Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp: ‘Ajax had het verdiend om morgen in de finale te staan’

Laatste update:

Ajax stond begin mei op de rand van de finale van de Champions League, maar werd in de absolute slotfase van de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur alsnog uitgeschakeld. Liverpool-manager Jürgen Klopp, die aan de vooravond staat van de eindstrijd tegen the Spurs, voelt mee met de Amsterdammers. "Ajax had die finaleplek ook wel verdiend, vind ik", aldus Klopp vrijdag op de persconferentie.

"Maar zo gaat het in voetbal", zegt Klopp, geciteerd door het Algemeen Dagblad. De oefenmeester staat met Liverpool voor de derde keer in een Europese finale. Vorig jaar gingen the Reds in de Champions League-finale onderuit tegen Real Madrid (3-1), terwijl twee jaar eerder de Europa League-finale tegen Sevilla (3-1) verloren ging. "Wat ik heb geleerd van alle voorgaande finales? Eigenlijk niets. Het is telkens weer anders. De tegenstander, de omstandigheden. De nederlaag tegen Real Madrid had ook te maken met drie vreemde goals van de tegenstander."

Klopp denkt dat zijn ploeg klaar is voor de finale tegen Tottenham. "We hebben zoveel geleerd sinds de finale tegen Real", vertelt de Duitser. Hij ziet de nederlaag van vorig jaar als een 'startpunt' voor de stappen die Liverpool nadien heeft gezet. Zijn ploeg heeft meer ervaring en is ook 'letterlijk ouder', geeft hij aan. "Kijk naar Trent Alexander-Arnold, hij heeft weer vijftig duels meer in de benen. Vorig jaar waren we zelf ook verrast dat we in de finale stonden. Thuis speelden we steeds goed, maar uit stonden we zwaar onder druk tegen Manchester City en AS Roma. Dat was dit toernooi anders. We kunnen een hoog tempo ontwikkelen, we spelen beter voetbal."

Liverpool beschikt zaterdag over een nagenoeg fitte selectie. De nummer twee van de Premier League moet alleen Naby Keita missen. "Roberto Firmino is er klaar voor", reageert Klopp desgevraagd. Of de Braziliaan gaat starten, wil de coach nog niet zeggen. "Tenzij Mauricio Pochettino de hele opstelling van Tottenham ook prijsgeeft", lacht de ex-trainer van Borussia Dortmund. "Maar Firmino is fit, hij heeft mee getraind en hij is erbij. Als er niks gebeurd is vanaf het moment dat hij het vliegtuig uitstapte tot nu, tenminste."

Wint Liverpool zaterdag de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Doet nog steeds pijn.. Dit zal de eerste CL finale zijn die ik ga skippen.

31 mei 2019 om 20:02

Ik ben Psv'er en ik voel hem nog als er naar verwezen wordt. Het was op mijn club in de finale na een droomfinale, met een Nederlandse club en Liverpool onder een van mijn favoriete coaches met nationale trots Wijnaldum en Van Dijk in de selectie. Ik hoop echt dat Liverpool hem pakt.

31 mei 2019 om 20:43

Begrijp wat je bedoel, dacht dat ik de enige zou zijn dat deze finale aan mij voorbij laat gaan

31 mei 2019 om 20:48

Voel met je mee. Je denkt hele tijd het zal toch niet en ja hoor het gebeurd. Een van de pijnlijkste nederlagen in de hedendaagse voetbal. Gewoon finale CL helemaal in eigen hand en op eigen kracht. Bizarrrr

31 mei 2019 om 21:43

Wordt ook voor mij de eerste cl finale sinds 94 die ik niet ga kijken...doet nog steeds pijn

31 mei 2019 om 21:42

Helemaal waar, ik ga deze finale ook missen...ik zie de uitslag wel op Vz.

Heb ook nog steeds niets terug gezien van Ajax-Spurs, doet pijn in mn hart als ik er aan denk...

Nu snap ik misschien wat mensen met het '1978 trauma' bedoelen, wellicht hetzelfde gevoel. Iets wat waarschijnlijk nooit meer weggaat.

31 mei 2019 om 21:58

Nou, CL finale 96 was afschuwelijk. Die hadden we echt moeten winnen.

EK thuis tegen Italië was ook een dieptepunt. In de wedstrijd veel beter , 2 penalties missen en dan ook op penalties verliezen...🥵😢😭

31 mei 2019 om 22:19

Niet te vergeten de halve finale WK 98 . Waar Nederland in de laatste minuut een 100 penalty onthouden is .

31 mei 2019 om 22:36

Ook voor broeder virgil en vini zet je hem niet aan?

Mooie woorden van Klopp, maar uiteindelijk hebben we het als team zelf laten liggen. Dus ik kan niet zeggen dat Tottenham niet verdiend door was gegaan, het blijft pijn doen maar de trotsheid van dit seizoen overheerst. De wedstrijden tegen Juventus en Real Madrid, ga ik met mijn toekomstige kleinkinderen delen kan die matches nog steeds niet bevatten.. 😇❤️

31 mei 2019 om 20:02

Als je maar een paar seconden verwijderd was heb je het gewoon verdiend. Ajax die het had verdiend en Tottenham die het verdiend sluiten elkaar niet uit.

31 mei 2019 om 21:08

Zo werkt het niet in mijn ogen. De laatste seconden tellen ook gewoon mee, en op dezelfde manier kun je dus zeggen dat Ajax het heeft laten lopen in de laatste seconden en dat Tottenham Hotspurs door is op puur doorzettingsvermogen.

Of iets verdiend is of niet is erg subjectief. Wat vast staat, is dat Tottenham het betere resultaat heeft neergelegd, en dus door is.

31 mei 2019 om 21:15

@buitenspelgoal

dan heb jij nog nooit van het Duitse nationale elftal gehoord. die wonnen elke wedstrijd in de laatste minuut

31 mei 2019 om 22:40

Als Onana niet was begonnen met tijd trekken had de scheidsrechter waarschijnlijk veel eerder afgefloten .

31 mei 2019 om 23:08

Buitenspelgoal, daar heb je een sterk punt. En daar kan ik het niet mee oneens zijn.

31 mei 2019 om 22:06

Sulejmanii,

Naar mijn idee gaat t 2 kanten op. Ja we verdiende als de wedstrijd een minuut minder lang duurde..
En voor de Spurs.. verdienen t ook weer door tot de laatste sec door te gaan voor een wonder. Langzaamaan begint de trots te groeien. Maar teleurstelling overheerst mij nog 😅
Juve- Ajax idd met mn dochter van 10 jr bekeken.. die meid werdt helemaal gek( van de spanning en sensatie).. zo mooi! Die tjekken we idd terug met de (hopelijk) toekomstige kleinkids!

Fijne avond kerel!

1 juni 2019 om 00:43

Goedenavond Kush, het gaat absoluut beide kanten op. Ik doelde meer op het onnodig, meelopen van onze verdedigers terwijl we 2-0 voorstonden. En ja natuurlijk, die pijn blijft wel maar het is zo dubbel het was legendarisch. Maar die wedstrijden van Juventus (doping 96) en Real Madrid (kansloze nederlagen onder Frank in de CL), hebben die frustraties definitief weggepoetst en dat weegt ook zwaar voor mij.

En heel mooi man dat je geschiedenis hebt geschreven met jouw dochter, en inderdaad hopelijk kleinkinderen dat is idd geen garantie! Fijne avond en fijn weekend.

Tja it ain't over till the fat lady sings..
Ook ik had het fantastisch gevonden maar het is voorbij en Tottenham staat erin. Deze uitspraken zullen nog meer werken op de motivatie van de Londenaren, voor zover dat al met een finale nodig is.

31 mei 2019 om 21:09

Maar dit gaat Liverpool toch op de slofjes winnen lijkt me

31 mei 2019 om 21:23

Ik denk dat tottenhamals ze het moeilijk gaan maken. Ik weet het niet maar ik heb het gevoel tottenham gaat winnen. (Misschien omdat dit ucl zo verrassend is)

31 mei 2019 om 21:42

Dat zou je zeggen als je het op papier bekijkt. Ik vind Tottenham veelste geslepen om ze zo uit te vlakken.

Net de persconferentie gezien van Klopp, en moet zeggen dat dit wel een suggestieve titel is. Het woordje 'ook' is bewust weggelaten denk ik. Daarmee bedoelde Klopp dat het twee kanten uit kon, dus dat zowel Tottenham en Ajax aanspraak konden maken op die finale. Zoals de titel nu is, lijkt het alsof Klopp bedoelde dat Ajax het meer zou verdienen, en dat zei hij niet.

31 mei 2019 om 20:22

Dat had ik ook gelijk, waar is het woordje "ook" gebleven.
Klinkt lekkerder als titel denk ik en men is iets eerder geneigd om te klikken cq te lezen.

31 mei 2019 om 21:22

Haha serieus? Dan is dit niet eens meer een mooi gemaakte titel zoals hier altijd verzonnen wordt maar gewoon foutief nieuws quoten. Belachelijk. Alsof nu meer mensen dit lezen..

Klopt niet helemaal. Als ze het hadden verdient stonden ze wel morgen in de finale tegen Liverpool. Ze hebben het zelf weggegeven door veel kansen in de 1e helft in Londent te missen, ook de 1e helft in Amsterdam hadden ze meer moeten scoren maar deden het niet. Tottenham liet maar weer eens zien hoe sluwe ploeg het is in de tweede helft. Begreep echt niet wat Ajax de 2e helft in de Arena allemaal aa het doen was, misschien is dat wel weer de jeugdigheid en gebrek aan ervaring op het hoogste niveau.

31 mei 2019 om 19:57

Dat je iets niet krijgt betekent niet per definitie dat je het dan ook niet verdient.

31 mei 2019 om 20:03

Leg mij dat eens uit, dus Tottenham is onverdient naar de finale?

31 mei 2019 om 20:44

Je snapt toch zelf ook wel dat beide ploegen het verdienden? Of kan dat niet? Nou leg me dan maar eens uit waar ik die interessante literatuur kan gaan bekijken

31 mei 2019 om 21:30

Als Ajax de tweede helft niet als kleine jongens die naar al die spelers uit de Premier League opkijken hadden gespeeld hadden ze het verdient ja. Je kan niet zeggen dat Tottenham het niet verdiende zoals vele hier beweerde. Anders stonden ze niet in de finale namelijk. Het is niet zo dat ze door zijn gegaan met een penalty die ze kregen het laatste minuut uit een schwalbe. Dat is onverdient ja.

31 mei 2019 om 19:58

Ja, bij Barcelona was het zeker ook jeugdigheid en gebrek aan ervaring op het hoogste niveau.. zo kun je alles wel op ervaring gaan gooien.

31 mei 2019 om 20:02

Daarom zei ik ook ''misschien' lag het wel aan gebrek aan ervaring op moment supreme. Heb de Ligt, Frenkie en Ziyech hele rare dingen zien doen die tweede helft in de Arena wat ze normaliter nooit doen. Dus ja misschien is het wel onervarenheid, Barcelona is afgebluft.

31 mei 2019 om 22:00

Misschien was de pijp wel leeg. Misschien was 5 min extra wel teveel. Ja er zijn vele misschien te bedenken maar feit is dat het 10 seconden van de finale af was en dat is pijnlijk. De rest doet er niet toe. Spurs mogen zich opmaken voor een heerlijke finale.

31 mei 2019 om 19:58

Dat klopt natuurlijk ook niet helemaal. Soms verdien je iets, maar krijg je het niet. Ik denk dat ajax het meer verdiende dan Tottenham. Ik hoop iig dat Liverpool morgen wint.

31 mei 2019 om 21:23

Wrm vind je dat Ajax het meer verdiende?

31 mei 2019 om 22:01

Omdat ze 10 seconden voor het eind met aanvallend voetbal in de finale hadden kunnen staan. Dat is een emotionele manier van verdienen en voelt helemaal juist.

Ik ben trots op het seizoen van Ajax maar jesus het doet wel echt pijn om over de CL finale na te denken en dan vooral vanwege de manier waarop Ajax werd uitgeschakeld. Een blijvend litteken voor any Ajax supporter... de titel maakt een hoop goed, maar niet alles... Tottenham is zo onverdiend in de finale gekomen met eerst mazzelntegen Man City en daarna tegen Ajax

31 mei 2019 om 20:00

Mazzel tegen Ajax? Op basis waarvan? Tottenham raakte de lat en paal in de Arena. Daarnaast hadden ze ook meer kansen gecreeerd. Compleet belachelijk als je zegt dat Tottenham met geluk doorgegaan is tegen Ajax. Ik zou eerder zeggen dat ze op basis van karakter zijn doorgegaan. Alle Spurs spelers bleven erin geloven tot de allerlaatste seconde. Ze hebben de finaleplek afgedwongen.

Tegen City hadden ze inderdaad geluk dat de VAR de goal van City (terecht,maar ze hadden het ook niet gezien kunnen hebben) afkeurde en die van Llorrente goedkeurde (was gewoon hands)

31 mei 2019 om 20:06

Twee terechte beslissingen van de VAR is wel geluk maar scoren in de laatste 15 seconden niet? Okee meneer Heskey (denk dat je het zo bedoelt?). On: echt ontzettend ontzettend balen, daar had Ten Hag ook gewoon kunnen zitten. Maar al met al enorm genoten van de "class of 2019". Hopen dat het niet compleet uit elkaar valt.

31 mei 2019 om 20:16

. Blessuretijd is ook gewoon speeltijd. Scoren in blessuretijd zie ik niet als geluk. Maar misschien is jouw definitie van geluk anders dan die van mij.

En als de VAR een moment terugkijkt via de beelden van de verkeerde camerapositie, dan heb je inderdaad geluk. Ze hadden de andere beelden moeten gebruiken en dan kon Shakir ook duidelijk zien dat het hands was

31 mei 2019 om 21:03

Natuurlijk is het enorm zuur en ik had het Ajax zeker gegund om de finale te bereiken, maar met alle respect, de Spurs waren over twee wedstrijden gewoon de betere. Eigenlijk was Ajax twee keer de eerste helft 'beter', maar domineerde Tottenham de tweede.

Al met al gun ik het dalijk beide ploegen in de finale, verwacht ik een geweldige pot. Doodzonde dat ik het niet kan zien

31 mei 2019 om 21:15

Dat begrijp ik niet: volgens jou was Ajax beide keren in de eerste helft beter en Tottenham in de tweede helft, maar toch vind je dat de Spurs beter waren? Hoor je hoe tegenstrijdig dat klinkt?

1 juni 2019 om 03:08

Er zit, leestechnisch, voor mij een enorm verschil tussen ' 'beter' ' en ' dominant '. Ik snap je verwarring enigszins, maar met name met aandacht naar de leestekens zou het duidelijk moeten worden wat ik daadwerkelijk vind.
Ondanks dat, omdat ik het blijkbaar niet duidelijk genoeg heb uitgelegd: Ja Ajax was iets beter dan tottenham in beide eerste helften, ze creëerden goede kansen en kwamen tot scoren, overigens ging het wedstrijd beeld, in mijn optiek, verder vrij gelijk op. In de tweede helft was tottenham zonder twijfel de duidelijk bovenliggende partij, in beide gevallen veel meer dan dat Ajax dat in de eerste helft was. Ajax leek er met name door fouten van de Spurs of gelukjes van eigen zeide er door te komen. Over de twee hele wedstrijden vond ik spurs niet overduidelijk beter, maar wel iets beter dan Ajax, geen onterechte overwinning dus.
Ik hoopte dat dit in mijn eerdere reactie al duidelijk werd. Blijkbaar niet, hoop dat dit jouw vragen beantwoord

Zoals Tottenham geluk had tegen Ajax, had Ajax ook het nodige geluk in eerdere ronden. Zo gaat het nou eenmaal.

31 mei 2019 om 19:52

Hoewel ik persoonlijk niet vind dat spurs geluk had tegen ajax heeft ajax real en juventus gwn weggespeeld...

31 mei 2019 om 20:03

Geluk? Ajax had juist pech dat het niet thuis al met een ruime voorsprong naar Madrid en Turijn ging. Ajax heeft de tegenstanders zo nu en dan scheel getikt.

31 mei 2019 om 21:11

En zo nu en dan is Ajax scheelgetikt. Zo werkt het nou eenmaal.

31 mei 2019 om 21:16

Zo nu en dan? Alleen Tottenham was in de tweede helft beter. Wie heeft Ajax dan scheel getikt?

31 mei 2019 om 23:47

Door wie dan?? Roep niet zomaar wat. Beetje raar.

Ben gecharmeerd van Klopp hoor maar Ajax had het helemaal niet verdiend. De verdiende winnaar staat nu gewoon tegenover Liverpool.
Als de scheidsrechter een discutabele beslissing had genomen, dan had ik daar wel anders naar gekeken. Spurs had de lef, dat Ajax niet had in de slotfase. Spirs moest en hebben het geflikt. No offense

31 mei 2019 om 19:56

Het helemaal niet verdiend? Lekker objectief ben je ook als psv supporter. Tuurlijk heeft spurs meer lef in de slotfase. Die moeten komen omdat ze achter staan.

31 mei 2019 om 20:03

Mickey dit soort reacties zul je altijd blijven houden, maak je niet zo druk man. Trek een biertje open, en een fijn weekend toegewenst Mede-Ajacied.

Komt door stomme tactische beslissingen van Ter Hag. Alleen al het niet meenemen van Ekkelenkamp, die zou de laatste minuut nog goed van pas zijn gekomen door Lucas Moura in een judogreep te houden.

Tja wat kan ik er van zeggen, ben er nog stuk van. Ik kijk niks tot de wedstrijd begint om 9 uur want dan hoef ik niet die 3de goal terug te kijken, die doet bijna net zoveel pijn als die van Iniesta in 2010, dat zie je soms voorbij komen en dan doe ik mijn ogen gewoon dicht... Toch bizar als je nagaat hoe vaak in Nlse voetbal je op t laatste moment t weg geeft terwijl je beter speelt. PSV tegen Milan, Nederland in de Wk's van de jaren 70, Ajax tegen Spurs, Nederland tegen Spanje ook (kregen gewoon de beste kansen).
Ach ja mannen, ik ben bloedje trots en kan er al een beetje mee leven, maar morgen zal t kijken toch heel veel pijn doen. Het is dat Gini en Virgil mee doen, maar anders had ik m best wel eens over geslagen.

Ik verdien ook veel meer dan dat ik krijg, alleen mijn baas werkt niet mee.

31 mei 2019 om 21:51

Daarom ben ik eigen baas, dan hoef je je niet achter dit soort gejank te verschuilen.

Ondanks dat ik heel erg genoten heb van dit Ajax . Ajax is verdiend uitgeschakeld , Tegen Tottenham hebben ze zowel uit als thuis het eerste half uur gedomineerd . De rest van beide wedstrijden werden ze volledig overlopen . Geloof me Ajax had tegen Liverpool geen schijn van kans gehad .

1 juni 2019 om 01:15

Klopt l8verpoolis zeker een maatje te groot voor Ajax dat mag zeker duidelijk wezen. Liverpool heeft weinig wedstrijden verloren in dit toernooi

Te pijnlijk eigenlijk dat we het weer over moeten hebben.

Ik hoop dat Liverpool morgen een geweldige wedstrijd speelt en dik verdiend van Tottenham gaat winnen. Niks ten nadele van de Spurs, een prachtige club, maar de gedachte dat Ajax in finale had kunnen staan en hem zelfs had kunnen winnen vind ik te pijnlijk eerlijk gezegd. Dan is het idee dat je de finale waarschijnlijk niet gwonnen zou hebben wat prettiger, hoewel Spurs - Liverpool natuurlijk een hele andere wedstrijd is dan Liverpool - Ajax en je het nooit met zekerheid kan zeggen.

Ik hoop voor Virgil en Gini dat Liverpool morgen de CL pakt . Maar t is in mijn ogen een titel om snel te vergeten . Liverpool heeft maar liefst 4x verloren in de CL dit seizoen .

Ik kijk alle champions league finales en wedstrijden. Hopelijk wint Liverpool ben zelf ook Ajax fan maar gun het van dijk en klopp helemaal. Fantastische coach.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren