkeer van Romero is een fijne upgrade en van 'cultuurbewakers' voor 'in de kleedkamer' ben ik nooit een fan geweest: als de kapotte knieen en gebrek aan wedstrijdritme Afellay na twee jaar niet meer op de been brengen is het gewoon verspilling van je selectieplaats. Dan zie ik nog liever, naast Mauro Junior, dat Dante Rigo die plek inneemt met een kansje om vriend en vijand te verrassen.

In feite gewoon wanbeleid geweest, want dit was volgens mij wel te verwachten. Als fan hoop je dat Ibi zijn glans terugvindt en stijlvol afsluit bij Psv, maar als beleidsbepaler had je toch boven dat soort sentimenten moeten staan.

27 mei 2020 om 17:51

Wanbeleid vind ik altijd zo'n groot woord. Als hij op 80-90% van zijn niveau was gekomen dan was het gewoon een bruikbare speler geweest. Daarnaast zal die in de kleedkamer ook wel zijn waarde gehad hebben. Ook is het leuk voor de jongere spelers en de fans. Dan zal jij natuurlijk wel aangeven dat het allemaal geld kost, wat ik heus wel begrijp. Maar in je selectie heb je altijd een speler of 5-8 die eigenlijk niks toevoegen. Dat probleem heeft iedere club in de wereld

27 mei 2020 om 18:11

of het wanbeleid was hangt in mijn ogen vooral af van de voorwaarden in het contract van Affelay. Ik meen dat hij een prestatie contact had, in dat geval was het de gok waard. Met een normaal contract zou ik het niet begrijpen. Natuurlijk had je een kans dat hij op 80% terug zou komen, maar je had het wel over een speler die voorafgaand aan het seizoen in 3 jaar maar 3 maanden fit is geweest en vanaf 2011! mede door blessures maar een keer een heel seizoen heeft gespeeld. En het waren bij hem niet een paar kleine blessures waardoor hij wel eens een wedstrijd moest missen maar halve of hele seizoenen.

Heel jammer! Is ook gewoon een normale gozer die je het echt gunt... Terechte beslissing van PSV uiteraard, maar zo zonde dat dit alles lijkt wat we van hem hebben gezien...

Heb hem niet op trainingen gezien, dus ga er vanuit dat ze weten wat ze doen. Ik had het als fan graag in wedstrijden gezien, want wat Rosario, (Hendriks) en Bruma in zo een 28 potjes per speler hebben laten zien was ook zeer matig! Had gehoopt dat ook een affelay dan in wedstrijden door de mand mocht vallen waarna zo een besluit genomen werd! Zijn 1e periode bij PSV was werkelijk gruwelijk, jammer van de blessures, succes Ibi!

Triest dat hij zoveel blessures heeft gehad maar het was een degelijke speler. Wat invalbeurtjes bij Barcelona en toen verhuurd aan een club in het rechter rijtje in Engeland. Overhyped maar toch zuur voor die jongen dat hij door blessures een nietszeggende carrière heeft gehad. Denk dat hij wel de kant op kon wat Depay nu heeft. Subtopper in Frankrijk/italië was wel gelukt. Marseille, Lazio, Sporting etc.

Natuurlijk niet meer dan logisch dat aan de samenwerking tussen Affelay en PSV een einde komt. Vond het sowieso al opmerkelijk dat PSV hem terughaalde, terwijl hij bij zijn laatste clubs nauwelijks iets heeft laten zien, waarom hij nog van meerwaarde zou kunnen zijn voor Psv. Denk dat Affelay's zijn carriere er nu wel langzaam op zit. Vraag me namelijk af welke clubs nog concreet geintressseert zijn in zijn diensten.

Denk dat iedereen wel wist welke kant dit zou gegaan zijn voor Afellay. Sinds 2014 persoonlijk nooit meer live aan het werk gezien. Bij Stoke een kleine opleving gekend maar daarna geen schim meer van de speler die hij ooit was. Ja, als Barca komt dan ben je weg. Denk dat iedereen dat wel een beetje begrijpt. Maar het pakte uiteindelijk niet goed uit voor hem. En best jammer want Pep gaf hem echt wel speelminuten. Invallen na rust in een halve finale cl uit bij Real als je weet wat voor elftal Barca toen had? Dan ben je niet zomaar een prutsvoetballertje. Achja, je kan uiteindelijk wel zeggen dat je er hebt gespeeld. Denk wel dat het klaar is nu voor hem.

Het waren twee geweldige wedstrijden!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren