Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ihattaren gaat naar Juventus en wordt direct doorverhuurd

Laatste update:

De toekomst van Mohamed Ihattaren ligt in Italië. De negentienjarige aanvallende middenvelder ruilt PSV in voor Juventus, zo meldt Fabrizio Romano. De Italiaanse grootmacht gaat Ihattaren direct doorverhuren aan Sampdoria. Ihattaren en zijn agent Mino Raiola vliegen de komende uren naar Italië om de deal af te ronden.

Ihattaren raakte deze zomer op ramkoers met PSV. Zaterdag 31 juli kondigde PSV aan dat hij een individueel trainingsprogramma zou volgen op de PSV Campus. De club verweet het talent dat hij 'een aantal afspraken met de club niet is nagekomen'. Ihattaren werd niet geselecteerd voor de Champions League-duels met FC Midtjylland en de wedstrijd tegen Ajax om de Johan Cruijff Schaal. Even daarvoor had hij zich voor de vijfde keer in acht maanden tijd ziekgemeld.

Ihattaren is afkomstig uit de jeugdopleiding van PSV. Hij debuteerde in januari 2019 onder leiding van Mark van Bommel en maakte met name in de eerste seizoenshelft van 2019/20 een goede indruk bij PSV. Ne de onderbreking van de competitie door het coronavirus wist Ihattaren zijn oude vorm niet meer te hervinden. Onder trainer Roger Schmidt was hij nooit zeker van een basisplaats. Voor Ihattaren is de teller bij PSV gestokt op 74 duels, waarin hij 10 keer scoorde en 11 assists gaf.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Dit is een slimme optie voor Juventus iig, toevallig in het vorige topic ook aangegeven. Bij Juventus zelf redt hij het nooit, maar Juventus gaat voor een Chelsea-stijl aankoop: een talent met veel potentieel voor een zacht prijsje oppikken om winst te maken als die goed presteert bij een verhuurperiode.

30 augustus 2021 om 13:33

Lekker slim ja. Ouasim Bouy 2.0. Tot over een paar jaar bij PEC, Mo!

30 augustus 2021 om 13:36

Precies dit inderdaad!!

30 augustus 2021 om 13:37

Dit is een optie met nauwelijks risico voor juve. Ze hebben de kans om vee winst te maken en als het mislukt verliezen ze nauwelijks wat. Ik ben zelf geen voorstander van dit soort constructies maar vanuit marktoogpunt is dit een slimme zet. Denk ook dat Sampdoria wel zijn niveau is. Leuke middenmoter in de serie a

30 augustus 2021 om 13:37

Wat een onzin bouy was een jeugd speler en had nog niks laten zien ihataren daarin tegen was basis speler waardig maar werd op mentaal vlak gepasseerd

30 augustus 2021 om 13:37

Geen onzin Remco, prima vergelijking. Het zijn twee spelers die te jong, aan de hand van Raiola, weigeren om hun contract te verlengen bij de club waar ze op een voetstuk stonden. Bouy had bij Ajax alle kansen gekregen. Als je bij Juventus als nobody binnenkomt en direct wordt uitgeleend - dan kom je alleen bovendrijven als je echt een winnaar bent en dat zijn ze beiden niet. Bouy volgens mij was die vorig jaar zelfs al clubloos. We spreken je over vijf jaar Remco, misschien zie je dan het verband.

30 augustus 2021 om 13:37

Ieder individu is anders. Wellicht is dit wat hij nodig heeft? Dat weet je niet

30 augustus 2021 om 13:40

Wat een onzin dit. Ihattaren heeft al veel meer wedstrijden in zijn bagage dan Bouy destijds. Is gewoon een hele goede speler die het bij Sampdoria zeker kan redden.

30 augustus 2021 om 13:42

prima plan, bij PEC kunnen we hem direct wel gebruiken en dan is hij ook nog eens verzekerd van een basisplaats

30 augustus 2021 om 13:43

Voor dat scenario ben ik inderdaad ook heel erg bang. Nou Juventus, ben benieuwd of Mo over 2 of 3 jaar bij jullie in de basis staat. Kijken wat hij kan bij Sampdoria.

30 augustus 2021 om 13:49

@remco

En waarom zou hij nu wel spelen?

Kun je ook gewoon Bakkali gebruiken als voorbeeld. Stellen allemaal niks meer voor.

30 augustus 2021 om 13:57

@manodedios
Waar heb jij het nou weer over? Voetstuk? Schmidt was heel duidelijk, er is geen toekomst voor Ihattaren. Dat ie dan niet bijtekent lijkt me logisch, hij speelt niet en heeft ook geen zicht op speeltijd. Dan moet je verder kijken.

30 augustus 2021 om 14:01

@Speedy, hij weigert niet sinds een paar weken om zijn contract te verlengen, hè.

30 augustus 2021 om 14:02



achja van de elk jaar nieuw doorgroeiende lichting van alle top clubs bij elkaar waar je praat over dus elk jaar laat ik zeggen 16 jeugd spelers en zo - 10 teams dus 160 spelers per jaar hoeveel slagen er uberhaubt daar van die gewoon in Nederland bleven? Nergens heb je garantie op succes. Wellicht hadden bruma rekik en ake nu bij katwijk of ofc gespeeld als zij in Nederland waren gebleven.

30 augustus 2021 om 14:13

@Manodedios, Ik maak graag een screenshot hiervan en spreek je over 5 jaar weer. Bouy en Ihattaren met elkaar vergelijken is gewoon onzin, wellicht dat Ihattaren het niet bij Juventus redt maar die gaat echt niet zoals Bouy eindigen. In die zin heeft Ihattaren het ook al laten zien in de eredivisie, tot dat Schmidt binnen kwam en het was over. Ik voorzie een andere toekomst voor Ihattaren dan Bouy, we moeten ook ophouden met die onzin vergelijkingen.

30 augustus 2021 om 14:19

@caribbean

Bouy was toch beter/verder dan Klaasen bij Ajax?

Bakkali had het ook laten zien en toen niet meer.

30 augustus 2021 om 14:21

wat een dom geklets, niemand weet hoe het zal gaan. Straks pakt hij zijn oude vorm weer op in een nieuwe omgeving met mooi weer, andere mensen etc. en maakt hij nog wat stappen en is het opeens weer een wereldspeler. Of wellicht kan hij het niet meer opbrengen om topsport te bedrijven.
Ik hoop in ieder geval dat het goed komt en dat ie weer helemaal terug komt!

30 augustus 2021 om 14:23

Ihattaren liet misschien meer zien, maar Bouy had niet van die streken. Die was alleen over de zeik nadat hij middenin het seizoen op trainingskamp mee mocht naar Brazilië(?) en vervolgens weer werd terug gezet naar Jong Ajax omdat hij daar meer minuten zou maken dan bij het eerste. Zichzelf onwijs overschat. Maar met Ihattarens mentaliteit gaat die het ook niet redden, en daar zijn genoeg andere voorbeelden van. Ik kan ook een Ravel Morrison noemen?

30 augustus 2021 om 14:33

Hahaah mensen die dit blijven aanhaken weten het gewoon niet. Bouy is geen goed voorbeeld. Conte was onder de indruk van hem. En hij speelde sterk bij Brescia. Totdat zijn knie eraan ging. Sindsdien heeft hij nooit meer een val aangeraakt

30 augustus 2021 om 14:36

Bouy had nog nooit een professionele wedstrijd gespeeld. Ihatarren heeft tegen Ajax laten zien dat hij het niveau prima aankan. Dat is toch een heel groot verschil? En Ihattaren vertrekt niet omdat hij zichzelf zo goed vind, maar omdat er geen plek meer is voor hem.

30 augustus 2021 om 14:39

Axh we zullen het zien. Ik denk dat veel mensen inclusief bij PSV onderschat hebben hoe diep het verlies van zijn vader eigenlijk wel niet zit en hem mentaal heeft dwars gezeten.

Dat we nu kijken naar Mo en Schmidt en zeggen dat Mo allerlei afspraken heeft gebroken vind ik vrij makkelijk door de bocht. Tuurlijk zal er een stukje mentaliteit van Mo moeten afkomen en zal hij zelf ook een bepaalde stap moeten zetten om te laten zien dat hij het zelf wilt - maar ergens denk ik ook gewoon dat PSV en de jongens bij de KNVB hem gewoon tevroeg hebben bevordered als een sterspeler, en dat in combinatie met het verlies thuis en de druk van zijn omgeving (functioneren als professional etc) is gewoon lastig,

Die gozer verloor zijn vader in 2019 dus hij zal wat, 17 zijn geweest? Ga er maar voor staan dan, in combinatie met Corona onderbreking en alle druk en emoties die in zijn situatie erbij komen.

Vind het erg jammer hoe het is gelopen - hoop dat bij Sampdoria met een nieuwe omgeving, het zonnetje en neutrale mensen om hem heen hij een nieuwe kans krijgt en dat hij zich los kan trekken van de negativiteit en dat hij gewoon straks weer lekker gaat voetballen zoals die dat kan en dat hij zelfs internationaal iets kan bijdragen, mocht het bij Oranje of Marokko zijn.

30 augustus 2021 om 14:39

Wat heeft hij laten zien dan in de eredivisie ? De paar wedstrijden onder v Bommel ? Blijf maar die trainer de schuld geven naar niet een trainer zet een goede speler op de bank hoor .

30 augustus 2021 om 14:44

Hij is welkom bij pec hoor

30 augustus 2021 om 14:57

Heel andere verhaal, Bouy ging als jeugdspeler weg, speelde als het goed is 1 wedstrijd voor Ajax tijdens de voorbereiding in Amerika als ik me niet vergis. Ihattaren was basisspeler bij PSV, is hoog niveau voetbal gewend, en gaat spelen voor Sampdoria, Bouy ging spelen voor Juventus B. Totaal niet met elkaar te vergelijken.

30 augustus 2021 om 15:03

Caribbean, als Mo zijn mentaliteit niet veranderd is zelfs Pec te hoog gegrepen. Neem een Dirk Kuyt, mentaliteit top, maar kwalitatief veel minder dan andere jeugdspelers die het niet hebben gehaald.
Qua talent heeft Mo meer dan voldoende. Hoop dat hij gewoon de top haalt. Ligt aan Mo zelf en aan niemand anders.

30 augustus 2021 om 15:35

Wie zegt jou dat hij daar (veel) gaat spelen? Hij zal gewoon veel moeten verbeteren in mentaal opzicht.

30 augustus 2021 om 15:44

Hoezo heeft Juve geen risico en kunnen zij niets verliezen? Ze maken toch geld over naar Eindhoven? Indien Mo zo doorgaat, dan noteert Juve een miljoenenverlies.

30 augustus 2021 om 19:08

Bouy stond helemaal niet op een voetstuk bij Ajax. Ihattaren stond in de basis op z'n 17e, Bouy mocht nauwelijks een bekerwedstrijdje invallen toen ie 21 was.

30 augustus 2021 om 13:36

Prima zet inderdaad. Sampdoria heeft echt een creatieve jongen nodig en hoewel Italië tactisch redelijk streng is, is het minder intensief dan bv de Bundesliga.

30 augustus 2021 om 13:39

Vergeet niet dat Sampdoria damsgaard heeft. Een van de relevaties van het ek

30 augustus 2021 om 13:47

Ik vergeet Mikkel niet hoor, maar in de eerste twee wedstrijden stond het best okay en een 0-0 tegen sassuolo en slechts 0-1 verlies tegen Milan is op dat vlak helemaal niet verkeerd. Maar de aanvoer naar Quagliarella mag best wat extra impulsen krijgen, want anders duurt het even voordat ze hun eerste goal gaan maken.

30 augustus 2021 om 14:08

Damsgaard gaat mogelijk naar de Premier League (Leeds,Liverpool en Villa hebben interesse).. Vandaar dat ze Mo wel kunnen gebruiken

30 augustus 2021 om 14:18

@siepie. Volgens mij is dat een misvatting. Net even opgezocht en in de Serie A wordt er per wedstrijd meer KM gelopen, iets minder sprintjes getrokken, maar wel weer meer ‘high intensity activities. Is wel gemeten over het seizoen 19/20 maar is wel een gemiddelde van veel wedstrijden (256 in Italië, 233 in Duitsland).

30 augustus 2021 om 14:24

@justinmorris.. Klopt. Al is het in Italië wel veel meer afhankelijk per team. Atalanta en Sassuolo hebben het gemiddelde imo namelijk flink opgehaald.

30 augustus 2021 om 14:39

@justin: waar haal jij die stats vandaan?

30 augustus 2021 om 14:56

@Ijsmuts. Deze stats van Medium. Artikel heet ‘ Let’s Get Physical: Comparing the Big 5 European Football Leagues’. Wilde het gewoon even uitzoeken en kwam dit toevallig tegen. Voor de rest de meeste statistieken via de app FotMob. Daar zie je live(!) de xG en xGoT (mooie statistiek als complement van xG) van heel veel competities, waaronder de top 5 en de Eredivisie. Je ziet ook een overzicht van alle schoten in 2D met schotlocatie, en dus de andere statistieken. Hele mooie app

30 augustus 2021 om 21:28

Dank voor de tip! Ik ga nogal eens verschillende sites af als sofascore, whoscored, squawka en tussendelinies. Ik zal deze aan het repertoire toevoegen

30 augustus 2021 om 22:49

@Ijsmuts. Zag FotMob als tip op Twitter, die app heeft echt bijna alles. De samenvattingen die op YouTube komen staan er er nog eens bij zodra die online komen. Gebruik zelf ook veel Transfermarkt, SofaScore eigenlijk alleen voor de linkjes naar de goals.

30 augustus 2021 om 13:43

Juve doet dit zelf ook al jaren. Een leger aan spelers onder contract en verhuren als verdienmodel.

30 augustus 2021 om 13:44

mooi gezegd. dit is precies wat gaat gebeuren.

Haha dit is toch prachtig! Ik hou van einde transfer deadline

Goede zet van Juve. Ben benieuwd of hij gaat slagen. Aan z’n kwaliteiten ligt het niet.

30 augustus 2021 om 13:37

Hoop het voor hem. Hij zal vast wel lastig zijn geweest bij psv het afgelopen 1,5 jaar maar denk dat schmidt ook niet goed heeft gehandeld en niet aan de club heeft gedacht. Denk dat deze jongen uiterst bruikbaar had kunnen zijn voor psv maar goed liefde komt van 2 kanten. Nu moet hij bewijzen dat iedereen zich in hem had vergist

30 augustus 2021 om 13:40

Die jongen was bruikbaar geweest als die zich niet 5 keer in 8 maanden ziek had gemeld. Ben benieuwd of het nog wat wordt.

30 augustus 2021 om 13:51

De liefde komt van twee kanten. Ja, Ihattaren heeft weinig liefde aan PSV laten zien de afgelopen twee jaren.

30 augustus 2021 om 13:45

Ik hoop het voor hem en het Nederlands Elftal, maar vermoed: 2021 Sampdoria 2022 Lecce > Bari 2023 Ferencvaros 2024 Sochaux 2025 Regensburg 2026 FC Eindhoven 2027 FC Den Bosch 2028 🤷🏻‍♂️

30 augustus 2021 om 13:59

2021/2022 Sampdoria. Tweede seizoens helft de revelatie van het jaar. 2022/2023 Juventus. 2023: niemand snapt meer waarom die geweldige speler door PSV ooit is afgeserveerd.

30 augustus 2021 om 14:00

Speelt hij toch in 2028 in de eredivisie...

30 augustus 2021 om 14:04

Hij heeft genoeg kansen gehad. Madueke heeft laten zien dat als je echt wil je gewoon aan spelen toekomt.

30 augustus 2021 om 16:28

Ihattaren werd langere tijd gelinkt aan AS Monaco, maar zij hebben geen interesse meer. Technisch directeur Paul Mitchell van de Monegasken liet zondag tegenover Franse media weten niet langer belangstelling te hebben na een gesprek vorige week. "Hij is uit vorm, hij is veel aangekomen en hij traint niet meer", aldus Mitchell.

Zegt genoeg over mentaliteit.

Ik hoop dat hij t licht ziet, gun het hem ook. Zou enorm goed zijn voor het Nederlands voetbal. Maar vrees het ergste..

Nou, ben erg benieuwd hoe die het daar doet in de middenmoot van de serie a. Kan Juve zich natuurlijk geen buil aan vallen. Kost geen kudt en als het talent er opeens uitkomt heb je een pareltje. Komt het er niet uit, zet je hem ergens op de stoep en zeg je, houdoe he.

Nou... Prima stap voor Ihattaren. Iedereen blij: PSV, Mo, Juve, Sampdoria en Mino.

30 augustus 2021 om 13:34

Vergeet Japie niet!

30 augustus 2021 om 13:40

zeker. na Ziyech mijn favoriete voetballer op de Nederlandse velden (onder Van Bommel). ik hou van dit soort creatieve spelers. daar kijk ik liever naar dan naar al die hardwerkende eenheidsworsten die je vaak ziet op de Nederlandse velden. hopelijk maakt hij het waar in Italie en kan hij straks Oranje voorzien van de creativiteit die we missen in de selectie



30 augustus 2021 om 13:50

Eenheidsworsten zoals Götze, Madueke en Gakpo.

30 augustus 2021 om 13:59

van Gotze ben ik geen groot fan. Madueke vind ik idd een geweldige voetballer. kijk ik echter naar een Vertessen, Mauro of Sangare heeft dat imo weinig meer met voetballen te maken

30 augustus 2021 om 14:12

Van mo fan zijn en van gotze niet. Als iemand een mooie sierlijke voetballer is dan is het gotze wel. Ik snap dat je mo een mooie voetballer vind overigens

30 augustus 2021 om 14:16

Maar Japie, maar vond jij ook niet dat zijn rendement (zowel doelpunten als assists) voor een speler met zo'n techniek (en zeker volgens jou) zo'n inzicht niet veel te laag was ? Zelfs in de tijd van van Bommel ? Ik vond Mo zelf een blaffende hond waarvan je bijna zeker wist dat hij niet zou bijten. En ik besef dat hij jong is, maar ook jij zou (denk ik) spelers opstellen waar je iets aan hebt en niet spelers waarbij het mooi lijkt. Want uiteindelijk gaat het zelfs bij jou om de punten !! Dus gezien zijn rendement snap ik jouw idolatrie voor Mo niet helemaal.

30 augustus 2021 om 14:19

"weinig meer met voetballen te maken"

Nee, jij brak zeker potten op de velden vroeger.
Wel erg laatdunkend, vind je niet?

30 augustus 2021 om 14:27

@janssen noem mij maar een rijtje spelers die op hun 17e jaar bij een topclub in de basis stonden en een geweldig rendement haalden? ik zie die iig zelden

30 augustus 2021 om 14:29

@woenselaar ik ben geen profvoetballer dus wat hebben mijn voetbalkwaliteiten ermee te maken? als jij nu kritiek hebt op de mening van een journalist of analist kan ik dan ook gaan zeggen "nee, jij brak vroeger potten in de sportjournalistiek" volgens jouw theorie. iedereen zijn eigen voorkeur. jij geniet misschien van een Vertessen, Mauro en Sangare en dat is je goedrecht maar zelf kijk ik niet naar voetbal om dat type spelers aan het werk te zien

30 augustus 2021 om 14:52

wel lezen! ik zeg niet dat Ihattaren een geweldig rendement haalde. ik vroeg alleen welke speler van 17 jaar haalde dan wel een geweldig rendement bij een topclub

30 augustus 2021 om 14:54

@luuktuinbeek ik zeg ook niet dat ik Gotze geen goede voetballer vind maar ik vind hem niet zo spectaculair als een Madueke die als hij opvalt ook echt enorm opvalt. Gotze is daar tegenover weer een stuk constanter maar dat zal ook een deel ervaring zijn

30 augustus 2021 om 15:52

Met alles respect, maar dan moet je toch gewoon naar zaalvoetballen gaan kijken? Jij hebt het altijd alleen maar over creativiteit, en doet elke speler die niet extreem creatief is af als een 'harde werker'. Alsof er maar 2 smaken zijn. Terwijl een goed elftal altijd een balans van meerdere aspecten is. Als je niet kan genieten van de voetbalintelligentie van een Götze, of pak 'm beet Daley Blind, dan zijn er maar weinig spelers die voldoen aan jouw verwachtingen. Voetbal is meer dan steekballetjes en buitenkant rechts. Kante zou in jouw ogen op de bank moeten zitten bij Chelsea. Wijnaldum bij PSG. Casemiro bij Real. Etc etc etc. Je doet net alsof spelers die niet mega over de top creatief zijn geen goede spelers zijn. Dan kijk je echt met de verkeerde ogen/verwachtingen naar voetbal.

30 augustus 2021 om 16:34

@fossen nee hoor, Kante vind ik een geweldige speler maar die kan als breker ook nog wel een leuke pass versturen en iets met een bal. Casemiro zijn passing is ook niet verkeerd en Wijnaldum is gewoon een prima allround voetballer. ik heb niks met spelers die echt niks met een bal kunnen want het is voetbal dus ik verwacht wel dat spelers ook een beetje wat kunnen met een bal aan hun voet

30 augustus 2021 om 16:42

Ken je het bekende spreekwoord 'schoenmaker blijf bij uw leest"? Ik zal te nimmer zeggen dat iets niks meer met voetbal meer te maken zal hebben.
In een aantal situaties kan je zeker beoordelen dat iemand niet het geschikte niveau heeft voor een bepaalde profclub, maar de stelling die jij neer zet is ronduit belachelijk en denigrerend naar genoemde voetballers. Zeker omdat het een subjectieve mening is.

Dergelijke stellingen voegen niks toe aan een argument. De reden dat ik stel dat jij geen potten brak, is omdat je, en ik herhaal wederom, je erg laatdunkend uitlaat. Of gaan we met zijn allen leuke Johan Derksen en Gijpie one-liners als constructief beschouwen?

30 augustus 2021 om 16:44

Je bent blijkbaar een enorme liefhebber van sierlijke voetballers. Ben je dan Feyenoord-aanhanger uit een vorm van masochisme?

30 augustus 2021 om 17:05

Welke mening is wel subjectief op dit forum dan? Iedereen heeft zijn nu eigen mening en heeft zijn eigen voorkeuren

30 augustus 2021 om 17:07

@est-1913 nee zeker niet. Bij Feyenoord heb ik ook technisch goede spelers zien voetballen. Julio Cruz, de broertjes Kalou, Ono, Berghuis om er een aantal te noemen

30 augustus 2021 om 17:18

Was een grapje hoor . Supporter ben je niet vanwege de spelers. En dat je buiten een club fan bent van bepaalde aspecten is alleen maar leuk.

30 augustus 2021 om 17:47

Ronaldo bij PSV stond er gewoon op die leeftijd hoor

30 augustus 2021 om 23:30

Mbappe bij Monaco maakt club kampioen en de Colombiaan topscorer ...

31 augustus 2021 om 08:08

@Kenner1986 @MartinRafter629 klopt helemaal maar als die twee zeldzame uitzonderingen de maatstaf zijn dan is zowat elk talent ter wereld een flunkie

Zoo Japie, nou kan Mo eindelijk laten zien dat het niet aan hem ligt! Ik hoop iig dat het hem gaat lukken maar dan moet er wel heeel snel een knop om.

30 augustus 2021 om 13:38

Allegri heeft Ihatarren kapot gemaakt!

30 augustus 2021 om 14:58

Kunnen jullie met z’n allen afgeven op Japie maar vind wel dat hij deels gelijk heeft. Om alle schuld nou in de schoenen te schuiven van Iha vind ik te ver gaan. Er worden dingen gezegd, dat Schmidt hem voldoende kansen heeft geboden maar dat vind ik niet. Schmidt en PSV zijn mede schuldig aan het feit dat Iha in deze situatie is belandt. Zeker als het al bekend was, dat hij in de jeugd ook al zijn maniertjes had. Dan had je iig een ander soort traject moeten aanbieden. Verder hoop ik van harte dat zowel PSV als Iha het goed zullen doen. Het heeft niet gewerkt. Dus kop op, en verder gaan.

30 augustus 2021 om 15:19

De enige reden om dit te doen is dat Japie er 100.000 zijn gelijk er mee wilde halen zonder een andere mening te respecteren. Dan is de koek wel een keer op toch?

30 augustus 2021 om 16:45

@arnavut1
Ik denk ook niet dat mensen het er an sich mee oneens zijn dat de relatie gewoonweg voor beide partijen niet werkt. Waar zijn de problemen begonnen? Het kip en het ei...

De reden dat zo veel mensen ageren tegen Japie is omdat hij gewoonweg geen rem heeft en zijn gelijk probeert te halen op basis van non-argumenten, waarin Schmidt en PSV altijd de stroman zijn.

31 augustus 2021 om 08:10

Ik heb nimmer kritiek gehad op PSV wat betreft Ihattaren. Schmidt had het imo echter ook ietsje anders kunnen aanpakken maar dat is weer zo een typische coach die er van geniet om te laten zien hoeveel gezag hij wel niet heeft als coach

Een dergelijke constructie kon je wel verwachten. Juve kan zich er vrijwel geen bult aan vallen en bijna alleen maar verdienen.
Blij dat ie in elk geval weg is en we zullen zien wat er van gaat komen.

Zo hey, zo’n grote club niet verwacht, hopelijk eindigt het niet als Bouy en Elia…

30 augustus 2021 om 14:05

Elia? die heeft toch nog wel iets laten zien bij verschillende clubs. heeft zelfs in een WK finale gespeeld die zou ik nou niet echt willen vergelijken in deze.
Dit is gewoon vooropgezet door mino, die heeft zijn vriendjes bij juve gewezen op iets moois voor weinig, tegelijkertijd de verhuur naar sampdoria geregeld, en hij kan zo zelf dan toch nog wat geld vangen door de transfer naar juve.

30 augustus 2021 om 15:21

Elia heeft nog 45 minuten gespeeld bij juve, dat is voor sommigen al een teken van succes blijkbaar. Maar Ihattaren moet eerst maar zien hetzelfde te bereiken als Elia.

30 augustus 2021 om 15:53

@juweel Heeft bij juve niets laten zien, of wel soms?

31 augustus 2021 om 06:54

nee maar in tegenstelling tot bouy heeft elia nog wel wat andere dingen bereikt na zijn vertrek bij juve, daarom zei ik ook dat hij wel iets had laten zien bj verschillende clubs........

30 augustus 2021 om 15:24

Waarom is iedereen nou verbaasd?? Mino ownt bijna juve dus al zijn spelers zullen altijd daar makkelijk heen kunnen gaan

Prima. Leuke gozer, waardeloze mentaliteit, tot nu toe. Voor hemzelf hoop ik van harte dat hij slaagt. Voetballen kan hij maar er is veel meer nodig. Ben vooral blij dat we nu eindelijk van al dit gezeur af zijn. Elke week 10 vragen en 40 artikelen over Ihattaren en in talkshows werd vermoeiend. Jammer van het vertrek door de achterdeur. Succes Mo!

30 augustus 2021 om 13:41

Het grappige is, toen Ihattaren net doorbrak, dat allemaal PSV fans hierop VZ met iedereen in gevecht gingen toen mensen zeiden dat we nog moesten afwachten of Ihattaren het wel zou halen bij PSV. Volgens velen had hij een veel betere mentaliteit dan bv. een Labyad of Bakkali. Nu wordt het tegenovergestelde gezegd over hem.

30 augustus 2021 om 13:48

Is ook niet zo vreemd toch? Voor zijn leeftijd liet hij mooie dingen zien, de mindere dingen kijk je dan als supporter snel overheen. Tot het moment dat er geen mooie dingen meer te ontdekken zijn, zowel in als buiten het veld. Dan slaat de mening vanzelfsprekend om. Over de mentaliteit van Ihattaren is volgens mij destijds nooit discussie geweest, dat die zo geweldig zou zijn dus dat verzin je er zelf even bij om het punt te maken, is het niet? 😉 Dat Ihattaren in de jeugd al een moeilijke jongen was, was algemeen bekend, echter liet hij toen op het veld genoeg dingen zien om dat te compenseren. Van Bommel accepteerde dat gedrag ook gewoon. Als hij dit in Italië ook gaat vertonen hebben ze denk ik een stuk minder geduld met hem.

30 augustus 2021 om 13:52

Ja dat ligt toch echt aan Mo zelf! Dat soort discussies zijn natuurlijk onzin, je weet nooit hoe een koe een haas vangt. Maar Mo heeft natuurlijk heel wat mee gemaakt het afgelopen jaar en dat lijkt hem geen goed te doen.

30 augustus 2021 om 14:59

Ik denk niet dat men zei dat hij perse een betere mentaliteit had, maar wel dat het een leukere jongen was die zichzelf in interviews goed kon presenteren. Maar zelfs al zei men dat wel, het kan veranderen. Zo zie je maar dat een imago opbouwen erg belangrijk is en constant aandacht vereist.

30 augustus 2021 om 15:36

Ten eerste werd wel degelijk gezegd dat in vergelijking met Labyad en Bakkali, Ihattaren een veel betere mentaliteit had.

Ten tweede is dat precies mijn punt. Mensen, inclusief ikzelf, waren van mening dat je rustig aan moest doen met Ihattaren en niet gelijk gaan doen alsof hij gegarandeerd één van de beste van de wereld gaat worden, want zo gedroegen een aantal psv fans hier.

Als jij denkt dat ik hier dingen zit te verzinnen, ja dan kan ik het nooit goed hebben hé. Op het moment dat Ihattaren net in het eerste voetbalt geef ik aan dat we moeten afwachten en er van alles kan gebeuren dat hij het toch niet kan halen en dan krijg ik gezeik van psv fans over hoe hij niet zoals Labyad en Bakkali is. Geef ik 2 jaar later aan dat dit toch het geval is, dan zit ik opeens dingen te verzinnen haha.

30 augustus 2021 om 16:48

Die vergelijking zal zeker gemaakt zijn Prohulst0s, ik denk alleen niet dat dat op mentaliteitsvlak was. Wellicht herinner ik het me dan niet goed, dat komt wel eens voor.

Indien jij daadwerkelijk toendertijd dit hebt geroepen, heb je het gewoon bij het juiste eind gehad. Ik moet zeggen dat het positivisme bij het debuut van Ihattaren mij ook omver blies hoor. Jammer dat het zo moet eindigen. Wie weet zien we hem ooit in de Eredivisie terug.

Slimme zet en lekker in Italie voetballen. Bij Sampdoria hoor, leuke stap voor hem. En wie weet staat hij weer op. Hopelijk kan hij vele monden snoeren. En tsja men kan zeggen wat het wil, hij is nu wel speler van Juventus! Kleine risico voor hen en een mooie kans voor Ihattaren!

Heel slim!! Dit is top voor hem. Hoop dat hij er gewoon komt en revanche neemt op schmidt

30 augustus 2021 om 13:39

Revanche neemt op Schmidt, haha. De man die hem keer op keer kansen gaf toen meneer er met de pet naar gooide (herstelbehandelingen weigeren, te dik terugkomen, liegen over personal trainers en ziekmelden om naar Frankrijk te vliegen). Ik hoop voor Ihattaren dat hij slaagt, maar zijn mislukken bij PSV ligt toch echt alleen aan Mo zelf.

30 augustus 2021 om 13:55

Dat is het probleem: als Ihattaren nu slaagt, ligt het zogezegd aan Schmidt. Dat is een discussie die je niet kunt winnen.

30 augustus 2021 om 14:29

Jawel hoor en best logisch verklaarbaar ook. Ik denk dat het verval van ihatarren vooral te maken heeft met de periode waarin hij zit qua leeftijd en afgelopen gebeurtenissen zoals verlies vader. De tijd zal dit helen en verwacht dat Ihattaren dan ‘gewoon’ weer begint te voetballen. Of dat nu onder Frank de boer, Mourinho of Schmidt is zal niet veel uitmaken.

30 augustus 2021 om 14:41

Zal voor hemzelf voelen als revanche laat ik het dan zo verwoorden. Voor de rest zal schmidt niet alle goed gedaan hebben en mo al helemaal niet. Mocht hij echt nog een topper worden dan zal dit een wijze les voor hem zijn.

30 augustus 2021 om 13:40

Revanche waarvoor? Dat Schmidt spelers opstelt die beter presteren, geen overgewicht hebben en zich niet ziek melden en vervolgens met het vliegtuig naar een buitenlandse club gaan? Hij kan heel goed voetballen, maar zowel zijn gedrag als prestaties waren op de momenten dat hij een nieuwe kans kreeg (op en buiten het veld) gewoon niet goed.

Dit kan Raiola dan toch wel weer als geen ander. Benieuwd of hij zich in een ander land staande weet te houden en zijn carrière nieuw leven in kan blazen. Nog jong genoeg om alles te kunnen bewijzen natuurlijk.

30 augustus 2021 om 14:34

Helemaal mee eens....nieuwe ronde nieuwe kansen en geen negatief vooroordeel bij de zgn analisten of "voetbalkenners".
Ik hoop oprecht dat Ihattaren het daar gaat maken en weer in beeld komt bij Oranje.

Die Romano heeft wel een positie in de media verworven. Vele betrouwbare journalisten maakten hier al eerder vandaag melding van. Dan is het een gerucht, maar nu Romano er daarna ook melding van maakt is het zeker

30 augustus 2021 om 13:35

Ik word eigenlijk een beetje doodmoe van al die transferexperts, vooral deze Fabrizio Romano met zijn ‘let’s go’. Er zijn rond iedere club een stel goed ingewijden en er wordt gedaan alsof deze man altijd als enige de wijsheid in pacht heeft.

30 augustus 2021 om 13:39

Omdat hij het niet meldt zonder het te checken. Je weet wel, zoals een goede journalist doet. Bronnen checken. "Here we go" is gewoon inleunen op de hype, omdat hij het één keer zei en men hem vervolgens steeds om een "here we go" als bevestiging vroeg.

30 augustus 2021 om 13:39

Het is 'here we go'
Romano is een fijne verzameling voor mensen als ik, die niet elke competitie volgen maar wel graag de belangrijkste nieuwtjes willen horen.

30 augustus 2021 om 13:40

Hij zit er bijna nooit naast, tja daar kan je moeilijk op haten. Als ik beetje serieus nieuws wil, ga ik altijd naar hem, dan weet je teminste dat er echt wat speelt ipv verzinsel

30 augustus 2021 om 13:41

Die positie heeft hij natuurlijk wel zelf verworven. Ja, er zijn meerdere betrouwbare journalisten, maar er wordt ook zó veel onzin geschreven. Dan is het wel fijn dat je iemand als Romano hebt die alleen iets post als het écht concreet of rond is - of het nou exclusief is of via een andere journalist.

30 augustus 2021 om 13:41

Ik ben wel blij dat er transferexperts als deze Romano zijn. Zo krijg ik in ieder geval een beetje een beeld welke transfers er plaats vinden of gaan vinden. Hij heeft het vaak bij het juiste eind dus vind dat alleen maar mooi om te volgen.

Wat is er trouwens mis met zijn 'let's go'? Laat hem lekker 'let's go' zeggen als hij dat fijn vind.

30 augustus 2021 om 13:42



Romano staat ook gewoon vaak in contact met zulke ingewijden en betrouwbare journalisten en fungeert dan zelf als doorgeefluik. Soms wordt er echter gedaan alsof hij een soort van transfergoeroe is. Hij is ook bekend geworden door een Italiaanse journalist uit Barcelona die hem vertelde dat Icardi en Keita Balde La Masia gingen verlaten en naar de Serie A trokken. Heb trouwens zelf niks tegen Romano hoor en vind het zelf ook wel fijn dat je zo niet lang hoeft te zoeken of het nieuws betrouwbaar is.

30 augustus 2021 om 13:48

Maar dat is wat een goede journalist hoort te doen. Iets wat in deze tijd vaak wordt overgeslagen voor de clicks. Romano is zo'n gevalletje van als je maar lang genoeg normaal doet, word je vanzelf speciaal. Hij is een goeroe omdat de rest van de voetbaljournalistiek hun integriteit ten grabbel gooit.

Zonder Raiola was hij hier nooit gekomen, maar dit is een hele goede oplossing lijkt mij. Sampdoria speelt gewoon in de Serie A en hij krijgt de kans zich in een topcompetitie in de kijker te spelen. Ik ben benieuwd of hij nu zijn potentie gaat laten zien, of dat hij snel weer overhoop ligt met de trainer/club.

Hahaha wat een mooie stap. Die jongen heeft het talent, ben enorm benieuwd.

Zoals iemand al zei in het vorige topic haha. Tja, ik vind het niet gek met Mino als zaakwaarnemer. Ben persoonlijk bang dat het niet veel meer wordt voor Mo als hij in het verhuur circuit terecht komt. Door bij Juve te tekenen houdt hij er waarschijnlijk wel een mooi zakcentje aan over.

Knap dat Raiola hem nog bij zo'n grote club kan slijten, als dit echt waar is. Ik kreeg direct een deja vu-gevoel met Bouy, die bij Ajax in de jeugd speelde en een groot talent was volgens kenners. Die vertrok ook naar Juventus en kwamen we later tegen bij PEC Zwolle. Welnu, we gaan het zien, maar ik ben bang dat er eerst iets op mentaal vlak moet gebeuren.

30 augustus 2021 om 13:43

Het maakt volgens mij echt geen reet uit hoeveel talent je hebt, Mino kan iedereen bij een Italiaanse topclub slijten met zijn reputatie, haha.

30 augustus 2021 om 13:48

Vorig jaar was Ihattaren nog het meest belovende talent op de Nederlandse velden. Ik denk niet dat het om zomaar een speler gaat. Alleen de vraag is of hij zich kan herpakken. Zo ja, dan is er een grote kans dat hij iig een succesvolle carriere kan krijgen.

De constructie die Juve is aangegaan, kon Ajax natuurlijk ook toepassen. Stel je voor dat Ihattaren het wel weer laat zien. Dan heb je volgend jaar topspeler erbij. en als het mislukt, ja, geef hem dan 3 jarig contract. Dan zit je er ook niet te lang aan vast.

30 augustus 2021 om 13:50

Dit bedoel ik ook niet zozeer als belediging naar Ihattaren, maar als compliment naar Mino. Die heeft zoveel vertrouwen opgebouwd bij die clubs. Volgens mij kan ik morgen besluiten om prof te worden en overmorgen bij Juve tekenen als ik Mino te pakken krijg. Al verzet die laatste "als" daar een hele hoop zwaar werk...

Dit is zo goed gedaan door Riaola we kunne zeggen wat we willen met hem maar hij brengt spelers ergens geeft meer om spelers dan de voetbalclubs zelf. Mo heeft fouten gemaakt maar wie niet van die leeftijd. Dan Juventus dat heeft ie echt goed gedaan Chapo

30 augustus 2021 om 13:48

Raiola geeft vooral iets om zijn eigen portemonnee denk ik ;-) ,
iig fijn voor PSV en fijn voor die jongen dat ze van elkaar af zijn

Hahaha die Raiola! Als je maar kan cashen. Einde carriere van deze jongen. Maar niettemin veel succes gewenst daar!

Goede keuze. Hopelijk bloeit hij daar weer op. Talent heeft hij wel. Juventus pakt dit slim aan denk ik!

Mooie transfer voor Juve. Als hij terug de oude wordt kan het een koopje zijn. Succes in Samp! Spelen spelen spelen is de boodschap.

Domme keuze. Je gaat elk jaar verhuurd worden, want je bent nog niet klaar voor Juve. Beter had je een jaar bij PSV gebleven en dan transfervrij de overstap naar een club gemaakt. Een jaar zonder te spelen is lastig, maar ik denk dat je nu ook niet zoveel bij Sampdoria gaat spelen.

30 augustus 2021 om 14:07

Je hoeft echt geen wereldtalent te zijn om bij sampdoria aan spelen toe te komen. Ook al speel je al met al niet bij Juventus, alles beter dan bij PSV op de tribune. Gewoon minuten maken en als hij presteert komt er vanzelf een club die hem wel van juventus wil kopen. Mooie stap dus.

Raiola : toch wel een briljante zaakwaarnemer

Bekijkt Louis van Gaal tegenwoordig ook wedstrijden van Sampdoria? Deze jongen had als hij het anders had aangepakt nu de ster van PSV kunnen zijn. Zich in de kijker spelen voor het nationale elftal en in de Europa League knallen. Ik denk dat een Ajax ook huiverig was voor zijn gedrag en hem daarom niet eens wilden op pikken. Sampdoria, je moet er maar zin in hebben.

30 augustus 2021 om 13:58

Precies dat. Ben benieuwd wat voor rommel er nog allemaal boven water gaat komen omtrent de hele Ihattaren-gate….

30 augustus 2021 om 14:38

Ik hoop dat het hierbij blijft, eerlijk gezegd.

30 augustus 2021 om 15:41

Ik denk ook dat een jongen die hier in Eindhoven al moeilijk aardde, het nog veel lastiger gaat krijgen bij een Italiaanse ploeg/ stad. Wie weet hebben we allemaal 'ongelijk' en speelt hij straks daar de sterren van de hemel.

5 -6 miljoen word gemeld.. Hoop dat hij de knop om kan zitten, want voetballen kan hij wel. Succes!

30 augustus 2021 om 13:47

Cagliari en Verona worden ook genoemd als alternatief van Sampdoria.

Jemig dan ga je naar Sampdoria... Juventus is uiteraard een mooie club en voor het bedrag is het voor Juve natuurlijk een kleine gok. Ik hoop voor Mo dat het goed uitpakt.

30 augustus 2021 om 16:07

Wat is er mis met Sampdoria ? Gewoon een mooie club hoor. Laat het daar maar zien

30 augustus 2021 om 22:11

Er is niets mis met Sampdoria, maar ik heb t idee dat hij qua voetbal niet in Italië past. Italiaanse ploegen spelen gewoon vaak erg gedisciplineerd en dat zie ik hem niet doen. Ik had m in Spanje bij een club als Sociedad verwacht. Maar goed, hij mag mn ongelijk bewijzen, ik gun t hem van harte om daar te slagen. Er zijn vaker spelers op een niveautje lager in Italië gestart die vervolgens wisten door te stoten naar de top (kulusevski, Dybala, Cavani), dus de mogelijkheden zijn er zeker.

Ben erg benieuwd wat we er nog voor krijgen. Verder ben ik blij dat hij gaat, dankbaar voor hetgeen hij ons heeft gegeven maar helaas is dat veel te weinig. Succes mo in Italië. Hopelijk maak je het nog waar maar heb er weinig vertrouwen in.

De kogel is door de kerk. Ik denk dat iedereen hier tevreden mee kan zijn. Voor Juve is het een te overzien gokje, Mo kan in de luwte zijn carrière oppakken en voor PSV loopt hij niet transfervrij de deur uit. Toch eeuwig zonde dat de wens om 'de hoogste transfersom voor PSV ooit' op te leveren door allerlei omstandigheden geen waarheid is geworden. Het ga je goed Mo!

Ben benieuwd.


Nog steeds blij dat ziyech voor ons(Marokko) koos.
En ihattaren zich daar te goed voor voelde.

Bakkali 2.0

Mooie transfer maken en dan rond je 25e geen club die met je wilt beginnen.

Mag hopen dat het anders gaat lopen en dat Mo zich gaat ontwikkelen tot een goede, stabile speler waar Nederland (of Marokko) plezier van gaat hebben.

ja ja zei ik het niet moderator... word waarschijnlijk gebruikt als handelswaar. Heeft er totaal de mentaliteit niet voor. Magoed we wachten dat allemaal wel af.

prachtige stap voor Ihattaren en ik wens hem veel succes. hij zal nu bij Sampdoria het ongelijk van Schmidt moeten aantonen door zijn voeten te laten spreken. ik ben benieuwd of hij het gaat waar maken en alsnog zijn belofte gaat inlossen. ik hoop iig van wel want ik blijf het een geweldige voetballer vinden die als hij zich goed door ontwikkeld Oranje van de benodigde creativiteit kan voorzien

30 augustus 2021 om 13:41

Haha Japie ouwe reus, als Mo het nu goed gaat doen ga je jezelf de komende tijd zo verheerlijken en nog meer gal spugen over Schmidt. Hij is in ieder geval weg uit NL dus ben benieuwd waarover we de komende periode berichten van je lezen, wie wordt je volgende obsessie?

30 augustus 2021 om 13:45

@deenb we zullen het gaan zien. als hij het niet laat zien kunnen mensen weer helemaal los gaan op mij en dat is dan ook terecht maar bovenal hoop ik voor Oranje en Ihattaren zelf dat hij het waar gaat maken. ik kan echt genieten van dit soort creatieve spelers

30 augustus 2021 om 13:53

Zeker waar, gun het hem van harte en voor ons Oranje alleen maar pluspunten als hij zijn draai in Italie vind. We gaan het zien!

30 augustus 2021 om 13:44

Idd,talent heeft ie genoeg. Wat ongelukkige periode achter de rug. Nieuwe ronden ,nieuwe kansen. Het ongelijk van Schmidt is wat ver gezocht. Mo kwam te zwaar terug. Kon niet met z'n reservebeurt tegen Gala omgaan en vervuld vooralsnog zn defensieve taken niet voldoende. 5x ziekgemeld in korte tijd..Daarbij haken de meeste andere jonge jongens wel aan, daar moet je niet blind voor zijn. Die kwamen niet als Jhon Beukering terug.. Hopelijk gaat het kwartje vallen en komt kleine,disharmonische Mo over een half jaar als grote, harmonieuze Mo terug bij oranje. Ik hoop het

30 augustus 2021 om 13:45

Heeft Schmidt dan ooit gezegd dat Ihattaren niet kan voetballen? Volgensmij zit hij probleem van Ihattaren voornamelijk bovenin zijn hersenkamer

30 augustus 2021 om 13:48

misschien krijg je volledig gelijk, maar als hij in Italie opeens wel perfect in de pas loopt, dan kan je toch wel gaan twijfelen aan zijn vermeende onprofessionele instelling en dan heeft er waarschijnlijk gewoon meer gespeeld

30 augustus 2021 om 13:53

In Italië speelt ie als nieuweling een kleine rol maar hij mag wel weer opnieuw beginnen en dan zal iemand sneller nederig zijn (zie Berghuis), hij speelde al lang bij PSV natuurlijk en dacht daar misschien teveel kind aan huis te zijn…
Lekker opnieuw het diepe in en en achteraan sluiten en je benen weer het werk laten doen

30 augustus 2021 om 13:54

Schmidt lijkt gewoon een erg goede trainer. Zonde dat Mo het voor hemzelf heeft verkloot. Ik begrijp niet hoe iemand zijn eigen carrière zo kan verkloten. Of in ieder geval zijn ontwikkeling stil kan zetten. Hopelijk pakt hij het weer op en is hij gewoon een nieuwe omgeving nodig. In Italië zit hij wel goed. Daar wordt zijn ridicule gedrag direct afgeschoten.

30 augustus 2021 om 13:58

Twijfelen? Ja. Speculeren? Ja. Maar aan het eind van de rit heeft hij het door 'onbekende' redenen niet gered, waar anderen wel de kans kregen o.a. Obispo, Madueke, Gakpo, Oppegard, Vertesse, blind paard (al beter nu) Bruma, Fofana.

Als er al wat meer gespeeld heeft dan zou dat toch vooral bij Mo moeten liggen of ze liggen elkaar gewoon niet, maar zo leek het niet in het begin

30 augustus 2021 om 14:01

@tegeltje31 dat is het belangrijkste idd. hij moet al zijn problemen bij PSV achter zich laten en zich gewoon volledig focussen op zijn nieuwe avontuur en zijn voeten laten spreken zodra hij de kans krijgt

Heel veel succes gewenst Mo. Het kwartje gaat wel een keer vallen. Ben blij dat deze kwestie is/lijkt opgelost.

Prima dit voor alle partijen. Juventus handelt dit ook slim uit, die hopen natuurlijk in de toekomst nog flinke winst op hem te maken.

Iemand bekend met het transferbedrag?

30 augustus 2021 om 13:41

Ik las 5-6 miljoen, maar nog niet bevestigd.

30 augustus 2021 om 13:44

5 a 6 miljoen wordt geschreven, plus bonussen. Dus goede deal vanuit psv in deze situatie

Interessante stap voor Mo, benieuwd of hij zijn potentie waar kan maken bij Sampdoria. Ik had hem zelf liever naar AZ ofzo zien gaan.

Mooie stap en weinig risico voor Juve. Die gaat de komende jaren natuurlijk geen basis spelen bij Juve, maar gewoon doorverhuurd worden of wordt voor een mooi bedrag doorverkocht. Sampdoria is in ieder geval een mooie club voor hem, nu met Mo en Damsgaard hebben ze in ieder geval twee grote talenten rondlopen.

Heel goed dit, Hij verdiende veel beter dan hoe ze bij PsV met hem omgingen. Hopelijk krijg die Seedorf, soufyan ambrabat effect en komt die daar uit de verf.

Mooie transfer voor Ihattaren, nieuwe omgeving en mensen en 2 prachtige clubs en hopelijk gaat hij laten zien wat hij in z'n mars heeft want voetballen kan hij echt wel!

Erg zonde. Vrees enorm dat Ihattaren over een paar jaar niks meer is dan het antwoord op een trivia vraag. Hopelijk heb ik het mis en bloeit hij weer helemaal op, maar dit traject belooft doorgaans weinig goeds.

Veel te jong om die stap al te zetten. Het zoveelste voorbeeld van een jonge gast die gek wordt gemaakt door zijn entourage en makelaar. Niet vergeten dat veel van die gasten al van jongsaf horen dat ze het grote talent zijn. Waar 20 jaar geleden spelertjes voor het plezier voetbalden, wordt er nu al veel te snel over geld gesproken.
Met beide voetjes op de grond blijven is niet makkelijk, maar daar moet dan de entourage en makelaar juist die rol in spelen ipv het nog erger te maken.

Zou me niet eens verbazen als hij daar slaagt, want voetballen kan hij absoluut. Maar hij moet mentaal wel de knop om gaan zetten. Toch een mooie transfer voor hem.

Lekker man! Stoorzender kwijt en €5 tot 6 miljoen plus bonussen - naar het schijnt - rijker, gezien de omstandigheden zou dat een prima deal zijn voor PSV. Jammer voor die jongen, die ik totaal niet geschikt acht om in het in die omgeving, bij een serieuze serie A club wel te redden. Hard op weg om in de voetsporen van Maroufi, Aissati, Labyad en Bakkali te treden.

30 augustus 2021 om 13:50

Als PSV nog 5-6 miljoen plus bonussen krijgt eet ik mijn schoen op hoor. Zou klasse werk van John zijn, maar denk dat er eerder 2/3 miljoen is eerlijk gezegd.

30 augustus 2021 om 14:19

Volgens La Gazetta dello Sport gaat het om die bedragen. Zou mij ook verbazen.

30 augustus 2021 om 14:39

Bonussen? Who cares. Belangrijkste is een doorverkoop percentage. Want die paar miljoen meer of minder nu maakt geen drol uit. Maar mocht hij opeens toch slagen, dan kun je daar tenminste nog een graantje van meepikken.

30 augustus 2021 om 14:05

Ben bang dat we nooit meer wat van Ihattaren gaan horen net als Bakkali destijds, misschien dat hij over 6 jaar bij een PEC speelt. Ben benieuwd wanneer hij zich gaat realiseren dat hij zijn eigen carriere compleet heeft kapot gemaakt.

Nou dat zei ik toch. Die wordt niet als directe versterking gehaald maar gewoon door verhuurd. Lekker goedkoop talentje weer binnen gehaald. Bouy weet er alles van hoe het gaat daar bij Juventus

30 augustus 2021 om 14:07

Ik heb uit nieuwsgierigheid even opgezocht waar Bouy nu speelt. Het antwoord is: nergens. Die jongen is 28 en geen club wil hem hebben (voorlopig). Je vraagt toch af hoe het gegaan zou zijn als hij niet zo vroeg was weggegaan.

Toch nog 74 duels dat valt mee had (veel) minder verwacht.
Hopen dat hij bij Samp wat op kan bloeien.

En dat allemaal op advies van Ouasim Bouy.

kijk op deze manier wordt het natuurlijk heel anders
dit is een slimme zet van Juventus om Ihattaren meteen te verhuren
bij Sampdoria mooi weer speelminuten maken
zijn oude niveau halen
en dan kan Juventus nog zien wat ze met hem doen
prima zet

Wauw dit is echt uit het niets! Goeie speler, Jammer dat die niet bij de selectie blijft. Maar eigenlijk ook wel een mooie stap om hem bij Sampdoria te laten spelen en te laten wennen aan de competitie.

Prima! Hopelijk pakt dit ook goed uit voor Mo en zien we hem binnen afzienbare tijd alsnog knallen! Eeuwig zonde zo een talent te zien gaan, maar de situatie is wat het is helaas..

Top, dan zijn wij van het gezeur af en die zien we ooit wel weer terugkeren bij een ADO na 5 verschillende clubs te hebben versleten. Gewoon niet de juiste mentaliteit voor topsport.

Slim van Juventus. Gedoemd om te mislukken voor Ihatarren. Deze jongen heeft, zo leert de ervaring, een sportsetting waarin hij wordt begrepen, men hem aanvoelt en vertrouwen geeft. Als huurling nou precies niet de setting waarin je terecht gaat komen. Aardige kans dat het een stuk killer zal zijn dan in Noord-Brabant. Hoop dat hij mentaal een stap weet te maken, want dat zal nodig zijn.

Ik vind het grappig om te lezen dat Mo zo'n anderhalf jaar geleden nog dé man was bij psv. Hij moest en zal erin staan, want hij was creatief, scoorde makkelijk, gaf goede assist en maakte het spel bij psv.

Nu heeft hij daar voor wat problemen gezorgd, en zegt ineens bijna iedere psv supporter dat hij helemaal niet zo'n groot talent is, dat hij helemaal niet zo geweldig was.....

Ga toch weg man, deze speler is gewoon nog steeds een van de grootste Nederlandse talenten, samen met Gravenberch en Gakpo.

30 augustus 2021 om 14:49

"ga toch weg man, deze speler is gewoon nog steeds een van de grootste Nederlandse talenten, samen met Gravenberch en Gakpo."

Met dien verstande dat laatstgenoemde duo gestaag doorgegaan is met hun ontwikkeling én zij nota bene zelfs doorgegroeid zijn tot internationals. En MO niet.
Sterker nog, voor jou is hij, samen met genoemd duo, een van de grootste talenten die in Nederland rondlopen, maar in wezen heeft Madueke die plek van Ihatteren allang overgenomen. Madueke is in bijna alles inmiddels veel beter dan Ihattaren. Technisch vermogen, snelheid, kracht, scorend vermogen, you name it.

En prima dat je over het PSV van twee jaar geleden begint, maar terwijl jij daar nog mee ebzig bent is de selectie van PSV inmiddels goed door geselecteerd en beschikt PSV inmiddels over spelers die beter zijn dan Ihattaren (gotze, Madueke) en daarnaast is ook nog gebleken dat Ihattaren als het erop aankomt niet bereid is om hard te werken en zich als een onderdeel van het team op te stellen en te gedragen. Op zich zou dat niet eens een groot probleem hoeven te zijn, bv als Ihattaren er nou een stuk of 25 per seizoen in schiet en ook nog 20 assists. Maar check anders even zijn statistieken Jeroentje. Jij vond het vast allemaal indrukwekkend. Maar de PSV fans een stuk minder. Snap je het nu? Het is zinloos om over meningen van twee jaar geleden te beginnen. Inzichten van mensen schrijden zich namelijk voort. Mensen zijn namelijk niet compleet achterlijk, zien met eigen ogen wat er gebeurd en baseren daarop hun mening en visie en dus moet die soms aangepast worden. Dat is niet raar, dat is niet vreemd, dat is gewoon een normaal patroon, tenzij je een dichtgetikt en vastgeroest karakter hebt.

30 augustus 2021 om 15:38

@constant kante,

Enige punt is dat Madueke nooit een Nederlands talent is, omdat hij niet Nederlands is. Waar Mo dat wel is.

Gotze en Madueke, daarmee noem je ook wel 2 exceptionele spelers op. 1 is wereld kampioen geweest en bij grote clubs gespeeld, de ander is het grootste talent dat psv in de afgelopen 15 jaar heeft gehad. En ook die is er nog niet.

Maar waar je zegt dat meningen bijgedraait worden klopt zeker. Maar als je iemand 1,5 jaar geleden geweldig vond. Kan je toch niet nu zeggen dat hij nooit een groot talent is geweest blablabla... Klinkklare onzin. Zoiets noemen ze gewoon misgunnen omdat hij niet heeft gebracht wat iedereen hoopte. Paar jaar geleden zei iedereen nog dat hij 30/40 miljoen minimaal op ging leveren.

30 augustus 2021 om 16:52

Götze is toch zijn directe concurrent? Zou jij hem wisselen voor Mario?

Je derde alinea is denk ik echt puur voor het vermaak geschreven. Misgunnen? Jij hebt werkelijk waar geen idee hoe hard de PSV aanhang hoopte dat deze jongen zou slagen. Zelfs tot zijn warm lopen bij Galatasaray werd hij toegezongen. "misgunnen", het woordje dat mensen gebruiken wanneer ze niet meer in staat zijn een fatsoenlijke discussie te voeren..

31 augustus 2021 om 18:13



"maar als je iemand 1,5 jaar geleden geweldig vond. Kan je toch niet nu zeggen dat hij nooit een groot talent is geweest blablabla... Klinkklare onzin. Zoiets noemen ze gewoon misgunnen"

Eh, jij noemt dat misgunnen. Niet 'men'. 'men' heeft ook nooit gezegd dat hij 'nooit een groot talent' is geweest. Waar haal jij dat vandaan precies? 'men' zegt gewoon dat hij heel erg veel talent heeft, maar dat hij heeft laten zien dat zijn mentaliteit totaal niet deugt. En 'men' weet ook dat talent alleen nooit voldoende is om het waar dan ook, laat staan in de top, te maken. Dus dat heedft allemaal niks met misgunnen, of wat dan ook te maken. Sowieso, hoezo misgunnen trouwens Jeroentje? Denk er eens even rustig over na? Stel dat Ihattaren wel stappen gemaakt had en nu of volgend seizoen voor 25-30-35 miljoen weg zou gaan? Dan zou 'men' dat toch uitstekend vinden, een lekkere transfersom? Nu krijgt PSV niets of hooguit een habbekrats. En wat denk jij dat 'men' liever heeft eigenlijk? Tientallen miljoenen in het laatje, of niet? Dus misgunnen???? Je moet het ook maar bedenken hoor, PSV fans die hun iegen club een hoop geld misgunnen???



Hopen dat ze bij Sampdoria hem juist kunnen begeleiden en de ruimte misschien geven om daar eventueel een 2de jaar te blijven of een stap hogerop mocht het een geslaagd seizoen zijn. Het is te hopen, dat Mo de mentaliteit heeft om er een geslaagde carrière ervan te maken.


Voor Juventus kan dit goed uitpakken! 2 grote Nederlandse onder contract. Ben benieuwd

Dit doet Juve vermoedelijk om Raiola terwille te zijn. Zo gaat dat in de zakenwereld. Ihataren kon het in Nederland al niet bolwerken. Nou moet hij ook nog zijn veilige omgeving verlaten en met veeeel grotere druk omgaan in een ander land waar hij de taal niet spreekt etc. Ik heb er een hard hoofd. in maar hoop van harte dat hij slaagt natuurlijk.

In dit geval handig dat je Raiola hebt.
Deze man geeft gewoon Juventus de opdracht dit te regelen.

En daarin helpt hij Juventus een volgende keer.

Voor Ihattaren niet verkeerd om bij Sampdoria terecht te komen

30 augustus 2021 om 15:40

En dan dat jaar erna bij PEC terecht te komen. Maar hey, wel met een lekker Juventus salaris.

30 augustus 2021 om 21:16

Want hij moet vergeleken worden met Bouy?

Einde carrière of zich herstellen wie zal het zeggen.
Ik hoop echt dat hij zijn oude vorm terug krijgt

ik denk voor alle partijen de beste oplossing.
Bij PSV gaat het niets meer worden, zolang Roger Schmidt in Eindhoven is.
Er is geen match tussen die 2.

Lijkt me een prima deal. Ben ervan overtuigd dat Ihattaren in een andere omgeving wel weer het licht ziet. Als ik me in hem probeer te verplaatsen, zie ik een speler die een k.seizoen gehad heeft. Vervolgens de hele zomer hard traint en zich dacht terug gevochten te hebben in de selectie en erg fit en in vorm oogde, vervolgens krijg je weer de deksel op de neus van Schmidt (terecht of onterecht laat ik in het midden). Snap wel dat Schmidt niet meteen Ihattaren weer 100% het vertrouwen geeft na zo'n periode, maar snap Ihattaren ook dat hij wellicht het gevoel heeft niet meer serieus genomen te worden door Schmidt. Vertrek is dus het beste. Potentie heeft hij zeker. Als een andere trainer hem gemotiveerd weet te houden kan hij echt wel groeien naar het niveau Juventus. Voor Juve overigens ook weinig risico hierin.

Hahaha tekenen bij Juventus en je eigen laten zien bij Sampdoria. Prachtige stap Italie en prachtig land. Onder iedere andere trainer was Ihatarren nu geslaagd bij PSV en het tienvoudige waard. Schmidt gaat een schade aanrichten bij PSV dat wil je niet weten. Acht Ajax toch sterker dus met lege handen eind van het seizoen en kan zomaar zijn dat Schmidt de deur dichttrekt voor een subtopper in de bundesliga waar die weer aangesproken wordt met Herr Schmidt.

Heb echt het gevoel dat hij het bij Juventus gaat maken talent zat.

30 augustus 2021 om 16:46

Hij gaat nu naar Sampdoria he....

Prima versterking van Juventus.
Het financiële risico is namelijk niet al te groot. Talent heeft Ihattaren wel, nu moet hij mentaal laten zien dat hij er klaar voor is. Hoop niet dat hij in het rijtje komt met Bakkali en Labyad. (al zit Labyad nu prima bij Ajax, maar toch niet geslaagd in het buitenland).

Niet in staat om een de eredivisie een dragende speler te worden, en dan wel naar de serie A, waar nog veel meer word gevraagt. Hoop dat hij het Red maar heb men twijfels

Zo vele op dit platform hebben een glazenbol zo te zien. Ik lees alleen maar gaat hem niet lukken in Italiã£â«? Wat nou als hij wel slaagt in Italiã£â« wat volgens vele bijna onmogelijk is.

Ik denk persoonlijk dat PSV hier nog best wel spijt van gaat krijgen.

Ik ben blij dat hij nog een nieuwe kans krijgt. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat wij het hier hebben over een 18 jarige voetballer die zijn vader verliest en daardoor even de weg kwijt is. Volgens mij is hij niet goed (genoeg) opgevangen door die Duitse PSV coach en consorte... wees blij als je je ouders nog hebt en juich Ihattaren een goede toekomst tegemoet 👋😀 hij verdient een goede tweede kans.

30 augustus 2021 om 23:40

2e kans? Wordt de 4e hoor...Ik heb niks met PSV maar die club is nog veel te geduldig geweest met de lapzwans

Denk dat ihattaren de nieuwe ballotelli wordt,
Waarbij hij de clubs aaneen rijgt. Ligt natuurlijk ook aan zijn zaakwaarnemer. On: toch ben ik benieuwd of hij het tegendeel bewijst.

Met zijn 20 kilo overgewicht, zijn weigering om te trainen zie ik het niet goedkomen, ook niet bij Samp; middenmoot Italie lijkt me een te hoog niveau nu voor de Marokkaan.
En ja...4 maanden geduld hebben ze ook niet in Genua

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren