Dirk_borst
Algemeen
Vrienden (8)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 13 september 2019
  • Dirk_borst
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 3.215
  • 35 jaar (24-8-1986)
  • 8
Persoonlijke berichten
13 november 2020 om 15:37
#1

Goedemiddag Dirk,

Bedankt voor jouw berichtje man, dat is super sympathiek van jou!

Het ging er hard aan toe met mijn grote vriend 070. Maar dat is wel vaker zo, van de meesten kan ik het wel hebben die komen trollen en liegen in onze topics.

Maar op een af andere manier liggen wij elkaar niet, Tadic super verdrietig dat vind hij helemaal geweldig en dan ook verder bashen dat hij geen inbreng heeft voor ons.

Zoals je weet heb ik ook kritiek gehad dat Tadic als linksbuiten niet kan, en dat hij minder moet zeuren en als aanvoerder moet gedragen. Nou het lijkt alsof hij geluisterd heeft, hij is wellicht onze belangrijkste speler en goud waard met z'n ervaring.

En natuurlijk ben ik inderdaad subjectief over ons mooie cluppie, maar ik probeer daar altijd een balans in te vinden. En dat is fijn dat veel mensen dat ook vinden van andere clubs, ik krijg regelmatig super toffe berichtjes.

Fijn weekend, Dirk! Gaat je goed, Ajax broeder.

26 maart 2021 om 14:23
#3

Ha Dirk,

Bedankt voor je bericht op mijn pagina. Ik vind de selectieve verontwaardiging van leden op VZ opvallend en ongenuanceerd. Het is altijd heel makkelijk om vanuit achter je computer het één en ander te eisen van voetballers dan wel de bonden dan wel ervan uit te gaan dat één bepaalde resolutie ook een daadwerkelijke oplossing ten gevolge heeft voor dit probleem.

15 februari 2022 om 15:58
#5

Dag Dirk,

Dank voor je bericht, leuk om te horen! Ben al wel wat langer actief op VZ maar eerder onder een ander account. Destijds opgeheven omdat ik er een beetje klaar mee was maar kon na een tijdje de verleiding toch niet weerstaan haha. Trek me ook verder niks aan hoor van zulke figuren, maar vind het altijd wel grappig hoe dat werkt. Als je positief bent over je eigen club is het niet goed maar als je negatief/kritisch bent krijg je van de andere kant weer gezeur... Hoort erbij!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 13 augustus
Cody Gakpo heeft inmiddels contact gehad met Erik ten Hag over een transfer naar Manchester United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren