Arsenal_Genius
Algemeen
Vrienden (5)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 4 juni 2014
  • Arsenal_Genius
  • 75 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 387
  • 22 jaar (21-12-1998)
  • Vlaanderen
  • 5
Persoonlijke berichten
29 april 2015 om 22:02
#1

Om niet al te off-topic te gaan even terug wijzen op het trainersgeval.

Pep zou idd niet mis zijn neen, maar zoals je zegt we hebben hem nog nooit aan het werk gezien met een underdog/minder kwalitatieve team. Er zit veel potentie in Arsenal en misschien kan hij dat er best uithalen, maar ik denk dat Wenger dat ook kan.

Maar voor mij blijft Klopp toch de meest geschikte kandidaat die er is voor Arsenal. Zelf nog jong, heeft Dortmund eigenlijk letterlijk op zichzelf opgetrokken naar de top terug en verschillende prijzen gewonnen en een Bayern met toptrainer Heynckes één seizoen afgeslagen op alle fronten bijna. Toppers heeft hij ook ontwikkeld en gevonden onder meer Reus, Gundogan, Gotze etc.. Hij kan denk ik toch het beste halen uit Arsenal en ons misschien terug top maken, maar dan liefst ook op Europees vlak, waar we nooit iets hebben bereikt of betekend voor behalve 2006.

29 april 2015 om 22:29
#2

Haha, ja vond het zelf ook te interessant om het achterwege te laten.

Pep zou inderdaad niet BFG opstellen, maar Wenger doet dit simpelweg omdat BFG vorig jaar top speelde ( uitgezonderd de topmatchen) in de verdediging met Koss. Hij baseert zich denk ik nog teveel op het verleden waar BFG toch veel beter was da nu en waar z'n positiespel ook dat niet meer is & waarbij z'n snelheid dan al vlug z'n tekortkomingen laat zien. Gabriel is daarentegen echt een goede vervanger maar opbouwend denk ik nog niet de speler, ik zie hem vaak de bal wegrammen, wat eigenlijk geen kwaad kan, maar bij Arsenal dus wel. Dit is ook al wat offtopic haha

Om verder te gaan over je keuze voor Simeone, begrijp ik je helemaal. Hij zou eigenlijk een nieuwe dimensie toevoegen aan iets wat Arsenal al een tijdje tekort komt, winnaarsmentaliteit. Daarmee zouden we al een stuk veel meer wendbaar zijn in geval van op achterstand komen. Hij zou het de andere topploegen ook bijzonder moeilijk maken buitenshuis en waarschijnlijk onoverwinnelijk kunnen worden op Emirates. Maar ik denk dat dit teveel ten koste zal gaan van het geliefde voetbal dat wij van Arsenal verwachten & ook zien. Wilshere heeft al een winnaarsmentaliteit net zoals onze seizoensheld Coquelin, maar Wilshere moet leren zichzelf te beschermen en niet onnodig z'n been tussen 3 man te steken.

Klopp daartegen kan dit ook bijbrengen denk ik, zeker als je de oude matchen van Dortmund bekijkt. Zijn spelers waren en zijn er altijd op gebrand om de match te winnen, voor de fans, voor de club, maar bovenal voor hem zelf. Hij lijkt me echt de geknipte man. Tactisch is hij zeer sterk, dat bewijst de wedstrijd tegen ons in september vorig jaar, toen werden we compleet van de mat gespeeld en dit was helemaal niet op countervoetbal noch met z'n beste team die helemaal leeggeplukt is. Hij maakt zo wat mee wat Wenger al 10 jaar bijna meemaakt, constant z'n beste spelers kwijtraken en toch hoge resultaten halen, na dit jaar jammer genoeg. Hij weet hoe het is en was om in zo een situatie te zitten. Bij Dortmund gaat het zo blijven duren denk ik, integendeel tot bij ons. Hier zou hij de perfecte team krijgen om op verder te borduren in zijn filosofie die aanknoopt met die van de club zelf. De financiële middelen zijn er, de spelers zijn er ook met genoeg jonge talenten zoals Bellerin, Wilshere & toekomstige zoals Crowley en Zelalem. Of hij komt lijkt mij een utopie aangezien ik Wenger niet zie vertrekken deze zomer, maar wel Pellegrini en City z'n slag zal slaan.

29 april 2015 om 22:53
#3

Hij komt er zeker wel, goede vervanger voor een held zoals Bfg, heb na het feit dat hij traag is, eigenlijk niets tegen hem. Goede speler, alleen jammer van z'n snelheid zoals eerder vermeld. Ik mag Gabriel ook omdat hij een soort speler is zoals Coq & Wilsh, alles ervoor geven om te winnen, dus Wenger doet de juiste aankopen haha!

Inderdaad, het is een persoonlijke kwestie. Al weet je maar nooit, het salaris dat City kan ophoesten per jaar, kan Liverpool pas in een 5jarig contract denk ik Voor ons maakt het momenteel niet uit, Wenger doet het meer dan goed, hopelijk met nog een bekerwinst en een 2de plaats! Kunnen we meer dan tevreden mee zijn.

Jap! Echte kustboy haha! Ben er elke wedstrijd bijna bij. Ja eigenlijk komt het voor mij helemaal niet als een verrassing. Heeft ons eigenlijk in België een beetje op de kaart gezet, na Coucke onze redder. Hij loodsde ons met een eigenlijk onwaardig eerste klasse team, naar de eerste klasse. Prachtig eerste seizoen gedraaid waarbij we Europees konden spelen, maar ons mooie stadion liet dit niet toe haha.

Nee, misschien beter dat hij weg is. Ben hem dankbaar voor alles, maar er is duidelijk frisse wind nodig. De aankopen waren niet dat wat ze zouden moeten zijn, terwijl de trainer altijd wel een zeggenschap heeft. Ook had Oostende ambities om een stevige middenmotor te worden en niet bijna te degraderen zoals dit jaar het geval was. Het mooie voetbal dat af en toe werd getoond vorig jaar was er ook niet en sommige wissels waren maar al te vreemd. Velen zagen dit al aankomen, nu gewoon hopen dat er een goede trainer komt. Peeters & Solied hangen in de lucht, al zie ik liefst die tweede komen

Ben je afkomstig uit Wvl?

29 april 2015 om 23:06
#4

Haha ja, of die keer dat hij ruzie maakt met Preudhomme na de match. Zalige vent, begon beetje te hoog van de toren te blazen. Kost hem uiteindelijk z'n job.

Vuko zou ook aangenaam zijn, verdient een echte kans na onrechtvaardig opzijgezet te zijn bij Standard. We zien wel in de volgende maanden of misschien zelfs weken.

Heb veel vrienden uit die streek, aangezien ik zelf nog 13 jaar gevoetbald heb en beetje heel het land heb gezien! Mocht je komen, welkom dan! Hoe meer zielen hoe meer vreugde en al zeker als ze Arsenalfans zijn!

1 mei 2015 om 19:03
#5

Arsenal_genius 28 april 2015 om 22:32 #91favoriteimportantadd
Ik kan hem wel begrijpen. Als je ploeg wint ermee, vind ik het ook wel 'leuk'. De overwinning op City daar genoot ik van, en iedere match gooit Coq er wel een fantastische tackle tegenaan, en daar geniet ik ook van.
Ik juich het wel niet toe om zoals Mou te spelen, maar tegen ons vond ik hen niet eens zo slecht voetballen.

Arsenal_genius 28 april 2015 om 22:33 #92favoriteimportantadd
Reactie op Sulejmanii

**************************************************...
Ik respecteer je mening, maar ik blijf vinden als je meer dan een miljard hebt uitgegeven! En als je zo een selectie tot je beschikking hebt, dan ben je verplicht om mooi aanvallend voetbal te spelen.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 4 december
Newcastle United en West Ham United hebben zich gemengd in de strijd om Arthur Cabral. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren