DowntoEarth
Algemeen
Vrienden (14)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 20 januari 2010
  • DowntoEarth
  • 192 punten
  • Lid
  • Waarschuwing
  • 3.406
  • 29 jaar (25-7-1992)
  • Rotterdam
  • 14
Persoonlijke berichten
13 februari 2010 om 14:02
#1

Diepe respect voor jouw naam. En zeker in vergelijking met je plaatje. Ron `,beest`, Vlaar.

7 maart 2010 om 15:03
#2

bedankt :)

8 april 2010 om 08:05
#3

Heb je een waarschuwing ?hoe kom je daar nou weer aan ?

11 april 2010 om 12:24
#4

heb je nog gezien dat Sergio Ramos in de eerste helft een vrije trap (op eigen helft) even snel tegen Messi wou trappen en zo Messi een 2e gele kaart wou aansmeren? Wat een supertrieste actie van hem...zegt wat over het niveau van hem!

1 juni 2010 om 14:16
#5

Volgens mij verwar je ''grote schermen'' zoals gezamenlijk op het schouwburgplein of de kop van zuid met ''schermen'' speciaal voor cafe''s op terrasjes. Je mag namelijk als cafe best een scherm neerzetten (zoals bij het Fust of de Skihut altijd is), maar je mag geen groot scherm neerzetten op een openbare locatie waar 10.000 man opaf kunnen komen.

Met die kleine terrasjes verspreid je die groep een beetje en dat is niet erg....

Schermen ook in Rotterdam taboe
Ook burgemeester Aboutaleb van Rotterdam vreest dat de openbare orde in gevaar komt als grote menigten de voetbalwedstrijden bekijken. Zeker als dat onder het genot van een drankje gebeurd. Ook in de Maasstad zijn de grote schermen taboe tijdens het Wk.

Loyd Vandenberg, voorzitter van de Supportersclub Oranje, reageert in het AD: ,,treurig, je moet mensen juist enthousiasmeren. Vertrouwen de burgemeesters hun eigen bevolking niet meer?''''

,,erg jammer,'''' reageert ook de woordvoerder van Koninklijke Horeca Nederland, Anthony van der Klis. ,,als je je als ondernemer wilt onderscheiden, dan kun je juist door het opstellen van een groot scherm een bijdrage leveren aan de vreugde.'''' (dvdh/anp)

9 juli 2010 om 14:28
#6

Zo jij gaat goed! 140 punten inmiddels!

21 juli 2010 om 14:31
#7

Wat vind jij tot nu toe van de aankopen van Feyenoord?? Ik vind het geweldig wat Leo voor ons heeft gedaan. Zonder geld toch nog versterkingen voor ons erbij zorgen. Gister tegen Dordrecht vond ik Lumb wel goed spelen. Ik verwacht dat hij het dit seizoen heel aardig gaat doen. Smolov ken ik nog niet zo goed en ook nog nooit zien voetballen. Schaken vind ik wel goed maar ik zie liever Wijnaldum en Cisse aan de zijkanten. Wat jij??? En Auassar vind ik wel erg tegenvallen. Hij zal niet zo veel gaan spelen gok ik dit seizoen want ik vind hem 4e keus achter Fer, Mokotjo en El Ahmadi.

En is Di Santo waar Leo nu mee bezig is echt nodig?? Smolov is volgens mij ook al een spits en Tomasson kan daar dan goed achter spelen.

22 juli 2010 om 18:59
#8

Ok maar als jij Schaken dus aan de zijkanten wilt hoe wil jij dan spelen?? 4-3-3 met Schaken en Wijnaldum of Cisse dan aan de zijkanten?
Ik vind dat Wijnaldum altijd in de basis hoort te staan. De 2e helft tegen Dord toen hij eindelijk van de zijkanten kwam was hij ook gelijk het beste van het veld en liet zijn klasse zien. Ik verwacht eigenlijk dat dit het jaar van Cisse gaat worden. HIj zal zich nu willen bewijzen na een moeilijk seizoen waar hij veel kritiek heeft gekregen en niet optimaal kon presteren met zijn teen. Met Schaken is het dan inderdaad eerst kijken of hij het niveau aankan en dan zal hij het wel gaan uitmaken met Cisse.

Deze opstelling zal het denk ik gaa worden. Lijkt met ook een prachtige opstelling waarmeer we echt iets kunnen en ook een stuk beter zijn dan vorig seizoen.
De 4e plaats gaan we handhaven en als er bij Ajax nog een paar spelers als Suarez en van de Wiel weggaan dan zie ik nog wel een kans om 3e te worden. PSV en Twente hebben zich goed versterkt en gaan de titel uitmaken.

24 juli 2010 om 11:26
#9

Hoezo geef je eigenlijk de voorkeur aan Bruins in plaats van Tomasson of eventueel Smolov??
Tomasson was vorig jaar de best feyenoorder en werkt altijd heel hard. Bruins kan aardig voetballen maar heeft nog steeds de Kuipvrees. Van mij mag Bruins gewoon verhuurd worden om weer eens lekker te gaan voetballen.

18 augustus 2010 om 11:51
#10

Knuppel

18 augustus 2010 om 20:47
#11

hoi, heb je een stream???

24 augustus 2010 om 20:58
#13

Yo kun je me stream geven van Partizan Anderlecht ?

22 september 2010 om 11:40
#14

Kun je ook complimenten krijgen op VZ? wist ik niet eens :) maar bedankt he :) Vanavond hopelijk winst.

26 september 2010 om 00:23
#15

Ben jij fan voor Feyenoord én Roda?

26 september 2010 om 19:39
#16

Jezus was een geflierefluiter bij Feyenoord!
Er is helemaal niks! Geen Passie, inzet, geloof in een eventuele overwinning.

Gaat dit ooit nog goed komen?

29 oktober 2010 om 18:37
#17

Ja ik heb het gelukkig nog een beetje overleeft. Ik was op vakantie en mijn broer smsde dat het 2-0 stond bij rust en Leerdam rood. Dus ik denk ik ga daar maar is op voetbalzone kijken hoeveel het nu staat. Zie ik opeens 5-0 6-0 7-0 8-0 9-0 en 10-0 allemaal in een flits voorbij schieten. Gelukkig heb ik de samenvatting ook niet kunnen zien, want anders was het echt een drama.

Jij ging uiteraard bij het maasgebouw staan

6 november 2010 om 10:06
#18

Idd Roda altijd lastig. En er Moet gewonnen worden. Gelukkig speelt Been nu eindelijk in een 4-4-2 en is hij weg van dat acterlijke 4-3-3. Alleen is het nu jammer dat Bruins linkshalf staat en niet Cabral. Hij eheft meer snelheid betere actie en een betere trap.

Ik denk dat we de komende 5 wedstrijden gewoon 15 punten gaan pakken

Thuis winnen we denk ik alles dankzij de steun van het Legioen en we pakken de meeste punten ook thuis. Uit moeten we dan alleen nog tegen Willem II en Groningen. Willem II is duidelijk, en Groningen wordt heel lastig. Daar word het een gelijkspel of een winst.

20 december 2010 om 17:55
#19

He ben ik weer!

Wat denk je dat er allemaal bij Feyenoord moet gaan veranderen willen we nog wat hoger gaan eindigen? Moeten we net als bij Ajax de directie/ledenraad vervangen. Naar mijn mening mogen Wouter Bos, Willem van Hanegem, Gio, Makaay, Ben Wijnstekers, Jhon de Wolf en Ruud Gullit allemaal wel een extra steentje bijdragen met alles wat met Feyenoord te maken heeft.

Deze selectie heeft gewoon alle mogelijkheden om plaats 5-9 te eindigen alleen het komt er niet uit. Ik denk dat het gewoon aan de wil, inzet en het zelfvertrouwen ligt. Wat denk jij?
Als na de winterstop Fer, Cissé en de Vrij weer terugkomen zie ik het echt helemaal omslaan. Fer is wel duidelijk, als hij in vorm is behoort hij tot de beste op zijn positie van Nederland. Cissé vind ikzelf ook erg belangrijk en goed. Vorig jaar was hij al één van de beste en dat met een gebroken teen. Dan kan het nu eigenlijk alleen nog maar beter gaan.
Ik denk dat je zo misschien het beste kan spelen (zie opstelling). Of je moet Cabral eruit halen en Bruins op ''10''zetten. Daar ben ik nog niet helemaal uit wat het handigst kan zijn

20 december 2010 om 18:33
#20

Buijs! Is this a joke?

Nee joh die man is zo overschat, kan geen bal raken en dan nog wel als rechtsback. Dan kan je daar nog beter Leerdam neerzetten. Nelom ben ik zelf ook niet echt een voorstander van, maar ja wie moet er dan er zijn niet zoveel keuzes. Misschien Martins Indi nog?
Sibum hoeft van mij ook niet. Dan hebben wij hier nog betere spelers lopen. Het ligt er natuurlijk ook aan of Fer weggaat. Ik denk het zelf niet, maar anders moet je idd wel een opvolger hebben. Toornstra van Ado misschien? Is ook wel een goede.
Van Haaren acht ik nog wat licht. Vooral dit seizoen, kijken of hij zich volgens seizoen kan verbeteren. Dan ligt het eraan of je El Ahmadi verkoopt aan Psv of niet, als dat gebeurt hoop ik dat Feyenoord zich richt op Schöne of Goossens met voorkeur voor Schöne. Maar dat zal wel onmogelijk zijn, want die gaat veel geld kosten.

Dan ligt het er natuurlijk aan wat er met Castaignos gebeurt.
1. Gewoon bij Feyenoord blijven.
2. Naar Inter en dan voor 2/3 jaar verhuren aan Feyenoord.
3. Naar Inter.
Bij optie 3 mag Feyenoord wat mij betreft Boymans ophalen bij Vvv. Heeft er toch al 10 inliggen bij VVV wat niet draait.
Ik hoop natuurlijk dat Luc bij Feyenoord blijft de komende 3 jaar, want hij gaat echt veel opleveren. Ik hoop ook dat hij nog zo lang mogelijk blifjt, want hij is nog lang niet klaar met zijn ontwikkeling en moet voor zijn 22ste eigenlijk niet naar een topclub. Dan misluk je geheid, alleen gaan de talenten tegenwoordig te vroeg weg.,(

5 januari 2011 om 19:19
#21

Nog t zelfde:)

Eindelijk die knurft van een Bahia er dan maar uit en de Vrij naar het centrum? Het lijkt me een goede aankoop, speelde goed in zijn Vitessetijd, maar ik weet niet hoe zijn niveau nu is omdat hij nooit speelt in Alkmaar.

6 januari 2011 om 13:23
#22

Simon gelijk contracteren en die andere gozer mag wat mij betreft ook wel.

23 januari 2011 om 16:05
#23

,(,(,(,(,(,(,(,(...
Maar één woord is hier voldoende voor. Een schande! Waar ligt het nou eigenlijk allemaal aan. Aan het bestuur, de technische staf of gewoon de spelers. Ik vind zelf dat je Been niet heel veel kan verwijten. HIj probeert veel, maar hij brengt niet datgene wat nodig is. Hij geef nooit een speler op zn donder of scheld ze helemaal verrot.

De spelers brengen helemaal niks. Geen inzet, geen wil om te winnen, geen passie. Helemaal niets! Althans zon 80% van het elftal. Ik moet zeggen dat: Vlaar, Swerts, de Vrij, Simon en Van Beukering de enige zijn die altijd alles proberen te geven. Bahia, Cabral, de Cler en Mokoto proberen het ook altijd, maar dat lukt niet zo vaak.

Wijnaldum geeft niets. Hij denkt dat hij de beste speler van Feyenoord is, maar brengt helemaal niks. Hij heeft af en toe een paar leuke acties, maar geen assist, steekpass of goals. Hij twijfelt of hij bijtekent of niet, maar als hij zo blijft spelen dan is er echt geen enkele club die hem wil hebben.

Bruins, dat verwende jongetje die niet kan voetballen en denkt dat hij alles is. Waarom ga je in godsnaam een overtreding maken 2 minuten voor tijd op iemand, terwijl hij geen kant meer op kan, en er nog 2 mensen achter je staan. Daarna die vrijte trap, Wijnaldum sprong niet hoog genoeg (kan ik hem niet echt kwalijk nemen). Maar daarna die kopbal, die bal komt 30 cm naast de hand van Mulder, maar die is weer eens te beroerd om zn poot uit te steken. Echt de slechtste keeper ooit, en die staat bij Feyenoord in de basis! Eerst tegen Ajax waar hij al in de fout gaat en nu gewoon weer. Waarom zet die Been hem er nog in terwijl Van Dijk gewoon fit was.

En dan heb je ook nog Castaignos die met zijn hoofd in Milaan zit. Kan geen bal vasthouden en heeft totaal geen kracht. Die gozer overschat zichzelf gewoon, nu Inter op hem jaagt en met pijn in mijn ogen moet ik gewoon concluderen dat Van Beukering beter is, en ook gewoon alles geeft.

R.i.p Feyenoord

13 februari 2011 om 17:33
#24

Zo hehe eindelijk weer eens een driepunter. De eerste van 2011. Ik weet niet of je er bij was (neem aan van wel), maar het was echt geweldig om te zien hoe de Kuip losging na het eerste doelpunt. Een fantastische speler die Miyaichi. Ik hoop (denk het wel) dat hij volgend seizoen nog steeds in de Kuip te bewonderen is.

Ik ergerde me wel weer aan Been, die maar één keer heeft gewisseld. De laatste 20 minuten kom je één keer over de middenlijn en bent alleen nog maar aan het tegenhouden. Die puppies zijn er helemaal door heen en doodmoe. Dan wissel je toch om stand te houden.

Wat speelde Castaignos trouwens verschrikkelijk slecht zeg. Als hij blijft spelen zoals hij gister deed ben ik blij dat we er nog 3 miljoen voor krijgen. 2 a 3 100% kansen om zeep geholpen. Ook bij één buitenspel goal mist hij voor open doel (zonder keeper !!!) waardoor ik meen Leerdam er bij moest komen om te scoren. Die stond toen buitenspel. Maar Castaignos had die bal dus al lang moeten scoren!

28 februari 2011 om 15:08
#25

Hey,
we delen dezelfde mening over Pieters.
Sinds die wedstrijd tegen Feyenoord is Pieters bij mij helemaal door de mand gevallen. Wat een lafaard !

4 november 2011 om 13:01
#27

Wat een opmerking van jou over Boerigter zeg. Kijk alsjeblieft wat herhaling en acties van hem.

15 juni 2014 om 22:36
#31

Heb je het nou alweer over jezelf? Zal wel typisch Rotterdams zijn, dat zielige huilerige gedrag. Zal ik je moeder even bellen om te vragen of ze je wil troosten? Haar nummer heb ik onder de sneltoets sinds gisterenavond.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 23 september
Het is de vraag of Club Brugge Noa Lang in de komende transferwindow kan behouden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren