AjaxCitizen
Algemeen
Vrienden (3)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 5 februari 2012
  • AjaxCitizen
  • 2 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 3.619
  • 29 jaar (18-11-1991)
  • 3
Persoonlijke berichten
31 maart 2012 om 18:03
#2

Zaterdag, 31 Maart, 14:01 Ajaxcitizen heeft een reaktie gegeven op het nieuwsbericht De Jong: ‘Ik krijg kippenvel van de ambiance in de Arena’ Heeft ook echt iets met dit topic te maken -_-

Hiervoor ben ik al verwijderd.
En daar ging het mij ook een beetje om.
Een 'collega-ajacied' had op een topic van Sander Boschker exact hetzelfde gedaan. Dus off topic, niets onderbouwd en alleen maar bedoeld om te porvoceren.
Hij wordt hiet niet voor verwijderd, maar zodra ik iets zeg over Ajax, wordt ik binnen notime verwijderd door de (ajax)moddereters.

Gewoon een geintje.
Succes met je cluppie en moge de beste aan het eind winnen.

20 april 2012 om 00:32
#3

Hoezo je snapt toch wat ik bedoel(ik zeg geen 020 of neuzen ofzo)? En snap niet hoe je dit provocerend kan opvatten. Of zijn Ajacieden er niet trots op dat hun club uit amsterdam komt?

Heb er totaal geen probeleme mee als iemand Feyenoord die rotterdamse club noemt, dus snap je ractie niet echt.

En voor de rest lees even onder jody voor mij mening over ''en Ajax bestaat voor het grootste gedeelte gewoon uit jeugdspelers.''. Ben benieuwd.

16 mei 2012 om 11:59
#4

Je doet het aardig goed qua reacties al 332 , Ik zal zeggen ga zo door!

24 mei 2012 om 17:08
#5

Probeer de volgende keer iemand op een aardige manier iets duidelijk te maken ; Bedankt voor je post over Vertonghen maar je houding valt iets wat te wenzen over. Dat je vervolgens mijn leeftijd er bij beterkt op de toon van" Omdat je nog jong bent heb je er bar weinig verstand van" is helemaal laag, ik doe veel mijn huiswerk met betrekking tot voetbal maar ik kan niet alles weten. Ik zie je graag nog eens terug in een discussie maar houd het wel een beetje netjes.

Mvg,

Jasper

16 februari 2015 om 20:35
#6

Ik eet niet waar je het over hebt?

17 februari 2015 om 18:48
#7

Hallo daar mede-voetbalzone lezer,
Het viel me op dat jij een actieve gebruiker bent op het voetbalzone.nl. Ik ben bezig met een onderzoek onder de actieve gebruikers. Zou jij zo vriendelijk willen zijn om onderstaande vragenlijst van circa 3 minuten in te vullen?
https://qtrial2015az1.az1.qualtrics.com/se/?sid=sv... (als je niet direct op de link kan klikken dan kan je hem kopiëren naar de url-balk)
alvast bedankt,
Frank

19 februari 2015 om 00:00
#8

Zou jij je reactie willen aanpassen in het Real Schalke topic: Ik vind het hinderlijk dat je mij associeert met andere leden.!

29 april 2015 om 23:30
#9

Kun je even op je postvak kijken en antwoorden graag .

Silvacity, Lizoke en Eziomessi hebben hun nummer al gegeven en we zitten in een groep om te praten over manchester city.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 21 april
Tottenham Hotspur moet voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer na het ontslag van José Mourinho. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren