Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Locadia verrast door mogelijke riante voorsprong op Ajax: ‘Dat is veel’

Laatste update:

PSV deed de afgelopen speelronde uitstekende zaken in de Eredivisie. Het won zelf met 1-0 van Sparta Rotterdam en zag Ajax zaterdagavond dure punten verspelen op bezoek bij FC Twente (1-1). Het gat tussen de Eindhovenaren en de ploeg van trainer Marcel Keizer is opgelopen tot liefst tien punten. Volgende week treffen de twee titelconcurrenten elkaar en wanneer PSV dat duel wint, wordt het gat vergroot naar dertien punten. Die rekensom was nog niet tot Jürgen Locadia doorgedrongen.

Het wordt voor Ajax een hels karwei om een achterstand van tien punten weg te werken. Wanneer PSV volgende week zondag wint in de Johan Cruijff ArenA, zet het al vroeg in het seizoen een grote stap naar de landstitel. “Of we bij Ajax de titelrace kunnen beslissen? Ik denk het wel”, zei Locadia zondagavond na de zege op Sparta in gesprek met Voetbal International, om vervolgens terug te komen op zijn woorden. "Dat is trouwens moeilijk te zeggen. Hoeveel zou het verschil dan worden? Tien punten? Oh dertien punten. Ja, dat is veel.”

Toch is Locadia er met een eventuele voorsprong van dertien punten niet van overtuigd dat de titelstrijd al beslist zou zijn. “Ik heb gekkere dingen meegemaakt in de Eredivisie. In de tweede seizoenshelft gaat het pas om de prijzen. Als we volgende week een goed resultaat kunnen halen, dan komen we dichtbij”, aldus de aanvaller, die stelt dat PSV zich mag schamen als een dergelijke voorsprong uit handen gegeven zou worden. "Nee, als we het dan weggeven is het alleen aan onszelf te wijten en aan niemand anders."

Als PSV wint van Ajax, is de titelstrijd beslist

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch wel jammer dat die jongen zo een rekensommetje zelf niet kan maken, ik hoop trouwens niet dat PSV wint want dan is de competitie echt helemaal klaar en kunnen ze alvast de banden op pompen van de platte kar.

3 december 2017 om 20:25

Ach in het geval van Locadia kan niks me meer verbazen. Stond niet vooraan bij het uitdelen.

Wel bizar dat PSV al zon enorme voorsprong kan behalen volgende week. Lang geleden dat het zo eentonig was. Laten we hopen dat het nog een beetje spannend wordt.

4 december 2017 om 01:48

Spannende competitie kan leuk zijn, is de afgelopen jaren een paar keer gebeurd, maar als ik nu even mag kiezen zeg ik: kom maar op met die winterbanden!

3 december 2017 om 21:19

Je kunt uit de tekst opmaken dat hij geen idee had hoeveel punten PSV voor staat op Ajax, dus heeft mijn inziens niet veel met rekenen te maken, eerder met desinteresse, nu weet ik niet wat erger is, eventueel niet kunnen rekenen of dat je het gewoon niet boeit

3 december 2017 om 21:47

Of gewoon concentratie op je eigen prestaties.

3 december 2017 om 22:00

Tjonge jonge, wat overdreven. Hij dacht dat het 10 punten waren, maar het zijn er 13. Dat is heel wat anders dan "geen idee" hebben. Je moet bij een krant gaan werken, dan kun je daar zelf conclusies verzinnen. Past wel merk ik.

Ik wacht nog lekker af haha nooit te vroeg juichen.
Qua punten gaat het lekker! Alleen qua spelen is het de afgelopen weken niet bepaald super haha
Desondanks knap die we die wedstrijden ook wonnen.

Ben benieuwd naar zondag!

3 december 2017 om 21:04

Een interessant weekend zal het zeker worden.
Ajax zal hoe dan ook moeten winnen....een andere optie is er niet aangezien het gat naar Psv dan 13 en onoverbrugbaar word.
Aangezien Az op de Zaterdag thuis tegdn Heracles speelt kunnen die ook al gewoon op 5 punten afstand komen.
Het is dus wel lekker dat de Eindhovenaren weten dat er voor Ajax maar 1 plan is en dat is winnen, kostte wat het kost.
Maar goed.....eerst dus maar Zaterdag even kijken in eigen stadion of wij alvast op 5 punten kunnen komen en dan Zondag achterover op de bank voor ongetwijfeld een mooie pot.
Ik kijk ook nog even richting Utrecht-Feyenoord wat ook wel een mooi potje word volgens mij.

3 december 2017 om 22:27

Gelijkspel kan ook bij een voetbalwedstrijd

Rare poll. AZ doet toch ook nog mee, of worden die voor het gemak maar vergeten?

3 december 2017 om 21:28

Dan antwoord je toch nee?

3 december 2017 om 21:58

Haha, ja dat is waar. ;-) Ik bedoel alleen dat deze poll een beetje suggereert dat alleen PSV en Ajax titelkandidaat zijn.

4 december 2017 om 09:49

Ja ik snap wel wat je bedoelt hoor haha Je kan van de nee-stemmers inderdaad niet afleiden of ze AZ of Ajax nog als titelkandidaat zien.

Niet zo gek dat PSV kampioen wordt. Lozano en Locadia maken er allebei minimaal rond de 15. Met Van Ginkel en Pereiro heb je 2 middenvelders die allebei ook minimaal 10 doelpunten maken. Dan heb je nog een spits die in normale doen er ook een stuk of 15 a 20 maakt. Als je dat vergelijkt met Feyenoord of Ajax. Feyenoord heeft een middenveld wat samen 5 doelpunten per wedstrijd maakt en bij Ajax staat een linksbuiten met een rendement van 1 op 100.

3 december 2017 om 20:19

Kluivert heeft er nu al 4 in liggen, wel bij de les blijven.

3 december 2017 om 20:25

Ben benieuwd of Kluivert die lijn vasthoudt, heeft vorig jaar ook nauwelijks gescoord.

4 december 2017 om 02:39

Heeft vorig jaar ook niet heel veel gespeeld en zeker niet op zijn favoriete linksbuiten positie, op die positie is zijn rendement best aardig. Younes daarentegen zal aardig bij de 1/100 in de buurt zitten inderdaad

3 december 2017 om 20:24

Schone heeft er 6 in liggen. Ziyech 3 met 8 assists en Donny 5 ofzo met nog wat assists. Het middenveld van Ajax kan echt wel 10+ goals maken per persoon. Sinds Justin op de vleugel staat wordt er zowaar gescoord op de LV positie en Ajax heeft 2 spitsen die er ook gewoon 15 kunnen maken. Daarom heeft Ajax ook het meest gescoord van alle ploegen he. Aan de goals ligt het niet. Tegengoals vallen ook mee. Het zijn gewoon de ondergrens moment die schrikbarend zijn. De ondergrens van PSV ligt op een 5.5. Van Ajax een dikke vette 2.

3 december 2017 om 20:36

Met b.v. Veltman, Dijks en Zeefuik als verdedigers in de selectie heb je geen vijanden nodig. Daarnaast is De Ligt nog te jeugdig, Orejuela een waarschijnlijke miskoop en Sinkgraven - eigenlijk geen verdediger - te vaak afwezig. Dan mis je een type Poulsen op de nummer 6 positie, en zie hier de verklaring van waarom Ajax er niet beter voor staat. Het ligt niet aan het aanvallende gedeelte, maar als je constateert dat Veltman bij Ajax nog steeds in de basis staat en ook nog eens aanvoerder is - op basis waarvan eigenlijk? - dan moet je vaststellen dat de beoordeling van spelers door het technisch hart en technische staf van een bepaalde kwaliteit is die niet bij een zogenaamde topclub hoort. Want anders had je naast Wober toch wel meer geinvesteerd in verdedigende kwaliteiten? Alleen al het noemen van het gesol met de oncapabele Dijks is een teken aan de wand. Toch maar een contract, want we moeten wat. Deze speler kon net aanhaken bij het niveau Willem II. Moet je daar dan over nadenken??

3 december 2017 om 20:31

"lozano en Locadia maken er allebei minimaal rond de 15. Met Van Ginkel en Pereiro heb je 2 middenvelders die allebei ook minimaal 10 doelpunten maken."

Lozano, Locadia en Van Ginkel staan nu na 14 wedstrijden al op 10, 9 en 7 goals. Dan mag je wel verwachten dat die wat hoger dan op 15, 15 en 10 gaan eindigen.

3 december 2017 om 21:50

Rond de 15 is wel heel laag ingeschat. Ze hebben er al 10 en 11 in liggen en we zijn nog geeneens op de helft.

3 december 2017 om 22:28

Ajax heeft al meer goals gemaakt dan PSV, dat weet je he? Het ligt echt niet per se aan het aantal gemaakte goals, Ajax is al te vaak onzorgvuldig waardoor ze in de slotfase punten laten liggen terwijl PSV week in week uit de 3 punten meeneemt.

3 december 2017 om 22:41

Dat zijn er dan ook wel 8 in een wedstrijd... dat vertekend wel een beetje. Kunt beter in de lastige wedstrijden wat meer scoren.

4 december 2017 om 02:14

Oh maar de 7 van PSV in 1 wedstrijd zijn er niet veel? Je hebt er altijd je uitschieters bij zitten, zowel bij Ajax als bij PSV. Maar Ajax won ook gewoon 1-4 in de Kuip, 0-4 bij Heerenveen, nog een keer 4-0 thuis en 5-1 tegen Roda laatst. Het is onzin om heel het doelsaldo van Ajax op de 0-8 bij NAC te schuiven maar de 1-7 bij Utrecht krikt het doelsaldo toch in 1 potje bijna net zoveel op? Selectieve beredenering als je het mij vraagt.

4 december 2017 om 06:54

Ach laat ze toch.. als t in Ajax gaat wil men al gauw iets in de negatieve richting gaan.

Zijn toch altijd op zichzelf staande wedstrijden, waar ook de duidelijk beter presterende ploeg gewoon kan verliezen. Ik denk dat Ajax niet gaat verliezen. In eigen huis en een hoofd vol revanche-gevoelens en toch een beetje een do-or-die wedstrijd voor ze. Als ze verliezen dan haken ze voorlopig af in de competitie, winnen ze, dan maken ze het verschil in ieder geval weer overzichtelijk.

PSV kan er heen gaan met een mentaliteit dat ze zelfs bij verlies nog ruim voor staan.

Heb al eens eerder gepost dat PSV niet naar het reeds kansloze en dolende Ajax moet kijken, maar naar AZ. Die ploeg speelt prima voetbal, is consistent, presteert en dat kan ook nog eens in de luwte. Mocht PSV volgende week wel punten verspelen en AZ winnen, kan het misschien nog leuk worden, al zie ik PSV gewoon zakelijk en efficiënt kampioen worden. En dat na een belabberde start van de competitie, gevolgd door een reeks overwinningen waarvan een aantal niet helemaal terecht en wat gelukkig. Maar al met al gewoon de beste, al stelt dat in Europa niets meer voor. Vooraf volgend seizoen al voorronden CL spelen. Dan zal er wel anders moeten worden gestart dan dit seizoen tegen Osijek.

3 december 2017 om 21:52

Ik denk niet dat AZ het op de lange termijn kan volhouden. Het is een goed team maar ze missen net wat kwaliteit in mijn ogen. Die gaan het nooit 34 wedstrijden zo goed doen.

3 december 2017 om 22:30

Met belabberde start van de competitie bedoel je die ene verliespartij in de eerste 14 potjes of? Hahah

4 december 2017 om 11:56

Herstel, belabberde start van het seizoen, want niemand kon bevroeden dat het PSV van toen er nu zo voor zou staan. Nog steeds trouwens met niet altijd goed voetbal, maar in Nederland kun je daar gewoon kampioen mee worden. Maar in Europa - dat was de les in het begin van het seizoen - kom je daar dus niet ver mee.h

4 december 2017 om 08:19

Wel leuk, PSV wordt zakelijk kampioen volgens jou en AZ speelt prima voetbal. AZ heeft echter een doelsaldo van +9 en PSV van +29. Maar goed, AZ zal het wel meer verdienen aangezien het spel ja.

4 december 2017 om 11:59

Voor wat betreft het getoonde spel wel, dat heb je goed gelezen. Maar er wordt meer gevraagd dan alleen dat. En ook roem ik de manier waarop AZ bezig is. Met veel minder middelen tot beschikking van vooral Ajax en in iets mindere mate Psv, doet AZ het daar tegen afgezet beter. Maar we spelen niet met handicap;-).

Iedereen doet alsof Psv zo geweldig speelt. 4 wedstrijden met veel geluk en ook met hulp va de scheidsrechter gewonnen. Ajax speelt (nog) niet echt overtuigend maar als Higler consequent floot had hij zeker 2 spelers van FC Twente eraf moeten sturen. Was toch niet normaal de overtredingen. Maar we zullen na de winterstop zien want dan weten jullie dat dan de competitie wordt bepaalt. Ook de verslaggever en commentators op FOX sport lopen zwak te lullen.

3 december 2017 om 20:44

Aahh jacco, altijd maar die scheidsrechters die tegen Ajax zijn. Als, als en als. PSV speelt zeker niet best maar wint wel. Hoezo met behulp van de scheidsrechter? Ajax speelt nog slechter en pakt stuk minder punten. Hoezo lopen de commentatoren zwak te lullen dan omdat ze iets negatiefs over Ajax zegge ? Pff een Calimero gedrag weer. Het begint eeb beetje zielig te worden

3 december 2017 om 20:53

Je staat verdomme 10 punten achter man. Dan moet je gewoon naar jezelf gaan kijken en geen smoesjes gaan zoeken.

3 december 2017 om 21:55

Zeuren over de scheidsrechter... PSV heeft ook al meerdere momenten de scheidsrechter tegen gehad maar wint vaak gewoon omdat er toch genoeg gescoord wordt. Als je er 3 doorlaat tegen een heel matig Twente dan moet je de schuld maar bij jezelf zoeken.

Naar mijn mening kan Ajax beter is een kut seizoen hebben dat ze is wakker worden bij ons. 4x kampioen, vervolgens een verspeelde titel op de laatste dag en dat jaar erna een EL finale met 1 punt achterstand op feyenoord heeft ons helemaal in slaap gesusd. Ook al werd je geen kampioen de resultaten waren gewoon goed met 80+ punten met tegelijkertijd een wereldprestatie Europees. Een kut jaar moet ons bestuur is wakker schudden dat niet ieder talent er meteen staat en dat spelers als Veltman en Viergever nooit bij Ajax 1 op de back mogen staan en dat we geen leiders hebben. 1 stap terug om er 2 voor uit te doen heb ik liever dan dat we bijvoorbeeld psv nog op 4 punten kunnen naderen.

3 december 2017 om 21:33

"naar mijn mening kan Ajax beter is een kut seizoen hebben dat ze is wakker worden bij ons."

Is drie seizoenen op rij geen enkele prijs winnen en het seizoen daarna al na 14 wedstrijden 10 punten achter staan nog niet kut genoeg dan?

Achterstand lijkt groot, maar PSV overtuigt ook nog niet echt. Zou me niet verbazen als het kaartenhuis dit seizoen instort en PSV zo nog een aantal punten laat liggen tegen de kleintjes.
PSV heeft dit seizoenshelft bijv veel leuk gehad tegen een Twente en Zwolle. In de tweede seizoenshelft kunnen ze die wedstrijden zo maar verliezen of gelijk spelen tegen een Sparta. Ook hebben ze nog veel geluk met blessures die uitblijven. Dat is bij hebben Ajax en Feyenoord veel pech.
Iedereen kan wel klagen over een Veltman en sinkgraven, maar voor de eredivisie zijn dat gewoon prima backs.
Ook de opstelling waarmee Ajax gisteren begon was prima, als je kijkt naar de blessures zou ik geen betere opstelling weten en ze hadden er gewoon mee moeten winnen.
De enige reden om toch in een andere opstelling te spelen zou kunnen zijn omdat je tegen PSV niet 3-4-3 wilt spelen met gevaarlijke counters door lozano, bergwijn en locadia. Dan had je misschien nu ook al beter in 4-3-3 kunnen oefenen net jeugdspelers

3 december 2017 om 21:41

Helemaal gelijk rubje. En Ajax gaat met dit geweldige spel geen punten meer verliezen Haha. En nog zieliger is het om het nu een beetje op de blessure gevallen te gooien. Slechte verliezers zijn jullie. Kijk gewoon eens in de spiegel ipv altijd excuses zoeken

3 december 2017 om 22:05

Ajax word geen kampioen met deze trainer . 10 punten lijkt heel wat maar je speelt zelf nog 2 x tegen psv . En vind psv toch niet overtuigend . Ze laten de tegenstander nog te vaak in leven, tot nu toe zijn de tegenstanders kwalitatief niet goed genoeg om vooral in de eindpass foutloos te zijn en ze pijn te doen en daarbij is t spel van psv simpel en is t nu nog goed genoeg om te winnen, maar wanneer dit spelletje niet meer gaat werken voor ze dan denk ik dat ze ver terug gaan zakken omdat ik niet echt rek of groei zie in dit team . Bij Ajax gaat t met deze trainer niet werken. Maar qua spelers kan je naar mijn mening een veel hoger niveau halen dan wat ze nu laten zien .

3 december 2017 om 22:41

Ik ben helemaal niet voor Ajax, ben voor PSV..... Maar ik ben verre van overtuigt door het huidige spel van PSV.

Het zou eindelijk weer eens een competitie jaar waar een club met afstand bovenaan staat. Maar ik zie het niet gebeuren, mocht PSV winnen bij Ajax, dan is er altijd nog AZ. Die blijft gewoon stilletjes meelopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren