Achates1
Algemeen
Vrienden (7)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 8 maart 2006
  • Achates1
  • 138 punten
  • Lid
  • Waarschuwing
  • 2.225
  • 40 jaar (31-7-1980)
  • Göteborg
  • 7
Persoonlijke berichten
15 oktober 2010 om 16:48
#1

Een Ol'' Dirty Bastard liefhebber?

23 oktober 2010 om 18:58
#2

ODB schopt(e) kont!

26 oktober 2010 om 01:17
#3

ODB oa ja.
Alleen ODB als Dirt Mcgirt vond ik wat minder toen hij bij Roc-a-fella zat.
Anyways vooral Inspectah Deck vind ik goed, maar over het algemeen liefhebber van goede ''''underground hip hop'''' (wat ze het tegenwoordig noemen).
Zijn er echt teveel om op te noemen .

26 oktober 2010 om 20:25
#4

Van alle Wu-tang leden is in mijn ogen alleen het eerste album echt goed, zo ook het eerste gezamenlijke album. Al wat later kwam vond ik stukken minder.

Underground hip hop is gigantisch, en idd teveel om op te noemen. Maar zoveel beter dan die jankerds als Lil'' Wayne en kornuiten. Wat dat betreft mag het van mij weer 1992 zijn!

26 oktober 2010 om 23:31
#5

Ach ja, het is gewoon triest dat mensen niet kunnen inzien wat voor ''''kunst'''' de underground hip hop scene is vergeleken met de muziek die nu de boventoon voert.
In dat geval kan ik Nas niets dan gelijk geven met Hip hop is dead...
Luister je alleen Wu, of ook voorkeur van andere artiesten?

28 oktober 2010 om 12:34
#6

Pfoe, teveel om op te noemen joh... ik zal je binnenkort ff een berichtje sturen met wat linkjes.

15 februari 2011 om 08:31
#7

Wanneer we gaan discussieren zou jij niet ff een verhaal kunnen schrijven maar dan in het kort? Ik neem aan dat jij graag van lezen houdt, maar het lijkt mij beter als we het verhaal korter houden.

Ik denk dat jij niet goed gelezen hebt eerlijk gezegd. Zou jij het gek vinden als ik jarenlang in Nederland gewoond heb en iedere 1x per jaar naar Marokko ga? Vervolgens ook een hechte band heb met Marokko en mezelf zie in het shirt van het Marokkaanse elftal? Dat is mijn gevoel en dat hebben spelers als Chamakh,hadji Boussoufa en zelfs El Ahmadi gehad. Zij hebben zonder enige twijfel met trots gekozen voor Marokko.

Verder was er bij de vorige topic een discussie dat nergens op sloeg. Iedereen helpt elkaar met complimentjes geven, terwijl ik de enige ben die actief kon reageren en ieder reactie kon gaan beantwoorden. Beetje meer respect mag ook wel. Ik heb letterlijk tegen 14 mensen zitten reageren. Sommige komen met een goede onderbouwde mening. En andere reageren puur uit haat. Ook sommige die Marokkanen niet kunnen uitstaan, en reageren vanuit politieke redenen.

15 februari 2011 om 18:53
#8

Wat betreft mijn eerste alinea wil ik alleen maar zeggen dat het nogal gemeen was van sommige leden die elkaar helpen om groene randjes te geven. Terwijll ze goed weten dat ik natuurlijk niet in me eentje iedereen kan citeren. Maar ik stop hier wel mee anders dwalen we af.

Eerlijk gezegd ben jij de enige lid die het prachtig kan beschrijven, en daar heb ik dus enorm respect voor. Los daarvan beschrijf jij jouw argumenten heel mooi en dat leest ook makkelijk. Ik heb echter wel de keuze van Nacer Chadli geaccepteerd, en dat had ik al eerder aangegeven. Dat hij zichzelf ziet in het shirt van Belgie? Prima.. alleen was de proef gewoon een soort van '''' genaaid '''' . Kharja had het anders moeten formuleren, want landverrader is inderdaad te ver. Maar aan de andere kant begrijp ik Housine Kharja wel. Hij is een soort vader-figuur voor de Marokkaanse elftal. Al 9 jaar in dienst voor Marokko en als aanvoerder doet het soms pijn dat iemand een proef vaststelt en vervolgens vandoor gaat.

27 april 2011 om 21:32
#9

Schaam je real n Barca

28 april 2011 om 23:21
#10

Ik weet niet hoe dit bij jou terecht komt hoor? ik dacht dat ik dit bij een topic gezet had.vz is tripping''''..

Rip->,odb..ik had 33cd''s van wu-tang en weet werkelijk alles van de beste rap groep ooit. laat staan de bandjes die opgenomen werden voor freestyles vanuit de radio enzo.ben echt blij dat ik niet nu 18 ben,wat een tijdperk om op te groeien man.

11 november 2011 om 21:16
#14

Ik kan niet meer op je reageren in het topic Nederland-zwitserland dus ik doe het maar even zo.
ik vindt het beter op VD Vaart op te stellen dan Strootman, omdat hij veel meer toevoegt aan het spel dat Nederland speelt. Dus dat we veel aanvallen en snel de tegenstander onder druk zetten en daardoor meer kansen krijgen.
ten 2e: past VD Vaart ook beter bij Sneijder en de andere spelers dan Strootman, omdat zij een andere klik met elkaar hebben, dat komt waarschijnlijk omdat ze samen hebben gespeeld in clubverband en al veel vaker in het Nederland elftal.

Ik ben het wel met je eens dat Strootman moet spelen in de plaats van bijv Van Bommel.
Maargoed die speelt ook wekelijks op hoog niveau en wat Strootman laat zien in de eredivisie dat doet van Bommel bij AC Milaan. En daar speel je toch wel in een hoger niveau.

13 november 2011 om 16:17
#15

hey Thx voor je reactie!

Hoe kwam je aan Zlatan's biografie?

ik wil hem bestellen maar kon het niet in het engels vinden :S

gr,

27 november 2011 om 19:15
#16

gennep de gekste!

25 december 2011 om 20:53
#17

serieus jij praat alleen maar poep

29 september 2012 om 01:37
#18

@samy94 kleuter ga poepen man,jij hebt je hersens nog geeneens ontwikkeld om hier commentaar te mogen leveren! Gennep de gekste ouwe!

9 november 2015 om 17:27
#19

Weet niet of je me nog kent. Maar je had gelijk des tijds mijn reactie betreft dat artikel ging te ver.
Kijk mijn profiel dan weet je waar ik het over heb.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 31 oktober
Manchester City bereidt een bod van veertig miljoen euro op Denis Zakaria voor. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren