Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Miljoenenaankoop van AC Milan moet spitspositie invullen bij Fortuna Sittard

Laatste update:

Marko Lazetic is in beeld om de spitspositie in te vullen bij Fortuna Sittard, zo meldt onder meer Voetbal International. De Serviër staat op de nominatie om verhuurd te worden en mag van de Italiaanse topclub vlieguren opdoen in de Eredivisie. Italiaanse media melden dat de onderhandelingen zich in een vergevorderd stadium bevinden.

Lazetic doorliep de jeugdopleiding in zijn geboorteland bij Rode Ster Belgrado, waar hij in 2020 op zestienjarige leeftijd zijn debuut maakte in het eerste elftal. Twee jaar later maakte hij de overstap naar AC Milan. Bij de Rossoneri, die 4,5 miljoen euro overmaakten naar de Servische hoofdstad, lag een vierjarig contract klaar. Op heel veel speeltijd hoefde hij echter nog niet te rekenen.

Lazetic maakte zijn debuut in de Serie A in november vorig jaar tegen Cremonese (0-0). Ook maakte hij eenmaal zijn opwachting in de Coppa Italia tegen Internazionale. In totaal staat de teller daarmee op twee korte invalbeurten en veertien speelminuten. Wel kreeg hij een kampioensmedaille toen Milan vorig jaar op de slotdag van de competitie de Scudetto won.

Het afgelopen half jaar werd Lazetic door Milan verhuurd aan SC Rheindorf Altach. Bij de club uit de hoogste Oostenrijkse voetbalcompetitie kwam hij tot tien wedstrijden, waarvan negen als invaller. Daarin wist hij niet te scoren of een assist te produceren. Lazetic moet bij Fortuna de concurrentiestrijd aangaan met Paul Gladon en Kaj Sierhuis.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Concurreren met Sierhuis en Gladon, dat moet ie toch wel willen? Erop of eronder voor Lazetic. Xie Oostenrijkse club en Fortuna zijn niet bepaald denderend op je CV als je bij AC Milan in de vergetelheid raakt, dan speel je straks op je 24e op het tweede niveau van Zwitserland.

18 augustus 2023 om 09:32

Gladon in de Kuip gezien. Daar zou jij ook nog mee moeten willen concurreren!

18 augustus 2023 om 16:07

Ik lees in dit artikel dat het een spits is, maar volgens mij is Lazetic een aanvallende middenvelder. Bij Partizan speelde hij op 10. Denk dat hij helemaal geen concurrentie hoeft aan te gaan met Sierhuis en Gladon.

Hmmm 'hij wist niet te scoren of een doelpunt te produceren'. Moest 1 van deze 2 wellicht 'een assist geven' zijn?

18 augustus 2023 om 08:52

Naast dat hij niet wist te scoren of een doelpunt te produceren, schijnt hij ook geen enkele goal te hebben gemaakt.

18 augustus 2023 om 09:44

Hij heeft zelfs geen enkele treffer weten te noteren

18 augustus 2023 om 12:02

Hij heeft het net nog niet weten te vinden

@voetbalzone.

Zijn jullie je er van bewust dat je geen link van jullie site meer vanuit de app/mobile site meer kan delen met mensen? De link is hierna niet meer te openen.

Vrij vervelend.


ON TOPIC.
Ben benieuwd of dit gaat lukken voor Fortuna. Zou wel leuk kunnen uitpakken.

Hier hoeven Fortuna fans niets van te verwachten. Vorig jaar verhuurd aan Rheindorf Altach(wie? Precies) en daar kwam hij ook niet aan de bak. Heb meer vertrouwen in Halili bij Cambuur, maar die hebben ze helaas verkocht

Op papier een veelbelovende spits. Nu nog op gras. .

18 augustus 2023 om 11:30

Zelfs op papier vind ik hem niet veelbelovend. Hij scoorde 1 keer in de Servische eredivisie en een handvol op het Servische tweede niveau. 40 potjes in 3 jaar, weinig minuten, wel wat invalbeurten. Dan word er geschreven 'miljoenenaankoop' alsof hij voor 10 miljoen is aangekocht. Ik denk niet dat hij de gedroomde spits zal zijn, maar je weet nooit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren