Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Naast Onana nog een voormalig Ajacied onder vuur na CL-avond: ‘Grote dissonant’

Laatste update:

André Onana komt er niet goed vanaf in de Engelse media. De 27-jarige doelman van Manchester United wordt gezien als hoofdverantwoordelijke voor het gelijkspel van the Red Devils met Galatasaray (3-3). Daarnaast concludeert de Engelse pers dat het elftal van manager Erik ten Hag dit seizoen überhaupt veel tegengoals krijgt. Een dramatische statistiek bevestigt dat oordeel.

United kreeg in de eerste 20 wedstrijden van dit seizoen liefst 33 doelpunten tegen. In de laatste zestig seizoenen werden nog nooit zoveel doelpunten geïncasseerd na dit aantal duels. Enkel in het seizoen 1962/63 stond United er na 20 wedstrijden nog slechter voor qua tegendoelpunten: liefst 43.

The Manchester Evening News geeft Onana een 2 voor zijn optreden tegen Galatasaray. “Keepte aarzelend totdat zijn voormalig teamgenoot Hakim Ziyech hem het nakijken gaf en sloeg vervolgens een flater bij zijn tweede doelpunt.” De regionale krant stelt dat Onana ook bij het derde doelpunt van Muhammed Kerem Aktürkoglu te makkelijk geklopt werd.

De BBC speculeert zelfs over een terugkeer van David de Gea, die nog altijd transfervrij is. “We zouden overdrijven door te zeggen dat er veel tranen gelaten werden bij het afscheid van David de Gea afgelopen zomer na twaalf jaar bij Manchester United, maar er zal toch met wat hoop gedacht worden aan de doelman die nog zonder club zit.”

Davy Klaassen
In Italië moet voormalig Ajacied Davy Klaassen het ontgelden na het gelijkspel van Internazionale op bezoek bij Benfica (3-3). De in Hilversum geboren middenvelder mocht woensdag in de basis starten bij de Italiaanse grootmacht, dat een 3-0 achterstand wist om te buigen in Lissabon. Klaassen werd na 66 minuten gewisseld toen het 3-2 stond, waarna Alexis Sánchez met een benutte penalty de eindstand op het scorebord zette.

Het commentaar op Klaassen in de Italiaanse media is niet mild. “Hij was de grote dissonant. Uit vorm, uit de wedstrijd en misschien zelfs wel uit zijn rol. Hij heeft niet de handelingssnelheid voor een middenvelder”, concludeert Corriere della Sera, dat de 41-voudig international van Oranje een 4,5 geeft. Eurosport, Sky Italia en Calcio Mercato houden het op een 5.

Ook Virgillio Sport beoordeelt Klaassen met een 5. “Inzaghi gaf hem het vertrouwen, maar dat betaalde hij niet uit. Hij wordt bijna nooit gevaarlijk met ingevingen. Vanavond zagen we een kleine Klaassen.” Klaassen speelde tot dusver slechts 140 minuten voor i Nerazzurri, verdeeld over 6 optredens.

Moet Ten Hag op zoek naar een nieuwe doelman voor United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We zijn de laatste jaren toch wel getrakteerd op een aantal bizarre Hollandse transfer. Klaassen bij Inter, Wout bij Man U en Luuk bij Barca. What a time to be alive.

30 november 2023 om 10:52

Luuk is nog steeds een fan favourite in Nou Camp, dat is bij Wout in Manchester wel anders. Denk ook niet dat Klaassen snel toegezongen gaat worden in Milaan.

30 november 2023 om 11:09

Idd, het duurde even, maar uiteindelijk was Luuk toch best geliefd in Barcelona. Waarbij Luuk bij Barcelona (zeker op papier) wel een vreemde combinatie was.

Er zijn echter genoeg andere vreemde transfers te verzinnen. Een Donny van de Beek of een Malacia bij MU zou een beter voorbeeld zijn.

30 november 2023 om 11:23

Als het op aanvallend koppen aankomt hoort Luuk ook gewoon bij de beste ter wereld. Als je hem dus in zijn kracht gebruikt kan hij op elk niveau wel zijn goals maken. Bij Barcelona heeft hij op een aantal bepalende momenten cruciale goals gemaakt. Dan blijf je wel in de gedachten van de fans. Zelfde bij Sevilla. Speelde daar niet de pannen van het dak, maar heeft ze wel een EL bezorgd met zijn kopgoals. Dus nog altijd erg geliefd daardoor

30 november 2023 om 12:05

Malacia is toch een behoorlijk succes? Is als backup voor Shaw gehaald en heeft het uitstekend gedaan daar. Niemand verwachtte dat hij basisspeler zou zijn, itt een VD Beek, Martinez, Antony, etc.

30 november 2023 om 12:37

Ja Luuk heeft het echt prima gedaan hoor, maar ik keek toch wel ff mijn ogen uit toen ik hem voor het eerst in een Barca shirt zag.

30 november 2023 om 13:24

Malacia is nog geen succes op dit moment hoor. Hij begon goed met een geweldige wedstrijd tegen Liverpool maar daarna is het bergafwaarts gegaan. Vorig seizoen is hij meerdere keren in de rust al gewisseld omdat hij heel slecht speelde. Hij is nog jong en moet wennen aan het niveau dus hij is nog niet afgeschreven maar een behoorlijk succes is het tot nu toe ook nog niet.

30 november 2023 om 13:50

En Luuk is zeker ook nog zeer gewaardeerd bij de fans van Sevilla door onder andere zijn twee beslissende goals voor Sevilla in de Europa League finale van 2020.

30 november 2023 om 12:04

Memphis bij Barcelona, Bergwijn en Janssen bij Tottenham.

Wat een verassing, Klaassen die niet meer mee kan op CL niveau. Was ook gewoon een hele aparte transfer. Vanuit standpunt van Klaassen natuurlijk te begrijpen, maar wat moet je er als Inter mee? Leuk om even mee te laten doen in potjes zoals tegen Salernitana en Sassuolo. Maar zelfs tegen dat soort ploegen speelt hij slechts delen van een wedstrijd.

30 november 2023 om 10:57

Het is ook wel makkelijk wijzen naar de nieuweling, hij had 80 minuten meegedaan in het elftal, voor deze wedstrijd. Ik zeg niet dat hij goed speelde, maar er mogen meer spelers aangekeken worden bij Inter. Hoe makkelijk Benfica er doorheen kwam in de eerste helft lag niet alleen aan een 'kleine Klaassen'. Klaassen speelde niet goed, maar is nu de kop van jut. Volgende keer schiet hij er een in en is hij de held.

Onana stond inderdaad weer eens dramatisch te keepen. De commentator zei het goed gisteren; hij kan de meest onmogelijke reddingen maken om vervolgens te staan slapen bij een simpele doelpoging. Dat was bij Ajax ook al, maar bij Ajax speelde hij doorgaans tegen mindere ploegen en was Ajax zelf sterk genoeg om nog te winnen. Begrijp me niet verkeerd, Onana heeft Ajax (en United ook) ook wel eens in de wedstrijd gehouden, maar in Engeland is het vooralsnog geen gelukkig huwelijk.

Dat De Gea weg moest voor Onana was dan ook belachelijk, laat staan de manier waarop.

Ziyech erg belangrijk met 2 goals en een assist, Antony was weer eens dramatisch. Die heeft volgens mij meer kaarten dan goals bij United?

30 november 2023 om 11:08

Persoonlijk vond ik Onana bij Ajax al een hele slechte keeper, ik heb er nooit iets in gezien. Bij United is het echt drama en ik snap niet dat ze voor hem gegaan zijn. De Gea moest niet weg voor Onana. De club wilde zijn contract niet verlengen vanwege een giga salarisverhoging op een topcontract.
Het nieuwe contract hebben ze aangeboden en ingetrokken.
Hoe dan ook Onana heeft zijn krediet verspeeld wat mij betreft. Heeft ons te veel gekost. Met name gisteren kan echt niet. Zo'n belangrijke pot voor de club, goed starten en dan de keeper die het weggeeft met twee blunders en een slechte actie bij de derde, ongelofelijk

30 november 2023 om 12:08

Gewoon een goedkope vijfde/zesde optie met ervaring op het middenveld. Daarnaast ook geen moeilijke jongen in de kleedkamer.

Het zegt iets dat hij pas in de basis staat als er een C-elftal opgesteld wordt bij Inter.

30 november 2023 om 13:32

Precies, al was een transfer naar Inter echt een stap die denk ik niemand zag aankomen. Net als Blind naar Bayern. Voegen ze iets bijzonders toe? Nee. Maar het is die jongens van harte gegund en uiteindelijk zijn het wel jongens met ervaring.

Dat Klaassen nauwelijks speelt in Milaan is niet zo verrassend, maar het is een prachtige stap zo laat in zijn carrière. Het is alleen wel erg makkelijk om Klaassen eruit te pikken na een collectieve wanprestatie (eerste helft). Had hem nog graag bij Ajax gezien, maar hij is half weggepest.

30 november 2023 om 13:53

Het is makkelijk maar ook wel een beetje terecht natuurlijk. Frattesi maakt een goal en Asslani heeft wat meer krediet door eerdere prestaties. Darmian en Augusto waren degelijk en Bisseck herpakt zich nog wel goed in de tweede helft.

Hij was ook gewoon 1 van de zwaksten op het veld.

Klaassen kon amper nog mee bij Ajax. Hadden ze dan meer verwacht van die gozer ofzo? Die kerel kan gewoon amper iets met de bal. Alleen aan zijn loopacties zou je wat aan hebben. Maar als je de bal hebt dan is die kerel gewoon te beperkt. Snap die verbazing bij ze eigenlijk niet. Want het was heel vreemd waarom Inter hem überhaupt heeft aangetrokken.

Tegendoelpunten zijn niet de schuld van de coach, Ten Hag is de Utd coach met de meeste overwinningen in de eerste 50 wedstrijden dus aan hem kan het nooit liggen.

30 november 2023 om 11:01

Als je ook ziet wat voor verdediging er stond.. United onwaardig. En dan nog een grabbelende keeper daar achter. United is een team met enkele topspelers (casemiro, Fernandes en misschien Rash) enkele fatsoenlijke spelers (mctominay, Varane, Mount, Eriksen, Shaw en Martinez), maar de rest is echt United onwaardig of gewoonweg nog te jong / onervaren.

30 november 2023 om 11:13

Ik vind dat je Shaw echt veel en veel te kort doet. Ik vind dat een van de beste linksbacks die er in ieder geval in de PL spelen. Voor de rest ben ik het wel met je eens.

30 november 2023 om 11:50

Martinez heeft het uitstekend gedaan bij Manu, helaas nu een lange blessure, Onana ben ik het mee eens.

Misschien wel karma voor zijn slechte gedrag jegens Ajax, bij Inter komt hij ook zwaar tekort.

30 november 2023 om 12:13

Bij inter komt hij zwaar tekort? Dat je niet naar de Serie A kijkt kan ik echt nog wel geloven, maar de CL kijken de meeste mensen toch wel dacht ik.

30 november 2023 om 12:16

Met exact dezelfde verdediging van gisteravond Shaw - Maguire - Lindelof - Wan Bissaka werd United in 2021 nog tweede in de PL, ik denk dat duidelijk is dat het probleem ergens anders ligt. Gisteren bij Onana, bijvoorbeeld.

30 november 2023 om 13:21

@ Leeuw: Deed het prima bij Inter hoor, een stuk beter dan nu bij United. Daarom heeft United hem (deels) ook gehaald, maar vooralsnog had je beter De Gea kunnen houden, die naar mijn idee ook niet weg hoefde.

@ Pan: Ja, je hebt gelijk. Shaw is prima maar ik zou hem niet op hetzelfde niveau zetten als een Casemiro of Fernandes. Verdient echter wel de complimenten, ijzersterk teruggekomen na zijn gebroken been.

@ Hangover: Zeker waar, Lindelof heb ik nooit zo dramatisch gevonden (maar ook niet top) en Maguire lijkt eindelijk verlost te zijn van zijn ongeluk / kritiek. Wan Bissaka is het voor mij net niet, niet voor een topclub als United in ieder geval. Maar het is een teamprestatie inderdaad, je kan nog 4x Maldini opstellen, als de keeper niets pakt maakt het geen verschil.

Onana doet het nog niet goed, maar ook hij zal wat aanpassingsproblemen moeten overwinnen in zijn eerste jaar. Ik twijfel er niet aan dat United een fan-tas-tische keeper in huis gehaald heeft, eentje waar ik op dit moment een beetje jaloers op ben.

Over Klaassen hoeven we denk ik niet verbaasd te zijn. Hij kwam op zijn top wat mij betreft al tekort en heeft toen mooi mee mogen drijven op de goede vorm van de rest om hem heen, maar nu hij in zijn nadagen beland is vind ik het helemaal niets meer. Inter speelde sowieso erg slecht gisteren in de eerste helft, dan wordt het voor een 13-in-een-dozijn voetballer als Klaassen natuurlijk praktisch onmogelijk om het dan nog goed te doen.

30 november 2023 om 11:01

Waarom had Onana vorig jaar geen aanpassingsproblemen nadat hij uit het warme Amsterdamse nest was vertrokken?

30 november 2023 om 11:10

Ja, dat is de vraag. Ik weet sowieso niet of je kunt zeggen dat zijn overgang naar Inter zonder aanpassingsproblemen verlopen is, volgens mij heeft hij in de eerste paar wedstrijden voor Inter ook hier en daar een beetje staan stuntelen. Pas na de winterstop herkende ik opeens weer die enorme klasbak in goal, die tot en met de Champions League finale praktisch foutloos was.

Maar goed, het lijkt wel iets moeilijker te gaan in Manchester dan in Milaan, dus misschien zijn ze bij Inter een stuk beter in het begeleiden van nieuw aangekochte spelers dan bij United? Misschien was hij na zijn overstap naar Inter wel zo opgelucht dat hij kon vertrekken bij Ajax dat hij minder druk heeft ervaren?

30 november 2023 om 12:10

Hij zat bij Inter in het begin op de bank en eigenlijk was hij pas naar het einde van het seizoen echt in topvorm. En dan nog vooral in de CL. Er was dus toch sprake van enige aanpassingsproblemen. Denk ik.

Ik snap dat Man U op basis van die CL hem wil binnenhalen, daar was hij fantastisch.

30 november 2023 om 12:12

@lierse1997, ik vond het een genot om hem te zien spelen! Ik hoopte ook wel dat Inter de Champions League zou winnen vorig seizoen, maar helaas..

30 november 2023 om 12:16

In de CL was hij echt geweldig inderdaad. Niet alleen qua keepen maar ook qua meevoetballen. In de finale zelf tegen City was hij daar ook belangrijk mee.

Ik kan me in de competitie ook wel een balletje of twee herinneren die hij mocht hebben, maar ik vond het toch echt jammer dat hij wegging. Al heeft Marotta (gewoon een genie als je kijkt naar zijn prestaties bij Juventus en Inter) het wel weer fantastisch opgelost. Onana weg voor 55 miljoen en voor minder dan 7 miljoen Sommer als vervanger halen.

30 november 2023 om 11:13

Fantastische keeper? Onana is fysiek niet in staat om een keeper te zijn. Heeft geen reflexen en is traag in het duiken. Sanchez is op dit moment de betere keeper tussen die twee dus je hoeft niet jaloers te zijn.

30 november 2023 om 11:33

Vind je dat serieus? Ik vind Sanchez echt 3x niks, wat mij betreft is het onbegrijpelijk dat we bij de derde keeper van Brighton uit zijn gekomen om Mendy/kepa te vervangen.

Ik kan echt niets bedenken, geen enkel vlak, waarop ik Sanchez beter vind dan Onana.

30 november 2023 om 11:50

Sanchez is misschien niet zo goed maar ik heb hem nog niet zien blunderen als Onana op de lijn. Laat staan twee blunders in één wedstrijd.

30 november 2023 om 12:10

Noooouuuuuu, ik hoef alleen maar te denken aan de wedstrijd Chelsea-Arsenal om 2 beslissende fouten van hem te bedenken. Zo zijn er in meerdere wedstrijden hele vreemde momenten geweest, zoals de bal in de voeten schuiven van de spits.

Kan er nog steeds wel van genieten als Onana de fout in gaat. Echt een bizarre keuze van Ten Hag om die gast naar Man Utd te halen.

“Hij heeft niet de handelingssnelheid voor een middenvelder, tja dat had inter ook wel kunnen zien als ze meerdere potjes hadden bekeken bij Ajax. Als je Fratessi hebt,Barella; is Davy wel een pijnlijke stap achteruit qua voetbal

Vraagje, is Martinez soms geblesseerd

30 november 2023 om 12:05

Hij is idd niet vaak geblesseerd. Maar nu nog wel, al is hij geloof ik op de weg terug maar dat weet ik niet zeker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren