Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Laatst overgebleven club wil geen achttien miljoen betalen voor Ziyech’

Laatste update:

Hakim Ziyech vertrekt deze zomer waarschijnlijk niet uit de Eredivisie. Een jaar geleden stapte de aanvallende middenvelder laat in de transferperiode over van sc Heerenveen naar FC Twente en daar was hij een lichtpuntje in een verder erg donker seizoen. VfL Wolfsburg werd als enige club serieus gelinkt aan de 22-jarige Ziyech, maar de Duitsers zullen hun vermeende belangstelling voor hem niet concretiseren.

/

BILD bericht woensdag dat Ziyech, die volgens de krant in Nederland gezien wordt als een aanstormde superster, deze zomer niet aangetrokken zal worden door VfL Wolfsburg. De Volkswagenclub vindt de vraagprijs van FC Twente veel te fors: die zou op liefst achttien miljoen euro liggen. Dat lijkt een absurd hoge som, maar Ziyech ligt nog tot 2018 vast en FC Twente wil hem eigenlijk liever niet kwijt.

Ziyech zou in beeld zijn bij een vertrek van Ivan Perisic, maar die Wölfe willen de Kroaat sowieso niet kwijt. Om andere clubs af te schrikken vraagt directeur Klaus Allofs een forse twintig miljoen euro voor de middenvelder. Eerder werd overigens ook Borussia Mönchengladbach gelinkt aan Ziyech, maar die interesse zette zich ook niet door.

Denk je dat FC Twente echt achttien miljoen euro verlangt voor Hakim Ziyech?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

18 mil? Oké Hakim Ziyech is misschien wel een van de betere van de Eredivisie, maar heeft zich in Europees niveau nog niet (kunnen) bewijzen. Twente zou er goed aan doen hem te behouden, maar mag blij zijn met een bod van 8-10 miljoen.

5 augustus 2015 om 12:38

Ze willen m niet kwijt. Prima dat ze dan 18 vragen. Goed teken dat ze niet voor een appel en een ei verkopen.

5 augustus 2015 om 14:17

18 M, zoals ik al eerder aangaf, tot ongeloof vd meeste (twente)supporters. Toch een heel logisch bedrag. Deze jongen heeft betere stats dan een wijnaldum (20 m) of een clasie (15m) in een minder draaiend elftal en is daarnaast nog jonger. Heeft ook nog eens een 3 jarig contract. Denk verder aan de transfergeschiedenis van twente, tadic, promes en de jong bv en de.groeiende markt en je komt op zo n 18 M uit.
Ik denk dat veel mensen het AD te serieus hebben genomen....

5 augustus 2015 om 14:55

@J. Staatsen: betere stats ja. Maar als je bij een Psv of Feyenoord weggekocht wordt ligt de transfersom altijd net wat hoger dan bij een uitgaande transfer vanaf FC Twente.

5 augustus 2015 om 15:00

Je vergeet even dat clasie en wijnalbum intwrnatiobals zij. En op het wk gespeeld hebben, die ervaring heeft ziyech niet dus 18 mil is veel te veel. Tegene absurde aan, aan de andere kant wie niet waagt wie niet wint. Twentw mag blih zijn als het 8 mil krijgt

5 augustus 2015 om 15:02

Nee valt mee, twente zit al jaren in de top qua uitgaande transfers.

5 augustus 2015 om 16:19

9reyes9

Met psv ben ik het met je eens, maar feyenoord heeft de laatste jaren geen 10 miljoenplus verkopen gedaan. Nu met clasie sinds jaren weer eentje. Twente heeft de laatste jaren met ruiz, luuk de jong, tadic, en promes toch wel die 10 miljoenplus gehaald. En dan heb ik het nog niet eens over de bedragen wie tegen de 10 lijoen aan gingen, met elia, chadli, ola john arnoutovic en fer. Feyenoord heeft de laatste jaren echt niet beter verkocht als feyenoord.

5 augustus 2015 om 16:20

Dat heeft Twente finacieel niet echt veel opgeleverd uiteindelijk gezien de finacieele wanoorde.

5 augustus 2015 om 18:27

Betere stats is leuk, maar het is wel bij Twente dat dit jaar geen grote rol heeft gespeeld. Daarnaast heeft hij als international ook weinig tot niets gedaan. Ze mogen bij Twente al blij zijn met 9 miljoen, laat staan het dubbele.

5 augustus 2015 om 20:08

Ziyech laat het ook nog niet meerjarig zien, in tegenstelling tot de genoemde Clasie en Wijnaldum.

Volkomen logisch dat niemand 18 miljoen betaalt. Ook vanuit Twente gezien logisch dat ze hem willen houden. Het is gewoon nog niet zijn tijd.

5 augustus 2015 om 21:29

Die gekken vragen zelf dik geld voor spelers.. en die engelsen kopen ook maar alles duzz snap het wel nederlandse clubs moeten gewoon overal de hoofdprijs voor vragen als ze in de toekomst nog wat willen

5 augustus 2015 om 12:46

Ik denk zelfs dat hij in potentie de beste speler in de Eredivisie is. Ontzettend jammer dat hij komend seizoen bij Twente met een verder relatief matige selectie zal moeten spelen.

Ziyech is als tien, of als aanvallend ingestelde CM in een systeem met de punt naar achteren, in potentie wereldtop. Goede techniek, fantastische pass, veel scorend vermogen en een ongelooflijke drive. Beter dan een Wijnaldum, Klaassen of Maher. Zonder twijfel.

Als hij zijn koppie er bij houdt en keihard blijft werken, zie ik hem nog wel eens naar één van de top 8 clubs in de wereld gaan en daar belangrijk worden.

5 augustus 2015 om 13:03

Dat matige elftal valt reuze mee. Ik ben geen optimist maar als ik Ajax zie voetballen zit Twente daar met deze selectie niet ver onder.

5 augustus 2015 om 13:06

Volledig mee eens Hoppa! Deze jongen is zeer compleet. Of hij nu al beter is dan een Wijnaldum ga ik niet direct zeggen al vind ik stiekem van wel. Vooral naast zijn voetballende kwaliteiten heeft hij een fantastische drive. pure buitenklasse, nu hopen dat hij inderdaad niet teveel naast zijn schoentjes gaat lopen straks.

5 augustus 2015 om 13:11

@FCT Eerst zeggen dat je geen optimist bent om daarna te zeggen dat je niet verder onder Ajax zit. Tegenstrijdig als je het mij vraagt. Met die wedstrijden van vorig jaar op het netvlies, is het lichtelijk lachwekkend.

5 augustus 2015 om 13:22

We zullen het zien. :-) denk dat Twente rapid had opgerold Marja daar zullen we helaas niet achter komen. Feyenoord maakt overigens ook geen al te beste in druk. Het niveau van de "top 3" valt sowieso sterk tegen. Alleen PSV haalt nog een beetje niveau tijdens de voorbereiding. Die maken ook het meest kans op de titel. Alles daaronder kan 2e maar ook zo maar 9e worden. En als Ajax en Feyenoord de knip niet trekken zie ik dat niet snel veranderen.

5 augustus 2015 om 13:53

Hoppa!
Ben het wel met je eens. Deze jongen gaat het gewoon ver schoppen. Ik heb van enkele Heerenveensupporters weleens gehoord dat hij er de kantjes vanaf liep. Moet zeggen dat ik hem daar vorig seizoen (als enige) nooit op heb kunnen betrappen. Zit dus kennelijk ook vooruitgang in. Over de (trap)techniek en voetbalinzicht hoeven we het niet te hebben, dat is gewoon van een hoog niveau.

Het is inderdaad ook zonde dat Ziyech afgelopen seizoen met een elftal heeft moeten spelen die erg snel de kop laten hangen en waar nogal wat aan schort. Een kanttekening: met het huidige middenveld kan Ziyech prima samenspelen. Ziyech, Tapia en Gutierrez zijn rasvoetballers die geweldig samen horen te spelen.
Nu nog hopen dat de nieuwe spits Olaitan makkelijk het net vindt op aangeven van Ziyech (en Corona) om ook het assistenaantal op te krikken en het kan in principe nog een vrij aardig seizoen worden ook komend jaar. Ook voor hem. Afwachten.

5 augustus 2015 om 14:13

Hij is zeker niet beter dan Klaassen, Maher en Wijnaldum. Ten eerste mist hij body, de motor en is hij lang niet elke wedstrijd aanwezig en neemt hij het team niet bij de hand. Ziyech is zonder twijfel een goede voetballer maar ik zie hem niet slagen in de top van de grote competities, clubs als Chelsea, Barca, Real, City, Bayern. Bij lange na niet zelfs.

5 augustus 2015 om 14:28

Ziyech was de enige die Twente in de tweede seizoenshelft bij de hand nam. En als je gaat beginnen over een gebrek aan body en je noemt vervolgens Maher en Klaassen..... Nou ja, ik hoop dat je zelf ook inziet hoe belachelijk je jezelf daarmee maakt....

Alsof Maher de hele wedstrijd aanwezig is, die is net zo vaak onzichtbaar. En dat geldt ook voor Klaassen als hij als CAM speelt. Overigens ben ik van Wijnaldum ook niet zo gecharmeerd, voetballend gezien, maar dat is tenminste wel een persoonlijkheid die iets toevoegt, ook fysiek. Maar Ziyech is technisch veel en veel beter.

5 augustus 2015 om 16:08

hahaha niet beter dan klaassen? vind dat zo'n overschatte voetballer.. wat heeft die jongen nou bewezen? ziyech afgelopen seizoen 14 assist 14 goals als ik me niet vergis, wat waren de statistieken van Maher en Klaassen dan? en volgens mij heeft hij er ook meer ingelegd dan wijnaldum maar dat weet ik niet zeker..

5 augustus 2015 om 16:42

@nb10

echt he.

Men vindt Klaassen alleen maar beter omdat hij bij Ajax speelt. Brengt lang niet zoveel bij zijn 'topclub' ten opzichte van wat Ziyech brengt bij een middelmatige club. Daarnaast had Ziyech veel meer assists op zijn naam kunnen hebben, ware het niet dat Castaignos de grootste kansen verzuimt te verzilveren.

DIe jongen is na Memphis zeker wel de beste voetballer van afgelopen seizoen geweest. Zelfs beter dan Clasie vind ik hem (vooral in potentieel), en dat komt af van een Feyenoorder.

5 augustus 2015 om 16:56

Ziyech was qua assists-goals samen de op één na belangrijkste speler in de Eredivisie. Alleen Luuk de Jong deed het beter met 20 goals en 10 assists.

Depay zat er dicht in de buurt, Klaassen zat er mijlen van af. Nu is dat ook geen eerlijke vergelijking, omdat Klaassen een totaal andere rol heeft op het veld, die heeft ook vaak in meer controlerende rol gespeeld. Neemt niet weg dat ik Ziyech in alles een betere speler vind dan Maher, Wijnaldum, Sinkgraven en Klaassen. Eerlijk gezegd denk ik dat je wel echt goed blind moet zijn om dat niet te zien. Of je moet heel erg biased zijn ten opzichte van spelers van je eigen club.

5 augustus 2015 om 21:04

Zelfde zei je waarschijnlijk toen Maher bij AZ zat. Met de nadruk op waarschijnlijk. Man bij Twente presteren is ff wat anders dan bij Ajax hoor. Ziyech kent gewoon zijn zwaktes. Mede daardoor niet voor Feyenoord gekozen. Puur op 10 wilde hij spelen en niet anders.

Klaassen speelde een half seizoen met een buikwand blessure. Menig mens ondergaat dan een operatie en blijft thuis. Ook indd controlerend. Voor de winterstop was hij de beste speler van de ED volgens fox. Als Klaassen fit is, dan is hij gewoon 1 van de betere spelers hiero.

Dit seizoen zal het mij niet verbazen als Klaassen gewoon bij 20-25 goals betrokken wordt vanaf de 10 positie.
Gebaseerd op het feit dat ik die gast jaren heb zien spelen en weet wat hij in zijn mars heeft. Hopelijk komt dat ook uit vanaf de 10 positie. Als Rm ook betrokken bij 20 goals of zo en dat in zijn basis debuutjaar.

Overigens ben ik ook zeer gecharmeerd van Ziyech. Alleen heeft hij amper wat laten zien in de topwedstrijden. Maar goed heel Twente bakte er uiteraard niets van.

En volgens mij neemt die Ziyech alle stilstaande momenten bij Twente. Tsja dan gaan je statistieken vaak omhoog als je teamgenoten ook een beetje hun werk doen.

6 augustus 2015 om 11:30

@lee112: Ik schatte Maher toen hij bij AZ zat hoger in dan Ziyech op dit moment. Reden is heel simpel, Maher nam AZ wekelijks bij de hand. Niet alleen tegen Heracles maar ook tegen PSV en in Europa. Bovendien speelde Maher in Oranje ook een aantal goede interlands. Ziyech heeft het voorlopig alleen laten zien tegen Heracles en NAC Breda.

Ik heb trouwens nog steeds veel vertrouwen in Maher. Die is nog steeds ontzettend jong en heeft al een schat ervaring. Zeker als hij het straks ook laat zien in de Champions League.

6 augustus 2015 om 11:33

@hoppa!: Leuk, maar op welk niveau? Wijnaldum is volgens mij ook nog even geblesseerd geweest als ik me niet vergis. Klaassen heeft ook veel op 6 gespeeld en is ook een tijdje geblesseerd geweest. Maher heeft het op een hoger podium al laten zien. Die behoorde bij AZ wekelijks tot de uitblinkers, was altijd aanwezig en liet het ook zien in topduels, Europa en in Oranje. Dat heeft Ziyech nooit gedaan. Vergeet trouwens ook niet dat Ziyech ook alle spelhervattingen neemt bij Twente. Dat laat de gemiddeldes ook aardig oplopen.

5 augustus 2015 om 13:06

@sunnen:

Ziyech is voor 7-8 miljoen gehaald, no way dat ze blij zijn met een bod van 8-10 miljoen.

5 augustus 2015 om 13:07

Niet met je eens. Een van de redenen waarom het Nederlandse voetbal internationaal is afgegleden ligt hem in de veel te lage verkoopprijzen van spelers naar het buitenland. Als ik zie dat een Johansson voor het schijntje van 5 mln naar Werder gaat, of Boëtius voor 2,5 miljoen naar Basel... Tja, dat is uiteindelijk vragen om problemen. Spelers van deze kwaliteit haal je zelden of nooit voor dat geld naar Nederland. Twente heeft dus groot gelijk om de hoofdprijs te vragen, dat zouden meer clubs moeten doen.

Engeland is het andere uiterste natuurlijk, maar uiteindelijk doen ze het daar natuurlijk veel beter. Binnenlandse transfers zijn zó duur dat weinig spelers over de grens trekken. Dus blijft het niveau van de eigen competitie meer in stand. Natuurlijk kun je de vergelijking niet 1 op 1 trekken, maar feit is wel dat het geld tussen de clubs heen en weer gaat. In Nederland kijken de topclubs (met name Ajax) niet verder dan de eigen neus lang is. In Amsterdam staat bijna 120 miljoen op de bank. Leuk voor de aandeelhouders, maar met sportieve ambitie heeft het niks te maken.

Hoe sterk zou de eredivisie kunnen zijn als de helft van dat geld zou worden gestoken in een structurele verhoging van het niveau van de competitie waarin je speelt? Van meer weerstand word je als team en individuele speler uiteindelijk sterker. Hoofdprijs vragen zou hebben betekend dat de eredivisie dit jaar een stuk sterker zou zijn geweest. En op de langere termijn heeft dat zijn weerslag op de internationale ranking.

5 augustus 2015 om 13:46

Volgens mij heeft Twente niet meer zoveel te willen met het oog op de financiële situatie.

5 augustus 2015 om 13:49

Blijkbaar wel anders hadden ze geen 18 miljoen gevraagd.

5 augustus 2015 om 13:59

@sirdaniel
Kruip eens onder die steen weg voordat je zo'n reactie plaatst

Ziyech is met z'n 22 jaar gewoon een groot talent, Twente heeft alle recht om zo'n bedrag voor hem te vragen. Aangezien hij tot 2018 vast ligt komt er volgend seizoen vast een andere club voor hem die, mits hij komend seizoen de smaakmaker bij Twente blijft, bereid is een soortgelijk bedrag te betalen.

5 augustus 2015 om 12:36

18 mil is een "wij gaan hem echt niet verkopen bedrag" max 10 mil is hij denk ik waard, maar groot gelijk dat twente de hoofdprijs vraagt!

5 augustus 2015 om 12:50

"max 10 mil is hij denk ik waard"
Hoe bepaal je zoiets in godsnaam? Als notabene Blind voor zo'n bedrag verkocht wordt dan is Ziyech minstens net zoveel 'waard'. Het gaat erom wat de gek er voor geeft.

Ik vind geen enkele speler meer dan een ton waard, als je het zo bekijkt.

5 augustus 2015 om 12:56

Blind speelde een fantastisch seizoen, fantastische wedstrijden tegen Barcalona Spanje Brazilië! Ziyech heeft een top seizoen gehad maar heeft niks bewezen in de echte topduels vind ik en is daarom bij lange na geen 18m waard. 8/10 miljoen max!

5 augustus 2015 om 12:57

Hou toch op man, Blind was al een flink poosje vaste international en bovendien uitgeroepen tot speler van het jaar. Ziyech zit daar ruim onder. Als ze 15 miljoen vangen hebben ze het heel goed gedaan.

5 augustus 2015 om 13:04

Hou toch zelf op man. Je hebt geen eens verstand van voetbal nodig om te zien dat Ziyech een keer zoveel talent heeft als Blind. Die dankzij een leuk kampioensjaar zo'n transfer maakt die ik nog steeds lachwekkend vind.

Daarnaast is vast international ook niet zo heel lastig op z'n positie destijds hé? Ziyech is en wordt sowieso beter dan Blind.

5 augustus 2015 om 13:47

Tuurlijk nolimit, heel Engeland heeft het fout! Blind kan er niks van! Laatste jaar beste aankoop van Man Utd van het jaar... En Met alleen talent red je het niet. Blind heeft ook veel talent dan waar Nederlanders hem prijs voor geven. Hij heeft een geweldige pass, weet alles voetballend op te lossen en weet zich aan het niveau van zn medespelers op te trekken. Hij is in Engeland verdedigend ook veel sterker geworden en wordt door vele fans beschouwd als de nieuwe lcv! Ziyech maakt af en toe een erg mooie goal en heeft een leuke actie maar laat het al afweten tegen grote Nederlandse clubs. Hij heeft nog veel te leren en Blind was nota bene speler van het jaar geworden. Dat moet hij eerst maar is doen. Een jaar constant en goed spelen en de beste van NL zijn.

5 augustus 2015 om 13:54

Blind kan er inderdaad niet zo heel veel van. Zonder van Gaal was die transfer er sowieso nooit gekomen. Beste aankoop van Man Utd is een mening, één die ik dus totaal niet deel. Hij heeft alleen een goede pass, als je balletjes terug voetballend oplossen vind is prima. Hij is veel te traag en heeft totaal geen techniek. Prima dat je het niet met me eens bent maar ik vind dat als Blind dat bedrag waard is Ziyech dat ook minstens waard is. Punt is alleen dat Blind jullie Ajaciedje is en alleen daardoor al het dubbele waard is ofniet?

5 augustus 2015 om 13:56

Blind speelde ook bij een topclub, Ziyech niet. Bij een subtopper als Groningen en Twente krijg je gewoon minder voor een speler. Chery voor 3 miljoen naar het buitenland, dan is Ziyech maximaal 7 miljoen waard.

5 augustus 2015 om 14:02

Ik ben bang dat geen enkele club in Europa Ajax nog als topclub ziet, gisteren op tijd je bed ingestapt of gewoon weggezapt?

5 augustus 2015 om 14:11

Wat een discussie Blind en Ziyech zijn 2 totaal verschillende voetballers.

5 augustus 2015 om 14:17

@nolimit: techniek misschien ja. Ziyech is niet eens een noemenswaardig international. Blind heeft zich in de CL en op het WK bewezen. Blind is inderdaad voor een (te) hoog bedrag verkocht maar dat wil niet zeggen dat je voor Ziyech hetzelfde kan vragen.

5 augustus 2015 om 14:24

Bewezen? Wat is bewezen in godsnaam? Alsof Ziyech dat niet minstens net zo goed had gedaan lol. In mijn ogen is Blind geen noemenswaardig international.
Hoezo techniek misschien ja? Noem een aantal eigenschappen die Blind beter beheerst dan Ziyech.. please?

5 augustus 2015 om 14:33

Verdedigen? Leider, niet verzaken. Blind is niet de beste voetballer en Ziyech zou wellicht wat talentvoller zijn. Maar voor nu is Blind nog een stuk verder dan Ziyech. Ik ben fan van Ziyech en hoop dat hij zich blijft ontwikkelen en dan zal ook hij een international worden, maar daarvoor heb je meer dan talent nodig.
Daarnaast zijn ze niet te vergelijken omdat het totaal verschillende spelers zijn.

5 augustus 2015 om 15:01

Leuk en aardig, maar blind kon ook naar atletico dus niet alleen van gaal had interesse. Daarnaast slaat de vergelijking tussen blind en ziyech werkelijk nergens op. 2 totaal andere spelers. Zet ziyech op blind zijn positie en hij bakt er niks van. Zet blind op ziyech zijn positie en hij bakt er ook niks van... Blind was destijds gewoon te goed geworden voor de ED. Die wedstrijd vs az uit vlak voor zijn transfer speelde hij ook zo verdomd goed. Als een leider op het middenveld. Sowieso velen malen verder in zijn ontwikkeling dan de wisselvallige ziyech die gewoon goed speelde toen heel Twente bagger was. Of hij nu nog steeds Twente bij de hand neemt is nog maar de vraag.

5 augustus 2015 om 21:01

nou komt ie dan hoor:

- contract
- Marktwaarde
- doelpunten/assists
- international ja of nee
- voor welk bedrag is hij gekomen
- vergelijkbare spelers

5 augustus 2015 om 12:38

Alle recht om zo'n bedrag te vragen, Als Feyenoord 18 vraagt voor Clasie, die zichzelf lang en breed heeft bewezen in de eredivisie en nog een Oranje international is worden ze uitgelachen..

Deze Ziyech is wel een talent (als je daar nog van kan spreken als ie 22 is?) maar sowieso 1 van de verfijnde spelers in de eredivisie, maar 18 miljoen is toch wel heel buitensporig.. ik zou zeggen dat ze met 8 miljoen blij moeten zijn.. ze hebben het hoog in de bol in Enschede

5 augustus 2015 om 13:14

Gewoon 18 vragen. Goede speler met veel potentie. Nog twee van die seizoenen en je gaat 25 binnenharken

5 augustus 2015 om 14:01

Sbassf87

Hoog in de bol in Enschede?
Er is de laatste tijd een vrachtlading spelers vertrokken in E'de die erg veel besparingen met zich mee brengen, hierdoor is de noodzaak tot verkopen van spelers getemperd waardoor FCT nu dit (te hoge) bedrag kan vragen.
De noodzaak an sich om financieel er bovenop te komen blijft voorlopig natuurlijk; dat betekent echter niet dat alle blikvangers (ziyech, Tapia, Gutierrez, Corona) maar koste wat kost verkocht dienen te worden om het komende jaar tegen degradatie te spelen en nog verder de afgrond in te zakken. Of heb ik het nu te hoog in de bol?

7 augustus 2015 om 12:40

Waarom denk je dat die vrachtlading spelers vertrokken zijn? omdat ze het hoog in de bol hadden en zoals Joop Munsterman zei; Castaignos was te duur voor ons.. ze willen concurreren met de traditionele top 3 en dat gaat gewoon niet gebeuren.

Dat bedoel ik met hoog in de bol.

Ze moeten gewoon realistisch zijn.

Tadic ging voor minder weg terwijl die zichzelf al meer had bewezen en al international was

Lijkt me mooi als Ziyech naar ajax gaat, natuurlijk is het middenveld al behoorlijk vol, maar ik vind hem altijd een van de uitblinkers bij twente, en hij kan sowieso bij de top van Nederland spelen.

5 augustus 2015 om 12:37

Eerst schreeuwen ze bij Ajax moord en brand over het gemis aan ervaren spelers, en dan bij het eerste-de-beste talent (22 jaar…) alweer roepen dat het iets is voor Ajax. De consistentie is soms echt heel ver te zoeken.

5 augustus 2015 om 12:46

Dat kan ik me voorstellen. Ik zei alleen maar dat het me mooi lijkt als Ziyech bij Ajax in de basis staat. Dat zegt niets over mijn mening over het halen van ervaren spelers. Dit is een topic over Ziyech.

5 augustus 2015 om 13:06

Idd, dit is een topic over Ziyech (van Twente) en Wolfsburg die er geen 18 miljoen voor over heeft. Heeft verder ook 0,0 met Ajax te maken. Die club sleep je er toch ook met de haren bij?

5 augustus 2015 om 13:24

Ja, is dat zo verkeerd? Ik zou hem ook graag zien bij Feyenoord of PSV. Omdat ik ajax support, zeg ik dat ik hem daar graag zou zien, maar een vam de top-drie lijkt mij al mooi... Excuus als alle ajax supporters als raar tot jou overkomen, dat zijn (lang) niet alle ;-)

5 augustus 2015 om 14:01

nou droom dan nog maar even door aangezien marc netto niet zo veel betaald voor spelers

5 augustus 2015 om 12:38

Kom op man, kan hij daar de bank warm houden???? Overvol middenveld beter blijf hij nog 1 jaar bij de tukkers om daarna naar het buitenland te verkassen!

5 augustus 2015 om 12:43

Ziyech zou onbetwiste basisspeler zijn bij Ajax.

5 augustus 2015 om 12:45

Ja ik zei ook dat het middenveld al vol was. Ik kaartte alleen aan dat het me mooi lijkt als Ziyech elke week bij ajax kan spelen, en dan niet ten koste van andere talenten. Ik weet dat het niet realistisch is, het was maar een wens.

5 augustus 2015 om 12:48

De bank warm houden? Ajax heeft niet één voetballer op het middenveld met zijn klasse. Hij is minimaal zo goed als Klaassen en veel en veel beter dan Sinkgraven of Gudelj.

Maar ik zie hem liever bij Psv. ;-) En ook daar zou hij basisspeler zijn. Overal in de Eredivisie.

5 augustus 2015 om 14:21

@hoppa: ben jij soms een Twente supporter? Je overdrijft namelijk schromelijk. Sinkgraven doet qua talent en potentie niks onder voor Ziyech en Klaassen is in zijn rol beter dan Ziyech. Ziyech met Gudelj vergelijken gaat ook niet helemaal op want dat zijn ook volstrekt andere types.

5 augustus 2015 om 14:25

Nee, alles behalve Twente supporter.

5 augustus 2015 om 15:06

Sinkgraven is 3 jaartjes jonger en echt niet minder dan ziyech. Misschien is Sinkgraven zelfs technisch gezien het grootste talent hiero op het middenveld samen met ziyech. Wel is ziyech zijn rendement belachelijk hoog. Prima vervanger voor Klaassen als hij misschien na dit seizoen een transfer maakt.

5 augustus 2015 om 15:07

Ik vergeet die dos Santos trouwens van az. Ook een schitterende speler en de jongste!

5 augustus 2015 om 16:04

Ja Sinkgraven is helemaal geweldig, dat heeft die ook dubbel en dwars laten zien in die 10 Eredivisie wedstrijden die hij heeft gespeeld. Doe eens normaal man. Hij mag voorlopig de veters van Ziyech niet eens strikken.

Vervolgens zeggen prima vervanger voor Klaassen terwijl je weet dat dat totaal niet realistisch is. Klaassen naar Twente na dit seizoen en Ziyech de andere weg?

5 augustus 2015 om 17:02

Kan Twente niet betalen. Andersen voor ziyech prima. Sinkgraven heeft @ Heerenveen gewoon prima gespeeld en als ik de Heerenveen fans mag geloven was hij ook gewoon beter/constanter dan ziyech. Maar ach smaken verschillen.

5 augustus 2015 om 18:51

Hij heeft daar maar een x aantal wedstrijden gespeeld met je constanter/beter.
Goed argument dat Twente Klaassen niet kan betalen. Veel verder dan middelmatige spelers komen jullie helaas ook niet.

5 augustus 2015 om 21:16

Sinkgraven heeft gewoon 40 ED of zo gespeeld. Ziyech een stuk of 30 meer, maar die begon ook een seizoen eerder....
En alsnog met al die middelmaat presteren we velen malen beter dan jouw club. Waarschijnlijk doen jullie met al die o zo geweldige spelers toch echt iets fout.

5 augustus 2015 om 21:21

Nolimit volgens mij geil jij wel heel erg op Ziyech. Man vraag zijn handtekening of zo. Net een wijf van 13 jaar die Justin Bieber ontmoet.

Ziyech is verreweg van constant. Was voor de winterstop ook alles behalve goed en men miste hem niet eens in Friesland. Mede door een prima Sinkgraven.
Wat een praatjes heb je hier. Vaker heb ik gemerkt.

Ik zou het toch wel jammer vinden als deze jongen blijft bij Twente. Er zit enorm veel potentie in deze jongen en ik denk dat hij net als Strootman elke keer een stapje omhoog zou moeten nemen. Een jaar met een middelmatig Twente zou hem niet veel verder brengen vrees ik. Alhoewel ik ook denk dat Wolfsburg net weer een stapje te hoog is aangezien die na Bayern de beste selectie hebben

5 augustus 2015 om 14:10

Het scheelt dat hij dat jaar met een middelmatig Twente achter de rug heeft en dat heeft hem wel degelijk verder gebracht. Nu al een stap naar het buitenland zou te vroeg zijn.

5 augustus 2015 om 16:26

Dat klopt en daarom heeft hij die stap eigenlijk al gemaakt. Nog een jaar hetzelfde zal hem niet veel meer brengen denk ik. Het liefst zie ik deze jongen bij een PSV ervaring opdoen in de CL maar dat is met deze prijs nooit realistisch

5 augustus 2015 om 16:44

Knap om er vanuit te gaan dat hij nu weer hetzelfde jaar tegemoet gaat. Daarnaast boeien die 3 wedstrijden die PSV in de CL gaat spelen ook niet, dat heb je bij Ajax de laatste jaren wel gezien. Gewoon nog een goed seizoen draaien bij Twente en daarna de stap maken. Hij is hier nog niet uitgeleerd

Deze jongen wordt zo goed. Bij z'n prachtige lob goal in zn Heerenveen-tijd wist ik het eigenlijk al: deze jongen heeft een geweldige inzicht/pass/trap.

Hij heeft het stempel 'talent' zonder meer bevestigd afgelopen seizoen, en ik vind het dan ook zeer jammer dat hij niet heeft gekozen voor Feyenoord.

In mijn ogen is hij ook beter/bepalender dan Memphis, puur omdat hij in een zeer slecht draaiend elftal alsnog één van de besten van de Eredivisie was, zowel in goals als assists. En dan heb ik het nog niet eens over de 'could be-assists', helaas verzuimde Castaignos te vaak zijn sublieme passes te verzilveren.

Nog één zo'n seizoen en hij vertrekt voor 20/25 miljoen. Meneer Ziyech wordt een grote.

5 augustus 2015 om 12:40

Twente krijgt geen 20 miljoen voor een speler.

5 augustus 2015 om 12:44

Let maar op.

5 augustus 2015 om 12:51

Als Ziyech zich zo blijft ontwikkelen en zijn scorend vermogen blijft gelijk/gaat omhoog zie ik niet in waarom niet. Geweldige speler. Jammer dat hij destijds niet voor Feyenoord koos.

5 augustus 2015 om 12:54

We zullen op letten maar dat gaat absoluut nooit gebeuren zolang Twente niet voor de titel speelt. En dat gaat ook aankomend jaar zeker niet gebeuren. Als Twente volgend jaar zomer de helft van dat bedrag krijgt doen ze het prima.

Das wel heel veel geld....
Moet binnenlands nog stap naar Top 3 zetten,daarna wordt een overgang naar Europese top makkelijker gezet.
De potentie heeft ie zeker!

5 augustus 2015 om 14:05

hij hoeft helemaal niet na de top 3 daar is hij ook te goed voor al ,
hij gaat gewoon gelijk naar het buitenland en in nederland betalen clubs ook geen 10 of 20 miljoen voor een speler ook ajax psv en feyenoord niet

5 augustus 2015 om 16:02

top drie, welke top drie

18 miljoen is een bedrag dat ze nooit zullen krijgen maar qua onderhandelen geeft het wel een betere uitgangspositie. Ziyech zal maximaal voor 14 miljoen ofzo verkocht worden of nog een jaar in Enschede blijven. Om beide zou ik niet rouwig zijn.

Van mij mogen ze hem verkopen voor 18 miljoen. Daarvan gaat en groot gedeelte maar Heerenveen. Ik geloof zo'n 20% zelfs.

Blijf het bizar en jammer vinden dat Feyenoord hem geen plek op 10 wilde beloven. Was een speler geweest om het elftal om heen te bouwen.

Hij is imo absoluut 18 miljoen waard en FCT heeft groot gelijk als ze vasthouden aan dit bedrag.

Als ik t gestuntel van Sinkgraven zie of het fantasieloze spel van het middenveld van Feyenoord en in mindere mate PSV dan besef ik hoe goed hij is, zelfs in een slechtdraaiend elftal als dat van vorig seizoen.

Vast ergens iets misgegaan in de communicatie. die 18 miljoen zou eerder 8 a 10 miljoen moeten zijn lijkt me.
Ziyech is een uitstekende speler hoor en wellicht ook die 18 wel waard maar tot op heden heeft Ziyech nog niet zo gek veel laten zien. Eigenlijk is de 2e seizoens helft bij Twente pas dat hij echt goed is. Dat is een te korte periode om dan al 18 miljoen te vragen. Echter kan hij het volgende zomer zomaar ineens dubbel en dwars waard zijn.

Wij willen hem niet kwijt dus 18 miljoen kun je prima vragen. Dat schrikt clubs af. Maar wat een geweldige speler is het zeg! Gaat zeker bij een (sub)topper in een grote competities terecht komen.

Gezien zijn contract en het feit dat Twente hem niet kwijt wil is 18 miljoen een goed bedrag om te vragen. Als Wolfsburg hem dan alsnog haalt lachen ze in Enschede ook de ballen uit de broek, zo niet is er geen man overboord want Twente wil hem toch behouden. In beide gevallen is Twente goed uit.

Huh? Deze jongen zou volgens velen voor een schijntje (4 a 5 miljoen) op te halen zijn toch? Twente kon immers door de crisis niet weigeren... Mooi dat ie nog een jaartje blijft!

Waarom zou hij geen 18 miljoen waard zijn? speler met die meeste assists van de eredivisie afgelopen seizoen en dan ook nog in een slechtlopend elftal. De beste jongen is nog maar 22 jaar en iedereen kan zien dat hij bijzonder veel talent heeft. Dit heeft hij ook een aantal keer laten zien in jong oranje en ik hoop dan ook dat hij snel eens mag spelen voor het grote oranje. Ik kan me bijvoorbeeld nog een wedstrijd herinneren tegen jong schotland, kwam hij er in gewisseld, en binnen 2 minuten had hij er eentje inleggen; weergaloos.

Overigens ben ik van mening dat hij waard is wat de gek er voor geeft, toch? waarom niet, ik vond ook dat mijn eigen clubje az meer had mogen vragen voor johansson, bremen was veel te gretig, maarja. Goed van twente, ze hebben groot gelijk, hij hoeft niet weg, gewoon poot stijf houden.

Ziyech is nog niet eens afbetaald en Heerenveen heeft hopelijk fors door verkoop perc bedongen.
Van mij mag ie morgen verkocht worden

5 augustus 2015 om 16:27

Niet zo raar, eigenlijk geen 1 speler wordt in 1 keer betaald.

Mooi, kan ie nog een jaartje blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren