Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Matthijs de Ligt baalt: ‘Hoe wij hem dan laten vallen, is schandalig’

Laatste update:

Ajax liet zondag door een 4-4 gelijkspel tegen sc Heerenveen de kans om de koppositie over te nemen van PSV liggen en na afloop van het duel klonk er veel kritiek op het spel van de Amsterdammers. Kostas Lamprou moest het daarbij vooral ontgelden: de Griek kreeg vlak voor de wedstrijd te horen dat hij de zieke André Onana toch moest vervangen en incasseerde uiteindelijk vier doelpunten.

Aanvoerder Matthijs de Ligt vindt het echter te makkelijk om de schuld van het puntverlies bij de keeper neer te leggen: “De enige die je de schuld mag geven, zijn de andere spelers die op het veld staan”, reageert hij bij VTBL. “Hij speelt nu en we weten dat hij met de achterban een kleine achterstand heeft. Hoe wij hem dan laten vallen, is schandalig.”

Ajax bereikte de rust met een 3-1 voorsprong, terwijl het vlak voor tijd via Klaas-Jan Huntelaar ook nog op 4-3 kwam. Het lukte de ploeg van trainer Erik ten Hag echter niet om de overwinning over de streep te trekken: “Ik denk dat de andere tien spelers goed in de spiegel moeten kijken, want hoe wij gespeeld hebben kan niet.”

“We laten hem in de steek en dat is heel slecht. Wij laten de schoten toe en dat mag niet gebeuren. Wij mogen ze niet zo ver laten komen, dat ze van die afstand kunnen schieten.”, vervolgt De Ligt zijn verhaal. Naast Onana ontbrak ook Nicolás Tagliafico in de Johan Cruijff ArenA, maar de verdediger wil dit niet als excuus aanvoeren: “Het zijn twee basisspelers, maar dat mag geen excuus zijn. Het lag puur aan hoe we stonden. Heel slecht.”

Vind jij dat Ajax meer verdiende tegen sc Heerenveen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ergens ook sneu voor Lamprou, hij doet ook zijn best. Maarja hij als 2de keeper kan natuurlijk niet.

21 januari 2019 om 10:15

Top reactie van Thijssie toch? Ik bedoel natuurlijk neemt hij zijn collega als captain in bescherming, moet ie ook vanuit z'n rol, maar hij meent het ook gewoon echt.

Los daarvan, lamprou is vast een aardige keeper maar niet voor de top van NL of van Champions League niveau. Gewoon een 2 meter lange hark hebben als backup

21 januari 2019 om 10:32

Ongelooflijk die Ajax 'fans'. Als je een speler kapot wilt maken, doe je dat op deze manier. Ik heb echt maar een aantal reacties gelezen die nog steedd het beste met hem voor hebben, voor de rest is alles negatief. Bij Feyenoord en PSV zie je dit soort dingen niet hoor.
Het is ook ergens pijnlijk voor de Ajacieden, waarschijnlijk hebben de meesten heel hard lopen lachen na de 2-2 in Emmen. Nu gaan al die Ajacieden op zoek naar een zondebok.

21 januari 2019 om 10:39

Sorry hoor maar ga ons aub niet allemaal over 1 kam scheren. Ik sta achter lamprou aangezien hij het als hij moest spelen prima heeft gedaan. Gister vond ik het erger dat ie 3 middenvelders voor zich had staan in de verdediging die hem gewoon in de problemen brachten. Sinkgraven en blind voorop. Al was de ligt ook niet goed. Lekker achteruit lopen en niks doen en je tegenstander alle ruimte geven om te schieten. Ja dan breng je je keeper ook in de problemen. Ik ben lamprou zelfs dankbaar dat dankzij hem Ajax niet verloren heeft met die actie op het eind. Dat lamprou geen CL keeper is dat weet ik ook maar die gast hoeft niet helemaal afgemaakt te worden als er 3 mensen voor hem staan die niet thuis geven.

21 januari 2019 om 10:57

v@dynek
Dus eigenlijk bepaald de voorkeur voor een club je karakter? Of is het andersom? Je support een bepaalde club juist wegens je karakter? Klinkt vergezocht.. Dit gebeurd gewoon bij ieder team, ook bij de, door jou heilig verklaarde, PSV - en Feyenoordsupporters.

Ajax is een miljoenenbedrijf met voetballers die stuk voor stuk miljonair zijn. Ieder jaar kopen duizenden mensen met een modaal inkomen, dure kaarten, om dit miljoenbedrijf vol miljonairs goed te zien presteren. Mogen zij dan misschien ook kritisch zijn?

21 januari 2019 om 11:42

Jullie mogen zeker kritisch zijn, alleen bepaalde Ajacieden gaan gewoon te ver. Denk je nou dat die jongen zelf niet weet dat hij fout is? Of moet iedereen dat ook nog is tegen hem zeggen? Het is gewoon puur frustratie allemaal, omdat jullie PSV nog uit gingen lachen na die 2-2. Vervolgens speel je zelf ook gelijk en sta je zo erg voorschut dat je gewoon een zondebok moet hebben.
Ergens hoop ik die Lamprou scheit heeft aan jullie allemaal en lekker geniet van zijn dikke salaris die die 'fans' nooit zullem hebben.

21 januari 2019 om 11:44

De Ligt enstige fouten gemaakt
R31N13R waar was hij bij het 2 en 3 doelpunt kijk de video nog maar eens na
En ook slecht leiding gegeven aan de achterhoede

21 januari 2019 om 11:49

Dynek, juist op Lamprou ben ik, met toch aardig wat met mij, het minst kritisch. Hij kan er niks aan doen dat ie gehaald is en gisteren moest keepen. Moest ie dan nee zeggen?! Hij keept naar zijn mogelijkheden en die zijn minder dan de gemiddelde Ajaxsupporter verlangt van hun (tweede) keeper. Maar zijn teamgenoten en coach hebben hem gisteren in de steek gelaten. Elke aanval werd ongeveer een schot richting doel. Dat kan en mag natuurlijk nooit gebeuren. En de coach mag nooit met zoveel middenvelders spelen, die tevens bijna allemaal ook nog vooruit denken. Voor het eerst echt kritisch op Ten Hag bij deze. Vond ik echt een fout. Maar Lamprou? Nope. Die is het minst te bekritiseren. Kan gewoon nauwelijks beter.

21 januari 2019 om 11:50

Oh, en De Ligt heeft hier natuurlijk heel goede woorden. Als aanvoerder, maar ook gewoon als mens.

21 januari 2019 om 11:52

Stel je voor dat Lamprou blijft staan, wat ik een nachtmerrie zou vinden, dan gaan de verdedigers zich er op in stellen dat een schot van 30 meter een doelrijpe kans is

Dat was bij Onana niet zo, Onana had 3 ballen gewoon gepakt gisteren en dan was er niets aan de hand

Dus ja, je moet je doelman beschermen, maar het kan niet zo zijn dat je als verdediger elk schot van 30 meter er uit moet halen

Met deze keeper achter je moet je anders gaan verdedigen en daar was gisteren domweg geen tijd voor

Maar je moet je afvragen of je dat voor het niveau dat Ajax wil nastreven moet willen. Ik zeg heel snel een andere keeper halen, want dit kan niet

En Sinkgraven als verdediger? Nee, die deed helemaal niets bij die schoten en bij een van de goals draaide hij zich zelfs van de bal af om zicht te beschermen
Dat doet een verdediger niet

21 januari 2019 om 11:57

Ach Dynek, Ajax trekt als grootste club de meeste mensen en dus ook wat meer ongenuanceerde lui. Bovendien is de gemiddelde Ajaxsupporters iets mondiger en brutaler dan de gemiddelde andere supporter denk ik uit ervaring te weten. En het internet is een makkelijk medium natuurlijk om te spuien. Maar er zijn ook nog genoeg redelijke supporters te vinden hoor. Ook hier. En check voor de grap eens fora of produktreview sites. Als er je iets niet goed is, klaagt men eerder via sites. Als iets wel goed is, is het normaal n hoort het zo te zijn. Waarom zou je dat dan op sites gaan zetten?! (Uitzonderingen en betaalde reviews daargelaten natuurlijk).

21 januari 2019 om 12:03

Beste Dynek, laat ik je even uit de droom helpen.
Ik woon in Rotterdam en ik kan je vertellen dat het sentiment in Rotterdam ten opzichte van van Bronckhorst schandalig is.
De meest succesvolle trainer ooit, kind van de club en zeer correct persoon wordt overal door die positieve Feyenoordsupporters van jou ten schande gemaakt.
Zet je bril af.

21 januari 2019 om 12:29

Dynek10... heb jij ooit wel eens tijdens een wedstrijd van Feyenoord de reacties gelezen van Feyenoord supporters op Fr12?
Overal gebeurt dit.
In het geval van Lamprou is het ook beetje zijn eigen schuld door in zijn periodes bij bv Feyenoord zich altijd negatief uit te laten over Ajax.

21 januari 2019 om 12:43

Ga dan kritisch doen tegen die miljoenenaankopen en die miljonairs. Lamprou is de enige die hier niet onder valt en die krijgt van het gros hier de volle laag. Je speelt tegen een club met een begroting van de transfersom van Blind. Al zet je een keeper van een eerste klasse amateurtak erin hoor je met dit materiaal nog gewoon te winnen. Daarnaast speel je nog thuis ook. Als je ziet hoe het middenveld bij vlagen overgestoken werd door Heerenveen zonder dat er druk gezet wordt, zou ik daar eerder de zwarte piet naartoe spelen.

21 januari 2019 om 12:46

Enige juiste reactie. Verdediging liet gisteren alles gebeuren en ook de middenvelders waren in de omschakeling ontzettend kwetsbaar. Dat die gemiste penalty uiteindelijk ook doorslaggevend is maakt het nog extra pijnlijk..

21 januari 2019 om 13:00

Ik kan mij niet herinneren het bij PSV ooit te hebben gezien, maar Dylan Vente lijkt door op zijn minst de halve Feyenoordaanhang inmiddels ook al af te zijn geschreven. Dus dat het alleen bij Ajax zou gebeuren, neuh...

21 januari 2019 om 13:21

Iemand afschrijven is iets anders dan vinden dat hij nog niet klaar is voor het grote werk.

21 januari 2019 om 14:44

En bij jou bepaalt dus de hoogte van het inkomen of je kritisch mag/moet zijn?
Dus Telstarspelers mogen geen kritiek ontvangen?

21 januari 2019 om 10:20

We zeuren over Lamprou, maar als Tadic de pingel binnenschiet is het klaar! Dat is ook groot falen

21 januari 2019 om 10:33

Curacao01,
Lamprou wordt aan de hoogste boom gehangen nu. Je hoeft niet af te vragen waarom. Penaltymoment had die de bal niet klemvast en torpedeert ook die Lammers als een judoka op de Olympics. Moet tadic er vijf maken om de tekortkomingen van die clown te verbloemen?

21 januari 2019 om 10:34

Als Heerenveen de panalty kreeg was het ook klaar .... is allebei niet gebeurt dus heb je niks aan

21 januari 2019 om 10:40

Tsja maar het is een beetje scheef om te gaan zeiken op iemand die 2 goals maakt. Hij heeft de laatste 8 penalties ook gescoord dus eentje missen kan een keer gebeuren. Dat zou geen breekpunt moeten zijn bij 3-1 voor.

21 januari 2019 om 10:43

Ach een pingel kan je gewoon missen hoor.

21 januari 2019 om 10:59

Tadic een groot falen? Hij maakt de 1-0, de 2-1 en geeft de assist op de 4-3. Volgens mij heeft die zijn werk wel aardig gedaan ondanks het missen van een penalty op 3-1. Weet je wat falen is? Als Lamprou 6 schoten tegen krijgen, waarvan er 4 invliegen, eentje dramatisch verwerkt wordt waardoor je een penalty tegen had moeten krijgen. Hij heeft 1x een bal goed verwerkt. Nou nou, mag dat voor een reserve keeper van Ajax?

21 januari 2019 om 11:04

Nee hij moest gewoon die penalty beter nemen maar daar hoor je bijna niemand over. En dat moment met Lammers werd gelukkig voor Ajax niet bestraft met een penalty. Ajax mag Lamprou dankbaar zijn met de redding op het eind. En als je zo'n verdediging voor je hebt,tja.heerenveen liep er gewoon doorheen de 2e helft. Niemand heeft het over Dolberg die ook weer dramatisch was,zit geen strijd in en broekje kon zo weer in de kast.

21 januari 2019 om 11:09

Hij is bij 3 doelpunten betrokken geweest Tadic. Dat is voldoende en dat is die penalty te vergeven. Ajax mag Lamprou helemaal niet dankbaar zijn. Hij is de grootste reden dat er gisteren niet gewonnen werd. Nu moeten wij gaan juichen omdat Heerenveen 1x een bal tegen hem heeft aangeschoten en op Tadic gaan schelden omdat hij maar direct bij 3 doelpunten betrokken was?

21 januari 2019 om 11:27

Ook lekker verdedigd door Sinkgraven bij de 3e goal. Die valt ook niet ls Tagliafico daar zou hebben gespeeld.

21 januari 2019 om 11:31

Tadic en de andere ervaren spelers hebben verzuimd de wedstrijd in het slot te gooien. Als je met 3-1 de rust ingaat dan had je dat kunnen doen. Bij 4-3 hadden ze dat moeten doen.
Ajax heeft denk ik hierom die ervaren spelers gehaald om dit soort wedstrijden over de streep te trekken, dat is niet gebeurd. Wat dat betreft zijn ze niet veel verder als vorig jaar

21 januari 2019 om 13:20

Verdedigen begint bij de aanvallers zei een wijs man ooit, dus om alleen de verdediging de schuld te geven is een beetje kort door de bocht.
En de wedstrijd op slot gooien doe je met het hele team..

21 januari 2019 om 12:24

Snap wat hij bedoelt. Maar de echte schuldige is natuurlijk degene die hem heeft aangetrokken.

Lamprou keept naar zijn kunnen en mogelijkheden, meer kan je niet doen denk ik.

Hoe Overmars ooit heeft kunnen denken dat dit een goede tweede keeper voor Ajax zou zijn snap ik nogsteeds niet. Daar ligt meer het probleem dan bij Lamprou zelf. Die kan gewoon niet beter.

De meeste reactie zijn ook denk ik op dat beleid en niet op Lamprou zelf, denk dat veel mensen wel zien dat dit gewoon zijn niveau is.

Graag zsm doorselecteren, maar ja welke goede keeper wil er bij Ajax op de bank komen zitten..

21 januari 2019 om 12:39

Lamprou komt letterlijk en figuurlijk te kort!

21 januari 2019 om 13:22

Lamprou kan er inderdaad niets aan doen. Het is alleen te bezopen voor woorden dat een club als Ajax zo'n belabberde reserve doelman heeft. Dat mag Marc zich diep voor schamen. Lamprou neem ik niets kwalijk. Die kan niet beter

Heerenveen doet wat het moet doen: lange afstand schieten op een kleine keeper. Denk echt wel dat er betere keepers op de amateur velden lopen. Daar lopen jongens bij die echt heel goed kunnen keepen maar dan afhaken omdat ze gaan studeren.

21 januari 2019 om 10:18

Dat valt ook wel mee. Bij Willemii deed ie het zeker niet slecht. Het was niet zo dat hij daar veel meer goals incasseerde dan vergelijkbare keepers bij andere ploegen.

21 januari 2019 om 11:04

Het was ook niet zo dat hij beter was dan de keepers bij vergelijkbare ploegen. De enige clubs die hem transfervrij in wilde lijven waren ook Nac en Ajax dan als 3e keeper dat zegt ook wel iets.

21 januari 2019 om 11:30

Eens hoor, Kostas is geen geweldenaar, maar ook niet zo slecht dat als sommigen beweren.

21 januari 2019 om 11:43

Ik meen me zelfs te herrineren dat hij een aantal minuten de 0 had waardoor die recordhouder is bij Willem 2?

21 januari 2019 om 12:24

Willem II had juist erg weinig tegendoelpunten met Lamprou in de goal.
Alleen de clubs uit de top 5 hadden minder tegengoals. Dat is gewoon een feit.

21 januari 2019 om 10:19

Lamprou heeft geen sterkte pot gekeept maar er wordt wel heer erg overdreven hier. Ik kan me nog een bal herinneren tegen bayern München waarbij de bal veeel minder ver de hoek invloog ter vergelijking met het schot van Lammers. Tegen bayern kon Onana er toen niets aan doen maar voor Lamprou was de bal opeens houdbaar.

21 januari 2019 om 10:30

Mensen negeren ook compleet de prestatie van Hahn hier. Hij speelde absoluut geweldig, weerhield Ajax van een monsterscore met zijn vele reddingen.

21 januari 2019 om 10:33

En maakte zoals gewoonlijk een enorme blunder.

21 januari 2019 om 11:02

Hahn geweldig? De 2-1 mag er nooit op die manier invliegen en de 3-1 was ook een blunder. De vrije trap van Ziyech die op de paal belande schatte ie ook verkeerd in waardoor hij niet naar de hoek dook. Dat noem jij absoluut geweldig?

21 januari 2019 om 12:27

Bij Achilles loopt nog wel een goede vgm, iig volgens de trainer 😂

Collectief falen, had toch gehoopt dat we verder waren al.
Toch beter dat dit nu is gebeurd dan einde van het seizoen of tegen Real. Leren en weer door.

21 januari 2019 om 10:18

Ik heb persoonlijk liever dat ze falen tegen Real dan gister hoor. Dit was echt een unieke kans om de koppositie te pakken, ik verwacht nog weinig tot geen cadeautjes uit Eindhoven zoals die van gister. Man man ik ben er nog ziek van, en dan te bedenken dat we eigenlijk nog goed weg kwamen ook

21 januari 2019 om 10:40

Gewoon alles winnen en je bent kampioen. Er is niks veranderd. PSV thuis verslaan en je hebt de voorsprong

21 januari 2019 om 10:54

Tegen Real is het meteen over en sluiten dan, de kans op de titel is er nog steeds natuurlijk.

21 januari 2019 om 13:16

Nouja, goed wegkomen ben ik niet met je eens. Die penalty wel ja, maar die kansen die je mist op miraculeuze wijze, dat is ook wat pech/onkunde. En vlak voor tijd 4-3 voorkomen en nog gelijkspelen is niet goed wegkomen toch? Wel met je eens dat dit een dure gemiste kans op de koppositie was.

Als je een 3-1 voorsprong, die ook gewoon heel goed al 4-1 had kunnen zijn, zo weggeeft dan ligt het inderdaad niet alleen aan de keeper. Feit is wel dat Onana een stuk of 2 van die 4 goals er wel uit had gehouden en dat de rest van de ploeg die onzekerheid gaat voelen. Je merkt daarnaast dat het heel erg in de ploeg zit ingebakken om met veel ruimte in de rug te spelen met in principe veel risico voor de counter, maar ze inmiddels gewend zijn dat met iemand als Tagliafico in de ploeg en Onana op goal veel van dat gevaar doorgaans gewoon wordt geneutraliseerd. Toen Lammers wegdraaide bij Blind zo rond de middellijn vlak voor de 3-2 (mooie actie van Lammers overigens) werd er door de rest eigenlijk ook gewoon niet scherp genoeg gereageerd. Ze zijn eraan gewend dat dit dan over het algemeen nog goed afloopt. Het niveau van Lamprou kan voor een tweede keeper van Ajax simpelweg niet. Vervelend voor die jongen, maar dat is gewoon zo. Maar ook het feit dat Sinkgraven blijkbaar de back-up van Tagliafico is...dan lever je ook fors is. Plaats in dat geval maar Daley Blind op links en zet iemand anders naast De Ligt in het centrum. Of geef iemand uit de jeugd een kans.

21 januari 2019 om 10:41

Ten hag zet zelfs nog liever mazzraoui linksback neer. Onbegrijpelijk.

21 januari 2019 om 11:02

'feit is wel dat Onana een stuk of 2 van die 4 goals er wel uit had gehouden.'

Nee, dat is dus gewoon geen feit. Dat is een vermoeden en als je realistisch bent zaten de schoten van Lammers toch gewoon netjes in de hoek. Die zaten beter in de hoek dan de goal van Coman in de wedstrijd tegen Bayern, maar die had Onana ook niet.

De verdediging presteerde gisteren voor geen meter en ik vind dat de Ligt zich hier enorm realistisch toont. De verdedigers hebben de keeper gigantisch in de steek gelaten, maar Lamprou is een eenvoudig doelwit dus die krijgt de ellende over zich heen.

Zelfs het falen van de 'verdedigers' zou door onzekerheid door de aanwezigheid van Lamprou zijn. Nou, dan ben je wel heel erg op zoek. Laten we wel wezen, van de 4 verdedigers was er slechts 1 daadwerkelijk ook een echte verdediger, en dat zie je bij de goals terug.

Lamprou had het bij de derde goal beter kunnen doen en het penaltymoment was uiteraard een fout waar hij gespaard werd. Voor de rest kan je het hem echt niet aanrekenen. Bij zo'n tweede goal mag hij als keeper verwachten dat de verdedigers de lange hoek dicht lopen. De bal rolt praktische over de voet van Sinkgraven maar die laat hem gewoon lopen. Als hij even een voet uit had gestoken dan was het klaar geweest. Nu wordt Lamprou ook verrast.

We hebben natuurlijk net de winterstop gehad en daardoor staat de wedstrijd tegen Bayern nog vers in het geheugen, maar Onana is geen superman die nooit wat doorlaat. Het is dat Ajax dit seizoen dankzij de investeringen een flinke stap vooruit heeft gezet en in de Eredivisie min of meer ongenaakbaar is, maar de beste man gaat uiteindelijk ook wel eens de fout in. Neem de blunder tegen Sturm Graz, of de 1-0 tegen Benfica. Of in de Eredivisie de wedstrijd tegen Psv. De afgelopen 2 seizoenen heeft hij er in de Eredivisie ook gewoon 52 tegen gehad, maar blijkbaar is het een feit dat hij prima schoten in het zijnet wel even gepakt zou hebben.

21 januari 2019 om 12:35

Dan zou ik die goals van Coman en lammers is vergelijken, want volgens mij schoot Coman hem in het zijnet en lammers 50 cm van de paal.

21 januari 2019 om 14:54

@sammerens: Eens dat het geen feit is dat Onana minimaal 2 goals had tegen gehouden. De kans dat het zo zou zijn, is echter wel heel erg groot. Als je ziet dat Lamprou bij eigenlijk 3 goals net een paar centimeter hand mist, heeft Onana die extra centimeters wel. Kortom, de kans was levensgroot dat Onana wel degelijk meer had tegengehouden.

Wel vind ik Lamprou nog steeds een goede keeper. De tegengoals kwamen niet door blunders oid. Hij zat er overal bij en voorkwam in de laatste minuten nog een voorsprong van Heerenveen door deze heel mooi te pakken. Zijn lengte en reach is alleen een probleem, een probleem waar Lamprou niets aan kan doen uiteraard.

Kortom, ik vind dit eerder een gemis van de scouting/technische leiding. Helaas is Kotarski geblesseerd, had hem nog liever in de goal gehad vanwege zijn lengte/reach.

En zoals ook wordt vermeld hierboven, het middenveld en de verdediging schuttert nogal. In dit geval zou je bijna geneigd zijn om te zeggen dat het ieders schuld was behalve die van Lamprou.

21 januari 2019 om 17:07

@Zytto,

Ik raad jou aan jouw eigen advies ter harte te nemen. Ik heb in dit topic al wat meer frames van de goals van Lammers geplaatst en dan zie je dat die gewoon netjes in de hoek zaten.

Hier de goal van Coman: https://imgur.com/a/PAlIGFJ

Duidelijk bij lange na niet in het zijnetje.

Hij heeft natuurlijk gelijk! Maar Kostas is gewoon een matige keeper en absoluut geen Ajax materiaal. Kan hij verder ook niks aan doen, alleen is het dan wel jammer dat als je bij een club als Ajax deze fouten maakt, je iedereen over je heen krijgt.

hoofdschuldige is Hag, hij houdt er geen rekening mee dat Lamprou niet zo groot is, de tegenstander zal zo veel mogelijk schieten vanaf de rand, verdediging was daar niet zo erg op voorbereid en paste zich ook niet aan na 2 Heerenveen doelpunten



Het lag niet aan Lamprou in de zin van, er werd door Schone Blind en Sinkgraven en bij de laatste goal door helemaal niemand ingegrepen bij de tegengoals.
Het verhaal dat Tadic het had moeten beslissen is ook onzin, want je scoort gewoon 4x. Het lag - pijnlijk genoeg - aan de verdediging en misschien wel ook het middenveld wat de herenveen spelers zomaar liet doorlopen. Maar elke andere keeper ter wereld had op zijn minste nog in de buurt gezeten bij deze niet heel geweldig geplaatste en of hard geschoten doelpogingen van een meter of 10 tot 20.


Overigens als je met Sinkgraven en Lamprou speelt dan houd je het toch dicht na het tweede tegendoelpunt? Je mist daar twee essentiele spelers en stelt daar twee spelers met gebreken op.

22 januari 2019 om 15:20

Ik vind het aan Ten Hag liggen.. Normaal spelen we met slechts 2 echte verdedigers (De Ligt en Tagliafico), de andere 2 zijn eigenlijk meer middenvelders en heel toevallig vallenn bijna alle tegengoals in de wedstrijden dat De Ligt of Tagliafico er niet bij is.. Hij had gewoon Blind op links moeten zetten en Magallan naast De Ligt.. Dan heb je in elk geval nog 2 echte verdedigers staan..

Wat je ook zegt, het moment is geweest en de kans om in te lopen is verloren gegaan. Ik word schijtziek van dat achteraf gepraat. Je hebt 94 minuten om te profiteren van een situatie en je bent te belazerd om daar serieus gebruik van te maken. Één keer kan gebeuren, maar het is seizoen op seizoen hetzelfde verhaal. Misschien staat ajax alsnog aan het einde vd rit met een prijs, maar de nare smaak van het niet op kunnen brengen om nou eens geconcentreerd het verschil te kunnen maken blijft. Ook met die niet gegeven pingel in 't achterhoofd zal de buitenwacht ajax op z'n best "kampioen vd armoede" betitelen en "Lucky ajax" terwijl je zelf alle schijn daarvan had kunnen wegnemen door een fatsoenlijk elftal in de wei te sturen met een professionele instelling.

21 januari 2019 om 10:28

Precies ja... ben er ook echt helemaal klaar mee. Wat heb ik zitten vloeken gisteren zeg. Stelletje onprofessionele kleuters. Hoe kan dat man als je in de blessuretijd ongeveer nog 4-3 voor staat.

22 januari 2019 om 15:26

Voordat die corner genomen was, wist ik al dat het een goal zou worden.. Daar was het precies de wedstrijd na.. En toen ik zag dat PSV het toch nog had weggeven kreeg ik al zo'n voorgevoel dat PSV ook nog wel eens kon gaan uitlopen door hun eigen puntverlies..

Netjes dat de Ligt naar buiten als aanvoerder zijn keeper beschermd, maar hij weet ook wel dat Lamprou te kort komt voor Ajax.

Door Lamprou raakt ook de defensie van Ajax nerveus en in de stress, omdat Onana veel meer vertrouwen uitstraalt.

Bij elke doelpoging hou je je hart vast bij Lamprou, als het publiek steeds een hartverzakking krijgt dan zal het met die spelers ook niet veel beter zijn.

We zijn bij Ajax bezig met topsport en als keeper hoor je bij Ajax punten te pakken, klaar!
Kostas kost punten, dus vervangen die gozer. Simpel.

21 januari 2019 om 10:43

Gister waren het vooral blind en sinkgraven die de boel liepen te verstieren en lamprou in die positie brachten. Schuif niet alles op lamprou af.

21 januari 2019 om 10:44

Vergeet vooral Schone, De Ligt en de Jong ook niet. De hele verdedigende as gaf gewoon niet thuis in de omschakeling.

Ik heb me ook met name rot geërgerd aan De Jong. Dat gesjok en op een te traag tempo inspelen, rondkijken en dribbelen moet eens ophouden. We hebben allemaal gezien in welk tempo hij dat kan (in Oranje bv.).

Sjokken doe je maar lekker bij het b-team van PSG.

21 januari 2019 om 10:43

Dat roep ik al maanden. De jong vertraagd het spel ontzettend. Lopen lopen lopen met de bal, draaien, kijken, draaien, lopen en dan op het laatste moment nog afspelen

21 januari 2019 om 11:15

Dat ventje hoort nu ook al maanden lang dat hij goed genoeg is voor Barcalona en Psg. Die loopt rond met een prijskaartje van 80 miljoen op zijn nek. Voor zon jonge kerel kan die druk op een gegeven moment ook simpelweg te veel worden. Ik zou ook niet kunnen presteren onder zon (onevenaarbaar) verwachtingspatroon.

Het lag natuurlijk niet alleen aan Lamprou maar bij Lamprou is het duidelijk dat hij voor het niveau dat Ajax nastreeft (letterlijk centimeters) tekort komt. Helaas kan hij daar niets aan doen maar dat is een feit. Waarom hij uberhaupt bij de selectie zit is een raadsel. Verder waren Sinkgraven, Kristensen en Blind natuurlijk redelijk rampzalig. Ook Blind is keihard door de mand gevallen. Blind is gewoon veel te langzaam voor topniveau. Op het middenveld kunnen anderen zijn traagheid nog compenseren maar achterin is het een levensgroot risico. Tel daarbij op dat Van de Beek en Dolberg niet in de basis horen en ook De Ligt, en op momenten ook Tadic ondanks zn doelpunten, matig speelden en Neres er veel te laat in kwam, dan heb je een scenario waardoor je thuis 4 - 4 kunt spelen tegen Heerenveen. en daar bovenop weer de grote blunder om Wober te verkopen, een jongen die uit tegen Bayern heeft aangetoond, integenstelling tot Blind, wel dat niveau aan te kunnen. Wat een blunder van de beleidsbepalers.

Is bestuurlijk falen om een kabouter (voor een keeper) als tweede doelman te hebben. Ik begrijp niet waarom van Leer geen tweede doelman is. Die is toch wel een stuk beter dan Lamprou. Althans, zo zie ik het. Als je kampioen wilt worden, dan kan dit echt niet. Met Onana was hooguit één bal een doelpunt geweest. Dat moet niet kunnen (zo'n verval in kwaliteit) voor een topploeg.

21 januari 2019 om 10:56

Van Leer is absoluut niet beter.

Bij die 3-3 lijkt het wel alsof Ajax alles of niets speelt. Vind dat daar erg weinig aandacht voor is, alleen voor het falen van Lamprou.

21 januari 2019 om 10:41

Die beïnvloed de uitslag op de wedstrijd toch het meest? Met Onana hooguit één tegentreffer. Je moet voor de gein eens kijken op welk punt van het doel de bal de doellijn van Ajax telkens passeert! Dat kan niet op topniveau. Dus wat dat betreft mag je de vinger zeker op de zere plek leggen lijkt mij.
Tuurlijk was het collectief ook niet groots en viel Sinkgraven opnieuw door de mand, maar Lamprou was toch dé factor.

21 januari 2019 om 11:10

De eerste goal van Heerenveen was wel houdbaar de 2e en 3e werden goed ingeschoten en de 4e kan gebeuren.

21 januari 2019 om 11:14

Ik vond alleen de 4e met name slecht verdedigen en niet zozeer zijn fout, al passeert de bal de doellijn in het midden. De tweede en derde waren houdbaar voor een goede doelman.

21 januari 2019 om 11:20

Nou, ik heb dat even neergezet en de eerste 2 tegendoelpunten zitten gewoon prima in de hoek. Zie https://imgur.com/pehtrnv

De derde is de goal waarbij zijn optreden enigszins dubieus te noemen is. Die lijkt houdbaar. De vierde kan je hem toch ook weer weinig aanrekenen. Wordt vogelvrij binnen getikt vanaf enkele meters afstand.

Bij de tweede is het dubieuze dat Lammers weer zo eenvoudig door mag lopen en dat Sinkgraven die bal praktisch over zijn schoen laat lopen (https://imgur.com/a/9javzbp) in plaats van een blok te zetten voor de lange hoek. Die laat zijn keeper daar in de steek. Een speler mag als hij zo kruist nooit diagonaal in kunnen schieten en als keeper moet je er op kunnen vertrouwen dat die hoek geblokt wordt.

21 januari 2019 om 11:26

Prima in de hoek zitten en onhoudbaar zijn is in mijn optiek een wereld van verschil. Ik denk dat Onana de eerste drie gehad zou hebben. Een prima doelman onderscheidt zich door dit soort prima in de hoek schoten te pakken. Hahn maakt een grote blunder, maar pakt wel een pingel en diverse grote kansen in de tweede helft. De doelmannen maken het verschil in deze pot en dat mag titelpretendent Ajax zich aanrekenen.

21 januari 2019 om 12:28

Ik zeg toch ook "in mijn optiek"? Dat laat de ruimte voor anderen om dat anders te zien. Het kwaliteitsverschil tussen Onana en Lamprou is gewoon levensgroot in mijn belevingswereld. Ik vind dat niet de schuld van Lamprou, maar van de steenrijke organisatie.

Laten we eerlijk zijn. Als je als spits zijnde weer dat je tegen een centrum speelt waar de Ligt en Blind een acceleratie en topsnelheid hebben van een Tractor met een kapotte accu, dan heb je toch de dag van je leven? En als je er dan ook nog eens achter komt dat er een clown op doel staat, dan denk je dat je nog aan het dromen bent?

Schandalig dat ze wober weg hebben gedaan. Heb het al eens eerder gezegd dat als he met ruimte in de rug speelt dat het Lleen maar wachten is tot het moment komt dat de tegenstander er gebruik van zal gaan maken en het nog eens afstraffen ook.

Onana en Tagliafico kunnen normaliter nog heel wat tegen houden met wereldreddingen of snelheid. Maar ook dat ging dus niet.

Heb het al gezegd, de Ligt naar Barça gaat zijn carrière kapot maken. Gewoon veilig naar Italië met zo weinig mogelijk ruimte in de rug.

21 januari 2019 om 11:25

Was dit je kans om het talent de Ligt te bagataliseren..?
Dit verliespunt is een gevolg van een verzaking van de gehele ploeg en NIET enkel door de Ligt, de Jong, Tadic of Lamprou, dat is té makkelijk!

We zijn allemaal -althans de Ajax simpatisanten- teleurgesteld, boos en gefrustreerd(zachtjes uitgedrukt) na dit trainingspartijtje echter zoiets kan gebeuren bij voetbal. Ironisch genoeg was vooraf al duidelijk dat de twee basisinvallers het moeilijk zouden krijgen maar ook dat de vaste kern niet een stapje extra konden opbrengen zoals gewend bij Europese wedstrijden...
De selectie én ten Hag moeten hiervan domweg lering uit trekken, de club doet nog mee aan 3 competities, en daar moet de focus de resterende belangrijke maanden op gericht zijn.

Inderdaad schandalig hoe ook jij je taken verwaarloosde door bij de 3-2 alleen maar bezig te zijn met de aanval, waardoor er nog maar 2 man achterin stonden. Juist van de enige echte verdediger zou je verwachten dat die als slot op de deur zou gaan fungeren.

Ik ben blij dat in tegenstelling tot al die naieve Ajax supporters die massaal een 2de keeper de schuld gaven de spelers zelf een wat realistischer kijk hebben op waarom je punten verliest.

Wanneer is er eens een journalist die de Ligt en zijn rol eens onder de loep neemt.
De Ligt moet vooral zelf in de spiegel kijken. Hij loopt constant uit zijn zone en positie en heeft totaal geen leiding en autoriteit achterin. Bij de 3-3 van Heerenveen liep hij in de spits te voetballen en was hij nergens te bekennen. Het lijkt wel een speeltuin en anarchie waar niemand de leiding heeft en spelers naar hun positie dirigeert.
Als hij echt de natuurlijke aanvoerder was met overhand dan zou Blind nooit alleen maar doen waar hij zin in heeft.
Hoevaak heeft de tegenstander dit seizoen al gescoord omdat Blind dom voor zijn man wil komen met een onderschepping en te laat is? Leert hij niet van zijn domme fout tegen PSV bij het eerste tegendoelpunt waar hij dom op de middenlijn voor Luuk de Jong probeert te komen en te laat is en het duel verliest. Gisteren ook weer 3 keer dom te laat instappen met fatale gevolgen. Niemand die deze overbetaalde voetballer die meer dan 3 miljoen per jaar toucheert tot de orde roept. Hij doet letterlijk waar hij zin in heeft zonder enige vorm van beroepsernst.
Ik wist al dat Ajax zonder bal een probleem heeft maar gisteren was het zonder bal dramatisch. Elke keer tegen een tegenstander met snelle buitenspelers komen de zwaktes zonder bal en omschakeling aan de oppervlakte.

Hoe je het ook went of keert, Lamprou is gewoon niet de 2e keeper voor Ajax. Simpel. Ik zie hem al staan bij de corners voor Real, met Benzema, Ramos & Casimiro voor zn neus! Nee, grote misser van Marc & Edwin! Meteen nu een beest ophalen ergens.

21 januari 2019 om 14:55

Het probleem is volgens vele dat hij juist wel de tweede keeper is van Ajax......

Zo'n belachelijke onzin om Lamprou de schuld te geven, het was gewoon de verdediging van Ajax die faalde en niet kon voorkomen dat Heerenveen grote kansen kreeg. Lamprou voorkwam met een fantastische redding nota bene nog dat het 4-5 werd. Maar ja, het doet natuurlijk pijn bij de Amsterdammers dat hun ploeg toch niet ongenaakbaar blijkt in de competitie waar ze geen weerstand hebben, dus moet er een zondebok worden aangewezen.

Is ook onzin om Lamprou hiervoor als hoofdschuldige aan te wijzen. Er werd gewoon dramatisch verdedigd bij de 2 goals van Lammers. Daarnaast ook nog de dramatische strafschop van Tadic.

Na gisteren heeft Lamprou het volledig verbruid en definitief verbruid mij!
Daar moet Ajax per direct afscheid van nemen!
Komt kwaliteit en vooral lengte tekort.
Hier 8 opties die hem kunnen vevangen:

Stekelenburg
Vorm
Ruiter
Jensen
Kotarski
El Maach
Padt
Scherpen

21 januari 2019 om 11:45

Als je een speler opgeeft op basis van 4/5 potjes dan is dat ook geen lange termijn view. Daarbij geef je hier dus ook af op het bestuur die van Leer tijdelijk wegdoen waardoor Lamprou 2e keeper wordt.

Ik denk dat Lamprou een prima 2e keeper is met gister een off day. Hij hoorde gister ook net voor de aftrap dat die moest spelen.

21 januari 2019 om 11:51

Van Leer is de iets langere versie van Lamprou daar heeft Ajax dus ook niks aan.
Lamprou had geen off day. Het is gewoon kwaliteits en lengte gebrek bij hem. Op oefentrip was hij ook al aan het grabbelen en de zwakste schakel. Afscheid van nemen dus.

Nou die wereld voetballer in coming heeft geweldig leiding gegeven aan zijn achterhoede
Echt mensen de Ligt is echt geen wereld speler zoals zo vele denken
Valt in een diep gat als hij in het buitenland gaat spelen op deze leeftijd met maar op

Lamprou zou als reservekeeper in de eredivisie in principe moeten voldoen. Zou het niet zo kunnen zijn dat de Ajacieden die op het veld staan verwend zijn met de aanwezigheid van Onana? Laat je dan een keer een aanvaller van de tegenstander schieten dan pakt Onana ze wel. Lamprou heeft die exceptionele kwaliteiten niet, en dat is geen schande. Onana is gewoon (zeker voor de eredivisie) van de buitencategorie. Begint een beetje te lijken op de situatie bij PSV met Gomes destijds.

21 januari 2019 om 12:31

Naïeve spelopvatting. 3/1 en maar naar voren blijven lopen met zijn allen. Met al die toptalenten moet je die wedstrijd toch dood kunnen maken. Genoten van Heerenveen die dat keer op keer afstrafte. Tel daar bij op dat de penalty aan Ajax kant wel erg gemakkelijk gegeven wordt en aan Heerenveen zijde zelfs met de video niet ziet. Hoezo je voetbalt tegen 12 man. Heerlijk dat dat onrecht zich dan zo uitbetaald. De kers op de taart had de 5/4 kunnen zijn helaas faalde de scheids en later Zehleni.

Nogmaals tot aan die 3-1 was er eigenlijk niets aan de hand en die gemiste penalty mag geen excuus zijn. De verdediging van Ajax begon onzeker te worden toen Lamprou begon te schutteren en het leek wel of hij de spanningen niet de baas was . Als je bij Ajax 2e keeper bent dan Moet je er staan en anders ben je niet de juiste persoon en word het tijd om een niveau lager te gaan spelen. Ik neem Lamprou niets kwalijk maar wel Ajax die zijn eigen opgeleide keeper verhuurt aan NAC en veel slechter zal die niet zijn.

Het is wel logisch dat de fans Lamprou lieten vallen want Ajax liep al 4 jaar prijzen mis. En kun je dan eindelijk weer de koppositie pakken wordt het verpest door zo'n dwerg op doel. De frustraties werden dus terecht geuit want dit is gewoon stupide hoe Ajax zich weer in de eigen voet schiet.

Onana had echt wel 1 of 2 van die ballen gepakt. Maar het probleem is, je laat Lammers 2x schieten, dat is al dom. En dan is het 4-3 en 89ste minuut en komt Heerenveen er uit, en is er geen middenvelder te bekennen.......schone niet, Frenkie niet, resultaat een corner en goal...........

Dat Lamprou geen Ajax materiaal is moge duidelijk zijn. Toen ikzelf nog op amateur niveau onderafdeling voetbalde was het eerste wat we deden wanneer de tegenstander een kleine keeper had alles hoog erin pompen. En wanneer je ziet dat ook de linksachter er helemaal niets van kan ! Zoek je dan juist die op? Hoef je volgens mij geen prof voor te zijn om dat te zien.

21 januari 2019 om 12:13

PS. Het ligt natuurlijk niet alleen aan Lamprou. Het hele elftal inclusief staf moeten zich dood schamen.

Heerenveen zal zich ook bestolen voelen. Overduidelijke penalty die gozebuyuk moet geven en zehleni had de 5/4 op de schoen. Als er 1 partij moet balen os het Heerenveen wel de Ligt en niet jullie. Je komt nog goed weg met 1 punt.
Dat gezeur op die keeper is ook weer typisch voor de hoofdstad...bij die derde goal slap verdedigd door de Ligt en Singraven, Tadic die de penalty veels te nonchalant inschiet, je ziet de veldspelers meer falen dan die Lamprou.
Heerenveen legde precies het pijnpunt bloot.

Aan alle reacties te lezen heb ik hier de conclusie: Mickey Mouse competitie op zijn top.

Nou, sorry hoor, maar het lijkt wel of het hele elftal bij vele Ajacieden heilig is en alles de schuld van Lamprou. Maar bij de beide goals van Lammers en de goal van Van Bergen mochten deze wel erg ver komen en zeer vrij uithalen... Waar was het middenveld en de verdediging?
Bij de corner werd ook amper verdedigend opgetreden... Ik zou de verantwoordelijkheid niet bij alleen Lamprou zoeken...

21 januari 2019 om 12:41

Sinkgraven, Blind en Schone speelden ook erg slap. Maar de eerste fout lag al bij de keuzes van Ten Hag. Hij had Magallan erin moeten zetten met Blind als linksback. Lamprou had hij al moeten passeren na zijn falende optreden op de oefentrip. En Neres had moeten spelen ipv Vd.Beek. Dus laten we ook de schuld aan Ten Hag geven voor het punten verlies.

Snap alle commotie rondom lamprou niet.
Iedereen weet al jaren dat hij eigenlijk te klein is.
Iedereen weet dat hij altijd keihard werkt.
Iedereen weet dat hij niet goed genoeg is voor Ajax 1.
Vandaar dat hij ook 2DE KEEPER is.
Om dat te zeggen dat Onana die ballen wel zou wel hebben vind ik overbodig.
Dat is 1 van de redenen dat Onana 1ste keuze is.
Van een 2de doelman kan je dit niveau verwachten maar niets wat we niet al wisten.
Ik vind hem nog een prima keeper ondanks zijn lengte.
En uiteindelijk zorgt hij er ook voor dat het geen 4-5 word.
Dus ik vind de kritiek op Lamprou niet terecht het is iets wat wij allemaal wisten.

De discussie zou in mijn ogen moeten zijn ( wil je het dan toch over de keepers hebben ) waarom lamprou bij Ajax zit En Ajax niet gewoon een betere voor die plek kan halen.

Aan de andere kant ( even snel ) Barcelona Real madrid Psg en Juventus zijn de een van de weinige clubs waar ze een volwaardig 1ste doelman op de bank hebben zitten.

Kijk het is wel zwaar lullig voor die gozer en rest stond ook al natte krant te verdedigen maar je kan hem zeker drie van die goals aanrekenen plus hij had geluk dat die 100% strafschop niet gegeven werd. Geen ene verdediging is foutloos maar een topkweper pakt die 1-2 ballen per wedstrijd waar door een ploeg punten kan pakken. Met Lamprou kun je eenmaal geen punten pakken en zo’n keeper maakt de verdediging ook onzeker.
Lullig maar het is hard als het om de top gaat.

21 januari 2019 om 13:20

Dat gehak op Lamprou en het sparen van de verdediging die veel dramatischer speelden dan Lamprou is triest. Altijd maar dat hakken op kwetsbare makkelijke slachtoffers zonder status. Mensen zijn zo zwak.
Als Ajax gewoon de verdediging op orde zou hebben dan hoefde je bij wijze van spreken geen keeper op te stellen.
Daar loopt een verdediger rond die meer dan 3 miljoen per jaar verdient en waarvan iedereen mij probeert wijs te maken dat hij presteert terwijl hij elke keer door de mand valt tegen tegenstanders met snelheid en diepgang. Ik vond Blind gisteren de slechste man op het veld gevolgd door De Ligt en Sinkgraven.

21 januari 2019 om 13:46

Lol en nu spaar je zelf de zwakste schakel op het veld Lamprou. En je hakt zelf altijd op de grootste talenten van Ajax De Ligt en Frenkie De Jong.
Dus hoe triest en zwak ben jij dan wel niet?

21 januari 2019 om 15:44

Wees eens eerlijk. Kan Lamprou beter keepen dan dat?
Kunnen de Ligt en Blind beter verdedigen?
Lamprou verdient geen kritiek want hij kan niet beter. Hij mist lengte en kan niet bij ballen in de hoek. Je vergelijkt appels met peren.
Als Lamprou 15 cm langer was dan had hij die ballen.
Lamprou heeft geen blunders gemaakt maar komt simpelweg lengte tekort.
Blind en de Ligt maakten blunders.

Alle schuld leggen bij Lamprou is echt onzin, 1 bal had hij wellicht kunnen hebben maar het is de schuld van de ploeg dat die andere 3 er in zijn gegaan. Ajax heeft collectief gefaald en het zou oneerlijk zijn dit puntenverlies op Lamprou af te schuiven. Overigens pakt hij die laatste kans wel lekker, goed uitgekomen, ook hier werd hij weer in de steek gelaten door de verdediging.

De Ligt gisteren dan zelf niet sterk in zn spel maar op deze leeftijd al een voorbeeldprof met deze reactie.
Lamprou gewoon pech zo wedstrijd , schiet Tadic de penalty erin is t uitspelen.

21 januari 2019 om 13:48

Was geen pech maar kwaliteits en lengte gebrek bij Lamprou.

21 januari 2019 om 13:54

de pech is ; dat Tadic m niet maakt, dan gelooft Herenveen er niet meer in en zoals de Ligt al aangaf had de verdediging gisteren geen kwaliteit

21 januari 2019 om 14:02

Was ook geen pech maar erg matig ingeschoten. Leek ook dat hij nog erg vermoeid was voordat hij de penalty ging nemen.

21 januari 2019 om 15:56

Erg vermoeid? Was na 1 helft, die nou niet op schrikbarend hoog tempo gespeeld werd, vlak na de winterstop. En we hebben het hier over een topfitte Dusan Tadic. Niks moe, gewoon slecht ingeschoten.

21 januari 2019 om 16:37

Gelooft heerenveen? 3-1 achter in de arena is niet genoeg? Gwn fk slecht, klaar!

Misschien ook eens naar die Sinkgraven kijken. Dat is ook absoluut geen goede back en het verval als Tagliafico er niet is is te groot, net zoals als Onana er niet is. Daarom ook erg raar dat je een Wober laat gaan. Dat is een ideale 12e man die op meerdere plekken inzetbaar is, zonder dat je meteen bang hoeft te zijn voor de rechtsbuiten. Voor een miljoentje of 1,5 had je toch wel ergens een leuke keeper kunnen huren voor een half seizoen. Voor /- 12 miljoen loopt ajax grote extra risico's en dat kan ze de schaal kosten.

21 januari 2019 om 14:03

Op zich hoeft de verkoop van Wober geen groot probleem te zijn maar dan moet Ten Hag wel Magallan lcv zetten en Blind linksback als Tagliafico niet kan spelen. Als Ten Hag dat niet doet is het wel een probleem.

21 januari 2019 om 15:18

Had wellicht ook een optie geweest. Hoewel die pas erg kort bij ajax zit, dus dat zie ik dan ook wel als een risico. Maar ik weet eerlijk gezegd niet hoe goed die is. Maar zal wel het een en ander kunnen gezien zijn transferbedrag. Ik begrijp dat geloof in Sinkgraven niet. Was voor zijn blessure al de zwakke schakel, en is dat nog altijd. Komt ook fysiek te kort.

Zet magallan als mandekker op Lammers en je haalt de complete angel uit dat team. Zonde dat dat opnieuw niet is gebeurd. Hadden ze bij de wedstrijd tegen PSV ook moeten doen met Luuk de Jong.

Statische spitsen renderen nu eenmaal het beste bij ruimte. Daarom slaagt een Luuk de Jong, Sam Lammers ook alleen in competitie als Nederland. In de rest van de competities wordt heel compact verdedigd en daar lopen ze in de restverdediging die lange spitsen gewoon dicht. Kunnen dan helemaal niks behalve die bal vanaf de middenlijn halen.

Rot op met dat softe gedoe! Lamprou als 2de keeper is gwn zorgen voor problemen! Leuke keeper voor een ado den haag. Meer niet! Gaat je punten kosten! Het is Ajax! En dit jaar moet het gebeuren! Wat een softe gedoe zeg! Daar win je de oorlog (competitie) niet mee...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren