Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El Ghazi wekt verbazing: ‘Hij liet weinig zien in Toulon’

Laatste update:

De beloften van het Nederlands elftal begonnen goed aan het prestigieuze jeugdtoernooi in Toulon, maar overleefden de groepsfase uiteindelijk niet. Ook Anwar El Ghazi kon het verschil niet maken voor Jong Oranje. De twintigjarige aanvaller, die één keer scoorde in vijf wedstrijden, wekte met zijn houding zelfs verbazing op buitenlandse scouts.

/

Dat zegt de gelouterde Chelsea-scout Piet de Visser in een interview met De Volkskrant: “Die jongen kijkt tegen Cristiano Ronaldo op, maar Ronaldo speelde hier de pannen van het dak en verdiende mede daardoor een transfer naar Manchester United. Terwijl El Ghazi zelf weinig liet zien, boos werd als de trainer hem wisselde en tijdens het toernooi alweer terug ging naar Nederland”, aldus De Visser.

“Ik was heus niet de enige die dat opmerkte. Buitenlandse scouts vroegen aan mij: wat is dit nou? Nederland straalde niets uit, geen passie. Het leek alsof ze blij waren om weer naar huis te gaan.” El Ghazi was afgelopen seizoen goed voor negen doelpunten en acht assists in 31 competitiewedstrijden in dienst van Ajax. Hij verliet het toernooi in Toulon voortijdig wegens ‘privéomstandigheden’.

Is Anwar El Ghazi (al) klaar voor een stap hogerop?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, dit kenmerkt toch een heel klein beetje de nieuwe generatie Nederlandse talenten hoor. Ontzettend arrogant en niet genoeg 'drive' om elke wedstrijd het maximale uit zichzelf te halen. Ze mogen een voorbeeld nemen aan iemand als Depay.

8 juni 2015 om 20:31

El Ghazi niet genoeg drive? Dat is niet echt waar.

8 juni 2015 om 20:32

Niet elke wedstrijd in ieder geval

8 juni 2015 om 20:58

De scouts hadden het over heel het elftal. Deze Piet haalt er alleen el Ghazi uit. Dat valt toch wel op. Het lijkt alsof hij een zondebok zoekt.

8 juni 2015 om 21:10

Nou precies, hij verlaat het toernooi ook nog een wegens prive omstandigheden, er zal dus wat hebben gespeeld in zijn prive leven en dat zul je waarschijnlijk terug vinden in zijn spel, gedrag etc etc, lekker uit rusten nu en de focus op volgend seizoen...

8 juni 2015 om 21:18

Precies. Als er prive-omstandigheden zijn waardoor hij uiteindelijk vervroegd huiswaarts keert dan zullen die vast al op de achtergrond gesluimerd hebben in de periode ervoor. Bovendien heeft die jongen voor zijn doen een heel lang seizoen gehad en was hij aan het einde bij Ajax al helemaal leeg gespeeld, dan is het niet vreemd dat je niet heel fris en fruitig op een toernooi na het seizoen nog staat. Maar als er iemand met mentaliteit bij Ajax op het moment is, dan is het El Ghazi wel (naast Fischer).

9 juni 2015 om 12:11

Of er was niks aan de hand. El ghazi was gefrustreerd om zijn spel,teamgenoten en coach. Hij snapte ook wel dat het verkeerd was om zo te reageren tegen zijn coach plus het feit dat hij meteen terug ging. En dus besloot hij dat dit slecht is voor z'n imago en tadaa hij verzint" persoonlijke problemen".

8 juni 2015 om 20:34

Als je El Ghazi typeert als iemand met niet genoeg drive, dan moet je nog maar eens even een paar extra wedstrijdjes en trainingen gaan kijken. Die jongen is gewoon op zo aan het eind van het seizoen, dat zag je al sinds maart/april. Ook nier gek, in je eerste seizoen op hoog niveau.

8 juni 2015 om 21:06

El ghazi kent al vanaf maart een redelijke terugval en dat zal die zelf ook gevoeld hebben. Dan is zon baggertoernooi in toulon alleen maar afleiding. Leuk voor B- junioren maar niet voor een speler die al champions league en eredivisie heeft gespeeld.

8 juni 2015 om 21:07

En zelfs al bij het grote oranje hoort ten faveure van Narsingh.

8 juni 2015 om 22:26

Als jongens als El-Ghazi al bij Oranje horen dan is er echt iets drastisch mis gegaan.

8 juni 2015 om 23:40

Baggertoernooi, wat klets jij nou? Alle scouts van de Europese top maken daar hun lijstjes op. Kennelijk stellen die spelers niet de juiste prioriteiten.

9 juni 2015 om 00:35

Op zijn leeftijd al betrokken bij 2 op de 3 doelpunten? Vind ik best nl waardig. Maargoed, het is een publiek geheim dat hiddink een lichte voorkeur heeft voor psv

9 juni 2015 om 02:26

Haha doe je Ajax bril af joh. El ghazi in oranje zou echt schandalig zijn. Narsingh is ook niet heel fantastisch, maar is nog wel beter dan el ghazi. Zou me niks verbazen als je over een paar jaar niks meer hoort over hem.

9 juni 2015 om 06:23

Sommige mensen moeten echt eens leren om niet alles vanuit hun Ajax perspectief te bekijken. Ik zou ook liever zien dat er louter positief over spelers van Ajax werd geschreven, maar gelukkig ben ik objectief genoeg om te weten dat daar weinig reden toe is dit seizoen.

9 juni 2015 om 08:44

Toch een gemiste kans hoor. Dit toernooi staat bij scouts hoog aangeschreven, toppers zijn hier opgestaan. Neem aan dat de privé omstandigheden echt ernstig waren, anders verlaat je dit toernooi nqtuurlijk npiet

8 juni 2015 om 20:34

Weet iemand wat die "prive omstandigheden" waren?

8 juni 2015 om 20:40

Meestal zijn die privé, dus ik denk niet dat iemand dat weet.

8 juni 2015 om 20:41

@ Hans Kazan


Dan waren het geen privé omstandigheden meer hè :D

8 juni 2015 om 20:50

hehe.. lolbroekjes

Maarre.. niemand nieuwsgierig dus?

Prive omstandigheden lekken vaak zat uit hey, vraag maar aan een Sneijder of vd Vaart of meer recent, een Theo Lucius

8 juni 2015 om 21:37

toen ik je vraag zag heb ik het nog zitten zoeken maar er is niets over bekend.
Was hij wat paperazzi-geliefder dan was het waarschijnlijk wel bekend geworden

8 juni 2015 om 22:33

Ja, ik denk gewoon vrienden en familie die wat beter hun mond kunnen houden.
Goed voor hem.

Ik ben ondertussen nog steeds nieuwsgierig maar misschien is dat wel verveling.

8 juni 2015 om 20:39

Als er iemand drive heeft, dan is het Anwar wel. Hij ging pleite wegens privé omstandigheden. Goh zal het daarmee te maken hebben?? Just saying.

8 juni 2015 om 20:45

Wie zijn nog meer voorbeelden van die nieuwe generatie talenten zonder drive dan? Ben ik wel benieuwd naar eigenlijk

8 juni 2015 om 20:46

Je weet natuurlijk niet wat die prive omstandigheden waren. Misschien was dat wel een hele goede reden dat hij minder gemotiveerd oogde dan normaal.

Is een optie heh.. het kan.. normaal is die namelijk oogt die juist erg gedreven..

8 juni 2015 om 21:55

Wel leuk dat Depay van dezelfde generatie is. Net als Clasie en Klaassen om maar eens een voorbeeld te noemen. Je hebt altijd spelers met een minder doorzettingsvermogen. Altijd al geweest.

8 juni 2015 om 23:13

Goed punt Majestics, vele hollandse pareltjes kunnen een voorbeeld nemen aan de jonge spelers in de Bundesliga. Als je ziet hoe ze daar rennen en gaan.

8 juni 2015 om 23:34

Goed verhaal ook, dit typeert volgens jou de nieuwe generatie en dan moeten ze een voorbeeld nemen aan Depay. Die hoort ook bij die nieuwe generatie lijkt mij. Dus dat bewijst meteen dat ook deze nieuwe generatie weer gedisciplineerde talenten zal voortbrengen. En El Ghazi hoort daar ook bij, zeker een jongen met drive en discipline en de absolute wil iets te bereiken in zijn carrière. Er kunnen talloze oorzaken zijn waarom hij een mindere indruk achter liet bij Oranje, dingen die los staan van je mentaliteit. Makkelijk oordelen om dat aan een karakter op te hangen.

9 juni 2015 om 09:16

beweren jullie nu allemaal dat depay gedisciplineerd is?

afgelopen seizoen heeft depay mi namelijk duidelijk laten zien op het gebied van discipline nog heel veel te kunnen leren

depay liep overal op het veld waar hij zin in had, ipv vanuit zn positie te spelen, ook zal hij zn verdedigende werk moeten doen en tijdens persconferenties of interviews liet depay ook duidelijk zien niet over genoeg discipline te beschikken

hij heeft constant te pers beschuldigt van aanvallen op zijn persoontje, terwijl dat niet het geval was, maar als depay slecht speelt zal de pers logischerwijs melden

als je dan kijkt naar de jongere spelers met discipline vind ik eerder sven van beek, zyjech en promes voorbeelden

promes gaat van twetne naar het grote rusland, terwijl er natuurlijk makkelijkere competities zijn om als jonge (donkere jongen) heen te gaan op die leeftijd, maar hij presteert hartstikke goed en gedraagt zich keurig

van beek is in de jeugd nooit als een echt groot talent gezien, maar heeft in de voorbereiding een basisplaats afgedwongen en die behouden, door goed gedisciplineerd te spelen, ook vind ik het fijn dat hij zich itt depay normaal gedraagt

zyjech is naar twente overgestapt, heeft vooral van feyenoordfans, het eea te horen gekregen over zn overstap naar twetne, bij twetne werd er in de loop van het seizoen natuurlijk nog het eea duidelijk over de (financiele)toekomst en de clubleiding
verder heeft twetne de straf gerkegen en is er in de club en bij de supporters veel onrust, maar zyjech draagt de ploeg al, terwijl hij het niet of zal vinden hoe dit allemal loopt en hij gedraagt zich ook fatsoenlijk

Precies het probleem van Nederland op dit moment. Zowel het Nederlands Elftal als op clubniveau. De passie is er niet.

8 juni 2015 om 22:24

Naja op de jeugdtoernooi in Toulon waren ze niet op volle oorlogs sterkte daarheen. Heel veel spelers hadden afgezegd, wegens Play-offs en andere zaken. Van Beek, Van Aken, Kongolo, Vilhena, Manu, Achahbar, Boetius, Slagveer, Bazoer, Tete, Sinkgraven, Kishna, Depay, Locadia, Hendrix, Willems, Rekik, Kasdorp, De Fockert mochten niet mee.

De enige die waren gekozen waren allemaal spelers van andere clubs. Dus wel jammer dat Nederland daar zichzelf niet konden bewijzen. Haye, Janssen, Van Overeem, Rayhi, Vloet, Hateboer, Darri, Rayhi en Plattel speelde wel goed/redelijk. Maar de rest waren allemaal ondermaats.

Dit zou dus Jong Oranje zijn op volle sterkte (mits iedereen in vorm is). Dan heb je een best aardig elftal. Dus die wedstrijd tegen Frankrijk hadden ze best kunnen winnen, want qua talenten scheelt het niet veel. Enige wie er bij Frankrijk met kop en schouders erboven uit steken zijn: Laporte (athletic Bilbao), Martial (AS Monaco) en Rabiot (paris Saint Germain). Maar de rest valt best wel mee.

Plattel
Hateboer
Rekik
Van Beek
Willems
Van Overeem
Sinkgraven
Haye/Vilhena
El Ghazi
Janssen
Kishna
8 juni 2015 om 22:54

De generatie 1993 kon wel geselecteerd worden voor Toulon, maar dat zou niet logisch zijn omdat die niet meer beschikbaar zijn voor het komende EK onder de 21. Maar zonder die spelers heb je nog steeds een goede groep met o.a.
Van der Hart, Plattel en Bertrams;
Hateboer, Brenet, Karsdorp, Tete, Van Beek, Hoedt, Rekik, St Juste, Kongolo, Ake, Riedewald en Willems;
Hendrix, Haye, Bazoer, Ayoub, Vilhena, Ebecilio, Van Overeem en Sinkgraven;
El Ghazi, Basacikoglu, Zivkovic, Achahbar, Janssen, Boëtius, Kishna, Depay en Ould-Chikh.

8 juni 2015 om 23:25

Oh oke, ja dan snap ik het wel. Maar ik denk dat Ould-Chikh, Zivkovic, Bazoer en Riedewald niet mogen spelen in verband met hun leeftijd. Want ze zitten vast bij het Nederlands elftal onder de 19. Tenzij Aron Winter een uitzondering maakt en hun laat spelen met Reynierse.

Vind Reynierse trouwens geen goede coach voor Jong Oranje. Foppe de Haan, Cor Pot en Albert Stuivenberg waren betere coaches voor Jong Oranje. Misschien iets voor Jaap Stam, Ruud van Nisterooij of Roy Makaay. Toch wel spelers die op topniveau hebben gespeeld en nu jeugdcoaches waren/zijn. Ruud is natuurlijk assistent van Hiddink, maar heeft ook stage gelopen bij Jong PSV en toen vond ik hem vrij gedreven als coach.

9 juni 2015 om 00:56

Dat is een mooi verhaal dat ze niet op volle oorlogs sterkte waren maar we zijn ook niet op het WK onder 20 en EK 21 die deze maanden worden gespeeld en dat is niet de eerste keer de laatste jaren.

Het gaat gewoon vrij slecht met het Nederlandse voetbal en is iets waar je niet omheen kan.

9 juni 2015 om 04:57

Geen één land speelde met hun beste elftal. De meeste landen zijn bezig met het EK 21 en WK 20 waar Nederland beide voor is uitgeschakeld inclusief de Olympische spelen in 2016.

9 juni 2015 om 07:57

Uitschakeling OS 2016 is voornamelijk hiddink's fout. Iets met prioriteiten.

9 juni 2015 om 09:28

het belangrijkste is niet dat de ploeg niet volle oorlogssterkte was, maar dat de ploeg totaal niet op elkaar ingespeeld was door het wegvallen van veel (potentiele) basisspelers

en ik denk dat de knvb de groep van -19 liever bij elkaar houdt, zodat die ploeg veel samenspeelt

zelf zou ik graag adriaanse als trainer van jong-oranje zien, met als opmerking bij de aanstelling dat hij die jongens dingen over voetbal moet leren en niet de media

adriaanse lijkt mij een trainer die goed kan werken met jonge spelers en ze ook qua gedrag en mentaliteit het eea bij brengt, wat voor jongens op die leeftijd erg belangrijk kan zijn om de volgende stap te zetten

9 juni 2015 om 22:09

Wat? Wat jij zegt slaat nergens op... Als je jezelf niet kwalificeren voor het EK 21 (om daarna vervolgens mee te doen met de OS) heeft dat niks te maken met de bondscoach maar met de jeugdelftallen en de coaches van de jeugdelftallen.

Jong Nederland verloor constant van C-landen tijdens de U21 EK kwalificaties, als je niet in het EK U21 komt kun je ook niet mee doen met de OS 2016.

9 juni 2015 om 22:10

Waarom al die excuses altijd? Geen één team was ingespeeld behalve het Franse die meerdere toernooien spelen.

Verliet het toernooi vroegtijdig wegens privé omstandigheden. Zegt het toch al? Zal wel andere dingen aan z'n hoofd gehad hebben.

8 juni 2015 om 21:25

Volgens mij hebben de meesten hier Toulon niet eens gevolgd.

In beide partijen waar hij in de basis stond won Jong Oranje. In hun 1e partij maakte hij al na 3 minuten een goal, pas nadat hij werd gewisseld kreeg Jong Oranje het nog moeilijk en werd het 3 - 2. Tegen Qatar stonden zowel El Ghazi en Warmerdam in de basis en werd het 5 - 0 volgens mij.

Toen Jong Oranje zelf afgedroogd werd tegen Frankrijk was hij er dus geeneens meer bij want hij was toen al weg. In de 3 partijen die hij heeft gespeeld heeft hij er volgens mij niet 1 de volle 90 minuten gespeeld, dus niet zo gek dat hij weinig kon laten zien. Tegen de VS kwam hij ook pas laat in toen ze al ruim achter stonden.

Volgend jaar gaan we echt zien hoe goed hij is en of hij constant goed kan presteren.
Ik hoop het zeker, want met Depay voor de linkerflank zit het wel goed maar El Ghazi is toch het grootste talent op de rechterflank

9 juni 2015 om 06:00

Depay had veel meer Talent. EL Ghazi is zeer voorspelbaar in zijn acties en vier van de vijf wedstrijden brengt hij helemaal niets. Ik heb erg mijn twijfels bij hem

Misschien ligt het dan ook aan de 'privéomstandigheden'..?

Ja je kunt hier wat over zeggen maar over prive omstandigheden kun je niet oordelen. Kan zomaar zijn dat het tijdens het toernooi al speelde. Jammer voor die jongen en het elftal...

8 juni 2015 om 20:38

Vind juist dat je je op die manier alleen extra kunt onderscheiden, vb Boulahrouz die na de miskraam van z'n vrouw gewoon speelt. Ipv je te laten beïnvloeden door wat er achter de schermen speelt toont dit juist aan dat hij nog veel stappen te maken heeft. Een topman van een bedrijf die een vergelijkbaar salaris opstrijkt zal binnen het bedrijf ook zijn mannetje moeten blijven staan los van zijn/haar privé situatie.

8 juni 2015 om 20:43

Hoe oud was boula wel niet? En iedereen gaat op zijn of haar eigen manier om met omstandigheden. De 1 praat met een ander. De ander propt alles binnen. Ga zo maar door. Normaal toch? Daarnaast werd boula (terecht) door alles en iedereen in de selectie gesteund tijdens dat zeer vervelende moment. Misschien weet men amper over de situatie van Anwar. Weten wij veel???

8 juni 2015 om 21:25

@church, toch wel jammer dat het NL elftal daarna als een natte krant speelde en er meteen uitvlogen. We weten nooit hoe groot de invloed van dat voorval was (al hebben verschillende spelers dit later wel aangegeven), maar het is hierdoor geen aantrekkelijk voorbeeld.

Moeten de clubs deze mannetjes maar niet zo ophemelen. Je kan beter zeggen, waarom zo stoer? Er zijn mannetjes jou leeftijd drie keer zo goed in het buitenland.
Het mooie daar aan is, je liegt niet eens tegen ze!

Een terugval zoals gewoonlijk.. benieuwd of de boer hem wel het vertrouwen blijft geven. Je ziet wat dat kan doen bv Boetius.. Maar ik denk dat ze er beide wel komen, want voetballen kunnen ze

8 juni 2015 om 20:36

Vind ik iets te voorbarig, het kan ook aan de privéomstandigheden gelegen hebben natuurlijk. Laten we vooral even wachten op zijn eigen reflectie van het toernooi. Als iemand kritisch is op zichzelf is Anwar het wel.

8 juni 2015 om 20:40

Ik hoop het zeer voor het Nederlands voetbal.. Is hij niet beter in de spits? Ik denk dat die dan zeker zijn rendement kan verdubbelen

8 juni 2015 om 21:08

vind hem juist het type dat op tv net even wil laten zien hoe fanatiek en kritisch hij wel niet is. Vind het altijd beetje gespeeld ogen

Vind het niet erg, laten die buitenlandse clubs maar lekker andere clubs leegkopen..

8 juni 2015 om 20:44

Je hebt liever dat die clubs toppers kopen dan de opgehemelde talenten?
Uiteindelijk zitten de kleineren dan opgescheept met de opgehemelde talenten

Ja idd, waarschijnlijk al met andere dingen bezig. Voor Ajax mooi dan laten ze hem deze zomer in ieder geval met rust.

Gewoon voor marokko kiezen kan die wat van leren kom op ass. Trainer bert konterman haha sorry lachertje, al ghazi gewoon naar marokko veel beter

9 juni 2015 om 01:48

Jup. Nederlands elftal haalt ie niet.

9 juni 2015 om 04:56

Het nlds elftal dat raakt in verval dat komt niet meer goed, het EK halen ze zoizo niet dat weet ik zeker want ze zullen verliezen tegen letland.

9 juni 2015 om 10:54

Nee gelukkig ben je bij Marokko altijd verzekerd van een eindtoernooi.
Wanneer was de laatste keer dat Marokko deelnam aan een Wk ook alweer?

Sorry maar dit slaat dus nergens op van Piet. Natuurlijk hij speelde geen goed toernooi, maar 1 hij is pas 20 en heeft voor het eerst van zijn leven een heel seizoen gespeeld, dus waarschijnlijk is hij fysiek niet 100 procent fit. En als ik dan lees dat hij wegens privé omstandigheden naar huis is gegaan, dan zal hij mentaal ook niet helemaal 100 zijn op dit moment, dus om hem nu aan te vallen (terwijl niemand nog weet waarom hij naar huis s gegaan) slaat helemaal nergens op.

Zou toch wel een wat genuanceerdere mening hebben verwacht van een ''meesterscout''.

Misschien kwam dat door de prive omstandigheden dat hij niet goed speelde. Hij is nog jong en kan alleen maar beter worden mits hij zijn koppie erbij houdt.

Ben benieuwd wat de scouts vonden van de Marokkaanse spelers. Een paar van hen hebben echt hun visitekaartje afgegeven.

8 juni 2015 om 20:45

Achraf (topscorer van de toernooi) heeft nu gesprekken met Udinesi

Natuurlijk is hij niet klaar voor een stap omhoog! Hij is niet eens constant bij Ajax en dan hebben we het over het meest matige ajax van de afgelopen 20 jaar! Laat maar eerst eens top worden bij Ajax en presreren in de cl of anders beslissend zijn in de EL.
Het grote probleem van de huidige generatie ze denken dat ze heel goed zijn terwijl het bij lange na niet geweldig is! Hij moet eens een Dvd aanzetten van Ajax in de periode '93 t/m '96 en kijken naar de buitenspeler van die tijd ( Finidi, Overmars ). Als hij daar ook maar een beetje bij in de buurt komt in 50% van zijn wedstrijden koment seizoen dan mag ie pas gaan een beetje gaan denken dat ie goed is.

Kon beter zich bij Marokko aansluiten tijdens deze toernooi, een ploeg dat wel met passie speelde.

8 juni 2015 om 21:05

Broer kan je nagaan wat Marokko zou kunnen klaarspelen als ook de Europese Marokkanen meededen. Ik zie de toekomst inshallah met vertrouwen tegemoet.

Mooi! Dan blijft hij nog lekker even bij Ajax

Jammer. Ik had meer verwacht van Nederland op dit toernooi... toch zeker de knock-outfase halen of iets in die richting..
Helaas is dat niet gelukt en is ook El Ghazi door de mand gevallen.. Hopelijk kunnen hij en de andere talenten zich revancheren met een goed seizoen.

Dat konden we bij ajax ook af en toe zien dat el ghazi soms teveel voor fc el ghazi speelt ipv een goede teamspeler voor ajax. Ook vindt hij dat hij er altijd in moet staan en wordt hij boos als hij wordt gewisseld. Dat zegt dat hij een te grote ego heeft en geen perfecte teamspeler is.

8 juni 2015 om 22:05

Volgens mij heb je pas echt een probleem als spelers het leuk vinden als ze gewisseld worden.

8 juni 2015 om 22:27

Ze moeten het teambelang kunnen inzien. De trainer kan zien als er iets anders nodig is, dat heeft een speler te accepteren. Hij wordt immers ruim betaald voor zijn baan.

8 juni 2015 om 22:38

Je kan niet én van een speler verwachten heel veel passie en drive te hebben én dat die speler fluitend naar de kant loopt als hij gewisseld wordt. El Ghazi heeft nog nooit geweigerd van het veld te komen en dat teambelang komt wel de dag erop. Als een speler boos hoeft dat niet automatisch op de trainer te zijn, kan ook boos hij op zijn eigen spel zijn, als iemand dat herkent is het wel Frank de Boer zelf.

Ach als je ziet welke spelers in de selectie van Oranje zaten in Toulon begrijp ik de frustratie wel. Dat Willems, Depay en Rekik ontbraken was logisch omdat Guus die jongens had geselecteerd, maar behalve El-Ghazi zelf was het voor de rest echt c-keus. Tuurlijk staat El Ghazi daar liever met leeftijdgenoten als Van Beek, Vilhena, Kishna, Sinkgraven, Boëtius, Kongolo, Bazoer, Hoedt, Ake, Hendrix, Basacikoglu, Ebecilio, Riedewald, Ayoub, Brenet, Van der Hart en Zivkovic gestaan.
Nu waren het wissels van Jong PSV en Jong Twente die in de selectie zaten, dan zou ik ook moeite hebben om de motivatie op te brengen. Leuk voor Jelle van der Heyden en Elvio Overbeek dat ze in Toulon voor het oranje mochten uitkomen maar dat slaat natuurlijk ook helemaal nergens op.

Van der Hart
Brenet
Van Beek
Kongolo
Ake
Bazoer
Vilhena
Hendrix
El Ghazi
Zivkovic
Boëtius

Ghazi is sowieso een overschatte voetballer. Ik was klaar met hem toen ie calma calma deed in Eindhoven, wat denkt ie wel niet. Ga eerst beter voetballer voor je je CR7 waant.

Tsja, als jeugdspelers ook dermate in de watten worden gelegd en zij contracten van 30000 tot 40000 euro krijgen aangeboden. Vind je het dan gek. Zijn toch allemaal veel te verwend. Omdat er in deze sociale maatschappij niks meer mag zowat. Alles word met de mantel der liefde bedekt. Dan ga je toch ook niet harder werken, en lopen voor je centen. Helemaal als voetballer.

Ik ben vaak heel kritisch op Ajax, ook al is het mijn club. Maar El Ghazi mag van mij dipjes hebben en fouten maken, omdat iedereen kan zien dat het helemaal goed gaat komen met deze jongen. Hij probeert elke wedstrijd beter te worden, en dat gaat nu eenmaal gepaard met vallen en opstaan. Geeft niks, daar moet je doorheen. Iemand hier ooit leren schaatsen zonder regelmatig te vallen?

Voor mij is El Ghazi een groeibriljant die over maximaal 3 jaar een geweldige transfer gaat maken. Laat die riooljournalisten hem maar afschieten, als hij door serieuze omstandigheden vanuit Toulon eerder naar huis moest dan hoeft dat niet meteen gekoppeld te worden aan en vermeend mentaliteitsprobleem. Maar laat ze maar denken. Deze jongen gaat gruwelijk wraak nemen door zijn voeten te laten spreken, daar kan niets of niemand hem van af houden.

Ik heb soms het idee dat el ghazi voor 60 procent voor fc el ghazi speelt en 40 procent voor ajax. De boer moet zijn te grote ego flink aanpakken volgend seizoen.

8 juni 2015 om 22:55

difference, jij bent in de war. Kishna heeft een te groot ego. El Ghazi is juist een zeer bescheiden en leergierige jongen die open staat voor de kritiek van De Boer.

9 juni 2015 om 12:21

Vind ik ook. Hij is een egoïst en nu al vol van zichzelf. Hij is snel en kan trucjes doen maar dribbelen, techniek en afmaken is niet zijn sterkste punt.
Hij is nog jong maar met zijn persoonlijkheid zie ik hem nooit de top halen.

Ik weet niet wie deze artikel heeft geschreven, maar Jong Nederland heeft maar 4 wedstrijden gespeeld en El Ghazi heeft daarvan maar 3 wedstrijden gespeeld.

Kan natuurlijk heel goed voetballen maar echt constant is hij totaal niet. Heb het toernooi niet echt gevolgd maar heb uit samenvattingen ontdekt dat hij echt waardeloos speelde. Net als vele overigens.

Fijn dat Piet de Visser ook even zelf vermeld dat El Ghazi het toernooi om privéredenen heeft verlaten...

9 juni 2015 om 01:18

en wel onder de indruk was van 2 Marokkaanse spelers.

Komt omdat hij niets voelt bij Nederland. Te flets, het soort voetbal gaat tegen zijn natuur in.

Ik ben er eigenlijk wel blij mee dat de scouts hem niet goed vonden. Blijft hij tenminste nog even in de eredivisie.

Prima, ik hoop dat de grote clubs hem dan ook nog even met rust zullen laten.

marokko heeft het zo te zien best wel aardig gedaan!!! echt zwak van nederland had niet verwacht

Hij is ook echt al de dragende speler die het elftal moet dragen?

Makkelijk een zondebok eruit pikken?

El Ghasi en geen drive hebben, bij ajax liet hij dezelfde drive zien dan depay heeft, dus daar zal het ook niet aan liggen. Hij is eerder weggegaan door prive toestant en word nu neergezet als een nietsnut met een air over zich. Het zal toch echt niet aan hem alleen hebben gelegen dat ze eruit liggen.

Nogal wat van De Visser om te doen alsof El Ghazi vrijwillig naar huis is gegaan. Kunnen we hem straks weer allemaal een lastige jongen noemen die te arrogant is en geen zelfkritiek heeft. Tegendeel is natuurlijk waar en ik snap ook niet waarom de prestaties van Ronaldo vergeleken worden met die van El Ghazi. Lekker eerlijk ook voor El Ghazi.

Maar mooi dat hij geen indruk heeft gemaakt, dan zal hij vast nog een paar jaar bij Ajax blijven.

El Ghazi heeft veel gespeeld dit seizoen (in de eredivisie alleen al 31 wedstrijden) mag hij ook eens moe zijn...

Wat een kapsones van deze zwaar over het paard getilde ego : Anwar El Ghazi , opzouten en zo snel mogelijk !!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren