Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho: 'Saai? Tien jaar zonder de Premier League-titel, dat is pas saai'

Laatste update:

Voor Chelsea was de opdracht in het Emirates Stadium duidelijk: in ieder geval niet verliezen van Arsenal. The Blues speelden hierdoor vooral in de tweede helft wel erg defensief en daar waren de supporters van Arsenal duidelijk niet van gediend. Zij zongen over 'Boring Chelsea', maar de koploper van de Premier League pakte een punt en kan volgende week kampioen worden.

/

Op de persconferentie werd José Mourinho gevraagd naar zijn mening over het gezang van de Arsenal-aanhang. "Saai? Tien jaar zonder de Premier League-titel, dat is pas saai", deelde hij een sneer uit naar de stadsgenoot. "We kunnen nu gaan aftellen. We hebben nog maar vijf punten nodig. Het team is vol vertrouwen en we spelen extreem goed, dus we weten dat we het in eigen hand hebben."

Het hele team verdiende volgens Mourinho een compliment, maar John Terry was in de ogen van de coach toch duidelijk de beste man op het veld: "Ik heb John in de kleedkamer verteld dat hij geweldig speelde. Wij hebben zes jaar samengewerkt en hij was verdedigend nog nooit zó goed", stak Mourinho de loftrompet. "Het optreden van Terry was buitenaards, alsof hij van de maan kwam."

Vind je het voetbal van Chelsea saai?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, helaas heeft ie wel gelijk. Je kan beter lelijk winnen dan mooi verliezen

26 april 2015 om 20:04

Wauw, gooner die mou gelijk geeft. Wat betekent dit voor wenger?

26 april 2015 om 20:06

Ik vind van niet, maar ben dan ook een echte liefhebber. Geloof het of niet.

26 april 2015 om 20:50

Ik bedoel: 1 of 2 keer de bus parkeren kan wel, maar elke match met inzet?... Neen, bedankt, prijzen of niet. Ik wil genieten van het spelletje.

26 april 2015 om 21:14

Respect voor jouw zienswijze. Ikzelf zou liever gewoon winnen. Het liefst met mooi voetbal, maar als het moet met lelijk voetbal ja. Maar kom, dat maakt het leuk, die verschillen.

26 april 2015 om 22:08

Ik ben het eens met Belgunner. Maar ik verlies liever een wedstrijd met goed, aanvallend voetbal. Dan heb je het iig geprobeerd ipv een wedstrijd lang met de kont voor de goal hangen en hopen dat de bal 1 keer goed valt. Helaas gaat dat voor het winnen van prijzen niet altijd op.

26 april 2015 om 22:51

Je klinkt als een echte Hollander Belgunner. Wij worden niet voor niets de eeuwige nummer 2 genoemd, omdat we het net niet halen steeds. Ik ben het overigens volkomen met je eens. Ik zou echt niet met plezier naar de wedstrijden van Mourinho gaan kijken in de toppers en de wedstrijden waar de prijzen verdeeld worden.

26 april 2015 om 23:25

Joh doe niet zo hypocriet. Als Club Brugge met lelijk voetbal de EL zou hebben gewonnen had je er geen seconde om gemaald en net zo hard feestgevierd dan wanneer ze dit met Barceloneske-voetbal zouden doen.

Is ook maar net hoe het dubbeltje valt. Win je met lelijk voetbal sta je net zo hard te juichen... verlies van je lelijk voetbal bekritiseer je het.

27 april 2015 om 00:32

Belgunner is een Belg

27 april 2015 om 00:56

Neen, niet echt. Om het bij Club Brugge te houden: ik schepte veel meer plezier in de oververdiende draw tegen Kopenhagen dan de draw tegen Dnipro waar we goed wegkomen. We konden ook niet beter, met 8 of 9 afwezige spelers, maar goed, dat buiten beschouwing gelaten.

Jullie landgenoot Adrie Koster is bij ons trainer geweest. Hij speelde van dat prachtige Hollandse combinatievoetbal waarmee we 4-3 wonne ipv 1-0. Soms waren we wat naïef, maar we speelden zoals Barcelona, met onze middelen dan.

Van dag spel, week in, week uit, kon ik harder genieten dan die ene keer dar je een prijs pakt. Dar gaat wel in de geschiedenisboeken maar dat feest duurt maar 1 match. Onder Koster konden we niet als een team vrdedigen en pakten we geen prijs, maar het spel was het mooiste dat een Belgische ploeg sinds het vorige decennium op de mat heeft gelegd.

Ben inderdaad een Belg, maar Juicher zegt ook gewoon dat ik als een Hollander klink niet dat ik er eentje ben.

27 april 2015 om 01:03

De EL is wel iets speciaal. Daar sta je ook tegenover clubs met veel meer middelen, iets wat Chelsea nooit overkomt.

Daar zag ik het wel zitten om in de halve finale en finale wat minder verzorgd te spelen, maar zo ver is het dus niet gekomen. Maar elke topper zo spelen is schandalig, dat wil ik helemaal niet. Gewoon die ene keer in 10 jaar dat je eens ver raakt in Europa, of die ene allesbeslissende titelmatch.

27 april 2015 om 08:02

Helemaal eens met Lazylen. Maar ik vind het als neutrale supporter natuurlijk niet leuk om te zien hoe 1 club de wedstrijd dood maakt.

27 april 2015 om 08:20

Eeuwige nummer 4 bedoel je..

27 april 2015 om 08:44

kampioen word je tegen de kleintjes zei iemand ooit. Dus ik snap Mourinho wel.

Niet verliezen tegen de toppers en pakken wat je pakken kunt. Om tegen de kleintjes zoveel mogelijk te winnen. Principe dat al jaren goed werkt, dus waarom zou hij het veranderen.

Mooi om te zien is het niet, maar kan er wel respect voor hebben. Zoals Inter in 2010. Barcelona was heer en meester en toch wisten ze met een man minder het voetbal onmogelijk te maken. Lelijk, maar wel enorm knap.

Begint nu saai te worden ja! In het begin speelde ze meer met durf, combinatie, druk zetten en de bal willen hebben. Maar het word steeds saaier met Chelsea! Zonde, want Chelsea heeft 1 van de beste aanval van de BPL

26 april 2015 om 20:16

Die mourinho heeft zo'n goede selectie speelt die met dit spel wat een gek

26 april 2015 om 20:48

hoezo een gek? Hij heeft altijd om prijzen gespeeld en denkt niet aan vermaak. Vind dat zijn goed recht. Hij wint prijzen dus supporters zulln niet gauw ontevreden zijn. Wat ik gk vind is dat wenger ng de leiding heeft bij arsenal na zoveel mislukte jaren.

26 april 2015 om 21:35

Voetbal is vermaak.

Volledig met Mourinho eens, ze denken bij Arsenal Nogsteeds dat ze t wiel uitgevonden hebben

26 april 2015 om 22:10

De essentie van het spelletje is toch proberen de bal in de goal te schieten, niet om te voorkomen dat je er 1 tegen krijgt. Daarom krijg je voor een overwinning ook nog steeds 3 punten en voor een gelijkspel maar 1!

Toch weer die sneer nodig natuurlijk, blijft toch een minder kantje van hem. Spijtig anders hadden meer mensen hem gemogen.

26 april 2015 om 20:07

Had je iets anders verwacht?

26 april 2015 om 20:08

Nee, mijn sympathie heeft deze man niet meer, al moet ik helaas toegeven dat hij resultaten boekt.

26 april 2015 om 20:53

Mijn sympathie hheeft hij al een decennium geleden verloren. Inderdaad wel een topcoach.

26 april 2015 om 20:11

Dit is juist een heerlijk kantje van hem. Hij zegt gewoon de waarheid als sommige arsenal fans die niet leuk vinden hebben ze pech.

26 april 2015 om 20:15

Ik vind het een onnodige sneer, gewoon weer om frustratie op te roepen. Mentale spelletjes waar hij zo goed in is

26 april 2015 om 20:45

Een sneer zo nu en dan kan geen kwaad. Maar deze was onnodig.

27 april 2015 om 00:24

Ooit wel nodig?

Leuke poll VZ. Meeste hier kijken maar een paar wedstrijden. en toen ze de eerste helft van het seizoen keken waren ze bang om chelsea te complimenteren maar als we minder aanvallend spelen komen ze overal vandaan.

26 april 2015 om 20:07

Mensen onthouden alleen de toppers en daarin heeft Chelsea vaak zwaar teleurgesteld door meer te verdedigen dan aan te vallen, kan je het die mensen kwalijk nemen dat ze wedstrijden tegen City, United, ect verkiezen dan tegen een Leicester, Stoke of zo?

Chelsea was uitstekende de 1e seizoenshelft, dat zag iedereen. Al onthoud ook ik vooral de defensieve spelwijze buitenshuis. Daar zal Mou nooit meer iets aan kunnen veranderen vrees ik.

26 april 2015 om 20:11

Concrats met het voetbal aan het begin van het seizoen en de naderende titel. Toch vind ik het voetbal van Chelsea saai. En dat zou niet erg zijn, totdat je ziet welke spelers ze hebben. Vergeleken met wat ze zouden kunnen doen met deze ploeg is dit heel erg saai.

27 april 2015 om 08:40

D.costa9cfc,

Is zo. De mensen hebben ook geen geheugen. Chelsea heeft 3 kwart seizoen fris en aanvallend voetbal gebracht, en niet alleen tegen de kleintjes, nu is het wat minder, dus krijgt Chelsea het etiket verdedigend.

Omgekeerde is ook waar United heeft 3 kwart seizoen baggerwedstrijden gespeeld, nu gaat het wat beter, dus doen er nogal veel alsof United al een héél seizoen fantastisch staat te spelen.

Het gros kijkt ook niet naar die wedstrijden, maar het geklooi tegen PSG dat hebben ze wel gezien en dan generaliseren ze maar dat het altijd zo is. Is makkelijker te bevatten.

Ik kan er best mee leven dat Chelsea nu wat meer op zekerheid speelt. Ze hebben een slopend seizoen achter de rug en het is money time. Uiteindelijk, voor een topteam is het belangrijkste prijzen halen. La Mou vindt, in tegenstelling tot sommige andere trainers, een 4de plaats in de PL geen prijs. Ik trouwens ook niet.

Ik heb dit jaar enorm genoten van Chelsea, smaakt naar meer. Waren dit seizoen, samen met Southampton de smaakmakers. De anderen hadden te lange periodes dat het én niet om aan te gluren was én ze geen of toch te weinig punten pakten.

Oh oh oh, wat ben ik blij dat hij niet meer bij Real Madrid zit. We staan nu ook 2de in Liga, maar niemand valt Real aan, dat was wel het geval toen Mourinho er was, omdat hij elke keer ging provoceren tegen journalisten en tegenstanders. Wat een schandalige uitspraak is dit zeg. Als Arsenal ook een suikeroom hadden zouden ze ook makkelijk half miljard pompen kunnen pompen en 1 keer in de 4 jaar kampioen worden, zelfde geldt voor andere teams (zie Man City).

27 april 2015 om 09:02

Als AA Gent ook 384775 miljard euro schulden zou maken, dan winnen ze ook wel eens de Cl.

Bovendien ben je niet meer mee met de tijd. Voor Europees spelende ploegen hebben suikeroompjes niet veel zin meer. Er bestaat zoiets als de Ffp.

27 april 2015 om 10:56

Ja die komt alleen net iets te laat waardoor Chelsea en City al groot genoeg zijn omdat ze al het kapitaal aan spelers hadden die zij kunnen verkopen om van het geld weer nieuwe spelers te halen.

27 april 2015 om 11:36

Luis Lucho,

En is dat erg? Waren er maar 16 topteams in België. lol

Emotionele reactie van Mourinho. Het is wel een topper hoor. Was geen enkel moment dat hij in de problemen kwam.

Of 50 jat geen kampioen worden dan??? Typisch een passant weet niks van de historie van de club. Inieder geval is Arsenal een club met een filosofie en een prachtig historie itt Chelsea. dat pakt niemand de club af zeker niet deze schreeuw lelijk.

26 april 2015 om 20:06

Arsenal fans betalen de hoogste entree kaarten en nog met jaloers gezang kritiek uiten op de tegenstander. Heel laat van arsenal fans.

26 april 2015 om 20:09

In tegenstelling tot Arsenal schrijft Chelsea geschiedenis. Dat lijkt me toch echt beter dan wanneer je op geschiedenis teert. Dan kan je zoals Mourinho het verwoord beter hier en daar een keer saai spelen, dan altijd mooi willen spelen en met lege handen eindigen.

26 april 2015 om 20:32

Niet als je een miljard een hebt cadeau gekregen van een louche Rus dan stelt dat niks voor.

26 april 2015 om 20:38

Jij noemt hem een louche Rus, ik noem hem een voorzitter met het zijn hart bij de club. Een veel betere voorzitter kan je je als club niet wensen lijkt me.

26 april 2015 om 22:56

Ik noem hem een louche Rus met Chelsea als passie. In eerste instantie met zijn portemonnee bij de club, late rook met zijn hart. Hoe je het ook went of keert, het is makkelijker mét een sugar daddy dan dat je hem niet hebt.

26 april 2015 om 23:09

Het is zeker makkelijker met een investerende eigenaar. Maar hoe je het went of keert, Arsenal is ook gewoon in buitenlandse handen.

Dan kan je naar mijn idee beter iemand als Abramovich hebben, dan aandeelhouders die elk jaar dividend uitgekeerd willen krijgen. Maar goed iedereen zijn eigen keuze.

26 april 2015 om 20:10

En kijk eens wat die historie jullie heeft opgeleverd. Helemaal niets de afgelopen 10 jaar. Het verleden is leuk voor de nostalgie maar daar blijft het ook bij.

26 april 2015 om 20:27

Een FA Cup, Community Shield, en mogelijk nog een tweede FA Cup is helemaal niets voor jou @juveforlife?

26 april 2015 om 20:36

op 10 jaar tijd een FA CUP met veel moeite tegen een modaal team winnen , en een community shield dat is een propaganda wedstrijd de onofficiële opening van het nieuwe seizoen vol sponsor belangen van de Fa.... die deze wedstrijd buiten proportie kunstmatig belangrijk maakt ...... neen voor een team met ster allures als arsenal , is dat niets , veel te weinig , een dikke onvoldoende !

26 april 2015 om 20:54

Volgens mij kijk jij niet genoeg Engels voetbal als jij de FA Cup zo onderschat. Een middelmatig team uit Engeland dat de FA Cup finale haalt speelt met het hele hart en ziel, daar zou elk topteam moeite mee hebben. Daarbij werde de communty shield op city veroverd.

De FA Cup is de grootste national beker ter wereld.

26 april 2015 om 23:10

Het is zeker een mooie prijs, maar je snapt zelf ook wel dat dat niet de prijzen zijn waar een club als Arsenal naar moet streven.

27 april 2015 om 00:36

Doe geen moeite meer om het uit te leggen, als hij en de anderen het nog steeds niet (willen) begrijpen is dat dan hun probleem.

26 april 2015 om 20:15

Geen historie? Wanneer won Arsenal de CL voor het laatst? Ik vind dat Mourinho zelf mag bepalen hoe hij zijn ploeg neerzet. Hij wordt daar immers voor betaald.

26 april 2015 om 20:35

En hoe vaak is Chelsea gedegradeerd weet je dat ook of volg je Chelsea pas sinds abramovic??

26 april 2015 om 20:36

Degraderen geeft juist meer waarde aan je historie. :D

26 april 2015 om 20:44

Tuurlijk jongen daar droomt elke club van

26 april 2015 om 20:49

Nottingham is ook gedegradeerd, hebben ze opeens geen historie?

26 april 2015 om 21:43

Dat zeg ik toch niet, Frhich?

26 april 2015 om 22:38

Tuurlijk. 95% van de Chelsea supporters hier had nog nooit van de club gehoord voordat er olie geld in gepompt werd. Dan is de filosofie van Arsenal, zowel financieel als sportief toch echt een betere. Helemaal als je naar een buitenlandse competitie kijkt wil je mooi en aanvallend voetbal zien. Dat kan ook in de omschakeling maar zelfs dat kan Chelsea nauwelijks nog factsoenlijk uitvoeren.

Natuurlijk gaat het om prijzen winnen en dan vooral ook de landstitel maar dit spel van Chelsea is gewoon niet om aan te gluren. Het publiek en de mensen die het LIVE zien op TV en in het stadion willen vooral vermaakt worden. Vroeger in het Collesseum wilden mensen ook vermaakt worden en als je dan een wanprestatie neerzette en alleen de leeuwen het werk liet doen werd je na afloop ook ontvangen met boe geroep. Daarom ben ik ook zo blij dat Mourinho uit de CL is geknikkerd. Een Chelsea - Barcelona 2x. Bah, dat moet je toch niet nog een keer willen.

Heeft wel een punt, maar kan dat ook netter uiten. Liever kampioen met lelijk voetbal dan tweede met goed voetbal.

26 april 2015 om 20:09

Waarom worden sommige mensen helemaal psycho dat Chelsea zo speelt. Je moet arsenal verwijten dat ze wederom geen kampioen zijn geworden 19 jaar op rij en dat ze niet scoren.

wel leuk dat fabregas van een deel van de arsenal fans een applaus kreeg.

26 april 2015 om 20:09

Ik denk dat de meningen over je laatste zin verdeeld zullen zijn, er zijn altijd fantasten en liefhebbers van de sport.

Jose Mourinho>louis van Gaal

Zie hier het bewijs dat Mourinho niet van voetbal houdt. Hij is coach om het resultaat en puur zakelijk ingesteld. Hoe kan je als Chelsea fan hier affiniteit mee hebben? Ik vraag me dat echt serieus af. Nu blijkt dat je met die speelstijl geen prijzen pakt in Europa vraag ik mij dat al helemaal af. Hoe kan Abramovich hier wel vrede mee hebben? Ik vind die parkeer de bus speeltijd bijna mishandeling voor het oog. Ik ben blij dat hij weg is bij Real Madrid en ze daar inmiddels een speelstijl hanteren waar je als aanvaller wel blij van wordt.

26 april 2015 om 20:20

Nou ik heb het wel. Als je goed speeld en nooit prijzen pakt, wat heb je daaraan?
Hij weet punten uit de toppers te halen. Niet altijd met mooi spel, maar wel met resultaat.
Als je je team zo kunt laten voetballen en zo georganiseerd kunt neerzettenm ben je een taktisch genie.
Spelers gaan voor hem door het vuur en hij beschermd zijn spelers.

Nogmaals niet altijd sprankelend, maar taktisch geniaal.

26 april 2015 om 20:21

Jij bekijkt het enkel vanaf het voetballend oogpunt.

Wat Mourinho de afgelopen 2 jaar met Chelsea heeft gedaan is geweldig in mijn ogen. Hij heeft van een ploeg die niet in balans was, niet top was.. een geweldige ploeg gemaakt. En dat met minimale financiële middelen.
Daarnaast zijn we dankzij hem ook eindelijk weer kampioen. Verder lagen we nipt uit Europa dat had meer met pech te maken dan met zijn speelstijl.

Natuurlijk zien wij ok liever verzorgd en aanvallend voetbal als fans.. maar iedere fan offert graag enkele wedstrijden op om uiteindelijk in de prijzen te vallen. Dat dat voor de neutrale toeschouwer niet leuk is kan ik prima begrijpen.

26 april 2015 om 22:19

Viswoestijn
Minimale financiële middelen? Abramovic? Ja, vanwege de FFP kon het niet meer ongelimiteerd, maar Mourinho had dankzij de vriendelijke Rus genoeg kapitaal om een kampioenswaardig elftal samen te stellen. Hij heeft zelfs spelers gekocht waarmee hij veel mooier kan spelen dan hij doet.

Jij noemt hem een tactisch genie omdat hij in de toppers niet verliest, een 0-0 voldoet al. Ik vind iemand pas een tactisch genie als hij zijn ploeg in een topper laat spelen voor de winst en dit ook lukt. Voetbal draait uiteindelijk toch gewoon om doelpunten maken. Respect voor de ploegen die dat proberen

26 april 2015 om 23:02

Zo goed als alle aangeschafte spelers zijn gefinancierd met uitgaande transfers. Sinds hij er is is het aankoopbeleid fantastisch, spelers gaan voor ongelofelijk veel geld de deur uit en de juiste meestal betere spelers worden aangeschaft voor dat geld. Met die kwaliteit heeft Abramovich vrij weinig mee te maken, behalve dat hij Mourinho naar de club toegehaald heeft.

Ik noem hem verder nergens een tactisch genie. Hij is tactisch sterk en dat vooral in verdedigend opzicht. Zoals hiervoor al gezegd zie ik ze ook liever aanvallender spelen, maar niet als het ten koste gaat van de prijzen.

27 april 2015 om 01:37

Cuardrado?

27 april 2015 om 09:54

*cuadrado

En je weet wat meestal betekent?

26 april 2015 om 20:26

Chelsea beoefent topsport. Topsport draait om resultaten. Mourinho streeft naar resultaten. Mourinho is een toptrainer. Moruinho boekt resultaten, want hij won al de League Cup en gaat nu hoogstwaarschijnlijk de Premier League winnen.

Ik snap niet hoe je hier als Chelsea-fan niet tevreden mee zou kunnen zijn?

26 april 2015 om 21:28

Dus jij werd blij van een wedstrijd als vandaag, daar geniet je van? Of geniet je meer van een wedstrijd zoals City tegen United? Ik toch echt dat laatste, ook al heb ik niets met beide clubs uit Manchester.

26 april 2015 om 21:44

Ik ben blij met het resultaat van Chelsea. En een wedstrijd van Chelsea is voor mij immer leuk als het resultaat goed is. Enkel de spanning al, daar geniet ik van hoor.

26 april 2015 om 21:52

Idd dit is dus de reden dat iedereen op jonge leeftijd op voetbal gaat, om zakelijk voetbal te leren spelen en met afbraak voetbal wedstrijden te winnen!?!?!!

Voetbal is een sport met passie en beleving in mijn ogen, en als ik een mooie actie of als we een prachtige aanval maken, dat blijft mij langer bij dan een titel.

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen mening maar ik vind persoonlijk het beton voetbal een ziekte voor deze fantastische sport.

26 april 2015 om 22:21

Bayern München en Barcelona beoefenen ook topsport en zij halen ook resultaten.

Alleen de manier waarop is iets leukers om naar te kijken. Iedere keer weer valt dat cynisme mij op bij Chelseafans en eigenlijk bij jou in het bijzonder. Het heeft iets masochistisch.

Ach ja, je mist de eerste 2 spitsen, de 3e spits is 37 jaar oud en niet helemaal fit. Nu oscar wss een hersenschuding heeft zijn de opties nog beperkter

26 april 2015 om 20:19

Hoezo geen prijzen pakt in Europa?? In 2012 hebben ze de champions leauge gewonnen..

26 april 2015 om 20:39

Ik zeg toch niks over prijzen?

26 april 2015 om 22:24

We herinneren ons inderdaad nog allemaal het grafvoetbal en het geluk waarmee Chelsea toen won.

Samen met Inter de meest onverdiende winnaar van de laatste 10 jaar. Oeps, toen was Mourinho daar trainer....

Het is een constante : verveling, cynisme en arrogantie.

26 april 2015 om 22:51

Geluk bestaat niet in het voetbal.

26 april 2015 om 22:57

Geluk hebben bestaat natuurlijk wel, dat jaar in de CL was er het ultieme bewijs van maar dat Chelseafans dat gaan ontkennen, niet echt verbazend.

Proficiat met jullie titel, alleen jullie worden er warm van, anderen kotsen van jullie cynisme.

26 april 2015 om 23:16

Geluk was zeker een factor in 2012, maar alles afdoen als geluk is gewoonweg lachwekkend. Ze speelden defensief dat jaar gewoon geweldig als ploeg en naar mijn idee was er geen andere ploeg die kon tippen aan onze doorzettingsvermogen en wilskracht. En daarop hebben ze met natuurlijk ook geluk de CL gewonnen.

En bedankt voor je felicitatie, dat je morgen met het juiste been uit bed mag stappen!

Wat een rotvent is het ook. kan hij zich niet normaal gedragen en gewoon de vraag negeren of ten minste gepast antwoorden. De arrogantie is verschrikkelijk. Moest dat nou echt? Het is normaal dat Arsenal=fans dit zingen, het blijven stadsrivalen en Chelsea heeft nou eenmaal een reputatie.

Kan hij zich nooit als een volwassene gedragen? Hij moet zich altijd verlagen tot het niveau van dronken supporters tijdens een stadsderby. Gatver. Wees gewoon blij met het punt en richt je op het kampioensfeest. Chelsea heeft op een overtuigende manier bijna het hele seizoen aan kop gestaan. Gedraag je dan ook als een kampioen.

Hopelijk komt er meer man af voor hun kampioensfeest dan toen ze de Champions League wonnen, 70 000 was toch echt zielig.

Heerlijke opmerking. Mourinho is een baas. (L)

26 april 2015 om 21:56

Neen, het is een irritante etterbak die er blijkbaar moeite mee heeft dat anderen er hem op wijzen dat hij een machiavellist pur sang is.

Alles voor het resultaat, de manier waarop is helemaal niet relevant.

Overigens is de FA-cup ook een prijs. Ik weet nog hoe hij uit zijn dak ging toen Real de Spaanse beker pakte tegen Barcelona.

Ze zijn bij Real overigens content dat hij weg is, een masochist niet te na gesproken.

Is nog niet een kwart van wat Chelsea heeft bereikt in 10 jaar hoor

Lekkere opmerking, maar het Chelsea twee bussen voor de deur bij uit-toppers kan je net zo goed niet kijken. Word een 0-0 of een 0-1 winst voor Chelsea.

Dat het ze een prijs oplevert is dan misschien leuk, maar het gaat toch ook om een leuke pot?

Vond dat extreme goede ook wel meevallen trouwens, want dit is wat ze kunnen en de laatste wedstrijden ging het aanvallen nou niet echt super.

26 april 2015 om 20:53

Wat vind jij trouwens van de mogelijkheid dat Gerrard in z'n laatste seizoen bij Liverpool een guard of honour moet doen voor Chelsea wanneer Liverpool naar SW6 komt in twee weken tijd?

26 april 2015 om 21:29

Of dat Chelsea de titel onder de neus van Gerrard pakt, de andere optie. Ik weet niet welke pijnlijker is. En staan ook wisselspelers in de Guard of Honour?

26 april 2015 om 21:58

De specialiteit van de betere Chelseafan : leedvermaak. Gerrard heeft evenveel Cl's gewonnen als Chelsea.

27 april 2015 om 02:51

En landstitels? Hoe zit het daarmee?

Haha wat een gozer he, die Mou. Baasje.

Mourinho doet waar hij als coach voor is aangesteld: prijzen winnen niet meer en niet minder. Hij mag daar trots op zijn.

Om het van een andere kant te bekijken: Schaamt Arsene Wenger zich niet voor zijn gebrek aan resultaten de laatste 10 jaar. Arsenal heeft nauwelijks meer wat laten zien sinds 2005. De laatse 10 jaar heeft Wenger een beker en een supercup gewonnen meer niet. Ron Jans doet het beter.

26 april 2015 om 20:49

Als je serieus Wenger zijn prestaties de afgelopen tien jaar zo gaat afkraken heb je er weinig kaas van gegeten. Weinig andere coaches houden een team structureel bij de top op een budget. Maar goed, ga het ook niet weer helemaal voor je uitleggen, met je Ron Jans..

26 april 2015 om 20:55

Arsenal geeft pas 2 jaar evenveel uit als Chelsea, City, United en Liverpool. Het komt nog.

Das niet waar.
Had graag 2 titels van ajax ingelevered voor spetterend spel.

Een kampioenschap is een beloning voor een mooi/goed seizoen niet voor het saai en degelijk killen van wedstrijden.

Het is gewoon jammer dat zijn enorm saaie tactiek werkt want dan is er geen reden om het te veranderen. Voor de voetballiefhebbers is het gewoon verschrikkelijk om naar te kijken. Zouden de kijkcijfers bij Chelsea ook lager zijn nu ze zo spelen? Iemand een idee?

26 april 2015 om 21:18

wat is volgens jou de definitie van voetbal. En staat er ergens in de grondwet waar je precies van houdt als je een voetbal liefhebber bent? En staat er uberhaupt ergens dat je op een bepaalde manier moet spelen?? Lijkt wel alsof sommige Mourinho zn teams willen dwingen om te spelen op jouw manier!!


Gaat zelfs zover dat sommige volgens mij slapeloze nachten krijgen als Chelsea wint. ipv ze te complimenteren worden ze door de nederlandse voetbalzone peeps afgekraakt omdat heeel vroeger nederlands voetbal aanvallend spelen inhield. Denk je dat wij hier in Nederland het kleinste voetballand hier zo negatief over mogen praten zonder zelf maar enig succes nog te hebben met "aanvallend voetbal".

Zelfs ajax speelt zo vreselijk bagger zonder enige prijs dit seizoen te hebben behaald en onder het mom van totaal voetbal. Dan beter tactisch verdedigend spelen en winnen met 1-0 of 2-1.

Of met 6-0 tegen arsenal eerder dit seizoen...

26 april 2015 om 22:02

De meeste Chelseafans vinden hem een god, de manier waarop ze een prijs pakken kan hen geen moer schelen.

Hun definitie van mooi voetbal beperkt zich tot prijzen pakken. Als dat 38 keer is met een 1-0 op de counter, is dat voor die mensen het opperste van hoe voetbal moet gespeeld worden.

Ze vinden zichzelf echt ook wel voetballiefhebber en dat sommigen onder mooi voetbal iets anders verstaan, dat kan er bij hen niet in.

Prijzen pakken, het enige wat telt.

27 april 2015 om 01:26

"ze vinden zichzelf echt ook wel voetballiefhebber en dat sommigen onder mooi voetbal iets anders verstaan, dat kan er bij hen niet in."

Jij draait het om. Ik kan me dat prima voorstellen, ieder zijn smaak maar ik kan enorm genieten van hoe Chelsea speelt en het lijkt wel alsof dat onacceptabel is.

Uiteindelijk gaat het inderdaad om de prijzen (vind ik). Is dat zo vreemd?

Zoveel aanvallende mogelijkheden en dan nog zo defensief opstellen is jammer. Je kan zo'n instelling en opstelling verwachten van Stoke City etc maar je mag van een club die eerste staat en miljoenen ter beschikking heeft toch wel iets meer verwachten? Of zeg ik iets geks?
Hazard kan die ballon d'or wel vergeten als die bij dit Chelsea blijft

Met de spelers die Mourinho heeft zou hij toch wel mooier kunnen spelen dan wat hij doet? De enige reden die ik kan bedenken is dat hij niet in hun kunnen gelooft. Want anders zou die toch wel gedurfde spelen. Want prijzen winnen is leuk maar je wilt toch positief terecht komen in de voetnoten van de geschiedenis? Vb. Italië won wk 1982 maar iedereen herinnert zich Brazilie door hun spel.

26 april 2015 om 21:22

Als mensen later op wikepedia kijken naar prijzen zal er heus geen 5 pagina's over het vertoonde spel in dat jaar staan.

Er zal wel staan...
2014/2015 Chelsea
2013/2014 Manchester City

26 april 2015 om 21:47

Wikipedia is toch niet wat mensen bij blijft. Of weet je ook hoe goed oranje in 74 was door Wikipedia? Nee komt toch door programma's die gemaakt worden over legendarische teams, mensen die het hebben meegemaakt en dit doorgeven aan hun kinderen. Over dit Chelsea zullen ze echt geen documentaires of iets. Een beetje als Griekenland in 2004. Maar jah jij heb wiki.

26 april 2015 om 23:09

Nederland uit 74 is jou alleen bijgebleven omdat jezelf van nederlandse komaf bent. Daarnaast boeit niemand het nog meer in het buitenland.

En verhalen van vader op zoon... come on men! Enige verhalen zijn de statistieken en cijfers die jaarlijk weer terugkomen.

Ik ben geen Chelseafan en bekijk dus alleen de voor hen moeilijkere wedstrijden en iedere keer weer krijg je een non-match.

Wat je te zien krijgt van jouw favoriete clubje nodigt niet uit om nog meer van hen te bekijken. Ik heb dan wel iets leukers te doen dan dat grafvoetbal te bekijken.

27 april 2015 om 00:41

Ik zal enkel op deze reactie van jou reageren: ik ben het helemaal met je eens, ondanks dat je best wel cru bent

27 april 2015 om 11:23

Ik kijk ook alleen topwedstrijden. Vanaf nu geen Chelsea meer, oersaai, al een aantal jaren altijd afbraakvoetbal in toppers.

Tja, zonder resultaat wordt het vrij gênant voor clubs als Chelsea en City. Met het suikeroompje die de club in 10 jaar naar de absolute top heeft gekocht, mag je toch verwachten dat dit prijzen oplevert. Wie is de dupe? Onder andere Arsenal, die een stap terug moest doen om op lange termijn weer in de top mee te doen, financieel (verplicht) naar hetzelfde niveau moest groeien. En dan komt meneer Mourinho weer met zijn uitspraken, die gesteund worden door de volgelingen die niet het vermogen hebben logisch en rationeel te denken. De Wilders van de voetbalwereld, je moet hem zijn gang laten gaan, maar oh wat een zielig mannetje met belachelijke uitspraken.

26 april 2015 om 23:13

'rationeel denken'
'oh wat een zielig mannetje!!!!'

Ik zie vooral emotioneel denken.

26 april 2015 om 23:17

Wengers uitpraken van de week waren zeker wel netjes? Of het gedrag van Arsenal fans tegenover Fabregas.. Maar goed ik ben maar een simpele volgeling.

Iedereen heeft het maar over hoe verdedigend Chelsea is en dat ze altijd maar de bus parkeren. Typisch dat alleen Man City meer heeft gescoord dan Chelsea en de rest allemaal minder.

Het gaat uiteindelijk om de prijzen. Arsenal moet en Chelsea verdedigd de eerste plaats. Logisch dat hij hier voor kiest.

26 april 2015 om 23:12

Arsenal eeuwig net niet. Maar ohhh wat hebben ze leuk "aanvallend gevoetbald"
Minder goals gescoord dan chelsea dit jaar maar wel zeiken dat chelsea bus parkeert.

Hoe ontstaan al die doelpunten dan....

voetbal is : het maken van doelpunt. En niet het winnen van prijzen

26 april 2015 om 23:14

als ik in het woordenboek naar voetbal zoek is het een contactsport tussen 11 tegen 11.

En niet het scoren van doelpunten. Overigens zoals k al in een eerdere reactie net aangaf heeft chelsea meer doelpunten voor dan arsenal.

27 april 2015 om 01:36

Weetje wat ik niet snap als chelsea zo speelt met 11 man achterin is het 'bus parkeren' 'lelijk voetbal' blablabla
En als Atletico madrid het doet is het waauuwww de wil de kracht de team balans watdan ook
Het is gewoon zo dat jullie chelsea en/of mourinho haten terwijl simeone precies het zelfde doet op de viese manier hahaha snap jullie logica nooit domme mogole

Als de tegenstander liedjes over je zingt, dan doe je meestal iets heel goeds. In dit geval prijzen pakken dus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren