Soldierr
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 31 mei 2008
  • Soldierr
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 2.535
  • jaar (--)
  • Rotterdam
  • 1
Persoonlijke berichten
18 juli 2011 om 13:33
#3

Haha geen probleem, je hebt gewoon gelijk. Twente haalt bij lange na niet om zich topclub te noemen. Laat ze maar eerst internationaal gelden met tastbare prijzen voor de komende laten we zeggen 8 jaar lang. Een groot stadion hebben, en ga zo maar door je kent het wel.

Alhoewel ik veel sympathie heb voor Feyenoord hoop ik echt dat de spelers en vooral Vlaar hard op hun mond gaan vallen. Echt respectloos hoe ze Been hebben behandeld vind je niet ?

10 maart 2017 om 22:24
#9

Het lijkt mij op zicht wel een goed idee om een competitie met enkel echt gras op te stellen.

Dan heb je 12 teams en dan spelen ze gewoon 2 keer thuis en 2 keer uit tegen elkaar. Dat zijn dus 48 wedstrijden per jaar. Klinkt heel veel maar dan ben je genoodzaakt om meer jeugd in te brengen en heb je ook meer geld aan kaartverkoop. Ook komt er door deze ontwikkeling ruimte voor een 3de professionele competitie. De Eredivisie, de jupiler leage en de 3de divisie. Zo is er voor elke speler een platvorm om ervaring op te doen.

Ook speel je alleen nog maar tegen ploegen van niveau en maar liefst 48 keer. Je moet dus een brede selectie hebben van 24 man. 8 dure aankopen. 6 breedte aankopen en 10 jeugdspelers om waar wat te noemen. Moet je dan eens over 5 jaar voor de lol naar het Nederlands elftal kijken. Nu hebben we eigenlijk een competitie met maar weinig weerstand een wedstrijd per week waarvan de tegenstander nauwelijks niveau heeft of op een veld speelt waar het zoveelste talent zijn knieã«n naar de knoppen speelt.

Ook moet gewoon elke topploeg uit een grote stad een jong elftal hebben wat dan op het 2 of 3 niveau speelt. Nu spelen ze voor spek en bonen omdat ze toch niet kunnen promoveren.

Leuk verhaaltje vast niet waterdicht maar straks missen we de titel omdat we 3 weken voor Ajax Feyenoord 7 spelers kwijtraakte aan deze vorm van competitie vervalsing. En dan tel ik Vilhena mee omdat de week voor Feyenoord Psv er veel zwaardere overtredingen werden gemaakt door Arias en van Ginkel maar deze natuurlijk moesten meespelen om het draaiende Feyenoord neer te krijgen.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 30 januari
Alireza Jahanbakhsh blijft Feyenoord trouw. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren