VAKKIE-L
Algemeen
Vrienden (12)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Donderdag, 26 augustus 2010
 • VAKKIE-L
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 16.039
 • Onbekend
 • Rotterdam
 • Ondernemer
 • 12
Persoonlijke berichten
1 oktober 2012 om 16:55
#7

Je geeft prima reacties man!

5 oktober 2012 om 12:20
#8

Mijn compliment voor je reactie.

26 februari 2013 om 13:06
#13

Als Frank de Boer in de hemel komt, wil God hem spreken. 'luister Frank, wat jij voor Ajakkes hebt betekend is niet niks. Daarom krijg jij hier je eigen huisje. Let wel: dat krijgt hier bijna niemand!' God pakt Frank aan de hand en neemt hem mee naar een bungalow in de verte.

Als ze bij het huisje aankomen ziet De Boer dat op de deur het logo van zijn club zit.
In de voortuin wappert de Ajakkes-vlag. Frank denkt: Zo zo, da`,s niet verkeerd. Hier hou ik het wel uit. ... Maar dan denkt ie: Wat hoor ik nou toch? Hij kijkt naar rechts, en hij gelooft zijn ogen niet! Op een wolk hoog verheven boven hem staat een gigantisch paleis.

Het dak wordt gesteund door zuilen en rondom loopt een balustrade. Het paleis is in de kleuren geel-groen geschilderd en overal ziet Frank FC Den Haag-vlaggen, FC Den Haag-graffiti en FC Den Haag-symbolen. Uit gigantische luidsprekers tettert het Oh Oh Den Haag mooie stad ,........zijn kant op.

'waaaaaaaaaaaaa-aaaat?' roept De Boer. Woont daar die Maurice Steijn . Waarom dan? Die Steijn heeft toch geen zak gepresteerd? En dan krijgt hij zo`, n huis? Belachelijk!' God kijkt Frank diep in de ogen. 'dat is niet het huis van Maurice Steijn daar woon ik !!!!

24 februari 2014 om 16:01
#18

Daar heb je een punt, maar dat is al een tijdje geleden. De Utrechtse successen zijn zelfs nog van deze eeuw, vandaar dat ik dat zei. Maar mijn comment bevatte de nodige frustraties na jouw verschillende posts, maar na jouw uitleg kan ik daar al meer mee leven! Was niet zo bedoeld, excuses daarvoor. ADO is een kleurrijke club met fanatieke aanhang en zeker een aanwinst in de eredivisie. De club leeft en heeft de nodige passie, dat waardeer ik erg! Clubs zoals Rkc, Nac, NEC en Roda mogen er eerder uitvliegen van mij! Dat ADO en Utrecht maar erin mogen blijven!

17 juni 2014 om 15:39
#22

Ik reageerde niet op jou, maar op gompie onder jouw reactie. Vervolgens heb ik mijn eigen reactie echter verwijderd en ervoor gekozen de fout in het artikel bij de redactie te melden.
Boymans wordt namelijk niet gehuurd, zoals in het artikel staat, maar is overgenomen van AZ. Hij tekent bij FC Utrecht voor vier jaar.

Aangepast op 17 juni 2014 om 15:47 door Orwell.

20 juni 2014 om 19:10
#23

Bedankt voor je compliment!

22 juni 2014 om 22:23
#24

Weet ik ook wel, maar ik was benieuwd wat de problemen zijn tussen beiden Landen...

8 juli 2014 om 23:20
#25

Haha ja die zien we voorlopig niet meer te-rug!

13 augustus 2014 om 00:33
#26

nee?

28 augustus 2014 om 22:06
#27

Ik kon niet meer reageren op de wedstrijdpagina. Ik snap wat je bedoelt hoor, Ik heb ook niet gejuicht bij de 4-3 omdat ik nog flink pissig was, maar kan me wel voorstellen dat er bij die gasten een grote ontlading was, die jonge gasten kunnen gewoon nog niet met de druk omgaan, dat is wel duidelijk.

Ik hoop dat dit met Toornstra en hopelijk El Ahmadi beter gaat worden, want dit was gewoon een schandalige tweede helft. Maar die Manu maakte gelukkig nog een prachtgoal. Zoooo belangrijk voor de club.

28 augustus 2014 om 22:45
#28

Ze moeten zich idd schamen, ik weet ook zeker dat ze dat van binnen ook wel doen. Die ereronde vind ik persoonlijk niet zo heel erg, hoort ff bij de ontlading en de mensen in het stadion hadden die wel verdiend.

2 november 2014 om 17:27
#29

De uitdaging was toch niet helemaal wat ik ervan had verwacht. De site kwam niet echt van de grond en steeds meer mensen stopte ermee. Op een dag had ik er ook geen zin meer in en had ik de beheerder van de site een bericht gestuurd ermee te stoppen (De site is inmiddels helaas ook offline).

Ik ben altijd goed contact blijven houden met een gedeelte van de moderatoren, waaronder Dammie en Tipsy Parson, Ik stuurde laatstgenoemde eigenlijk alleen een bericht om te zeggen dat ik gestopt was bij de site waar ik naar toe was gegaan, zonder enige intentie.

Toen kreeg ik de aanbieding dat ik terug mocht keren, ik heb er een paar uurtjes over nagedacht en besloten in te stemmen. Daarom ben ik dus weer terug!

2 november 2014 om 19:08
#30

Haha ja gedeeltelijk terecht. Wat betreft de grote kansen van AZ vond ik dat er toch minimaal eentje in mocht gaan (jóhannsson geplaatst schot naast na éen-tweetje, Jóhannsson 1 op 1 -->, stift, Mühren die van 7 meter recht op Coutinho schoot). Daartegenover staat wat mij betreft alleen het schot van van Weert onderkant lat. Maar ja, als je ziet hoe makkelijk wij de goals tegen kregen vind ik een gelijkspel terecht.

9 november 2014 om 14:27
#31

Hoi Rayan, het was mij ook opgevallen dat het ineens erg rustig was. Ik had nergens last van maar het leek erop dat er meer mensen last van hadden. Ik zal het even kenbaar maken aan de beheerder zodat hij er hopelijk wat aan kan doen

Grt
Dammie

7 april 2015 om 13:20
#36

Ik steun de volksclubs in binnen-en buitenland. Voor namelijk Ado, want dat is de club in de regio. Ik ga nu wel het bericht beantwoorden.

Mvg,

15 augustus 2015 om 21:23
#37

Hoeveelste gaan onze groen-gele helden worden dit seizoen?

15 augustus 2015 om 22:21
#38

Zal ik je wat zeggen.
Ajax, Feyenoord, Psv, Vitesse, Heerenveen en normal Twente lijken me sterker. Maar wie meer? 6de of 7de kan zomaar.

9 mei 2017 om 22:37
#42

Dirar is tijdens de opwarming geblesseerd geraakt. Daarom speelde hij vanavond niet.

15 mei 2017 om 19:27
#43

Ik heb ze gewijzigd omdat ik gewoon geen zin had in die vervelende fake Roma fans die niets liever doen dan Juve bashen. Totti heb ik al langer een probleem mee die vent zit met een minderwaardigheidscomplex ten opzichte van Juve en beschuldigd Juve zelfs na 2006 en de straf nog steeds van omkoping. Trapt ook regelmatig vies na tegen Juventus, heeft zo ooit zelfs eens Del Piero een doodschop verkocht. Ik vind Totti een kwal, zowel op als naast het veld, en een dikke nek. Totaal niet te vergelijken qua klasse en verstandelijk niveau met Del Piero, Zanetti, en Maldini.

Aangepast op 15 mei 2017 om 19:29 door AlexDelPiero10.

16 mei 2017 om 19:41
#44

Eigenlijk wel maarja, soms heb ik er geen zin in in die discussies. Ik tracht altijd respectvol te blijven naar andere leden maar al te vaak krijg je dat respect niet terug, zeker niet van vele Roma fans (er zitten er ook toffe tussen haha).

25 augustus 2017 om 08:46
#45

En dat mag ook, ik zeg niet dat je geen mening mag hebben en die moet je ook zeker blijven uiten maar ik vind het van weinig volwassenheid getuigen als je in een wedstrijd 3 weken na de wedstrijd tegen ADO nog gaat roepen: "kijk nu wat Janssen doet, dat kan toch ook niet?! Maar wel lopen klagen over Ado".

Ik snap dat het niet fijn is als je ploeg wordt neergezet als schopploeg, maar dat waren niet alleen de Utrecht-supporters hier he. Ook de analisten en zogeheten 'kenners' spraken ook schande van de ADO spelers, waarom moet je dan bij elke wedstrijd van Utrecht opletten of er een overtreding bij zit en dit benoemen in het Live-meepraten?

Nogmaals, waarvan je ten Hag beschuldigde ben je zelf ook volop mee bezig. En dat vind ik jammer. Als je gewoon normaal een wedstrijd kan kijken en kritiek wil hebben, prima. Maar je gaat nu constant een wedstrijd van 3 weken geleden erbij pakken en zeggen 'kijk! Zij doen het ooooook!'

Het is net alsof ik mijn nichtje van 3 hoor roepen. Sorry.

En om toch positief af te sluiten; Gefeliciteerd met de terugkeer van Nasser El Khayati !

Fijne dag.

21 september 2017 om 02:02
#46

VAKKIE-L 19 september 2017 om 12:12 #2250favoriteimportant

ADO heeft inderdaad de beste kunstgrasveld van de Eredivisie. Totaal niet te vergelijken met die kunstvelden van Pec, VVV of Heracles.

Dat is wel gebleken kerel! De ongelukkige en tragische blessure van Kishna, was denk debet aan zijn blessuregevoelige verleden en pure pech..

19 oktober 2017 om 22:34
#47

Hoi!,

Leuk dat we nu bevriend zijn

Mvg

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren