Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Onder mij had Oranje meer punten gehaald en dan was je al gauw op het EK'

Laatste update:

Ronald Koeman werd door analytici en media naar voren geschoven als dé ideale opvolger voor Louis van Gaal, toen die bekendmaakte er na het WK in Brazilië mee te stoppen. De KNVB sloeg de goedbedoelde adviezen echter in de wind en benaderde Guus Hiddink. Die samenwerking liep uit op een fiasco, die uiteindelijk leidde tot het missen van het EK in Frankrijk.

/

In een interview met Helden laat Koeman doorschemeren dat het besluit van de KNVB hem nog altijd pijn doet. “Ik zeg niet dat we het EK hadden gehaald, maar onder mij hadden we denken ik meer punten gehaald in de groep en dan was je al heel gauw in Frankrijk geweest hè”, stelt de manager van Southampton.

Hiddink begon de kwalificatiecampagne desastreus, hetgeen afgelopen zomer leidde tot zijn tussentijdse vertrek. Met nog vier wedstrijden voor de boeg nam assistent Danny Blind het stokje over. Onder zijn bewind verloor Oranje van IJsland, Turkije en Tsjechië, waardoor de eindronde definitief aan de nummer drie van het afgelopen WK voorbij gaat.

Had Oranje onder Ronald Koeman wel het EK gehaald, denk jij?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo makkelijk altijd dat natrappen. Ookal denk ik dat hij gelijk heeft, niet erg netjes.

17 november 2015 om 15:38

Voor hetzelfde geld waren er onder hem meer spelers geblesseerd geweest en had hij het nog slechter gedaan. Ik vond Koeman altijd overkomen als respectvol, maar wat een vreselijke opmerking vind ik dit.

17 november 2015 om 16:30

Koeman is ook keihard genaaid door de KNVB. Van mij mag ie natrappen. Ik vind het beleid van de KNVB zo slecht dat elke kritiek welkom is. Ze hadden voor de beste Nederlandse trainer kunnen kiezen na van Gaal en kozen voor de stomste constructie uit de geschiedenis.

17 november 2015 om 17:21

Dus moet hij dit zeggen? Hij is toch geen kleuter? Dat je kritiek uit op de knvb, oke, maar dit is ook gewoon zeer disrespectvol naar Hiddink toe. En Koeman heeft al een keer aangegeven dat hij er zich beter door voelde of om kon lachen dat Nederland het slecht deed. Waarom dan nu weer dit? Echt kinderachtig als je het mij vraagt.

17 november 2015 om 17:51

De interviewer stelt waarschijnlijk de vragen. Hij beantwoord ze gewoon.

17 november 2015 om 18:10

Waarom is dit nou weer vreselijk? Ik had ook meer punten behaald als Danny Blind... Waarschijnlijk geldt dat voor half Nederland!

17 november 2015 om 18:27

Nee... Heel Nederland.. Echt heel Nederland

17 november 2015 om 19:07

Oja want een Depay gaat zich wel motiveren onder jouw leiding? Dacht het ook...
En wat zou de vraag dan zijn geweest? Op een manier zal hij bevestigd hebben dat hij meer punten had behaald. Toch totaal onnodig.

17 november 2015 om 15:43

Dat ligt er maar net aan wat de vraag is geweest..
Ik kan me het in zijn geval overigens goed voorstellen dat hij wat natrapt. Voor de Knvb is Koeman nooit serieus genoeg in beeld geweest en daarmee gewoon gepasseerd.

17 november 2015 om 17:58

Nooit serieus genoeg? Er zijn zelfs gesprekken gevoerd. Maar toen Koeman opeens kritiek op spelers had omdat ze echt niet presteerde was t opeens van ja hij is niet in beeld geweest.

17 november 2015 om 15:45

Inderdaad zeer trieste opmerking van Koeman, ook al had hij het waarschijnlijk beter gedaan dan Hiddink

17 november 2015 om 16:14

Niks mis met een beetje bluf. Kan net het verschil maken tussen een matige trainer en een topper

17 november 2015 om 16:20

Dit is geen bluf, dit is zinloos natrappen en dient geen enkel doel. Zeer onprofessioneel.

17 november 2015 om 17:03

Niet te snel oordelen. VZ trekt gewoon een citaat uit een artikel. In de context komt het waarschijnlijk veel minder arrogant over. Koeman is namelijk geen type om zo jets te zeggen.

17 november 2015 om 17:33

Hij heeft wel een betere klik met jonge spelers kijk hoe hij het bij feyenoord heeft gedaan

17 november 2015 om 17:52

Ik vind die eerste regels uit het artikel wel bijzonder suggestief. Er wordt gedaan alsof iedereen al vol tegen Hiddink was toen hij werd aangesteld, maar dat is helemaal niet zo. Sommigen vonden Koeman beter, maar naar mijn idee kon de meerderheid goed leven met Hiddink. Nu wordt gedaan alsof iedereen al voor de aanstelling van Hiddink tegen hem was.

Ook al kun je niet weten of Koeman het beter had gedaan, ik blijft erachter staan dat ik Hiddink een logische keuze vond. Karrenvracht aan ervaring (zeker als bondscoach), en weer een totaal ander type dan van Gaal, dat was denk ik nodig, aangezien spelers vaak na een tijd genoeg krijgen van de methode van van Gaal. Hiddink maakte ook niet eens zo'n rare keuzes vind ik, het zat niet altijd mee, Robben was er nooit en van Persie vaak niet helemaal fit. Dan wordt het lastig voor een coach die juist bekend staat om zijn kwaliteit om zijn sterren te laten presteren.

Er wordt nu gedaan alsof we het EK met Koeman op zeker hadden gehaald, maar dat blijft natuurlijk speculeren.

17 november 2015 om 20:54

Tegen Turkije Blind als verdedigende middenvelder opstellen ipv Nigel de Jong en de jongste verdediging ooit hebben staan en Zoet op doel. Allemaal dingen die Koeman anders had gedaan denk ik. Stekelenburg doet het goed bij Southampton heeft internationaal ervaring en zo ook de Jong. Er stond gewoon een elftal zonder ervaring op het veld. Dat is wel de fout van Blind. In zo een wedstrijd in Turkije heb je iemand als De Jong nodig voor je verdediging.

Het is heel idealistisch dat we mooi willen voetballen, maar dat werkt niet als je achterin zo zwak bent.

17 november 2015 om 19:20

Niet netjes? Hij is keihard genaaid door de KNVB. Hiddink wist ook dondersgoed dat Koeman eigenlijk een afspraak had met de KNVB. Toch gaat ie in op de avances van de KNVB. Dat is toch ook onrespectvol tegenover Koeman.

Plus, Hiddink en de KNVB horen afgerekend te worden op de behaalde resultaten. De behaalde resultaten waren niet alleen oranje onwaardig, zelfs Bangladesh onwaardig en die hebben waarschijnlijk niet eens een voetbalteam.

Bert van oostveen is hier hoogstpersoonlijk voor verantwoordelijk.

Ik ben een allochtoon en ik ben zó boos. Dat dan de autochtonen zo nuchter erover doen, maakt me nog bozer haha. Kom op man, oranje is waar ik me op verheugde.

Sinds 98' al, dit maakt me gewoon verdrietig.

18 november 2015 om 12:04

Zoals Guidetti zou zeggen: Karma is a bitch! Weg met van Oostveen!

Ook met koeman had robben maar 3 wedstrijden gespeeld. Beetje makkelijk Ronald!

17 november 2015 om 15:35

Wat praat jij nou weer voor onzin? Ronald weet hoe hij zijn team moet laten spelen als hij bepalende spelers mist, Blind is tactisch dramatisch dat zagen we allemaal wel...

17 november 2015 om 15:50

@shevanr7

Hoe weet jij nou zo zeker, dat Koeman had geweten hoe hij Oranje had moet laten spelen als hij bepalende spelers miste. Hiddink had dat met al zijn ervaring ook moeten kunnen doen.

Oranje was na het vertrek van strateeg Van Gaal als een stuurloos schip zonder kapitein en miste vanaf de wedstrijd één tegen Italië elk greintje vertrouwen en had een schrijnend gebrek aan ervaring en kwaliteit, helemaal na het wegvallen van Vlaar, de Vrij en Robben.

Ook Koeman had langs de lijn denk ik te weinig mogelijkheden om daareen oplossing voor te bedenken. Nergens op gebaseerd zijn uitspraak, dat hij meer punten gehaald zou hebben en behoorlijk hooghartig.

17 november 2015 om 15:42

Ik vind dat Koeman wel meerdere keren heeft bewezen dat hij dat soort situaties tactisch altijd goed weet op te vangen. Kijkt altijd naar het beschikbare materiaal. Onder Hiddink en Blind was de afwezigheid van Robben niet alleen het probleem, maar ook het missen van stootkracht op het middenveld en verdedigende zekerheid. Eigenlijk exact wat Van Gaal op een gegeven moment inzag. Toch bleef er heel lang gespeeld worden met een middenveld waar de balans compleet ontbrak. Zo speelde Blind op een gegeven moment met Sneijder, Klaassen en Wijnaldum. Dat is vragen om problemen. Koeman daarentegen was al vóór Van Gaal degene die met Feyenoord in Nederland 5-3-2 ging spelen toen het achterin te vaak mis ging en in aanvallend opzicht de vleugels niet in vorm waren. Dat was met dát materiaal toen simpelweg de logische keuze en toen ging het opeens lopen bij Feyenoord. Zelfs bij Ajax durfde hij 'te vloeken in de kerk' en als het moest van 4-3-3 af te stappen. Koeman is gewoon een stuk realistischer en moderner dan Hiddink en heeft veel meer ervaring dan Blind.

17 november 2015 om 16:09

Ik vind dit zo onzin altijd hopen op Robben. Nee we zijn geen Nederland meer van 2, 4,6 jaar geleden.

Maar we hebben nog steeds meer dan genoeg kwliteit om ons te plaatsen! Winnen nee dat zal niet meer lukken, maar plaatsen was een makkie.

Als je ziet van de week dat Landen als Noorwegen en Hongarijen spelen voor plaatsing. Ster spelers als Odegaard en Dudzak daar kom op dan had Nederland er zeker ook zonder Robben bij moeten zitten.

Alleen ze hadden niet dom en blind aan het 4-3-3 moeten vast houden terwijl je zonder Robben niet 1 fatsoenlijke flank speler hebt. Depay, uit vorm, Narsighn en El Ghazi die het niveau nog niet hebben.

Koeman gebruikt de beste spelers en past daar zijn speelstijl op aan. En houd niet koppig vast aan een systeem om daar dan spelers in te laten passen.

17 november 2015 om 16:40

Leuk verhaal maar Robben speelde niet god in die drie interlands. Ijsland uit was hij echt verschrikkelijk. Als Oranje anders gespeeld had was Robben toen misschien ook beter uit de verf gekomen.

Ben het eens met Koeman dat hij een betere optie was geweest.
Toch vind ik dat hij zich niet moet uitlaten over dit soort kwesties, is simpelweg niet echt netjes ten opzichte van Guus Hiddink

Lol, precies dezelfde artikel werd volgens mij gepost een aantal weken geleden.

Denk overigens ook dat Koeman meer punten had gehaald. Simpel doordat hij (veel) meer ervaring heeft dan Blind. Volgens mij snapt nog steeds niemand, op basis van wat Blind is aangesteld...

17 november 2015 om 15:39

Ondanks dat Blind zeker mede verantwoordelijk is, was Hiddink natuurlijk de hoofdverantwoordelijke. Die heeft de 1e 6 wedstrijden gecoached en blind de laatste 4. Ik vind dit dan ook eerder het falen van Hiddink dan van Blind al zie ik ook niet waarom die nu wel bondscoach is...

17 november 2015 om 15:48

Onder Hiddink hadden we het nog in eigen hand. Blind had zelfs 2 wedstrijden op het in eigen hand te houden. En door zijn tactische keuze zijn we uitgeschakeld. Snap niet dat iemand hem nog een hand boven het hoofd houd.

Koeman heeft groot gelijk dat die zo reageert. Hij is geschoffeerd door de Knvb, dus heeft hij nu alle recht om iedereen die werkzaam is bij de Knvb af te serveren.

17 november 2015 om 17:28

Hahaha, nominatie voor meest onzinnige reactie van het jaar op vz? Vooral dat 2e gedeelte kwam er lekker uit. Iedereen werkzaam van bij de knvb? Ik schat dat er zo'n tientallen misschien wel honderden mensen werken bij de knvb. Daarvan zijn er enkelen verantwoordelijk voor het aanstellen van de nieuwe bondscoach. Bovendien, wie zegt dat hiddink het gehaald als hij was gebleven? Hij had net zo goed van turkije, ijsland of Tsjechie kunnen verliezen. Als het waar is dat Koeman dit gezegd heeft, vind ik het heel apart.

Koeman kende natuurlijk veel spelers van Feyenoord en de eredivisie en ik vind hem een betere trainer voor een jonge spelersgroep dan Hiddink en Blind. Alleen zonder Robben voor het merendeel van de wedstrijden blijft het Nederlands Elftal een lamme leeuw. Misschien hebben we op dit moment met deze selectie wel niks te zoeken op een E.K. en kunnen we hopelijk in 2018 met een groep met meer ervaring en misschien zelfs wel Koeman aan het roer naar het W.K.

Koeman heeft gewoon gelijk! Wanbeleid v knvb (van oostveen) hiddink en co hebbem gewoon ons het ek gekost!

Ach, ik weet wel zeker dat Koeman Promes veel eerder een kans zou hebben gegeven in plaats van bijvoorbeeld Narsingh. Ook zou hij eerder voor 3-5-2 kiezen, wat toch wel meer past bij de huidige spelers van Nederland. Maar het blijft natuurlijk speculeren.

Ik had zelfs meer punten behaald dan Guus (on)geluk en Danny 'ik ben' Blind.
Onkunde ten top in Zeist dat ze Koeman niet hebben genomen.. liever een uitgerangeerde miljonair en een eeuwige assistent dan een volwaardige Coach die gebrand is om iets te behalen.

Waar ik mij het meeste aan stoor is de aantal Eredivisie spelers die voorrang krijgen boven de profs die in het buitenland spelen. Zomaar even een opstelling erbij gedaan die mij veel meer vertrouwen geeft dan al die 18 jarige talenten! *nu maar hopen dan meneer Blind meekijkt*

Krul
Janmaat
Van Dijk
De Vrij
Pieters
Wijnaldum
Sneijder
Robben/Bazoe
Van Persie
Depay
Huntelaar
17 november 2015 om 15:41

Prima opstelling in 1e instantie, maar bazoer op rechtsbuiten als alternatief voor Robben??

Die jongen heeft toch helemaal niks op de vleugel te zoeken. Hoop dan ook dat je Promes bedoeld. Daarnaast is deze opstelling verdedigend veel te kwetsbaar. Je zet nu 2 aanvallend denkende mannen op de CM posities, daar gaan enorme gaten vallen en dus heb je daar een Nigel de jong/clasie nodig (of als die ooit weer fit en op niveau komt, Strootman.)

17 november 2015 om 15:48

Ik denk en hoop dat hij promes bedoelt, anders zet ik nog een vraagteken achter je vraag.

Ben het met je eens, dit is wel een heel aanvallende opstelling met amper balans. Misschien dat er leuke aanvallen uit voortkomen, maar het is wel gatenkaas, wat overigens Nederland zijn zwakke punt ligt (kijkend naar de aantal tegendoelpunten, ondanks het talent).

17 november 2015 om 17:06

Mijn systeem zou 1-4-3-2-1 zijn maar dat kent Voetbalzone niet, Bazoer zou rechtermiddenvelder zijn, Wijnaldum/clasie/nigel de Jong/strootman zouden mid-mid staan, mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar Wijnaldum omdat hij een echte box-to-box speler is die veel meters maakt en Sneijder links op het middenveld.
Robben of Promes rechtsbuiten als Arjen geblesseerd is.
Zelf vind ik het verdedigend wel goed staan, Pieters komt nauwelijks over de middenlijn maar staat verdedigend prima zijn man. De Vrij en Van Dijk vind ik de enige spelers die in het centrum kunnen staan met z'n 2e (moet waarschijnlijk wel aantal wedstrijden hebben om ingespeeld te raken) Janmaat is nodig voor Robben want die trekt naar binnen en dan kan Janmaat er buitenom.
Robben en Bazoer zou ik beetje mee rouleren samen met de opstelling.

17 november 2015 om 15:41

Vind je deze opstelling niet wat te offensief? Janmaat, Wijnaldum, Sneijder, Robben, van Persie én Huntelaar zijn allemaal aanvallend ingestelde spelers. Waar Nederland vaak door het ijs zakt is het gebrek aan defensieve kwaliteit.

17 november 2015 om 15:56

Waar Nederland zichzelf in problemen brengt is het middenveld met 0 loopvermogen en constant overlopen word. Kijk zowat elke veldgoal maar terug en dan maakt het geen flikker uit wie je achterin zet.

17 november 2015 om 17:15

Als deze jongens mee helpen met verdedigen en tackles maken zul je mij zien juichen!!

17 november 2015 om 17:59

Ben ik met je eens, iedereen had het beter gedaan da Hiddink en scholletje.

Met Koeman waren we er gewoon bij van de zomer.

Gewaagde uitspraak. Maar hij heeft wel gewoon gelijk. Nog steeds ongelofelijk dat Oostveen Hiddink boven Koeman verkoos. Ik heb nog wel vertrouwen in Blind. Het lijkt erop dat hij eindelijk weet wat ie doet. Als hij de 5-2-3 opstelling blijft gebruiken zie ik het eigenlijk wel goed komen. Ik geef hem in elk geval nog een kans.

17 november 2015 om 15:41

Zo ongelofelijk is het niet dat Hiddink boven Koeman werd verkozen. Hiddink heeft in het verleden vaak bewezen een topcoach te zijn, terwijl Koeman eigenlijk alleen echt geslaagd was bij Feyenoord. Achteraf gezien zou Koeman wel een betere keus zijn geweest, maar daar heb je nu niks aan. Vind het ook jammer dat Koeman nu natrapt naar Hiddink en Blind.

17 november 2015 om 15:50

Wat nu top coach hij heeft met nagenoeg hetzelfde materiaal als v Gaal had op het WK het EK niet eens gehaald alleen omdat hij zo eigenwijs was om niet dezelfde speelwijze te hanteren , dus hoezo topcoach hij komt niet voor niets aan de naam Guus geluk en dat houd een keer op , maar v Gaal wist gewoon wat de kwaliteiten waren van de spelers daarom speelde hij met een behoudende tactiek maar daar had meneer Hiddink geen boodschap aan , nou tel uit je winst we spelen geen EK .

Ik respecteer Koeman, maar dit moet hij gewoon niet doen. Het is niet chique.

17 november 2015 om 15:43

Het mag dan niet chique zijn wat de knvb heeft gedaan is helemaal niet chique een Koeman polsen en dan omdat meneer Hiddink zich zelf min of meer aanbood met hem in zee gaan , nou er is geen beter vermaak dan leedvermaak hoor ik zou als ik Koeman was mij een slag in de rondte lachen heerlijk .

17 november 2015 om 15:52

Natuurlijk zal hij zich vermaken, maar ik snap niet waarom hij het zo naar buiten brengt. Het is arrogant en niet chique. Ik heb liever dat hij zich als een echte gentleman blijft gedragen. Denk dat hij op zo'n manier uiteindelijk nog wel een stapje hogerop kan maken.

Hij geeft zijn mening toch niks mis mee, en heeft nog gelijk ook.

Koeman lijkt me wel een realistische trainer en ook 1 die wel gewoon elke keer de beste opstelling neer kan zetten. Dat hij gewoon zegt dat Oranje het onder hem waarschijnlijk beter had gedaan vind ik wel mooi eigenlijk. Al dat softe gedoe hier van oh jee oh jee kwetst me niet! Kwets me niet!

Wat een fout van Oosterveen was dat zeg.
En Oosterveen en Blind blijven gewoon zitten en doen net of er niks aan de hand is. Onze eigen Sepp Blatterjes, alleen voor hoe veel jaar is de vraag. Als je het voetbal in een land zoveel schade hebt aangedaan hoe kun je dan zo bot zijn om te blijven zitten. Echt een dictator die oosterveen met blind als scholletje on the side.

Tja, ik denk ook dat Koeman meer een realist is dan Hiddink en een Blind. Iedereen behalve de laatste 2 genoemde wist dat we verder moesten met de 5-3-2. Ook zonder Robben hadden we zeker naar het EK gemoeten. En dat kon allemaal makkelijk.
Ik heb even gekeken wie er fit waren in deze periode, en als je Zyech toen al benaderd had, ik weet bijna zeker dat Koeman dat ook had gedaan, dan had je gewoon een prima team. Zeker een prima team die kan winnen van de landen waar je mee in de poule zat!

In deze opstelling zit alles. Verdedigend sterker dan want Hiddink en Blind lieten zien. Lengte. Kracht en ook voetballend vermogen.

Krul
De Vrij
van Dijk
Pieters
Clasie
Blind
Promes
van persie
Snijder
Depay
Dost
17 november 2015 om 16:12

Een trainer mag dit best zeggen. Er zijn aantoonbaar slechte keuzes gemaakt. Zowel in keuze van spelers als taktisch.

Koeman is als een kwajongen gepasseerd. Logisch dat het hem nog steeds pijn doet. Hij is een toptrainer. Doet het fantastisch met Southampton, hij heeft zowel met Ajax als PSV de 1/4 finales gehaald in de Cl.
Blind heeft 1 jaar gestunteld bij Ajax. Dus begrijp ik niet waarom Blind een betere keuze dan Koeman zou zijn.

Mijn buurman van 86 zou ook meer punten hebben gehaald in die lachwekkende groep. Koeman is altijd al een rancuneus mannetje en een baantjesjager geweest. Slechter dan Blind kan hij niet zijn maar om dit nu te roepen in dat kritiekloze blaadje van die zielige familie Barend is nogal ongepast.

Wat een diknek is die Koeman toch....de hele tijd met dat achteraf gelul van hem.
Elke wedstrijd die het NL-elftal verloren had stond hij ook als eerste met kritiek klaar.

Ik denk ook dat als ik het elftal had gecoached ze meer punten hadden kunnen halen, maar dat is ook slechts een gedachtte-gang van mezelf.
Blijf die Koeman door dit soort uitspraken toch een raar en vervelend mannetje vinden.

Koeman laat zich hier wel weer wat kennen. Je moet boven dit soort dingen staan. Erg zwak.

Hoezo hadden we meer punten gehaald onder Koeman. Zover ik weet moeten de spelers het nog altijd doen en niet de trainers en aangezien dat we helaas meer middelmaat hebben dan de tegenstanders, verliezen we dus meer dan we winnen

17 november 2015 om 17:50

Laten we dan direct de functie van bondscoach gewoon afschaffen. Ik snap je punt dat de spelers het ook hebben laten afweten, maar een goede coach had zelfs dit Oranje door de kwalificatie moeten kunnen loodsen.

En juist omdat we meer middelmaat hebben dan de voorgaande jaren had je een ander speelconcept moeten hanteren. Met een verdediging reiziger, Stam, De Boer en Numan kun je gerust 4-3-3 spelen. Heb je de beschikking over spelers die maximaal subtop zijn ga je meer verdedigende zekerheid inbouwen. Tenminste dat lijkt mij logisch.

Pfff lekker makkelijk. Het is dat je laatste twee klusjes goed verlopen maar daarvoor was je ook dramatisch.

Ik vind dit geen trieste opmerking. Hij mag zeggen dat hij denkt dat hij meer punten zou hebben gepakt. Overigens blijf ik Guus geen slechte optie vinden. We hadden het nu ook wel tegen, waar we het veelal mee hadden onder van Gaal en Bert v. Marwijk. Natuurlijk zijn we er niet beter op geworden, maar ik ben nog steeds van mening dat het verschil niet zo aanzienlijk is dat wij nu zo veel minder zijn an 4 jaar geleden. We moesten het nu alleen zonder Robben doen en hadden alles tegen.

Ik vind Guus wel een slechte optie. Guus is een nogal overschatte trainer, hij is meer een manager die vedetten weet te paaien en in toom weet te houden. Hij is niet van de tactiek en het beter maken van jonge spelers. Bovendien heeft Hiddink jarenlang in Rusland geld lopen tellen en was logischerwijs een beetje out of touch met de huidige generatie.

Dit jonge Oranje met grillige spelers als Depay had behoefte aan regelmaat, dat heeft ons de 3e plek opgeleverd op het WK. Ronald Koeman heeft met een groot gedeelte van deze lichting gewerkt, en weet hoe ze te behandelen. Hij was na Louis de beste keuze en volgens mij ook de man die de spelers het liefst zagen komen. Hiddink ging tijdens zijn eerste interland al op zijn bek en kwam nogal onzeker en vreemd over. Het was direct een verkeerde keuze.

Typisch Nederlands om Koeman te gaan bekritiseren om deze uitspraken. Oncollegiaal? Dat kun je ook van Van Oostveen zeggen die Koeman aan het lijntje hield en daarna afdankte. Volgens mij dringt het bij sommigen echt pas volgend jaar door dat we er niet bij zijn. De nummer 3 van de wereld niet bij de beste 24 van Europa. Die hele kwalificatie was inderdaad een fiasco (zoals in de tekst staat), daar mag je als Koeman zijnde echt wel een mening over hebben. Ik ben juist blij om te horen dat het hem ook diep zit.

Hij heeft gewoon gelijk en Koeman was voor mij dan ook de ideale opvolgen van Lvg. Maar Bert koos voor een vriend en daarna kan hij niet meer terug. Voor Koeman daarin tegen was het een geluk bij een ongelijk hij heeft Southampton naar een nieuw niveau getild (met name vorig jaar, is wat lastig tractie krijgen nu hij een haast gehele nieuwe selectie moet hanteren). hett verhaal wat er aan voorliep is ook gewoon ronduit schandalig te noemen en zolang de knaap die nu zit aan het roer van de Knvb blijft zullen we Koeman nooit zien. Geef hem. Zie hem nog wel een Engeland of een Spanje trainen. Zou leuk zijn.

Haha het zit wel diep bij die arme Koeman. Als het goed was gegaan met Hiddink had je niemand gehoord. Als Koeman was aangesteld en het had drama gegaan had het in Rotterdam aan het team gelegen en niet aan de coach, even allemaal huilen omdat niet half Feyenoord er mag spelen.

17 november 2015 om 18:52

Met al die Feyenoorders werden we wel 3de op een wk en nu met al die Ajaxciede kwamen we niet eens de poule door van een Ek waar er 3 in elke poule doorgingen. En waarom zou het diep zitten bij Koeman hij is ook een beetje aan het lijntje gehouden destijds maar heeft toch zich herpakt met Southampton en wat er bij Nederland gebeurd is bekend. Ik heb ook gewoon begrepen dat hij dit gewoon gevraagd is,

17 november 2015 om 22:26

@Mikrub...van Gaal aapte Koeman na met zn systeem. 3e op t WK worden met al die Feyenoorders en kopie van t Koeman systeem..knap hoor en wat heeft t NL bereikt in de kwalificatie poule

Heb het interview gezien. Hij geeft antwoord op een directe vraag. Niet meer en niet minder. Geen natrappen dus.

Natuurlijk had Ronald meer punten gehaald. Foppe de Haan ook. Wie niet eigenlijk. Ik ook. Het is gewoon triest dat Guus Hiddink zo lang het bleef proberen zonder enig perspectief op verbeteringen onder zijn bewind, en wat krijgen we dan... de assistent van Hiddink. Waarom? Omdat het nu eenmaal zo afgesproken is. En afspraken zijn belangrijker dan resultaat. En zodoende schamen we ons kapot want we zjin er niet bij in Frankrijk. En hoe Hollands, we vinden het spel van Ierland niet om aan te zien, maar ja, ze zijn er wel bij. Hoe vreselijk is het spel van Nederland afgezakt. Met de grootste afzakker op de bank, als bondscoach

De KNVB was niet netjes, lekker zo'n opmerking voor Bert Oosterveen

Van Oostveen heeft gefaald en heerlijk terecht de deksel op de neus gekregen. Jammer dat het Nederlandse volk daarvan de dupe moet zijn. Desalniettemin is het van de gekke dat deze dwaas er nog steeds zit om nog meer slechte beslissingen te nemen en ons nog verder in de problemen brengt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren