Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Feyenoord biedt miljoenen op Nederlands sprekende Turks international'

Laatste update:

Feyenoord haalde vorige week Marko Vejinovic op bij Vitesse, maar de Rotterdammers zijn nog niet klaar. Volgens de Turkse sportkrant Fanatik heeft de club een bod van vier miljoen euro uitgebracht op Besiktas-spelmaker Oguzhan Özyakup. De Turks international is mede door zijn verleden een interessante optie: de 22-jarige middenvelder groeide op in Zaandam en speelde tot 2008 in de jeugd van AZ.

/

Özyakup stapte dat jaar over naar de jeugd van Arsenal, maar tot een doorbraak kwam het niet bij de club uit Londen. In 2012 haalde Besiktas hem daar weg, waarna de aanvallende middenvelder zich uitstekend ontwikkelde. Özyakup speelde tot op heden 101 wedstrijden voor de club uit Istanbul en was daarin goed voor 12 goals en 24 assists. Zijn contract bij Besiktas loopt nog drie jaar door.

De mogelijke komst van Özyakup houdt ongetwijfeld verband met het vertrek van een aantal vaste waardes uit de selectie van coach Giovanni van Bronckhorst. Jordy Clasie wil een stap hogerop, terwijl de ontevreden Tonny Vilhena eerder al te kennen gaf dat hij graag zijn mogelijkheden verkent. Ook Karim El Ahmadi wordt in verband gebracht met een voortijdig vertrek uit De Kuip.

Zou Oguzhan Özyakup een versterking zijn voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap het transferbeleid van Feyenoord niet helemaal. Ze hebben veel middenvelders, en willen nu weer een halen? Ze hebben Immers, Vilhena, Vejinovic, Toornstra, El Ahmadi en ook nog talenten als Sleegers, er vanuitgaande dat Clasie vertrekt.

Ze kunnen beter een goede CB of een vleugelback kopen, of een spits.

2 juli 2015 om 11:52

Het is ook maar een gerucht van een onbetrouwbare bron.

Zou dit echter wel toejuichen, zal namelijk betekenen dat Lexie zo goed als zeker weggaat.

2 juli 2015 om 12:46

Het is sowieso ondenkbaar dat deze jongen voor een fooi van 4 miljoen mag vertrekken bij Besiktas.

2 juli 2015 om 13:25

Contract is verlengd tot 2018. Die gaat idd wel meer dan 4 miljoen kosten. Lijkt me een sterk verhaal allemaal.

2 juli 2015 om 13:54

Waarom zou hij sowieso van Besiktas naar Feyenoord overstappen? Hij is daar toch basisspeler? Qua niveau is Besiktas iets hoger denk ik en ook qua salaris zou het een stapje terug zijn. Bovendien speelt hij daar in het land van zijn nationale team.

2 juli 2015 om 13:55

Heb het gevoel dat die verdediger er wel komt als de miljoenen van Clasie binnen zijn. Botteghin treuzelt niet voor niets zo lang met verlengen. En heb als vervanger voor Clasie liever Joey vd Berg. Voor de aanvallende middenvelder hebben we met Vilhena, Veijnovic en Sleegers wel voldoende.
Lexie mag weg, graag zelfs

2 juli 2015 om 15:54

Op afbetaling neem ik aan,zo is Vejnovic ook bij Feyenoord terecht gekomen.

2 juli 2015 om 11:52

Als je nou de tekst leest ipv meteen de eerste reactie te willen hebben....

2 juli 2015 om 11:52

Waarschijnlijk weten ze bij Feyenoord meer. Misschien is er concrete interesse voor El Ahmadi en voor Immers? Daarnaast is de toekomst van Vilhena natuurlijk nog niet zeker en zou je dus zomaar vier middenvelders kunnen kwijtraken met Clasie erbij. Sleegers verwacht ik zelf op de vleugels, al ben ik ook wel benieuwd wat hij op 10 zou kunnen.

2 juli 2015 om 11:53

Ik ben het helemaal met je eens, een spits en een cb hebben voorrang. Maar als clasie, immers en el ahmadi weggaan, met vilhena die misschien weggaat, hou je alleen vejinovic en toornstra over als echte basisspelers. Daarnaast heb je natuurlijk sleegers en karsdorp (ook al twijfel ik of die van zn rb plek wil, omdat ie gezegd heeft dat ie zich daar in de toekomst op ging focussen! ) In het geval dat er 3 of 4 van bovengenoemde weggaat snap ik het wel, maar anders is het inderdaad zeer overbodig.

2 juli 2015 om 11:57

Volgens gio zelf hoeft hij helemaal geen nieuwe spits en ligt daar de focus dus ook totaal niet op

2 juli 2015 om 11:56

Het is idd een gerucht.
Als ze op hem zouden of bieden wil dat zeggen dat waarschijnlijk immers weggaat
Het zou wel raar zijn al ze voor hem bieden terwijl van Bronckhorst aangeeft dat hij eerst versterking wil hebben in de verdediging.

Dus de lb en nog een cv zal voorrang krijgen.

2 juli 2015 om 11:58

Juist goed wat feyenoord doet, die spelers die genoemd worden zullen vertrekken en op deze manier zijn ze daar goed op voorbereid. Spitsen genoeg in Rotterdam-zuid: LA Boetius, Manu,(achabar) CA Achabar, Kuijt, Kazim, Te vrede RA Bilal, (Kuijt) (Toornstra). LB met kwaliteit missen ze en een back-up voor CV.

2 juli 2015 om 12:00

El ahmedi gaat mogelijk weg en clasie ook misschien. Dan heb je wel iets aan een middenvelder erbij.

2 juli 2015 om 12:10

Clasie & Immers vertrekken beide zo goed als zeker. Daarnaast lijkt El Ahmadi dan ook te vertrekken (midden oosten) en is het aanblijven van Vilhena nog zo onzeker als wat.

Als er 3 van deze 4 gaan dan moet er nog 1 speler bij die dan samen met Veijnovic & Toornstra het middenveld kan gaan vormen.

2 juli 2015 om 13:23

El ahmadi gaat niet weg. Dat is een hardnekkig gerucht. Immers kan bij een goed bod.

Ik denk dat Feyenoord volgend jaar met vejinovic toornstra en een nieuwe 10 wil spelen. Spits is er al. Die heet Kuyt. Achahbar backup kazim weg. Verder nog een linksbenige verdediger en dat is t wel

2 juli 2015 om 13:48

Als el Ahmadi blijft dan zal die samen met Vejinovic & Toornstra het middenveld vormen. Eventueel aangevuld met een Vilhena, Sleegers en aankoop/jeugd. Er vanuit gaande dat zowel Clasie als Immers vertrekken natuurlijk.

2 juli 2015 om 12:14

En Karsdorp zie ik eigenlijk ook nog liever op het middenveld.

2 juli 2015 om 14:41

Inderdaad, Feyenoord heeft genoeg middenvelders. Zou zijn komst wel toejuichen, een creatieve en technische middenvelder kunnen ze wel gebruiken. Lijkt mij echter sterk dat hij de overstap van Besiktas naar Feyenoord maakt en dat hij voordat bedrag en salaris gaat. Zou mooi zijn als in ieder geval Immers vertrekt. Maar dan blijft er nog een CV, eventueel linksback en eigenlijk en spits (kazim, Te Vrede verkopen) nodig. Botteghin zou mooi zijn!

2 juli 2015 om 16:36

Mag hopen voor Feyenoord dat ze snel afscheid nemen van Immers.
Als dat het niveau is wat ze nastreven dan zullen ze de komende jaren geen Europees voetbal meer spelen...

Weer een middenvelder, wat moeten ze ermee.

2 juli 2015 om 12:28

De gaten opvangen voor de spelers die vertrekken. Nog iemand die de tekst niet leest, wat moet je ermee?

2 juli 2015 om 12:32

Zijn die spelers al vertrokken dan? Straks vertrekt er niemand en zit je ermee. Ik denk dat clasie gaat, maar daar is vejenovic voor gehaald. Er is verder niks zeker. Waarom niet wachten en later nog iemand halen als er al verkocht is. Lijkt me niet dat Feyenoord al met miljoenen en grote salarissen kan gaan strooien.

2 juli 2015 om 15:33

Wat jij kan, kan ik ook. Is hij al gehaald dan?

Feyenoord zal altijd subtop blijven als ze subtop-aankopen blijven doen. De afgelopen 15 jaar spreekt voor zich.

2 juli 2015 om 11:51

Dit lijkt me anders een prima aankoop als je naar zijnCV kijkt.

2 juli 2015 om 12:52

Ik ken de speler niet maar voor een aanvallende middenvelder vind ik wel dat hij bijzonder weinig doelpunten maakt.

2 juli 2015 om 11:53

In die 15 jaar anders wel de enige Nederlandse club met een Europese prijs en helaas zal dat nog wel een tijd lang zo blijven ook.

2 juli 2015 om 11:56

Gossie, daar blijven jullie wel erg lang op teren.
3 kampioenschappen in meer dan 30 jaar is gewoon subtop, met een Europese prijs als incident.

2 juli 2015 om 12:01

Je kijkt te veel naar titel, hoe raar dit ook klinkt. Gister las ik hier een reactie Hoe vaak Feyenoord bijvoorbeeld in de top 3/4 was geeindigd ten opzichte van de subtoppers. Daaruit opgemaakt is de conclusie dat Feyenoord misschien onder Psv en Ajax staat, miscchien niet goed genoeg is voor een topclub. Maar wel veel beter dan de subtoppers....

2 juli 2015 om 12:03

als iemand 15 jaar als tijdspanne neemt, dan bekijk ik de prijzen in die tijdspanne. Zo simpel is het. Had hij 5 jaar gezegd, dan had ik het uiteraard niet genoemd likdat.

2 juli 2015 om 12:10

de laatste 15 jaar...1 knvb beker en de uefa cup, dan klopt het toch wat Janneutraal zegt.

verder ken ik deze jongen niet...geen idee of het wat is. Maar als feyenoord er 4 miljoen voor over zou hebben, dan verwacht ik toch wel dat het een toegevoegde waarde is

2 juli 2015 om 12:24

Het wordt weer eens tijd voor een titel ja, maar dat zal niet lang meer duren. De zwarte jaren liggen nu toch wel duidelijk achter Feyenoord, als dat nieuwe stadion er ook nog komt staat niks ze nog in de weg natuurlijk. Op dit moment hebben ze nog wel 20 miljoen euro minder te besteden per jaar dan Ajax en Psv, met bovendien lagere opbrengsten uit het stadion en hogere kosten. Ik vind dat ze het gezien het verschil in begroting erg goed doen. Zoiets overbrug je niet zomaar, twintig miljoen is in de eredivisie een immens verschil.

2 juli 2015 om 12:16

Is dit commentaar op het onderwerp? Niet dus. Bijna dagelijks zie ik onzinnige discussies of Feyenoord wel of niet een topclub is.
On topic: 99 van dit soort geruchten is klip en klaar uit de duim gezogen. Ken de middenvelder niet, maar als er drie vertrekken (als) dan zou het een versterking kunnen zijn, gezien zijn doelpunten en met name zijn assists.

2 juli 2015 om 12:17

Dit is echt geen subtopper hoor. Zeer talentvolle speler, een echte spelmaker.

2 juli 2015 om 12:18

Hij heeft heel het seizoen in de basis gestaan.

2 juli 2015 om 12:32

Immers, Boula, Wilkshire, dat zijn inderdaag subtop aankopen. Echter Ozyakup is een topaankoop mits het doorgaat.

2 juli 2015 om 12:33

@ Jan Neutraal je doet je naam geen eer aan.

2 juli 2015 om 12:34

Subtop-aankoop, ozyakup zou niet mistaan bij PSV. Deze speler is al verder dan een Propper waar PSV geïntresseerd in is.

2 juli 2015 om 13:05

Afgelopen 15 jaar wel de enige Nederlandse club die nog eens een Europese hoofdprijs gepakt heeft.

Is dat die linkspoot?

Zag hem paar dagen geleden nog in Amsterdam te poffen.

2 juli 2015 om 11:56

Super goeie aankoop zal dit zijn egt een topper maar idd zie toch liever eerst versterkingen komen op de plekkenwaar het echt moet...feyenoord kan gewoon wat uit geven hoor Ze willen het liefst eerst geld binnen halen en dan uit geven maar anders kan dus ook

Lijkt me sterk dit, gezien het overschot aan middenvelders op het moment. Als hij al een optie zou zijn, dan toch pas na een eventueel vertrek van Immers en of Clasie.

En waar halen ze het geld vandaan? Wat als ze Clasie niet verkopen...

2 juli 2015 om 12:12

Ik geloof er niks van dat er nog een middenvelder wordt vastgelegd voordat er 1 vertrekt. Dat was afgelopen seizoen al de best bezette linie en dat is met de aankoop van Veijnovic alleen maar drukker geworden.

Clasie, Immers en wellicht El Ahmadi/vilhena zullen vertrekken.

2 juli 2015 om 12:35

Vorig jaar ook 4 spelers verkocht voot miljoenenbedragen.

2 juli 2015 om 12:56

Miljoenenbedragen lukt elk linkerrijtje club wel. Tezamen incasseerden jullie minder dan depay. Wat ook meteen aangeeft dat feyenoord de komende jaren gewoon kansloos is voor de titel

Hoe zou Feyenoord dit ooit kunnen betalen, dus transfersom en salaris.
3 jarig contrac, dus hij zal wel enkele miljoenen kosten, plus hij speelt daar blijkbaar veel, dus voor minder dan 5 miljoen zal hij niet weggaan.
En ik denk ook dat Besiktas hem wel een leuk salaris geeft, iets wat Feyenoord hem relatief gezien niet kan bieden.

Raar verhaal, maar als het financieel meevalt wel een interessante optie, ook nog vrij jong met 22 jaar.

Zou zeker een mooie versterking zijn, al vraag ik me wel af in hoeverre dit waar is. Is Feyenoord al in de positie om basisspelers van Besiktas te kopen?

2 juli 2015 om 11:54

In wat is besiktas zo groot dan ? Turkse clubs veel bombarie weinig om t lijf verder

2 juli 2015 om 12:06

In geld denk ik, internationaal gezien is Feyenoord natuurlijk wel een grotere naam, maar in Turkije kan je beter verdienen vermoed ik. Daarnaast verloor Feyenoord natuurlijk wel van ze vorig jaar rond deze tijd.

2 juli 2015 om 12:08

De salarissen.

2 juli 2015 om 12:50

Besiktas is vooral rijk. Sportief is er iets voor te zeggen dat Feyenoord een vooruitgang is, maar ik denk dat een speler van Besiktas (zeker één van 22 die zich goed ontwikkelt) wel andere opties heeft dan voor minder dan een miljoen per jaar in de Eredivisie ballen bij een club die niet Europees speelt.

Daarbij, deze gast is natuurlijk veel duurder dan de 4 miljoen die in dit artikel wordt genoemd. Alleen daarom al is het volslagen onrealistisch.

Kan een leuke speler zijn, maar dan moeten er eerst wel een paar weg gaan, anders heb je er niet zoveel aan. Zonder Clasie hebben ze nog steeds 6 spelers voor 3 plaatsen op het middenveld.

Ik denk dat Feyenoord een speler van Besiktas niet kan halen. Ik denk dat hij best goed zal zijn, maar Feyenoord kan geen hogere salarissen bieden dan de Turkse (sub)top.

Als dit waar is zal het toch betekenen dat er een aantal middenvelder gaan vertrekken. Van mij hoeft hij alleen te komen bij een vertrek van twee middenvelders. Als Immers vertrekt heb je met hem een uitstekende 10 er staan. Toornstra of El Ahmadi als lopende middenvelder en Vejinovic als controleur. Weet alleen nog niet waar Vilhena zich op moet richten. Is ook een wat aanvallender ingestelde speler.

Misschien Vejinovic of El Ahmadi controlerend met Toornstra/Vilhena en Ozyakup als aanvallende middenvelders?

Hij is geen echte basisspeler. Heeft dit seizoen maar 4 wedstrijden volgemaakt, kwam er voor de rest in als invaller of hij werd gewisseld.

Ik weet het niet hoor, 101 wedstrijden en dan 12 goals 24 assists? Ik vindt het geen erg overtuigende cijfers.

Voor een spelmaker die 4mln zou moeten kosten, verwacht ik wel meer! Ik vraag me af of dit nu zo'n verbetering is ten opzichten van Lex Immers. Ik zie liever dat ze toornstra eens een kans geven als AM!

2 juli 2015 om 12:28

Ik denk dat die cijfers lang niet slecht zijn. Als je het verdeelt over 3 seizoenen dan scoort hij 1 goal per 10 wedstrijden en geeft hij 1 assist per 4 wedstrijden.
Dan zou hij 3 doelpunten maken en 8 assists geven in de competitie. Dan is hij dus betrokken bij 11 doelpunten in één seizoen.
Als we kijken naar de Feyenoord-middenvelders van vorig seizoen, dan zien we:
* Clasie (2 goals, 5 assists) = 7
* Toornstra (7 goals, 5 assists) = 12
* El Ahmadi (2 gaosl, 1 assist) = 3
* Immers (7 goals, 4 assists) = 11
Met deze enigszins makkelijke aannames kan je concluderen dat deze jongen niet slechter is dan de huidige middenvelders. Als je dan meeneemt dat hij pas 22 jaar oud is, dan is dat een prima aankoop. Hij houdt het niveau van de selectie op peil en heeft meer groeimogelijkheden dan sommige andere middenvelders.

Echter, hij vertegenwoordigd een transferwaarde van 6.5 miljoen euro met een contract tot 2018. Dat is erg veel geld voor een speler waarmee je team mooi in balans blijft, maar waarmee je op korte termijn niet die extra stap richting Ajax en PSV kan zetten.

2 juli 2015 om 13:49

Hij is een 10 en dus niet vergelijkbaar met Clasie/el Ahmadi maar met Toornstra/immers. Als hij niet beter is dan deze jongens, waarom zou je hem dan halen?

2 juli 2015 om 16:21

Ik denk dat de cijfers die Pendri aangeeft wel laten zien dat hij inderdaad geen vervanger van Clasie of el Ahmadi is.

Zijn jonge leeftijd is een voordeel ten opzichte van Toornstra en Immers, maar dat is het dan ook wel denk ik! Als je inderdaad een contract tot 2018 moet afkopen ben je er met 4mln niet. voor zoveel geld kan Feyenoord denk ik betere spelers halen.

Om nog maar te zwijgen over het feit dat zolang Immers niet vertrekt, er weinig noodzaak is voor nog een aanvallende middenvelder?

Dit js toch geen vooruitgang? Besiktas is rijker en minimaal van hetzelfde niveau als Feyenoord. De enigste reden dat deze transfer zou kunnen doorgaan is als hij graag eens op het hoogste niveau in Nederland wil spelen.

2 juli 2015 om 12:14

Vanuit puur sportief opzicht kan ik het met nog voorstellen. Er wordt vanuit Nederland een stuk meer doorverkocht aan Engeland bijvoorbeeld dan vanuit Turkije. Salaris zal het niet zijn, Besiktas kan altijd meer bieden dan Feyenoord.

Zal zeker een versterking zijn voor Feyenoord!!

Haha "Nederlands sprekend", deze jongen is gewoon in Zaandam geboren. Speelde vorig seizoen niet heel denderend, heeft daardoor 2de seizoenshelft ook weinig minuten gemaakt.

Zou dit betekenen dat Immers dan eindelijk weggegooid wordt? =d

Het is sowieso een vreemd gerucht, want we hebben genoeg middenvelders, daarbij kan Toornstra ook al op die positie uit de voeten. Echter, misschien ziet Gio wel iets in hem dat we nu totaal missen (creativiteit). Als deze speler daadwerkelijk komt, is dat uiteraard pas na een vertrek van Clasie en dan ook Immers verwacht ik. Indien Vilhena en El Ahmadi ook nog vertrekken begint het al begrijpelijk te worden om weer een middenvelder te halen.

Toch hoop ik dat Feyenoord zich vooral aanvallend wil versterken. Als Kuyt spits wordt, dan hebben we een Topper op de flank nodig. Een speler die zowel scoort als constant gevaar brengt (type Depay) zou zo ontzettend veel toevoegen aan het huidige spel.

Vermeer
Karsdorp
Van Beek
Kongolo
aankoop..
Toornstra
Vejinovic
Ozyakup
Boetius
Kuyt
aankoop?

Onzinbericht denk ik. Laatst zeiden ze nog dat feyenoord eerst moet verkopen voor ze weer kunnen inkopen.

12 goals 24 assist noem ik nou niet echt renderend op 101 wedstrijden.
Nooit van gehoord en hij is ook niet nodig dus geloof er ook amaar weinig van. Hup naar de wandelgangen met die verhaal.

2 juli 2015 om 12:05

Jij had vorig seizoen VCL tegen Besiktas zo weinig vertrouwen in feyenoord dat je maar niet hebt gekeken? Deze jongen speelde geweldig.

3 juli 2015 om 09:54

Speelde inderdaad en speelt voor 1,3 Mill per seizoen.
Ik moet inderdaad bekennen dat ik niet elke wedstrijd kijk ja maar ik let graag op dingen die achter de velden gebeuren.
Zou je ook een moeten doen.
Dus hup naar de wandelgangen met dit verhaal!

Ozyakup
Clasie-Vejinovic

Ik zeg doen. Vind hem een hele goede voetballer maar ik denk dat dit bericht onzin is aangezien er nog niemand vertrokken is bij Feyenoord.

2 juli 2015 om 12:15

En dan El Ahmadi, Toornstra, Immers en Vilhena op de bank? Dat kan een nederlandse club zich helemaal niet veroorloven.

Ik zie liever Clasie voor een mooi bedrag vertrekken en El Ahmadi ook als die graag wil cashen in het midden oosten. Dan kan Toornstra of Vilhena gewoon spelen.

Ik zie Feyenoord geen spelers halen van 4 miljoen. Lijkt me onzin dus.

2 juli 2015 om 12:11

Vejinovic koste bijna 4 miljoen. Maar ik denk dat ze nu eerst clasie moeten verkopen voor ze ozyakup kunnen kopen.

Ik denk niet dat deze jongen haalbaar is. Hij heeft nog een driejarig contract. Als het ook nog een basisspeler is bij Besiktas dan kan je het helemaal vergeten.
Volgens transfermarkt is zijn huidige marktwaarde 6.5 miljoen. Daar zullen ze dus een behoorlijk bedrag voor vragen.


Daarnaast denk ik dat de stap van Besiktas naar Feyenoord een stap terug is sportief gezien. Ik schat de Turkse competitie hoger in dan de Nederlandse. Het is geen toeval dat Feyenoord werd uitgeschakeld door Besiktas in de voorronde CL. In de Eredivisie kun je je weliswaar sneller in de kaart spelen bij de grotere Europese clubs.

2 juli 2015 om 12:21

Die wedstrijden kan je niet als maatstaf nemen.

Feyenoord had net zo ongeveer alle steekhouders verkocht. (De Vrij, Bmi, Janmaat & Pelle)

De vervangers waren nog niet aanwezig. We speelden met o.a. de volgende spelers:
Mulder
Schaken (op rechtsback)
Verhoek
Te Vrede

Jongens als El Ahmadi, Toornstra, Vermeer, Wilkshire & Kazim waren er nog niet.

Lijkt me sterk.

Gio heeft laatst aangegeven verdedigende versterkingen te willen zien. Waarom zou Feyenoord dan nóg een aanvallend ingestelde speler willen halen?

Wat zou deze jongen bij Feyenoord moeten? Uit het oogpunt van de speler dan he! Hij zit bij Besiktas, heerlijk warm land waar hij veel knaken verdient en een basisplaats heeft. Nen enkele reden om daar te vertrekken om dan bij Feyenoord te spelen, tenzij het zijn droomclub is uiteraard.

2 juli 2015 om 12:28

Hij is geen Basis speler bij Besiktas, in ieder geval niet altijd.

Afgelopen seizoen: (2014-2015)
13 wedstrijden basis (9 keer gewisseld)
12 keer invaller

2 juli 2015 om 14:09

Oke oke. Moet zeggen dat ik die aanname deed door middel van het aantal wedstrijden voor Besiktas, 101, in combinatie met de jaren, 3. Dat maakt dat je +- 30 wedstrijden per seizoen draait en dan kan je toch wel van een goede basisklant spreken.

2 juli 2015 om 14:21

Het seizoen ervoor speelde hij er wel een stuk meer basis (stuk of 20). Hij wisselt dus een beetje tussen de bank en de basis en is dan 1e invaller. Speelt er elk seizoen ±25.

Dit komt niet zomaar naar buiten, er komen miljoenen vrij of er gaat een aanvallende middenvelder voor een redelijk bedrag weg.

2 juli 2015 om 12:29

Laten we het hopen, de enige aanvallende middenvelder (vind Feyenoord) die weg kan is Immers. Of wellicht nog Vilhena, maar dat verwacht ik niet.

Een middenveld met vejinovic, el ahmadi/ayoub en toornstra is realistischer denk ik.

Volgens mij staat de Turkse krant fanatik bekend als roddelkrant.

Ja vast, Özyakup die ff lekker van Besiktas naar Feyenoord gaat. Ik heb Turkse maten die tegen mij zeggen dat Fanatik onzin is en je ziet het hierin terug. Het is een onlogische transfer voor alle betrokken partijen.

Fanatik verzint weer verhalen (like always) en weet waarschijnlijk niet wat Oguzhan in Nederland betaalt zou kunnen krijgen. Feyenoord kan nooit meer dan Besiktas betalen. Never nooit. Dat komt niet eens in de buurt denk ik van wat BJK kan geven.

Ik zou dit juist toejuichen. Buiten het feit dat het een uitstekende middenvelder is, betekend dit ook dat er zeer waarschijnlijk schot zit in het feit dat Immers en Karim zullen vertrekken.

Een middenveld Ozyakup, Veijnovic en Toornstra. Er mist dan in mijn ogen toch een cvm. Alhoewel het wel op papier een zeer sterk middenveld is. Ozyakup moet voor zijn ontwikelling zeker vertrekken naar Feyenoord. Staat al 3 jaar stil.

Het lijkt me heel sterk dat Feyenoord deze speler kan aantrekken. De discussies hierboven aangaande het feit welke club 'groter' is zijn hierbij niet eens zo relevant. Besiktas heeft gewoon een veel hoger salarishuis en kan deze jongen financieel veel meer bieden. Mocht dit trouwens waar zijn dan snap ik niet waarom Feyenoord een speler voor een dergelijke positie probeert binnen te slepen. Alleen bij een vertrek van Immers zou ik het begrijpen.

Zou dan denk ik als vervanging van iemand zijn, het lijkt me sterk dat hij er nu al extra bijkomt. Hij zal alleen wel qua salaris moeten inleveren lijkt mij.

Voor de mensen die onzin roepen, waarom zouden ze uitgerekend Feyenoord noemen?

Haha, Besiktas laat Ozzie nooit gaan en hij wil zelf niet naar Feyenoord denk ik. Subtoppers uit Italië zijn ook geïnteresseerd, maar we gaan hem niet verkopen. Necip zou pas een goede aankoop zijn, ruwe diamant die gast. Van Geel, sla je slag! Necip Uysal is de toekomst!

2 juli 2015 om 18:09

We hebben al Atinc laten gaan, nog een diamant uit onze jeugdopleiding verkopen zou nergens op slaan. Necip moet gewoon bij ons blijven.

Bullshit vilhena wil blijven

Grappig dat feyenoord supporters Ozyakup ondrschatten! terwijl inter al 2 jaar belangstelling heef voor hem. Talent vol speler, maar hij is uit basis gespeeld door Jose Sosa maar dat begrijpt iedereen wel. Van besiktas naar feyenoord is zeker stapje achteruit, dit artikeltje is verder niet serieus te nemen.

Lijkt me een stap achteruit.. Van besiktas naar Feyenoord 😏

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren