Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV heeft komst Steven Berghuis nog niet uit het hoofd gezet

Laatste update:

De interesse van PSV in Steven Berghuis is niet vervaagd. Volgens het Algemeen Dagblad volgt de Eindhovense club alle ontwikkelingen rondom de aanvaller van Feyenoord nog altijd nauwgezet en heeft men ‘op reguliere basis’ contact met het management van de 29-jarige Oranje-international.

Feyenoord Transfermarkt maakte donderdag als eerste melding van de interesse van VfL Wolfsburg, en een of meerdere clubs in het Midden-Oosten, in Berghuis. Mark van Bommel, die op het punt staat om als nieuwe trainer van de Bundesliga-club te worden voorgesteld, is idolaat van de aanvaller en volgens het dagblad zijn er inderdaad ‘initiërende gesprekken’ gevoerd.

Berghuis stond volgens Voetbal International al duidelijk op de radar bij Wolfsburg voordat duidelijk werd dat Van Bommel de opvolger van Oliver Glasner zou worden. Laatsgenoemde gaat komend seizoen bij Eintracht Frankfurt aan de slag. De Bundesliga-club ziet in de 29-jarige aanvaller een welkome versterking en de relatief lage transfersom speelt ook een grote rol.

Berghuis kan dankzij een clausule voor vier miljoen euro worden losgeweekt bij Feyenoord. Hij is door binnenlandse clubs voor hetzelfde bedrag te kopen, omdat de opslagclausule voor Ajax en PSV inmiddels is vervallen. Het valt dan ook niet uit te sluiten dat PSV een nieuwe poging waagt. Twee jaar geleden was de vraagprijs van tien miljoen euro nog immers een te groot obstakel voor PSV en dat leidde tot onvrede bij Van Bommel, die destijds voor de selectie van de Eindhovenaren stond.

“Ik richt me nu op het EK”, zei Berghuis afgelopen week in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Feyenoord en ik zijn goed met elkaar en vooral eerlijk naar elkaar toe. Er zijn al veel clubs geweest waar ik Feyenoord niet voor wilde verlaten. Wat er nog komt, zien we wel. Nu eerst het EK.”

Berghuis speelt sinds de zomer van 2016 voor Feyenoord, dat hem destijds op huurbasis overnam van Watford uit Engeland. Een jaar later werd 6,5 miljoen euro neergelegd voor de definitieve transfer. Het contract van de Oranje-international loopt nog een jaar door en een contractverlenging lijkt er vooralsnog niet in te zitten

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
27 mei 2021 om 22:50

Niemand bij PSV zeurt over dat Ihataren niet naar Ajax mag? Als Ajax genoeg betaalt mogen ze hem hebben, net als met elke speler van PSV.

27 mei 2021 om 22:50

Wie zeurt er dan? Volgens mij had Schmidt juist gezegd dat iedereen voor de juiste prijs te koop is.

27 mei 2021 om 22:55

Als Ajax voor Ihatarren de juiste prijs betaald gaat PSV gewoon meewerken hoor. Moeten ze wel snel zijn want Wolfsburg staat binnenkort op de stoep voor Mo

27 mei 2021 om 23:02

@andres13,

Bij PSV zullen ze er echt niet op staan te wachten om spelers aan Ajax te verkopen. Dat zullen ze echt ten koste van alles proberen te voorkomen. Terecht ook overigens, als een speler van PSV het daar ineens maakt dan weet je dat er bakken met kritiek komen. Daar wordt helemaal niemand beter van binnen Psv. Dus gewoon verkopen aan het buitenland zelfs als dat een paar miljoen minder oplevert.

27 mei 2021 om 23:10

Tuurlijk zullen ze aan Ajax meer geld vragen. Ik zie het ook niet gebeuren, maar het kan altijd. Denk wel dat van Bommel hem oppikt.

27 mei 2021 om 23:27

Wolfsburg lijkt mij een prima stap voor Ihatarren. Hij kent van Bommel goed en werkt eerder succesvol met hem samen. En Duitsland is bij uitstek het land dat bekend staat om fitheid en hard werken, dus dat is precies wat Mo nodig heeft.En wat betreft jou andere vraag: Wat Götze en Madueke moeten kosten weet ik niet. Veel geld in ieder geval

27 mei 2021 om 23:34

Hier merk je aan dat Ajax daar veel minder moeite mee heeft dan b.v. AZ, PSV of Feijenoord omgekeerd. Verkopen aan Ajax zijn ze als de dood voor, maar kopen bij Ajax is nooit een probleem. Een beetje Calimero gedrag, zullen we maar zeggen;-))

28 mei 2021 om 06:19

@pinko,

Onzin! Als een Ajax speler bij PSV uit zou blinken zou dat ook bakken met kritiek geven op de beleidsbepalers bij Ajax. Ajax verkoopt zo'n Lang ook liever aan Brugge dan aan PSV bijvoorbeeld, stel je is voor dat hij deze cijfers bij een club als Feyenoord of PSV had laten zien. Al met al lijkt het mij niet meer dan logisch dat je je beste spelers liever niet naar de concurrent ziet gaan en als iemand bijvoorbeeld een goede speler van een concurrent aan kan trekken dan is het ook gewoon normaal om blij te zijn. Je stelling gaat sowieso helemaal nergens over welke spelers hebben PSV of Feyenoord gekocht van Ajax denk dat Vermeer de enigste is. Je gaat mij toen niet wijsmaken dat de Ajacieden toen blij waren.

28 mei 2021 om 06:44

Met alle respect, maar Feyenoord is geen concurrent van PSV.

28 mei 2021 om 08:00

Met alle respect, maar PSV is geen concurrentie voor Ajax, meer. Sorry kon het niet laten. Natuurlijk is Feyenoord wel een concurrent. Maar ik lach me de ballen uit mijn broek met het aankoopbeleid van PSV. Gaan ze nu gewoon Feyenoord immiteren en allemaal oude niet verder verhandelbare spelers kopen?Staan ze over twee jaar ook op de vijfde plek.

28 mei 2021 om 08:25

Tuurlijk wel en met het Nieuwe Stadion gaan ze PSV ruimschoots voorbij

28 mei 2021 om 08:37

Weetje hoeveel clubs het zelfde bleven na een nieuw stadion. Ik weet niet wat men denkt, dat spelers ineens beter gaan spelen of dat voetballers allemaal voor Feyenoord willen spelen. Ik begrijp dat niet...

Leg me eens uit, wat moet een stadion doen voor de spelers?

28 mei 2021 om 08:39

Magvweg!

28 mei 2021 om 08:44

De meeste hadden geen kritiek, omdat het geen basisspeler was. Slechts enkel was meer verbaasd, je kon naar daar en daar...dus waarom juist Feyenoord en daar had men kritiek over.

28 mei 2021 om 08:57

"Tuurlijk wel en met het Nieuwe Stadion gaan ze PSV ruimschoots voorbij". Oef, ik hoop van harte voor je dat je dit niet echt meent want man, wat ga jij teleurgesteld wezen als het stadion straks eindelijk af is... Denk je oprecht dat Feyenoord dan plotsklaps een beter team dan PSV neerzet?

28 mei 2021 om 09:41

@Sanderk91
Precies dit, het is gewoon een rare gedachte...nergens in de wereld zegt men, dat als je een nieuwe stadion hebt, dat je beter gaat spelen of dat iedereen ineens voor de club wilt spelen. Maar ik wacht ook op antwoord, die ze blijkbaar niet hebben. Als dat de reden is dat je bij een nieuw stadion je ineens beter bent dan de ander, dan zouden meerdere clubs dit doen. Maar ik ben benieuwd naar de feiten...kijken hoe ze dit gaan uitleggen.

28 mei 2021 om 10:22

Ja want dat heeft bij Spurs ook zo goed uitgepakt. Die doen nu echt tot het eind mee om de titel

28 mei 2021 om 12:08

Met nieuw stadion gaan ze failliet..

27 mei 2021 om 22:29

Prima leeftijd om naar het buitenland te gaan. Na 5 jaar Feyenoord toe aan een nieuwe stap. Al mag die van mij hier afsluiten

27 mei 2021 om 22:49

27 jaar stond er eerst maar ze hebben dit aangepast! Edit: De stap naar Wolfsburg lijkt mij een goede voor Berghuis. Al zou ik er geen enkel probleem mee hebben als hij inderdaad afsluit in Rotterdam Zuid.

27 mei 2021 om 23:22

Berghuis moet deze stap niet maken. die gaat totaal niet uit de verf komen in dat systeem van Schmidt. dan mag hij dalijk gaten dicht lopen en steeds achter zijn directe tegenstander aan hollen. dat is leuk en aardig voor een ventje van 19 jaar oud maar niet voor een speler op leeftijd als Berghuis. dit is een speler die het best gedijt als hij een beetje vrijheid krijgt in het veld

27 mei 2021 om 23:38

Lul niet zo stom Japie, alsof Götze, Madueke en Gakpo het hele seizoen achter hun back aan hebben moeten lopen? De filosofie van Schmidt is juist druk naar voren zetten en niet met z'n allen verdedigen. De 4 voorin krijgen juist alle vrijheid voorin dus Berghuis zou prima bij PSV passen.

28 mei 2021 om 00:24

die constante druk naar voren heb ik iig afgelopen seizoen niet vaak gezien bij PSV

28 mei 2021 om 08:06

Dan heb je echt niet goed opgelet Japie. Die druk was er namelijk constant. Maar omdat het qua resultaat tegenviel uiteindelijk doen mensen net alsof elk aspect van het systeem niet uitgevoerd werd. Dat het systeem an sich niet altijd uit de verf kwam betekent niet dat er geen druk werd gezet, het is alleen zo lekker populair om op alles te zeiken. Als je dat niet hebt gezien heb je echt geen wedstrijd gekeken hoor.

28 mei 2021 om 08:19

Nou ik ben het wel met Japie eens. Heb er ook weinig van gezien. En als er al druk was, was psv na een uur kapot. Van mij mogen ze doorgaan met het systeem. Lekker met twee controleurs op het middenveld…..
Maar denk ook dat Schmidt nu wakker is. Volgend jaar meer punten en goals zal genereren en dit niet nog een jaar doet.

28 mei 2021 om 08:35

@Skede is het niet de bedoeling dat een systeem wel uit de verf komt en dat de resultaten goed zijn? Jaap Stam had bij Feyenoord ook de intentie aanvallend voetbal te spelen maar het kwam niet uit de verf en de resultaten vielen ook tegen en daar koop je dan niks voor. Nu heeft Schmidt het niet zo extreem slecht gedaan als Stam maar het was wel slecht want je eindigt ondanks dat je je flink versterkt hebt op een straatlengte van Ajax en weet met alle moeite AZ achter je te houden. Een elftal dat minder heeft gekost dan alleen al een Sangare en Max bij elkaar opgeteld

28 mei 2021 om 08:36

Idd, hebben ze niet gedaan, hadden ze wel moeten doen. Daarom was het kampioenschap zo snel beslist.

28 mei 2021 om 08:38

@hansje1969 dat 4-2-2-2 systeem lijkt idd nog niet echt te werken met deze spelersgroep. Aankomende seizoen zit Schmidt er een jaar dus dan mag je dat hoge druk en de goede resultaten toch wel een keer gaan zien. Anders kunnen we wel concluderen dat hij de verkeerde trainer is voor dit PSV

28 mei 2021 om 09:34

@Japie .... echt weer een typische Japie reactie. Je stelt eerst dat er van 'constant druk zetten naar voren' geen sprake was. Vervolgens geef ik aan dat dat absoluut wel het geval was maar dat het qua resultaten en uitvoering van systeem niet altijd uit de verf kwam en dan pak jij dat weer op om over resultaten en systemen te praten. Ik zeg toch nergens dat de resultaten niet goed hoeven te zijn? Jij begint over druk zetten, waarom ga je daar niet gewoon op door als ik daar op reageer in plaats van (zoals gewoonlijk) middenin een disucussie een zijweg in te knallen als je er achter komt dat je niet op de hoogte bent? Edit: ik ga een tegeltje in mijn toiletruimte hangen met de tekst "Sangare en Max hebben meer gekost dan de hele selectie van AZ". Goeie motivatie 's ochtends.

28 mei 2021 om 11:16

Ik ging er toch op door? Ik zei al ik heb die constante hoge druk niet vaak gezien bij PSV. Ik zag ze juist heel vaak inzakken omdat ze onder druk kwamen tegen tegenstanders, ook meerdere keren tegen de zogenaamde kleintjes

28 mei 2021 om 11:18

Tegen Feyenoord zag ik die druk toen wel een keer maar die vonden dat prima verder en counterden PSV helemaal weg

Zo langzamerhand gaat ie naar 5 clubs, zie de laatste dagen alleen maar Berghuis! Wisten jullie al dat ie voor 4 miljoen weg kan?!?!?!?!

27 mei 2021 om 22:30

Meen je niet? Waar heb je dat gehoord?

27 mei 2021 om 23:01

@LohanMang Tuurlijk is 4 miljoen weinig geld, maar je weet toch hoe dat zo gekomen is? Het is niet alsof er geen spelers bij Feyenoord zijn die meer dan 4 miljoen opleveren.

Ach, VI moet eens ophouden. Feyenoord TM is met afstand de best ingevoerde bron rondom Feyenoord, en die hebben al duizend keer herhaald dat de clausule niet geldt voor binnenlandse clubs. Broodje aap verhaal dus

27 mei 2021 om 22:33

Dat mag ik toch hopen ja...

27 mei 2021 om 22:34

@SiniFR12 Haha maat, FeyenoordTM heeft zojuist de tweet waarin staat dat 4 miljoen ook voor binnenlandse clubs geldt geretweet Overigens komt die tweet van Rik Elfrink, de meest betrouwbare clubwatcher van NL als je het mij vraagt

27 mei 2021 om 22:36

Hoeft niets te betekenen. Heeft vaak de neiging om onzinverhalen te retweeten en vervolgens recht te zetten, omdat het lulkoek is. Verwacht (en hoop) ik ook bij dit bericht. Maar goed, we wachten het af. Kan me tevens niet voorstellen dat Berghuis naar PSV wil.

27 mei 2021 om 22:37

Ik zie alleen voorbij komen hij kan alleen voor meer weg bij binnenlandste transfer of als buitenlandse tegen elkaar op gaan bieden

27 mei 2021 om 22:37

@SiniFr12, Waarom kan je je dat niet voorstellen?

27 mei 2021 om 22:41

De retweet staat inmiddels al een half uur online en hij heeft nog steeds niks extra's getweet. Berghuis zou natuurlijk een versterking zijn voor PSV en voor 4 miljoen spotgoedkoop. Ik vraag me af of PSV dan niet te veel oude spelers zonder restwaarde aan het halen is. Berghuis, propper, van Ginkel, Ramalho, Mwene noem ze allemaal maar op. PSV heeft zoveel interesse in allemaal verschillende spelers dat het haast niet anders kan dat er een absolute metamorfose in de maak is.

27 mei 2021 om 22:43

Omdat hij bij Feyenoord een absolute heldenstatus heeft, wordt op handen gedragen en heeft een vorstelijk salaris waarvan ik betwijfel dat PSV dat wil en kan evenaren. Tevens vind ik dat PSV een stap opzij is, en niet vooruit. Nu is Feyenoord 5e en PSV 2e, maar dat kan volgend jaar zomaar andersom zijn. Als ie naar Wolfsburg gaat, maakt ie een stap vooruit in alle opzichten, misschien niet qua Legioen maar in elk ander facet wel: CL, betere competitie, dikker salaris. we moeten het maar afwachten.

27 mei 2021 om 22:47

Mwah ik vind het toch echt wel een stap vooruit, en een redelijk flinke ook. Maar daar verschillen wij dan over van mening.

27 mei 2021 om 22:47

@SiniFR12 ik moet het allemaal nog zien hoor, maar vergeet niet dat PSV deze zomer 50+ miljoen euro te besteden krijgt via investeerders. Misschien dat ze dan wel een dikke tekenbonus tevoorschijn toveren, maar zoals ik zei: we zien het wel

27 mei 2021 om 22:49

Het kan volgend jaar andersom zijn? Hoe groot acht jij de kans dat Feyenoord, die geen cent te makken heeft en de sterkste spelers gaat verliezen deze zomer (Senesi en Berghuis), volgend jaar tweede wordt?

27 mei 2021 om 22:49

@grasmaaiertjes Wolfsburg zal ook wel dik betalen neem ik aan. Ik denk dat hij er weinig mee opschiet de stap van Feyenoord naar PSV te maken.

27 mei 2021 om 22:50

Je hebt nog genoeg spelers met een restwaarde: Madueke, Boscagli, Teze, Max, Gakpo, Sangaré, Malen en eventueel talenten als Vertessen en Sambo

27 mei 2021 om 22:51

Tov Feyenoord is PSV een stap opzij? Wacht.. Hebben we het over dezelfde Psv en Feye of zijn er ook in Kyrgyzstan clubs die zo heten?

27 mei 2021 om 22:52

Berghuis lijkt me niet iemand die voor het geld gaat. Zal bij Watford aardige duit hebben gekregen en krijgt nu bij Feyenoord ook al een poos rond de 2 miljoen. Die zit er warmpjes bij. Hij kan over 2/3 jaar ook nog even snel cashen ergens..

27 mei 2021 om 22:58

Heel leuk voor Rik. Berghuis gaat gewoon naar het buitenland. Zo ambitieus is hij wel. 5 jaar eredivisie is lang zat. Nog een keer in het buitenland proberen.

27 mei 2021 om 22:58

En mevrouw Berghuis is de dochter van een hele rijke meneer Bamberger. Voor het geld hoeven ze het zeker niet te doen. Hoop maar dat ie niet naar PSV of Ajax gaat 😭

28 mei 2021 om 06:57

Toch grappig dat wanneer er wordt gezegd dat AZ op gelijke hoogte staat als Feyenoord alle Feyenoord supporters moord en brand schreeuwen, maar dat hier wel wordt gedaan alsof een stap van Feyenoord naar PSV geen stap vooruit zou zijn. Een stap naar PSV is op bijna elk punt een stap vooruit ten opzichte van Feyenoord. PSV speelt bijna jaarlijks mee om de titel en wordt ook nog wel eens kampioen. Daarnaast presteert PSV veel beter in Europa (kans op CL voetbal) en heeft PSV veel meer mogelijkheden dan Feyenoord.

28 mei 2021 om 08:29

Feyenoord krijgt 130 miljoen van investeerders

28 mei 2021 om 08:38

FTM is de meest betrouwbare bron in Nederland. Meeste scoop en procentueel het meest vaak bij het juiste eind.

28 mei 2021 om 11:38

Berghuis gewoon naar Ajax, is op dit moment een veel betere speler dan Antony. Antony rustig laten ontwikkelen achter Berghuis.

Zie het niet gebeuren. Nu een Feyenoord legend, kampioen geworden, bekers gepakt en een moderne clubicoon geworden. Dan zou je naar psv gaan om te strijden voor plek 2. Zo laag ligt zijn ambitie niet lijkt me. Lekker naar Wolfsburg of Lyon gaan.

27 mei 2021 om 22:32

Voor Nederlandse clubs is hij niet voor 4 op te halen geld alleen voor buitenlandse

27 mei 2021 om 22:34

Staat in de tekst dat die clausule is komen te vervallen. Hele goeie aanwinst zou dit zijn voor PSV.

27 mei 2021 om 22:36

Komt van het eindhovens dagblad.Feyenoord transfermarkt meestal zeer betrouwbaar zei eerder vanavond andwrs

27 mei 2021 om 22:39

Ah oké, en dat weet jij hoe?

27 mei 2021 om 22:41

100 procent weet ik ook niet.
Feyenoord transfermarkt zeer betrouwbaar gaf eerder vanavond aan van niet.
Dit stuk komt van Eindhovens dagblad

27 mei 2021 om 22:47

Maar waarom zou hij naar PSV gaan als hij ook naar Wolfsburg kan? Gegarandeerd CL, betere competitie, beter team.

28 mei 2021 om 00:02

Meer kans op speeltijd bijvoorbeeld en toch lekker dichtbij familie en vrienden.

28 mei 2021 om 00:14

Haha Wolfsburg ligt nou ook weer niet zoveel verder weg van Apeldoorn dan Eindhoven.

27 mei 2021 om 22:33

Geldt niet voor binneblandse clubs

27 mei 2021 om 22:36

'Hij is door binnenlandse clubs voor hetzelfde bedrag te kopen' blijkbaar wel.

27 mei 2021 om 22:42

Volgens Eindhovens dagblad zou kunnen zou het graag bevestigt zien vanuit Feyenoord of management.

27 mei 2021 om 22:49

Ik kom erop terug mikos Gouka bevestigd ook. Neem aan dat Sjaak troost met pek en veren de Kuip uit gaat

27 mei 2021 om 22:55

Nou heeft Mikos Gouka ook niet echt veel inside information

28 mei 2021 om 06:31

Eens maar als verschillende bronnen het binnen korte tijd bevestigen ben ik bang dat het waar is

Berghuis zal de clubs wel voor het uitkiezen hebben. Zo'n speler voor onder de 5 miljoen is een koopje. Feyenoord moet verkopen iets beter gaan timen.

27 mei 2021 om 22:34

Dit was een bewuste keuze. Anders had hij niet bijgetekend dus dit risico was wel bekend. Dat ze bij andere fouten hebben gemaakt is wel duidelijk met de grootste jorgensen

Het lijkt me dat als hij nog een kunstje wil flikken, hij niet naar PSV zal gaan, maar goed, de tijd zal het leren.

27 mei 2021 om 22:34

Ik zie berghuis eerlijk gezegd geen 'kunstje' flikken, het hoogst haalbare is voor hem PSV of Ajax

27 mei 2021 om 23:07

Hij is al kampioen geworden met de mooiste club van Nederland in 2017. Dan lijkt me PSV niet het hoogst haalbare.

Is voor hem niet de stap omhoog die hij wil zetten. ja psv is een stap omhoog qua naam maar verder? gaat er niet meer verdienen en speelt ook niet mee om de prijzen. dan lijkt mij wolfsburg redelijker. dat is echt op alle fronten een stap vooruit.

27 mei 2021 om 22:36

Qua naam maar verder? PSV is gewoon een flinke stap omhoog op dit moment. Dit seizoen niet best maar spelen komend seizoen gewoon voor de titel. Hebben gewoon de 2e selectie van de Eredivisie, dus dan ben je gewoon een favoriet voor de titel en dus directe plaatsing voor de CL.

27 mei 2021 om 22:39

dat zie ik niet gebeuren. niet omdat psv slecht is maar der is nog een andere club die t ook wel aardig doet op het moment. 2/3 plekken hoger op de ranglijst is leuk maar in praktijk is het voor berghuis niet echt een stap nee. zelfde competitie, zelfde salaris en Cl lijkt me heel sterk. wolfsburg, dat is tenminste een stap. daar verdiend hij het dubbele en speelt CL.

27 mei 2021 om 22:42

Moderne clubicoon, 5 jaar Feyenoord, kampioen geworden, bekers gepakt. Die gaat echt niet naar PSV om z’n status weg te gooien en om te strijden voor plek 2.

27 mei 2021 om 22:44

Ik zie ook weinig redenen voor hem om zich bij PSV te willen bewijzen. Hij moet naar Wolfsburg gaan en daar laten zien dat hij het ook in het buitenland kan. Samen met Weghorst naast hem die zijn voorzetten erin knalt. Hoe graag ik hem ook zou willen zien bij PSV is dit niet realistisch.

27 mei 2021 om 22:45

Waarom zou hij zijn status weggooien? Als je niet door hebt dat PSV een flinke stap omhoog is dan heb je echt een plaat voor je kop. Ik snap dat er geen uitdaging in de competitie zit, maar hij heeft eerder al gefaald in het buitenland. Dan is een stap omhoog in een bekende competitie toch niet zo gek?

27 mei 2021 om 22:46

Ene Gini wijnaldum kwam ook als die hard Feyenoorder een aantal jaartjes geleden mooi naar Eindhoven. Zoals je zegt heeft hij mooie jaren gehad bij Feyenoord en is het nu tijd voor een leuke nieuwe stap. Lijkt me geweldig om de beste speler van Feyenoord voor wat kleingeld op te pikken deze zomer.

27 mei 2021 om 22:48

Gini Wijnaldum ging wel weg onder iets andere omstandigheden bij Feyenoord dan Berghuis nu. Vorig seizoen eindigde Feyenoord nog boven Psv, de laatste jaren pakte Feyenoord meer prijzen dan Psv. Dat is wel iets anders dan 2010 toen Feyenoord iedere speler die ook maar iets van waarde vertegenwoordigde moest verkopen om in leven te blijven.

27 mei 2021 om 22:57

Als Berghuis daadwerkelijk een gelimiteerde transfersom heeft van 4 miljoen dan maakt het echt geen snars uit wat de omstandigheden zijn bij Feyenoord. PSV zou dan gewoon 4 miljoen kunnen aftikken en als Berghuis oren heeft naar PSV dan straalt hij deze zomer in een PSV tenue. Een afgebroken seizoen gebruiken om een punt te maken is ook zeer zwak. Prijzen uit het verleden hebben ook helemaal niks te maken met de huidige situatie. De huidige situatie is zo dat Feyenoord geen cent te makken heeft en de directeur twee maanden geleden nog smeekte in een filmpje om alsjeblieft niet je geld terug te vragen want Feyenoord zat in "enorm zwaar weer". Feyenoord gaat deze zomer haar absolute sterkhouders verliezen en heeft ogenschijnlijk geen budget om te investeren. Dan is het perspectief bij PSV toch veel beter?

27 mei 2021 om 22:59

4 keer meer verdienen, champions league in en tegen clubs als bayern, dortmund en leverkussen voetballen. of 2 plekken hoger eindigen, bidden op europees voetbal en op vrijdag avond naar pec en cambuur omdat een avontuurtje 5 jaar geleden niet helemaal lekker uitpakten. messibazoer ik respecteer vaak je nuchterheid op dit forum maar hier sla je echt de plank mis.

27 mei 2021 om 23:00

Hoezo naar PSV als je kan naar een andere competitie, lees Bundesliga. Ik zie het niet gebeuren. Is die teveel Feyenoorder voor geworden.

27 mei 2021 om 23:04

Een afgebroken seizoen maar helemaal vergeten is wel erg sterk wil je zeggen? Vorig jaar was gewoon erg zwak van Psv.

27 mei 2021 om 23:14

Ik zeg ook niet dat we het helemaal moeten vergeten,
Het was belachelijk slecht wat PSV dat seizoen liet zien maar het feit is dat indien Malen en Dumfries deze zomer vertrekken er nog precies 0 spelers in de basis van PSV staan, die dat seizoen ook in de basis van PSV stonden. Het zegt dus helemaal niets over de huidige situatie en in de huidige situatie is PSV gewoon een stap omhoog. Wolfsburg is natuurlijk in alle opzichten een leukere stap maar indien Berghuis nog lekker rustig in Nederland wilt blijven en bij een beter team wilt gaan spelen met meer mogelijkheden dan zou hij de stap naar PSV wel kunnen zien zitten.

27 mei 2021 om 23:19

Orgullo, je bent wel erg selectief bezig he... cherrypicking noemt men dat. Zullen we het hebben over alle prijzen sinds de oprichting? Voegt weinig toe aan je punt. Psv is een duidelijke verbetering tov Feyenoord, op vrijwel alle aspecten. Zelf zou ik overigens als Berghuis zijnde liever de stap naar Wolfsburg maken.

27 mei 2021 om 23:19

Daarom dat ze ook zoveel spelers gaan vervangen. Zei het na vorige transferperiode al dit is pas de 1e fase vd renovatie tov de bagger selectie van 2jaar terug. Nu wordt de rest vervangen zodat je in basis, maar vooral in de breedte ook sterker wordt. Een die sterkte in de breedte was echt een groot probleem dit seizoen.

27 mei 2021 om 23:20

@rombomcu. Maar zo'n grote stap omhoog is het toch ook niet? Met de pittige CL loting en de track record van NL clubs schat ik de kans op 85 a 90 procent in dat PSV EL speelt vs Conference League, je blijft in de Eredivisie. Nog los van het salaris aspect waar Berghuis nu de absolute topverdiener is van Feyenoord met 1,9 miljoen en PSV het vet niet zo dik op de botten heeft om dat ruimschoots te overtreffen. @woenselaar. Je bent wel erg selectief bezig? Kan ik net zo goed over jou zeggen. Afgelopen jaren was het toch niet heel bijzonder bij Psv? Of heb ik een paar prijzen sinds 2018 gemist?

27 mei 2021 om 23:39

Het is geen reuzenstap omhoog maar zoals ik al zei, de stap naar Wolfsburg is natuurlijk op alle fronten beter dan de stap naar PSV. Er zijn echter wel wat argumenten te geven waarom Berghuis in Nederland zou willen blijven. Het is nu veel speculeren en we gaan het allemaal zien. Hopelijk voor de Feyenoord fans zal dit niet gebeuren maar ik denk dat jullie ook wel snappen dat iemand die deze statistieken kan overleggen in de eredivisie, zeer welkom is in Eindhoven.

27 mei 2021 om 23:43

'er zijn echter wel wat argumenten te geven waarom Berghuis in Nederland zou willen blijven.' Zoals? Als hij uitzicht op speeltijd heeft bij Van Bommel zou ik het oprecht niet weten. Heeft ook al meermaals in interviews gezegd eigenlijk alleen open te staan voor een buitenlandse transfer.

27 mei 2021 om 23:53

Een tweejarig dochtertje, die hij misschien graag in Nederland wilt zien opgroeien, familie en vrienden dicht in de buurt, B
Bekend met de competitie, beter team dan Feyenoord, meer mogelijkheden dan bij Feyenoord etc. Het is eigenlijk alleen van toepassing als Berghuis graag in Nederland wilt blijven i.v.m privéomstandigheden en hij toch bij een beter team wilt spelen dan Feyenoord. Wolfsburg is de leukere stap maar dan moet Wolfsburg zich wel melden. Spelers zeggen wel vaker dingen in interviews en verbreken deze beloftes regelmatig dus interviews waarin Berghuis de Feyenoord fans probeerde te paaien, zeggen mij vrij weinig.

28 mei 2021 om 00:00

Hahaha die argumenten lijken mij juist allemaal in het voordeel spreken dat hij voor een buitenlands avontuur gaat. Wolfsburg ligt op 3,5 uur rijden van Apeldoorn, waar Berghuis vandaan komt. Hij gaat niet naar Cyprus ofzo hoor.

28 mei 2021 om 04:24

Wat een slechte argumenten zeg. En het lijkt mij eerder dat, wanneer je je kind in Nederland wilt zien opgroeien, dat doet wanneer hij/zij rond de 4-5 jaar is wanneer ze naar de basisschool gaan. Als dat kind van hem nu 2 jaar is en hij wilt het zien opgroeien in Nederland (niet dat Duitsland niet aan te rijden is, maar goed) vanwege het het onderwijs en de omgeving (want daar doel jij op denk ik) dan is dit het uitgelezen moment. Buiten al je kulargumenten; Berghuis zit op een leeftijd dat hij nu nog die stap naar een sterkere competitie kan maken, en hij heeft alles in Nederland al gewonnen. Wat heeft hij nou bij PSV te zoeken? Helemaal niks. Ook moet je maar afwachten of PSV komend seizoen weer sterker zal zijn dan Feyenoord. Toen Wijnaldum naar PSV vertrok en Koeman het stokje van Mario Been overnam na een historisch slecht seizoen eindigde Feyenoord prompt 2e en boven PSV.

28 mei 2021 om 07:05

@justpsv de sterkte in de basis was nog een groter probleem. Hoeveel van de top 4 wedstrijden heeft PSV nou gewonnen. Dat heeft vrij weinig te maken met de breedte van de selectie. Blijf je vooral blind staren op de 2 gelijke spelen tegen Ajax....

28 mei 2021 om 10:31

Ja die toppers, maar hoeveel buitenspelers/half 10en waren er in die periode geblesseerd? De 1e 4, waarbij die 2 posities eigenlijk de belangrijkste en veeleisende posities zijn in het systeem van schmidt. We moesten de toppers spelen met mauro en thomas op die posities, dat is natuurlijk wel een paar stappen terug in kwaliteit. Het enige wat schmidt toen wel echt fout heeft gedaan is het niet spelen van een ander systeem.

En ik maar denken dat ie bij een binnenlandse transfers minimaal het dubbele moest kosten. Zou trouwens wel heel pijnlijk zijn voor Feyenoord als Berghuis er 3 in schiet op het EK en vervolgens voor 4 miljoen naar PSV gaat...

27 mei 2021 om 22:47

Denk dat als hij er 3 in legt op het EK, dat dan half Europa op de stoep staat.al is het maar om winst op 'm te maken na een jaartje.

Zo hey dat zou wel een steal zijn. De beste speler van Feyenoord naar Psv. Dacht dat Feyenoord een topclub was. Agh dit zou een pijnlijke signaal zijn. Maar ja als je 5e eindigt, nauwelijks spelers kan kopen en zit te zoeken naar huur spelers, tsja weinig kenmerken van een echte topclub. Maar hey misschien kan 'Slot' de 'sleutel' tot succes zijn.

27 mei 2021 om 22:41

Op basis van een gerucht deze conclusie trekken. Tsja Berghuis gaat niet naar psv hoor....en dan nog is Feyenoord al even geen topclub meer. Toen Wijnaldum en Fer vertrokken was het veel pijnlijker. Feyenoord is overigens wel een behoorlijk grote club met uiteindelijk landelijk gezien zelfs meer supporters dan psv. En ja, hopelijk kunnen we ons in de toekomst weer nestelen bij de top.

27 mei 2021 om 22:51

Ach, het predikaat topclub wordt door andere supporters gebruikt om Feyenoorders eens in te peperen dat zij het vooral niet zijn. PSV heeft dit jaar zeker beter gepresteerd, vorig jaar Feyenoord weer en zoveel prijzen heeft PSV nou ook weer niet gewonnen de laatste jaren (feyenoord zelfs meer). Ik geloof het allemaal wel.

27 mei 2021 om 23:03

We kunnen hem misschien paaien om terug te komen naar ons Dat zou helemaal een stunt zijn.

27 mei 2021 om 23:12

Haha als dat gebeurt zijn jullie echt topclub 😉

27 mei 2021 om 23:22

waren we dat nog niet dan

27 mei 2021 om 23:25

daar hebben we t later nog wel ff over Ruud

27 mei 2021 om 23:26

Hij is iig makkelijker op te halen dan een Scherpen die blijkbaar 5 miljoen moet kosten, lol!

Zo groot is het verschil tussen Feyenoord en PSV toch ook weer niet. Het is totaal onvoorspelbaar in welk Europees toernooi PSV volgend seizoen uitkomt en in de competitie is er een iets grotere kans om prijzen te winnen met PSV dan met Feyenoord kijkend naar de selecties, al heeft PSV ook al even geen prijzen meer gepakt. Natuurlijk staat PSV er in een hoop andere aspecten veel beter voor dan Feyenoord maar dat is voor Berghuis niet echt interessant. Hij zou wel wat kunnen toevoegen aan PSV, 4 miljoen is niks, maar ik zie voor hem geen redenen om te komen. Lekker naar Wolfsburg gaan en daar samen met Weghorst een topduo vormen.

27 mei 2021 om 22:55

Iets grotere kans om prijzen te winnen bij PSV? PSV doet volgend jaar gewoon mee voor het kampioenschap en hebben een veel betere selectie dan Feyenoors. Bij Feyenoord moet veel gebeuren als ze mee willen doen voor de prijzen. Bij PSV kan je Champions League spelen, bij Feyenoord maximaal Europa League.

27 mei 2021 om 23:06

Sbvs20, jij doet alsof psv zo maar even mee doet voor de prijzen. Tuurlijk de selectie is goed, maar ze doen anders al 2 seizoenen niet echt mee hoor. Dit jaar zijn ze geen serieuze titelkandidaat gewees en vorig jaar lagen ze ook al ver achter.

27 mei 2021 om 23:21

Omdat je die die puinhoop van 2 seizoenen terug niet in 1x kan vervangen. Dat is afgelopen periode maar gedeeltelijk gelukt, maar in de breedte nog veel van die matige spelers.

27 mei 2021 om 23:06

Nou totaal onvoorspelbaar is het niet. Ik denk dat PSV wel in de groepsfase van de Europa league zal gaan komen. Ik zie ook weinig redenen om van PSV naar Feyenoord te vertrekken maar wie weet is hij gewoon toe aan een nieuwe uitdaging en vindt hij het wel goed in Nederland. Je kan ook niet ontkennen dat het bij Feyenoord toch wel ieder seizoen wat slechter lijkt te gaan.

27 mei 2021 om 23:19

''ieder seizoen slechter lijkt te gaan''? vorig jaar waren we voor het onderbreken van het seizoen nog outsider voor de titel en stonden we boven psv.

27 mei 2021 om 23:24

Je kan nou toch niet concluderen dat er een stijgende lijn te zien is bij Feyenoord, wel? Zowel sportief als financieel is het een puinzooi, van de jeugd tot het eerste.

27 mei 2021 om 23:28

een stijgende lijn is wat anders dan ''ieder seizoen slechter''. en hoezo is het in de jeugd een puinzooi? vgm is alles daar netjes in orde of baseer je dat nu puur en alleen op het feit dat O21 niet in de kkd zit?

27 mei 2021 om 23:31

Ja en dit jaar werd Feyenoord kansloos 5de. Met alle respect maar Feyenoord toont naar mijn mening niet echt aan dat ze snel uit deze situatie kunnen komen. Het kan natuurlijk altijd dat ze volgend seizoen verassen maar denk dat er momenteel toch wel wat meer potentie bij PSV zit. Ook financieel gaat het volgens mij niet zo heel lekker wat het allemaal niet makkelijker maakt.

27 mei 2021 om 23:36

@woenselaar. Dit jaar was het eerste elftal gewoon ronduit teleurstellend, dat zal iedere Feyenoorder ronduit toegeven. Alleen gebeuren er achter de schermen juist hele interessante dingen bij Feyenoord. Enorme vernieuwingsronde geweest in de staf, in de jeugd, in het MT, lopen gesprekken met investeerders, speelt een nieuw stadion op de achtergrond. Ik snap dat je Feyenoord als Psv'er graag wil afschermen als een club die achteruit dendert, want dat vervelende Feyenoord is ondanks het weinige succes nog steeds populairder dan Psv. Maar de realiteit is weerbarstiger dan dat. Er gebeuren veel goede dingen onder Arnesen.

27 mei 2021 om 23:38

maar genoeg om als beste speler de overstap te maken? welnee. als je dubbele cijfers haalt en de beste speler bent bij Leverkussen, ga je dan een stap maken naar Frankfurt omdat dat een stap omhoog is? nee tuurlijk niet. dat er meer potentie zit in psv is al decenia zo en ook qua naam is het een grotere club ect. ect. maar voor een speler als Berghuis is het gewoon nauwelijks een stap te noemen

28 mei 2021 om 00:02

Het is inderdaad maar een klein stapje omhoog. Maar ik kan me wel enigszins voorstellen dat hij er dit seizoen wel een beetje klaar mee was. Een club in het buitenland zou inderdaad een grotere uitdaging zijn, maar als hij echt opzoek is naar een absolute zekerheid op een basisplaats dan is hij bij PSV gewoon aan een beter adres. Je ziet ook hoe dat met Luuk de Jong bijvoorbeeld gaat, misschien heeft Berghuis daar geen zin in. Misschien wil hij in Nederland blijven wonen, wie zal het zeggen.

28 mei 2021 om 00:11

als hij in Nederland wil blijven wonen is dat alleen maar voordeel voor Feyenoord zou ik zeggen. het is inderdaad een stapje omhoog sportief gezien maar hij verliest er op meerdere fronten gewoon echt op. salaris zal ongeveer hetzelfde blijven maar bij Feyenoord is hij de man. het hele elftal wordt om hem en hem alleen neergezet. hij heeft een enorme vrije rol die hij bij geen andere club zo maar even krijgt (tenzij hij lager gaat zitten). daarnaast wordt hij op handen gedragen door het legioen door zijn inzet en klasse de laatste 5 jaar. als hij in Nederland zou blijven (wat ik niet denk) dan wordt zijn contract verlengd en komt er nog is een half mil bovenop. salaris van gotze wordt geschat tussen de 2 a 3 mil dus daar zou berghuis zeker niet op vooruit gaan.

Ik kan me gewoon niet voorstellen dat Berghuis Feyenoord op zou geven voor een club die sportief nauwelijks een stap hogerop is. Hij zou daarmee bovendien zijn opgebouwde status in Rotterdam verliezen en het lijkt me sterk dat PSV hem hetzelfde salaris gaat betalen

Het zou een goeie transfer zijn voor Psv. 4 miljoen is echt een koopje. Toch vraag ik mij af of Berghuis niet liever een stap naar het buitenland maakt. Dan is Wolfsburg namelijk een mooie kans.

27 mei 2021 om 22:57

Met een beetje concurrentie is niks mis. Misschien dat je in een andere opstelling Gakpo, Madueke en Berghuis allemaal in kan passen. 4231 bijvoorbeeld.

Ruilen met vormgever en ihataren

27 mei 2021 om 23:41

Ah ja, Rick Vormgever! Goed idee!

28 mei 2021 om 04:28

Ruilen voor wie? Het is wel te merken dat de terrassen weer open zijn.

Gaat niet gebeuren, daar is Berghuis te veel Feyenoorder voor plus om echt veel meer te verdienen zal hij toch naar het buitenland mleten.

Ik hoef Berghuis niet bij PSV te zien. We hebben met Gakpo, Götze en Madueke genoeg spelers voor de basis op de flanken. En Berghuis is onbetrouwbaar vanwege zijn korte lontje

27 mei 2021 om 23:01

Je kan zeggen wat je wilt maar je haalt wel een speler binnen die 18 goals heeft gemaakt en 14 assists heeft gegeven. Gakpo, Gotze en Madueke halen die cijfers niet. Voor maar vier miljoen euro. Al zie ik Madueke en vooral Gakpo wel graag spelen.

28 mei 2021 om 08:21

Ja maar bij PSV krijgt hij de penalties niet dan blijven er nog maar 10 veldgoals over wat helemaal niet zo indrukwekkend is voor een vleugel speler bij een topclub.

27 mei 2021 om 23:03

Ik ook niet. Moet je ook niet willen onderling. Tenminste ik zou het een naaistreek vinden andersom! En van de nummer 3 naar de traditionele 2 is toch niet echt een verbetering? Als hij naar Duitsland kan zou ik dat doen

28 mei 2021 om 10:36

Het grote voordeel is dan wel dat we niet steeds punten tegen hun verspelen door goals van berghuis

Als ie naar Wolfsburg kan, gaat ie vast niet naar PSV. Daar gaat ie niets winnen wat ie bij Feyenoord niet heeft gewonnen en de CL halen ze denk ik niet. Dan kan je beter in Duitsland spelen en in de CL. Zou overigens wel een geweldige aankoop zijn voor 4 miljoen van PSV.

Lijkt me toch dat Berghuis hier zelf weinig trek in heeft, kent de Eredivisie nu inmiddels wel zo'n beetje dacht ik zo. Het enige verschil met Feyenoord is dat hij wellicht op Europees gebied nog wat wedstrijdjes kan meepakken en verder kent hij het riedeltje wel, lijkt me overigens ook niet echt een speler die je erbij haalt omdat ie lekker in de groep zal liggen en daarbij hebben we Gakpo en Madueke al voor de positie waar hij speelt.

Berghuis voor vier miljoen zou een buitenkans zijn, maar ik verwacht niet dat Berghuis voor PSV zal kiezen. Is slechts een minimale stap hogerop. Valt me op dat je de spelers waar PSV interesse in heeft steevast in twee categorieen kunt plaatsen: of ze hebben een Eredivisieverleden of ze komen uit het netwerk van Schmidt (drommel, Ramalho, Mwene, Luuk de Jong, Berghuis, Propper, Willems ga zo maar door). Spreekt niet echt in het voordeel van de scouting van PSV dit. Ik hoop dat we ook nog tropische verrassingen te zien krijgen deze transferperiode. Moeten natuurlijk ook denken aan de restwaarde van de selectie. Wie worden de volgende parels na Madueke en Gakpo?

27 mei 2021 om 23:09

PSV kijkt naar ervaring met een PSV verleden. Dan kom je al snel bij dat soort namen uit ja. De subtropische tijden zijn veranderd. Legio clubs met vele grotere budgetten scouten die Zuid Amerikaanse mannetjes al als ze net kunnen koppen. Dan kun je beter, zoals nu flink investeren in de Herdgang en talenten kopen en opleiden en ervaring erbij zoeken. Ajax heeft de succesformule van de jaren van PSV daarvoor gekopieerd (Guardado etc.) en zelfs nog beter neergezet. Zeker Europees. Een mooi voorbeeld om bij aan te haken!

Fake nieuws. Gaat nooit een binnenlandse transfer maken!

Als berghuis naar psv gaat, zijn ze titel kandidaat nummer 1, voor het komend seizoen. Ik geloof niet dat berghuis dat gaat doen. Ik vind berghuis met afstand de beste speler vd eredivisie. Dit heeft frank, dan wel weer goed gezien. Bij koeman moest hij hopen op speelminuten, bij frank de boer is hij basis speler.

27 mei 2021 om 23:12

Welnee. Ajax heeft een budget dat 3x zo hoog ligt, dus die blijven favoriet

27 mei 2021 om 23:17

Dat heeft real madrid ook ten op zichte van atletico. Juve ten opzichte van inter en over lile en psg hoeven we het niet eens te hebben. Dus dat zegt niks.

27 mei 2021 om 23:36

'Ik vind berghuis met afstand de beste speler vd eredivisie.' Volgens mij is het zijn mening.

PSV zou gek zijn als ze het niet zouden proberen. Eredivisie mvp met zeer constante statistieken. Kraaij sr. zei altijd dat je 100 goals in huis moest hebben om de eredivisie te winnen. Met Berghuis erbij zit je al op 30. En zoveel goals en assists ga je nergens goedkoper krijgen. Of het lukt is een tweede, maar je moet het altijd proberen. Naast Madueke hebben we ook niet een echte rechtsbuiten. Laat staan eentje met een voorzet.

28 mei 2021 om 04:31

Ik probeer Doutzen Kroes ook al jaren uit te vragen via Instagram

Berghuis heeft in een eerder stadium al aangegeven geen binnenlandse transfer te zullen maken. Ik verwacht daarom ook niet dat hij Feyenoord zal verlaten voor PSV, maar zijn pijlen zal richten op het buitenlands avontuur.

Uberhaupt dat deze clausule kennelijk bestaat voor binnenlandse transfers lijkt me hopelijk het definitieve einde van Sjaak Troost om nog een functie te hebben rond onze mooie club. Wat is die gozer een grote clusterfuck geweest. Wegwezen uit de RvC en lekker een seizoenskaart voor het leven geven.

Lijkt me niet dat Berghuis hier zelf ook perse op zit te wachten. Geen grote stap vooruit (zowel sportief als financieel) en alsnog eredivisie. Dan zie ik 'm eerder bij feyenoord blijven....al vrees ik dat hij na de zomer weg is.

28 mei 2021 om 00:22

Feyenoord kan niet eens spelers kopen, hoezo is het financieel geen stap vooruit? Verder sportief is psv natuurlijk een stap vooruit... zelf zou ik wolfsbirg kiezen indien waar, maar doe nou niet alsof psv op gelijke hoogte met feyenoord staat

28 mei 2021 om 09:03

Financieel een stap vooruit voor een speler zit 'm in salaris. Berghuis hoort bij Feyenoord bij de paar topverdieners in de Eredivisie. Wil PSV 'm inlijven zullen ze moeten concurreren met buitenlandse offers (die rond het EK nog wel verder zullen toenemen). Zoveel geks stelt Zwollywood ook niet.

Ja zeker is PSV een grote stap vooruit voor Berghuis, Zowel sportief als financieel. Kan me nog herinneren dat de supporters ook zeiden dat Wijnaldum nooit naar PSV zou gaan, die is toch overgestapt omdat hij toen al meer perspectieven zag bij Psv.

28 mei 2021 om 08:08

Hoeveel salaris gaat psv hem geven dan, 4 miljoen? Wijnaldum verdiende veel minder dan Berghuis.

Vraag me af of Berghuis wel zo eerlijk is,denk dat ie al weet waar die heen gaat,zal het na het EK wel bekend maken...

VI is nooit goed ingevoerd. Feyenoordtm meldt dit niet. Zie hem blijven of naar Wolfsburg gaan.

Die gaat nooit naar ons Psv, ik zie hem wel naar Wolfsburg gaan.

Naar Psv? Ik dacht dat Steven voor prijzen wilde spelen volgend seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren