wardzijden
Algemeen
Vrienden (2)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Woensdag, 23 juni 2010
 • wardzijden
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 738
 • 31 jaar (24-8-1989)
 • Eindhoven
 • 2
Persoonlijke berichten
10 december 2010 om 17:09
#1

Dan liet me geheugen me op dat moment enigszins in de steek haha. Maar veel van de andere spelers waren dus nog niet van Abramovic, alleen heb ik dus een paar ongelukkige voorbeelden gekozen. Spelers als Hasselbaink, Desailly, Gallas en Terry dan maar!

Verder ging dat over die doodswens natuurlijk nergens over, beetje jammer dat zoveel mensen hem daarop afrekenden. Ik begreep z''n achterliggende boodschap wel enigszins, of ik zocht er te veel achter!

6 september 2011 om 10:04
#2

Dag Ward,

Ik lees je berichtje nu pas. Thanks voor de bemoedigende woorden.
Het enige wat ik met de link naar Ajax probeerde te doen, is een ver van je bed show relevant te maken voor de snel-op-hun-teentjes-getrapte-forumbezoekers.

Groeten!

11 december 2013 om 03:40
#3

Hé minkukel, even over je laatste reactie, waar ik helaas niet meer op in kan gaan, dus doe het via hier:
- ten eerste ga ik niet alle tijden lopen bijhouden. Ik zie geen wijzigingen en zie twee reacties onder elkaar. Dan is het normaliter totaal overbodig tijden te controleren. Dus om er een punt van te maken alsof ik een grote fout bega is onzin.
- ten tweede, in mijn reactie beweer ik nergens dat oefeninterlands evenveel punten opleveren, enkel dat ze evengoed redelijke punten opleveren bij wedstrijden tegen hoog geplaatste teams.

Leer voortaan eerst lezen, of reageer niet zo denigrerend.

4 december 2014 om 15:45
#4

Ik lees nu pas je reactie in een bericht over ADO-Ajax. Voor de goede orde: Serero is eigenlijk een centraal aanvallende middenvelder die ze nu inpassen op de verdedigende positie. Bij de wissel werd Riedewald de nieuwe CVM en Serero ging gewoon op zn oude plek (die van Andersen) spelen. Dit is niet verdedigend wisselen, dit is poppetjes op andere plekken zetten.

6 april 2015 om 13:46
#5

Toevallig Ward van der Zijden(broertje van Joep), die vroeger op het LCL zat?

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 29 juli
Alphonse Aréola ruilt Paris Saint-Germain op huurbasis in voor West Ham United, dat tevens een optie tot koop heeft bedongen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren