Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fantastische Ronaldo houdt Real in spoor van Barcelona

Laatste update:

Cristiano Ronaldo werd onlangs in Santiago Bernabéu uitgefloten door de fans van Real Madrid. Onbegrijpelijk, want de superster toont week in, week uit zijn waarde voor de grootmacht uit de Spaanse hoofdstad. Zaterdag hield hij Real Madrid met een hattrick in de lastige uitwedstrijd bij Sevilla (2-3) in het spoor van koploper Barcelona. Bovendien passeerde hij Lionel Messi weer op de ranglijst van de Trofeo Pichichi. Ronaldo heeft nu 42 competitietreffers, Messi staat op 40.

/

Barcelona had eerder op zaterdag flink uitgehaald bij Córdoba (0-8) en op die manier werd het verschil met Real Madrid uitgebreid tot vijf punten. Het was later op de avond aan de Koninklijke om er weer twee punten van te maken, maar in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán is een winstpartij absoluut geen zekerheid. Sevilla, en dan in het bijzonder trainer Unai Emery, speelde Real Madrid in de eerste helft echter bijzonder in de kaart.

Middenvelder Grzegorz Krychowiak moest na een onderonsje met Sergio Ramos naar de kant voor een blessurebehandeling aan zijn neus. Coach Emery had al een vervanger klaar staan, maar besloot de blessurebehandeling van Krychowiak af te wachten. De Pool stond liefst tien minuten aan de kant en dat kwam de thuisploeg duur te staan, want in die periode scoorde Ronaldo twee keer. Bij zijn eerste goal kopte hij binnen op aangeven van Isco, nauwelijks een minuut later werkte hij na voorbereidend werk van Javier Hernández af met zijn voet.

/

Eerder op zaterdag werd Ronaldo door zijn rivaal Messi nog gepasseerd op de ranglijst van de Trofeo Pichichi (Messi staat nu op 40 competitiegoals), door zijn doelpunten tegen Sevilla wipte Ronaldo er weer langs (41). Wie dacht dat de wedstrijd gespeeld zou zijn, had het mis. Sevilla had eerder in het seizoen al een 0-2 achterstand tegen Barcelona gerepareerd en dat wilde men tegen Real Madrid ook doen. Op slag van rust werd de eerste stap gezet en dat gebeurde mede dankzij Real-verdediger Ramos. De mandekker beging een domme overtreding in zijn eigen strafschopgebied, waardoor Carlos Bacca vanaf de stip voor 1-2 kon zorgen.

Na de pauze golfde het spel op en neer en leek Sevilla kansrijk voor een gelijkspel, tot Ronaldo met een fantastische kopbal zijn hattrick maakte. Het was zijn 25ste hattrick in de Primera División, meer dan wie dan ook: hij passeerde Messi. De heerlijke assist kwam van de blessure teruggekeerde Gareth Bale. Nog was het niet voorbij, want Vicente Iborra prikte de bal binnen voor 2-3 en een heet kwartier in Sevilla. De thuisploeg voerde de druk enorm op, maar een fantastisch keepende Iker Casillas hield zijn doel met kunst en vliegwerk verder schoon.

Wie gaat de topscorer in Spanje worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
2 mei 2015 om 21:53

Een hatrick maken tegen Sevilla?

2 mei 2015 om 21:56

Ronaldo en de zwakzinnige coach van Sevilla heeft jullie gered. Blijft wel een terechte overwinning, maar vraag me af hoe het was verlopen als er meteen gewisseld was.

2 mei 2015 om 22:01

Hattrick tegen Sevilla is anders erg moeilijk hoor

2 mei 2015 om 22:21

Gered niet, geholpen wel.

2 mei 2015 om 22:25

Waarom zou barca aanhang gefrustreerd zijn. . Ze staan toch eerste

2 mei 2015 om 22:28

Ronaldo laat het keer op keer zien.
Wat een fenomeen zeg niet normaal.

Ondanks de vele kritiek van z'n haters dat ie egoïstisch, arrogant is blijft gij toch altijd weer gefocust op belangrijk te zijn voor het team.
Zijn het geen goals dan assisten.

Ik hoop dat ie terug komt naar de PL waar hij wel wordt gerespecteerd al betekent dat dat Manchester United stukken sterker wordt.
Hij verdient gewoon respect PUNT.

2 mei 2015 om 22:30

Omdat Ronaldo meer goals heeft gemaakt, maar niks mis mee dat je fan bent van Barca en Messi, maar dan moet je je daar maar voor uitkomen Babymongo.

2 mei 2015 om 23:33

Omdat zij hun naaste belagers liever zien verliezen. Real kan Barcelona nog steeds pijn doen en daar zijn ze bang voor.

3 mei 2015 om 13:37

als 19-jarige scoorde messi een hattrick tegen Real Madrid, dat is nog ietsjes moeilijker denk ik

3 mei 2015 om 16:10

Haahah

4 mei 2015 om 09:19

@jute wat maakt het uit dat ronaldo meer goals maakt. Als barca maar prijzen wint.
Als de topscoorder titel belangrijk was had messi zelf de strafschop wel genomen.

3e goal was trouwens wel een knappe kopbal

2 mei 2015 om 21:59

Wat vinden de real fans eigenlijk? Ik ben altijd al gecharmeerd van coentroa! Staat verdedigend bijna altijd zijn mannetje. Aanvallend hebben ze toch al kwaliteiten genoeg? Dan kunnen ze toch beter zorgen dat het achterin potdicht is?!

2 mei 2015 om 22:02

Vindt coentrao ook een matige verdediger en marcelo brengt aanvallend ontzettend veel.

Maar na de 1-3 was marcelo niet meer nodig.

2 mei 2015 om 22:18

coentrao moet volgens mij altijd spelen tegen moeilijke tegenstanders. Zoals de laatste wedstrijd tegen atletico was hij heel goed!

2 mei 2015 om 23:03

Coentrao is verdedigend een stuk beter dan Marcello maar aanvallend een stuk minder. Marcello is overal wat beter maar verdedigend zeker niet. Vandaar dat Coentrao vaak in de top wedstrijden speelt

2 mei 2015 om 22:05

Ronaldo jullie gered? Eerder de domme coach van Sevilla die ruim 5 minuten staat toe te kijken hoe Real tegen 10 man Sevilla 2 goals in 1 minuut ziet maken. Coach van zijn niveau hoort al lang in te grijpen en niet zo dom toe staan te kijken om de thuis record te verliezen.

Overigens waren het knappe goals van Ronaldo, zo zie je hem meestal ze maken. Hij is gewoon de beste in de lucht duels en kan altijd zijn positie slim zoeken in de 16 meter.

Verder moet je Casillias wat credit geven, want wat heeft hij gevochten om de volle buit naar huis mee te nemen.

Jammer voor Sevilla om zo de record te verliezen en respect om te zien hoe hard ze er voor vochten.

Nu mag Barcelona geen fouten maken tegen Sociedad en Atletico, want die twee zijn zeker in de staat om Real kampioen te maken als we niet uitkijken, terwijl wij nog op Valencia kunnen wachten en hopen dat ze in Madrid wat punten pakken.

Gefeliciteerd Real Madrid en Ronaldo fans. Een gelukkige Ronaldo mee naar Juventus zal jullie ook beter doen dan wat je van de week zag.

3 mei 2015 om 08:15

Tuurlijk dankzij Ronaldo. 3 knappe goals. Miste ook nog 2 mooie kansen in de 1e helft.

geweldige hattrick, real speelde best wel redelijk niet echt geweldig maar ben blij met de 3 punten nu hopelijk wachten tot barca punten morst

3 mei 2015 om 01:12

Belangrijkste idd dat we zelf niks weggeven. Sevilla was thuis tot vandaag ongeslagen, dus dit was echt niet makkelijk. Maar iedereen is ongedeerd, nu naar Italie.

Iedereen weet wie de grote man is hier. Held. Als Barca niet verliest van Atletico zijn ze kampioen denk ik. Ronaldo, you are the man

2 mei 2015 om 21:54

En Real moet nog zien te winnen van Valencia. Wordt spannend.

2 mei 2015 om 21:56

Hoe valencia tegen rayo speelde is toch gewoon makkelijk voor real?

2 mei 2015 om 21:57

Ja eigenlijk wel. Maar als Real in deze positie thuis nog niet eens wint van Valencia verdienen ze niet eens in de race genoemd te worden

2 mei 2015 om 22:00

Real verslaat Sevilla die een jaar onverslaanbaar was. Ik denk dat Valencia toch wel wat minder weerstand biedt dan Sevilla.

2 mei 2015 om 22:47

Ik probeer objectief te blijven maar ik denk toch echt dat real valencia zal oprollen.

3 mei 2015 om 01:14

Real moet dat thuis gewoon winnen. Valencia is uit een stuk minder en als je kampioen wilt worden moet je thuis niet te verslaan zijn. Dan afwachten wat Barca doet, jammer genoeg niet in eigen hand.

3 mei 2015 om 08:19

Lastige is dat je tussen 2 CL wedstrijden zit.

3 mei 2015 om 12:10

^
Dit wilde ik inderdaad nog kwijt. Real heeft nog een CL wedstrijd in de benen tegen Juventus.

Ik zie Valencia ook niet winnen in Bernabeu, maar een gelijkspel kunnen ze wel afdwingen denk ik.

Domme coach om zolang met 10 man te spelen zeg, heeft hem de wedstrijd gekost. Maarja niks aan de hand, barca alles in eigen hand en heb daar vertrouwen in.

2 mei 2015 om 22:00

Krychowiak is een belangrijke speler voor Sevilla, die wil je er bij houden. Bovendien moet je tegen Real alles geven en is het zonde om voor rust al een wissel te gebruiken.

2 mei 2015 om 22:03

Er is maar 1 goal gemaakt tijdens de 11 tegen 10 situatie. Maak het niet groter dan het is. Ronaldo is weer topscorer. Heeeeeerlijk.

Die coach van Sevilla... zo zwakzinnig. 11-11 was deze wedstrijd anders verlopen..

2 mei 2015 om 22:03

Als als als.. Waarschijnlijk kon hij niet zonder die nr. 4.

Je moet ook in je hoofd houden dat Sevilla midweeks ook speelt halve finale.

2 mei 2015 om 22:08

Klopt, als als als, maar er zit sowieso een verschil tussen 11 man op het veld en 10 man. En 10 minuten wachten is gewoon zwakzinnig, vooral tegen een van de beste clubs van de wereld met de 1 naar beste speler van de wereld.

3 mei 2015 om 00:31

Hahaha

3 mei 2015 om 13:04

.

Atletico kan de nul houden tegen barca dus ik geloof er nog in, hala madrid

2 mei 2015 om 21:58

Ze laten het lopen denk ik als ze safe zijn..

Fantastische wedstrijd van CR7 en ook chapeau aan Sevilla, ze wisten het Real heel lastig te maken. Verdedigend was het niet erg sterk aan Real's kant voor zover ik gezien heb. Die voorzet van Bale bij die derde goal van Ronaldo was wel echt perfect.

Vamos Real, wat een elftal, wat een spits en wat een KEEPER!!! Uit winnen in Sevilla zegt ontzettend veel!

Real Madrid blijft in de titelrace, maar dat zal Ronaldo een worst wezen. Die geeft alleen om de hattrick die hij vandaag heeft gemaakt.

2 mei 2015 om 21:58

Gaat het goed met je haat of?

2 mei 2015 om 22:01

Ronaldo wilt eerder topscorer zijn in La Liga dan de CL winnen.

2 mei 2015 om 22:06

Nee dat is onzin.

Naast teamprestatie ook persoonlijke doelen hebben om jezelf naar een hoger niveau te tillen is juist erg goed.

2 mei 2015 om 23:38

Lul niet zo slap man, Ronaldo geeft meer om zn goals dan om teamprijzen

2 mei 2015 om 22:04

Azulgrana gozerrrr hoe is het Hahaaahahaa je zat net ook hele tijd te janken en ik zie je weer hier Hahahahah doodlachen. Het gaat goed met je

2 mei 2015 om 22:05

Ja dat is waar want de landstitel vind hij maar lelijk staan op zijn palmares!
Zucht, sommige mensen zitten zo vol haat dat ze niet eens zien dat ze maar poep praten.

2 mei 2015 om 22:50

Sommige mensen zitten van top tot teen met haat. Ga eens toch lekker die 8-0 overwinning van Barca vieren ofzo.

2 mei 2015 om 23:36

Appie030, ik hoop dat dit een grap is wat je zegt. Je bent serieus achterlijk in je hoofd gewoon. Hoe dom ben jij man?

3 mei 2015 om 14:08

Al toe aan je 3e account en nog blijven provoceren. Ongelofelijk dat jij geen ip ban krijgt.

Wat een wedstrijd. Echt niet goed voor mijn hart. Ronaldo met hattrick nummer 25 in La Liga. Wat een beest.

Marcelo en Isco; dramatisch. Ramos met een domme actie (had eigenlijk weggestuurd moeten worden evenals Mbia).
Gelukkig wisten wij wel te winnen in Sevilla.

Op naar de volgende wedstrijd.

Hala Madrid y nada mas!

2 mei 2015 om 22:01

Isco vond ik echt niet drama hoor, het was niet zijn beste wedstrijd maar die jonge zag je hoe hij de longen uit zijn lijf rent om de bal te heroveren en had een paar belangrijke intercepties die de aanval uit het spel van Sevilla had gehaald, die sprint van isco na die foute pass van James dat hij van de 16 van de tegenstander terug sprint naar de eigen 16 en dan de bal terug verovert, aanvallen had hij weinig in te brengen op de assist na maar verdedigend en opbouwend was hij wel aanwezig.

2 mei 2015 om 22:08

Nah, ik verwacht zoveel meer van Isco.
Loopt nog veelste veel met de bal en lijkt ook een beetje te verzuipen tussen al het aanvallende geweld van Real.

Misschien volgend seizoen uitlenen aan een topper in Engeland om hem meer volwassen te laten worden aangezien Real elke zomer een aanvallende klapper wilt maken.

2 mei 2015 om 22:18

Leen hem uit aan een club waarmee ik wel wat heb. Mijn favoriete voetballer.

2 mei 2015 om 22:24

Zoveel liep hij echt niet met de bal deze wedstrijd, ik vind het alleen jammer dat isco nu meer gebruikt wordt als een werkpaard, zijn rol onder Carlo is te veel centraal waar hij te ver naar achteren speelt waardoor hij voorin weinig aan de bal komt. Dat lopen gaat hij trouwens niet afleren hoewel ik vind dat hij het vergeleken met vorig seizoen veel minder doet en sneller de bal speelt, maar lopen heeft hij altijd al gedaan bij malaga ook waar hij natuurlijk wel de man was waar het omdraaide dus kreeg hij de ruimte voor zijn geweldige loop acties heeft daar mede door de golden boy award gewonnen. Isco moet zijn speel stijl te veel aanpassen, wat ik wel begrijp, maar ik begrijp dan niet waarom je dan een speler haalt die bekend staat om zijn geniale loop acties als hij dat niet mag doen, je benut zijn kwaliteit niet optimaal dan kun je hem beter laten gaan.

2 mei 2015 om 23:25

Bij isco ziet het er allemaal leuk uit maar die jongen beslist in tegenstelling tot James nooit een wedstrijd! Ik snap de hype ook niet helemaal want de steekpass is er nooit. In potentie wel een wereldtopper.

3 mei 2015 om 01:44

Daar is het waar ik het over had hij is te aanvallend ancelotti gebruikt hem niet optimaal maar goed 3 punten zijn binnen we blijven hijgen op naar juve en daar focus 120%

Wat een wedstrijd.

Ronaldo is echt een legende hoor, wat een speler.

Uiteindelijk een verdiende overwinning voor Real, maar man man man wat een vertoning van vooral Marcelo in de 2e helft.
Die moeten ze deze week ff een lesje verdedigingen geven, wat een wanvertoning van zijn kant.

Voor de rest een goede invalbeurt van Bale, die hoort in de basis ten koste van Hernandez die duidelijk kwaliteit tekort komt.

2 mei 2015 om 21:58

De tactiek van Sevilla in de tweede helft: Marcelo aanvallen.

Wat een drama was hij ook vndg. Gelukkig is Juventus geen aanvallende ploeg,

2 mei 2015 om 22:04

Nee, maar ik denk dat Juve nu wel een extra tactiek achter de hand heeft.
Hopelijk speelt Coentrao zodat Marcelo ook weet dat ie niet onmisbaar is.

2 mei 2015 om 22:55

Zulke fouten mogen echt niet Blink, door zijn fout kwamen we nog in moeilijkheden en kreeg ik een hartverzakking.

2 mei 2015 om 22:27

Iker zoals vanouds in Sevilla, keept hij weer sterk en zorgt ervoor dat het net geen 3-3 wordt. Drie punten binnen, nu zo doorgaan en hopen dat barca een keer gelijkspeelt.

Real Madrid heeft de beste speler van de wereld. Zo prachtige de derde doelpunt van Ronaldo. Hij doet het weer.

Hij gaat onze 11de CL bezorgen. Seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Pepe ook een fenomeen, James ook een fenomeen en daarnaast Iker de beste doelman ooit.

Marcelo moet zsm verkocht worden. Graag Bernat, Alaba, Azipillicueta als vervanger halen.

2 mei 2015 om 21:59

Gaya?

2 mei 2015 om 22:00

Jij bent wel erg optimistisch als je wat je net typte echt meent. Ik hoop dat dit sarcastisch bedoeld was..

2 mei 2015 om 22:08

Deze jongen zegt juist precies hoe het is.

Alleen Marcelo verkopen hoeft niet van mij.

2 mei 2015 om 22:02

De beste speler aller tijden(zidane) moet gewoon zijn kroon afgeven aan deze man. Superman. Gasten in de schaduw als Henry mogen geen mening geven vind ik

2 mei 2015 om 22:03

Gaya zou toch ook kunnen of niet?

EN trouwens in de finale van de cl, als real dat haalt, is modric weer terug.

Ronaldo was geweldig dit keer maar alle krediet naar Casillas want door hem heeft Real die 3 punten gepakt.
Hala Madrid!!!

2 mei 2015 om 22:07

Ben zelf absoluut geen Casillas fan maar vandaag heeft hij het absoluut goede gedaan.
Kan dat best toegeven in tegenstelling tot een zekere Guuutie Haas die zich hier op dit forum alleen ophoudt om Cristiano Ronaldo te bashen.

2 mei 2015 om 22:28

Iker keept altijd sterk in Sevilla, zijn tweede thuisstadion lijkt het wel! Verdient zeker wel krediet.

2 mei 2015 om 22:23

Alle krediet naar Casillas? Anders had Real geen drie punten gepakt? Zonder de doelpunten had Real ook geen drie punten gepakt... Dus niet overdrijven...

Wat een fantastische kopbal die derde goal. Marcelo was echt dramatisch vandaag en Varane en Pepe heer en meester

Sow wat een wedstrijd, wat een strijd. Door het oog van de naald hoor vind ik, real is wel de verdiende winnaar maar Sevilla heeft echt kansen gehad voor de gelijk maker.
Ronaldo met een hattrick wat een geweldenaar, hoewel ik hem niet zijn beste wedstrijd vond spelen qua spel maar als je er 3 inprikt ben je geweldig. Voor mij hebben Ronaldo en Iker real hier gered, wat stond iker geweldig te keepen wanneer hij er moest staan stond hij er geweldig om hem weer zo te zien keepen.

Cristiano weer geweldig! Beste spits aller tijden.

3 mei 2015 om 00:07

"Ronaldo is niet te vergelijken met Messi want hij is een buitenspeler"

3 mei 2015 om 02:07

Buitenspelers kunnen ook spitsen worden genoemd (ouderwets)

Nou fantastisch? Twee intikkertjes wanneer sevilla met 10 man staat. Zeer slecht verdedigd ook. Ik begrijp het niet iemand als ronaldo hou je toch in de gaten en dan laat je hem zo vrij lopen steeds. Smh..

2 mei 2015 om 22:01

Goed positie kiezen heet dat.

2 mei 2015 om 22:07

Afgunst is ene slechte eigenschap. 2 lekkere kopballen

2 mei 2015 om 22:09

Koop een bak ijs en verwerk je verdriet. Ronaldo is een geweldenaar. Hattrick tegen het thuis onverslaanbare Sevilla.

3 mei 2015 om 02:11

Misschien dat het je nog nooit is opgevallen, maar Ronaldo is de beste in het positioneren voor het doel en looplijnen trekken. Hij versnelt/ontsnapt altijd aan elke verdediging op het juiste moment. En misschien ken je het woord intikker niet, maar de goal die Messi van Neymar afsnoepte, dat was pas een intikker.
Ga je serieus een kopbal die langs twee verdedigers en de keeper gaat een intikker noemen?lol

De meeste barcafans op vz zijn volgens mij serieus minderjarig.

Hoe gek het ook klinkt dit gaat tegen real werken. Straks moet barca tegen atl madrid en dan zijn ze al zeker van de derde plek die gaan real nooit kampioen maken.

Wat een slotfase. Ik weet niet wie degene was die in de 93e minuut nog voor een solo ging, volgens mij James, wat een domme actie was dat. Door zijn balverlies kreeg Sevilla een corner, wat als die er in zat?

Messi zal nu toch wel spijt hebben dat hij Neymar die strafschop liet nemen, hahaha. En niemand moet mij komen vertellen dat de topscorerstitel hem niks kan schelen. Messi probeert door al dat gedoe rondom Ronaldo als de perfecte ploeggenoot over te komen, maar hij is net zo'n grote winner als Ronaldo.

2 mei 2015 om 22:01

Mah, denk niet dat Messi er spijt van zou hebben. Hij zou de topscorerstitel misschien graag willen, haar het is geen Ronaldo.

2 mei 2015 om 22:05

Messi wil die topscorerstitel net zo graag als Ronaldo, dat weet ik zeker.

2 mei 2015 om 22:12

Nee hoor anders neemt hij alle penalty s , Ronaldo neemt ierder jaar wel meer da 15 penaltys tegen mischien 4 van messi. Maak de bals is zo op en reken uit wie meer scoort

2 mei 2015 om 22:21

Ronaldo heeft dit seizoen 9 strafschoppen gescoord in de competitie, tegen 5 van Messi. Als je kijkt naar het aantal strafschoppen dat ze hebben gescoord in de competitie in de laatste 4 seizoenen, 33 voor Ronaldo, 25 voor Messi. Je overdrijft dus ongelofelijk.

2 mei 2015 om 22:44

Waarom enkel naar de laatste 4 seizoenen? Als we alle penalties sinds Ronaldo naar RM gekomen is heeft hij er 55 en Messi 40.

2 mei 2015 om 23:09

Verandert niets aan het feit dat jpsanders zit te overdrijven.

3 mei 2015 om 02:13

Messi liet Neymar de penalty nemen, omdat hij vlak daarvoor zijn goal had afgesnoept.

2 mei 2015 om 22:05

Wat als James heel de verdediging van Sevilla voorbij liep en met een omhaal de 2-4 maakte?

2 mei 2015 om 22:07

Ja, de kans dat Sevilla scoort uit een corner is net zo groot als de kans dat James heel de verdediging van Sevilla dolt en vervolgens met een omhaal scoort. Dat heb je heel goed gezien.

Ronaldo neemt ook penaltys en dat doet messi niet. bijvoorbeeld vandaag.
Haal elk jaar 10 penalty s van de score van Ronaldo af en Messi word ieder jaar wel topscoorder

2 mei 2015 om 22:00

Wauw je kon je vanmiddag uitleven bij barca topic. En na geweldige prestatie van cr7 kom je dit weer erin gooieN. Hoe zielig.

2 mei 2015 om 22:10

Messi neemt altijd alle penaltys op nu 1tje na en oei oei oei. Dat is zooooo speciaal.

2 mei 2015 om 22:13

Messi kan ze gewoon nemen, maar doet dat niet. Ronaldo is wellicht de beste penalty nemer van het moment, terwijl Messi gemiddeld is. Straks willen mensen als jij kopdoelpunten ook niet mee gaan tellen omdat Messi ook daar onder de maat presteert...

2 mei 2015 om 22:16

Ik tel ze wel mee, ik zeg alleen maar dat het een geluksdoelpunt was

3 mei 2015 om 13:36

Messi kan goed koppen hoor, dat zag je tegen Cordoba terug. Hij heeft alleen zen lengte nniet meezitten daarvoor

Jongens.. vergeet iker niet he. Ook een beest vandaag.

Hattrick Tegen Sevilha uit en maar een 7.7 pfff.
Well lekker dat we hier de 3 punten pakken.
Vamos Madrid!

Trouwens, pak lieverd de 11de CL dan de titel.

Cr7 heeft heel veel monden dicht genaaid. Veel hadden het zeker niet verwacht een hattrick tegen Sevilla. En die derde prachtig in gekopt.

Die thumbnail ziet er wel fout uit, met de dodenherdenking die eraan komt haha.

Leuke wedstrijd. Kon beide kanten op na de 1-2. 1-3 was zeker mooi ingekopt en na de 2-3 leek het erop dat Sevilla er nog 1 kon scoren. Maar gelukkig blijft het nog spannend tot het eind.

2 mei 2015 om 22:12

Ale mannen ronaldo heeft een hattrick gemaakt nu vergeet heel de wereld hoe arrogant en egoïstisch hij is en dan kunnen jullie misschien zeggen dat messi dat kon doen tegen MAAR cordobatje, maar messi is degene die op zijn 19de heel de verdediging van elke ploeg voorbij ging terwijl er van ronaldo toen niks gehoord was

2 mei 2015 om 22:17

Ik begrijp je reactie, maar denk dat hij niet naar mij toe gericht is. Waarschijnlijk is die reactie verwijderd.

2 mei 2015 om 23:05

@neymarco11,

Hahaha, dat is echt lachwekkend.
Ronaldo speelde op zijn negentiende elke verdediger zoek op het EK in 2004.

Maar ik neem het je niet kwalijk, waarschijnlijk kom je net pas kijken en weet je niet waarover je praat.

Ik heb het al 100 keer gezegd, als Ronaldo gewoon in de 16 blijft staan en je ramt een bal er in dan is de kans groot dat hij gaat scoren en dat zag je vandaag ook opnieuw.

Daarom snap ik niet dat hij na al die jaren nog altijd vrije trappen blijft nemen wanneer het zo makkelijk is om ze binnen te koppen.

2 mei 2015 om 22:12

Kwestie van waanzin als je het mij vraagt anders kan ik het ook niet begrijpen waarom zijn ploeggenoten er totaal niets van zeggen.

Einstein zei ooit: Waanzin is keer op keer iets proberen en toch andere resultaten verwachten.

Haha omg en de spitsen van ajax hebben er maar 11 (milik) en 6 (sigthorsson) gemaakt in de eredivisie. Wat een giga niveauverschil met Ronaldo en Messi.

2 mei 2015 om 22:14

De spelers om je heen tellen ook mee, of je veel kan scoren of niet. Ik krijg liever voorzetten en steekpassjes van Modric, Kroos, James, Isco, Bale etc. dan Kishna, El Ghazi, Serero, Klaassen en alle andere namen. Zit toch een wezenlijk verschil in kwaliteit tussen de aanvoer bij beide ploegen.

2 mei 2015 om 22:24

De tegenstander in de eredivisie zijn ook veel zwakker slimpie

2 mei 2015 om 22:38

Sommige zijn echt wel beter dan de laagvliegers van de Primera Division. En daar komen onze spitsen ook niet uit de verf, als de aanvoer slecht is. Een Sightorson is een baggerspits die technisch zwaar tekort komt, maar een Milik kan veel meer scoren met betere spelers om hem heen. Bij Polen scoort hij best veel. De aanvoer is bij Ajax gewoon matig.

Die poll : van mij mag Ronaldo die winnen met nog 20 goals meer dan Messi, daar geef ik dus geen moer om, dat interesseert me helemaal niks.

Kampioen worden met het team daar gaat het om.

En Barcelona weet nu dat ze het zelf zullen moeten doen, kortom alles winnen ook uit bij Atletico en dat Barcelona daar de zege op een tinnen schoteltje gaat aangeboden krijgen, daar geloof ik dus ook helemaal niks van.

Barca zal er moeten voor knokken.

Man wat zuur voor sevilla.. met 10 man staan door een aanval van ramos op krychowiak en dan twee doelpunten tegen krijgen auw..

Tegen 10 man de 0-1 scoren en tegen 9 man 0-2 scoren is prima, maar dit hadden ze nooit gekund tegen 11 man. verder kun je zeggen dat 11 tegen 11 de wedstrijd ligt in het voordeel van sevilla was.
De laatste goal van Ronaldo was zeer veel geluk dat hij nog in de goal belande, elke voetbalkenner weet dat hij hem met zijn hoofd wilde klaar leggen, verder was het wel een mooie goal.

2 mei 2015 om 22:12

Waarom maken ze dan wel een derde goal tegen 11 man?

Kan makkelijk dus.

2 mei 2015 om 22:15

Omdat sevilla echt moest komenwaardoor er ruimte ontstaat voor real

2 mei 2015 om 22:31

Jij bent ook lekker bezig he? Zie je zowat op elke comment reageren..Zou je niet ff een pauze nemen

4 mei 2015 om 10:29

Krijg je als zoveel mensen haten om te haten. nergens voor nodig.

2 mei 2015 om 22:17

Nooit? Dit zullen wij nooit meer weten he

2 mei 2015 om 22:19

Ik weet het wel

Heeerlijk op naar juve hala madrid !

San iker!! Altijd in hem blijven geloven en vind het nog steeds een top keeper voor real. Cr7 is ook goed maar het zou hem sieren als die bij de 1-3 is naar bale loopt en hem bedabkt voor de assist ipv feestje vieren met die achterlijke marcelo

Nou er is een ploeg gelukt om uit te winnen van Sevilla sinds feb 2014.

Real Madrid speelde geen goede wedstrijd, Marcelo verdedigend zeer matig, carvajal speelde erg zwak, isco moet echt werken aan zijn schot( ik blijf dit keer op keer zeggen ), varane en pepe geweldig gespeeld en uiteraard Ronaldo!!

Die 3e goal was prachtig!!! Op naar Italie!

Hala Madrid

Ronaldo wat een beest, die derde van hem was echt zieke mooie goal. Wat een held, zonder hadden we vandaag niet gewonnen.

2 mei 2015 om 22:19

Ook een goede actie van Bale, hopelijk zien we meer van die ballen tegen Juve.

Fijn dat hij weer gescoord heeft en wel 3 x, ik ben een fan va hem, en ook van suarez, dus is het altijd lastig. Maar ze hebben nu alle twee gescoord, maar mijn voorkeur gaat uit naar real om landskampioen te worden, jammer voor suarez maar ja is niet anders

Real heeft gewonnen Dank zij de trainer van sivilla
Hoe achterlijk moet je zijn om 10 minuten met 10 man te gaan spelen
real zal de trainer van sivilla gaan bedanken

2 mei 2015 om 22:22

Sterker, wij hebben m al bedankt? Wat vind je daarvan

Emery heeft dus hopeloos gefaald. Uit eigen wil 10 minuten met een man minder spelen tegen een ploeg die intrensiek beter is dan de jouwe.

Dan ben je een kneus, dan ben je geen topcoach. Mag hopen dat het hen de kwalificatie van de CL kost want met zo een coach heb je daar dan niks te zoeken.

2 mei 2015 om 22:50

Alsof 10 minuten met man minder nou echt wat uitmaakt. Ronaldo maakt hem niet uit of hij tegen 12 man speelt of 10 man hij blijft ze toch maken.

Als je van deze sport houdt en je je niet bezig houdt met de persoon wat HEEL LAAG is dan kan je de prestaties van Ronaldo en Messi en elk ander speler die gedreven is toch waarderen.

Ik heb het gehad met sommige stomme ,kinderachtige reacties hier die niet de moeite waard zijn om te lezen .

Ik denk dat een paar van jullie niet volwassen zijn .Want man man man wat een kinderachtigheid .

Ik kan een prestatie van elke speler van elke club waarderen .Dan maakt het niet uit of het een rivaal is .

Ik hoop dat jullie tot inkeer komen want dit niveau is veels te laag .

Wat een domme coach zeg, zal nog wel ff achter zn oren krabben. Real al met al wel verdiend, als zou een gelijkspel ook niet heel erg onterecht zijn.
Ronaldo weer de beste nu?? Staat zoals altijd op de juiste plek, 3 x weer deze wedstrijd, 3e kopt hij wel erg mooi binnen. Maar zoals heel het seizoen eigenlijk, goals dankzij de aanvoer. Mensen praten alsof hij solo's gescoord heeft, en alles alleen doet. Maar hij is nog altijd afhankelijk van de aanvoer. Voetballend zeer weinig gebracht, geen kansen gecreëerd, wel 3 x op de juiste plek staan, dat is zijn specialiteit. Eén van de beste doelpuntenmakers aller tijden, maar zeker niet één van de beste voetballers aller tijden, hij is niet eens de beste voetballer van dit tijdperk, beste doelpunten maker van dit tijdperk, daar valt over te discussiëren.

Edit:
Ja, Messi scoort vandaag ook 2 x dankzij de aanvoer. Maar zijn aandeel in de wedstrijd is vele malen groter, creëert kans op kans, laat geweldige dribbels zien, steekpasses, combinaties, zet keer op keer medespelers vrij voor de goal, niet met een tikkie breed, maar passes die een hele defensie open splijten.

2 mei 2015 om 22:49

@footballstats,

Deze horsecrap lees je keer op keer. Dadelijk ga je het zelf ook nog geloven.
Ronaldo is een geweldige voetballer en in mijn ogen een van de beste spelers aller tijden.
Elke aanvaller is afhankelijk van zijn aanvoer. Messi heeft jarenlang geprofiteerd van Xavi en Iniesta. Ronaldo heeft over de jaren Özil, Di María en James als spelmaker achter zich gehad.
Maar het is vooral ook de manier waarop hij scoort. Hij staat dieper dan Messi en heeft ook te maken met meer verdedigers, maar telkens doet hij op techniek iets geniaals. Die derde goal was echt geweldig. Met ongelooflijk veel gevoel laat hij die bal met een boog in het doel vallen.

Waarom kunnen mensen niet accepteren dat hij een heel andere speler is dan Messi? Messi speelt bijna als een nummer 10 / valse 9 die het middenveld induikt om ruimte voor zichzelf te creëren, terwijl Ronaldo tegen de verdedigers aan blijft hangen en de duels opzoekt.

Ronaldo heeft geweldige dingen laten zien bij zowel United als Real. Bij Real is hij de focus meer gaan leggen op effectiviteit en het scoren van doelpunten, daar waar hij bij United vooral een flitsende dribbelaar was die elke verdediger kapotmaakte met zijn techniek en snelheid.

Ronaldo heeft al veel geweldige acties op zijn naam staan, maar een zal ik er echt nooit meer vergeten. In de Supercup in het seizoen 2012/2013 speelde hij Piqué op grandioze wijze uit. Dat was echt een van de mooiste acties die ik een voetballer ooit heb zien maken en het toont ook zijn klasse aan. Niet gezien? Check op Youtube: 'cristiano Ronaldo vs Piqué amazing goal 29/08/2012'.

Gutihaz zal vanavond ook wel flink balen dat Ronaldo een hattrick heeft gemaakt Deze is voor hem!

2 mei 2015 om 23:03

Ik hoef het niet te geloven, ik weet dat het zo is, als je alle wedstrijden kijkt, en goed oplet dan zou ook jij het grote verschil opmerken. Grappig dat je begint over iets zelf gaan geloven, en dan over Messi begint die jarenlang van Iniesta en Xavi geprofiteerd hebt, als je die statistieken niet kent zegt het eigenlijk al genoeg over je voetbalkennis, je hebt blijkbaar niet veel voetbal gekeken (complete wedstrijden) de afgelopen jaren.
Elke aanvaller is afhankelijk van de aanvoer, klopt, de één wat meer of minder dan de ander. Dat Ronaldo 50 van zn 53 goals gescoord heeft uit one-touch dat geeft al aan hoe erg hij afhankelijk is van de aanvoer. Maar buiten de doelpunten die deze twee maken, kijk ik vooral naar het spel van de voetballers. Maar als je de doelpunten en assists van beide spelers gaat vergelijken is het verschil op voetballend vlak eigenlijk ook meteen al duidelijk. Misschien moet je dat eens doen, ga naar Youtube, bekijk al Ronaldo's goals en assists van dit seizoen, en bekijk daarna de goals en assists van Messi van dit seizoen, verschil van kwaliteit is enorm. En ja, Ronaldo heeft bij Manu zeker mooie dingen laten zien, toen vond ik hem ook een betere voetballer, maar ook bij Madrid heeft hij mooie dingen laten zien, maar van bijna elke aanvallende speler kan je wel een compilatie maken met hoogstandjes en mooie acties. Maar gemiddeld laat Ronaldo gewoon heel weinig zien voetballend Hoeft ook niet als je zoveel scoort, hij is daar al erg belangrijk mee. Messi daarentegen scoort ongeveer net zoveel, maar brengt voetballend ook heel erg veel, met zn dribbels, passes, overzicht, hij zet continue spelers vrij voor de keeper, creëert zoveel kansen voor zn medespelers.

Edit: Ja ik heb de wedstrijd live gekeken waar Nani zijn doelpunt verpestte, het was een mooie actie. Maar één van de mooiste ooit? Sorry, maar dan moet je echt wat vaker voetbal kijken. Dat je met een afgekeurd doelpunt in een oefenwedstrijd van 4 jaar geleden komt als voorbeeld zegt ook heel veel.

2 mei 2015 om 23:11

@footballstats je parodieën op voetbal analyses zijn zeer vermakelijk. dank daarvoor. is weer eens wat anders dan al die comments die onbewust onzin verkopen. jij doet het iig bewust.

2 mei 2015 om 23:13

Kan je nou kappen met je Ronaldo haat statistieken die jou het beste uitkomen om Ronaldo te kunnen afkraken. Gelieve dank.

2 mei 2015 om 23:15

Analyses die hem uitkomen en voor geen meter kloppen..

2 mei 2015 om 23:23

Hahaha, je praat over zijn voetbalkennis, maar als hij het over een actie heeft in de Supercup tegen Piqué, hoe kan nota bene Nani dan ooit de actie verpesten? Ik weet dat jij doelt op de oefeninterland Spanje vs Portugal, maar neem dan op z'n minst de moeite om die actie op te zoeken in plaats van direct zijn mening over een goal/actie af te kraken.

Verder begrijp ik niet precies waarom je hier reageert. Je hebt een duidelijke voorkeur voor Messi, dat kan ik best begrijpen, maar dan lijkt het me handiger om dat te verkondigen in een topic dat over Messi gaat, in plaats van Ronaldo's spel een beetje te zitten bekritiseren. Het maakt toch niet uit dat andere mensen Ronaldo beter vinden dan Messi? Het enige wat je hiermee doet is je eigen tijd verspillen, want deze discussie gaat toch nooit ophouden.

2 mei 2015 om 23:25

@footballstats,

Ik ga hier verder geen Ronaldo-Messi discussie van maken, iets waar jij wel op uit lijkt te zijn.

Messi speelde tussen 2009 en 2012/2013 een stuk dieper en heeft toen geprofiteerd van geweldige assists van met name Xavi. Ga je dat nu ontkennen?
Kom nou!
Geloof me, ik heb heel veel wedstrijden gekeken, dus ik weet dondersgoed waar ik over praat!

Waarom zou ik de goals en assists van beide personen gaan vergelijken? Ik ga de goals en assists van Ronaldo toch ook niet vergelijken met die van een Alexis Sanchez. Messi kan dingen die Ronaldo niet kan en Ronaldo kan dingen die Messi niet kan. Feit is dat ze in de stats zowel qua goals als assists niets voor elkaar onderdoen. Ronaldo heeft alleen wel voor dat aantal ruim 200 minuten minder gespeeld.

Je hebt gelijk dat Ronaldo niet eens geweldig hoeft te spelen om belangrijk te zijn, maar als hij geweldig speelt (en dat is akelig vaak), is hij niet te stoppen voor verdedigers. Daar kan eigenlijk elke verdediger die tegen hem gespeeld heeft, over meepraten.

2 mei 2015 om 23:26

Hoe kom je bij Nani? Sinds wanneer speelt hij bij Real? Hij heeft het over de supercup. Je schrijft ook serieus wat onzin. Het blijven allemaal meningen. De ene ziet liever Messi de andere ziet liever CR7. Ik lust bv geen spaghetti, wilt dat dan zeggen dat het ineens niet lekker is omdat ik het niet lust??

3 mei 2015 om 00:55

Qua statistieken doen ze niets onder elkaar? Ronaldo heeft 150+ wedstrijden meer en maar 32 goals meer en laat ik niet eens over assist aantal beginnen. Messi's statistieken zijn véél beter man.

3 mei 2015 om 01:02

Ja he??!! Ik mis hem ook! Ben ondertussen zijn slappe gezwets gaan waarderen.
Vind het echt een amusante hofnar. Guitige Haas noem ik hem.

Verder mooi gezegd! Wat men maar niet wil inzien is dat Messi geniaal is met en bij Barca maar Ronaldo heeft zich al bij meer dan een team bewezen en heeft het vermogen om zich aan te passen aan een nieuwe omgeving. Iedereen zei dat hij zou gaan floppen bij Real (en op zich had het best gekund want er zijn vele grote namen bij Real gestrand) maar vanaf the get go heeft hij gepresteerd en dat seizoen na seizoen.

Ik noem dat absolute klasse maar dat willen sommige haters maar niet inzien.

3 mei 2015 om 05:14

@Fr4evah
Messi krijgt veruit de meeste assists van Dani Alves. Xavi en Iniesta geven ze nauwelijks. Maakt niet uit dat je de cijfers niet kent, maar doe dan niet zo wijs.


Volgens statistieken sites als squawka en whoscored is het niveauverschil tussen Messi en Ronaldo ongeveer de net zo groot als tussen Ronaldo en Robben. Cijfers liegen niet. Welterusten

3 mei 2015 om 11:09

Ik heb net het Ronaldo-YouTube-filmpje bekeken. Leuke passeeractie, inschieten was ok. Alleen daarna... Dat gewijs naar zichzelf... Dat vind ik zo irritant om te zien. Die gozer is zo narcistisch, dat ik hem daardoor nooit als de beste zou kunnen zien.

Een hele knappe prestatie. Sevilla had een ongelooflijk thuisrecord, maar wie kan daar beter een einde aan maken dan Sevilla-killer Cristiano Ronaldo!?

Op het eind werd het nog even spannend, maar de verdediging en Casillas stonden er wanneer het erop aankwam. Marcelo speelde trouwens een waardeloze wedstrijd. Pepe was vandaag een enorme baas, niemand kwam langs hem en zijn intercepties waren geweldig.

Ook mooi om te zien dat Bale weer terug is en ook gelijk belangrijk is met die heerlijke assist. Geeft Real weer wat meer aanvallende opties. Vond het wel jammer dat Chicharito naar de kant werd gehaald, hij had in die tweede helft nog belangrijk kunnen zijn. Uiteindelijk heeft Ancelotti natuurlijk gelijk gehad met Bale.

Nu ook winnen tegen Valencia, dan hebben we de meest lastige tegenstanders van het resterende programma al gehad! Atlético zal zijn sportieve plicht wel niet willen vervullen, dus op de titel reken ik niet meer. Aan de andere kant, als Barcelona nog een misstap begaat, dan zal Espanyol ook minder gemotiveerd zijn om van Real te winnen.

Al die zogenaamde barca supporters hier. Het ligt altijd aan de andere club als de Koninklijke wint. Ik heb het gevoel dat JULLIE (barca kakkerlakken) bang zijn dat REAL MADRID uiteindelijk kampioen word. Niemand die verwacht had dat Real in Sevilla zou winnen. En nu alle kindertjes naar bed

Gewoon lekker uitfluiten.. De gemiddelde Real Madrid supporter is net zo 'slim' als de gemiddelde vz er heb ik bijna het gevoel. Ze zouden zomaar 'statisticasdefutebol' kunnen heten.

2 mei 2015 om 22:41

Heerlijk na bakken stront, dat hij effe zich laat gelden en de meesten de mond snoert. Wij zijn een van weinige die hem bleven steunen en verdedigen tegen de meute.

2 mei 2015 om 22:54

@callmegod,

Het wordt ook wel breed uitgemeten, hoor. Een paar mensen in het stadion zullen vast wel hebben gefloten, maar bij de meerderheid is Ronaldo enorm geliefd. We hebben het hier zeker niet over 'de gemiddelde Real Madrid supporter'.

Ronaldo, met alles wat hij betekend heeft en nog steeds betekent voor de club, zou nooit uitgefloten mogen worden.

3 mei 2015 om 00:10

Ronaldo is nooit uitgefloten vanwege zijn prestaties, maar vanwege zijn gedrag. Dat hij de meest geweldige statistieken behaalt, mag nooit een reden zijn om overmatig arrogant gedrag te vertonen. Dat hij er een grote Ronaldo show van maakt is helemaal niet erg, maar op het moment dat hij gefrustreerd raakt richting teamgenoten is het mijns inziens niet onterecht om je onvrede daar over te uiten als publiek zijnde.

Zo zie je weer dat Real heel erg afhankelijk is van Ronaldo

2 mei 2015 om 22:43

Dat niet, maar zijn extra klasse brengt hij iets extra,s aan Real Madrid.

2 mei 2015 om 23:01

@joep_d,

Alle grote ploegen zijn in bepaalde mate afhankelijk van hun beste speler. Barcelona is in elk opzicht afhankelijk van Messi, City van Aguero, United van Rooney, Chelsea van Hazard.
Dat gebeurt omdat het spel meestal wordt afgestemd op de beste speler (wat in de meeste gevallen ook een aanvaller is).

Nu vind ik de afhankelijkheid van Ronaldo wel meevallen. Real heeft veel scorend vermogen met Bale, James, Benzema (normaal gesproken) en Chicharito. Tegen Atlético, Celta en Almería heeft hij niet gescoord, desondanks won Real al die wedstrijden wel.

Wat een wedstrijd. Zo blij dat ik erbij heb kunnen zijn. Beste : varane ramos ronaldo. Slechtse marcelo james

Haha sevilla 1 jaar ongeslagen in huis. En wat doet ronaldo juist ja. Beste aller tijden .

Tja, toch weer hij he. Het is en blijft een fenomeen waar ik zeker van kan genieten, al ligt mijn smaak bij die andere voetballer uit Rosario. Dat neemt niet weg dat Ronaldo iemand is waar je alleen maar van kan genieten. Behalve dan zijn arrogantie zo nu en dan, maar vandaag zag je dat gelukkig niet.

De titel zie ik Real niet meer pakken, maar ik ben zeker wel benieuwd naar de halve finales tegen Juventus. Laat maar komen!

2 mei 2015 om 23:36

Sportieve reactie hierboven sjonge zo irritant dat barca supporters niet objectief kunnen kijken naar voetbal he ...

2 mei 2015 om 23:38

Jp sanders joep d haat zit echt diep he ????
Hahahaah

3 mei 2015 om 01:15

In principe probeer ik zoveel mogelijk objectief naar dingen te kijken. Natuurlijk heb ik wel het "Ik-gun-Real-niets" gedrag en dat vind ik ook wel normaal als Barca supporter. Net zoals Real supporters Barca niets zullen gunnen, dat hoort er bij als rivalen onderling. Net zo min gun ik als Ajax supporter PSV of Feyenoord iets.

Wat ik echter wel gewoon vind, is dat je objectief naar een ploeg moet kunnen kijken. Als Real Madrid straks een wereldmatch speelt tegen Juventus, dan zal ik zeker staan te genieten. ook al ben ik geen supporter van de club. Een ander voorbeeld is PSV dat dit seizoen kampioen word. Ook al ben je voor een Ajax of een Feyenoord, ik vind het netjes om de kampioen te feliciteren met de titel.

Kort samengevat: op de eerste plaats ben ik voetballiefhebber, daarna pas komen clubgevoelens kijken.

3 mei 2015 om 21:51

@eziomessi,

Kijk zo zie ik het graag, je mag wat mij betreft best wel fan van een andere team en speler zijn. (mensen met slechte smaak moet er ook zijn ) maar doe dat dan normaal. Jij laat zien hoe dat wel kan en dat siert jou.

Leuk die kunstjes tussen cristiano en marcelo altijd.

Fantastische wedstrijd en Ronaldo was wederom extreem goed!

ja mooie wedstrijd, jammer dat het niet goed verlopen was voor Sevilla, want had hun de overwinning gegunt, zij hebben een echt goed team.

Ronaldo bewijst het weer om een topscorer te zijn, al had ik dat anders gezien zeg dat maar netjes.

3 mei 2015 om 01:28

Eziomessi precies ik ben ajacied en heb een zwak voor real... Maar psv was dit jaar terecht kampioen... Maar al die haat naar ronaldo toe is echt irritant ...
Ik heb zelf geen haat naar messi maar ik vind dat hij sommige prijzen krijgt waar hij geen recht op heeft.. En dat hij als de ideale schoonzoon overkomt .. Maar zijn voetbalkwaliteiten zijn super !

3 mei 2015 om 21:48

@thejiwa,
Precies dat!

Beetje een mickey mouse competitie natuurlijk. Dit soort uitslagen en topscorers mat 40 goals....

mooi worden from ramos:
Ramos had special words for match-winner Cristiano Ronaldo, who was back on the scoresheet with an impressive hat-trick. "he lives for goals and punishes himself when he doesn't score. I'm pleased we won and it was with his contribution. He's pivotal in our team. We need his goals", he concluded.

Read more: Real Madrid: Sergio Ramos: "we need Cristiano Ronaldo's goals" - Marca.com (english version)

Misschien dat iemand het weet heeft barca aan een gelijk spel genoeg tegen atlitico om kampion te worden of moeten ze winnen van atlitico

3 mei 2015 om 10:15

Er moet gewonnen worden van atletico anders word real kampioen door het onderlinge resultaat.

Toch schrikbarend wanneer ik 'messi' invoer via Ctrl-F dat ik 98 hits krijg.. Jammer dat mensen nog steeds zo obsessed zijn met die strijd tussen die twee en niet meer objectief naar voetbal en voetballers kunnen kijken.

3 mei 2015 om 21:46

@dellavalle,
Ja bizar he?? Ik zelf scan de berichten van Barca maar heel vluchtig en zal zeker niet lopen trollen daar. Waar haal dir gasten de energie vandaan om maar te blijven zuigen op een thread en dan vooral haten op een bepaalde speler omdat ze idolaat van zijn directe tegenstander zijn. Hoe zielig kunnen mensen zijn. Anyway, gelukkig komen er af en toe toch normale reacties zoals deze van jou voorbij.

Wat wel vervelend is trouwens, is dat ik zelf dan ook in een soort nonsens stand schiet, kan dan maar moeilijk normaal reageren op zoveel stupiditeit.

4 mei 2015 om 10:37

Tja, barca supporters zijn net als de spelers.

Zielige maniertjes altijd.

Blijft zeker weten een spannende topscorer strijd tot het einde. Beide heren zijn fenomenaal bezig.

Jullie zijn vast vergeten dat messi op zijn 19de een hattrick maakte tegen real madrid, geen idee of ronaldo ooit al een keer heeft gedaan tegen barcelona...

3 mei 2015 om 21:41

Ronaldo scoort wel bijna altijd tegen Barcelona en dat is wat mij betreft altijd goed.
Ik zie graag Braca verliezen en dan het liefst tegen Real, als het met doelpunten van Ronaldo gebeurt is dat de Kers op de taart.

Real fens die vergeten snel alles ze zijn ook vergeten hoe barca jaren lang voetbal les gaf aan real voor al xavi ineasta en messi die hebben hun vernederd.
tegen sivilla had real veel geluk want sivilla die hadden de beste kansen

toen kwam die blasure en dan heb je ook nog die achterlijke treaner die tien minuten lang met 10 man gaat spelen Hoe dom kun je zijn als coach.

4 mei 2015 om 10:35

fens (fans), voor al (vooral), sivilla (sevilla), blasure (blessure), treaner (trainer).

Ik hoop dat je dyslexie hebt. Anders even terug naar de basisschool.

Tja Gutihaz niet gezien, dan maar weer wachten op een mindere wedstrijd van Cristiano. Pff wat mis ik die mooie analyses van hem.

Ben benieuwd waar hij het dit keer over zou hebben gehad?? Dat Ronaldo wel kan scoren maar wel duidelijk zijn veters niet symmetrisch geknoopt had en daardoor een waardeloze voetballer is. Of zo iets. )

Ronaldo. Wat een machine!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren