Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk dat het onmogelijk is ze allebei te vervangen’

Laatste update:

Memphis Depay en Georginio Wijnaldum besloten vorig jaar zomer geen transfer te maken, ook al was er veel belangstelling voor de twee na het WK 2014. De kans dat de 21-jarige aanvaller en 24-jarige middenvelder ook in het seizoen 2015/16 nog samen in Eindhoven voetballen, is echter vrijwel nihil. Ze staan dan beiden open voor iets nieuws en waarschijnlijk zal PSV weer telefoontjes en bezoekjes krijgen van geïnteresseerden.

/

Depay en Wijnaldum liggen allebei nog tot de zomer van 2018 vast. Het ligt in de lijn der verwachting dat PSV in de zomer flinke transfersommen voor het duo zal ontvangen. De club zal echter ook hard zijn best moeten doen, geschikte vervangers te vinden voor de Oranje-internationals. Foppe de Haan denkt, dat dat in het geval van Depay een erg lastige klus zal blijken te zijn. De Friese oud-trainer vindt Depay belangrijker dan Wijnaldum.

“Vind maar een vervanger voor Memphis: in de Eredivisie loopt er in ieder geval geen buitenspeler rond met zijn specifieke kwaliteiten”, aldus De Haan in gesprek met Metro. De suggestie dat Steven Berghuis het misschien zou kunnen worden, wijst hij van de hand. Hij noemt de AZ-aanvaller ‘een leuke speler’, maar niet het type waarnaar PSV zoekt. “Als club kom je dan al snel uit in het buitenland, maar dan betaal je de hoofdprijs. Als PSV daartoe bereid is, dan is Ola John misschien wel een optie.”

/

Voormalig profvoetballer Ronald de Boer vindt juist dat Wijnaldum moeilijker te vervangen is dan Depay. In de zomer van 2011 nam PSV de middenvelder over van Feyenoord en dit seizoen heeft hij laten zien, heel belangrijk te zijn voor de club. De Boer vindt Wijnaldum de constantere van de twee, legt hij uit. “Ik denk dat het onmogelijk is om beide spelers te vervangen. Je gaat er altijd op achteruit. Vind jij maar twee vervangers die zó belangrijk zijn voor PSV en die al de nodige internationale ervaring hebben opgedaan. Memphis en Wijnaldum hebben wel mooi een WK gespeeld waarop ze derde zijn geworden.”

Volgens De Boer is het vooral de vraag wat PSV wil. Kandidaten als Davy Pröpper en Nemanja Gudelj zijn al voorbij gekomen, de laatste weken. Zij zullen best wat moeten kosten, verwacht De Boer. Hij denkt dat er ook wel eens gebruik gemaakt zou kunnen worden van de moeilijke situatie waarin FC Twente zich nu bevindt. “Ze kunnen bijvoorbeeld Renato Tapia kopen en die vervolgens de tijd geven om aan het niveau te wennen. Tjaronn Chery van FC Groningen lijkt mij trouwens ook geen verkeerde voor PSV.”

Wie is moeilijker te vervangen voor PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Depay wordt lastig. Wijnaldum doorsnee voetballer, dus makkelijk te vervangen

2 april 2015 om 18:07

Noem mij dan even 5 a 6 spelers die hetzelfde type zijn als Wijnaldum en het zelfde kan brengen, dus met dezelfde cijfers. Vertel me.

2 april 2015 om 18:37

Maher als je hem op Wijnaldum zijn plek zet.

2 april 2015 om 18:48

Denk je dat Maher ineens veel meer gaat scoren als hij niet links maar rechts op het middenveld speelt? Maher en Wijnaldum spelen gewoon even aanvallend bij PSV hoor.

2 april 2015 om 19:01

Wijnaldum & Depay zijn allebei even belangrijk.
In de 1e helft van het seizoen was Depay de dragende kracht van Psv.
In de 2e helft van het seizoen waren het Wijnaldum & Guardado.

Depay heeft meer talent dan Wijnaldum dat is wel te zien, maar Wijnaldum heeft ook enorm veel inzet en kan zich net als Eriksen bij Tottenham zich ontwikkelen. Want, beide spelers lijken op elkaar.

Beide spelers zijn onvervangbaar en het klopt dat Depay lastiger is te vervangen.
PSV heeft wel een goed verleden met vleugelaanvallers: Mertens, Dzudszak, Lens etc...

Middenveld hopen dat Maher in aanvallend opzicht opstaat daar en daar de regie kan opnemen met daarachter Guardado & Hendrix.
Haal nog een goede aanvallende middenvelder om te concurreren met deze 3 en Affelay die op de plaats van Depay kan spelen iets meer naar achter. Waardoor we eigenlijk weer op de counter spelen.

2 april 2015 om 19:10

Haha, Eriksen en Wijnaldum zijn ongeveer de twee uitersten van elkaar. Totaal niet te vergelijken. Het voetbalintelligentie ontbreekt bij Wijnaldum en zijn passing is niet bijzonder, terwijl dat nou juist de kwaliteiten van Eriksen zijn. Nee, Wijnaldum is leuk voor een doorsnee club als Southampton, Everton etc. Daar ligt zijn plafond ook. Eriksen kan de absolute top aan.

2 april 2015 om 19:24

Je vind Eriksen en Wijnaldum dezelfde types?

2 april 2015 om 19:38

@koning

Dan heb je volgens mij Wijnaldum nooit zien spelen of tenminste niet bij bewustzijn.

3 april 2015 om 02:28

Wijnaldum is een werker met fysiek goede kwaliteiten, Eriksen is creatief bijzonder sterk met een uitermate goede traptechniek. Volgens mij heb jij Eriksen nog nooit zien spelen, Mollema.

3 april 2015 om 08:56

@jdw17 Maher heeft dit seizoen 7 goals gemaakt en Wijnaldum 10 terwijl Wijnaldum twee wedstrijden meer heeft gespeeld. Zo ondenkbaar is het dus niet dat hij het aantal van wijnaldum kan halen. Zeker als hij een heel seizoen als aanvallende middenvelder speelt met Guardado en Hendriks achter zich waardoor hij meer focus kan leggen op de aanval.

2 april 2015 om 18:36

Wijnaldum doorsnee?
Daarom wou psg hem hebben zeker :/

2 april 2015 om 19:11

In de ED niet, maar internationaal? Ja hoor, doorsnee dan. Da's niet minderwaardig of zo. Europese doorsnee zijn, is al heel wat. Dat vergeten de mensen wel eens.

Tjaronn Chery weet ik niet hoor. Bij ADO was hij altijd wisselvallig, misschien bij Groningen niet. Ik zou eerder in het buitenland kijken, want de middenvelders zijn hier best duur.

2 april 2015 om 18:37

Nee mag geen cherry aub zeg, groningen is perfect voohem.r

3 april 2015 om 06:48

Zeiden ze ook van mertens. Denk dat chery er wel wat kan inleggen in Eindhoven

3 april 2015 om 08:53

Van Mertens was meteen duidelijk dat hij een groot talent was toen die bij Utrecht speelde en was de beslissende man daar. Totaal niet te vergelijken met Chery die af en toe eens iets leuks laat zien.

Is ook onmogelijk om ze te vervangen maar je kan het wel goed opvangen met larsson voor depay, pröpper of gudelj voor wijnaldum en corona voor narsingh.

2 april 2015 om 19:36

Ik pleit voor het volgende:

Soufian Moro tranfervrij halen voor de plek van Depay en Adam maher op de positie van Wijnaldum. Met Luuk in de spits en Narsingh op rechts. Is een garantie voor prachtig vlankvoetbal en uitgemeten voorzetten op De Jong.
-
-
Voor de mensen die hem niet kennen: Google Moro even, zoek zijn beelden van Utrecht en Volendam op. En natuurlijk die prachtige goal vanaf eigen helft met PEC tegen zijn oude club FC Utrecht dit seizoen.

Ik vind depay moeilijker te vervangen niemand is op zijn niveau in de eredivisie en wijnaldum wel

2 april 2015 om 18:06

Niemand is op zijn niveau ja maar met een larsson of zelfs boetius kun je zijn vertrek redelijk opvangen.

2 april 2015 om 18:56

@difference09

Want Boëtius maakt een transfer naar Psv. Denk niet dat PSV zoveel miljoenen gaat neerleggen voor een buitenspeler.

2 april 2015 om 19:09

Psv zal een flinke duit vangen voor depay dus op papier is het wel mogelijk. Of ze het daadwerkelijk doen is afwachten.

3 april 2015 om 06:48

Boetius zal voor PSV twee keer zo duur zijn als PSV voor Wijnaldum en Depay ontvangt. Simpelweg omdat Feyenoord hem niet aan concurrent wil verkopen. Das war einmal.

Depay vervangen is inderdaad erg lastig. Wijnaldum daar en tegen is makkelijk te vervangen, Wijnaldum zou met zijn eredivisie ervaring er echt met kop en schouders boven uit moeten steken en dat doet hij niet. Ik zie Wijnaldum dan ook persoonlijk niet op een veel hoger podium komen dan Psv, max een duitse of engelse middenmoter ala sunderland, hannover 96

2 april 2015 om 18:37

Wijnaldum is belangrijker dan depay dit seizoen hoor.

2 april 2015 om 18:50

Vind ik niet, Depay heeft er gewoon 17 inliggen en hij heeft het ook in de topwedstrijden laten zien. Wijnaldum is belangrijk voor PSV, maar een middenveld met Guardado, Maher en Hendrix is ook gewoon erg sterk. Een buitenspeler met de klasse en goals van Depay vinden wordt een stuk moeilijker.

2 april 2015 om 21:57

Ja als ik zo egoistisch bent lukt me dat ook als ik 200x voor mezelf ga.
Toen depay geblesseerd was werden er niet/nauwelijks punten verspeeld.

Wijnaldum zie ik als stille kracht en is moeilijk te vervangen, een brutale voetballer met een goed schot zoals Depay kun je echt wel vervangen.

Depay vind ik sowieso overrated

2 april 2015 om 18:14

Wel topscorer van de Eredivisie en de meest dreigende speler, vind daar maar een vervanger voor.

2 april 2015 om 18:31

@ Quirento

Topscorer zijn in Nederland zegt al een tijdje niet zoveel meer (enkele uitzonderingen daar gelaten). Depay zal er nog verstandig aan doen om nog even in Eindhoven te blijven, want hij laat nog te vaak zien nog niet klaar te zijn voor het buitenland. Met name mag hij weleens meer (over)zicht hebben voor zijn mede spelers, lijdt hij ook nog teveel dom bal verlies. Het denken te moeten schieten vanuit alle hoeken en standen vind ik ook nog een teken dat hij alles behalve tegen voetbal volwassenheid aanzit.

2 april 2015 om 18:44

Dat zijn spitsen ja. Depay is als buitenspelet topscorer en is bovendien pas net 21. Hij zorgt gewoon elke wedstrijd voor zo enorm veel gevaar, zo'n speler vind je echt niet zomaar.

3 april 2015 om 17:30

@ Jdw17

De positie doet er niet zoveel toe, het verdedigende niveau in Nederland blijft van een erbarmelijk niveau. Zo makkelijk zal hij ze er echter niet inleggen op een hoger niveau, iets wat we al zagen in de Europa League. Depay en Wijnaldum teren teveel op die paar momenten in Brazilië, maar laten beide wekelijks in Nederland zien nog lang niet klaar te zijn voor het buitenland. Het even goed doen in Nederland zegt vandaag de dag helaas niet veel meer, dat geld net zo goed voor Ajax (voordat ik het verwijt krijg dat ik alleen maar aan het bashen ben).

Ziyech van Twente vind ik wel een goeie of ben ik de enige?

3 april 2015 om 05:10

Thern en Sam Larsson.
Dan is het probleem opgelost.

Vind het zo'n onzin. Dzsudszak ging weg en Mertens kwam, en zo zijn er ontelbaar veel voorbeelden van spelers die worden vervangen. Er staan altijd nieuwe spelers op. Ook Depay en Gini zijn te vervangen op den duur

Persoonlijk vind ik dat ze PSV helemaal nog niet moeten verlaten, beide spelers laten regelmatig zien nog niet klaar te zijn voor een stap hogerop. Ze kunnen beter nog een seizoen bij PSV blijven, beide spelers teren mij nog iets teveel op het gebeuren in Brazilië. Hopelijk zijn beide heren zo slim om nog even in Eindhoven te blijven, al denk ik net zoals iedereen dat zij dat geduld niet kunnen opbrengen. Hopelijk is PSV in staat om voor volgend seizoen degelijke vervangers te vinden.

Ik zou voor corona gaan. Ik weet niet wat die moeten kosten en of hij te koop is . Maher op 10 zetten.

mijn opstelling:

zoet
arias
bruma
ishemad
willems
guardado
hendrix
narsingh
maher
corona
de jongh
2 april 2015 om 18:45

PSV speelt niet meer een 10, PSV speelt met de punt naar achter. Gewoon volgend jaar Guardado naar voren schuiven en Hendrix er achter, dan heb je gewoon een uitstekend middenveld.

2 april 2015 om 20:48

Mooie opstelling

3 april 2015 om 00:20

Ongelofelijk klote. Jarenlang beter dan psv geweest en nu door de financiele situatie komt juist die club ff winkelen in Enschede. Bah

Ik maak me niet druk om het vertrek van Depay. Hoeveelheid risico in zijn spel is niet normaal. Verliest van de 5x soms 3x de bal en ook nog eens heel dom. Wijnaldum is moeilijker te vervangen maar Gudelje is fysiek net zo sterk alleen minder dynamisch en komt minder voor het doel.

2 april 2015 om 18:46

Risico is een onderdeel van zijn spel, een speler als Depay vervang je echt niet zomaar.

2 april 2015 om 18:59

Dat een buitenspeler risico neemt is toch alleen maar goed? Beter dan die buitenspelers die hun actie niet durven te maken en dan de bal maar terug uit spelen.

Depay vervang je niet zomaar, komt voornamelijk door de doelgerichtheid van die jongen. Ik denk dat Gudelj een erg goede vervanger is voor Wijnaldum, ik denk alleen dat hij niet goedkoop zal zijn..

Tighadouini, of hoe je schrijft is een waardig vervanger voor Memphis!

Met Guardado en Maher in de gelederen zou Schaars op 6 kunnen met Guardado naast hem en als meest vooruit spelend Maher?

Dan kan je ook in de breedte investeren lijkt mij?

2 april 2015 om 18:47

Liever Hendrix dan Schaar. PSV speelt sowieso met punt naar achter, dus dan zou het Hendrix zijn met daar voor Guardado en Maher.

Natuurlijk zijn ze moeilijk te vervangen, twee internationals. Wijnaldum is de constante factor en Depay de speler die altijd dreigend is. Maar waar spelers gaan, staan anderen op. Afellay is in staat om Depay te vervangen, mits hij terug wil naar Psv. Maher zal Wijnaldum vervangen en als naast Ritzmaier nog meer middenvelders vertrekken zal PSV die vervangen door Gudelj of Propper. Waarbij ik de kans op Propper groter acht dan op Gudelj, met Hiljemark en Schaars achter de hand.

2 april 2015 om 20:17

Ze zouden die Colombiaan zijn wezen scouten. Met zulke spelers is PSV wel groot geworden.

Ideaal is om ze na volgend seizoen te verkopen. PSV kan en moet dit eigenlijk ook doen. Ze krijgen CL inkomsten en de contracten zijn tot 2018. Het is ongelooflijk dom om ze dan na dit seizoen te verkopen want na 2015/2016 hebben ze nog steeds een contract voor 2 seizoenen!

2 april 2015 om 19:00

Maar wat als er flinke zakken met euro's op tafel komen? Zeg als Eredivisie club maar eens nee tegen pakweg 25 miljoen.

Ach in Nederland zullen altijd nieuwe spelers opstaan! Bij ajax gingen ooit bergkamp en jonk weg vervolgens ging ronaldo naar psv en toen zette vGaal kluivert maar in de spits.. ging wel aardig. Vorig seizoen ging eriksen en aldeweireld weg en vervolgens stond blind op.. Wat ik wil zeggen is dat iedereen is te vervangen (als ajacied makkelijker om ajax voorbeelden te geven) maar mss is de vervanger van Depay wel een betere teamspeler waardoor je als team sterker wordt en deJong bv meer scoort! Van Depay zal psv voor nu alleen zijn onvoorspelbare momenten missen..

2 april 2015 om 19:09

Heb je gelijk in, ieder jaar wordt er gespeculeerd hoe clubs het vertrek van steunpilaren moet opvangen. Uiteindelijk slaagt iedere club er wel weer in. Feyenoord heeft dat de laatste jaren aangetoond.

Al zijn er nu veel speculaties over hoe PSV er volgend seizoen uit gaan zien verwacht ik toch wel dat PSV hier juist op inspeelt en waardige vervangers / versterkingen haalt.

Hebben we met Maher al niet wen vervanger voor Wijnaldum in huis? Je kunt hem daar toch neerzetten? Dat is zijn favoriete positie en daar deed ie het bij AZ gewoon prima. Hoef je ook geen geld uit te geven.
Depay is een andere zaak. Die moet je wel extern zoeken.

2 april 2015 om 22:14

Wie is dan de vervanger van Maher op het middenveld?

2 april 2015 om 23:50

Hiljemark, Hendrix?

3 april 2015 om 00:14

Wil je echt de CL ingaan met Hiljemark in de basis? Hendrix mag van mij wel wat vaker spelen, maar er moet echt nog een goede middenvelder bijkomen als je het mij vraagt. Dan heb je Guardado, Maher, Hendrix en een aankoop voor de drie posities met Schaars en Hiljemark nog daarachter waar ik allebei niet zo gecharmeerd van ben.

3 april 2015 om 05:46

Hahah Hiljemark serieus?

Tja, ze gaan samen voor meer dan 40 miljoen weg denk ik. Ik denk dat je dan aangezien je CL speelt toch wel wat geschikte mensen kan aantrekken. Voor 12 miljoen van Ginkel+Ola John om maar iets geks te noemen bijvoorbeeld. Misschien zelfs Tomas Rosicky al zou ik die voor Arsenal graag behouden zien. Kyle ebecillio speelt niet veel meer bij Twente en vind ik persoonlijk een uitstekende speler. Affelay zal nog niet terug willen maar ook dat valt te proberen. Brands komt er wel uit denk ik zo, al denk ik niet dat de selectie snel weer op dit niveau komt.

2 april 2015 om 19:05

Leuk dat je Tomas Rosicky noemt, dat soort spelers zijn onhaalbaar voor de Eredivisie. Op Google vindt ik zo snel dat hij 4.16 miljoen Pond per jaar verdiend. Dat is omgerekend dik 5,6 miljoen euro. Al gauw 4-5 keer het salarisbudget van Psv. Of zie jij Rosicky even 4.5 miljoen inleveren?

2 april 2015 om 19:23

40 miljoen? ? Depay rond 15 max en Wijnaldum 10 max en dan mag psv handjes dichtknijpen! Baseer ik op spelend in de ed en waarschijnlijk maar 1 titel op palmares. Europees afgelopen jaren weinig indruk.. depay was tegen spanje goed maar echt veel indruk heeft hij dit jaar nog niet gemaakt en wijnaldum is uitstekende speler maar er lopen in europa meer spelers van zijn niveau!

Denk dat je met het geld van gini en depay makkelijk vervangers kunt halen met groeiend potentieel.
Corona - depay
1pröpper/gudelj - gini

ze willen proberen corona te halen, is technisch en behendig snel en scorend vermogen. meschien dat affelay terug komt, maar dat zal veel afhangen van het salaris dat hij wil hebben. zou een prima vervanger zijn voor depay. dan horen we de naam vallen van Gudelj. ik vind het een prima middenvelder, in potentie nog een topper en is fysiek ijzersterk. een middenvelder die psv goed kan gebruiken voor het drukke programme wat ze volgend jaar mogelijk krijgen. dan gaan we naar propper. ook een goede middenvelder, een jonge met diepgang en een goed schot en kan ook nog een goede paas geven, hij scoort redelijk wat goals. ik hoop ze isimat kunnen vastleggen. ik vind hem fysiek sterk redelijk snel en is de eredivisie nu al gewent. rekik twijfel ik over, ik vind hem wel beter als bruma ! meschien kunnen ze een speler als Eric Botteghin halen. speelt al jaren in nederland maar heeft zich uitstekend ontwikkeld en is klaar voor het niveau psv, ,ajax , feyenoord. daarnaast hoop ik dat ze ook concurrentie voor Narsingh gaan halen. want het is van zelf sprekend dat die basis staat terwijl hij week op week door de mand valt. meschien moet je dan voor een niet al te duren optie gaan. bijvoorbeeld botaka, ik volg hem nu al een tijdje en ben er diep onder de indruk van geraakt. hij is razend snel en heeft een goede voorzet plus scorend vermogen en kan een mannetje voorbij spelen !!

Met de verkoop van die 2 zal PSV mss een bedrag van rond de 35 miljoen opleveren. 15 miljoen lekker afbetalen van wat er nog aan schulden zijn. 10 miljoen lekker op de bank. Die andere 10 lekker 2-3 spelers halen. Als we 1e worden krijgen we ook nog eens paar miljoen erbij. CL krijgen we ook nog eens rond de 10 miljoen. Met dat geld kan je echt wel een vervanger zoeken. Mensen komen en gaan en vervanger komt toch wel altijd.
Lekker rustig blijven en genieten zal ik zeggen.

PSV moet vooral het team als geheel sterker maken. Een speler die gelijk het niveau haalt wat Memphis en Wijnaldum nu halen is onmogelijk. PSV kan beter vervangers die nu basiswaardig zijn maar beter kunnen worden en misschien over twee seizoenen het elftal kunne dragen, de zwakke posities versterken met betere spelers en/of in de breedte sterker worden. Bijvoorbeeld, voor Wijnaldum halen ze en Gudelj en Pröpper en ze laten Ritzmaier en/of Hiljemark ook gaan. Pröpper en Gudelj zijn (nog) niet van het niveau Wijnaldum maar ze zijn wel beter dan Hiljemark en/of Ritzmaier. In de breedte wordt je dus sterker, en beide spelers kunnen doorgroeien tot dragende spelers in de toekomst.

2 april 2015 om 20:27

Met je eens, maar Propper of Gudelj zal niet op de bank willen zitten.

2 april 2015 om 20:57

Daar hebben ze toch zelf invloed op. Als ze goed spelen staan ze in de basis, als ze slecht spelen mogen ze banken. Zoals bij elke (top)club.

2 april 2015 om 22:19

Je moet als Eredivisie club zijnde nooit denken dat je vertrekkende toppers direct kan vervangen. Wijnaldum en Depay hebben ook jaren gehad in de Eredivisie om op het niveau te komen waar ze nu zijn. Ik denk dat Gudelj en Propper voor elke topclub in Nederland een welkome aanwinst is. Voor de basis of de breedte.

PSV kan toch wel weer 1 of 2 tweederangs speler uit Spanje of Italië huren? Isimat, Guardado etc.

Valt wel mee toch. Voor Depay krijgen ze wel 12-15 miljoen en Wijnaldum brent zo'n 7-8 miljoen op.
Voor het middenveld hebben ze eigenlijk genoeg spelers met Schaars, Guardado, Hendrickx en Maher maar investeren in een Gudelj, Propper of Vejinovic zal inderdaad zeker 6 miljoen kosten. Depay is wat lastiger te vervangen. In de jeugd daar geloven ze niet in, in NL loopt niet echt veel rond dat Depay direct zou kunnen vervangen, dus het moet ergens uit het buitenland komen.

Is Wijnaldum al 24? Die gaat het niet redden in het buitenland ben ik bang. Vond hem bij Oranje onzichtbaar. Maar goed er is vast wel een vergelijkbare club als PSV in het buitenland te vinden wat 4x zoveel wilt betalen. Dat is wat er dan gebeurd namelijk. Niveau gaat niet omhoog maar salaris wel.

3 april 2015 om 01:07

inderdaad Wijnaldum speelt al niet voor niets al meer dan 5 jaar in Nederland,
in het Nederlands elftal vind ik hem ook niet zo bijzonder,ik denk dat hij blij mag zijn met een Duitse middenmotor.

ansjo als er een speler is die rechtsbuiten moet lopen en die gaat op jouw plaats staan dan heb je het moeilijk . ik had wijnaldum wel willen zien met narsing. die wel op zijn plaats bleef staan.maar er zijn al teams die 15 hebben geboden afgelopen jaar. voor die 7 miljoen blijft hij lekker in eindhoven cl spelen.

Wijnaldum gewoon middelmaat ,zijn er genoeg van.
Depay is een aanvaller met meer dan gemiddelde kwaliteit,maar vervangbaar.
Ronaldo, Nillis en Romario die waren onvervangbaar.

Als je het over extreme kwaliteiten hebt.

3 april 2015 om 00:06

Mee eens.

Depay zijn bevliegingen zijn niet te vervangen... Een constantere speler net onder het niveau van Depay zou denk ik belangrijker dan Depay kunnen zijn... al zijn er weinig constante buitenspelers tegenwoordig.

Wijnaldum is absoluut te vervangen... Klaassen is zelfs duidelijk verder.. (zie balaanname.. ligt altijd goed om verder te passen.. Wijnaldum moet vaak goedleggen)

Als Gudelj, Propper, die stap kunnen maken.. van Ginkel eens toe wil geven of Psv moet durven gokken op Rusnak of Chery.. dan heb je de nieuwe Wijnaldum zo in huis...

Toen Dszusjak wegging dacht men ook wie hem gaat vervangen. Toen kwam Mertens en dacht men ook wie hem gaat vervangen. Toen kwam Depay. Dus Depay als Wijnaldum zijn vervangbaar.

Roy Beerens. Misschien niet zelfde niveau maar echt. Niet heel veel minder.. tuurlijk depay meer talent maar als.die weg is koop je er niets voor.. konopyanka das een leuke speler maar ben bang dat die nu ap meer verdient dan de max van psv

3 april 2015 om 05:22

Roy Beerends?
Jonge wat een drama is dat.
Die heeft in zijn leven nog nooit een goede voorzet afgeleverd.
En als dat een keer gebeurd is dat meer geluk dan kwaliteit.
Het zou mij niet verbazen dat PSV zich bij Heerenveen gaat melden voor Sam Larson.
Behendig, snel en kan een goal maken.

Wijnaldum leuk voor een middenmoter in een topcompetitie. De Guzman-achtig...

Depay is een topper in wording.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren