Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Man United en Real akkoord: Ajax hoeft niet bang te zijn’

Laatste update:

Het lijkt erop dat David de Gea in de laatste uren van de transferperiode zijn overstap van Manchester United naar Real Madrid nog gaat voltooien. De 24-jarige doelman hoopte al veel eerder deze zomer van Old Trafford naar Santiago Bernabéu te vertrekken, maar zijn Engelse werkgever liet hem niet gaan. Nu gaat het er volgens Marca op de valreep toch van komen. Ajax hoeft niet te vrezen dat Jasper Cillessen nu nog wordt weggekocht, want Real Madrid wil Keylor Navas los van De Gea's transfer graag verkopen en Manchester United wil Navas graag binnenhalen.

/

Manchester United vindt de Costa Ricaanse doelman een interessante optie en Real Madrid heeft hem niet langer nodig, wanneer het de Koninklijke lukt De Gea aan te trekken. Marca stelt dat Real Madrid over de brug komt met een bedrag tussen de 30 en 35 miljoen euro voor De Gea. In het geschetste scenario zijn er alleen maar winnaars: Manchester United krijgt tien maanden voor het einde van De Gea’s contract nog een vette afkoopsom voor de keeper, terwijl Real Madrid de man in huis haalt die het al maanden wil hebben.

De Gea maakt op zijn beurt zijn droomtransfer naar de Spaanse top: eerder was hij actief bij Atlético Madrid, maar dat belet hem nu niet om naar Real te verkassen. Navas wordt geen echt slachtoffer van zijn komst, want hij mag zich met Sergio Romero gaan meten in de top van de Premier League. De Gea heeft weinig ritme, omdat Louis van Gaal hem in de eerste speelronden in Engeland passeerde: hij vond dat zijn doelman er met zijn hoofd niet bij was en zich te veel bezighield met een eventuele transfer.

Als Real Madrid er daadwerkelijk in slaagt De Gea te kopen, is de selectie van trainer Rafael Benítez voor het restant van dit seizoen rond. De transfermakt in Spanje sluit maandagavond om 00.00 uur: daarna mag men geen spelers meer kopen. In Engeland sluit de markt dinsdagavond om 18.00 uur, omdat er maandag een bank holiday is.

Ik vind het ... van Manchester United dat de club David de Gea nu nog verkoopt

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Romero niet goed genoeg is. De Gea moet blijven, en we moeten een LCB halen. ohja en Blind zou ik liever weg zien.

Als dit niet gebeurt wordt ik Liverpool of city fan hoor (grapje)

31 augustus 2015 om 16:46

Dat hele team van United is niet goed genoeg. Veelste dun bezet, geen top kwaliteit. En als Rooney het niet kan doen in een wedstrijd op hoog niveau dan is United verslagen. Het feit dat ze al van plan zijn 80 miljoen te trekken voor een 19 jarige die ik niet eens ken zegt al hoe hoog de paniek daar is.

Maar ik als Madrid fan ben zo blij hiermee! Vind het een goede deal. Wij krijgen de beste Spaanse keeper op het moment, en United krijgt Navas.

31 augustus 2015 om 16:48

Als jij hem niet kent wil.dat niet zeggen dat hij niet goed is. Is een top talent die nu ook International wordt van Frankrijk. 80 miljoen js wel gekkewerk, je kan daar natuurlijk al gerenomeerde spitsen van halen. Higauin, Benzema zulke staan er waarschijnlijk gelijk en zijn volgens mij ook haalbaar.

31 augustus 2015 om 16:56

United heeft gwn een topselectie hoor!
Alleen vangaal verkloot alles daar geen 1 speler die risico durft te nemen. Alles moet op save echt heel
Irritant!!

31 augustus 2015 om 16:56

Arnhemmer
Even los van het bedrag, je zou denken dat ze hun achterhoede zouden versterken. De Gea heeft vorig jaar punt na punt gepakt, maar ze hebben hun lesje niet geleerd. Romero gaat punten kosten, zeker met die achterlinie. United heeft geen goede back-ups voor Darmian, Shaw, Smalling en Rojo. Op de 10 hebben ze veel kwaliteit maar de flanken zijn ook zwak bezet.
City lijkt momenteel onaantastbaar, ze krijgen wel nog een dipje, maar ik vrees dat de PL dit jaar vrij eentonig wordt.

Edit: als Navas komt is dat wel een goede vervanger. Maar ook geen Courtois of Cech.

31 augustus 2015 om 16:57

Dat jij hem niet kent ligt misschien eerder aan jezelf.
Martial is echt een goeie! en pas 19 dus kan nog veel beter worden. 80 miljoen is natuurlijk wel echt bizar !

31 augustus 2015 om 17:12

Haha meer als de helft kon Martial niet tot 2 weken geleden. En nu is het opeens raar als iemand hem niet kent? Zeg nou eerlijk wat heeft Martial nou laten zien tot nu toe? Is niet dat hij vorig jaar een top seizoen heeft gehad.. natuurlijk heeft hij talent. Gewoon een zware paniekaankoop voor United mocht hij daarheen gaan. Hoop dan ook van harte dat hij onwijs flopt.

31 augustus 2015 om 17:22

Nou, bijna iedereen die Fifa speelt kent Martial wel. Al jaren een van de talenten met de hoogste groeipotentie. N.a.v. die constatering zijn er genoeg die toch even googlen/youtuben wie dat wel niet is.

31 augustus 2015 om 17:39

En los daarvan, Martial is 1 van de toptalenten van Europa. Hij speelt op het hoogste niveau in Frankrijk, en heeft ook zijn minuten in de CL gemaakt. Ik vind het eerder vreemd als iemand hem niet kent.

Jammer dat De Gea vertrekt, maar Spanje is voor hem gewoon de plek waar hij wil zijn. Met name Madrid. Navas is een prima keeper, maar teert voornamelijk op het goede WK wat hij heeft gespeeld. Zowel United als Real is gewoon te hoog voor hem. Als ik de keuze zou hebben tussen Romero en Navas, zou ik voor Romero kiezen.

31 augustus 2015 om 17:40

Je kan wel zeggen geen top kwaliteit, maar momenteel is er heel weinig beschikbaar wat betaalbaar is. Als je echt topkwaliteit wil betaal je de jackpot! kijk naar De Bruyne.
Zelfs spelers als bijvoorbeeld Douglas Costa kosten 35 tot 40 miljoen euro.
Di Maria was bij Real Madrid top kwaliteit, maar bij United kwam er niks uit. Dat zijn omstandigheden. soms moet je een gok nemen met een toptalent.
Als jij Martial niet kent heb je weinig verstand van de toptalenten die er rondlopen in Europa. Overigens is het nog niet bekend dat United werkelijk 80 miljoen overmaakt. Veel sites komen met een hele andere berichtgeving van 36 miljoen pond omgerekend ongeveer 50 miljoen euro.

31 augustus 2015 om 17:59

Ik hoop en denk dat ze dat nog wel gaan doen, ze moeten eigenlijk wel. Met deze selectie kan je niet op tegen City en Chelsea. Verwacht sowieso nog wel een uitschieter. Pogba naar Chelsea bv. Gaat nog geneog gebeuren aankomende uren.

31 augustus 2015 om 18:06

Somaunited

United heeft helemaal geen topselectie. Achterin is Shaw en Jones alleen van niveau, op het middenveld vind ik Schweinsteiger te oud, Mata kan wel wat creeeren samen met Rooney. Maar dat is het dan ook, Depay moet zich nog bewijzen. De selectie is veelste dun om mee te doen voor prijzen. 2 blessure gevallen en United heeft problemen.

En so what als ik hem niet ken. Ik volg Monaco totaal niet dus daar zal het aan liggen. Maar los daarvan 80 miljoen moet je nooit willen betalen voor een 19 jarige hoe getalenteerd hij ook is. United laat zien dat ze de weg kwijt zijn.

31 augustus 2015 om 18:51

Dat jij hem niet kent zegt evenveel als die 80 miljoen; belachelijk dus.

31 augustus 2015 om 16:46

Apart dat je zo negatief over Blind doet, heeft het uitstekend gedaan afgelopen seizoen en is dit jaar 1 van de betere. Alle Engelse drollen die ze nu tot hun beschikking hebben zijn allrmaal minder

31 augustus 2015 om 16:55

Swansea gemist?

31 augustus 2015 om 17:04

Want dat lag uiteraard allemaal aan blind?
Alsof die andere 10 voor de rest niets kunnen ofzo?

31 augustus 2015 om 17:17

ja die 2de goal was op hem aan te schrijven en het is discutabel of hij Ayew had moeten dekken.

31 augustus 2015 om 17:19

Wat hebben de anderen er mee te maken?
Blind was gewoon niet best tegen Swansea, matig tegen Spurs en in de voorbereiding was hij centraal achterin ook absoluut niet goed.

Nergens wordt beweerd dat de nederlaag aan Blind te wijten was of dat anderen allemaal wel goed speelden. Hij benoemt gewoon een wedstrijd waarin Blind naar zijn mening niet best was.

Niet iedere kritische noot is een onterechte aanval op Blind.

31 augustus 2015 om 17:32

Swansea is dan misschien de enige wedstrijd waarin hij minder was.. In de overige wedstrijden behoorde hij gewoon tot de drie beste spelers van Manchester..

31 augustus 2015 om 18:45

dit is natuurlijk onzin, de 2e goal komt puur op het conto van Romero. Krijgt de bal uit een voor een spits moeilijke hoek met een rollertje op zich af en duikt gewoon over de bal heen. Daarbij als je zelf Swansea had gezien had je ook gezien dat Smalling veel de mandekking van Gomis verzorgde, net als bij die 2e goal.

31 augustus 2015 om 16:48

Als Nvas naar United komt is er geen reden tot paniek.

31 augustus 2015 om 17:25

Mwah. Ik verbaas me er altijd over dat menigeen hier doet als Navas een bewezen topkeeper is. Zo'n WK waarop bijna alles lukt blijft schijnbaar nogal hangen bij mensen.

Als je wat verder kijkt dan zie je dat Navas welgeteld 1 jaar zeer goed heeft gedraaid. Dat jaar topte hij dus af met een goed WK. De 2 voorgaande seizoenen was hij reserve bij Levante. Vorig seizoen wist hij Casillas niet uit de basis te houden terwijl het juist Casillas was die het seizoen daarvoor op het tweede plan was geraakt.

Dan bekruipt mij toch het gevoel dat Navas wellicht toch niet zo goed is als menigeen denkt.

31 augustus 2015 om 17:33

Dat Casillas niet de zelfde speler is als een paar jaar geleden is duidelijk. Maar het is nog steeds gewoon een goede keeper. Degene die hem uit de basis speelde kon ook wel wat. Ik schat Navas een stuk hoger in dan Romero.

31 augustus 2015 om 21:27

Als een WK waar in alles lukt 28 reddingen zijn dan moet je me eens uitleggen wat je dan nog moet laten zien? Bij Levante twee seizoenen ook bewezen dat hij een geweldige keeper is. Beter dan Romero in ieder geval.

31 augustus 2015 om 16:53

Blind weg? Misschien verstandig om paar keer een wedstrijdje mee te pakken van utd. Dan kan je blind zien spelen en beter oordelen, want wat je nu uitkraamt is natuurlijk grote onzin haha

31 augustus 2015 om 16:56

Gister Blind als CB gezien nee he?

31 augustus 2015 om 17:01

Dus je beoordeeld hem nu op 1 slechte pot? Snap dat je van manu moet verwachten dat ze spelers moeten hebben die er altijd staan. Maarja dan kun je niet alleen op blind zeuren.

31 augustus 2015 om 17:11

Wees niet zo koppig en luister nou eens naar de rest op voetbalzone. Zo zat van de blind en depay omlaagpraters. Zegt eerder wat over jouw verwachtingspatroon van blind dat je alleen op hem zeurt van heel united.

31 augustus 2015 om 17:19

Op LB is hij goed maar op CB totaal niet, werd meerdere malen omspeeld door Gomis, maarja als jullie hem zo geweldig vinden.

31 augustus 2015 om 21:29

Het gaat ook om heel United maar iedereen wilt dat we het alleen maar over Blind Depay en Louis van Gaal hebben en dan is het nog niet goed.

1 september 2015 om 02:55

Vind die mensen realistischer dan die gene die blind en depay. Op hype dat zijn gewoon geen spelers waarmee je prijzen gaat winnen hoe graag mensen dat ook willen zien. komen allebei gewoon te kort voor de top. En zodra Van gaal verdwijnt zal het een kwestie van tijd zijn dat hun ook op de bank terecht komen of bij een club in subtop.

Zou een eerlijke deal zijn: Manchester verkoopt een ontevreden keeper en zij krijgen daar een prima keeper voor terug die door de komst van De Gea toch geen toekomst meer ziet bij zijn club. Beter nieuws is het vooral voor de Ajacieden: het is dan ook te hopen dat Cillessen in Nederland blijft!

31 augustus 2015 om 16:54

niet normaal keeper met nog een 1 jarig contract voor 30 miljoen !!!

31 augustus 2015 om 17:08

30 miljoen voor de beste keeper ter wereld die nog maar 24 is is niks.
Dankzij De gea speelt United nu C.l voetbal en niet dankzij Van Gaal.
Hij had ze keer op keer gered en punten bezorgd.

Goede deal wel voor iemand die over een jaar weg gaat

Goed gehandeld toch wel na dat bedrag voor Martial, 35 miljoen voor De Gea met een eenjarig contract en met Navas en Romero heb je dan twee goede keepers die mogen uitvechten wie eerste keeper wordt.

Goed nieuws voor Ajax zeg! Eindelijk blijft het team intact.
Voor United een enorme achteruitgang van De Gea naar Romero en Navas.

31 augustus 2015 om 16:51

Voor Manchester United zijn alleen Lloris, Leno of Oblak geschikte opties. Navas is niet goed genoeg.

31 augustus 2015 om 20:29

Ik volg de Spurs elke wedstrijd. Lloris wordt zwaar overschat. Cillessen is gewoon beter

Lijkt me ook een goede zet, Real heeft met de Gea erbij overschot aan keepers, dus Navas erbij, drukt de prijs. Navas moet ook gewoon spelen eigenlijk, maar is kansloos als de Gea erbij komt, misschien kan die met Romero wel de concurrentie aan

Lijkt me een prima oplossing, waarom dit zo belachelijk lang geduurd heeft snap ik niet helemaal maar ja. Romero had toch een foutje gister dus een nieuwe keeper die van Gaal ook opstelt is niet verkeerd voor Manu. En ik ben blij dat Jasper nog even in NL blijft!

35 miljoen+ Navas voor de Gea dus of zie ik dat verkeerd? Dat zou ik wel toejuichen. United kan natuurlijk niet een heel seizoen met Romero op doel spelen en Navas lijkt me een degelijke keeper.

31 augustus 2015 om 16:47

Dat zie je verkeerd. Het is 35 miljoen voor de Gea. Momenteel zijn ze aan het onderhandelen over Navas, staat compleet los van de deal met de Gea.

31 augustus 2015 om 16:50

Inmiddels is het aangepast, maar er stond zojuist op VZ dat Navas als wisselgeld zal worden gebruikt.

31 augustus 2015 om 16:49

Zo ziet het er wel naar uit, prima deal dus. Navas lijkt me een goede eerste keeper voor United.

31 augustus 2015 om 16:50

Nee da zie je verkeerd

" Real Madrid wil Keylor Navas los van De Gea's transfer graag verkopen en Manchester United wil Navas graag binnenhalen."

Edit, kan dus weg, schijnbaar stond er eerst wat anders in het artikel, plus Mufc- Wazza heeft al antwoord gehad.

31 augustus 2015 om 16:52

@wandering,

Zie mijn reactie hierboven.

31 augustus 2015 om 16:53

Zag het ja, die van mij kan dus weg

31 augustus 2015 om 20:05

Hij blijkt dus toch als wisselgeld te worden gebruikt. 40 miljoen+navas voor een 1-jarig contract!!

Mooi! Komt er ook een einde aan deze soap. Ook goed dat ze Navas als ruilmiddel gebruiken, alhoewel hij afgelopen zaterdag een puike wedstrijd speelde is het toch zonde dat ie weggaat. Maar het is niet anders! Nu heeft Real Madrid hun gewilde keeper binnen! Oh en toch zonde dat Cillessen uiteindelijk niet naar Man United is gegaan, dit zou voor hem de beste test zijn maargoed. Zijn transfer komt nog wel

31 augustus 2015 om 17:09

Man United komt te vroeg voor Cillessen. Hij kan beter eerst ervaring op doen bij een team zoals Everton of Tottenham, dus net onder de top. Ik denk niet dat hij al het niveau heeft dat United zoekt. Daarbij moet ik zeggen dat ook bij Navas ik mijn twijfels heb. Ik heb dankzij het WK een zwakke plek voor Navas, maar tenzij hij z'n WK vorm haalt vrees ik dat United hier zwaar op achteruit gaat. Dan hadden ze beter voor een keeper zoals Lloris of Handanovic kunnen gaan.

Was het maar waar dat de selectie van Benitez mooi rond was. Er moet nog steeds een back up striker achter Benzema komen en belangrijker nog een tweede left back. Arbeloa op rechts was al dramatisch. Laat staan op links. Zoals het er naar uit ziet komt er op De Gea na niemand meer.

31 augustus 2015 om 17:18

Vergeet niet dat Cherychev ook als Lb kan fungeren. Het is geen top back, maar miss wel een degelijke back-up.

31 augustus 2015 om 18:44

Dat klopt inderdaad. De geruchten zijn dat Valencia erg onder de indruk is van Cherychev. Wanneer zij willen voldoen aan de som van €20 miljoen, wordt hij wellicht verkocht. Real had aan het begin van de zomer een selectie met erg veel diepte. Na het vertrek van Coentrao, Silva, Illarramendi is deze diepte komen te vervallen. Ook is Chicharito weg en (nog) niemand voor terug gekomen.

Geweldige keeper voor Real hoor. Real gaat weer een goede kans maken op prijzen dit seizoen.

Het transferbeleid wordt erger en erger. Navas de opvolger van de Gea? Echt, het niveau wordt slechter en slechter.

Man Utd is lachwekkend en geen top meer. De club begint een lachertje te worden en v. Gaal en Woordward halen de club helemaal naar beneden. Ben er wel een beetje klaar mee.

31 augustus 2015 om 16:58

Welke haalbare keeper zou je anders moeten halen op dit moment? Lloris lijkt me lastig en dat is de enige vergelijkbare doelman. Misschien Leno of Oblak had ook gekunt maar deze Navas is zo slecht nog niet.

31 augustus 2015 om 18:00

Het gaat me om het hele circus rondom de Gea. Iedereen wist dat die vroeg of laat zou vertrekken, is het niet deze zomer voor 30 miljoen dan is het wel volgend jaar voor niks. Hoewel United genoeg geld heeft om de 30 miljoen te weigeren, is het een groot risico om een ontevreden speler bij de club te houden. Alhoewel het me niet zou verbazen dat United het bod zou weigeren, aangezien het managen van geld niet het sterkste punt is bij Man United, vind ik het risico te groot om de Gea te behouden.

Wanneer je dan op de laatste dag besluit om het bod alsnog te accepteren, terwijl je de gehele zomer blijft volhouden dat de Gea niet te koop is, snap je er in mijn ogen echt helemaal niks van. Nu zijn de opties om eventuele vervangers binnen te halen dus gesloten want elke potentiële topkeeper is nu minimaal het dubbele waard.

Dit laat opnieuw zien dat er totaal geen beleid gevoerd wordt door United. Jaren wordt er niet daadkrachtig gehandeld, al jaren wordt er niet geanticipeerd op situaties en al jaren wordt er overbetaald voor inkomende transfers. Het is gewoon triest om te zien dat de club bestuurd wordt door mensen die er totaal geen verstand van hebben.

United is weer verslagen door Madrid op transfer gebied. Het begint een beetje zielig te worden hoe we elke keer weer te kijk worden gezet. Nu vertrekt een topkeeper voor 30 miljoen en moet United alsnog een transfersom betalen voor Navas die overbodig wordt.

De woorden triest en lachwekkend kan ik nu enkel nog bij de club United bedenken. Ik heb vaak commentaar gehad op het beleid en toch de hoop gehouden dat de club zich wel zou herpakken, maar het wordt erger en erger. Ik ben er op dit moment wel een beetje klaar mee. Er is voor 250 miljoen (als het niet meer is) uitgegeven en wat hebben we er voor terug gekregen? Een team vol middelmatige spelers, waar overbetaald voor is en die overbetaald worden en waarvan het voetbal niet om aan te gluren is.

Ook nu kunnen we weer een hoofdstuk toevoegen aan het boek van de transferblunders van Woodward en of dat niet genoeg is, krijgen we dalijk nog het hoofdstuk van een 19 jarige spits die voor 50/60 miljoen gekocht wordt en die de zogenaamde redder moet zijn. Manchester United is compleet de weg kwijt en is niet meer de club waar ik fan van ben geworden.

35 miljoen en Navas vind ik prima. Heb natuurlijk liever De gea maar als hij naar Real wilt kan United er niks meer aandoen en zijn we gelijk van deze onrust af. Navas zou ik dan als keeper nummer 1 doen. Eigenlijk moet er nog 1 centrale verdediger en 1 aanvaller bij en onze team is compleet.

Hele goed deal voor United als dit waar is. Keylor Navas is een meer dan degelijke doelman en zal hopelijk de eerste keuze worden onder Van Gaal. Nu alleen nog een rechtsbuiten.

Keylor Navas
Darmian
Smalling
Blind
Shaw
Schweini
Schneiderlin
Van Gaal
Mata
Memphis
Rooney
31 augustus 2015 om 17:02

Had Muller of Pedro moeten zijn, maar ben bang dat er niets meer komt

31 augustus 2015 om 17:06

Van Gaal, zet jij op rechts zie ik?? goeie keus

Navas vind ik echt een geweldenaar, dit zou dus wel een goede deal zijn voor United. De Gea was ontevreden dus dan kan hij beter gaan en haal je er een keeper van niveau voor terug. Navas vind ik dus echt een stuk beter dan Cillessen.

Yes!
Prachtige deal en ook leuk voor Navas!
De Gea komt naar huis we hebben nu 1 van de beste keepers ter wereld!
Een waardige opvolger voor de beste keeper allertijden San Iker Casillas!

eindelijk geen transfer van de beste speler van ajax op de laatste transferdag! geweldig nieuws voor ajax! nu maakt ajax een hele goede kans op de landstitel dit seizoen.

En zo vertrekken op deadline day gewoon 3 van de 5 keepers die United onder contract had. Ik neem aan dat Romero nu plaats mag nemen op de bank?

Ik ben een die hard LvG-fan en gun hem overal 't beste. Maar zijn United gaat géén potten breken. Ik had zeker een (gearriveerde) spits verwacht, maar wat valt dit tegen. Zoveel geld voor een weliswaar jonge en getalenteerde spits. Doodse zonde. Je kon voor 60 miljoen (ex bonussen) een veel betere spits halen. Eentje die tijdens zijn welkomstshow nog een hattrick maakt. Hoorde ik Muller......?

Wat betreft de Gea. Een goede deal. 35 mil Navas. Dus omgerekend is dat een bedrag tussen 45 en 50 miljoen. Lekker. De Gea was, mentaal gezien, al in Madrid.

Ik las hierboven dat selectie van United dun bezet is. Zo denk ik er ook over. United heeft een povere bank zonder bepalende kwaliteit. Bij één a twee blessures krijg je een puzzelspel.

Deze opties had ik zien aankomen, zei het gister bij een artikel. Had cillissen ook leuk gevonden on bij man gezien. Omdat dan Boer bij Ajax gaan opwachting gaan maken en dat als Zwolle supporter is dat leuk om te zien.

Martial is echt een toptalent, daar gaat United veel aan hebben.

Ik zou zo gaan spelen:
Navas, Shaw, blind, Dmalling, darmain,
Schweinsteiger Herrera
Depay Rooney mata
Martial

Het enige dat ik niet begrijp.... komt De Gea niet uit de jeugdopleiding van aartsrivaal Atletico Madrid?

31 augustus 2015 om 17:23

Ja.
Maar als je naar Real kan gaan dan ga je ook.
Of je nou bij atletico-Barca of Bilbao hebt gespeeld.
Real is een speciaal geval bijna niemand kan Real weigeren.

31 augustus 2015 om 17:43

oh jawel hoor, als je niks met die club hebt kun je Real weigeren.

Echt mediageil real madrid niet normaal meer echt een lelijke club wat ze gewonnen hbbn okay sportie maar het commerciele gedoe niet te geloven echt lelijk gewoon! De Gea mag gaan klaar zijn we ook klaar met die soap!

Ook voor 30M zou ik Real gewoon zeggen op te rotten. United heeft het geld niet nodig, maar heeft De Gea wel nodig dit seizoen.

Als ze 30M + Navas bieden zou ik het eens gaan overwegen.

31 augustus 2015 om 17:28

Wil je dan een keeper die met zijn hoofd in Madrid zit?

Vooral bij een keeper is het mentale aspect erg belangrijk om constant te kunnen presteren. Elke fout kan eindigen in een goal.

31 augustus 2015 om 18:09

Ik zie dat niet als een probleem, nee. Ik heb er wel vertrouwen in dat hij gewoon zijn topniveau kan halen eens vast staat dat hij nog één seizoen blijft en eens de onzekerheid weg is.

Ik ga er trouwens ook vanuit dat hij eerste doelman op het EK wil zijn voor Spanje, dus hij heeft er zelf ook alle baat bij om te presteren komend seizoen. Naast het feit dat hij dan nog sterker staat bij de contractonderhandelingen met Madrid volgend jaar.

Ik weet nog niet zo zeker over Navas wel weg wilt uit Madrid. Hij speelt de laatste tijd erg sterk en, laten we eerlijk zijn, er is nu een gezonde concurrentie tussen Navas en Cassila. Beide doelmanen zijn van niveau, misschien niet het niveau wat Madrid moet nastreven als eerste keus maar het zijn degelijke opties.

Dit had ik wel zien aankomen. Wat mij betreft alleen maar winnaars in deze deal. United omdat ze nu een keeper verkopen die er met zijn hoofd toch niet meer bij was (en hier 35 miljoen voor vangen met een 1-jarig contract). Betekent dat ze 42 miljoen besparen, voor een keeper die toch niet meer zou spelen. Voor Real top omdat ze een van de beste keepers ter wereld gehaald hebben.

Navas is een redelijke optie voor United, maar lang niet zo goed als de Gea. Waarschijnlijk halen ze komend seizoen wel weer een keeper voor de basis (lloris of Oblak).

Ik verwacht van United vandaag of morgen nog wel vuurwerk. Ze hebben nog een spits en een verdediger nodig voor de basis. Voor de bedragen die genoemd worden zou ik zeker niet kiezen voor Martial. Dan liever Benzema of Cavani halen voor 10 miljoen meer.

Daarbij is een top centrale verdediger noodzakelijk. Ik kan hierbij alleen maar denken aan Hummels, Varane of Godin. Al zullen die allemaal stervensduur zijn.

Enige club die cillessen voor zo veel geld wou . Nou is hij max 10 miljoen waard . Klote voor Ajax

Op zich heb ik niet met Manchester United en Real Madrid, maar dit zou een prima deal zijn. Uiteraard bekijk ik dat nu even door mijn Ajax bril, ik hoop dat deze berichtgeving ook echt klopt. Zo ie zo juich ik toe dat er voor het eerst sinds eeuwen geen sterktehouder van Ajax op het laatste moment verkocht word.

Natuurlijk doet United er goed aan om De Gea te verkopen. Zijn contract loopt nog maar 10 maanden door en hij wil heel graag naar Real. Verkoop je hem nu niet, dan loopt hij volgend jaar transfervrij de deur uit.

Ont: Heerlijk dat hij komt! Een top versterking voor Madrid. Met hem en Casilla is het achterin wel goed bezet. Hopelijk kan De Gea Casilla naar een hoger niveau tillen. Met het oog op de aankomende wedstrijden is het geen overbodige luxe om twee keepers van hoog niveau te hebben.

Het team is nu klaar om het seizoen in te gaan. Tijd om de verliespunten na de eerste wedstrijd goed te maken.

Hala Madrid!

Blijf het maar apart vinden dat United een 19 jarige talent voor de spits positie haalt voor 50 miljoen wat kan oplopen tot 80 miljoen. Is dit nu opeens het allergrootste talent van de wereld dat die zoveel kost? Dit is echt wanhopig van United. Als er een positie was die je niet perse hoefde te versterken was het wel de spits positie. Je hebt Rooney, Herhandez als back up. In nood kan je Feillaini daar neer zetten en je hebt Wilson nog als jeugdig talent. Hoe gaat een andere talent die nog werkelijk waar niets bewezen heeft op het hoogste niveau nu opeens de voorhoede naar een hoger niveau tillen.

Had dan 50 of 80 miljoen gespendeerd aan 2 goede verdedigers, een CB en een Lb/rb. Die heb je veel meer nodig dan een talentvolle spits. Het is prima dat je een talent haalt, maar voor zoveel geld is gewoon absurd.

Zou van Gaal zo blind zijn en denken dat zijn verdediging goed genoeg is en dat het probleem voorin ligt met het te weinig maken van goals? Moet haast wel, anders zou je niet voor zoveel geld een spits halen die nog alles te bewijzen heeft. Had dan een Cavani/benzema ofzo proberen los te weken voor dat bedrag als je toch voor een spits gaat, ga dan voor 1 die er en direct staat en al meer bewezen heeft.

Voor de gea is dit een mooie stap en voor United een aderlating omdat Navas altijd minder is en de gea vorig seizoen ondanks de matige verdediging aardig wat punten heeft behaald voor ze. Nu met een mindere keeper en nog steeds een matige verdediging zie ik het somber in voor United, dat zogenaamd voor alles wilt mee strijden.

Ben benieuwd of er nog gestunt wordt door United last minute, maar denk het eigenlijk niet.

transfeer de gea is nog niet rondt volgens skysports

De Gea naar Madrid voor 30 mil en Navas naar United voor 12-15 mil. Goede deal nog gemaakt, al vind ik het jammer hoe het gelopen is voor Navas. Ben zel blij dat hij voor een andere grote club kan gaan spelen en dat ongetwijfeld goed zal doen.

Transfer lijkt niet door te gaan omdat het papierwerk past na de deadline was voltooid XD

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren