Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dramatische middag voor Sven van Beek in tegenvallende generale

Laatste update:

Feyenoord heeft zondagmiddag in de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding met 1-3 verloren van Southampton. Orkun Kökçü was in de eerste helft verantwoordelijk voor het enige Rotterdamse doelpunt. Sven van Beek beleefde een dramatische middag in De Kuip, want de centrale verdediger ging in de fout bij de openingstreffer van the Saints en viel al voor rust uit met een voetblessure. Het was de derde nederlaag in de voorbereiding, na eerdere verliesbeurten tegen Red Bull Salzburg (3-1) en Panathinaikos (0-3).

Er waren in de eerste helft meer zorgen voor trainer Jaap Stam, want Sam Larsson viel na een ongelukkige botsing al in de beginfase geblesseerd uit. Kort daarna kwam Feyenoord, met aanwinst Leroy Fer aan de rechterkant van het middenveld, op achterstand. Van Beek treuzelde in de zesde minuut in zijn eigen strafschopgebied, waarna Che Adams hem de bal ontfutselde en vervolgens doelman Kenneth Vermeer kansloos liet.

Vermeer redde vervolgens bekwaam op een inzet van Nathan Redmond, waardoor het weifelend begonnen Feyenoord in de wedstrijd bleef. Het elftal van Stam kreeg ook kansen, maar Dylan Vente, de vervanger van de geblesseerde Nicolai Jørgensen, liet een goede mogelijkheid onbenut. Vente stond daarna wel aan de basis van de gelijkmaker, die uiteindelijk op naam kwam van Kökçü. De Rotterdamse euforie was echter van korte duur, want ex-VVV'er Maya Yoshida bracht Southampton uit de kluts weer op voorsprong.

De bezoekers uit Engeland begonnen met tien nieuwe spelers aan de tweede helft. Feyenoord ging na rust nadrukkelijk op jacht naar de gelijkmaker. Steven Berghuis testte de vuisten van doelman Alex McCarthy en zag even later een schot voorbij het doel van Southampton vliegen. De voor Larsson ingevallen Luis Sinisterra liet zich ook gelden in aanvallend opzicht. Liam Kelly loste de moegestreden Fer af en korte tijd later moest Kökçü plaatsmaken voor Luciano Narsingh.

Berghuis bleef het proberen namens Feyenoord, maar een vrije trap kon McCarthy niet verontrusten. Wouter Burger kreeg in de slotfase de grootste mogelijkheid op de gelijkmaker, maar zijn schot van dichtbij verdween via de ingevallen Naoufal Bannis net naast het doel van Southampton. De thuisploeg zag de achterstand in de slotfase zelfs nog oplopen tot 1-3, door een treffer van Sofiane Boufal. Een slechte generale dus voor Feyenoord, een week voor de eerste wedstrijd in de Eredivisie tegen promovendus Sparta Rotterdam.

Vind jij dat Feyenoord meer verdiende?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met deze achterhoede valt niet tegen aan te voetballen.

28 juli 2019 om 16:34

Die Van Beek kun je echt niet meer opstellen hoor, vorig jaar was het al drama en nu nogsteeds. Bij de concurrentie lopen er in de O19 betere verdedigers rond man, ongekend.

28 juli 2019 om 16:45

Het voetbal is daarentegen wel echt prima. die Kokcu en Berger samen met Fer zijn een prima middenveld, een verademing tov vorig seizoen!

28 juli 2019 om 16:49

Als er niks bij komt zou ik het niet eens gek vinden als Stam gaat kiezen voor Haps, Botteghin, Geertruida, st Juste of Haps, Botteghin, st Juste, Toornstra. Van Beek kan echt niet meer. Door selecteren en fouten van eventuele jeugd spelers voor lief nemen. Zal aan het einde van seizoen denk ik weinig op de ranglijst schelen.

Ben wel erg te spreken over hoe er gevoetbald word. Kökcu, Sinestera en Berghuis was bij vlagen echt genieten geblazen. Het is weer leuk om Feyenoord te kijken! Dat is al een zege op zich.

28 juli 2019 om 17:03

Nu de resultaten nog. Ik hoop van harte voor jullie en NL dat Feyenoord niet weer zo gruwelijk af gaat in Europa. Leuk voetbal is leuk, maar resultaten hebben we nodig.

28 juli 2019 om 17:18

@Buitenspelgoal met het voetbal van vorig jaar was het resultaat ook niet optimaal.

Met deze verdediging rekening ik Stam nog niet af op de europese voorrondes, daar dit heel kort dag is.

Hoe vreemd het ook klinkt heeft het voetbal in de voorbereiding mij wel vertrouwen gegeven. Gelukkig eerst in de Kuip en het zou fijn zijn om het daar gelijk af te maken. Uit scheelt bij Feyenoord namelijk altijd meer dan een slok op een borrel.

28 juli 2019 om 17:31

En dan waren hier op vz nog enkele die van Beek gingen vergelijken met de Ligt...

28 juli 2019 om 17:37

Logisch toch? Ik zie de gelijkenissen wel! Allebei verdediger, blank, blond haar, spelen in een wit met rood shirt, hebben allebei voetbal als hobby.. Lijken echt wel op elkaar hoor!

28 juli 2019 om 17:37

Logisch toch? Ik zie de gelijkenissen wel! Allebei verdediger, blank, blond haar, spelen in een wit met rood shirt, hebben allebei voetbal als hobby.. Lijken echt wel op elkaar hoor!

28 juli 2019 om 17:38

Dat geld niet alleen voor Sven van beek hoor,vind de hele achterhoede echt Feyenoord onwaardig..geen van allen kunnen normaal een sprintje trekken zonder er met 20 meter uigelopen te worden.best tragisch om te zien.als je dit ziet denk je van waarom geef je de jeugd geen kans,want alles is beter dan dit.je gaat het nog lastig zat krijgen om de volgende ronde te halen met een lekkende verdediging.

28 juli 2019 om 17:45

Het wordt hoog tijd om St Juste centraal achterin te zetten. Er moet gewoon een nieuwe rechtsback komen asap. Dan heb je met 1 nieuwe back gelijk de verdediging opgelost. Zo lang Berghuis blijft heb je verder wel genoeg mogelijkheden op het middenveld en aanval. Eventueel nog back up voor Jorgensen

28 juli 2019 om 19:32

ja,
, verschil is dat de een kam verdedifen en de ander niet

28 juli 2019 om 19:33

Eventueel een back-up voor jorgenson? Ze kunnen nog beter de 4e spits van AZ huren dan Vente de kans blijven geven. Huur die jongen 1-2 jaar uit en kijk of er misschien progressie komt.

28 juli 2019 om 19:52

En de Ligt begint nu ook al eigen goals te maken 🙈

28 juli 2019 om 20:32

Haha heb je de uitstralingen van beide wel eens vergeleken. Beek vind ik echt 0,0 uitstraling hebben. Die kop van hem zie je toch nooit in een real, manu of desnoods sevilla tenue rondlopen? Hij loopt ook zo lomp, met een geboggelde rug.
De Ligt daarentegen heeft, vind ik echt de kop van een beer die in het veld meedogenloos kan zijn. Echt een goede kop zit erop vind ik. Uitstraling zegt zoveel hé. Hoop dat van Beek jullie dit seizoen kan verassen en het tij kan keren. Nog verder raken bij de top 2 is echt het laatste wat je nu kan gebruiken.

28 juli 2019 om 21:33

De Ligt heeft een aardig lief gezicht en daar gaat het ook niet om, het gaat om kwaliteit en dat ontbreekt bij Sven. Als hij dezelfde kwaliteiten had gehad als de Ligt had hij met dezelfde kop naar een topclub gegaan.

28 juli 2019 om 21:39

Supportterrt leuke en geestige reactie, en je hebt ergens toch gelijk.😏

28 juli 2019 om 17:36

Ik denk niet dat FC knudde beter wordt van Sven van Beek.

De pijnpunten zijn duidelijk geworden vandaag... het centrale duo kan echt niet meer wat een schande. Spits is ook een noodzaak Vente kan het niet aan. Voor derest prima spelers gezien met Burger Kocku en Sinestera deze jongens vielen me positief op

28 juli 2019 om 16:46

Over twee jaar zijn Burger en Kokcu de grote mannen bij Feyenoord. Ze hebben rust in hun spel en overal zit een idee achter, dat zie je niet zo vaak bij Feyenoord.

28 juli 2019 om 17:40

Moet het nog maar zien hoe Stam met talenten omgaat,maar iedereen kan zien dat er wat moet gebeuren in de Verdediging vooral,maar tot nu toe veranderd Stam wel erg weinig achterin..gaat een zwaar jaar worden voor Feyenoord ben ik bang.

28 juli 2019 om 17:19

Wat ik deze voorbereiding van ze heb gezien is dat ze best aardig voetballen maar iedere counter is levensgevaarlijk. Zo traag is die verdediging. En voorin in t centrum te weinig stootkracht.

CV duo weer slecht. Sinisterra erg goed samen met Berghuis. Weer goed gevoetbald maar met dit centrum ga je geen wedstrijd winnen omdat je er altijd meer tegen krijgt..

Uit deze wedstrijden kan je driemaal dezelfde conclusies trekken. De verdediging is zwaar ondermaats; vrijwel alle gemaakte doelpunten zijn presentjes. Zonder aankopen daar kom je niet verder. Het middenveld is veelbelovend, Fer is een versterking en ook Kökcu laat zich zien. De aanval is in orde, Berghuis is veruit je beste man en met Sinisterra en Narsingh heb je nog een aardige bank. Maar: je mist een tweede spits.

Zonder LCV en een spits kun je geen potten breken, hopelijk komt daar wat bij.

Dit is volgens mij al de 6e keer dat ik van Beek precies dezelfde blunder zie maken. Dit zie je bij amateurs nog niet eens. Bal naar binnen aannemen in je eigen 16 met een tegenstander in de buurt, vervolgens de bal van je voet laten springen en niet op tijd corrigeren, en niet de bal naar voren peren in zo'n situatie. Vier fouten achter elkaar in een tijdsbestek van een paar seconden, dan ben je een grote.

28 juli 2019 om 16:44

Precies dit inderdaad. Dit zie ik bij ons in de 4e klasse weleens mensen doen, en dan krijg je zelfs een scheldkanonnade naar je hoofd. Van Beek heeft hier gewoon een abonnement op, complete paniek als hij in de 16 aangespeeld wordt en 0,0 controle over de bal. Leek een aardig talent toen hij zijn debuut maakte maar we mogen langzaamaan wel concluderen dat deze jongen een schande is voor het Feyenoord shirt, zo'n verdediger kan je echt niet mee aankomen als je bovenin de subtop wil meedraaien. Ik hoop voor alle Feyenoorders dat er nog een verdediger en een spits (Vente is ook niet veel soeps) bij komt, dat is echt broodnodig!

Feyenoord zal met deze selectie keihard moeten werken om resultaten te halen. Dit seizoen wordt gewoon overleven en langzaam de eigen jeugd inpassen om daar vervolgens het seizoen erna de vruchten van te plukken

28 juli 2019 om 16:45

Feyenoord is juist een paar gerichte versterkingen verwijdert van een sterke selectie.

28 juli 2019 om 17:41

Mijn glas is ook halfvol, maar de verdediging is (helaas) wel dramatisch ...

Jaap heeft nog genoeg te doen, maar ook al een hoop gedaan. Veel gezien dat misging en ook genoeg pluspunten. Het middenveld speelde erg sterk naar mijn idee. Heb mij verbaasd over hoe makkelijk Burger aan t ballen was en mij verwonderd over t makkelijke van Orkun. Wat mij het meest bijbleef is de invalbeurt van Sinesterra. Nooit gedacht dat t nog wat kon worden. Zullen dit seizoen nog wel tegen een paar flaters aanlopen, maar er zit absokuut potentie in!

Wat een armoede achterin. Van Beek draaide een handje vol goede wedstrijden onder Koeman en is sindsdien alleen maar bergafwaarts gegaan. Ik herriner me meer blunders en eigen doelpunten dan goede wedstrijden. Ze moeten echt een nieuwe cv halen en een rechtsback.

De blessure voor van beek is vervelend voor hem. Maar ik hoop hem nooit meer te zien spelen in ons mooie shirt. Een clown in het veld, motoriek van een vrachtwagen, geen voetbalintellect, garant voor eigen doelpunten.

Ik vond het voetballend helemaal niet tegenvallend. Er wordt gewoon echt goed voetbal gespeeld. Probleem is dat Troost twee middenvelders heeft gehaald en de lekke verdediging links heeft laten liggen. Uitblinkers : burger, Berghuis, Sinisterra en Kokcu. Tegenvallers, de gehele verdediging op St. Juste na.

28 juli 2019 om 16:39

Haps deed het prima naar behoren. Centrale verdedigers zijn juist de pijnpunten.

28 juli 2019 om 16:42

Vond Haps inderdaad weer goed, ook juist beter dan St. Juste. Alleen centraal.. Pfoe hé.

28 juli 2019 om 17:13

Maar voor die 2 middenvelders is niks betaald toch!? 😀 Misschien is er nog geld voor een CV.

Niveautje Almere City die Sven van Beek.

28 juli 2019 om 17:58

Dat is een belediging voor Almere City! Wat is die van Beek slecht zeg, ongekend! Dat is een parodie op een voetballer.

Ik mag hopen dat het toch een keertje klaar is met Van Beek. Je kunt totaal niet op hem bouwen. Zet desnoods Geertruida neer. Die maakt ook fouten, maar leert er misschien wel van.

Feyenoord speelde best aardig, maar was niet goed genoeg om Southampton het echt lastig te maken. Vooral voorin is het heel erg matig en geeft alleen Berghuis dreiging richting de goal. Het is duidelijk dat Stam wil voetballen van achteruit, maar Botteghin en met name van Beek kunnen dat gewoon niet. Echt heel erg matig hoe ze in dribbelen en de bal naar voren zoeken. De tegengoal zegt eigenlijk alles. Botteghin die de bal afschuift en van Beek die geen idee heeft wat hij ermee moet. Wat mij positief opviel was hoe Kokcu en Burger speelden. Beiden een sterke wedstrijd gespeeld!

Problematisch dat je inmiddels al weer 8 blessures hebt.

28 juli 2019 om 16:42

Dit is ook geen toeval meer. Het is ieder jaar hetzelfde liedje bij ons. Misschien eens kritisch kijken naar je medische staf en hoe je de voorbereiding inricht. Fit zijn is ook echt een kwaliteit.

Het was allemaal niet zo heel erg slecht maar de Cv's zijn wel erg waardeloos zeg. Dit gaat ze ook dit jaar opbreken ben ik van mening.

Denk dat het voor iedereen (hopelijk ook voor de mensen die erover beslissen) wel duidelijk is dat het achterin gewoon niet goed is. Elke bal is gewoon gevaarlijk. Maar verder voetbalden we gewoon goed mee, waren we dreigend en ontbrak het - dat dan weer wel helaas - zoals vaker deze voorbereiding wel weer aan een afmaker... Burger, Fer en Kokcu kan je wat mij betreft zo opstellen volgende week. Vooral Burger speelde echt uitstekend en liet zich duidelijk zien. Sinisterra verrassend genoeg ook een goede pot vanaf links (vanaf rechts leek het vaak nergens op). Op naar volgende week..

Feyenoord is voetballend prima. Maar deze verdediging kan echt niet.

Naast dat Sven van Beek iedere wedstrijd cruciale fouten maakt, is een Malacia ook nog eens veel te roekeloos. Er moet echt wat aan de verdediging worden geknutseld, zou Stam toch moeten kunnen.

Hoeveel trainers vallen nog in de valstrik dat Sven van Beek heet, hij is garantie voor goals, maar dan in je eigen doel. Het voetbal is goed, het middenveld speelt lekker, de aanval is dreigend (behalve Vente die 100% kansen mist) met de grootste verassing Sinistera, Maar de verdediging is zo DRA-MA-TICH in de voorbereiding heb je al zo veel knullige tegen doelpunten gekregen, absurd. Ik hoop echt dat er nog een cv bij komt.

Zie zeker mogelijkheden. Middenveld staat echt heerlijk op elkaar afgespeeld met Kokcu die echt een grote gaat worden. burger viel ook heerlijk in. aanval ook zeer solide zeker als Jorgensson straks weer terug is. maar de verdediging....alle jezus wat zijn die afgezakt. Sini wordt ook steeds beter. Als we nou Toornstra verkopen kopen we daar een nieuwe verdediger van en die van beek Neujt Meer Opstellen. gratis weggeven in de kkd als er daar al een club is die hem wil. als je zo speelt tegen alles onder vitesse win je die gewoon, waardoor je best 3de kan worden.

28 juli 2019 om 17:46

Ja? Burger viel in? Wel knap als basisspeler.

Oke van Beek maakte een blunder. Eric Botteghin kan ook naar voren spelen.daar kan je beter bal verlies leiden . Deze achterhoede maakt elkaar onnodig moeilijk.

28 juli 2019 om 16:56

Van beek is gewoon klaar

Heb best leuke dingen gezien eigenlijk buiten dat kansloos begin. Fey creëerde best veel kansen. Burger groeide in de wedstrijd, Sinistera deed het vrij goed, Kokcu is gewoon een aanstormende topper. Hopelijk blijft Berghuis. Centrale duo en de spits zijn het zorgenkindje. Laat die Amerikanen maar komen dan kunnen ze achterin tenminste 2 fatsoenlijke spelers voor achterin en in de spits halen

Nooit begrepen waarom Van Beek steeds maar weer in genade wordt aangenomen. Hij is niet goed genoeg, hij wordt ook niet meer beter. Als er in de afgelopen jaren op zijn plek een jeugdspeler had gestaan, was dat óók niet goed genoeg geweest, maar je had nog de kans gelopen dat je zo iemand gedurende die periode had kunnen zien uitgroeien - door de ervaring - tot een speler die wél het niveau van Feyenoord aankan.

Vente kan nog niet mee met Kozakken Boys of De Treffers, dramatische speler die je nooit meer zou moeten opstellen. Dan maar een buitenspeler in de punt, alles beter dan Vente.

28 juli 2019 om 17:26

Amen. Dra-ma-tische speler is het terwijl je een talent als Bannis op de bank hebt zitten

28 juli 2019 om 21:20

Het rare vind ik altijd dat hij wel iedere wedstrijd van jong oranje scoort. Dus het zit er blijkbaar wel in

Ik ben benieuwd hoe het dit seizoen komt met Feyenoord. Ik gun met name Jaap Stam alle succes, maar vrees dat de concurrentie met AZ en Utrecht erg zwaar gaat worden....

28 juli 2019 om 17:11

Az en Utrecht geven historisch nooit thuis en bewijzen dat voorlopig weer in de el voorrondes! Vind er bij Feyenoord nu al meer voetbal inzitten!

28 juli 2019 om 23:01

Wat een gezwam ook weer. Gebaseerd op een enkele wedstrijd kan je toch niet bepalen hoe goed bepaalde teams zijn en al helemaal niet hoe om hoe ze in de voorbereiding presteren.

Ik heb mijn ballen uit mijn broek gelachen met v. Beek. Wat is dat toch een gods vergeten kneus, als het op voetbal aan komt.🤣🤣 Zet dan nog liever Geertruida op zijn plek, die kan het nooit slechter doen

Je kan het van de beek verwijten zeker maar de speler die vanuit het midden die bal terug speelt terwijl er ook een optie vooruit is kan je het ook verwijten en de speler in de 16 die hem uiteindelijk die laatste bal geeft die hij verliest kan ook beter die bal naar voren rossen! Als Ajacied geniet ik van kokcu en ook heel erg van Wouter burger! Dat vind ik een openbaring ook wordt haps steeds fitter en beter.... zou het Feyenoord niet heel erg helpen om berghuis te verkopen en dan 2 of misschien 3 hele gerichte aankopen te doen waaronder een spits en snelle centrale verdediger? Die sinistera vind ik ook een leuke voetballer ... ik denk dat er dit jaar best wat positieve voetballende stappen genomen worden in Rotterdam!

Het aanvalsspel is zo gek nog niet, maar de afronding is niet goed genoeg. Daarnaast hoeven we het niet te hebben over de defensie. In Nederland over het algemeen een ondergeschoven kindje, en dat merk je bij verschillende clubs. En vooral bij Feyenoord. Dus werk aan de winkel....

Zo'n verdediger zet toch je hele competitie voor schut. Ik weet zeker dat ie er bij telstar nog niet bovenuit steekt.

En dan Tapia wegsturen...
Die is beter dan de gehele middenveld en verdediging van Feyenoord bij elkaar. Ongelooflijk, wat een beleid.

28 juli 2019 om 18:10

Precies! En wat denk je van Vilhena?

28 juli 2019 om 18:37

Ja beter dan alles bij elkaar met middenveld? Dan moet het wel een wereldtopper zijn want t middenveld van vamdaag was prima. Of volg jij Feyenoord dusdanig goed dat je nog het middenveld van vorig jaar in je hoofd hebt zitten?? Ik ben absoluut geen hater van Tapia en heb zelden gesnapt waarom hij niet altijd een kans heeft gekregen van Gio, maar zo goed als jij hem nu neerzet is die niet.

28 juli 2019 om 20:49

Tapia is kwalitatief een van de beste, maar wil ook nog wel eens wat overmoedig zijn. Een leuke pirouette op de rand van je eigen strafschopgebied bijv. Nu Feyenoord de centen goed kan gebruiken lijkt het me fijn als we hem kunnen lozen en het geld kunnen investeren in een spits of opbouwende CV

Arme feijenoord supporters. Dit gaat weer een zeer dramatisch seizoen worden natuurlijk. Wat een middenmoot zeg.

28 juli 2019 om 18:38

Waarom zou het een dramatisch seizoen worden? Of ben jij als Ajaxsuppirter het jaar onder Bosz vergeten? Het ultieme bewijs dat een voorbereiding geen reet zegt lijkt mij.

28 juli 2019 om 19:20

Das waar, maar de selectie van Feijenoord is er nauwelijks beter op geworden, eerder slechter.
En vorig jaar was het ook niet best.

28 juli 2019 om 20:21

Voor hetzelfde geld gaat Geertruide ineens ernaast en blijkt het een gouden greep te zijn. We kunnen het niet zeggen. Desondanks lijkt t mij een opmaat voor een mooiere toekomst op de lange termijn. Wat dit jaar niet lukt komt dan volgend jaar wel. We gaan het meemaken. Het meerendeel vam de selectie kan nog erg lang mee.

Ondanks de nederlaag vielen Luis Sinisterra,, Wout Burger, Orkun Kokcu en Ridgeciano Haps mij vanmiddag in positieve zin op. Als je echter zag hoe de eerste twee doelpunten van Southampton tot stand kwamen dan zal er vooral verdedigend nog het nodige moeten gebeuren en verbeteren.

28 juli 2019 om 20:46

De jeugd zag er idd goed uit, maar de vraag is of zij een jaar lang op dat niveau kunnen spelen. Haps speelde niet slecht, maar met Malacia heb je een vervanger met dezelfde kwaliteiten en de mogelijkheid er ooit nog een paar miljoen aan te verdienen.

Van Rhijn transfervrij halen voor RB, StJuste terug naaf het centrum waar hij hoort...dan kan je nieuwkoop en van beek laten gaan

Van Rhijn transfervrij halen voor RB, StJuste terug naaf het centrum waar hij hoort...dan kan je nieuwkoop en van beek laten gaan

Van Rhijn transfervrij halen voor RB, StJuste terug naaf het centrum waar hij hoort...dan kan je nieuwkoop en van beek laten gaan

van Rhijn die heeft het bij AZ niet gered!
Hoe zou hij een versterking voor Feyenoord zijn dan??

28 juli 2019 om 18:48

Verstetking tov van beek en nieuwkoop...en st juste kan je dan terugschuiven..los je CV probleem ten minste op

28 juli 2019 om 18:48

En is transfervrij..kost alleen salaris

Wat heeft Monaco ooit in Van Beek gezien? Voor de Nederlandse top komt hij nog te kort...

28 juli 2019 om 19:06

Van beek leek heel even leuk, maar is nooit doorgegroeid...gewoon lekker gaan ballen bij sparta ado of heracles..heb je een hele leuke carriere

Lekker begin sven jonggggge..als ie zo doorgaat word hij club top scoorder

van Beek had toch nooit zo aangespeeld mogen worden? Natuurlijk is het onhandig wat hij doet maar degene die hem aanspeelt komt hiermee wel heel gemakkelijk weg ....

28 juli 2019 om 20:13

Eens

Je mist centraal achterin een optie die het spel kan opbouwen. Dit is al jaren het probleem maar dit werd vakkundig gemaskeerd door een ver terugzakkende El Ahmadi. Nu staan de verdedigers elkaar inspiratieloos de bal toe te schuiven en bedenken op de achterlijn nog dat het een goed idee is om die bal voor je eigen doel langs te spelen...

Dit doelpunt zag je al ruim van te voren aankomen. Er wordt zo veel in de achterhoede naar elkaar getikt, dat een tegenstander die druk zet er zeker van kan profiteren. In de Kuip zag je het steeds moeizamer gaan en was het wachten op een tegen doelpunt, door eigen schuld.
Met het vertrek van Gio dachten we echt dat het tikkie breed en terug verleden tijd was. Zelfs eigen corners kwamen vaak bij Vermeer uit. Vanmiddag was het nog een tikkie erger. Ik was dan ook heel blij dat er gescoord werd door Southampton.

Van Beek werd steeds verder in de problemen gebracht door zijn ploeggenoten. En hij blinkt inderdaad niet uit in goede oplossingen.

Ik hoop dat dit een goede waarschuwing voor ze is, zo niet dan heeft Stam er jammer genoeg geen verandering in kunnen brengen, of is het opdracht? Het leek bij eerdere wedstrijden de goede kant op te gaan, maar ze zijn nu weer terug bij af.

Haha , ze hadden die titel moeten veranderen in WEER een dramatische middag voor van beek 😂😂

Niet eens een eigen goal, das bij Sven al winst hoor.

Was het nou maar een incident.........

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren