fct1978
Algemeen
Vrienden (16)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Zaterdag, 29 augustus 2009
 • fct1978
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 2.549
 • 43 jaar (12-7-1978)
 • haaksbergen
 • middelbaar
 • bakker
 • 16
Persoonlijke berichten
2 augustus 2010 om 07:41
#3

Hoi fct1978,

Ik heb een vraag over de selectie van FC Twente. Je hebt mij al wat informatie gegeven via berichten maar hoop dat je mij nog 1 keer wil helpen. Ik doe namelijk mee met voetbalzonemanager en ik weet niet wie ik van Twente moet opstellen.

Mijn vraag: wie denk je dat de basis 11 van Twente zullen worden? En dan vooral verdedigend en middenveld. Wie komen er naast Douglas en Wisgerhof te staan en denk je dat Carney een basisplaats heeft?

Hoop dat je tijd hebt om te reageren.
mvg Freek

2 augustus 2010 om 09:32
#4

Hallo fct1978

Je schreef '''' het is te hopen voor Ajax dat hij (suares) blijft, en niet te lang geschorst wordt. Hij loopt er altijd met de wil om te winnen. iets wat bij veel ajacieden ontbreekt. Gisteren zag je ook weer dat hij wel wilde winnen. En in zijn ijver pakt hij die (terechte rode kaart. Daar kunnen veel ajacieden een voorbeeld aan nemen. De meesten vind ik pas goed worden als het lekker loopt bij ajax, en dan kunnen ze boven hun zelf uit stijgen. Die zijn dus lang niet constant genoeg.

Het is te hopen dat Ajax woensdag beter voor de dag komt, in inder geval succes tegen Paok''''

Mooi om te zien dat iemand ook een andere Nederlandse club een sportief succes gunt. Zo zouden er meer moeten zijn.

Overigens snap ik de anderen niet. Ik hoop dat alle nederlandse clubs het goed doen in europa. Ten eerste omdat ik Nederlander ben maar vooral ook omdat dat voor alle Nederlandse clubs goed is.

6 september 2010 om 13:42
#5

Hallo fct1978,

Zag dat je me een groenrandje gegeven had. Klopt inderdaad dat ze niet echt tegen kritiek kunnen maar dat maakt de discussie alleen maar leuker.

16 februari 2011 om 13:23
#6

Bedankt voor je compliment. Ja, ik begreep wel wat je bedoelde en je hebt ook gelijk. Er moeten ook mensen zijn die verstand hebben van zaken, maar daar heb ik juist een TD voor ogen. Arnesen of iets dergelijks. Iemand met zakelijk verstand maar ook met voetbalknowhow. Rik v.d, Boog heeft gewoon te veel foute dingen gedaan bij Ajax en ik zag aan jouw reactie dat jij dat ook vind en ik begrijp ook je punt.

28 februari 2011 om 19:33
#7

Beste fct1978

Net nog even gereageerd op je reactie bij ''staking bij Az-twente''. Hulde hoe de club opgebouwd is, hoe ze scouten, hoe ze voetballen. Klasse,
Alleen die Munsterman is niet mijn type, is mij iets te mediageil. Bestuurders moeten het op bestuurlijk vlak op orde hebben en de voorwaarden creeren voor een goed voetbalbeleid !

2 maart 2011 om 18:53
#8

Beste fct1978,

Ja, ik begrijp je verhaal en je hebt een punt. Bij Ajax gebeuren er momenteel goede dingen, maar nog niet alles is goed geordend. Die ruzies met die scouts v.d. Zee en Roy Wesselink vind ik toch opmerkelijk. Die Wesselink mag na 2 maanden opeens weer aan het werk. Alleen omdat het in de media is terechtgekomen. Dit zijn toch rare dingen die niet voor hoeven te komen. Ik heb (ook na het lezen van jouw stuk) voor mezelf gezegd dat ik Rik v.d. Boog nog één kans geef. Verpest hij het weer opzichtig dan is het klaar voor mij.
Wie denk jij trouwens dat er kampioen wordt? Ik verwacht Psv.

11 maart 2011 om 19:29
#9

Beste fct1978

Nog bedankt voor de vorige duidelijke uiteenzetting. Ik zal (proberen) met een ander oog naar Ome Joop te kijken.
Gefeliciteerd met het resultaat van gisteren ! Echt goed, terwijl jullie ogenschijnlijk de moeilijkste loting hadden !

11 maart 2011 om 20:12
#10

Ik ben een ras-ajacied ! Ik hoop, dat onze laatste wedstrijd in de Arena, het kampioenschap bepaalt. En als mijn club t niet wordt, dan mag de dienstdoende uitclub met de schaal er vandoor richting Enschede !

8 mei 2011 om 09:45
#11

Succes vanmiddag en volgende week !
Eén ding hoop ik wel. Als beide clubs maar 1e of 2e eindigen. Jij zal mijn volgorde wel weten ..... Maar een 3e plaats voor één van de 2 zou bijzonder zuur en onterecht zijn !

27 december 2011 om 14:31
#13

Als 1ste... heel erg bedankt voor je Compliment, maar nog veel belangrijker.... heel erg bedankt voor je uitleg. en het feit dat jij je tijd neemt om het me uitteleggen!

Ik kan heel erg goed leven met je uitleg..ik doelde einglijk op 2 andere moderators, maar het feit dat jij je aangesproken voelt en uitlegt....zegt veel over je goede intenties.

nogmaals dankje wel... en mijn Complimenten aan jou!

Ps... dit was ook absoluut geen aanval op jou of wel of niet mag complimenteren.
daar ga ik niet over. en daar maak ik me ook niet druk om.

Aangepast op 27 december 2011 om 16:26 door schorpioen.

6 januari 2012 om 23:31
#14

..en met 'maar' bedoel ik 'en'.. ;))

30 juli 2012 om 21:09
#15

hoi. thx voor het compliment.
Ik maak van mijn hart geen moordkuil en dat wordt me niet altijd in dan afgenomen, alleen deze keer wel dan;))
succes met je cluppie komend seizoen.

18 oktober 2014 om 21:38
#16

fct1978

Ik blijf erbij dat Ajax de minste selectie heeft, als je Twente, en Psv in ogenschouw neemt. Ik denk dat Feyenoord wel meedoet, maar ik geloof niet dat ze kampioen zullen worden.

Tadic is een aderlating idd, kijk hoe geweldig hij het doet in Engeland super knap ook. Maar Promes is prima vervangen door aankopen als Mokotjo en Ziyech vind ik,wellicht zijn ze zelfs beter.

Vooral Guadardo is een knappe aanwinst, en ik denk dat hij Psv zeker wel over dode punten kan helpen. Feyenoord is Pelle natuurlijk grootste verlies, ze hebben wel weer een erg sterk middenveld vind ik.

Het grote probleem bij Ajax is vooral, Moisander die met zijn zogenaamde ervaring de verdediging zou moeten sturen. Constant dezelfde fouten blijft maken, te traag is en vooral een bron van onrust. En we ontberen vooral creativiteit, een Mokotjo en Ziyech hadden niet misstaan op ons middenveld. Daar baal ik nog altijd van, in plaats van halve aankopen die ons niet sterker maken.

Maar alles is nog open, iedereen kan nog kampioen worden. Nu kijk ook Twente Ajax, meer dan terechte voorsprong voor jullie.

19 oktober 2014 om 16:36
#17

1-1 is inderdaad een terechte uitslag. Maar wat ik niet snap, waarom laat Schreuder in vredesnaam zijn ploeg inzakken bij een voorsprong.

Zo roep je de ellende op je af, met dat achteriotlopen.

20 oktober 2014 om 22:10
#18

fct1978

Denk wel dat alle clubs dat probleem een beetje hebben, geen voorsprong vast te kunnen houden. Het is wel de fout van Schreuder idd, om zijn ploeg achteruit te laten lopen dan gaat het altijd mis.

Succes verder met Twente dit seizoen, ik hoop dat Ajax kampioen word waarvan de kans klein is dit jaar.mogen jullie 2e worden achter ons.. :)

20 oktober 2014 om 22:57
#19

Haha, was maar een geintje natuurlijk zag je die knipoog niet? Thanks we kunnen wel alle succes van de wereld gebruiken.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 20 september
Olympique Marseille heeft belangstelling voor David Neres. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren