ChristianVieri
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 9 april 2004
  • ChristianVieri
  • 84 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 1.110
  • jaar (--)
  • Haskerhorne
Persoonlijke berichten
19 februari 2012 om 11:58
#1

ach, dan hebben we een favoriete spits gemeen (bij mij samen met Batistuta)

22 juli 2013 om 15:28
#2

Jij bent niet de enige die zich afvraagt wat komend seizoen de opstelling gaat worden. Het is mij ook nog lang niet duidelijk gelet op de oefenpotjes. Er zijn nogal wat spelers die op meerdere plaatsen uit de voeten kunnen. Rechtsbuiten lijkt me Narsingh, als hij 100% fit is, de grootste kandidaat. Al kunnen daar ook Saymak en Hiwat prima uit de voeten. Op de '10' kan inderdaad Klich spelen, maar dat is ook de plek voor Nijland. Als Mokhtar blijft (lijkt me niet heel waarschijnlijk), dan staat hij linksbuiten. Waar overigens ook Fernandez uit de voet kan. Daarnaast kan Fernandez ook net als Benson in de spits (of allebei samen), zelfs kan Fernandez op rechtsbuiten spelen.
Voor het middenveld hebben we uiteraard ook nog Mokotjo en Drost.
Van Hintum zou nog wel eens weer op linksachter komen met dan Achenteh misschien op het middenveld. Centraal achterin zijn Vd Werff, Lachman en Broerse de kandidaten, maar Broerse kan ook vóór de verdediging worden opgesteld. Van Lachman is het maar de vraag of hij blijft vanwege de belangstelling vanuit Heerenveen. Deze Lachman maakte de tweede seizoenshelft nog wel eens een afwezige indruk. Aanvoerder Van Polen zal de rechtsback blijven met mogelijk Gravenbeek als stand-in. Eigenlijk is Boer de enige zekerheid tot dusver.
Om een lang verhaal kort te maken: ik weet het allemaal nog niet.

Noem me overigens geen 'zwolle-watcher'. Dat is een beetje een groot woord. Uiteindelijk ben ik ook maar gewoon een supporter. :)

22 juli 2013 om 16:43
#3

Nijland heeft last van zijn enkel en Boer hoeft zich niet meer te bewijzen en dus krijgen de andere keepers de kans om zich even te laten zien.

Jij ook veel plezier komend seizoen. :)

22 december 2013 om 22:34
#4

Geen flauw idee of je nou Nieuwenhuizen belachelijk maakt in je reactie. Ik neem aan van niet en maar het valt verkeerd te interpreteren.

25 maart 2015 om 20:01
#5

Hoi Christianvieri,

Ik heb inderdaad wel eens een wedstrijd bezocht in het Juventus stadium. Ik weet niet welke wedstrijd je wilt bezoeken, maar alleen in de topwedstrijden moet je een seizoenskaart of clubcard hebben en van te voren je ticket kopen. Anders kan je gewoon in de stad bij postkantoren e.d. je ticket kopen, volgens mij ook in het stadium zelf. De harde kern zit in de Curva Sud, maar daar kan je geen kaarten voor bemachtigen. Ik zat gewoon op de lange zijde zonder skyboxen, dus die kant die gefilmd wordt.

Ik hoop dat je genoeg weet, stel gerust vragen!

Bianconeri_

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 17 april
Er ligt een mooie transfer in het verschiet voor Elayis Tavsan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren