Blaugrana108
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 27 april 2014
  • Blaugrana108
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 462
  • 31 jaar (5-7-1990)
Persoonlijke berichten
30 april 2014 om 01:27
#1

ik hoop niet dat ze ons door elkaar gaan halen, je naam lijkt teveel op die van mij.
ik zie dat je deze sinds enkele dagen gebruikt, of heb je een nieuwe account aangemaakt ?
in ieder geval zal het niet echt handig voor mij uitpakken.

21 juni 2014 om 22:59
#2

Jij bent zo'n simpel ventje. Het enige wat jij kan is persoonlijk worden in plaats van daadwerkelijk te discussieren. Elke keer vertellen hoe dom ik ben. Volgens mij wil je verbloemen hoe dom jezelf bent. Ik zie je namelijk alleen maar positief praten over Barcelona en Messi en als iemand een ander beeld of mening heeft, dan is hij dom. Kneusje

22 juni 2014 om 01:18
#3

Haha, misschien je ogen open doen en kijken wat ik gezegd heb? Ik heb je helemaal scheel geluld en nog steeds geen melding gehad dat je weer gereageerd hebt daarop. Ik heb onderhand een betoog van een a4 getypt, maar reageer je erop? Nee! En dan kan ik jouw argumenten niet hendelen? Haha, wat een stakkertje ben jij joh. Ciao

Edit: Ik had toch geen voetbalverstand en kijk op het spelletje? Vandaar dat mijn reacties gewaardeerd worden hier en ik de bevoegdheid heb om in elk artikel te reageren, terwijl jij maar een schamele 56 punten hebt na 64 reacties. Dan denk ik toch dat er meer bullshit uit jouw komt dan uit mij.

Fijne avond kneusje

Aangepast op 22 juni 2014 om 01:19 door SMK88.

22 juni 2014 om 01:40
#4

Ik zou maar dimmen met je grote mond volgende keer, want je antwoorden waren zo simpel te weerleggen. Daarnaast kon je niet eens inhoudelijk op m'n belangrijkste punten ingaan. Wie kan wiens argumenten nou niet hendelen? Mijn omschrijving van jou als kneus is dus prima ingeschat.

23 juni 2014 om 00:07
#5

Hoe wist ik toch dat je niet meer zou reageren.. Mij voor dom en dergelijk uit maken, maar zelf niets meer kunnen zeggen. Zwak ventje

24 juni 2014 om 11:46
#6

Haha, dat kon je niet. Lul niet zo slap man. 'geen zin'. Hou toch op. Je bent gewoon keihard weggeluld en doet het nu simpel af. Had niet anders verwacht van iemand zoals jij.

Maar om even te reageren op Ronaldo. Hij speelt fantastisch. Had een aantal mooie acties, zeer goede passes en een beslissende voorzet. Heeft zeker een 8 gespeeld, maar zijn teamgenoten zijn gewoon te matig. Daar kan hij niets aan doen.

27 juni 2014 om 12:08
#7

Gezien ik geen reactie van je heb gekregen, ga ik er maar van uit dat je het dus daadwerkelijk niet kon. Je ban spreekt boekdelen en het is voor mij duidelijk wie hier constant onzin heeft rond bazuinen omdat hij zijn superheld wilde verdedigen.

Adieu

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 2 december
Ronald Koeman had in januari zijn selectie bij Barcelona willen versterken met Fernando Reges. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren