Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus rondt transfer van Mohamed Ihattaren af

Laatste update:

Juventus heeft de komst van Mohamed Ihattaren afgerond, zo weten Fabrizio Romano, het Eindhovens Dagblad en Goal-journalist Romeo Agresti te melden. De Italiaanse topclub heeft de negentienjarige aanvallende middenvelder ingeschreven en zal hem direct op huurbasis naar Sampdoria sturen. Het is vooralsnog onduidelijk wat voor bedrag PSV overhoudt aan het vertrek van Ihattaren.

Ihattaren raakte deze zomer op ramkoers met PSV. Zaterdag 31 juli kondigde PSV aan dat hij een individueel trainingsprogramma zou volgen op de PSV Campus. De club verweet het talent dat hij 'een aantal afspraken met de club niet is nagekomen'. Ihattaren werd niet geselecteerd voor de Champions League-duels met FC Midtjylland en de wedstrijd tegen Ajax om de Johan Cruijff Schaal. Even daarvoor had hij zich voor de vijfde keer in acht maanden tijd ziekgemeld.

Ihattaren is afkomstig uit de jeugdopleiding van PSV. Hij debuteerde in januari 2019 onder leiding van Mark van Bommel en maakte met name in de eerste seizoenshelft van 2019/20 een goede indruk bij PSV. Ne de onderbreking van de competitie door het coronavirus wist Ihattaren zijn oude vorm niet meer te hervinden. Onder trainer Roger Schmidt was hij nooit zeker van een basisplaats. Voor Ihattaren is de teller bij PSV gestokt op 74 duels, waarin hij 10 keer scoorde en 11 assists gaf.

Het bleef lang onduidelijk waar de toekomst van Ihattaren zou liggen. “Als het aan de trainer van PSV ligt, belandt Ihattaren op dood spoor. Ik zal er alles aan doen om dat voorkomen”, zei zaakwaarnemer Mino Raiola eerder deze week in gesprek met De Telegraaf. Ihattaren werd eerder gelinkt aan AS Monaco, maar tekent nu dus bij Juventus. La Vecchia Signora verhuurt hem direct voor één seizoen aan Sampdoria, de huidige nummer dertien van de Serie A.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind dit heel jammer, het is een beetje hoe de grote clubs nu werken. Hier maak je geen verlies op. Een verantwoord risico. Maar al die verhuur constructies zorgen ervoor dat de grote clubs nog machtiger worden en de kleinere clubs genoodzaakt zijn om idd die spelers te huren, want spelers als Iha, Odegaard, heel jong Chelsea etc zijn nu ook al niet meer te halen door de clubs waar ze eigenlijk naar toe moeten om stappen te maken. Maar zeg maar eens nee tegen een grote club. Dat snap ik ook wel. Edit: maximaal aantal contractspelers lijkt me een oplossing. Iemand een ander idee?

31 augustus 2021 om 13:50

Een kleine club kan een risico zoals dit moeilijk riskeren. Snap dat Juve dit risico wil nemen en voor een talent als Ihattaren alleen maar mooi dat ie uiteindelijk nog steeds bij een grote club onder contract staat.
Hoop op succes voor Ihattaren en dat de nieuwe omgeving bevrijdend voor hem gaat werken.

31 augustus 2021 om 13:59

Een kleinere club voor 2, 3 jaar (bv AZ, Vitesse) zou mijns inziens heel erg goed zijn voor een Iha. Ik begrijp hem echter wel, tuurlijk, zeker financieel, maar het is imo totaal niet de perfecte manier om alles qua voetbalmogelijkheden uit je carrière te halen.

31 augustus 2021 om 14:04

Net of een stap terug naar de subtop wel altijd goed uitpakt. Maher deed dit bijvoorbeeld en zit nog altijd bij Utrecht.

31 augustus 2021 om 14:09

Benz, tuurlijk niet altijd. Maar als het een mentaliteitsdingetje is, lijkt me een stap terug waar het wat minder automatisch gaat allemaal en waar je wat harder moet werken echt een betere stap.

31 augustus 2021 om 15:05

Maher vertrok pas naar Twente (en kort daarop AZ) toen ie 25 was. Ihattaren is 19 jaar oud en zat al bij PSV.

31 augustus 2021 om 13:52

Volgens mij bestaat dat al in de PL? Het gaat er ook een beetje om volgens mij wat voor contracten dan. Als je alle jeugdspelers meerekent heb je als club al heel snel 30 contractspelers.

31 augustus 2021 om 13:55

Guido, maar je kan onderscheid maken in eigen jeugd, jeugdspelers, eerste elftal spelers, verhuur en weet ik wat allemaal. Maar een maximum ipv onbeperkt (Chelsea verhuurde volgens mij bv twee jaar terug iets van 48 spelers oid.). Want ze hopen allemaal op dat ene goudmijntje/supertalent, wat al die andere aankopen met verhuren helemaal vergoelijkt. Net als de transfersommen die ze daar uiteindelijk voor krijgen. Voor de topclubs dus win win, terwijl voor die talenten stabiliteit en veel wedstrijden spelen waarschijnlijk vaak het beste is.

31 augustus 2021 om 15:16

Begrijp me niet verkeerd, ik ben het helemaal met je eens. Ik dacht alleen een jaar of twee jaar geleden iets te hebben gelezen over zo'n regel in de PL juist om de reden die jij beschreef

31 augustus 2021 om 14:16

Kleinere clubs hebben tot de laatste dag de kans gehad om hem op te halen. Ik heb van geen enkele interesse gehoord vreemd genoeg.

31 augustus 2021 om 14:40

Meneer wil graag een vorstelijk salaris, daar zullen kleine clubs niet aan kunnen voldoen. Daarnaast, waarom zou hij ingaan op aanbiedingen van kleine clubs?

31 augustus 2021 om 15:45

Nouja ik zie hem bij AZ eerder opkrabbelen dan bij Juventus en sampdoria. Verder is az misschien wel beter dan sampdoria. Enige is het geld idd en misschien een ander land, compleet andere omgeving...

31 augustus 2021 om 16:30

Geen idee. Ik dacht misschien goed voor zijn carrière. Maar ik ben en ken Mo niet dus ik heb geen idee of hij dat zo willen.

31 augustus 2021 om 14:27

Ja en maximaal aantal huurspelers dan los je een hoop op. Per club 1 huurspeler dan kunnen de grote clubs hun spelers ook niet kwijt.

31 augustus 2021 om 14:35

Dan komen er overal wel jongteams in profcompetities lijkt me. Dat is ook geen goede evolutie.

31 augustus 2021 om 14:33

Zo werkt het toch overal? Ajax haalt in Nederland ook de grote talenten weg die bij kleinere clubs waarschijnlijk eerder kans zouden hebben op speeltijd.

31 augustus 2021 om 14:40

Lierse, er zijn echter zoveel verschillen.... 1. Ajax haalt (bijna) nooit spelers om direct te verhuren.. 2. Het is nu een ander land. 3. Bij Ajax heb je echt meer kans op speeltijd als jongere dan bij Juve.

31 augustus 2021 om 14:44

Nee omdat Ajax het geluk heeft een B-elftal te hebben dat rondloopt in een profcompetitie. En natuurlijk heb je meer kans op speeltijd bij Ajax want dat is een lager niveau. Maar zo een Pierie had echt niet minder kans op speeltijd bij Ajax op het moment van zijn transfer dan Ihatarren nu bij Juventus.

31 augustus 2021 om 14:50

Nee joh, je hebt helemaal gelijk Lierse. Te slecht voor psv, maar kans op speeltijd bij juve!

31 augustus 2021 om 14:52

Waar zeg ik dat hij kans heeft op speeltijd?

Dat is uiteindelijk toch een fantastische stap voor Mo! Nu nog waarmaken uiteraard.

31 augustus 2021 om 13:49

Begrijp dat je het fantastisch vindt, Juve, maar wat heeft ie daar nou daadwerkelijk te zoeken? Straks eindigt ie als Bouy. Misschien maar eerst een aantal jaar stabiel bij een kleinere club ipv nu 3 jaar te worden verhuurd aan verschillende clubs? Of gaat het om het geld? Als ik toch dat talent zou hebben, zou ik toch het maximale uit mijn potentie willen halen (en dan bedoel ik nog niet financieel) En een paar jaar lang verhuur lijkt me niet het beste.

31 augustus 2021 om 13:54

Dit is toch volkomen zijn eigen schuld Formus? Hij had genoegen kunnen nemen met zijn positie bij PSV en uit kunnen groeien tot een topspeler, hij kiest echter voor deze weg om (het zomaar even te zeggen) weg te rotten bij Juventus. Het is zonde, maar volledig aan zichzelf te danken. Zoals vaker geroepen, denk ik dat we Mo over 5 jaar weer in de Eredivisie zien bij bijv Pec.

Edit: Of geef je kritiek op de manier van handelen van Juve zelf? Dan heb ik het verkeerd gelezen.

31 augustus 2021 om 14:01

Aguerooo, tuurlijk zijn eigen schuld, maar het is zooooo zonde. Dit kan toch never nooit de beste stap zijn sportief? Hoeveel van die verhuurspelers van bv Chelsea hebben het nou echt gered in de top? Mount. En die heeft volgens mij best een sterk karakter. Maar wie nog meer? (Lukaku tel ik niet mee, want dat liep heel anders). Edit: kritiek op Iha, Juve en het systeem 😉

31 augustus 2021 om 14:05

Hij gaat speen in de seria a bij sampdoria.. vind je dat geen goede stap?? Vlieguren maken in de serie a bij een ploeg zonder verwachtingen.

31 augustus 2021 om 14:10

@formus Mo overschat zichzelf gewoon een beetje, hij denkt dat hij er al is terwijl hij nog zoveel stappen moet maken. Inderdaad slagen verhuurspelers nooit heel snel, vaak worden spelers wie echt goed zijn ook gewoon gebruikt en de rest word gewoon verhuurd om te kijken hoe ze het doen, doen ze het echt extreem goed (komt nauwelijks voor), dan krijgen ze wel een kans in het volgend seizoen, doen ze het oke/degelijk dan worden ze vaak al afgeschreven en dus verkocht voor winst. We gaan het iig zien.

31 augustus 2021 om 14:12

RaDO: Om volgend jaar weer aan een andere club verhuurd te worden? Of als het even niet loopt, weer terug naar Juve en weer een andere club voor de verhuur? Als je echt ballen hebt, ga je een stap terug doen om daar aan je mentaliteit te werken om uiteindelijk te leren knokken. Nu is er nog steeds het gespreide bedje, want het vangnet Juve blijft er (incl riant salaris).

31 augustus 2021 om 14:28

@Formus, Daley Blind, Jan Vertongen zijn ook verhuurd

31 augustus 2021 om 14:28

@formus, Reece James en Christensen zijn ook basisspelers bij Chelsea na verhuur aan league 1/bundesliga.

31 augustus 2021 om 15:11

Blind en Vertonghen waren jeugdspelers ipv aankopen om direct weer door te verhuren.

31 augustus 2021 om 16:31

Maverick, toch echt anders, want Blind kwam uit de eigen jeugd en Vertonghen speelde er ook al een tijdje. Daar ging het echt om ervaring op te doen. Ze waren de jeugd ontgroeid. En Ajax biedt qua jeugdspelers echt wel wat meer mogelijkheden dan Juve. Gewoon omdat ze zo zijn en omdat het niveau in NL wel wat lager is. Dus als het bij PSV al niet lukt, waarom bij Juve wel?

31 augustus 2021 om 16:37

Prime: ik gaf misschien zelf het verkeerde voorbeeld, want Mount kwam ook uit de eigen jeugd. Ik bedoelde meer aankopen die direct een jaar hier, een jaar daar verhuurd worden of aangekochte jeugd voor wie hetzelfde geldt. Moet zeggen dat ik Christensen nog steeds geen topper vind, maar ok, hij speelt aardig wat. Maar hij is ook stabiel uitgeleend aan BMG. Ik meende voor twee seizoenen? Daar zit wel meer een idee achter dan een jaartje hier, jaartje daar.... Reece is toch 1 jaartje in zijn eigen land verhuurd? Dat vind ik ook al weer anders. En over hoeveel hebben we het de laatste tig jaar. 3? waarvan 1 (evt 2) vaste basisspelers? Niet heel veel.

31 augustus 2021 om 13:52

Bouy 2.0 …. Hier is helemaal niks fantastisch aan. Is gewoon een vriendendienst tussen Neved en Raiola, een noodoplossing. Wanneer Juventus echt een plan met hem had hadden ze hem in juli al opgehaald.

31 augustus 2021 om 13:59

@baradona. Precies dit. Echt triest en eeuwig zonde van het talent wat Ihattaren heeft. Weet 100% zeker dat zijn fratsen niet geaccepteerd wordt bij de Italianen.

31 augustus 2021 om 14:38

Gaat Ihataren dan ook een heel zware blessure hebben?

31 augustus 2021 om 14:39

Ah je bedoelt die Bouy die bij PEC ook geen potten kon breken? En als die bij Ajax was gebleven dan was het zeker een speler geworden voor de Europese top? Het is allemaal niet zo simpel. Soms zijn spelers gewoon niet zo goed als mensen denken. Talenten in de jeugd lopen er genoeg, maar wie het uiteindelijk ook echt halen zijn er toch vrij weinig.

31 augustus 2021 om 14:11

@bruma een mooie stap? naar Sampdoria? ja juve heeft er dit seizoen meer spelers lopen bij Samp. hoeveel van die spelers komen er uiteindelijk weer terug naar juve na verhuurd te zijn geweest? ik moet het eerst maar zien met Mo want het wordt een loodzwaar karwei om uberhaupt een basisplaats te veroveren bij Samp

31 augustus 2021 om 13:53

Wat de fuck heeft het er nou weer mee te maken dat hij meer verdient dan de mensen hier? Het is gewoon een ongelofelijke domme beslissing van Ihatarren en er zijn meer voorbeelden van dezelfde situaties die mis zijn gegaan dan succes verhalen. Beetje erg kinderachtig je reactie HZ7-22

31 augustus 2021 om 13:56

Die wens ik veel sterkte in het leven. Maar uiteindelijk zullen ze zich vast vermaken

31 augustus 2021 om 13:59

Want geld is waar het om draait? Volgens mij telt het sportieve nog meer hoor.

31 augustus 2021 om 13:52

Rowano, nee, maar aan andere dingen wel, dat is al gebleken. Als hij een tiende van de mentaliteit van een Kuijt had, was t een wereldtopper geworden. Zie het nu somber in.

31 augustus 2021 om 13:55

Zolang ik dan maar weer verder ben dan jij bent he Rowano. Simpele ziel.

31 augustus 2021 om 14:01

Wat een ongelofelijke schijtreactie zeg

31 augustus 2021 om 13:55

Ook bij ons zal hij dan snel weggestuurd worden. Zuidam zal ook wel drie keer nadenken voor hij weer een probleemgeval binnen haalt. Bij Labyad ging het goed maar zowel Bazoer als Tannane zijn gefaald bij Utrecht.

31 augustus 2021 om 13:55

Ja precies, hij heeft het op een aantal wedstrijdes na helaas niet kunnen waarmaken in de eredivisie. Dan is het super stom dat je naar een competitie gaat waar het niveau 2x zo hoog

31 augustus 2021 om 14:13

Ik zou zeggen, we kunnen het nu al bestempelen als mislukking, maar daar is het nu nog wat te vroeg voor. Ja er zijn voorbeelden dat het niet goed gegaan is, maar laat hem eerst maar eens een jaar ballen bij Sampdoria kijken we hoe hij het daar gedaan heeft en kunnen dan nog zeggen mislukking. Velen die roepen hij gaat mislukken en al voorbeelden aanhalen bij wie het idd fout is gegaan, klinken in mijn ogen een beetje gefrustreerd, omdat hij het hier niet gemaakt heeft en nu meer knaken gaat opstrijken bij Juve. Laten we afwachten hoe het gaat. Ik geloof wel dat PSV er alles aan gedaan heeft om hem op een ander pad te krijgen, dit mislukt en Raoila spreekt hem ook niet aan, maar zoekt een andere club. Zo kan het ook.

31 augustus 2021 om 13:53

Je kunt gedreven mensen nooit afschrijven, Vardy ging van fabriek werker naar de PL, Van Persie was op dezelfde manier vertrokken als Ihattaren en we kennen vele andere met een soortgelijke verhaal. Mensen die dit soort opmerkingen maken hopen dat Ihattaren faalt maar dat zegt meer over jou dan hem als je een 19 jarige afbrand.

31 augustus 2021 om 14:08

Van Persie is helemaal niet op dezelfde manier vertrokken als Ihattaren, aan de profmentaliteit en werkethiek is nooit iets mis geweest bij van Persie, totaal niet te vergelijken op wellicht na dat ze allebei trotse gasten zijn met een sterke eigen wil.

31 augustus 2021 om 15:04

Dat is niet waar, ik heb het over Van Persie bij Feyenoord voordat hij naar Arsenal ging. Robins probleem was dat hij geen reserve kon zitten en hij was zeker niet de makkelijkste, eigenwijs en slechte mentaliteit noemde men het toen dus ik zie zeker veel parallellen. Beide zijn enorm getalenteerd maar men weet niet hoe ze moeten omgaan met dit soort jongens in Nederland. Toen Van Persie naar Arsenal ging werd hij ook niet gehaald voor de eerste en Arsenal is heel geduldig met hem geweest want zijn talent stond buiten kijf, hopelijk zal Ihattaren dezelfde weg bewandelen.

31 augustus 2021 om 15:27

Dat is wel waar, noem mij incidenten uit die tijd rond v Persie? Omdat hij een keer een vrije trap afpikte van v Hooijdonk? Bij Ihattaren kan ik zo een waslijst noemen die hier op vz al tig keer voorbij is gekomen. Van Persie was veel beter en talentvoller dan Ihattaren.

31 augustus 2021 om 15:55

Remko hoe oud ben je? Bert Van Marwijk zette hem letterlijk bij de reserves neer omdat Robins mentaliteit zogenaamd niet goed was en hij er genoeg van had. Dit was dan ook de reden dat Van Persie uiteindelijk vertrok. Zoek er verder niet teveel achter, Ihattaren is mss meer in het nieuws geweest maar ze vertrekken om exact dezelfde reden.

31 augustus 2021 om 16:29

aycaramba, denk je oprecht dat Iha het nog gaat redden op deze manier? Ik hoop het echt, maar heb er echt een hard hoofd in.

31 augustus 2021 om 16:44

Ik ben 36 en jij? Bert van Marwijk zette hem op de bank en niet bij de reserves volgens mij en dit kwam omdat hij zichzelf meer als vedette zag en zijn contract niet wilde verlengen omdat hij veel meer salaris vroeg dan de club wilde bieden. Toen heeft Feyenoord ervoor gekozen hem te verkopen voordat hij gratis de deur uitliep maar ik kan ernaast zitten.

31 augustus 2021 om 19:00

Sowieso hadden incidenten met Van Persie te maken met een stukje ego. Van Persie is voor zover ik weet niet op de training verschenen met een pens. Daarnaast meldde hij zich ook niet om de paar weken ziek en waren er ook geen verhalen dat hij schijt had aan de voedings- en trainingsschema's. Dat is nogal een verschil.

Veel succes Mo. Hoop dat je wat leert in Italië, want anders zal je loopbaan snel achteruitgaan. Maar we laten ons graag verrassen

De beste optie voor zowel PSV als Mo er zit momenteel geen toekomst voor hem in bij PSV

Mooie stap voor Mo! De Italiaanse league past mooi bij zijn manier van spelen. Zie hem wel schitteren, niet meteen bij Juve. Maar naar dat niveau kan hij wel toegroeien.

Zonde dat het zo eindigt voor beide partijen. Nu is het aan Mo om te knallen en laten zien dat het niet alleen aan hem lag. Als hij daar weer ziek begint te melden etc kun je hem over een paar jaar verwachten bij Fc Twente.

Mooi dat het rond is. Beste voor alle partijen. Scheelt weer salaris en een heleboel gedoe. Hopelijk hebben we een goed doorverkooppercentage in het contract laten zetten.

Echt jammer hoe het is gegaan met deze jongen. Zijn mentaliteit verbaast mij echt, hopelijk kunnen ze hem in Italie een paar mentale tikken geven, zodat hij wat slimmer gaat nadenken.

31 augustus 2021 om 13:45

Denk dat die daar sws snel volwassen zal (moeten) worden. Heeft niet meer de veilige omgeving van familie en vrienden in de buurt. Miss dat dit juist wel goed gaat uitpakken voor hem.

31 augustus 2021 om 15:13

Heeft niet meer Schmidt die zijn carrière saboteert en kapot maakt bedoel je, Ihattaren moet vooral weg uit Nederland want hier heb je een vergrootglas voor alles wat hij doet, hij is wel gwn 19 hé

Bakkali, Labyad, Aissati en Ihattaran. Het begint een mooi rijtje te worden. Ik ben wel echt fan van ihattarran want hij kan verschrikkelijk goed voetballen. Tijdens de periode van Mark van Bommel als coach was hij 1 van de weinige lichtpuntjes. Toch heeft hij maar bar weinig rendement behaald. Daarnaast denk ik dat hij snelheid mist voor de echte top. Oh en niet alleen dat: mentaliteit. In het veld en buiten het veld gewoon lui. In het moderne voetbal past Mo niet zo goed. Ik denk daarom ook dat hij niet veel meer gaat bereiken dan de bovegenoemende namen in het rijtje. Nu beland je in Italië als nobody waar je de taal niet machtig bent. Ik denk dat het echt niks meer gaat worden. Heel zonde. Ik vind het echt jammer.

31 augustus 2021 om 13:46

Al die jongens die jij noemt waren super talenten en staken er met kop en schouders uit in de jeugd maar idd allemaal niet geworden wat we hoopten. Troost is wel dat ze allemaal voor hun 30 ste miljonair zijn geworden.

31 augustus 2021 om 13:57

En hoeveel van die jongens zullen op hun 40ste blut zijn door een serie van slechte financiele beslissingen? Want dit zijn jongens die sportief de ene verkeerde keuze na de andere gemaakt hebben. Kans is bestaande dat ze financieel ook niet altijd de meest verstandige keuzes maken... Je ziet die jongens dan op 19de in een wagen van 150K rijden... tja...

31 augustus 2021 om 13:59

@itstom,

Denk je ook niet dat het een groot deel aan de club ligt dat hij lui was?
Hij is vanaf zijn jeugd op handen gedragen, dan gaan die jongens een bepaalde arrogantie krijgen en denken dat iedereen alles voor ze oplost. Onder van Bommel gebeurde dit ook nog. Als hij dat al meteen had aangepakt, was hij nu waarschijnlijk een van de besten van de selectie in Eindhoven.

Power move! goed gedaan Ihattaren laat iedereen de mond snoeren! Hopelijk een amrabat effect binnen paar jaar dikke contract in Italie en wel de waardering die je verdient.

31 augustus 2021 om 14:00

Welke waardering verdient hij nu?

31 augustus 2021 om 14:02

Waardering die je verdiend? Oja, op basis van zijn inzet en instelling natuurlijk.
On: Ik hoop echt dat de knop bij hem omgaat en hij zich realiseert dat hij nu keihard moet gaan knokken en hard moet gaan werken. Aan zijn talent zal het niet liggen. Succes Mo!

Ik hoop voor hem dat hij niet hetzelfde pad bewandelt als Bouy want dat was pijnlijk voor zo'n talent. Wel goed dat die dan de stap maakt naar Sampdoria. Daar moet die dan wel presteren anders kom je bij Juventus nooit aan de bak. Zou ook voor het Nederlands elftal gewoon goed zijn als die zijn potentie waar kan maken. Hopelijk doet een nieuwe omgeving wonderen voor hem. Want voetballen kan die echt wel.

De vraag waar iedereen naar benieuwd is is de prijs. Wat heeft juve voor mo betaald ?
Blijft het echt jammer vinden dat het zo verlopen is. Ik zie alleen maar verliezers. Zowel mo als psv .. op deze leeftijd al naar het buitenland ..
Hopen dat die jongen gaat knallen bij Sampdoria en daarna bij juve en dat hij toch nog een mooie carrière krijgt.

Echt super benieuwd hoe hij het gaat doen, ik ga zeker kijken! Als mentaliteit een probleem is bij hem, wordt dat al helemaal in Italië een probleem met de (tactische) discipline daar… maar zou wel mooi zijn als bij Sampdoria verder gaat helpen. Pas de 2e Nederlander bij Sampdoria sinds Seedorf(die daar slaagde).

31 augustus 2021 om 13:55

Ruud Gullit heeft er ook nog gespeeld

31 augustus 2021 om 14:16

Klopt! Scherp, ook Gullit inderdaad. Sterker nog, was daar succesvoller dan Seedorf(alles gespeeld, 3 goals, prijsloos,8e) en Gullit 15 goals en 1 Coppa italia, 3e geworden!

31 augustus 2021 om 13:59

Misschien is dat juist wat hij nodig heeft - een schop onder zn kont in een andere omgeving. Hoop het beste voor hem, een creatieve speler als hem kan Nederland goed gebruiken

Sampdoria is wel fijn. Kijken of hij dat niveau aan kan. Zo ja, kan hij daar lekker blijven. Blijkt hij ineens heel goed te zijn, dan kan hij bij Juve eventueel op de bank.

Kan hij er helemaal niks van? Dan lekker naar een rechterrij team uit NL/België ofzo

fijn dat Juventus Mo meteen door verhuurd naar Sampdoria dat is een mooie eerste stap om te wennen aan het niveau in de Serie A

eens zien welk niveau hij gaat halen en waar zijn lat komt te liggen

De beste oplossing voor alle partijen. Ik hoop van harte dat het grote talent van weleer er weer uit komt en gun hem het allerbest. Het blijft wel eeuwig zonde dat het nooit zo goed is gaan lopen als in dat eerste seizoen. De tijd van aanwijzen van schuldigen is voorbij, het is gegaan zoals het is gegaan. Hopelijk hervindt hij zijn voetbalgeluk in Italië.

Als hij echt het wereldtalent bezit die iedereen hem heeft toegeschreven dan zou die het ook in de Serie A kunnen waarmaken. Anders is het gewoon weer de zoveelste omhoog gehypte talent die ook bij een normale situatie niet veel verder heeft geschopt bij PSV.

Oh dus omdat een Ibrahimovic niet goed was met Guardiola eindigde hij bij PEC? Oh wacht .. en zo zijn er nog veel meer voorbeelden van. Zo negatief al die reacties, Erg jammer

Gefeliciteerd jongen. Raiola heeft weer eens bewezen dat hi tot veel in staat is.
Psv en dan met name Schmidt zal blij zijn, nu komt er ruimte op de begroting om een andere renner yte halen.
Jammer dat ze bij Psv de waarde van deze jongen niet zagen en zo met hem gesold hebben

31 augustus 2021 om 14:05

Jammer dat Ihattaren de waarde van PSV niet inzag en zo met de club gesold heeft. Schmidt had 'm anders kunnen benaderen, maar Ihattaren had zich nooit zo mogen laten gaan. Dat soort trekjes krijg je er niet ineens uit in een nieuwe en moeilijkere omgeving. Ihattaren zal nog bergen moeten verzetten om zich te herpakken.

31 augustus 2021 om 14:16

Toch apart dat hij tot de beste spelers van Nederland behoorde onder Bommel.
Hij was zo goed dat hemel en aarde werd bewogen om hem voor het Nederlands elftal te laten kiezen. Voetballers met een dubbele nationaliteit zullen zich wel bedenken om direct voor Ned. te kiezen. Dat wil niet zeggen dat ze na Boussatta en nu Ihataren en masse niet meer voor Nedrland zullen kiezen. Dat gaat te ver, maar het is een smet.
Zijn waarde uitgedrukt in geld schoot omhoog, niveau Lozano.
Een paar maanden Schmidt en die jongen kan er niets meer van, de aanhang die hem ook bewierookte kaffert hem uit, wil niets meer van hem weten. De liefde was niet oprecht, was vals .

31 augustus 2021 om 14:47

Dat is echt de grootste onzin. Er is geen speler ter wereld die zich 4 keer ziek kan melden in nog geen jaar tijd, telkens nee-schuddend op de bank kan zitten, een seizoen lang niet fit hoeft te zijn en daarbovenop ook nog nauwelijks iets laat zien. Dat is geen valse liefde, maar een teken dat mensen er klaar mee zijn. Sommigen staan echt volledig gekleurd in deze discussie. Misschien omdat ze zich op de 1 of andere manier met hem identificeren of gewoon een hekel hebben aan Schmidt of PSV, maar de streken die Ihattaren uit heeft gehaald zijn gewoon funest bij elke trainer en bij elke club. Overigens viel dat hemel en aarde bewegen wel mee. Verder bedenken jongens met een dubbele nationaliteit zich al met grote regelmaat, dus er verandert werkelijk niets. Maar goed, jij wil schijnbaar geloven dat Ihattaren hier het slachtoffer is tussen de problemen tussen hem en PSV. Tja, ga je gang.

Wat zitten hier toch veel spelers die hem misgunnen. Om hem nu te vergelijken met andere spelers vind ik raar. Deze jongen is uitzonderlijk goed, en was zelfs in het jaar van van Bommel de beste speler in de ED.

Iedereen hypte hem, en nu kan hij zogenaamd niets meer.
Ik denk dat met de juist (bege)leiding, dat hij gewoon nog kan uitgroeien tot het talent dat hij was.
Hij is in Eindhoven altijd op handen gedragen, en ineens kwam er een trainer die dat niet toe liet, dan ligt de fout toch ook wel gedeeltelijk bij de club lijkt me. Je had hem in de jeugd al strakker moeten houden.

31 augustus 2021 om 14:16

Hij is nooit de beste speler in de eredivisie geweest. Strakker houden in de jeugd? Je kan ook gewoon normaal doen zoals de rest om je heen, omgekeerde wereld dat je het nu in de schoenen van de club schuift. Als ik me op mijn werk niet gedraag word ik gewoon buiten gezet zonder pardon en terecht.

31 augustus 2021 om 14:34

@remko15,

Waar 2 vechten zijn 2 schuldig toch ?!
Omgekeerde wereld dat jullie alles in zijn schoenen schuiven kan ik ook zeggen.

Als jij op het werk uitzonderlijke talenten hebt en er wat mee doet kan jij ook meer uitvreten dan de rest. Dan zal je ook niet direct ontslagen worden.

31 augustus 2021 om 15:31

Mo is een individu, met de situatie Schmidt zou je idd kunnen zeggen waar 2 vechten hebben 2 schuld maar Psv is een hele organisatie, met trainers en begeleiders. Denk je nou echt dat die tegen hem vechten? Als zelfs een Mart van den Heuvel je laat vallen is het gewoon je eigen schuld, er is niemand die meer geduld en ruimte geeft aan spelers om zichzelf te zijn als hij. Hij heeft het er zelf naar gemaakt en daar is er maar één schuldig imo.

Tja, en nu is het plots 5 voor 12. Ik snap dat het geweldig is om Juventus op het CV te hebben, maar dit is duidelijk een kunstje van Raiola. Die heeft gewoon staan lobbyen, want zoals baradona hierboven al ergens aangaf hadden ze hem allang opgehaald als ze er echt een plan mee hadden. Ik hoop dat hij het tij kan keren, maar dat wordt echt een zware opgave. Ik ben ook wel benieuwd hoe hij reageert als de coach van Sampdoria zou besluiten dat z'n concurrenten beter zijn, maar dat is hypothetisch.

Wat een loos bericht zeg, na de eerste twee zinnen volgt werkelijk niets nieuws!

OT: benieuwd hoe Ihattaren zich staande houdt in een omgeving die waarschijnlijk een stuk minder vergevend zal zijn op zijn grillen, wangedrag en onprofessionaliteit, waar hij bovendien de taal niet spreekt en er redelijk snel zal moeten staan: geen potten breken bij Sampdoria volgend jaar is de opmaat voor een carriere die na verhuurperiodes aan Sassuolo, Spezia en Cagliari via pakweg Mainz of Sivasspor uitkomt bij FC Twente. Ironisch hoe een jongen die de potentie heeft om elke opponent dol te spelen, in zichzelf zijn grootste tegenstander vindt. 'niemand maakt mij kapot', riep hij vorig jaar eens. Zichzelf buiten beschouwing latend klopt dat volledig.

Ik hoop voor Mo dat hij zijn oude niveau daar gaat halen en via een omweg toch nog zijn belofte gaat invullen. Dit was voor allebei de partijen nu denk ik de beste oplossing. Mo kan met een schone lei beginnen bij een nieuwe club. En bij PSV kan het weer gaan over de spelers die spelen ipv de spelers die niet spelen. Er zijn aan beide kanten dingen misgegaan. Wat mensen vergeten is dat Mo vorig jaar ook niet zijn contract wilde verlengen (toen speelde hij gewoon nog veel). Dan moet je als club ook gewoon een keer afscheid nemen van een speler.

Heb altijd een zwak gehad voor deze jongen, ik heb echt het gevoel dat hij slachtoffer is van zijn omgeving. Geen mensen die hem op het juiste pad houden en de juiste houding en mentaliteit bijbrengen. Ontzettend jammer, en toch zie je hier wat Mino voor je regelt: zelfs als je er bij met alle respect PSV met de pet naar gooit, kun je als beloning nog onder contract komen bij Juventus. Ongelooflijk. Wel hoop ik echt van harte dat Mo zich herpakt, en een grote speler wordt in de toekomst want dat zit er qua talent zeker weten in.

Een jochie van 19 die naar het buitenland gaat. Niet heel handig. Als hij maar wel aan spelen toe komt.

31 augustus 2021 om 14:45

Krijgen we dit weer. Hij gaat naar Sampdoria, hij strijdt niet mee om de champions league hoor

31 augustus 2021 om 14:55

Ander land, andere cultuur, beheerst de taal niet en dat bovenop het feit dat die jongen duidelijk worstelt met zichzelf, in ieder geval als topsporter. Een slechter moment voor een dergelijke stap is er eigenlijk op papier niet. Laten we hopen dat hij de uitzondering op de regel is, maar hij moet echt bergen verzetten om dit allemaal te boven te komen.

31 augustus 2021 om 15:02

Of...dit kan nog wel eens het beste moment zijn !? Hij heeft niets te verliezen !?
Wie weet dat een nieuwe verse omgeving hem wel heel goed gaat doen.
Ik hoop het in ieder geval ! Ik zie hem graag over een half jaar bij Oranje.

31 augustus 2021 om 15:30

Het lijkt mij het juiste moment. Hij kwam topfit de zomer uit wat voor mij al wel toont dat hij iets aan mentaliteit heeft. Hij moet gewoon zo snel mogelijk bij Schmidt weg en het is ook wel lekker om naar het buitenland te gaan waar je niet constant vragen over je psv verleden krijgt. Gewoon van 0 beginnen zonder dat je verleden je in de weg zit of jij je moet verantwoorden

Begrijpelijk dat Juventus deze gok wel aandurft, want ze zullen (zeker naar hun maatstaven) waarschijnlijk maar een schijntje voor hem betalen.

Maar ik heb er heel weinig vertrouwen in dat het nog iets gaat worden met Ihattaren. Ten eerste omdat zijn instelling niet deugt. Ten tweede omdat hij twee jaar lang stil heeft gestaan in wellicht de meest cruciale fase van zijn ontwikkeling als voetballer (17-19 jaar). Er zijn zijn maar heel weinig spelers die dat nog echt te boven komen.

31 augustus 2021 om 14:53

Hoe zuur het ook is, maar ik kan er eigenlijk niet 1 opnoemen die zich na dit soort capriolen nog herpakt heeft. Ik hoop dat het hem lukt, maar ik heb er een hard hoofd in. Even een 'ik tegen de wereld-mentaliteit' kan gebeuren. Dat gebeurt bij veel (grote) talenten. Ik had het nog wel geloofd als het slechts 1 dingetje was, maar het reikt tot veelvuldig ziek melden, een heel seizoen niet fit zijn, niet presteren, sfeer binnen de ploeg verknallen tot een gebrekkige inzet. Dat zijn wel erg veel rode vlaggen.

juve heeft momenteel meerdere huurlingen lopen bij Samp. ben benieuwd of hij het gaat redden bij Samp, lijkt mij een gevoelige jongen. alleen op een hotelkamer in deze havenstad. kwaliteit heeft hij wel daar zal het niet aan liggen, maar als hij bij samp meer op de bank zit dan speelt wil ik het nog wel zien

Komt daar binnen als een nobody die nog alles te bewijzen heeft. Ben benieuwd of hij mentaal sterk genoeg is om nu op te staan.
Ander land, andere taal, cultuur, voetbalopvatting, ver weg van vrienden en comfortabele omgeving.

Ik hoop dat hij goed heeft gegokt. Anders zie we hem over drie jaar terug bij fc utrecht

Ik meen gelezen te hebben dat Juventus alsnog 14 Miljoen excl bonussen overmaakt naar Eindhoven,beetje weinig maar ach…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren