078Connected
Algemeen
Vrienden (2)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Donderdag, 26 januari 2012
  • 078Connected
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 1.069
  • 33 jaar (3-10-1989)
  • 2
Persoonlijke berichten
11 augustus 2013 om 20:05
#1

nee ben feyenoorder heb seizoenkaart alles

7 oktober 2013 om 10:33
#3

Ja die heb ik gezien. Jammer van Juventus.

12 november 2013 om 09:37
#4

Ik ben gewoon geen fan van de voetballer kuijt, en ben dat nooit geweest zelfs in zijn beste tijd bij Feyenoord en Liverpool. Hij heeft aardige statistieken voor een aanvaller die ook vaak rechts speelde dat klopt ik ga ook niet zeggen dat hij het niet goed heeft gedaan en het nog steeds aardig doet.

Maar Kuyt heeft aan Oranje imo weinig toegevoegd behalve werklust, Kuyt is bij aan gebrek aan beter vind ik zoals in 2010 wel een belangrijke schakel maar voetballend was het drama en dat is er niet beter op geworden.

Ik ben sowieso niet objectief nee, ik ben een Ajacied en ik als moet kiezen tussen Maher of de Jong kies ik ook de Jong. Als ik moet kiezen krijgt de Jong ook de voorkeur boven de Guzman, en hun zijn ook echt niet 'stukken' beter. Daar verlies jij je zogenaamde objectiviteit want iedereen heeft een brilletje op, je mening word ook mede daardoor gevormd. En natuurlijk zijn vpersie en huntelaar wel stukken beter en Sneijder en vdvaart zijn van een andere klasse ook mits fit.

Mij gaat het er meer om, dat de Jong al enige tijd heel goed en stabiel speelt, op een aardig hoog niveau zijn korte dip door de klaplong doet daar verder niks aan af hij hoort gewoon bij de beste NL spelers en hoort daarom bij selectie naar mijn mening. Hij had er al vaker bij moeten zitten en Kuyt had naar mijn mening allang niet meer opgeroepen moeten worden. Kuyt is een voetballer hoe ouder word het echt snel slechter want hij doet alles op inzet..

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 6 juni
Calvin Stengs wordt opnieuw in verband gebracht met een overgang naar Feyenoord. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren