Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV is helemaal klaar met Bakkali en trekt aanbieding weer in

Laatste update:

PSV heeft het helemaal gehad met Zakaria Bakkali. De aanvaller laat de Eindhovenaren al maandenlang in onzekerheid over zijn toekomstplannen, waardoor hij werd teruggezet naar de beloften. Toen Bakkali onlangs van zaakwaarnemer wisselde en Kees Ploegsma junior aannam, ontving hij een nieuwe aanbieding. Dit voorstel is echter ingetrokken, laat Marcel Brands weten.

/

Op de officiële website van PSV maakt Brands duidelijk dat de aanbieding die de talentvolle Belg heeft gekregen niet langer geldig is en dat betekent dat zijn huidige, tot 2015 lopende contract blijft gelden. Bakkali blijft bij Jong PSV, maar of hij nog wedstrijden zal gaan spelen voor de beloften, is twijfelachtig. Ploegsma junior heeft alweer afscheid genomen van Bakkali.

Twee weken geleden noemde Brands de achttienjarige Bakkali nog 'gewoon een goed ventje', die zelf ook het liefst bij PSV wilde blijven. Daar lijkt echter niets van te kloppen. Bakkali speelde vorig seizoen zestien competitiewedstrijden voor het eerste elftal van PSV, waarin hij drie keer scoorde. Hij maakte al die doelpunten op 10 augustus 2013 tegen NEC. Een vertrek in de winterstop is volgens Voetbal International nu het meest realistisch.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is echt ongelooflijk, kan zo goed voetballen maar lijkt het voor zichzelf helemaal te verpesten..

1 september 2014 om 18:34

Ongelooflijke zaak dit inderdaad. Helaas is verscheuren contract geen optie i.v.m. mislopen van opleidingsvergoeding dan.

1 september 2014 om 18:36

Misschien heeft Brands' dit wel per ongeluk gedaan wegens zijn woede....

1 september 2014 om 19:44

wat een wijsheid, precies wat de clubwatchers al zeiden

1 september 2014 om 20:20

Vind het een misselijkmakend ventje die zich na 4 goede wedstrijden veel te goed ging voelen en zelfs niet naar atletico madrid wilde..

1 september 2014 om 20:27

Tja elke volgende club zal zich nu wel eerst achter de bekende oren krabben. Dit wordt een verhaal dat straks niemand hem meer wil. Beetje Drenthe verhaal al heeft die Real wel gehaald voordat hij naast zijn schoenen liep.... dat is bij Bakkali nu al het geval

2 september 2014 om 19:30

Drenthe verhaal!? Die jongen zat in een compleet andere situatie !

1 september 2014 om 18:35

Vitesse kom er maar in! Eeuwig zonde van zo'n jongen. Maar genoeg is gewoon genoeg goed zo PSV! Die gaat vast naar Griekenland, Turkije of Rusland en slpeelt daarna in Qatar.

1 september 2014 om 19:41

Ja, maar het is natuurlijk afwachten hoe het gaat lopen. Hij kan natuurlijk ook een vreselijke rotschop op de training krijgen. Niet dat ik daar positief tegenover sta.

1 september 2014 om 18:36

gewoon riola als zaakwaarnemer nemen en naar een club in italie gaan

1 september 2014 om 18:40

En eindigen als die Bouy die van Ajax naar Juve ging. Nee daar schiet ie iets mee op. Hij komt nu gewoon nog te kort en zelfs nog voor PSV dus hij moet in zijn handen klappen met dit voorstel.

1 september 2014 om 18:41

Helaas voor hem en onze pizzabakker heeft hij gewoon een contract.

1 september 2014 om 18:50

Je hebt hier wel gewoon gelijk. Een mooi promo filmpje maken met wat flitsende acties is geen probleem voor Bakkali. Presteren en de kop erbij houden behoren nog niet tot zijn kwaliteiten. Ik geloof best dat je PSV ook vast wel iets kan verwijten, maar het probleem zit bij deze jongen. Als hij die 3 goals nooit had gemaakt, was er ook niets aan de hand geweest.

1 september 2014 om 18:41

@ Roytjuh2,

Inderdaad, Zakaria Bakkali verpest het alleen maar voor zichzelf, maar hijzelf denkt dat hij al goed genoeg is voor de Europese top.

Bakkali zelf moet nu ook gewoon beseffen dat een contractverlenging bij PSV het beste is, maar zelfs als hij dat beseft, dan is het al klaar met hem, want zo'n beetje heel PSV heeft het met hem gehad.

Bakkali heeft dus Atlético Madrid afgewezen en het is voor 99 procent zeker dat hij niet meer bij PSV zal blijven, Bakkali zelf denkt aan een Europese topclub. In potentie kan hij daar zeker terecht komen, maar ook dit moment gewoon niet.

Bakkali moet beseffen dat een subtopper of wat dan ook eigenlijk de enigste middel is om z'n carrière te redden, want bij PSV wordt hij al uitgekotst en bij grote Europese topclubs zal hij zijn carrière nog meer om zeep helpen.

Maar weet iemand eigenlijk hoeveel aanbiedingen PSV al aan Bakkali heeft gedaan? Volgens mij zijn het er minimaal vijf en het verbaasd me dat PSV toch telkens weer door blijft gaan, aangezien de meeste club al na een of twee aanbiedingen gestopt waren met onderhandelen.

1 september 2014 om 18:55

Op basis van wat kan hij daar terecht komen dan? 16 wedstrijden en 3 goals is onder het gemiddelde van Guus Hupperts. Ik hoop dat Bakkali zelf ook eens tekst en uitleg geeft ipv lafjes de kaken stijf op elkaar houden. Wordt nooit iets met deze speler als hij niets vertelt. Dan blijft er een negatief plaatje aan zijn naam kleven... een heel erg negatief plaatje

1 september 2014 om 19:14

@ Frankentime,

Bakkali heeft, mits hij zich gewoon volledig concentreert op voetbal, gewoon erg veel talent en als je hem in de jeugd zag voetballen (en ook de eerste paar wedstrijden van het vorige seizoen), dan kon je zien dat hij zeker de potentie had/heeft om ooit bij een Europese topclub terecht te komen.

Helaas doet hij van dit alles juist het tegenovergestelde en tot nu toe komt dat zijn carrière niet echt veel ten goede en dat terwijl hij er zeker wel de mogelijkheden ervoor heeft, mits hij een zaakwaarnemer heeft die hem niet opsteekt en zichzelf ook gewoon op het voetbal blijft focussen.

Want ik denk ook dat de zaakwaarnemer(s) die Bakkali heeft, ook een grote rol spelen en ik las laatst dat hij weer een nieuwe zaakwaarnemer heeft, maar het zal mij niets verbazen als hij Bakkali opsteekt of wat dan ook, zodat de zaakwaarnemer zelf ook wat aan de transfer verdiend.

1 september 2014 om 18:50

Nou Overmars misschien kan je hem wel halen

1 september 2014 om 19:00

Kees Ploegsma junior is niet meer zijn zaakwaarnemer... Dat zal ook mee hebben gespeeld..

1 september 2014 om 19:47

Let maar op die koopt Chelsea op en die verhuren hem weer aan Vitesse !!

1 september 2014 om 20:28

Ik hoop het niet. Er is maar net genoeg bier om Labyad te bekogelen, wat moeten ze dan met Bakkali?

(*voor de duidelijkheid, ik maak hier een cynisch grapje over onze zogenaamde "supporters", niet dat ik dat achterlijke gedrag van ze goedkeur)

2 september 2014 om 03:17

Lijkt erop dat Bakkali aanstuurt op het snel cashen van tekengeld bij einde contract...een andere reden kan ik niet meer bedenken.

Nou kom er maar weer in" iedereen komt"

On : PSV heeft natuurlijk groot gelijk .

Je vraagt je af wat zo n jongen bezielt.
Er zit duidelijk iets niet op orde in zijn wereldje.

Gewoon afscheid nemen aan het eind van dit seizoen.

Met zijn karakter zal het nooit een grote worden daarvoor is er te veel mis met hem.

1 september 2014 om 18:37

Het is natuurlijk de schuld van PSV volgens "iedereen komt". Laat me niet lachen, wat een vervelend mannetje. Lekker laten meetrainen en nergens meer laten meespelen.

Heel veelzeggend overigens dat ook Ploegsma met hem breekt.

1 september 2014 om 19:20

Inderdaad,dat is veelzeggend. Die ziet ook in dat hij niks kan verdienen omdat bakkali geen keuzes (durft) te maken.

Gewoon transfervrij of voor 1miljoen verkopen 25 transferrecht clausule. Mocht hij ooit weer zijn brein gebruiken dat je dan nog een miljoen of 4 terug krijgt

1 september 2014 om 19:08

@stratumseind Je moet de vlag uithangen wanneer je van die druiloor verlost bent. Hopelijk voor PSV kunnen ze hem nog verkopen naar een land waar de transfermarkt niet sluit vanavond. Deze jongen gaat het niet redden vanwege zijn mentaliteit. Ik zal het niet nalaten om kritiek op Brands te hebben (van wie ik geen fan ben) als dat terecht is maar in dit geval kan geen reden vinden om hem iets te verwijten.

1 september 2014 om 20:02

Dat gaan we ook echt doen.
Ik heb zelfs gehoord dat op de dag dat ie weg gaat er gratis bier wordt getapt in eindhoven.

1 september 2014 om 19:54

Zo benieuwd wat er in het hoofd van zo'n jochie omgaat.
Hoe is het mogelijk wat hij allemaal veroorzaakt?!
Als zelfs je nieuwe zaakwaarnemer je weer uitkotst na een paar weken zit er iets heel erg fout.

Lol is toch gewoon een goed ventje haha nou Bakali the soap part 3.

1 september 2014 om 22:03

Part 3 pas?

Die jongen verslijt meer zaakwaarnemers in 1 jaar dan de meeste profs in hun hele carriere.

Waarom wisselt hij zo snel van zaakwaarnemer? Begrijp niet zo goed waarom hij niet verlengt, Psv is toch een prima club om je te laten zien en om te groeien. Is er ook wat meer bekend van de beweegredenen van Bakkali?

1 september 2014 om 18:36

Dit keer is de zaakwaarnemer (ploegsma) zelf opgestapt.

1 september 2014 om 18:38

Die beweegredenen kent niemand. Ik vrees voor hem dat ie over een paar jaar realiseert dat ie zijn carriere om zeep heeft geholpen maar dan is het te laat.
Hij mocht al weg maar geen club wil 2 miljoen betalen voor hem dus er wordt ook getwijfeld aan zijn capaciteiten.

1 september 2014 om 20:20

Ik zou op zich graag zien dat Ajax hem ophaalt. Andere omgeving en strenge trainers doen hem wellicht goed. Kan hij op de flank om en om met kshna. Schone kan dan op middenveld.

Ga er vanuit dat deze jongen wel in het budget van Marc Netto valt. Is een gok die wellicht goed uit alt. Talent is er maar het komt er niet uit. Lijkt me ook een kwestie van gekrenkte trots door het vreemde turnen van nieuwe beleid naar alom kopen van het PSV van vorig jaar dus ik zou het aandurven.

1 september 2014 om 20:11

Bakkali wil op dit moment gewoon minuten maken, Wat ik ook niet meer als logisch vind. Maar krijgt niet het vertrouwen bij PSV dat hij wel graag zou hebben. En daarbij hebben de grote clubs in de vorm van : City en Chelsea hem een beetje gek gemaakt met tekenpremie's en salarissen

PSV heeft gelukkig geleerd na het verhaal Labyad. Hopelijk is de soap hiermee definitief voorbij.

Wat is dit m'n soap zeg ik snap er echt helemaal niks meer van die gozer had al kunnen vertrekken ging niet wou misschien bijtekenen gebeurt ook niet jammer dat het zo moet hij heeft veel talent maar zijn mentaliteit heeft hem in de steek gelaten

De hoeveelste zaakwaarnemer heeft hij nu aan de kant gezet?

1 september 2014 om 18:35

3 heeft hij er nu gehad. Ploegsma heeft echter nu zelf gebroken.

1 september 2014 om 18:40

Die zag al snel dat er niet te werken viel met het meneertje. Goede keuze!

Hij wil garantie tot speeltijd. Niet heel gek. En als hij niet wil verlengen is hij een lul.

1 september 2014 om 18:37

Ja dat zou het enige wel zijn...... De zoveelste zaakwaarnemer slijten zegt ook genoeg... Dit gastje heeft het iets te hoog in z'n bol.......

1 september 2014 om 18:44

Garantie op speeltijd moet je verdienen of niet dan.
Denk dat ie weinig te willen heeft.

1 september 2014 om 21:19

Ja maar ik zou ook de dikke vinger aan psv geven als ze met narsingh de beste rb heb die in nl rondloopt en dan nog ruiz halen ook

2 september 2014 om 03:41

Narsingh was maandenlang geblesseerd he.. Toen hij net terugkwam van zijn blessure had hij moeite om zijn oude vorm te herpakken. Dan is het wel logisch van PSV als ze iemand als Ruiz halen.

Fc Oss grijp je kans en haal deze ruwe diamant binnen.

1 september 2014 om 18:47

Nadat hij eintracht frankfurt atletico en liverpool afwimpelde staat hij vast wel open voor een vertrek naar Oss...............................
Benieuwd of hij daar het niveau kan aan tikken.

1 september 2014 om 18:58

Denk niet dat TOP Oss op heen zit te wachten. Die gaat vast naar China of zo

Nou, dan maar mooi wegwezen met die gast! Hier heb je helemaal niks aan. Ik hoop dat ie nergens meer aan spelen toekomt! Disrespect!

deze goos heeft serieus 1 goede pot op niveau gespeeld en denkt dat hij the next messi is ofzo
mag blij zijn dat hij bij een club als psv zit haha

Echt een idioot eerste klasse.

1 september 2014 om 22:05

Heeft gewoon 8 maanden de kans gehad om een keuze te maken

1 september 2014 om 18:40

Ben je gek? Zo'n gast wil je niet.

1 september 2014 om 18:42

Ik in ieder geval niet inderdaad. Een onruststoker is zonde van je tijd en geld

1 september 2014 om 19:04

Ik denk dat Bakalli zich te groot voelt voor Ajax no offence. Zelfs Atletico Madrid weigerde hij..
Hij wil denk ik naar Belgie of Frankrijk

1 september 2014 om 20:27

Ik zou hem wel bij Ajax willen zien denk dat hij met de juiste mannen om hem heen echt wel goed begeleid kan worden. En een type Frank zal er bovenop zitten dat is ook wel wat zo'n jongen juist nodig heeft.

En met een Bakkali heb je gewoon voor nu een El Ghazi en Bakkali op de vleugels en Kishna en straks ook weer een Fischer. Dan heb je de vleugels toch wel geweldig ingevuld. Kan je Schone meteen op het middenveld zetten op de plek van Serero.

Hoef je alleen nog een spits te halen (hoop nog op Bas Dost) en als het kan een verdedigende middenvelder en je selectie is toch echt super.

Tja, dat krijg je soms wanneer je directe omgeving je toe blijft fluisteren hoe goed je wel niet bent. Sommige mensen gaan dan naast de schoenen lopen, helaas.

PSV is een hele mooie club voor hem om zich te ontwikkelen, maar als je onterecht denkt klaar te zijn voor een hoger niveau dan krijg je dit dus. Zonde en jammer voor hem en Psv.

Contract vasthouden en geen wedstrijd meer laten spelen!

Jongens gewoon laten gaan. Af en toe zitten er rotte appels tussen. Dit is er zo een. Overschatte voetballer trouwens.

Zestien wedstrijden gespeeld, enorm opgehemeld in de media, relletje rondom zijn keuze voor het nationale team en in de kop helemaal de weg kwijt.. Ongelofelijk! Zaakwaarnemers die weggaan omdat het niet te doen is.. Wat komt er nog van terecht? Ik ben benieuwd!

Wat een sukkel is die Bakkali toch .... lijkt hij een goede keus te maken qua zaakwaarnemer, al was het maar vanwege de connectie met Psv, krijg je dit weer.

Misschien een koekje van eigen deeg geven nu ... telkens beloven dat ie mag spelen bij Jong PSV en dan telkens uitstellen. Eikel die gast.

1 september 2014 om 18:52

Sportief is het idd dom, maar het lijkt erop dat zijn doel is transfervrij ergens een dik contract te krijgen. En dat gaat waarschijnlijk wel lukken zo. Dus financieel gaat hij hier nog voor beloond worden ook. Jammer, maar dat is voetbal tegenwoordig.

1 september 2014 om 19:01

Gelukkig komt boontje altijd om zijn loontje... Ergens. Plus, welke ploeg gaat nu een recalcitrant mannetje halen die 16 x in de eredivisie heeft gespeeld. .. Ik blijf bij China

1 september 2014 om 23:34

Ik vrees dat je gelijk hebt Dante.

1 september 2014 om 23:35

Ik hoop het Frankentime, maar dan wel voor een laag salaris graag. ;-p

Hopelijk kan Ajax deze jongen weten te strikken. Volgens mij wil Bakalli gewoon speeltijd. Bij Ajax zal hij die wel krijgen en er zullen niet van die amateuristische fouten worden gemaakt als PSV vorig seizoen deed door hem 15 wedstrijden te laten spelen en hem dan op de tribune te zetten.

1 september 2014 om 18:48

Pffff wat moet Ajax met bakalli. Hou op man. Wij hebben een spits nodig + linkshalf

1 september 2014 om 18:53

Hij waant zich net zo groot als messi dus kan overal spelen. Doe maar een bod en brands zegt Ja.

1 september 2014 om 22:20

Hij is een lange termijn aankoop. Eerst zal hij in Jong Ajax ballen en heel rustig worden gebracht in het eerste. Volgens mij is het nou niet heel goed voorzien op zijn positie in de jeugd. Ervan uitgaande dat hij pas in zijn tweede seizoen begint door te breken, in zijn derde seizoen pas basisspeler zal zijn en in zijn vierde seizoen zal gaan vlammen.

1 september 2014 om 22:49

Je hebt al El Ghazi en Kishna. Wat Ajax nodig heeft is een spits. En geen derderangs voetballer.

Als zelfs een gerenomeerd en gerespecteerd zaakwaarnemer als ploegsma er zelf de brui aan geeft dan kan je alleen maar concluderen dat het mannetje in een wereld leeft vol waanideeen.
Het buro van ploegsma (trouwens elk buro) zou vol voor de knaken gaan met een talent van 18 .

RIP wat de cariere van bakkali betreft, dat wordt nooit een topper.

Ben benieuwd naar de verhalen van Thijs Sleegers vanavond!

Ik heb het heel lang volgehouden, maar ik ben helemaal klaar met dat joch. Dit is gewoon niet leuk meer, iedere keer deze onzin. Gewoon wegwezen, contract ontbinden en dan kunnen we er misschien eindelijk een punt achter zetten. Ook van mij hoeft hij niet meer op support te rekenen, wegwezen.

1 september 2014 om 19:00

Niemand wil hem nog hebben nu. Maar PSV moet zkr niet zijn contract ontbinden. Maar hem lkkr thuis laten zitten. (Niet op de tribune want daar kunnen betalende klanten zitten ) En thuis wordt hij niet beter en dan gaat hij misschien eens denken over wat wel een goede keus was geweest.

Ongelofelijk dom ventje. Wat een faal ook van die faalouders die hem niet in het gareel krijgen. Met zijn foute domme vriendjes om hem heen, die zich voortdurend inlikken, mee willen profiteren en hem totaal niet corrigeren.

Zo zonde. Vorig jaar was iedereen helemaal weg van hem. En nu gaat hij via de achterdeur weg als een moeilijke jongen. Van goud naar een hoopje stront. Kan snel gaan zeg.
Nu is Depay de opvallende man van PSV en vorig jaar op deze tijd was hij dat.
PSV begon toen ook zo belovend aan t seizoen..

1 september 2014 om 19:44

Na 3 wedstrijden weg van hem? Das snel...

2 september 2014 om 21:58

Ontken niet dat iedereen en vooral in Eindhoven euforisch was na zijn optreden tegen Zulte Waregem!

Die jongen gaat het niet redden, heeft absoluut de kwaliteit, maar niet de mentaliteit. Doet me een beetje denken aan Drenthe. Heb het gehad met die jongen, had van mij wel n tweede kans gekregen, maar dit ga je als PSV zijnde ook niet volhouden. Goed dat ze ermee zijn gestopt. Hoop voor die jongen dat hij eens een keer zijn verstand gaat gebruiken en gaat voetballen. Schijnt zelfs zo te zijn dat hij zijn neef had gestuurd voor de contractonderhandelingen ipv zelf te komen.

VZ zou dit "item "ook gewoon links moeten laten liggen en hun topics over belangrijkere zaken publiceren .

Mirin is rond met psv en aan de selectie toe gevoegd.
Prima geregeld en laat dat andere voor wat het is .

Aan een dood paard moet je niet trekken.

Heerlijk dit, prima statement van Psv! Wat een ongelooflijke arrogante blaag is het toch ook. Gewoon weg laten rotten dit seizoen en volgend jaar is er geen club meer die hem wil.

Goed gedaan Psv. Het is geen Romario dit he. De club is de baas, en als je niet mee wil werken aan een PSV wat mijn insziens best een aardige toekomst voor zich heeft dan ga je toch gewoon lekker ergens in de zandbak aan de slag. Maar eerst een nieuwe zaakwaarnemer vinden, dat zal lastig genoeg blijken.

Waar is iedereen komt? Hij post niet? Is hij soms de nieuwe zaakwaarnemer van bakkelei en wil ie zijn kruit nu droog houden. Topstrategie dit van Bakkali pdf

Hier is duidelijk meer aan de hand dan PSV on wilt doen geloven. Hopelijk komt er wat meer duidelijkheid langs de kant van Bakkali hoe en waarom.

Is dat mannetje nou echt zo dom of wordt hij heen en weer geslingerd tussen meningen van ooms, broers en neven?

Zoals Rik Elfrink mooi zei: is gaan zweven na 3x Breuer te hebben gepoort..

De jongeman heeft 8 maanden de tijd gehad om iets te tekenen. Gaat door deze keuze een jaar lang geen minuten maken. Horen we nooit meer wat van (op voetbal gebied)

Hij wil in 2015 transfervrij weg zou hem helemaal niet meer laten voetballen en mee laten trainen met de jeugd zoveel heeft hij buiten die drie wedstrijden aan het begin van vorig jaar niet laten zien eerst een seizoen presteren en dan pas babbels hebben

Misschien wat voor Isis en dan lekker latenweg kwijlen

1 september 2014 om 20:20

Waar voetballen die?

Zolang PSV de hoop had er nog wat stuivers aan te verdienen, was ie een goed ventje.
Da's blijkbaar over en nu blijkt het bij nader inzien toch niet zo'n goed ventje te zijn. Beetje een farce, toch?
Straks tekent ie toch bij en dan weten ze niet waar kruipen om te zeggen hoe een toffe jongen het wel is.

Wat wel steeds waarschijnlijker begint te worden, is dat Bakkali wellicht al lang een contract met een ander heeft.

Om één of andere gekke redenen, denk ik dat de Bakkali-soap alsnog niet ten einde is.

Wordt vervolgd. Ongetwijfeld.

@iedereen komt

Als je een vernieuwde aanbieding intrekt wil dat niet per definitie zeggen dat je het geen goed ventje vind toch?
Zakelijk gezien komen ze er niet uit zo blijkt maar dat wil niet meteen zeggen dat ze hem geen fijne jongen vinden .

Dat wordt namelijk nergens door iemand beweerd.

1 september 2014 om 20:52

Twee weken geleden noemde Brands de achttienjarige Bakkali nog 'gewoon een goed ventje', die zelf ook het liefst bij PSV wilde blijven. Daar lijkt echter niets van te kloppen.

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=223552

1 september 2014 om 20:56

2 weken geleden noemde hij hem inderdaad zo ja .
Noemt hij hem nu anders dan??
Ik lees daarover namelijk nergens niets terug.
Het enigste is dat de verbeterde aanbieding niet meer geldt , (misschien vanwege de transferdeadline?)

1 september 2014 om 21:15

VZ zegt: " Daar blijkt niks van te kloppen". Je kan er natuurlijk alle richtingen mee uit.

I don't know, vriend, waarom PSV alles on hold heeft gezet.

Het is een pokerspel en het is nog niet helemaal duidelijk wie de fish is.

1 september 2014 om 21:19

Voorlopig acteerd bakkali als kunstaas als je het mij vraagt.

1 september 2014 om 21:26

Mijn intuïtie zegt me gewoon dat ie al een contract elders heeft. Hij forceert gewoon een ontslag, zodat ie eerder bij zijn nieuwe club aan de slag kan.

1 september 2014 om 21:57

Volgens bepaalde Belgische online voetbalroddelkranten zou ie onderweg zijn naar Parma.

2 september 2014 om 00:50

Wat denk je zou er in 2016 nog over Bakkali worden gepost op Vz?
Of is het dan: Bakkali wie was dat ook alweer? Wat dat niet zo' n jong talent dat op een beetje rare manier bij PSV wegging en waar we nooit meer van gehoord hebben..

Waarmee ik zeker niet zeg dat het anders zou zijn als hij zou blijven. Dan horen we misschien ook niets meer.

Wat bezielt dat joch in godsnaam? Wat een soap zeg. Hoe kun je een veelbelovende carriere door de wc spoelen. Maar hij verdient het ook nog.

2 september 2014 om 00:55

Niet iedereen die veelbelovend is breekt ook echt door.
Zou ook raar zijn als dat wel zo was.
Natuurlijke selectie moet je hebben.
Wie spreekt er nog over Leandro of over Van Mol
Over een paar jaar weet misschien nauwelijks meer iemand zich Bakkali te herinneren op VZ. Dat is wel sneu voor hem maar ook weer niet heel bijzonder. Dat gaat met honderden talenten zo. Er zijn er maar een klein deel die echt doorbreken zelfs als je alle jeugdteams hebt doorlopen tot aan het eerste. Dan nog breekt maar een heel klein deel door.

2 september 2014 om 12:13

Daar heb je natuurlijk gelijk in. Maar wat mij zo nieuwsgierig maakt is wat deze jongen nou eigenlijk wil. Ik snap er helemaal niets van in dit geval. Helemaal als je leest dat zijn zaakwaarnemer er zelf na een paar weken maar de stekker uithaalt.

jammer dat die man het voor zichzelf moeilijk maakt, hij wil graag naar een grote club maar kan hopelijk nog een bliksemtransfer afdwingen naar Roda. Anders gewoon op de blaren zitten, hij is het voorbeeld voor anderen die graag topvoetballer willen worden.

Zeer jammer dat hij zich zo opstelt. Straks wordt dit een verhaal a la Cabral.. Een paar leuke wedstrijden en meteen eisen stellen, zo zonde!

Als hij zich nog goed had opgesteld, had hij nog europees en in onze top van onze eredivisie kunnen ballen, nog een betere ontwikkeling voor deze jongen, bij PSV mag je best een paar jaar over doen om je nog beter in de kijker te spelen en lekker genieten bij deze club.

Stop a.u.b. met dit soort nieuws over deze onbetrouwbare dwaas te vertellen. wat een schijtjong.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren