Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Huntelaar arriveert in Duitsland voor medische keuring bij Schalke

Laatste update:

Klaas-Jan Huntelaar bevindt zich in Gelsenkirchen om de medische keuring bij Schalke 04 te doorlopen, zo meldt Sport1. Als de medische tests geen problemen aan het licht brengen, kan de spits zich tot het eind van het seizoen verbinden aan Schalke. Mogelijk kan hij woensdag al debuteren in de competitiewedstrijd tegen 1. FC Köln, al heeft hij nog wel last van een kuitblessure. Volgens De Telegraaf zijn Ajax en Schalke al akkoord over de voorwaarden van de transfer.

Huntelaar moest dit seizoen genoegen nemen met een reserverol onder Erik ten Hag. Door concurrentie van Lassina Traoré, Brian Brobbey, Dusan Tadic en Zakaria Labyad kwam de routinier deze jaargang weinig aan spelen toe. Vorige week telde Ajax 22,5 miljoen euro neer voor de komst van Sébastien Haller, waardoor de kansen op speeltijd voor Huntelaar nog verder slonken. Donderdagavond bewees Huntelaar echter nog wel zijn waarde voor de Amsterdammers. Tegen FC Twente kwam hij vlak voor tijd als invaller binnen de lijnen bij een 1-1 tussenstand. Met twee doelpunten in de slotfase bezorgde hij Ajax drie punten.

Na afloop van de overwinning in Enschede bevestigde Huntelaar dat Schalke zich voor hem had gemeld. “Het is een moeilijke keuze, natuurlijk. Voor mij. Kijk, Schalke en Ajax zijn de clubs waar ik het meest mee heb. Ik heb tegen Schalke gezegd dat ik ging kijken en dat ik het met Ajax zou bespreken. Dan ga je het traject in van beslissen”, zei hij tegen ESPN. “Waar ik naar neig? Het is lastig. Voor alles spreekt wat. Schalke zit wat meer in de problemen, dat is iets meer een gevoelskeuze. Ajax is wat stabieler, misschien een mooier einde qua titel, beker of Europees. Natuurlijk is het moeilijk.” Inmiddels heeft Huntelaar de knoop doorgehakt en keert hij terug bij de club waar hij in 7 jaar tijd 126 doelpunten maakte in alle competities.

De club uit Gelsenkirchen kan de diensten van de spits goed gebruiken in de strijd tegen degradatie. Schalke staat op de achttiende plaats in de Duitse competitie met zeven punten uit zestien wedstrijden. De selectie van trainer Christian Gross op betere tijden met het aantrekken Huntelaar, die van 2010 tot en met 2017 voor Schalke speelde. Ajax oriënteerde zich de afgelopen week al op een vervanger, mede omdat ook rekening werd gehouden met een vertrek van Brian Brobbey. De Raad van Commissarissen is echter nog niet overtuigd van de noodzaak om een nieuwe spits te halen. De gesprekken met Brobbey over een contractverlenging worden deze week hervat.

Doet Klaas-Jan Huntelaar er goed aan om naar Schalke 04 te gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij die doorkomt had hij dus geen kuitblessure. Weten we dat ook weer

18 januari 2021 om 17:13

Je kan ook medisch gekeurd worden met een lichte spierblessure hoor. Gebeurt zo vaak dat een speler niet (geheel) fit is als hij van club wisselt.

18 januari 2021 om 17:14

Dat is niet helemaal waar, in zo'n medische keuring houden ze wel rekening met bestaande blessures mits de club daarmee akkoord gaat. Bovendien had Huntelaar na twente uit last van zijn kuit en daarna dergelijk ongemak dat hij ook niet mee trainde, het hoeft niet perse een blessure te zijn, fysiek ongemak is ook rede om iemand buiten de selectie te houden

18 januari 2021 om 17:14

hij had sowieso geen knieblessure. voor een klassieker wil je niet iemand die midden in een transfersoap zit toch

18 januari 2021 om 18:26

Klopt, hij had een kuitblessure.

18 januari 2021 om 19:37

Was dat wel echt dan, of speelde deze transfer al een rol. Raakte hij blesseerd in die 5 minuten (Of tijdens 2x juichen). Ik had het als KJH niet gedaan. Zoals al eerder besproken, afscheid als eventueel kampioen (met zeker een aandeel) of strijden tegen delegatie (met misschien een aandeel). Het gaat hem goed

18 januari 2021 om 20:50

Hij raakte inderdaad geblesseerd in die paar minuten. Was duidelijk te zien. 2de (spier) blessure in korte tijd.

18 januari 2021 om 17:16

Ze zijn meestal op zoek naar iets meer dan een spierverrekking bij een medische keuring.

18 januari 2021 om 17:20

Dat is niet helemaal waar de medische keuring voor is, maar ik snap je punt. Tijdens een medische keuring wordt er een hartfilmpje gemaakt, wordt de bloeddruk gemeten en er wordt een longfunctietest gedaan. Dit zijn de verplichte onderdelen bij een medische keuring. Natuurlijk wordt er ook gekeken naar de huidige staat van de fysiekheid van de speler. Wanneer de speler maar een kleine blessure heeft, wil dat niet zeggen dat je dan ook helemaal niet door de medische keuring komt. Dus in feite zou het kunnen dat hij teveel reactie heeft gehad op zijn kuit om afgelopen zondag te spelen, maar kan hij wel door de medische keuring heen komen en woensdag spelen voor Schalke.

18 januari 2021 om 18:11

Van Ginkel is toch ook gewoon geblesseerd naar PSV gegaan dus dit is gewoon onzin wat je nu uitkraamt.

Hij wil het, hij krijg het en verdient het. Succes daar strijder houdt ze in de Bundesliga.

18 januari 2021 om 17:21

Hoop zou dat hij daar een enorme stunt kan maken, wel klein beetje bang dat het tegen gaat vallen. Voor mij kan Klaas in ieder geval niet en nooit meer stuk, voor altijd een held in de Arena.

18 januari 2021 om 17:34

Echt onwijs zonde dat hij niet nog een seizoen er achter aan plakt. Wellicht dat hij op zijn besluit terugkomt door wekelijks spelen. KJH is echt een icoon. Lijkt mij ook echt een bijzonder prettig mens in de omgang.

18 januari 2021 om 17:34

Dat hoop ik ook, Schalke blijft een machtig mooie club met achterban. Dat in de Bundesliga hoort.

18 januari 2021 om 17:26

Hij gaat bij Schalke in ieder geval de strijdlust meebrengen die nodig is als je tegen degradatie moet vechten. Ongekend en ongezien de gedrevenheid van Huntelaar om te blijven gaan om een doelpunt te maken. Succes bij Schalke.
Hopelijk geeft dit bij Ajax ruimte in het salarishuis om Schone voor een half jaar vast te leggen. Ik zou Schone graag op de nummer 10 zien in plaats van Promes of Labyad. Op andere posities op het middenveld zal hij het niet meer bij kunnen benen. Maar de traptechniek van Schone en de kaats van Haller kan een geweldig wapen zijn.

18 januari 2021 om 17:30

ik verwacht dat deze samenwerking gaat uitlopen op een totaal fiasco. ten eerste is Huntelaar al 37, ten tweede is Schalke niet veel op de helft van de tegenstander te vinden en heb je op de counter niks aan Huntelaar en dan moet je nog hopen dat zijn matige ploeggenoten hem goed bedienen want anders heb je ook niks aan hem. je komt daar ook verder geen tegenstanders van het niveau FC Emmen of Fortuna tegen die je geen stroobreedte in de weg leggen achterin. Schalke is ook wel erg ver afgegleden als een 37 jarige bankzitter uit de Eredivisie je redding moet gaan worden

18 januari 2021 om 17:50

Het is toch helemaal niet relevant @japie krekel of hij daar succesvol gaat zijn.Klaas Jan wil gewoon aan spelen toekomen. Als het lukt de club in de 1e bundes liga te houden is dat voor hem mooi meegenomen. Bij Ajax speelt hij niet want hij heeft 3 spitsen en zelfs Labyad voor zich. En of Ajax nu zo succesvolle gaat zijn in Europa is ook nog maar de vraag. En kampioen worden terwijl je nooit speelt voelt ook niet echt. Dus ik begrijp zijn keus best.

18 januari 2021 om 17:53

voor jou is het misschien niet relevant maar voor Schalke wat tegen degradatie strijd waarschijnlijk wel. die hopen natuurlijk dat Huntelaar daar goals gaat maken, anders halen ze hem niet. de oude held komt terug dus er zullen daar best hoge verwachtingen zijn van Huntelaar

18 januari 2021 om 17:58

Ik heb al vaker je comments gelezen. Maar mijn vraag is oprecht, heb jij ooit wel eens iets positiefs te melden?

18 januari 2021 om 18:03

@steven83 zo vaak heb ik wat positiefs te melden, maar ik zie ook de negativiteit niet in deze reactie, ik vind het eerder vrij realistisch. hoeveel spitsen van 37 jaar zie jij die in een topcompetitie een club die totaal niet draait en strijdt tegen degradatie het verschil maken en die club weer omhoog helpen? Ibra doet het goed bij AC Milan die momenteel op de eerste plek staan maar die is omringd door goede spelers, is zelf altijd buitencategorie geweest en is niet iemand die net als Huntelaar volledig afhankelijks is van zijn aanvoer

18 januari 2021 om 18:19

Japie_KrekelWat heeft hij te verliezen dan? Bij Ajax komt hij niet aan de bak terwijl hij naar mijn mening de beste spits in de eredivisie is. Daarnaast wordt Ajax met hem of zonder hem ook kampioen. Ik snap de uitdaging wel. Leeftijd zegt al helemaal niks. In italie voetbalt ibra die nog een paar jaar ouder is. Op dit moment zijn Schalke en Mainz niet wat maar een suptopper in Nederland bijv een AZ degradeert ook gewoon in BL. Die kunnen in de EL een x winnen van een Duitse club maar een heel seizoen lang...

18 januari 2021 om 18:24

@herlev dat zeg je tegen iemand die al jarenlang zei/zegt dat Ziyech, Onana en Neres b.v. allemaal contractspelers van Ajax, geweldige spelers zijn. volgens mij zijn sommige (niet alle) Ajax fans op dit forum gewoon iets te getriggered. als je ook maar op 1 speler van Ajax kritisch bent dan heb je meteen een aversie tegen die club. ik zou dan maar eens kijken wat ik allemaal wel niet zeg over mijn eigen club Feyenoord, daar ben ik veel kritischer op

18 januari 2021 om 18:26

@tim96 maar Ibra kan je toch niet gaan vergelijken met Huntelaar? Ibra is een supertechnische spits van de absolute buitencategorie die uit het niks zelf iets kan creeren, waar Huntelaar volledig afhankelijk is van zijn aanvoer en die aanvoer is bij Schalke niet best. ze komen vaak niet eens hun eigen helft af. we hebben het daarnaast over een Europese topcompetitie en niet over de Eredivisie waar verdedigers je geen stroobreedte in de weg leggen en waar spelers die in nikszeggende competities in het buitenland zijn mislukt zoals Vleminx, Malki en Giakoumakis op wereldspitsen lijken en aan de lopende band scoren. die worden echt geen topscorers van de Bundesliga hoor

18 januari 2021 om 18:26

Je bent niet negatief op 1 speler van Ajax. Zal ik er een paar opnoemen of weet je het zelf?

18 januari 2021 om 18:32

@herlev ik kan ze ook voor je opnoemen hoor. Blind, Veltman, Alvarez en Promes daar doel je waarschijnlijk op. dat vind ik alle 4 idd niet veel nee. en wat is negatief zijn? terecht kritisch zijn op een speler na een kapitale fout bv?

18 januari 2021 om 18:40

Japie_krekel
Dat klopt een huis, tuin, keuken voetballer of hoe Johan Derksen het ook zei wordt hier met twee vingers in de neus topscorer. Dat zeg je goed, die spitsen die je opnoemt moeten ook voor het geld kiezen want die worden in de andere competities gewoon gepasseerd en zie je een jaar later weer terug in de Eredivisie. Maar ook spelers al een te wierik, ter avest en een schone enz enz.
Ik denk zelfs dat een Malen het niet haalt is ook een bergwijn 2.0 geval.
Ik gaf al aan dat een suptopper als een AZ ook gewoon degradeert in Duitsland.
Ik mag misschien Huntelaar niet vergelijken met een Ibra, maar als je elke week op de bank zit en je ziet een trage tadic en een labyad eerder in de spits verschijnen dan snap ik heel goed dat je weg gaat. Ik denk dat Huntelaar slim genoeg is om bepalend te zijn bij Schalke 04, echter hebben ze wel wat meer ervaring nodig.

18 januari 2021 om 18:45

@tim96 ik twijfel ook niet zo zeer aan het scorende vermogen van Huntelaar maar ik twijfel aan de club waar hij naartoe gaat en de kwaliteit van de selectie daar. bij Ajax krijgt hij aanvoer en dan speelt hij in zijn kracht en is hij een levensgevaarlijke spits. Schalke speelt echter zelden op de helft van de tegenstander en dan moet Huntelaar gaan toeslaan vanuit de omschakeling en straks een heel veld gaan oversteken en daar heeft hij de snelheid niet voor

18 januari 2021 om 18:57

@japie_krekel Dat klopt, ik krijg niet alles van Schalke mee. Ik hoor en zie wel eens dat ze mega kansen missen om een resultaat te halen, dus snap dan wel dat ze voor hem gaan. Daar komen we dan snel genoeg achter, want aankomende woensdag moeten ze thuis tegen de nummer 16 Köln en in t weekend thuis tegen Bayern de nummer 1. Een mooie spreiding van kwaliteit dacht ik zo
Ik denk dat hij kansloze is om bij Emmen te voetballen, dan kan hij ieder week er wel 2 inschieten, maar verlies je de wedstrijden alsnog.

18 januari 2021 om 19:02

Laat je niet kisten Japie. Ben het tegenwoordig vaker wél dan niet met je eens. Ook in deze ben ik bang dat het totaal mislukt. Gun het klaas wel van harte en hoop oprecht het beste maar bij Ajax kan hij gewoon in zijn kracht spelen en de eredivisie. Bij Schalke werd het de laatste jaren ool al minder en toen stond er nog een beter team dan wat er nu staat.

18 januari 2021 om 19:04

ik hoop ook dat Huntelaar het goed gaat doen daar hoor, maar ik zou het zonde vinden als een spits van naam op zijn 37e bij een club zit waar hij straks niet in zijn kracht wordt gebruikt en dat zijn carriere uitgaat als een nachtkaars in de anonimiteit

18 januari 2021 om 19:06

Herlev Japie is wel degelijk het meest kritisch, op zijn eigen club Feyenoord!

18 januari 2021 om 19:09

@bustaramz ik maak me er ook niet zo druk om hoor, maar ik denk dat zelfs een Cristiano Ronaldo het moeilijk zou hebben bij dit Schalke dus dat is niks tegen Huntelaar. ze hadden laatst bv 30 wedstrijden op rij geloof ik geen overwinning geboekt. dat zegt al heel veel over de kwaliteit van de selectie daar

18 januari 2021 om 19:15

@sulejmanii ik ben dit seizoen ook heel positief over aankopen als Kudus en Anthony wat ik geweldige spelers vind. als ik dan vervolgens zeg dat ik Alvarez bv geen goede aankoop vindt dan is dat geen haat naar Ajax wat sommige Ajax fans op dit forum denken, maar dan zie ik gewoon de meerwaarde niet in zo een aankoop

18 januari 2021 om 20:45

Japie zegt hier helemaal niet iets vreemds. Huntelaar is absoluut geen counter spits. Wat heeft hij te verliezen? Je kent de uitdrukking van Hero to Zero? Hij heeft dus alles te verliezen.

Succes Klaas! We gaan je houding en scherpte missen. Hopelijk hou je ze er hoogstpersoonlijk in. De perfecte pinchhitter voor ons maar ik snap de keus voor Schalke, hij voelt zich daar gewoon meer nodig.

Ik ben benieuwd hoe hij het daar gaat doen. Voetballend voegde hij bij Ajax weinig toe, hij hield geen bal vast, had geen diepgang en ook geen individuele actie. In de zestien was hij echter een fenomenale sniper. Zijn doelpuntenratio was ongekend: tegen laagvliegers was The Hunter een soort Cristiano Ronaldo: een garantie op goals. Hij heeft zich in de afgelopen drie seizoenen echt onsterfelijk gemaakt bij Ajax. In 18/19 in het successeizoen speelde hij Dolberg uit de basis en scoorde hij in de Eredivisie veel belangrijke goals en de afgelopen twee seizoenen is hij een doelpuntenmachine gebleven. Ik vermoed dat deze emotionele overgang gaat floppen, omdat hij in een matig team terechtkomt en niet dichtbij de goal speelt negentig minuten lang, maar wat zou hij een legend zijn als hij Schalke in de Bundesliga houdt.

18 januari 2021 om 17:15

Het team is niet zo gigantisch matig als jij hier schetst. Ze creëren veel kansen maar niemand schiet ze erin daar momenteel.

18 januari 2021 om 17:18

Ik ben het op veel punten met je eens, maar ik ben het echt totaal met je oneens dat Klaas-Jan geen bal meer kan vasthouden en weinig diepgang heeft. Z'n laatste goal tegen Twente is daar een goed voorbeeld van. Maar buiten dat denk ik (helaas) dat Schalke inderdaad te matig is om Huntelaar op de juiste manier in stelling te brengen. Ik baal enorm dat hij niet bij Ajax blijft... Vaarwel Hunter!

18 januari 2021 om 17:30

In het verleden is al aangetoond dat oudere spelers in de Bundesliga een belangrijke (bij)rol kunnen spelen in de strijd om het behoud.

Uit paniek haalt Schalken een 37 jarige speler waar Ajax maar KJH van profeteerd. Tot volgend jaar bij de technische staf.

18 januari 2021 om 20:31

Ik snap niet dat hij niet gewoon bij Ajax blijft. Hij kon het vier jaar geleden al niet meer aan, die intensiteit. Nu moet hij 't ook nog eens doen bij een heel matig Schalke dat maar relatief weinig in scoringsmogelijkheid komt. Huntelaar lijkt me ook nog wel gevoelig als z'n ego gestreeld word. Ze zullen 'm daar bij Schalke wel een mooi verhaal hebben opgehangen hoe hard ze 'm nodig hebben.

Vind het toch wel prachtig dat hij dit doet. Tuurlijk kan hij met Ajax kampioen worden (weliswaar in een bijrol), maar dit tekent hem toch wel als liefhebber om zijn andere grote 'liefde' uit de brand te helpen. Hoop van harte dat het 'm lukt, mede omdat het na HSV toch ook erg zonde zou zijn om ook Schalke te zien degraderen.

18 januari 2021 om 20:33

Het is maar afwachten of hij bij Schalke een andere rol krijgt. Hij kon het vier jaar geleden al niet meer belopen in de Bundesliga en belandde dan ook op de bank. Ik denk bovendien niet dat hij hele wedstrijden met die intensiteit kan gaan spelen.

Lees net ook even zijn statistieken door: de afgelopen vier seizoenen 87 duels en 45 goals in de Eredivisie. En dan speelde hij zoveel duels mee als invaller. Wat een afmaker blijft het toch.

18 januari 2021 om 17:28

Buiten dat toverseizoen met Raul in zijn rug, heeft hij in de overige 6 seizoenen slechts 53 Bundesliga goals gemaakt zag ik net. Viel me eigenlijk behoorlijk tegen. Ter vergelijk, Weghorst zit na 2,5 seizoen al op 44.

18 januari 2021 om 20:41

@feycoev - Z'n prestaties in Duitsland zijn inderdaad een beetje minder dan men vaak wil doen voorkomen, maar daaraan moet je er wel aan toevoegen dat hij vaak ook verre van een seizoen speelde. Achtereenvolgend 24, 32, 26, 18, 28, 31 en 16 wedstrijden. Uiteindelijk is 82 doelpunten en 26 assists in 175 wedstrijden best een goed moyenne. Dan loopt 'ie nog steeds wel zo'n beetje 1 op 2.

18 januari 2021 om 17:35

zeker prima statistieken maar het blijft wel de Eredivisie. Giakoumakis bv van VVV haalt volgens mij een nog hoger gemiddelde dit seizoen

18 januari 2021 om 18:41

Ben benieuwd hoeveel per hoeveel minuten

18 januari 2021 om 23:44

In de Eredivisie bedoel je? Daar is hij direct betrokken bij 190 goals (154g - 36a) in 16.569 minuten, ofwel betrokken bij een goal elke 87.2 minuten. Kijk je puur naar zelf goals maken: hij scoorde eens per 107.6 minuten in de ED.

Onbegrijpelijk dat Ajax Huntelaar naar Schalke laat vertrekken terwijl hij nog steeds belangrijk kan zijn voor dit Ajax dit seizoen. Ik vind het erg jammer dat Huntelaar zijn loopbaan niet bij Ajax wilt eindigen met een mogelijke landstitel en EL titel want je loopbaan eindigen met een mogelijke EL titel zal erg mooi zijn.

18 januari 2021 om 17:37

maar de kans dat Ajax de EL wint is amper realistisch met deze selectie. er zitten veel sterkere clubs in dat toernooi dit jaar

18 januari 2021 om 20:44

Nou ja, amper realistisch? Zo goed zijn de ploegen in de Europa League ook weer niet. Er zijn natuurlijk betere ploegen, maar niet beduidend betere ploegen. Vanuit de CL is alleen Manchester United duidelijk beter. Ploegen als Arsenal, Leverkusen, Milan e.d. zijn wel beter, maar die zullen echt niet over Ajax heen walsen. De kans is groter dat ze 'm niet winnen, maar amper realistisch is wel overdreven.

Ongelofelijk dat hij zo weinig minuten kreeg dit seizoen. Helemaal als je beseft dat Labyad enorm vaak in de spits heeft gestaan.

Het is een unieke kans voor hem. Degraderen is ook wel een ervaring die elke speler een keer moet hebben meegemaakt.

Ik hoop dat hij het bij Schalke zo goed doet dat hij straks meegaat naar het EK als de ultieme pinchhitter. Weinig spelers die zo effectief en gevaarlijk zijn in de luttele minuten op het veld zoals KJH.

18 januari 2021 om 17:18

Die kans is wel erg klein vermoed ik. Luuk de Jong heeft die positie al.

18 januari 2021 om 17:25

Daarom hoop ik het ook, maar denk ik het niet. Er zijn immers genoeg opties voorin.

18 januari 2021 om 20:46

Hele kleine kans. Huntelaar kan dat niveau niet meer bijbenen. In de Eredivisie komt hij er wel mee weg, maar het heeft geen enkele zin om een 37-jarige Huntelaar mee te nemen, terwijl je met Weghorst een spits in vorm hebt en met Luuk de Jong een redelijke pinch-hitter.

Jammer dat Ten Hag Traore, Brobbie en Labyad boven KJH koos ondanks dat KJH ook nu nog twee klassen beter is als die koekenbakkers. Dus logisch dat hij gaat.

Succes Klaas Jan!

Sportief bekeken zou Ajax hem aan zijn contract moeten houden. Gistermiddag weer kunnen zien als het er op aankomt je niets hebt aan een Promes, Labyad of Ekkelenkamp, om zo maar een paar te noemen. Daar komt geen club voor - en heel begrijpelijk. Maar ala, het is Huntelaar gegund, en ik heb me al verzoend met het feit dat zo lang Marc & Erik de scepter zwaaien bij Ajax, we moeten wachten op succes en een beetje fatsoenlijk voetbal. Al is dat laatste volledig te wijten aan maestro Ten Hag.

Niet om dit fenomeen af te vallen, maar ik zie de kans op glory wat kleiner dan de kans dat hij weinig toevoegt. Bovendien, als je zijn Bundesliga cijfers er op na slaat, heeft hij in zijn vorige periode bij Schalke eigenlijk maar 1,5 van de 7 seizoenen echt goede statistieken gehaald. En dat was in zijn hoogtijdagen, waarin hij voetballend en fysiek toch een stuk beter was dan nu. Niettemin hoop ik dat hij nog een aantal belangrijke goals maakt voor Schalke.

Blijf het zonde vinden, alhoewel ik het hem uiteraard erg gun, meer minuten. Zijn drive en gretigheid zullen we sowieso missen.

Ik zou hem wel willen behouden. Je hebt misschien een echte pinchitter nodig straks in de competitie of de E.l. De spelers Traore en Brobbey zijn dat in mijn ogen niet. Voor het salaris van het laatste halfjaar hoef je het niet te laten.

Ik heb gisteren Frankfurt-Schalke gekeken en er zit totaal geen voetbal in Schalke. Huntelaar kan Schalke niet in zijn eentje redden

Ik zeg 5 miljoen en een flink doorverkooppercentage . We kunnen hem toch niet zomaar laten vertrekken? Hij is echt veel te belangrijk, zeker ook in de kleedkamer en op het trainingsveld!

Hoopte zo dat het niet door zou gaan maar het is hem gegund. Hoop dat het een succes wordt. Al stond kjh bij mij hoger op het lijstje dan bij Eth....dat we hem zullen missen is na donderdag tegen Twente wel duidelijk! Suc6 Klaas-Jan

Geweldig om een voetbalprof zijn hart te zien volgen. Trekt zich niks aan van geld, roem, ratio ... gewoon naar "zijn" club omdat ze hem om hulp vragen. Mooi man.

Wanneer hij zijn gevoel volgt doet hij er zeker goed aan.! Succes Klaas Jan.

Ik gun het hem ontzettend hoor maar denkt hij nou werkelijk dat hij veel kansen gaat krijgen in zo'n bagger elftal. Hij moet het van zn teamgenoten hebben he.
Ik neem het Ten Hag erg kwalijk dat hij Traore en Brobbey boven huntelaar heeft geplaatst. Brobbey snap ik dat je hem speelminuten geeft omdat je wil dat ie zn contract gaat verlengen maar traore boven Huntelaar verkiezen is echt een schande.

18 januari 2021 om 17:59

Denk dat hij juist dat hij goed past bij Schalke. Harit achter hem voor de creativiteit. Hoppe met zijn snelheid bewegend om hem heen.

Ik zie echt nergens transferbedragen langskomen terwijl Ajax toch echt verzwakt wordt. Wat zal Ajax er aan overhouden financieel gezien? Een miljoen ofzo? We zijn toch niet van het fonds mag ik hopen?

18 januari 2021 om 18:30

Ik snap er ook niets van. Alleen omdat KJH graag zijn 'andere kind' wil helpen, wat opzich al zo naïef als de pest is, laat Ajax hem dan maar gaan. Je ziet tegen Twente dat je niet zonder hem kan, een Traore, Brobbey of nog erger Labyad hadden die ballen er nooit ingelegd. Nu moet je maar hopen dat Haller dat is wat ze hopen, want zoniet zit je met een spits die niet bij wilt tekenen en nog geen meerwaarde is, een spits die goed is tegen VVV maar verder niets presteert en een nummer 10 voor Utrecht. Waar ze bakken met geld spenderen om het kampioenschap binnen te slepen laten ze hier een van de meest belangrijke ervaren krachten zomaar vetrekken voor een miljoen, twee misschien. Dom, dom, dom, dit komt ons duur te staan.

18 januari 2021 om 18:32

myvision,

Denk dat de salarisbesparing nog het meeste oplevert, daardoor is er weer wat salaris ruimte voor Brobbey.

Denk dat Ajax hooguit nog één miljoen extra vraagt.
Huntelaar verdient het gewoon om nog bij zijn tweede voorkeursclub af te sluiten.

Ajax zal ook zonder Klaasjan wel presteren.

18 januari 2021 om 18:42

Ik denk dat overmars en van der sar de keuze van Huntelaar en de situatie van Schalke begrijpen.
Ik weet niet of hij voor een half jaar gehuurd/gekocht wordt? Ik denk dat je echt aan een minimale vergoeding moet denken tot 2,5 ton

Een beetje dom zou Maxima zeggen, ik denk het ook wat heb je daar te zoeken er is geen elftal die wil vechten voor lijfsbehoud. Wordt volgens mij een regelrechte ramp. Jammer, mss had hij na zijn actieve voetbal een plaats in de trainersstaf van Ajax kunnen krijgen.

M. Hoppe begint te scoren 6 wedstrijden 4 goals en hij is pas 19. dus ik hoop niet dat Huntelaar zijn ontwikkeling in de weg staat. of ze moeten samen in de spits spelen

Blijft toch bizar dat hij dit seizoen 5de keus was achter Traoré, Brobbey en niemand snapt het Labyad. Hij had echt nog meer speeltijd verdient.

Als het aan zijn persoonlijkheid ligt blijven ze er in, maar dan moet er nog wel meer bij. Het is in elk geval een nobel streven en ik snap wel dat hij geen derde viool gaat spelen achter Haller, Tadic, Traore etc.
Dat is een roemloos afscheid, bij Schalke kan hij nog weer een held worden als het lukt.

Ik gun hem alles, maar ik denk dat het een hele domme keuze is van zowel Schalke als van Klaas, want Klaas is goed in de 16 en daar komt Schalke nauwelijks.

Tja Ajax gaat hem missen daar ben ik zeker van. Hij bracht toch altijd dat extra als pinchhitter. In ieder geval leuk voor Huntelaar om zijn carrière af te sluiten bij Schalke04. Ik hoop niet dat hij tegen gaat vallen daar.

Klaas Jan, het ga je goed! Ik hoop voor je dat je Schalke kan helpen en dat ze niet degraderen. Ik hoop zo dat je weer terugkeert als trainer of in een andere functie binnen Ajax. Een echte Ajaxcied! Prachtige carrière

Een keuze met het hart is zelden een slechte keuze, maar het had van mij wel een week eerder gemogen

Heel gedurfd om in de herfst van je carrière van een luxe bijrol bij Ajax met leuke Europese avonturen, finales en prijzen naar een topclub in verval alla HSV...
Er hangt momenteel geen fijn sfeertje bij die club en als een 37 jarige veteraan die bij Ajax de laatste 3 jaar geen basisplaats gehad heeft, is het maar de vraag of hij het iedere week kan opbrengen in een sterke competitie als de Bundesliga. Woutje Weghorst presteert er goed met minder talent dan de Hunter, maar die is wel bijna 10 jaar jonger met 200% inzet.
Ik hoop dat Huntelaar van waarde kan zijn. Heeft 154 Eredivisie goals gemaakt en eentje meer dan Kuyt!
Jammer dat hij bij Ajax niet meer de persoonlijke records verder kan aanreigen.
Deze stap hadden we nooit meer zien aankomen en ik hoop dat hij eventueel Heerenveen of de Graafschap nog een dienst kan bewijzen. Kijk naar Zlatan 39 en zo fit. Natuurlijk heb je soms blessures, maar zelfs Robben heeft het nog niet opgegeven..

Succes Klaas Jan! Nog even een half jaartje knallen in Gelschenkirchen en dan van je voetbalpensioen genieten.

Mijn all time favoriete spits verlaat mijn club. Wat een geweldenaar! Klaas-Jan bedankt voor alles en gun je het beste in Gelsenkirchen! Maak ze trotser dan ze al waren.

Succes in Gelsenkirchen Klaas Jan! Doe daar wat je ook tegen ons deed en help onze moaties uit het diepe dal!

Ik hoop van harte dat hij in z'n laatste half jaar maar vele goals mag maken en dat Schalke handhaaft. Liefhebber pur sang, zijn drive kunnen een hoop jongens nog van leren!

Bedankt voor alles wat je hebt gedaan voor Ajax.
Je bent de beste spits geweest voor een lange tijd werd all1 niet gewaardeerd.
Gaat je goed Klaas Jan huntelaar 🤙🏽👍🏽👊🏽👌🏽💪🏽

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren