Angtet
Algemeen
Vrienden (2)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Woensdag, 20 augustus 2008
 • Angtet
 • 111 punten
 • Lid
 • Geen ban
 • 2.707
 • 50 jaar (23-12-1972)
 • Den Haag
 • lbo
 • magazijnmedewerker
 • 2
Persoonlijke berichten
11 november 2011 om 17:09
#33

Ok Haag Atletiek.
Dat ken ik wel ja, ik woon daar tegenover op de buizerdlaan.
Ik speel nu in de B1, uitkomend 2e divisie, dus best hoog.

Gr. Bas

25 december 2011 om 22:25
#35

Quick doet het erg matig de laatste weken ja, maar wel een overwinning op HBS voor de jaarlijkse Marco Böker trofee! Boshuizen heeft een erg sterke ploeg, veel voetbal zit er in.
De laatste wedstrijd heeft Boshuizen verloren, maar Quick deed hetzelfde en profiteerde niet.

Dat is het helaas altijd een beetje. Quick heeft absoluut het niveau Hoofdklasse, maar kan niet constant goede resultaten neerzetten. Zo zijn ze altijd de tweede.
Ik hoop op een periodetitel die er wel in zit denk ik, en zo promotie afdwingen!

26 december 2011 om 00:28
#36

Hoi Angelo,

Jij ook prettige kerstdagen en een mooi sportief nieuw jaar. En met ons cluppie gaat het helemaal goed komen Kampioenen!!!

Groeten Kevin.

Aangepast op 26 december 2011 om 00:29 door feyenoorder6.

1 januari 2012 om 17:51
#37

Sorry voor het late antwoord, maar het waren drukke dagen .

Wat bedoel je met goed uiteinde? En bedankt voor het compliment.

Gelukkig nieuwjaar en groeten!

1 januari 2012 om 22:03
#38

Oke, bedankt voor de uitleg. Nooit van gehoord, maar is dus haags he.

Ik heb zeker genoten. Lekker met kennissen enzo. Wel leuke sport, maar ik doe het zelf niet.

Ik voetbal zelf al 10 jaar. Ik ben zelf 17 jaar, dus al best lang in mijn leven voetbal ik. Bij een club hier in de buurt vv Svi. Gewoon met veel vrienden en we spelen best leuk voetbal. Erg leuk dit dat.

Groeten

2 januari 2012 om 00:29
#39

Hoi Angelo,

Ik denk dat we miyachi dit seizoen niet eens nodig hebben en Europa gaan we zeker in met dit team. Dat kan niet anders kampioen? ik hoop het maar denk niet dat het gaat lukken we moeten wel realistisch blijven. Maar hopen kan altijd.

Groeten

2 januari 2012 om 01:00
#40

Hoi Angelo,

Je kan het feit dat we niet meer meedoen in de Knvb beker en europees ook positief bekijken wij kunnen ons volledig concentreren op de competitie.
Terwijl andere clubs uit NL nog europees en in de beker meedoen dus die hebben meer wedstijden in de benen en meer vermoeid zijn. Het CL ticket zou mooi zijn ja maar laten we daar maar niet op gaan rekenen.

Groeten

2 januari 2012 om 20:24
#41

vv SVI zit ook in Zwolle, niet echt in de buurt van Den Haag ;)).

Feyenoord zie ik niet kampioen worden, wel realistisch blijven he. Ik gok op Ajax of Psv. Ajaz zie ik wel terugkomen en AZ wegzakken. In Engeland hoop ik ook op Arsenal of Liverpool, maar dat gebeurt toch niet. Ik denk op City, jammer genoeg. Spanje wordt gewoon Barcelona, haha. Real is wel beter geworden, maar ik zie ze nog veel punten verliezen en ons hopelijk niet zoveel.

Jij ook nog veel plezier hier .

7 januari 2012 om 22:41
#42

Bedankt voor je berichtje. Waardeer het dat je het niet zoals alle andere opvangt als je kritiek krijgt / verbeterd wordt. De meesten reageren nogal agressief of boos omdat ze hun gelijk willen halen.

11 januari 2012 om 11:49
#43

Dank je en hetzelfde natuurlijk voor jou.

Ik stoorde me gewoon aan die Turkse vrienden die een man met zo'n staat van dienst een echt Real-icoon als geflopt talent neer proberen te zetten.
Je weet nu eenmaal dat een speler op die leeftijd minder wordt en als zo'n man na zoveel seizoenen met een basisplaats bij Real in zijn nadagen nog een lucratief avontuur aangaat moet je niet verwachten dat je de nieuwe Messi binnen haalt.

13 januari 2012 om 00:26
#44

Messi is in de 2e helft ingevallen en bracht wel mooie dingen en goeie steekpassjes maar had iedere keer wel 3 man op zich staan waardoor er wel ruimte kwam voor andere en meer mogelijkheden.

Tegen Espanyol was hij ook niet gelukkig met z'n acties maar thuis tegen Osasuna was hij wel gewoon goed ingevallen maar Messi lijkt te delen in de slechte resultaten buitenshuis van Barca.

Ben vooral voor Feyenoord maar ben sinds 1,5 jaar dus sinds de komst van Villas-boas bij Porto wel redelijk verknocht geraakt aan Porto , fantastische ploeg maar dit seizoen is het voetballend een stukje minder en word Falcao als ultime afmaker toch wel gemist en moet heel veel van Hulk komen.

Daarnaast heb ik nog een zwak voor Aston Villa maar dat stamt vooral uit de tijd van Martin O'neill toen ze in mijn ogen het mooiste voetbal van de Premier League speelde met spelers als James Milner , Stewart Downing , Ashley Young en Agbonlahor. Nu vind ik het qua spel een stuk minder maar lopen er met Albrighton , Agbonlahor , Bent en N'zogbia weer klasse spelers rond maar de ploeg is zeer wisselvallig.

Verder heb ik nog Paris Saint-germain en dat gaat terug naar de tijd van Pauleta , de ultieme killer en het is mooi dat de ploeg nu door de investeringen weer kan meedoen om de titel want dat past bij de stad Parijs en ook Psg. Als je eens een goed beeld wil krijgen hoe de club leeft zal ik de wedstrijd tegen Marseille onthouden op 7 April 2012 dan zie je een keer goed hoe de club leeft en het geen koopclub is en echte supporters heeft net zoals City trouwens als men zich eens zou verdiepen in de historie want City is veel populairder in Manchester dan United.

In Spanje heb ik een zwak voor Valencia en dat komt vooral door Pablo Aimar , wat een geweldenaar was dat en ook Roberto Ayala , Mendieta en Canizares waren toen wel heel goed.
Nu zijn vooral Sergio Canales ( die we hopelijk wel gaan overnemen van Real) , Jordi Alba en Roberto Soldado mijn favoriete spelers , Soldado moet sowieso mee naar het EK en in mijn ogen als 1e spits.

31 januari 2012 om 00:27
#46

Graag gedaan.
Sporting zal een hele moeilije strijd hebben met Braga voor plaats 3.
Wel grappig dat de laatste wedstrijd van de competitie Sporting tegen Braga is.
Groetjes

8 februari 2012 om 19:08
#47

Bedankt dat je het met me eens bent!
En dat je mijn profiel reacties weer hebt aangevuld.

17 maart 2012 om 10:02
#48

Hoi Angtet!

Ja momenteel is het absoluut niet te voorspellen wie er kampioen gaat worden. Tegen Valencia zag het er in ieder geval heel goed uit. Het was maar dat hun een geluksgoaltje maakten en dat o.a Toivonen en Wijnaldum grote kansen misten. Twente is inderdaad zeker niet constant, en ik gun hun eerlijk gezegd helemaal niks sinds afgelopen donderdag. Je gaat toch niet als Nederlandse club zijnde de Europa League laten liggen terwijl je heel ver kan komen en de punten voor Nederland kan halen?

Ik gun trouwens Feyenoord veel meer dan Twente. Als ze spelers zoals El Ahmadi, Clasie etc behouden zie ik ze veel punten voor Nederland halen. Succes!

Groeten,

Barcapsver.

17 maart 2012 om 10:02
#49

Verwijder.

Aangepast op 17 maart 2012 om 10:07 door BarcaPsver.

18 maart 2012 om 00:38
#50

Hoi Angelo

Dankjewel wens jou hetzelfde toe.

Komt wel goed met FCE ,laatste jaren gaat et echt goed paar jaar terug eindigden ze nog altijd ergens onderin en nu doen ze al 2 jaar mee bovenin met de laagste begroting van het betaald voetbal ,nie slecht hoor .

Groetjes!

18 maart 2012 om 19:25
#51

Goede avond Angelo

Gefeliciteerd met de winst tegen FC Twente! Jammer dat Ajax gewonnen had, anders was mijn weekend perfectt! Ik denk dat dit een mooie stap voor jullie is om Europees voetbal te halen. Eigenlijk kunnen jullie op papier zelfs kampioen worden, al hoop ik natuurlijk dat dat niet gaat gebeuren want ik wil natuurlijk dat mijn club kampioen wordt! Overigens ook bedankt voor jouw wens.

Cocu en Faber doen het tot nu toe goed, maar woensdag en vooral zondag is hun grootste test. Als ze die positief afsluiten gaat het goedkomen. Maar ik heb alle vertrouwen in Cocu en Faber, heb ik altijd gehad voor deze 2 Psv'ers. Koeman heeft het ook heel goed elkaar zeg! Ik had eerlijk gezegd nooit verwacht dat Feyenoord het zo goed zou doen!

En inderdaad was een mooie winst van Barcelona gister, Messi met een mooie goal.

8 april 2012 om 11:41
#53

Ik heb het ook gezien over de topics.

Mooi dat HBS zich veilig heeft gespeeld, hebben in veel wedstrijden fantastische resultaten neer gezet.
Ik had ze vooraf al afgeschreven, maar ze hebben het tegendeel bewezen. Quick heeft ook de goede lijn weer opgepakt en klimt weer wat omhoog door 2 zeges. Waarschijnlijk nacompetitie, net als vorig jaar, toen we in de finale tegen Leonidas zeer ongelukkig verloren.

Scheveningen volg ik niet echt, ik neem aan de Zaterdag-amateurs?

Wat vond ji trouwens van die 1 Aprilgrap over het fuseren van Quick en Hbs?

8 april 2012 om 15:27
#54

Haha ok, er waren veel mensen ingtetrapt. Hoorde wel dat die grap 1200 euro gekost heeft, om de clubbladen nog voor 1 april in de brievenbus te krijgen. Dat vind ik een beetje ver gaan, een leuke grap moet geen 1200 euro kosten.

Quick staat nu 8 punte achter Boshuizen met nog dacht ik 6 wedstrijden te gaan. Ze moeten dus van Boshuizen winnen en geen steken meer laten vallen. Zelf denk ik dat dit niet te halen is, Quick kan het denk ik niet opbrengen om deze llijn zo constant door te zetten, dat is altijd het probleem geweest door vele blessures etc.
Gelukkig is Buikema weer terug.

Ook jij fijne paasdagen,
Mvg

9 april 2012 om 10:09
#55

Ach, dat gebeurd wel vaker hoor! Ik vermoed dat het steeds dezelfde vent is, die steeds een nieuw account aanmaakt. Als die jongen daar gelukkig van wordt, laat ik hem lekker. Mij doet het niet zoveel. Leuk dat je wel mijn reacties leest, en daar ook nog eens positief over bent. Ik heb Real Madrid eigenlijk in mijn hoofd al kampioen getroond en de Madridista's gefeliciteerd, maar alles in nog mogelijk. Real moet nog naar San Mamés, waar het kan gaan spoken. Ik heb nog alle hoop in de titel, de Clasicó wordt namelijk voor ons. In Camp Nou is Barça oppermachtig!

19 april 2012 om 16:40
#56

Hee Angelo!

Quick afgelopen zondag in een prachtige spannende wedstrijd met 4-3 langs Boshuizen.
Het blijft nog even spannend dus, ook al denk ik dat Boshuizen gewoon kampioen wordt met de klasse die zij hebben. Quick wel in de nacompetitie zeer waarschijnlijk, hopen dat ze eindelijk die dikverdiende promotie kunnen pakken!
HBS ook weer 3 punten gepakt volgens mij, gaat goed in Den Haag dus!

Groeten!

27 juni 2012 om 18:33
#58

Hoi Angtet

Ik heb niet echt een EK favoriet. Ik hoop alleen niet dat de Spanjaarden weer winnen. Net als in het Nederlands elftal zit het vol arogantie. Spanje staat alleen in de halve finale, NL niet.

Ik denk dat de Duitsers het gaan winnen. Ze zijn fris, fel en hebben veel kwaliteit in de selec,tie. En tja, het bijven Duitsers he

Bedankt voor de felicitaties, ik hoop dat de Haagse clubs komend jaar weer een succenvol jaar tegemoed komen. Jij ook een prettige vakantie, ik ga zelf 2 weekjes naar Italië!

Groeten!

30 juni 2012 om 19:21
#59

De Duisters eruit !
Ik was afgelopen wedstrijd toch voor de Italiaantjes hoor. Mooie ploeg.
Genoten van Pirlo, Buffon en natuurlijk Balotelli.
Ik denk en hoop dat ze die titel dan ook pakken. Ik ben vooral benieuwd hoe Quick het gaat doen in de Hoofdklasse. Verder hoop ik natuurlijk ook dat Scheveningen en HBS een mooi seizoen kunnen neerzetten.

Ik deel jouw mening over Westlandia, vind ik echt een nare club.
Zijn altijd frustrerende wedstrijden als wij tegen hun jeugd spelen haha.

Fijne vakantie toegewenst!

Gr. Bas

4 juli 2012 om 00:45
#60

Bedankt! Jou ook een prettige vakantie toegewenst. Hopelijk kom ik er nu eindelijk eens doorheen bij die moderators, volgens mij kunnen ze niet goed tegen kritiek. Ik denk gewoon mee in oplossingen, maar ze doen er helemaal niets mee.

5 juli 2012 om 00:36
#61

Allereerst jij ook een fijne vakantie ;)-) !

Narsingh is gewoon een volbloed Nederlander, hij is zelfs international en mocht mee naar het EK!

6 juli 2012 om 02:23
#62

Aha, gewoon even geen concentratie dus. In dat geval zou ik er zelf niet eens iets over mogen zeggen, want ikzelf kan een tekst van 5 regels 10x lezen en dan nog steeds geen idee hebben wat ik net heb zitten lezen als ik er even niet bij ben.

Jij ook veel plezier op Vz.

16 september 2012 om 21:43
#63

haha jah klopt Real zit gewoon op dit moment in een moelijke periode maar ik hoop dat we weer wedstrijden makkelijk gaan winnen want als het echt zo doorgaat dan komt het niet echt goed

jah wij hebben de super copa gewonnen maar ik denk dat wij geluk hadden want als Valdes niet een blunder gemaakt had dan hadden jullie em gewoon gewonnen hoor

en veder wens ik je ook een leuk seizoen toe

moge de beste winnen!

6 november 2012 om 00:03
#64

Helemaal goed hoor Angelo Ja ik ben voor MVV vanwege me stadje he, en voor Newcastle sinds 1996, dat is eigenlijk me grote liefde, MVV staat daar op gepaste afstand achter...
Ik hoop ook niet dat Cambuur kampioen wordt, ik hoop ook dat MVV weer eens promoveert met Sparta en/of de Graafschap ofzo..

de stand in poule D op dit moment is;) 1. Newcastle 3-7. 2. Bordeaux. 3-4. 3. Club 3-3. 4. Maritimo 3-2.
Als Club donderdag van ons verliest gaat het moeilijk worden, ik denk dat wij met Bordeaux door zullen gaan.
Maar in de competitie gaat Club echt wel weer terugkomen hoor :-)
Bedankt voor je reactie en have fun op Vz.

Groetjes vaan dees Mestreechteneer :)

6 juli 2015 om 17:09
#65

Heb Marco als coach niet hoog zitten. Voor de rest ben ik een groot fan van deze man,niet alleen als speler,maar ook hoe hij in de media is. In jou ogen misschien afkraken,maar imo was dat niet zo. En mochten meerdere denken dat ik hem wel afkraakte,sorry,maar dat was niet mijn bedoeling.

Groet Mark.

16 juli 2016 om 02:32
#66

Hey Angelo,

Ik vind het vaak wel leuk om op voetbalzone te reageren als ik wat pilsjes op heb dus het kan zijn dat ik wat lomp overkwam, excuses daarvoor.
Over Arias, hij is een van mijn favoriete spelers bij PSV daarom volg ik hem en zijn vrouw ook op sociale media, vandaar dat ik wat meer over hem weet. Hij heeft de laatste weken genoeg leuke dingen gedaan die er niet op wijzen dat er ook maar iets aan de hand is, vandaar dat ik niet denk dat hij een goede reden heeft om weg te blijven (bovendien zou psv niet zo fel reageren als bijvoorbeeld een familielid van hem ziek zou zijn). Ik denk dat dit gewoon weer iets is wat je vaker bij Zuid-Amerikanen ziet, die zijn simpelweg wat lakser met afspraken en doen alles op hun eigen tijd.

In ieder geval fijn weekend kerel!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 24 maart
Real Madrid is bereid in 2024 een gigantische afkoopsom neer te tellen voor Erling Braut Haaland. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren