Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Na negentien jaar eindelijk weer Eredivisie aan De Krommedijk

Laatste update:

FC Dordrecht keert na negentien jaar terug in de Eredivisie. De club die in het seizoen 1994/95 voor het laatst actief was op het hoogste niveau rekende in de finale van de nacompetitie af met Sparta Rotterdam: 3-1. De eerste ontmoeting, op Het Kasteel, eindigde in 2-2. Op basis van de reguliere competitie is het meer dan terecht dat FC Dordrecht en niet Sparta Rotterdam promoveert. De ploeg van Harry van den Ham kreeg veel lof voor het vertoonde spel en men eindigde in competitieverband als tweede, terwijl Sparta een dramatisch seizoen afwerkte en eindigde als zestiende.

/

Omdat Sparta een periodetitel pakte mocht de traditieclub uit Rotterdam toch meedoen aan de nacompetitie. Plots bleek de ploeg van trainer Gert Kruys weer te kunnen voetballen, iets wat in de competitieduels daarvoor geen moment meer lukte. Zondag kwam FC Dordrecht aan de sfeervolle Krommedijk al na een paar minuten op voorsprong. Sparta-keeper Ricardo Kieboom, die de plek van de geblesseerde Khalid Sinouh innam, liet een schot van Funso Ojo door zijn vingers glippen. Even later moest de arme Kieboom ook nog eens gewisseld worden, na een botsing met ploeggenoot Pieter Nys.

Na het openingsdoelpunt van FC Dordrecht drong Sparta aan voor de gelijkmaker en het was ook een Spartaan die scoorde… Maar wel een die actief is voor FC Dordrecht. De door Sparta verhuurde Paul Gladon kopte knap binnen uit een voorzet van Funso Ojo. Invaldoelman Roy Kortsmit van Sparta had op dat moment nog geen bal gehad, toen hij dus wel de gang naar het net mocht maken.

/

Na rust moest Kortsmit opnieuw aan de bak, maar dat was voor hem wél een kans om zich te onderscheiden. FC Dordrecht kreeg namelijk een strafschop, nadat de excellerende Ojo werd neergelegd in het strafschopgebied. De bewierookte rechtsback Jeffrey Fortes ging achter de bal staan, maar na een dikdoenerige aanloop kreeg hij de bal niet langs Kortsmit. Sparta geloofde er nog in en trainer Kruys bracht topschutter Johan Voskamp, die niet fit genoeg was om aan de wedstrijd te beginnen.

Vanaf een meter of zestien schoof Mimoun Mahi de aansluitingstreffer binnen (2-1) en vanaf dat moment speelde Sparta alles of niets. Daardoor kwam er steeds meer ruimte voor FC Dordrecht, maar de thuisploeg speelde te slordig om het karwei definitief te klaren. Het bleef tot het einde spannend: zo kreeg Voskamp een dot van een kans om de 2-2 te maken. Pas in de slotfase, toen Steef Nieuwendaal van Sparta rood kreeg toen hij een counter van FC Dordrecht verhinderde, kreeg de thuisploeg wat ademruimte. Via Giovanni Korte counterden de Schapenkoppen zelfs nog naar 3-1.

Welke ploeg zie jij liever in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pijn in me hart maar trots op me club, we hebben gevochten voor wat het waard was en hebben tot de laatste minuut gestreden. Over het heel seizoen natuurlijk een verdiende promotie van Dordrecht, maar het zal een helse klus voor hun worden om daar in te blijven. Dordrecht gefeliciteerd 👍

Echt leuk dit.
Fifa met Dordrecht.

Maar ze verdienen het alle 2. Gewoon keurig 2e en 3e (excelsior) geeindigt. Bravo.

18 mei 2014 om 16:53

Hopelijk komt de Jupiler league voor Career mode met Achilles
On: hopelijk kan dordrecht de ploeg enigszins bij elkaar houden en stunten volgend jaar net als Cambuur en GAE

18 mei 2014 om 17:33

Zal niet gebeuren, te veel werk en Fifa verdient er weinig aan.

18 mei 2014 om 17:46

De kans is groot dat de JL wel in FIFA 15 komt.

18 mei 2014 om 16:59

haha dat was het eerste wat ik dacht Fifa 15 halen carrière Dordrecht

Natuurlijk dik verdiend van Dord, heel het seizoen om plek 1 gestreden kijken hoe ze zich staande houden in de eredivisie, clubs als GAE en cambuur hebben het ook bijzonder goed gedaan

Ontzettend jammer dat deze nobodyclub zonder supporters promoveert naar de Eredvisie, helaas!

18 mei 2014 om 16:34

Nu ze gepromoveerd zijn komen er een stuk meer supporters opeens. Successupporters wel te verstaan.

18 mei 2014 om 17:22

Er komen natuurlijk wel meer supporters af op een eredivisieclub dan op eerste divisieclub torres

18 mei 2014 om 22:03

Natuurlijk komen er meer supporters op af. En je mag ze successupporters noemen, maar je mag ze ook gewoon voetballiefhebbers noemen. Wedstrijden van Dordrecht tegen de top 3 en andere aansprekende ploegen is natuurlijk leuker dan bv Jong-Ajax, Achilles en Almere City. Dus niets mis met de mensen die nu wel een seizoenskaart kopen. Ik geef ze groot gelijk.

18 mei 2014 om 16:36

Dordrecht heeft genoeg supporters, en een prachtige club evenals Excelsior!

18 mei 2014 om 17:34

Sorry. Typ je nou net dat Excelsior genoeg supporters heeft? Schaam je.

18 mei 2014 om 17:40

Hij zegt een prachtige club. Is ook zo. Excelsior presteert al jaren met minimale middelen heel steady en brengen ook fatsoenlijk talent voort. Hoe daar gewerkt wordt is knap. Dat een club als Excelsior kan promoveren, net als Dordt, met minimale middelen opgezet. Dat laat alleen maar zien hoe middelmatig de rest van de JL met hun centen omgaan. Zeker Sparta moet zich kapot schamen. Die hebben een hoog budget voor JL begrippen maar bakken er jaar in jaar uit niks van. Heb je zo'n goede jeugd, rijke historie en voor je competitie een hoog budget en dan kan je steeds maar niet promoveren.

18 mei 2014 om 19:19

Nee prachtige club, Excelsior heeft niet veel echte supporters. Vaak gaan Feyenoorders ook daarheen net als vandaag zaten ook een aantal vrienden van me in het uitvak in Waalwijk.

18 mei 2014 om 16:36

Wie zijn allemaal die springende mensen op dat veld dan?

18 mei 2014 om 16:38

Feestgangers die toevallig aanwezig waren in het stadion vandaag, tegen VVV was het namelijk niet eens voor de helft gevuld dus deze mensen komen niet voor Dordrecht maar voor een feestje.

18 mei 2014 om 16:39

Je voetbalt niet met supporters, maar met je voeten... En dat hebben ze dit seizoen prima gedaan...

18 mei 2014 om 16:42

De Eredivisie verliest inderdaad wel zijn aanzien met die clubs stadions in de competitie. Met Nec en Roda voor Excelsior en Dordrecht lever je toch behoorlijk wat aanzien in. Maar goed, ik denk dat het volgend seizoen minder spannend wordt onderin dan dit jaar. Dordrecht en Excelsior zullen normaal gesproken grote moeite hebben om zich te handhaven.

Overigens verder niks ten nadele van Excelsior en Dordrecht, verdiend is het zeker.

18 mei 2014 om 16:44

Dordrecht speelt heel leuk voetbal, een aanwinst voor de eredivisie naar mijn mening.
Spelen bijvoorbeeld leuker dan roda, dus hoezo ontzettend jammer.
Sparta speelt echt veel minder attractief voetbal, dus hoezo helaas??

18 mei 2014 om 16:44

Frustratie ?

18 mei 2014 om 16:48

Jaloers ?

18 mei 2014 om 16:50

ach zeikerd, ik was bijvoorbeeld bij willem 2 - excelsior 20decembe, puur toeval, groepje van 10-20 uitsupporters en totaal geen sfeer in het thuisvak, veel lege plaatsen. en kijk dan de laatste thuiswedstrijd opeens heel het stadion vol bij willem 2, dit heb je bij iedere Jupiler club wel, pas als er echt wat te halen valt komen ze wel, en zeg nou eerlijk en wedstrijd Dordrecht in de eredivisie gaat heus wel meer supporters trekken vanwege de leukere wedstrijden dan een Dord - tellstar....
Waarbij er ook nog plannen zijn voor een nieuw stadion in Dordrecht, stel je nou niet zoveel aan en gun het Dordrecht, misgunner

18 mei 2014 om 17:00

Dat nieuwe stadion levert ook maar 6000 plekken op; blijft heel karig allemaal.

18 mei 2014 om 17:17

het is natuurlijk niet geweldig als je kijkt naar de eredivisie qua capaciteit.. maar bekijk het positief het is meer als dan ze hadden
waarbij ze bij Excelsior ook niet bijzonder veel kwijt kunnen zo'n 5000 daar ook?

18 mei 2014 om 17:22

2700 volgens mij

18 mei 2014 om 17:25

3500; Excelsior is inderdaad ook zo'n club met amper een stadion. Ik vind dat toch zonde voor het aanzien van de eredivisie aan de ene kant, maar op basis van dit seizoen hebben ze het wel gewoon beide verdiend

18 mei 2014 om 17:40

Volgens mij zaten er toch 9000 supporters, hoeveel is het gemiddelde van Excelsior?

18 mei 2014 om 17:46

Voetballend is het helemaal verdient. Vooral van Dort is het superknap met zo ongeveer de laagste begroting van het betaalde voetbal. Dordt heeft geen grote achterban maar de mensen die er komen zijn wel allemaal lekker fanatiek.
Excelsior daar in tegen is eigenlijk nog te klein voor de hoofdklasse en wordt er hopelijk volgend jaar ook weer gelijk uitgeknikkert.

18 mei 2014 om 17:53

Dat is helemaal niet jammer. Dit is dit seizoen de best voetballende ploeg van JL geweest en promoveert dus volkomen terecht. Het aantal supporters dat op de wedstrijden afkomt, zal zich door de promotie ook positief gaan ontwikkelen. Dordrecht kan zeker een aanwinst zijn voor de Eredivsie.

18 mei 2014 om 19:42

Whysoserious?

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Eredivisie here we come!!!
Terecht

Nouja... De 3-1 was niet echt counteren, de keeper was er gewoon niet. Interessant om Dordrecht in de eredivisie te zien, denk dat ze zich wel staande kunnen houden.

18 mei 2014 om 17:43

Dan mag jij mij vertellen welke clubs minder zijn dan dordrecht... Gaat een kansloze missie worden helaas.

18 mei 2014 om 17:56

Zal een beetje aan de versterkingen liggen. Als Van der Ham ook blijft denk ik dat je, net als Cambuur en Go Ahead, met opportunistisch en passievol spel vooral in je thuiswedstrijden toch aardig wat punten kan gaan pakken.

18 mei 2014 om 17:59

Niemand die in 2012 had kunnen voorspellen dat PEC Zwolle dit jaar de beker zou pakken... Niveau verschil is niet heel erg groot denk ik, alleen de top van de eredivisie is misschien iets sterker.

18 mei 2014 om 18:05

toen Zwolle promoveerde had ik er meer vertrouwen in dan in dit Dordrecht. De eredivisie wordt een lachertje op deze manier. Clubs als Roda horen op het hoogste niveau, en dankzij het bizarre systeem speelt de nummer 16 van jupiler voor een plek in de eredivisie. Totale onzin, maar zolang dit toegelaten wordt zal het nederlandse voetbal nooit uit het dal komen. Zwolle europa in? waar hebben we het over

18 mei 2014 om 18:22

Zolang de nr 17 van de eredivisie niet kan winnen van de nr 16 van de Jupiler League....

18 mei 2014 om 17:59

Op grond waar denk jij dat dan? Ik denk dat ze het moeilijk krijgen, dit is het eerste jaar dat ze eigenlijk echt bovenin meespeelde, het zegt al wel genoeg dat je 41 verliespunten heb en daar tweede mee wordt. Zelfde geld voor Excelsior, ze hebben gewoon goed geprofiteerd van de lakse instelling van RKC en Nec.

18 mei 2014 om 18:01

Ik denk dat het een stukje motivatie is. Het ligt natuurlijk ook aan wat er gebeurd binnen de club de komende tijd. Ik denk dat het voor een promoverend team wel te doen is om in de eredivisie te blijven, het niveau daalt ieder jaar.

Geweldig dat de 3 hoogste geëindigde ploegen promoveren.
Dat doet toch meer recht aan de eindstand in de JL.

18 mei 2014 om 16:38

Inderdaad, het zou erg onverdiend zijn als sparta zou promoveren met hun eindklassering.

Gelukkig maar dat Dordt gepromoveerd is ipv Sparta. Ze verdienen het veel meer op basis van het seizoen en de nacompetitie

Dordtenareeeeee dordtenareee heyyy heyyyyyyyyy. Volgend jaar championsleauge

18 mei 2014 om 16:51

Proost!!

Wat ben ik blij zeg voor Dordrecht en haar supporters, er is ieder geval een goed voetballend team gepromoveerd. Sparta verdiende helemaal niets, ontlading van de fans was geweldig en bijna voelbaar..

Terecht dit! Alleen maakte Dordt het zich ongelooflijk lastig. Sparta ligt er dikverdiend uit. Eindigde ergens op de 16e plek ofzo dat is bijna degradatie naar de topklasse..

Gefeliciteerd Dordtenaren!!

Gefeliciteerd Dordrecht!
Maar ik denk dat ze volgend jaar degraderen tbh.

Gefeliciteerd Dordrecht ze hebben deze promotie meer dan verdiend. Ik hoop dat ze zich volgend seizoen zullen handhaven en ik denk dat dat met ploegen als Nac Excelsior en Willem 2 dat wel lukt.

Geweldig nieuws. Dordrecht speelt goed voetbal. Met een paar leuke huurlingen of aankopen kunnen ze nog eens verrassen volgend seizoen.

Ik ben echt blij dat Dordrecht naar de Eredivisie gaat. Van de gekke dat een club die 16e is geworden nog zou kunnen promoveren. En al die mensen die serieus liever Sparta zien; een club als GAE houdt zich ook prima staande in de Eredivisie. Sparta volgend jaar maar weer proberen, maar uiteraard gaan wij erboven eindigen .

Gefeliciteerd dordtenaren jullie hebben het verdiend geniet ervan

Wat mooi! En helemaal verdiend! Sparta mag dan meer historie hebben, maar het voetbal telt en dat was bij Sparta dit hele seizoen niet veel..

Ze verdienen het zeker na een heel sterk jaar. Maar ik heb toch mijn twijfels over Dordt in de Eredivisie. Ik bedoel alle eerste divisie clubs zijn redelijk klein maar Dordt is toch wel een van de kleinste clubs. Weinig budget veel huurspelers, trainer die vertrekt. Dus zie het somber in. Verder gaat het niveau nou niet bepaald omhoog maar eerder omlaag in de Eredivisie. Maar goed gefeliciteerd ze verdienen het na dit jaar natuurlijk.

18 mei 2014 om 17:13

Valt mee. Een aantal clubs zijn erg klein maar er zitten clubs tussen die er echt bovenuit schietten voorheeb waren dat zwolle en cambuur. Maar ook nu nog nmt de graafschap en sparta uiteraard. Zijn toch clubs met een redelijke achterban

19 mei 2014 om 16:06

Ze verdienen het zeker op basis van het voetbal. En ik hoop voor ze dat ze lang erin blijven want gun het Dordt. Het voetbal overwint als je kijkt naar de clubs zoals RKC en VVV de laatste jaren spelen heel behoudend en gewoon drama voetbal. Ze krijgen de kans om te laten zien dat je met goed voetbal veel kan bereiken.

Volgend jaar wordt het in ieder geval spannend in de eerste divisie. Rkc, Nec, Roda zullen denk ik strijden om de titel al wordt dat niet gemakkelijk. Dan heb je nog clubs als Sparta, Vvv, de Graafschap en misschien wel Volendam en nog paar outsiders die meedoen. Ben erg benieuwd hoe en wat.

Mooi dat het Dordrecht toch nog gelukt is om in de eredivisie terecht te komen. Hebben een goed seizoen gedraaid en het in de laatste fase van de competitie laten liggen. Gefeliciteerd Dordrecht.

Dik verdiend deze promotie. Alle Dordrecht fans, van harte gefeliciteerd! Hopelijk duurt dit sprookje van Dordt voort.

Toen ik ze dit seizoen zag bij Vvv, vond ik ze al echt een klasse beter dan de rest van de teams die ik dit seizoen in de JL heb zien spelen. en nu belonen ze zichzelf. Ik ben wel benieuwd hoe ze het vertek van al die huurlingen gaan opvangen, maar dat is een zorg voor later.
Tot zover de competitie, op naar het WK!

Gefeliciteerd Dordrecht! Jullie hadden er het meeste recht op en het is jullie gegund! En wat was onze Youri weer goed bezig maar goed wr hadden m niet nodig, ofwel Ophof..

Gefelicteerd Dordrecht supporters.

Schitterend en zo verdiend. Hebben een fantastisch seizoen gehad waarin de titel net niet werd behaald en spelen gewoon hartstikke leuk voetbal. Echt mooi om ze in de Eredivisie te zien. Verdienen het ook veel meer dan Sparta natuurlijk.

Gefeliciteerd Dordt!

Leuk voor Dordrecht. Zijn ze daar ook niet bezig met het bouwen van een nieuw stadion? Ben benieuwd hoe de selectie van Dordrecht (en van Excelsior overigens) eruit gaat zien volgend jaar. Ze hebben toch wel aardig wat huurlingen daar, kan nog wel eens lastig worden om het vertrek van deze spelers op te vangen..

nummer 1-2-3 uit de eerste divisie promoveren, en nummer 16-17-18 uit de eredivisie degraderen...

Terecht!

18 mei 2014 om 16:46

Sparta werd 16e en dan denken de supporters dat ze verdiend kunnen promoveren , echt niet !!!!!!

18 mei 2014 om 17:11

Dit moet gewoon standaard zijn, schaf die belachelijke PO's af! Zou wat zijn geweest als Sparta hier promoveerde....

Ik kan het nog niet helemaal geloven, maar komend seizien Eredivisie-voetbal aan de Krommedijk! Wat maakte Dordt het zich zelf nog moeilijk, o.a. door de gemiste strafschop. Maar het is gelukt! Volgend jaar naar stadions als de Kuip en de Arena. Ik kijk er naar uit!

Als je anderhalf jaar geleden zou zeggen dat in het seizoen 14/15 Go ahead, cambuur, Dordrecht, excelsior en pec in de eredivisie spelen, zou je voor gek zijn verklaard.
Toch mooi voor de supporters van deze clubs! Zo zie je maar weer dat de kwaliteit en nirt dr achterban bepaalt in welke competitie je speelt!

18 mei 2014 om 16:55

Hoezo? Toen speelde PEC Zwolle al in de eredivisie...

18 mei 2014 om 17:01

Veel mensen dachten toen dat die er ook zo weer uit waren. Toch hebben ze het tegendeel bewezen.

18 mei 2014 om 17:06

Dan zou je nog steeds voor gek worden verklaard omdat de rest van de clubs destijds nog eerste divisie speelden.

18 mei 2014 om 17:25

Cambuur, pec en go ahead heeft nog wel een aardig grote achterban hoor natuurlijk niet te vergelijken met de top van de eredivisie. Er komen wekelijks bij zwolle en cambuur meer dan bij venlo

18 mei 2014 om 17:37

Ik zeg toch ook niet dat VVV een geweldig grote achterban heeft? Ik bedoel er alleen mee te zeggen dat bv Almere city, telstar en emmen (clubs met weinig geld en achterban) tegenwoordig ook eredivisie kunnen gaan spelen als ze slim inkopen.

Wordt een leuke derby!!

Alleereerst, dordrecht gefeliciteerd. Jullie hebben het dik verdient, een klein beetke ook Theo Bos zijn promotie. Klasse dat jullie dat ook lieten horen in de wedstrijd. Verder zijn hier mensen die denken dat ze gelijk weer degraderen, klink gek maar ik denk dat er volgend seizoen heel veel degradatiekandidaten zijn. Eagles, Nac, Heracles, Excelcior, willem2 dordrecht, cambuur Ado en Zwolle gaan denk ik uitmaken wie er in het rechterrijtje terechtkomt. Mooi streven lijkt me zo. Ook wordt de jupiler met clubs als NEC, Roda, RKC, de graafschap, VVV, Volendam, Sparta, Eindhoven een leuke denk ik.

Ik ben blij dat Ford Excelsior Willem 2 gepromoveerd zijn.. Ik proost alvast als eagles zijn de op lijfsbehoud seizoen 2014/2015..

Gefeliciteerd dord, zulke vast blij zijn om ons weer terug gezien hehehhe

Wat een kansloos kutseizoen voor Sparta, faillissement komt steeds dichterbij en is nu ook een reële optie met nog een jaar Jupiler. Een Spartaan zijn is lijden. Wat doet dit weer pijn. Grote schoonmaak volgend jaar (als Sparta nog bestaat) en weer zien waar het schip strand. Voor altijd gevangen in de Jupiler League.

18 mei 2014 om 17:30

Je zal dit wel niet willen horen van een fan van 'zuid', maar hierbij wens ik jullie sterkte. Ik had graag Sparta terug gezien in de Eredivisie, ik vind Sparta een mooie club en ik zou ze absoluut niet willen zien verdwijnen. Maar goed, over twee wedstrijden won Dordrecht wel meer dan verdiend.

18 mei 2014 om 18:18

Ik heb de rivaliteit tussen Sparta en Feyenoord nooit helemaal begrepen, beide clubs weten waar ze staan en Sparta is nou eenmaal minder groot. Dordrecht heeft zeker meer dan verdiend gewonnen maar het doet pijn dat je er weer zo dichtbij bent na een klote seizoen en weer niks hebt. Voorlopig wordt er overgegaan op kunstgras wat zo'n 5 ton bespaard dus daarmee komen ze al een heel eind om de begroting enigszins sluitend te maken

18 mei 2014 om 18:01

Het lijkt me niet fijn om Spartaan te zijn, maar dit komt ook allemaal natuurlijk door jarenlang slecht beleid. Wij van Zuid hebben ook zware tijden gehad door ook slecht beleid, als ik er nog aan terugdenk, dat er gevreesd werd voor nacompetitie en faillissement, vreselijk. En, er waren Spartanen die dat grappig vonden. Nu zitten jullie in de hoek waar de zware klappen vallen en zou het toch wel zonde vinden, als een club als Sparta failliet gaat.

18 mei 2014 om 18:20

Slecht beleid is er zeker gevoerd. Wiljan Vloet heeft er een enorme bende van gemaakt en dat dient nu opgeruimd te worden, kunstgras komt er nu sowieso waardoor de begroting enigszins sluitend gemaakt moet worden. Ik snap niet echt veel van die rivaliteit, het is nooit grappig als een club ongeacht rivaal uit zelfde stad in bestaansnood zit. In ieder geval alvast succes aankomend seizoen en misschien, heel misschien tot volgend jaar.

Prachtig resultaat en dik verdiend.
Gefeliciteerd !!!

Leuk. Weer gezellig naar Dordrecht.

Gefeliciteerd mannen.

Proficiat Dordt, tot volgend seizoen!
Are you watching 0570?

Gefeliciteerd dordrecht!! Leuk om ze weer eens in de eredivisie te zien. Had wel liever sparta in de eredivisie gezien

Mooi voor Dordrecht! Leuk gespeeld dit seizoen en terecht een plek in de Eredivisie afgedwongen.

Van harte Dordt fans!

Gefeliciteerd Dordt fans! Terecht gepromoveerd! Volgend seizoen een ram vol uitvak bij Dordt - NAC

Yes we are!!!!
Miaauw

Verdient gepromoveerd. Alle andere clubs in de JL moeten zich eens achter de oren krabben hoe het kan dat clubs als Excelsior en Dordrecht met weinig geld veel meer rendement uit hun selecties halen. Zeker clubs als Nec, Sparta en Roda.

Vanuit Tilburg feliciteer ik Dordrecht. Het is zeker verdiend.

ja ben blij met dordrecht ,sparta heeft helemaal niks laten zien dit seizoen en dan hopen ze heel sneaky nog naar de eredivisie te gaan ,is het geen optie dat dordrecht een jaar in het stadion van sparta gaat voetballen ligt om de hoek ja

Dik verdiend en wat gun ik het Marco Boogers. Zeer goede TD. Lever al jaren heel goed werk.

Uiteraard komt er bij Sparta de zoveelste grote schoonmaak aan.....natuurlijk, maar de realiteit is wel dat we ondertussen een typisch kansloos JL clubje zijn geworden. En nog jaren hierna,.....zijn wij bezig om te repareren wat Vloet c.s. kapot hebben gemaakt, als dat al ueberhaupt te repareren valt. Gefeliciteerd Dordrecht, terechte winnaar !

Terecht gewonnen, heel simpel. Wat een geneuzel hier over stadions en supporters. Het zijn de voetballers die het doen, en die zijn over het hele seizoen, en vooral over deze play-offs, gezien het terecht promoverende team. Er zitten zeker een aantal Eredivisiewaardige spelers tussen, waaronder Fortes (zijn gemiste penalty even terzijde).

Terecht Door. Mooie concurent van ons geweest wij wonnen de strijd. Maar nu met goed voetbal toch Door.. bij dezen harte gefelicteerd dort. En ook voor exelsior.
Tot in Tilburg

Dordrecht gefeliciteerd!!!

Wat maakt iedereen zich druk om het aanzien van de eredivisie. Alsof het rechterrijtje dat bepaald... Dat aanzien verkrijg je Europees en daar laten andere clubs het liggen. Ik snap niet dat je je als supporter druk maakt om het aanzien van de nl competitie.
Ik zeg welkom Dordt!!

nu alleen nog wat aankopen doen zoals nieuwe keeper want volgens mij ging hahn naar feyenoord toch ??

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren