Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peperduur Real Madrid pakt dankzij Ronaldo Super Cup

Laatste update:

Op het WK viel hij wat tegen, maar in het shirt van Real Madrid is Cristiano Ronaldo dinsdagavond gewoon weer verdergegaan met scoren. De aanvaller was in Cardiff tweemaal trefzeker tegen zijn 'lievelingstegenstander' Sevilla en bezorgde Real Madrid met die dubbelslag de Europese Supercup: 2-0. Ronaldo heeft in twaalf wedstrijden tegen Sevilla nu al achttien keer (!) weten te scoren en bracht zijn totaal naar zeventig doelpunten in Europese competities. Daarmee komt hij op gelijke hoogte met Filippo Inzaghi; alleen Raúl (77) heeft er meer.

/

Ronaldo kreeg dus weer de spotlights op zich gericht, maar vooraf was er ook veel aandacht voor nieuwelingen Toni Kroos en James Rodríguez, die tegen Europa League-winnaar Sevilla in de basis begonnen. Het elftal van Real dat door Carlo Ancelotti in het veld werd gestuurd heeft in totaal liefst 473,5 miljoen euro gekost en daarmee was het team de duurste uit de voetbalgeschiedenis. De sterren van Real maakten het wel waar, want de Champions League-winnaar was duidelijk sterker dan tegenstander Sevilla. Ronaldo beproefde in de vierde minuut voor het eerst zijn geluk, maar dit schot kon eenvoudig gekeerd worden door Beto.

De doelman van Sevilla moest verder opletten bij pogingen van Gareth Bale, die speelde in de stad waar hij geboren werd, en een vrije trap van Ronaldo belandde op het dak van het doel. Ook de derde poging van de Portugees leverde geen goal op: na een geweldige pass van Kroos bracht Karim Benzema de bal bij Ronaldo, die zichzelf met een handige beweging vrij speelde, maar van dichtbij op Beto schoot. Ronaldo baalde zichtbaar van zijn misser, maar opende de score vijf minuten later alsnog. Na een fantastische voorzet van Bale kon hij Beto met een volley van dichtbij passeren.

/

Sevilla moest in de achtervolging en door defensief geklungel bij Real kwam er ook een goede kans op de gelijkmaker, maar Iker Casillas (die de voorkeur kreeg boven nieuwkomer Keylor Navas) hield Daniel Carrico van het scoren af. Casillas werd verder niet echt getest en zag Ronaldo er kort na rust 2-0 van maken: de aanvaller werd nu bediend door Benzema en schoot de bal met links hard in de verre hoek. Beto zat er nog wel aan en had de inzet ook eigenlijk moeten keren, maar de knal was de keeper van Sevilla te machtig. Ronaldo werd daardoor de eerste speler van Real Madrid die twee keer scoorde in een Europese finale sinds Jorge Valdano in 1986.

Sevilla slaagde er hierna niet in om de wedstrijd nog spannend te maken. De manschappen van Unai Emery probeerden nog wel om de aanval te zoeken, maar waren simpelweg een stuk minder dan Real en wisten geen openingen te vinden in de Madrileense defensie. Aan de overkant kwam Rodríguez nog in de buurt van zijn eerste doelpunt voor Real, maar het schot van de Colombiaan werd gekeerd door Beto. Niet lang hierna werd Rodríguez gewisseld voor Isco, met wie de score niet meer in beweging kwam. Kroos bleef overigens negentig minuten staan bij Real, dat de eerste officiële prijs van het nieuwe seizoen dus binnen heeft. Met dank aan Ronaldo, die klaar is voor een nieuwe jacht op records.

Denk je dat Real Madrid dit seizoen de Champions League kan prolongeren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Real speelde ze van de mat. Heerlijke wedstrijd. Ook fijn dat Ronaldo zijn doelpuntjes meepikte. Zonder arrogantie, ik vind Real nu wel kandidaat nr 1 voor elke prijs.

edit: spelling

12 augustus 2014 om 22:41

Op Pepe na is dit Real zo ontzettend sterk. Hoewel er nog wat schoonheidsfoutjes aanzaten overtuigden ze wel. Varane voor Pepe inbrengen en Real kan met dit team in potentie alles verslaan. Ik zie het somber in voor Barca dat toch minder heeft ingekocht.

12 augustus 2014 om 22:43

Pepe behoort gewoon tot de wereldtop op verdedigend gebied. Er zijn heel weinig verdedigers die beter zijn dan Pepe, zit zonder twijfel naar mijn mening in de huidige top5.

12 augustus 2014 om 22:46

@chester94 Pepe niet sterk? Was afgelopen seizoen (samen met Benatia) de best presterende verdediger van heel europa. Dus ik snap niet dat je hem de zwakke schakel noemt. Varane is goed en opbouwend beter, waar pepe verdedigend beter is. Met rond de 60 wedstrijden dit seizoen, zullen ze allebei genoeg wedstrijden spelen.

Als je een zwakke schakel noemt, doe dan Carvajal. heeft geen concurrentie en is daarnaast vrij wisselvallend.

Daarnaast speelde James vandaag nog erg onwennig. Als Di Maria fit is, zal die toch wel een streepje voor krijgen ben ik bang voor James.

Edit spelfout

13 augustus 2014 om 01:45

Minder ingekocht? Sinds juni vorig jaar ruim 220 miljoen uitgegeven aan Neymar, Suarez, Rakitic, Vermaelen, Matthieu en 2 keepers. Ze hebben meer dan zat geld uitgegeven om hun team te versterken, dus daar zal het niet aan moeten liggen bij gebrek aan succes. Maar wie weet, komen ze dit seizoen harder terug dan ooit.

13 augustus 2014 om 07:40

Op Pepe na? Pepe is een uitstekende verdediger, misschien nog wel de betere tav Ramos. Carvajal is de zwakkere speler in de defensie. Wel goed genoeg.

13 augustus 2014 om 13:21

Inderdaad, Pepe is een topverdediger. Maar vooral als mandekker. Ik denk dat hij snelheid te kort komt in de huidige formatie van Real. Varane heeft die wel. Kroos en Modric veroveren niet snel de bal. Dan mogen Ramos en Pepe het opknappen. Een speler als Khedira of Alonso doet dat wel. Dan kan je Pepe inschakelen om de spits uit te schakelen. Nu moest hij ook de bal veroveren en dat gaat hem minder makkelijk af. Een van de beste mandekkers die er is, maar op snelheid makkelijk te verslaan. Dus wanneer Real weer zo speelt denk ik dat je er beter voor kan kiezen Varane te laten spelen. Of je laat Ramos en de twee backs meer afjagen achter het middenveld.

12 augustus 2014 om 22:41

Heb genoten inderdaad! Ronaldo heeft duidelijk eem signaal afgegeven aan de mensen die over hem twijfels hadden over komend seizoen.

13 augustus 2014 om 01:11

Ronaldo lijkt me aardig in vorm

12 augustus 2014 om 22:44

Prachtige wedstrijd, real Madrid oppermachtig. Ronaldo meer hoef ik niet te zeggen wat een geweldenaar HALA Madrid. Iker goed gekeept, de nieuwe lingen kroos James hebben een mooie bijdrage geleverd hun eerste grote wedstrijd dus veel van ze verwachte ik niet. Bale speelde goed en wat een heerlijke assist voor de 1-0, Benzema ook mooie assist. Invaller isco perfecte 20 min was voorin en achterin te vinden, geen balverlies goed druk zetten, isco verdiend meer.
HALA Madrid.

12 augustus 2014 om 22:51

Kandidaat nummer 1 op basis waarvan? Omdat ze met geld hebben gesmeten deze zomer? Dit Sevilla is enorm verzwakt, je mag nooit conclusies trekken aan de hand van deze pot.

12 augustus 2014 om 22:55

Omdat ze het beste team waren afgelopen seizoen en alleen maar sterker in de breedte zijn geworden. Ik snap dat je voor Barca ben, maar je kan niet ontkennen dat Real gewoon als het team bestempeld kan worden, dat iedereen wil verslaan dit seizoen. Iets minder als fan praten en gewoon realistisch bekijken

12 augustus 2014 om 22:57

Heb je uberhaupt bij gehouden hoeveel barcelona heeft uitgegeven deze zomer?

12 augustus 2014 om 22:57

Atlético werd kampioen in Spanje en Real eindigde toch derde?

12 augustus 2014 om 23:00

Rvp, waar ontken ik dat Barca veel geld heeft uitgegeven? Het verschil is wel dat Barcelona gericht koopt en Real meer koopt om het kopen, want Kroos en James waren niet echt nodig.

12 augustus 2014 om 23:01

Barca draaide vorig seizoen totaal niet, maar ze wonnen wel 2 keer van Real in de competitie.
Dit seizoen zal Barca een pak sterker zijn, er staat geen pinto meer in het doel, en met Suarez erbij is de aanval ook veel sterker

12 augustus 2014 om 23:07

@ Blaugrana108 Volgens mij won Real de CL en staat dat aangeschreven als de hoogst haalbare prijs. En nu stop ik met reageren op je, want er valt niks met jou te bezeilen, want hoe kun je een Suarez transfer gericht noemen en Kroos wat een koopje was en de beste middenvelder van de wereld is. Alleen James was inderdaad niet nodig.

12 augustus 2014 om 23:08

Suarez, rakatic, neymar, messi kunnen dit Real gewoon makkelijk verslaan. Nu al zin in de clasico.

12 augustus 2014 om 23:16

Ahahahaha, hoor de barcafans praten. We pakken jullie. 1. Rakitic is goed, maar nogal overrated. 2. Neymar? Hahahaha. 3. Messi pakt ons hard aan hoor!! Op de wandelvierdaagse. Ff serieus hij is een beetje uit vorm. 4. Sinds wanneer doet suarez mee aan clasico? We zien wel wanneer de schorsing afloop t

12 augustus 2014 om 23:20

Ben ook erg benieuwd naar de Clasico's. Ben erg benieuwd naar de nieuwe voorhoede van Barca, al vind ik het jammer dat ze Sanchez zo makkelijk afgedankt hebben. Speelde afgelopen seizoen echt heel sterk en ze begonnen goed op elkaar ingespeeld te raken en goed te combineren. Daar ligt ook gelijk het probleem waar ik bang voor ben met Suarez. Messi en Suarez zijn allebei spelers die de bal relatief vroeg komen halen om dan de acties in te zetten, vraag me sterk af hoe dat samen gaat. Suarez was geweldig bij Liverpool omdat hij daar de absolute vrijheid kreeg. Bij Barca zal hij die niet krijgen, aangezien Messi daar die status al heeft. Maargoed als het gaat lopen, kan het echt geweldig worden.

12 augustus 2014 om 23:41

Rakitic overrated noemen, zucht eigenlijk zou ik hier al moeten stoppen.
Messi scoorde laatst anders nog een hattrick tegen Real, weet niet of je het gemist hebt, en Suarez zijn schorsing zal verkort worden dus hij is er sowieso bij in de classico.

Real heeft een beter team in de breedte zeker waar, maar zulke onzin moet je niet gaan verkondigen. Barca kan als het loopt met Neymar Suarez en Messi zomaar de treble pakken.

12 augustus 2014 om 23:42

Je kan Barcelona afkraken in hoe je wilt maar als het Tiki-Taka van Barcelona begint te lopen is er geen enkel team in de hele wereld zelfs de Galacticos die ze niet aankunnen

12 augustus 2014 om 23:51

Het TikiTaka voetbal loopt al 2 jaar lang niet meer. Tenminste, dat oogverblindende TikiTaka. Als je eeuwif rondspelen rond de middellijn TikiTaka noemt, veel succes dan. Zoals je merkt, worden dat soort ploegen in de loop van de tijd totaal afgeslacht. Zoe Bayern, Barca en Spanje... Tiki Taka zal niet meer terugkomen zoals het was, mede door de achteruitgang van Iniesta en Xavi.

12 augustus 2014 om 23:52

Zie*

13 augustus 2014 om 00:34

Neymar scoorde gewoon el clasico dus wat lach je dom maat

13 augustus 2014 om 00:44

Heb je weer een barca baby ga slapen toch.

13 augustus 2014 om 01:20

Hahahah ik ga helemaal los hiero. Maar de aanval van Barcelona gaat totaal niet werken. 3 ego's op een rij Die gasten gaan de bal gwn van elkaar afpakken

13 augustus 2014 om 06:22

ALS messi een bal al van iemand afpakt hahaha

13 augustus 2014 om 11:25

3 ego's? Messi en Suarez geven twee keer zoveel assists als Bale en Ronaldo hoor

13 augustus 2014 om 14:23

kom op zeg doe niet zo zielig. jullie hebben in de selectie 3 spelers gekocht voor 80 miljoen waarvan alleen Casillas en Carvajal zijn opgeleid. Voetbal is niet alleen de beste spelers vanuit heel europa wegplukken. Barcelona leid zelf op wat 10x zo moelijk is. Hoe respectloos jij over Messi bent is echt schandalig is gewoon nog steeds de beste speler die er ooit is geweest en dat iemand anders nu die titel heeft als beste speler van de wereld doet daar niks aan af.

wees maar blij met met die 250 miljoen aan 3 spelers. Ik vind Real Madrid een club die kapot aan het gaan is door dit soort zaken dit hoort niet. Ook al hebben ze nu een super goede selectie ik vind het Real van 2002 10x leuker om naar te kijken dan dit opgekocht stelletje. Daar liepen nog spelers in als Helguerra,hierro,raul,morientes. Was ook meeren deel opgekocht maar was financieel meer verantwoord dan dit.

15 augustus 2014 om 19:01

@jeroenmessi10

Hahahaha, Ten eerste, waarom vergelijk je de statistieken van suarez met die van Ronaldo en Bale, aangezien die in een andere competitie speelt... Er is eigenlijk geen ten tweede, gwn doordat het niet te vergelijken valt, is heel je reactie waardeloos :I

15 augustus 2014 om 19:22

@marionn

Ten eerste, sinds wanneer is Messi de beste speler ooit? Dat is jouw mening, en al vondt iedereen dat (wat totaal niet zo is), dan is het alsnog geen feit. Heb jij trouwens Pele en Maradonna en Zidane alle 3 hebben kunnen meemaken om hierover conclusies te kunnen maken? Nee...

Ohja? Wat doet jouw FC Barcelona dan? Precies hetzelfde... Er is al een lange tijd geen speler uit de jeugdopleiding van Real gekomen, maar uit die van Barcelona ook niet... Of kan jij er 1tje noemen? Trouwens, de 3 grootste aankopen van Real madrid van de laatste jaren kostte 80 (rodriguez) + 90 (cr7) + 100 (bale) miljoen euro. De 3 grootste aankopen van barcelona van de laatste jaren (aangezien je die van real er ook bij haalt) waren toch ook 88 (neymar) + 95 (suarez) + 66 (ibrahimovic), wat neer komt op een totaal van 249 miljoen... En wou je beweren dat dat wel oke is gegaan, met 0 schulden? Doe volgende keer iets meer feiten kennen voor je dingen gaat beweren...

Wat een team, topkandidaat voor de Champions League.

12 augustus 2014 om 22:45

Dat is real Madrid al jaren.

12 augustus 2014 om 22:51

Al jaren? Dat zijn ze altijd. Alleen nu heb ik het idee dat ze daadwerkelijk gaan domineren. Ik zie Bayern Munchen en Chelsea nog wel verassen tegen Real maar elke andere club, dus ook Barca, gaat Real niet verslaan.

12 augustus 2014 om 23:08

Ach man ze hebben jarenlang geen finale gehaald en zelfs jaren achtereen de halve finale niet. Real Madrid is echt niet jarenlang de topkandidaat geweest voor de CL winst. Nu zijn ze dat zeker wel en de afgelopen drie jaar waren ze zeker een goede kandidaat voor de winst, maar niet overdrijven.

13 augustus 2014 om 01:49

LFC11, je kan zeggen wat je wilt, maar Real heeft sinds het eerste seizoen elk jaar meegedaan in de CL. 3x eruitgegaan in de halve finale na ongelooflijke goede, spannende duels. Je kan haten wat je wil, maar ze doen al 4 jaar dus mee met de laatste 4. Oftewel, "jarenlang."

13 augustus 2014 om 01:50

Sinds het eerste seizoen van Jose Mourinho bedoelde ik. Even voor de duidelijkheid. Kan op mobiel mijn beticht niet editen.

13 augustus 2014 om 07:10

Arsenal doet ook al jaren mee in de CL, dus dat zegt in mijn ogen niet zoveel. Ik geef toch ook toe dat ze de laatste jaren meedoen om de CL-winst, maar vind de bewoordingen van Renaldino en Jaydijk overdreven en breng daar dus enige nuance in.

Ik loop niet te 'haten', wat is dat trouwens altijd voor onzin. Als jouw mening een paar supporters van die club niet bevalt of niet strookt met die van hen, dan ben je gelijk een 'hater'. Belachelijk.

Wat een killer die Ronaldo
Had ook niks verwacht van dit real kroos speelde alsof hij jaren in dienst was bij real

12 augustus 2014 om 22:46

Genot die Kroos

gefeliciteeerd boyzz verdiend gewonnen

Geweldige pass van Bale op Ronaldo, ik verwacht veel dit seizoen.

12 augustus 2014 om 23:08

Inderdaad.. Ronaldo hoefde hem alleen maar binnen te glijden!

Maar meneer Ronaldo doet meteen alsof hij weer een wereldgoal heeft gemaakt en loopt zelfs van Bale weg....

Ja, hij doet ook goede dingen zoals geld schenken aan zieke kinderen... Prachtig maar denkt hij thuis over na... Op het moment dat Ronaldo niet veel tijd heeft om na te denken, maakt hij zich compleet belachelijk door altijd maar zichzelf helemaal geweldig te vinden.. Dit doelpunt was voor 80 procent op conto van Bale te schrijven!

12 augustus 2014 om 23:25

kijk nog eens naar de replay van ronaldo's goals.. eerste goal zwaait hij met zijn hand naar bale om hem te komen vergezellen. Wat voor zever bij jij hier nu allemaal aant verkopen? gewoon haten om te haten dit.

12 augustus 2014 om 23:37

Volgens mij heb jij een andere wedstrijd gekeken, Ronaldo wees meteen naar bale.

13 augustus 2014 om 00:18

Knap gedaan, loop actie en was nog lastig met ene verdediger in de nek hem te maken. Hater!!

13 augustus 2014 om 07:44

Hij zet toch zelf de aanval op, sprint snel even 30 meter om de bal in te tikken.

Daarnaast roept hij Bale om te komen vieren.

Waarom moeten er altijd zoveel haat zijn op Ronaldo van, niet Real Madrid mensen? Is het omdat hij echt zo goed is?

13 augustus 2014 om 08:52

Ik ben meer Barcelona fan dan Real fan maar Ronaldo is op dit moment veel beter dan Messi, en Real is op het middenveld en in de verdediging sws beter dan Barca, aanval is ongeveer gelijk.

Real gaat de cl pakken en kampioen worden want met dit Eftal gaat dat zeker. Ronaldo in topvorm!!

Hala madrid

12 augustus 2014 om 23:13

Eerst zien dan geloven, zelfde werd gezegd van Barcelona en ook Bayern afgelopen seizoen.

een terechte overwinning van Real Madrid.. Sevilla kon het ze ook nooit echt moeilijk maken en wat een goede aankoop is Kroos toch. James gaat het wel redden maar denk dat hij vaak de eerste wissel wordt van Ancelotti.

12 augustus 2014 om 22:57

Kroos speelde echt alsof hij al jaren basiskracht was. Wat een heerlijke voetballer. James moet duidelijk nog wat meer wennen maar speelde ook aardig.

13 augustus 2014 om 01:16

Isco wat vond je van isco z'n invalbeurt?

13 augustus 2014 om 01:32

Hij speelde gretig en best aardig vond ik. Hij gaat het wel lastig krijgen met zo veel concurrentie maar ik verwacht dat hij wel aan zijn minuten zal komen als hij hard blijft werken.

13 augustus 2014 om 08:27

Ik heb me echt geïrrigeerd aan Isco. Telkens van die onnodige dribbels waar die steeds in vast liep. Hij had ook wel een paar goede dribbels. Maar soms dacht ik echt waarom pass je die bal niet gewoon.

13 augustus 2014 om 10:59

Dat is altijd met Isco, hij dribbelt altijd super lang, soms word ik daar gek van. Maar soms is het schitterend wanneer het hem lukt en 3,4 man voorbij dribbelt. Het is echt het een of het ander bij hem, hij moet meer in dienst van het team spelen. Ik denk dat hij onder andere, daarom ook veel bankt.

Real speelde wel aardig, maar Sevilla liet dat ook wel opzichtig toe.
Vond hem niet veel zeggen.
Maar zeker verdiend.

Heerlijke overwinning van Real Madrid! Ronaldo bewijst maar weer dat hij de beste is!

12 augustus 2014 om 22:45

hoe lang heeft rodriquez gespeeld, 70 min. eerste wedstrijd, niet iedereen kan gewoon verder gaan in een nieuwe club, geef hem de tijd

13 augustus 2014 om 01:23

Met bale viel het in het begin ook tegen maar kijk hoe dat is uitgepakt en wat wil je? Tis pas de 1e wedstrijd in een heel nieuw team

proficiat real met de prijs, heb de laatste kwartier gezien, jammer genoeg de goals gemist, maar gezien via terugblik, waren weer mooi. Die botsing was hard man op het laatst

had hoge verwachtingen van Kroos en die heeft hij ook dubbel en dik waar gemaakt.
kroos en modric speelde alsof ze al tientallen jaren met elkaar spelen, was een genot om naar te kijken.
Natuurlijk bale en ronaldo ook (maar dat is eigenlijk altijd hahaha).
James viel tegen, maar men mag natuurlijk nog niet oordelen, die jongen kan alleen maar beter worden

James vond ik tegenvallen. Kon je net zo goed Di Maria behouden en Isco als back-up gebruiken. Kroos geweldige aankoop wordt dat. Terechte overwinning. En tja Ronaldo staat er altijd he.

12 augustus 2014 om 22:53

Ach ja, je kan niet zomaar even de vorm hervatten die je bij je oude club/land had. Hij komt er wel

13 augustus 2014 om 01:15

Ik zie eerlijk gezegd isco veel liever spelen als James. Isco heeft een geweldige invalbeurt gehad 20 min top gespeeld balletje rond laten gaan en verdedigend zeer actief.

13 augustus 2014 om 07:39

Waarom nou zo snel conclusies trekken. Als James eenmaal op dreef komt, is hij veel beter dan die Isco... Bale presteerde in het begin toch ook matigjes bij real, toen hij net overkwam...

13 augustus 2014 om 12:00

Heb ik ergens gezegd dat ik James minder vind als isco, nee. Natuurlijk James moet z'n draai vinden, eerste wedstrijd die hij speelt voor real. Maar als ik moest kiezen tussen beide in goede vorm kies ik isco. Ik vind isco gewoon een geweldige speler als valse spits is het niks maar achter de spits kan hij veel meer. Ik vind het jammer om te zien dat hij wordt afgeschreven hij werkt keihard en helpt bij zijn inval beurten het team goed, gistere ook briljant ingevallen.
James is een geweldenaar in vorm maar isco vind ik in vorm ook geweldig. Mijn voorkeur gaat uit naar isco maar dat is mijn mening

Perez weet wel wat die moet halen wilt die verder gaan met prijzen winnen. Helaas bakt Barca niks van de marketing laatste jaren., Zie Real helaas wel meer afpakken van Barca aankomende seizoen. Er is zoveel balans in dit opstelling van Real dat het bijna unreal is.

Het lijkt alsof kroos al jaren bij Real madrid speelt echt geweldig doet zeker niet onder voor een ineasta hoor...

Wauw ! Wat team heeft Madrid! Dit Real kan het dream team van Barcalona evenaren.
Misschien nog wel beter. En wat er nog op de bank zit. Di Miara, Isco, Verane,marcelo, Kedhira. Wat een heerlijk elftal

Kroos speelde geweldig, is de beter versie dan Xavi. Games de nieuwe Iniasta. En Mordric is just Mordric, heerlijk om na te kijken.

12 augustus 2014 om 22:48

Pardon? Kroos is een fenomeen, maar komt niet in de buurt van Xavi in zijn hoogtij dagen.

12 augustus 2014 om 22:52

Idd nog niet, maar gaat wel gebeuren. Kroos heeft meer power dan Xavi maar de passes en inzicht zijn wonderschoon,

12 augustus 2014 om 22:52

Nee Kroos kan misschien nog vele malen beter worden als hij op deze manier door blijft gaan! Past zich moeiteloos aan en trekt het spel al direct in zijn eerste officiële wedstrijd naar zich toe.

12 augustus 2014 om 23:10

Xavi heeft meer techniek en balbeheersing, ik zie Kroos niet wegdraaien van zijn tegenstanders zoals Xavi dat vroeger kon. Ook qua aannames is Xavi van een ander niveau. Alleen qua passing zou Kroos het niveau van Xavi kunnen evenaren, maar vergeet niet dat Xavi zijn land naar 2 ek's en het wk heeft geleid en Barcelona aan talloze prijzen heeft geholpen.

12 augustus 2014 om 23:29

Ik vind Kroos zelf ene verbeterde versie van Xavi. Kan ook aanvallen opzetten en kan scoren en heeft beter schot. Kan beter lange ballen geven..

13 augustus 2014 om 00:57

Dat gaat Kroos ook doen. Ik zei; dat ze het niveau kunnen evenaren!

13 augustus 2014 om 07:47

Xavi mocht willen dat hij Kroos is. Kroos is in alles de betere. Weg draaien bij een man? Dat is voor Kroos een makkie. Aannames, weg draaien, passes, die man doet het allemaal met gemak.

12 augustus 2014 om 22:51

De betere versie van Xavi. Ho ho ho... Op het moment bedoel je waarschijnlijk? Dan ben ik het eens. Ik weet niet of je weet wie de motor was achter het barca die al die prijzen won?

12 augustus 2014 om 22:55

Lionel Messi.

12 augustus 2014 om 22:56

Ben zelf Barca fan. Xavi is een fenomeen. Laat dat voorop staan, zoals alle Barca spelers onder Pep. Maar wat ik van het WK gezien heb en nu deze wedstrijd van Kroos is absoluut van wereld klasse.

12 augustus 2014 om 23:00

Ja, zo kan je door gaan. Ronaldo, Ronaldinho, Benzema, Eto'o.

Kan er van genieten van dit Real. Net zoals ik genoot van Barca onder de leiding van Pep. Wat ik al zei; dit Real kan het dreamteam van Barca evenaren.

12 augustus 2014 om 23:08

Hoe durf je James en kroos zelfs maar te vergelijken met xavi en iniesta? Laat staan beter te noemen. Zet je Real bril af. Van een arsenal fan, die noch voor barca noch voor real is.
Ze zijn ook wereldtop, maar oordeel eens over een jaar of 10 wie beter is

13 augustus 2014 om 01:25

Gast.... leer ff spellen man

13 augustus 2014 om 06:25

Even*

Ongelofelijk! wat een elftal. Die worden 100% kampioen in Spanje. Grote kans dat die dit jaar weer de CL winnen. Mag natuurlijk ook wel na al die miljoenen die ze hebben uitgegeven.

Inderdaad peperduur, dit team heeft bijna een miljard gekost. Ze zijn verplicht om alle prijzen te pakken.

Benzema man of the match. Prachtig om een teamspeler te zien tussen al die ego's bij Real. Ronaldo had hem ook gemist op het wk.

Kijk uit naar de Spaanse super cup, want dit verzwakte Sevilla was matig. Atlético zal andere koek zijn.

12 augustus 2014 om 22:55

Kroos en Modric egoïstisch? Wat een provocatie. Nooit moe van jezelf?

12 augustus 2014 om 22:56

Barca smijt ook met geld, dus doe niet zo schijnheilig. Je bent echt de hele tijd aan het provoceren. Doe eens wat met je leven. Neymar en Suarez kosten al bij elkaar bijna 200 miljoen euro dan noem ik niet eens andere spelers die te veel hebben gekost..

12 augustus 2014 om 23:03

Elke reactie probeert je iets uit te lokken he? Waarom reageer je dan uberhaupt nog? Ik snap dat het zuur voor je is als Barca fan om Real de prijzen te zien pakken, maar jullie hebben afgelopen jaren niks te klagen gehad, met een wereldelftal.

Wel een beetje jammer dat je begint over het geld als Barca ook bijna 200 miljoen voor 2 spelers uitgeeft en dan zijn er nog genoeg grote uitgaven.

Heel Real speelt als een team, dus ik weet niet wat je hier mee wil zeggen. Wat wel mooi is aan Benzema dat het een spits is die niet zelfzuchtig is. Elke spits wil scoren, scoren scoren, alleen Benzema weet zich perfect voor het team op te offeren, daar geef ik gelijk in, erg knap. Maar Real een team vol met ego's te noemen, is een beetje jammer.

Over Sevilla moet ik je gelijk geven. Zijn veel belangrijke spelers kwijt en de echte test zal het tweeluik met Atletico moeten worden, ben ook erg benieuwd.

Raad je wel aan om je haat voor Real achterwege te laten en gewoon objectief te reageren.

12 augustus 2014 om 23:18

Maak je niet druk, ik uit vaak genoeg ook kritiek op Barcelona. Laatst nog op de aankoop Vermaelen.

12 augustus 2014 om 23:55

Ja, maar dat is nog logosche kritiek. Dit is puir haat wat je laat zien...

12 augustus 2014 om 23:09

En Atletico is niet verzwakt? Diego Costa en Courtois vervang je niet zomaar..

12 augustus 2014 om 23:15

Oblak, Siqueira, Ansaldi, Griezzman en Mandzukic zijn toch goede spelers. Misschien zijn Oblak en Mandzukic iets minder, maar dat scheelt echt niet zo veel. In de breedte is Atletico zelfs sterker geworden.

13 augustus 2014 om 07:50

Real is ook sterker geworden. Whats you point?

13 augustus 2014 om 02:57

Dat is waar, maar tegelijkertijd vind ik raar dat een barca fan daarover klaagt. Fenomenaal elftal en zeer moeilijk te bestrijden, ze zijn wel de te kloppen ploeg, maar of dat ook mogelijk is. Dat is de vraag.

Aardig debuut voor James Rodriguez, maar je ziet dat hij nog wat tijd nodig heeft om in het team te groeien, in tegenstelling tot de andere debutant Kroos

12 augustus 2014 om 22:52

Het is ook makkelijker om als mid-mid je aan te passen, dan als nummer 10, ben je toch meer afhankelijk van de opbouw.

Pff.. wat was Kroos geweldig, vooral de 2e helft. Onder druk toch altijd de goede oplossing weten te vinden, dan ben je echt een hele grote. Na Ronaldo de MOM voor mij. Geweldig dat Ronaldo zijn doelpuntjes meepikt, had Bale er ook nog wel een gegund!

Modric en Kroos gaan geweldig goed samen op het middenveld, die 2 vinden het heerlijk om naast elkaar te staan volgens mij. De enige die nog echt een beetje zoekende was, was James, maar ook hij zal wel zijn draai weten te vinden uiteindelijk.

Wat een heerlijk begin dit

12 augustus 2014 om 23:06

Benzema ruilen met Flacoa plus 20 miljoen. Het is nu al een heerlijk team. Maar als Flacao nog komt is het echt te absurd :0

12 augustus 2014 om 23:12

Nooit! Benzema is zo veel meer waard voor dit Real dan Falcao. Falcao is een echte spits en Benz speelt als een valse nummer 9. Met naar binnen trekkende Ronaldo en soms ook Bale, heb je een spits nodig die in dienst van het team speelt, wat Benz altijd goed doet! Falcao wil alleen maar scoren en in de zestien komen, daar heb je veel minder aan in counters en combinaties. Voor geen goud zou ik Benzema ruilen voor een Falcao. Misschien wel de meest ondergewaardeerde kracht van Real. Gelukkig is zijn contract verlengd en krijgt hij het vertrouwen van Real en Ancelotti.

Real was echt de baas. Echt een geweldig team. Kroos bale en Ronaldo erg goed. James heeft tijd nodig. Benzema weer slordig, maar ik begin het langzaam te accepteren omdat hij gewoon niet beter kan.

Ronaldo niet fit? Toch gewoon erg goede goal de 1-0. Zelf opgezet. Kroos belangrijk bij de 2-0.

12 augustus 2014 om 22:56

Is het ook niet gewoon heel moeilijk voor Benzema om tussen zoveel goeie spelers en ego's in de spits te staan? Die jongen probeert de teamspelers uit te hangen. Heeft een linkspoot op rechts en een rechtspoot op links... Ik vind dat ie zich aardig staande houdt.

12 augustus 2014 om 22:58

Het zijn de kleine dingen die zo makkelijk zijn, die hij verpest. Ook momenten met geniale aannames maar ook gewoon een makkelijke schotkans die ver over gaat. Of een simpele pass die mislukt. Met geweldenaren als Ronaldo en bale val je al snel tegen, dat kan ook het probleem zijn.

12 augustus 2014 om 23:01

Benzema was echt matig deze match inderdaad. Vooral de korte pass/steekbal was elke keer dramatisch. Veel te hard en zonder gevoel. Denk overigens wel dat Benzy nog wel beter kan hoor.

12 augustus 2014 om 23:02

Pikt toch mooi zijn assist mee en Benzema laat counters goed verlopen. Blijf hem maar onderschatten, ik waardeer hem enorm.

12 augustus 2014 om 23:07

Alle voetbalkenners waarderen hem en Ancelotti ook. FcDa met alle respect voor zijn mening reageert altijd negatief over Benzema maar gelukkig denken Ancelotti en Deschamps daar heel anders over.

12 augustus 2014 om 23:03

Nou vind ik heel jammer dat jij altijd (vaak onnodig) kritiek uit op Benzema. Bale en Ronaldo waren en zijn altijd slordiger maar die zie ik je jammer genoeg nooit opnoemen. Benzema is echt de beste spits die Real kan hebben is zo goed in de combinaties en loopt elke seizoen 1 op 2. Ronaldo en Bale gaan telkens naar binnen wat niet prettig is voor een spits maar Benzema weet altijd wat hij moet doen. Real heeft niet voor niks zijn contract verlengd. Man of the match voor mij was Kroos niet normaal hoe goed hij was in aanvallend en verdedigend opzicht.

De CL finale verliezen maar toch de Super cup winnen. Knap van die kroos!

12 augustus 2014 om 22:57

Halve finale*

12 augustus 2014 om 22:58

Kroos verloor in de halve finale De finale was Atletico

Wat speelden Real heerlijk en flitsend voetbal. Ronaldo goed Bale ook dreigend. James ongelukkig in zijn actie,s. Kroos niet van de bal te krijgen raakt onderdruk nooit in paniek zo rustig en kalm..

Kroos is een level hoger dan Modric wat op zich al knap is. Bayern wat ene gigantisch blunder heeft men gemaakt om Kroos weg te doen je beste middenvelder nog wel. Ronaldo oogt scherp en fit fijn om te zien... Scoort even 2 keer, wat een fenomeen. De voorzet van Bale maakt hij knap af, alles loopactie, opzetten, snelheid, gretigheid.

12 augustus 2014 om 23:14

Kroos is zozo niet beter dan Modric

Wij kunnen de CL titel prolongeren, maar dan moet James wel beter gaan spelen. Kroos was goed.. pass percentage van 100 procent? Ik heb iig geen foute pass gezien.

Het kan en zal beter gaan, maar dit is een goed begin.

12 augustus 2014 om 23:08

Helaas, 96 op 85 passes volgens whoscored. Nog steeds geweldig natuurlijk.

12 augustus 2014 om 23:08

96% volgens diverse bronnen, fenomenaal!

Ook de meeste passes verstuurd van iedereen uiteraard.

Wat een reservebank heeft Real, Khedira, Isco, Marcelo en Di Maria. Dit Real zal iedereen uit en thuis jantje geven.

Wel grappig dat er met geen woord wordt gerept over Iker. Die speelde namelijk gewoon een prima pot ook! Een paar goede reddingen en weer de nul gehouden. San Iker blijft een fantastische keeper.

13 augustus 2014 om 13:35

ja dacht k dus ook waar zijn al die mensen die hem over the top vonden en dat hij niet meer kon kepen.

mooie pot voor real om in te komen voor het aanstaande geweld van de stadgenoot volgende week, dat wordt me pas een geweldige wedstrijd met 2 zeer sterke ploegen. kroos vond ik zeer sterk maar james viel tegen ik zou tegen athletico sowieso met di maria beginnen denk dat james te kort komt momenteel tegen het geweld van athletico.

p.s. bale moet heeeeeel snel nieuwe kapper zoeken die kerel wordt niet mooier met dat kapsel

13 augustus 2014 om 06:44

Het is dan niet een modeshow he... Oke, als een Ronaldo of een Beckham zijn haar gewoon mooi wilt houden, hun probleem, maar voor de rest boeit het neit, je hoort niet eens naar hun haar te kijken tijdens een voetbalwedstrijd haha

was niet echt bijzonder wat real liet zien. kroos speelde solide en had 1 mooie paas maar voor de rest was het ook niet bijzonder. james liet verder ook haast niks zien. modric vond ik weer ouderwets goed alleen jammer dat hij z'n 1-2 niet afmaakte. bij tottenham had hij die zeker gemaakt.
ronaldo was alert maar vond dat hij toch iets meer had kunnen doen.
verder vond ik iedereen zwakjes. de pass van bale was heel mooi maar dat doet hij zeker niet nog een keer. de 2de goal was een keepersfout.
dan is eigenlijk die ene voorzet beslissend. dan verwacht je toch echt iets meer van real.
maarja ze hebben 2 nieuwe mensen dus ik verwacht dat dit alleen maar beter word.
vind dat kroos een goede aankoop is maar james is totaal onnodig.

13 augustus 2014 om 08:05

Bedankt voor het zorgen voor een lach op mijn gezicht. Was niet bijzonder wat Real liet zien? Kroos solide maar niet zo bijzonder? Ronaldo had iets meer moeten doen?

Hou op .

Trouwens, een voorhoede om van te smullen. Mid-mid Kroos, daarvoor James, daarvoor Benzema, op de flanken Christiano en Bale.

Ja ja, om van te smullen. Wat leuk dat Real in staat is om een elftal van 470 mio neer te zetten! Of Barcelona, voor mijn part. Een ieder van ons kan hier alvast de laatste 8 van de CL dit jaar opschrijven. Wie er dan wint is een kwestie van vorm van de dag, blessures, balletje op de paal of scheidsrechterlijke dwalingen. Niet zo boeiend, dus.
Het voetbal gaat helemaal naar de filistijnen met rijke clubs die steeds rijker worden. Over pak 'm beet 10 jaar kunnen we aan het begin van het seizoen de laatste 4 van de CL opschrijven. En op een gegeven moment is de lol er echt helemaal af. Tegen die tijd is de EL misschien wel veel interessanter.

13 augustus 2014 om 02:54

Wees maar niet bang, Ajax is er nog Nee grapje, wij kunnen ook weinig maken tegen dit soort clubs, als je bij Real Madrid in de poule komt, weet je dat je geen eerste meer wordt.

Nou nou de Madrid fans zitten elkaar ff lekker te strelen hoe goed het allemaal wel niet was! Geweldig!!! Gefeliciteerd met de winst op het sterke Sevilla

13 augustus 2014 om 06:44

Gecondoleerd van de machtige spelers van Nice.

Real speelde geweldig, elke aanval was gevaarlijk en ze komen er snel uit, en de verdediging deed het geweldig. En Iker echt een topwedstrijd gespeeld met een paar goeie reddingen, wordt moeilijk voor Navas om Iker uit de basis te spelen Iker speelde gewoon foutloos. Ronaldo gaat dit jaar Raùl inhalen kan niet anders, nog 8 goals in de Champions League om Raùl voor bij te gaan

Ik zie niemand meer dit team verslaan behalve bayern als ze hun machine aan gang krijgen en andere tactiek gebruiken dan dat balbezit kunnen ze real verslaan! Atlético zie ik dit ook nog doen

Ik ben zelf voor Barcelona maar ga dit seizoen ook genieten van Real Madrid. Wat een geweldig team hebben ze. Kon de wedstrijd helaas niet zien was aan het werk. Maar kan ook niet wachte op de champions league. Om al die geweldige teams in actie te zien.

hoe komen ze aan dat geld? zie liever een gezond Bayern Munchen die wel Eerlijk aan hun geld komen ipv de bank dan een kut psg, man city, barca en real..

13 augustus 2014 om 14:29

van de banken natuurlijk. ja dat land is kapot aan het gaan en Real Madrid voegt ff een lening toe van 160 miljoen

Pfff. Heeft op wk even pauze genomen maar gaat in het wit gewoon weer beestachtig door. Messi moet snel in vorm raken anders gaat ie de ballon dor weer pakken

En wel Verdiend heb genoten!! een mooie wedstrijd real gaat volop voor de prijzen

Heerlijk! Mijn Real Madrid krijgt gelijk een zelfverzekerd gevoel na deze winst! 1 v/d 6 prijzen is binnen! HALA Madrid y nada más!

Mensen zijn nu al een beetje kritisch over James. Vergeet niet dat dit ook zo was met Bale.. Kijk hem nu. Geef James tijd, mensen!

Wat vind ik Toni Kroos goed zeg, puur genot om daar naar te kijken. Zijn positiespel is bijna perfect, alle passes komen aan. Ook lange ballen. Wat een pass op Benzema in de eerste helft. Prachtig! En dan heb je Ronaldo en Bale die echt niet te stoppen zijn en Benzema is ook gewoon belangrijk voor de wereldsterren om hem heen. Hij accepteert dat andere de goals maken en speelt echt voor het team. Mensen roepen om Falcao, maar Benzema is echt van grote waarde voor dit elftal. Modric speelt ook zo heerlijk. James moest nog ff wennen, maar dat komt nog wel. De verdediging is ook nog steeds ijzersterk. Als dit elftal gaat draaien wordt Real monsterlijk goed. Als je ziet dat Di Maria, Khedira en Isco nog op de bank zitten, wie ik alle drie geweldenaren vind, dan weet ik niet hoe Real te stoppen is dit seizoen, misschien toch door Barcelona of Bayern Munchen? Ik kijk uit naar alle wedstrijden van dit Real. Ik ben geen Real fan, maar wat is dit een heerlijk elftal.

13 augustus 2014 om 01:22

Jij hebt verstand van voetbal! Beter dan jij kon ik niet verwoorden prachtig. Real Madrid wordt nog alleen maar beter en beter.

Dit elftal is echt van wereld klasse en het erge is dat je het nog zeker een jaar of drie kan laten staan zonder aanpassingen alleen Pepe voor Varane. Ik kijk niet raar op dat in een van de komende 3 jaren de prestatie van Barcelona word geëvenaard ik hoop het niet tenminste.

Maar even eerlijk mensen Kroos een verbeterde versie van Xavi noemen kan je niet menen voordat je daar aan mag beginnen te denken moet die eerst nog 4 jaar bij de top 10 van de wereld zitten voordat je zoiets kan zeggen. Kroos is nu wel beter als Xavi maar de Xavi die 5 jaar lang elke speler te kijk zette en 2 wereld titels won is nog eventjes 2 treetjes te hoog voor Kroos toch?

Bayern blijft beste ploeg ooit

13 augustus 2014 om 06:46

Oh oke. 1 jaartje presteren en meteen de beste ploeg ooit? Als Real Madrid fan, ik vond de ploeg van 2007/2008 met Ronaldinho enzo de beste ploeg ooit die ik heb meegemaakt. Wat was dat toch een genot om naar te kijken, in tegenstelling tot dit neppe Tiki-Taka.

CoenMoelijnRIP, je neemt me echt de woorden uit mijn mond! Wat een team heeft real toch! Waarschijnlijn winnen ze alles dit jaar en zijn ze niet te stoppen maar als barca of atletico weer eens stunt dan is alles mogelijk! Ik hoop dat ze bayern( bayern met andere tactiek dan de 0-4 dit jaar) tegenkomen in cl , gevecht der titanen

Ongelooflijk wat een ploeg, heeft wat gekost maar dan heb je ook wat. Ik blijf het persoonlijk mooier vinden op een andere manier, zonder enige schuld (ja ik weet dat ze dat terug kunnen betalen, maar doe dat dan ook!) en met wat meer zelf opgeleide spelers. Maar kwalitatief is Real echt ongelooflijk goed.

Jammer van Sevilla, meer zat er gewoon ook niet in voor ze. 2-0 is dan nog een kleine uitslag, mogen ze uiteindelijk tevreden mee zijn. Wel moet ik zeggen dat Carrico gewoon die bal moet stiften, Iker lag al op de grond dus dan was het in de blessuretijd van de 1e helft gewoon 1-1 en dan zou het anders kunnen aflopen. Sevilla speelde met vlagen goed mee, vooral in de omschakeling met Vitolo (die weer goed speelde, wordt dit seizoen echt 1 van de belangrijke spelers) en Suarez heeft mij ook verbaasd, dat gaat echt een grote speler worden bij Sevilla. Aleix vond ik wat tegenvallen, had Aspas liever al aan het begin van de 2e helft voor hem erop gezien. Verdediging stond weer goed, 3/4 staan al vast, nu Moreno verkocht is voor 20 miljoen hoop ik dat Sevilla toch nog wel een linksback aantrekt of er 1 laat doorstomen uit Sevilla B.

Real gaf toch wel veel ruimte weg, vooral in de omschakeling. Als Sevilla straks beter op elkaar is ingespeeld straffen ze het wel af. Ik zie ploegen als Villareal, Bilbao, Valencia en ook Atletico goede kansen hebben op de counter met hun snelle spitsen tegen Real. Ze moeten bij Real beseffen dat er toch echt een verdedigende middenvelder moet staan in hun team in de vorm van een Xabi of Khedira. Real natuurlijk wel favoriet nummer 1 voor de titel, Atleti nummer 2 en Barca door hun matige verdediging nummer 3.

473,5 miljoen. Walgelijk! Je zou er maar supporter van zijn!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren