Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Depay vliegt Brenet aan: 'Dit gebeurde vorig jaar elke training'

Laatste update:

PSV zit in de winning mood en is door 24 punten uit de laatste 8 wedstrijden gestegen naar de tweede plaats op de ranglijst. De ploeg van Phillip Cocu doet weer helemaal mee in de strijd om een ticket voor de voorrondes van de Champions League en er wordt scherp getraind. Dinsdag liepen de gemoederen even hoog op en kreeg Memphis Depay het aan de stok met Joshua Brenet.

/

Brenet tikte zijn medespeler tijdens de training van achteren aan en daar was Depay behoorlijk kwaad over. Er werd getrokken en geduwd en Depay maakte zelfs een slaande beweging naar Brenet. Ploeggenoten moesten de twee kemphanen uit elkaar halen en Cocu besloot om de training direct te staken.

Na afloop van de training liet Depay via Twitter weten dat er in zijn ogen weinig aan de hand was: 'Hele hoop bullshit over een opstootje dit gebeurde vorig jaar elke training ik en joshua zijn cool don't worry enjoy your day people', schreef de aanvaller. Volgens Rik Elfrink, PSV-volger van het Eindhovens Dagblad, zullen er geen boetes worden uitgedeeld. De problemen zouden al zijn uitgesproken.

Bekijk hier de beelden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zoals hij zelft al aangeeft; gebeurt een paar keer per jaar op elke training. Move on.

25 maart 2014 om 17:25

Heb het net gezien op you tube depay spoort gewoon niet,voelt zich na 5 goede wedstrijden meer dan de rest van psv komt gewoon verwend over moet cocu wat tegen doen al zeg ik het zelf,

25 maart 2014 om 17:42

Nee Depay spoort echt niet. Leg me eens uit dan waarom hij niet spoort?

25 maart 2014 om 20:29

Je hebt het goed gezien. Zijn lichaamstaal laat goed zien dat hij zich heel speciaal voelt. De arrogantie spatte ervan af. Als je de top wilt bereiken moet je persoonlijkheid ook oke zijn.

25 maart 2014 om 20:41

Ach dat is weer oordelen zonder er iets van te weten. Volgens mij is Brenet het die Depay bij de keel pakt, niet zo raar dat hij dan fel reageert. En dat jij er arrogantie uit af kunt lezen slaat echt alles.

Depay is volgens mij juist een vd spelers met juist een goeie persoonlijkheid, die jongen wil koste wat het kost de top bereiken, en dat zie je ook terug in zijn spel.

25 maart 2014 om 21:50

Ik irriteer me mateloos aan die Depay. Na opgehemels te worden stijgd alles ook echt naar zijn bol zo te zien? De arrogantie spat er bij hem echt af. Hij beschouwd mensen echt als minderwaardig bij PSV. Mocht hij vertrekke staan die spelers van het buitenland echt niet naar je op te kijken depay ze hebben geen idee wie je bent. Zulke voetballertjes moeten meteen op hun plek gezet worden

26 maart 2014 om 00:22

Sjongejonge iedereen ziet die jongen als arrogant. Waarom? Omdat hij zelfverzekerd over het veld loopt? Omdat hij tatoeages heeft?
Of omdat ie een van de beste voetballers van de eredivisie is, zijn team continu op sleeptouw neemt en na vrijwel iedere wedstrijd zn shirt aan het publiek geeft?
Manman wat een arrogantie, afgunst heet dat

26 maart 2014 om 02:23

5 goede wedstrijden? Depay speelt heel het seizoen al goed. Daarnaast moet je niet zo overdrijven, er is helemaal niks aan de hand.

26 maart 2014 om 02:36

Depay speeld zeker niet het hele seizoen goed net als heel psv.zijn pas beter gaan spellen naar de winter .ja ja sinds dat hiddink er weer 2 dagen komt niet meer en niet minder .want cocu heeft het gewoon niet en voor hiddink heb ik respect top trainer waar die ook werkt of gewerkt heeft .

26 maart 2014 om 06:13

Je doet duidelijk aan scorebord journalistiek en hebt weinig wedstrijden van PSV live gezien.

Depay is de enigste speler van PSV samen met Jeroen Zoet die een redelijk constant niveau haalt dit seizoen.

Depay was in de slechte wedstrijden van PSV altijd de enigste speler die er bovenuit sprong.

Je hebt gelijk dat hij het de laaste wedstijden veel beter doet, maar dat komt meer omdat het team achterin nu beter staat en hij daardoor meer vrijheid krijgt op de helft van de tegenstander.

26 maart 2014 om 08:30

Typisch, als het kyshna of hoe die jonge ook heet is. dan heet dan "karakter" wat je moet hebben. En dat het goed is dat je je van niemand iets aantrekt.

Is geen Amsterdammer en meteen hebben de meeste commentaar.

Ik ben PSV Supporter, en ik waardeer allebei die spelers omdat ze niet slaafje zijn van de pers!

25 maart 2014 om 17:26

Precies typisch Nederlands om dit weer groter te maken dan dat het is.
Dit gebeurt bij elke voetbalclub.

25 maart 2014 om 20:27

Overal op amateurvelden wordt het aangespoord de agressie loopt de spuigaten uit steeds vaker wordt er gevochten tot ergernis van 99% van de normale mensen.. Maar hoe zou dat nou toch komen.. Hun grote voorbeelden (depay bakkali pelle vilhena castaignos fisher etc.) wat die gasten dit weekeind doen doen hun volgende week.. Deze jongen is een rolmodel zoals een politicus (wilders) of bijv een politie agent.. Dus waarom moeten deze mensen wel bestraft worden als ze ongepaste speeches houden of op een andere manier een flater slaan en zouden ze deze jongen gewoon moeten laten gaan ?

25 maart 2014 om 21:29

@vluggejapii

Wat een schijtverhaal zeg. Er is een klein opstootje en meteen halen we het amateur geweld er weer bij want het gedrag van de profs is natuurlijk de oorzaak van het vele geweld op de amateurvelden.

Wat een onzin! En het ergste is nog dat je Depay wilt bestraffen voor dit kansloze filmpje. Wat had je in gedachte? 10 wedstrijden schorsing? Celstraf misschien? of een taakstraf..... *zucht*

25 maart 2014 om 23:49

Echt belachelijk. Ik kom zelf uit Deurne (dicht gelegen bij Helmond) en in de jeugd weinig problemen gehad. Toevallig 2 keer bij de zelfde club en 1 bij een andere wedstrijd langs ons veld. Wat gebeurde er: Bij de eerste wedstrijd (f jeugd 6-0 achter ofzo) draait de (getinte) spits zich om van de (hvv helmond) en slaat een jongen vol op zijn neus (gaat over jochie van 8?) 2de geval identiek ook bij HVV helmond. 3e verhaal was wedstrijd blauw geel (veghel) tegen Milhezer boys (kleine club) gelijke stand ingooi voor blauw geel, speler van Milheze stopt en geeft de bal niet, krijgt grote mond van de tegenstander (met een aantal ziektes) en reageert luie turk pak die bal zelf. Politie heeft die jongens uit het kleedlokaal moeten halen.

Problemen op het amateurveld zijn er omdat er nooit wordt opgetreden door de clubs zelf. Ze krijgen contributie, leeft de club van en je kan weer door. Maakt niet uit hoe de leden zich gedragen. Deze mensen moeten ze in de gevangenis zetten maar nee taakstrafje en we zijn klaar. Hoe "rolmodellen" zich gedragen is niet van belang, het is namelijk een probleem van alle tijden en zonder maatregelen zal dit niet worden opgelost. Afgelopen week wedstrijd gespeeld krijg je gele kaart na een duel en vasthouden ja ga vooral zo door.

26 maart 2014 om 22:06

Nee niet in die zin meer in de ogen van cocu potje op de bank ofzo brede selectie kan geen kwaad. Als ik op mijn werk iemand sla of iemand probeer te slaan krijg ik een behoorlijke berisping en mischien wordt je wel ontslagen... Real life mate

26 maart 2014 om 22:10

Ik heb lang genoeg langs de amateur velden gelopen om te snappen hoe het gaat.. Maar moet zeggen als je bij de club waar ik was over de schreef ging kreeg je een fikse waarschuwing en bij herhaling mocht je gewoon vertrekken terwijl deze club niet gezond is financieel.. Sterk principe is hier vereist

25 maart 2014 om 17:28

Wat een onzin dit gebeurt een paar keer per jaar. Als dat daar een paar keer per jaar gebeurd zit er toch iets goed mis. Ik voetbal al 14 jaar maar heb nog nooit tijdens de training een vechtpartij onderling gehad. Ja woorden met elkaar maar nog nooit dat er een naar de ander uithaalt zoals Depay hier doet. Ik vind dit echt niet normaal gedrag dat kan worden afgedaan met move on.

25 maart 2014 om 17:39

Ligt er denk ik ook een beetje aan waar je voetbalt he kerel?

25 maart 2014 om 17:49

Ik voetbal al 18 jaar, en dit gebeurd bij ons ook gewoon 1 a 2x per seizoen. Helemaal als je hoog speelt en er een hoop op t spel staat.

Iets met n mug en n olifant...

25 maart 2014 om 18:11

Ben je echt zo blind/dom? Hij probeert zn hoofd vast te pakken, ik weet echt niet hoe jij "uithaalt".

25 maart 2014 om 19:47

Als je maar 1 keer in de week traint...

25 maart 2014 om 20:30

Nou hij slaat wel maar hij slaat de plank compleet mis.. Story of his life

En dat is niet omdat ik voor feyenoord ben maar ik zie meer potentie in bijv bakkali en locadia vind ik een heel groot talent dus het is niks richting psv maar meer richting memphis depay

25 maart 2014 om 23:06

Het is jammer dat jij als Feyenoorder het niet kan waarderen als andere clubs (PSV in dit geval) een van de grootste talenten van de competitie ter beschikking hebben.

25 maart 2014 om 23:15

Ligt er inderdaad aan waar je voetbalt. Tussen volslagen idioten of normale mensen. Een club die dit soort gedrag prima vind of die het bestraft. Lijkt me duidelijk welke van de twee mijn voorkeur geniet.

Zo'n zaken gebeuren constant, het is nu eenmaal een macho sport en haantjesgedrag hoort erbij.

25 maart 2014 om 18:07

Macho sport ? Vind jij stefan de vrij macho ? Of ard van peppen ? En joel veltman is inderdaad ook erg macho..... juist ja, klinklare onzin.

25 maart 2014 om 18:12

De meesten zijn macho's ja, als je dat niet ziet ken je de sport niet of heb je zelf nooit gevoetbald.

25 maart 2014 om 19:55

Wat knap dat jij dat weet ! Ik heb zelf toevallig 10 jaar gevoetbald. Dus wat jij tot nu toe hebt verkondigd is...... juist ja, klinklare onzin.

25 maart 2014 om 20:11

Bizar dat je ontkent de sport niet macho sport is geworden. Kijk naar de jeugd. Het zijn allemaal mannetjes. (Uitzonderingen zijn er ja)

25 maart 2014 om 20:25

Op dit punt ben ik het wel met je eens. Er lopen inderdaad weinig vrouwtjes rond in de jeugd.

25 maart 2014 om 18:15

Haantjesgedrag kan ik inkomen. Echter daar heeft dit weinig mee te maken. Depay probeert Brenet daadwerkelijk een klap op zijn hoofd te geven. Dit is behoorlijk zorgelijk en gaat mijn inziens zeker wel een stap te ver. Onzin natuurlijk om vergelijkingen te trekken met Pelle natuurlijk, maar slaan gaat absoluut te ver en daar zal PSV intern absoluut wel wat aan gaan doen.

25 maart 2014 om 18:39

Merk dat veel mensen (supports van andere clubs) beetje hatelijk doen tegenover Depay maar als je het filmpje goed bekijkt pakt Brenet, Depay bij de keel waarom praat je dan alleen over Depay?

van een mug een olifant maken is dit. De hele training ging het er al heftig aan toe, beter de spelers moeten niet gaan denken dat ze na 8 overwinningen op rij van elke tegenstander nu kunnen winnen!

Schandalig dat er geen boetes worden uitgedeeld, deze 2 zijn toch voorbeelden voor bijvoorbeeld jongere PSV Supporters die dit dan zien en denken, laat ik dat ook even op het Trainingsveld doen.

25 maart 2014 om 17:24

volgens mij gebeurd er feitelijk niks en ben je uiteindelijk een voetbalclub, geen creche of maatschappelijke instelling die primair als goede voorbeeld moet dienen. Dat mensen dit over nemen zegt wat over die mensen, niet over Psv.

25 maart 2014 om 17:25

Inderdaad, tevens is deze instelling nodig om die 2de plek te pakken, gewoon slim van Philip om ze op het scherpst van de snede te laten trainen. 

25 maart 2014 om 17:28

Wat een onzin, gemoederen lopen hoog op tijdens een partijtje. Dan kan zoiets gebeuren, bovendien gebeurt dit tijdens een training. Dan hoef je echt geen rekening te houden met kleine kinderen..

25 maart 2014 om 17:39

D10 je hebt 1voorbeeld dus mag niet gebeuren oja er kijken ook kinderen mee tijdens de training dus nee dit is niet goed

25 maart 2014 om 20:05

hou toch eens op met dat gezeur over voorbeeldfunctie als je je kind fatsoenlijk opvoed snapt je kind zelf wel dat zulke dingen niet kunnen, als een kind dat na doet moet je bij de ouders zijn die hebben dan ergens paar steekjes laten vallen in opvoeding

25 maart 2014 om 20:12

Dat kan natuurlijk ook binnenkamers gehouden worden. Daarnaast een opstootje is iets anders als vechten ofzo. Niet zo overdrijven

Schorsing voor beide? Totaal wangedrag op zn niveau

Wordt van een mug een olifant gemaakt. Geeft zelf aan dat er weinig aan de hand is dus laat het gewoon achterwege, zal vast amper wat aan de hand zijn.

25 maart 2014 om 17:43

Ik vind ook dat er weinig tot niks aan de hand is en het meeste opgeblazen wordt, maar jouw reden slaat nergens op... Omdat Depay zelf aangeeft dat er niks aan de hand is, is er niks aan de hand? Als ik iemand vermoord en zeg dat er niks aan de hand is, is er dan ook niks aan de hand? Zo werkt het natuurlijk niet.

25 maart 2014 om 17:54

Maar als ik iemand sla en wij spreken het uit, is het niet aan andere mensen om er een oordeelover te vellen. Moord is net wat anders dan wat geduw en getrek op de training.

25 maart 2014 om 18:52

Ik zei dat vanwege de beelden die er bij waren en daaruit kun je toch echt concluderen dat er vrij weinig aan de hand was. Goed voorbeeld ook 'iemand vermoorden', wél vergelijkbaar.

Verder is het apart omdat het lekker draait bij PSV en dan gebeurt zo iets als je het 'iets' kunt noemen. Maar komt ons alleen maar ten goede als de concurrentie blijft falen haha

Gebeurde niks ik heb de beelden gezien ik vond het niets en reuze meevallen, ik heb wel ergere opstootjes meegemaakt en gezien. Hier de beelden

https://www.youtube.com/watch?v=bzdigibleoa&featur...

25 maart 2014 om 17:22

Depay slaat Brenet toch gewoon op zijn kop...het is dat ie niet kan slaan maar hij haalt zeker uit... opstootje prima slaan gaat te ver... hele simpele jongens zijn het gewoon..

25 maart 2014 om 17:25

Maar niet vol hoor, ik vond het meer een aai uithaal meer niet. ik noem niet slaan.

25 maart 2014 om 17:31

Dit is geen slaan hoor, hij probeerd het misschien wel maar als je ziet hoe hij hem raakt kan ik me niet voorstellen dat hij na 'de klap' nog een uur pijn heeft gehad.

25 maart 2014 om 17:34

Slaan is inderdaad iemand hard op de gezicht slaan, in tegendeel gebeurt op de training.

25 maart 2014 om 21:19

Kalp:

Je bedoelt de uithaal die Depay te verwerken kreeg voordat hij het masker droeg.

Dit incidentje valt daarbij totaal in het niet.

Ze zijn gewoon scherp op de training, is wat normaal gesproken iedere trainer graag ziet.
Zit wel goed tussen die twee.

Beter op de training dan tijdens de wedstrijd.

25 maart 2014 om 17:45

Inderdaad, of tijdens de rust van Feyenoord - PSV bijvoorbeeld, om maar een geheel willekeurige wedstrijd eruit te pikken.

Vergeten en vergeten, zand erover.

zie hier waarom trainingen besloten moeten zijn(op een aantal voor de supporters na), word weer van een mug een olifant gemaakt door de media..

Na het zeer volwassen overkomende interview in de VI, laat Depay hier toch zien wat dat het gevoel dat je van de foto's bij het interview krijgt, niet helemaal misplaatst is. Dit soort haantjesgedrag kom je alleen mee weg als je altijd levert, anders kom je een keer de verkeerde teamgenoot tegen.

Depay zou zijn energie in andere dingen moeten stoppen, medespelers aanvallen slaat nergens op.
Maar er gebeurd uiteindelijk amper wat, dus natuurlijk deelt PSV niet meteen boetes uit.

25 maart 2014 om 20:00

Je gaat een heel verhaal vertellen en dan zeg je ineens dat er niks aan de hand is.

En iemand op zijn uiterlijk beoordelen is het slechtste wat je kan doen. Want wat voor jou raar is kan voor mij gewoon normaal zijn.

Ontopic.

Als dit al slaan is pfff... als hij hem echt sloeg lag hij volgens mij nu nog op de grond. Hij wou hem nu volgens mij gewoon bij zijn nek pakken... meer niet

25 maart 2014 om 20:19

@afcfokke

Om zo'n situatie goed te kunnen beoordelen moet je natuurlijk niet afgaan op zo'n subjectief fox filmpje dat alleen uit is op goedkope sensatie door alleen dit incidentje in beeld te brengen.

Deze training was ongelooflijk scherp en er waren wel meer "boze blikken" naar elkaar.
Hiljemark en Bruma waren ook even geen "vriendjes"...
Brenet liep nogal te schaven waarvan Depay een paar keer het "slachtoffer" was.
Op een gegeven moment is het natuurlijk genoeg.

Eerlijk gezegd vind ik dit zelfs een goed teken, al moet het natuurlijk niet overdreven worden.
Ze laten tenminste zien dat ze scherp zijn en dat er nog iets te halen valt (2de plaats).

25 maart 2014 om 21:23

Oleguapa,

Had je reactie nog niet gelezen toen ik hierboven een reactie gaf op stukje Kalp.

Is precies wat je zegt, tekent de scherpe sfeer die nu binnen de ploeg heerst.

Als dat zo blijft is die 2de plek zo binnen, wij kunnen jullie zondag wel een handje helpen.

25 maart 2014 om 21:40

Oleguapa ik ben het met je eens hoor dat wanneer er op het scherpst getrained wordt je best even geen vriendjes hoeft te zijn, graag zelfs! Maar ik vind het een beetje overdreven dat Depay een slaande beweging maakt, was de tackle van Brenet buitensporig want zoals je zegt laat het filmpje maar de halve waarheid zien.

26 maart 2014 om 00:36

Ow daar ben ik het helemaal mee eens hoor. maar ik heb het vooral over het moment waarop hij doorschiet. Het signaal an sich is prima natuurlijk, zeker gezien de positie waarin PSV verkeerd.

Neemt niet weg dat je richting een teamgenoot een wat volwassenere houding kan aannemen. Het gezicht van Locadia straalt ook iets uit van "waar komt dit vandaan?" ipv kwade opzet.

Het is misschien broodnodige motivatie, maar dat maakt het niet per definitie de juiste plek en het juiste moment, laat staan het juiste 'slachtoffer'.

Maar als PSV-man zou ik hier ook blij mee zijn. Dat geef ik je direct mee.

Ach, even een gesprekje en een kopje thee met Ome Guus Hiddink op De Herdgang.. Die regelt het wel..

Ruzie op een training is niet meer dan normaal. Maar de slaande beweging van Depay vind ik wel belachelijk. Die wil Brenet gewoon een beuk verkopen. Dat gaat wat mij betreft te ver..hou het dan bij duwen, trekken en een beetje tegen elkaar aan staan.

25 maart 2014 om 18:37

Hij wil hem vast raken maar zoals je ziet is het een aai, media moet dit opblazen terwijl het welk vaker gebeurd in sporten. Passie en emotie dan word er iets gedaan wat je niet aan gaat, je word boos geeft elkaar een tik en na de tijd praat je het uit

Vooral het slaan van Depay vind ik niet kunnen maar waar scherp wordt getraind zij wel eens opstootjes maar het slaan van een medespeler gaat toch echt ver en laat zien dat depay nog niet is waar hij zou moeten zijn in mijn ogen...

Jammer dat een van bommel niet meer meedoet want die had het zelf wel op het veld met beide heren geregeld...

25 maart 2014 om 18:39

Vergeet niet dat hij nog maar 19 is he? Als hij een paar jaar ouder was vind ik dat er wel een gevolg mocht zijn, maar met 19 jaar ben je niet de zuiverste denker.

25 maart 2014 om 21:34

Precies moet niet te zwaar aan getild worden.

Was in de gelukkige omstandigheid om bij de eerste keer dat Johan Neeskens mee mocht doen bij de training van het eerste te zijn.
Velibor Vasovic was toen de grote man bij Ajax, niemand van de Ajax spelers durfde zelfs maar naar hem te kijken laat staan raken op de training.

Toen Velibor Vasovic op de training aan de bal was werd hij ongenadig hard onderuit geschopt door broekie Neeskens.

Iedereen werd stil tot Velibor in lachen uitbarstte.

Oftewel scherpte hoort er bij en dit was tevens het begin van een grote carrière voor Johan Neeskens.

25 maart 2014 om 21:54

Ha ha die Neeskens... voor geen kleintje vervaard.

Ik heb wel eens ooit verhalen gehoord over de confrontaties van Neeskens met Thissen van Belgie in interlands.

Thissen scheen in zijn tijd nogal wat ontzag in te boezemen en iedereen probeerde duels met hem uit de weg te gaan omdat Thissen iemand was die zelfs een betonnen muur tot een ruine wist te tackelen.

Iedereen, behalve Neeskens.
Die ging de confrontatie met hem aan en volgens de overlevering moet dit het grootste schop-duel geweest zijn in de Nederland-Belgie historie.

25 maart 2014 om 23:50

Torrident hou toch op man elke x weer dat ja hij is 19 die buiten speller van Feyenoord is jonger of efen daar kan depay is un voorbeeld aan nemen kwa gedrag echt als er by psv un speller in de fout ga is het ja hij is maar 1 jaar

26 maart 2014 om 09:51

Dit is pas de eerste keer zeg dat hij 19 is dus dat van elke keer weer is overdreven. En waar verwijs ik naar een jongere buitenspeler? Nergens!
En wat wil je in de laatste zin zeggen want ik kom er niet uit wat je daar lult.

Wellicht wat voorbarig maar Depay geeft mij mixed signals wat betreft zijn instelling. Aan de ene kant is hij afgetrained iets dat je veel veel veel te weinig ziet in de eredivisie. Dat laat zien dat je je sport serieus neemt en dat resulteert weer in zijn explosiviteit. Maar als ik hem in interviews zie denk je echt dat je met een maloot aan het praten ben. En dan dit plus die tweet getuigen ook niet echt van intelligentie. Maarja hij is nog jong, wie weet.. Zal wel de puberteit zijn..

25 maart 2014 om 17:26

interview in de VI was wel sterk hoor. Een beetje over de top misschien, ideale schoonzoontype uithangen, maar het klinkt alsof hij ook een hoop energie in de juiste dingen stopt.

dit rijmt hier natuurlijk niet mee, maar moet ook niet overdreven worden.

25 maart 2014 om 19:41

Ik weet niet of jij weet wie Depay is? Misschien heb je wel een interview gezien van Maher, Brenet of Willems. Depay klinkt allesbehalve als een malloot. In al zijn interviews laat hij blijken duidelijk gemotiveerd te zijn en meer voor de sport over te hebben dan veel andere voetballers. Bovendien is hij enorm kritisch op vooral zichzelf en zul je hem niet snel iemand anders zien zwartmaken. Uit alles blijkt dat hij enorm bezig is met het voetbal.
Bovendien wat er vandaag is gebeurd, dat gebeurt natuurlijk bij elke (amateur)club. We kunnen nu niet eens zien wat Brenet precies deed en kunnen dus ook niet beoordelen of dit een terechte reactie was.

Het viel allemaal wel mee. Hoor weer verhalen over schorsen etc maar dat is flauwekul natuurlijk. Dit gebeurt vaker dan één keer per jaar alleen staan er nu toevallig camera's bij. Brenet en Depay moeten zich niet zo opfokken om zoiets.

25 maart 2014 om 17:22

Dat roepen de moraalridders alleen als Pelle wat doet, maar een hartig woordje met Depay praten lijkt me wel op zijn plaats, al ben ik bang dat Cocu dat niet aandurft.

25 maart 2014 om 17:30

Pelle vernielde dingen en schopte keihard tegen dingen aan, dit is ene onschuldige kleine opstootje, meer niet, Wat Pelle deed was veel erger dan wat er bij de training van PSV gebeurde.

25 maart 2014 om 17:38

Wat Pelle deed viel ook allemaal wel mee. Het hoort niet, maar laten we het niet overdrijven zeg. Hij schopte tegen een muurtje en iets van een camera aan. Nogmaals, ik wil het niet goed praten wat hij doet, maar zo erg was het ook weer niet. Ik lees hierboven al van alles over het slopen van een stadion. Kom op zeg.

Depay heeft nare trekjes. Als een ploeggenoot iets fout doet zie je hem wegwerp gebaren maken en schelden en hij komt over als een egoïstisch mannetje dat denkt dat die Ronaldo is. Met zo'n houding ga je het in het buitenland niet redden, daar schoppen ze je het trainingsveld uit als je zulke trekjes vertoond.

25 maart 2014 om 17:24

Die jongen zou eens met een Italiaanse of Zuid-Amerkaanse ploeg mee moeten trainen. Is hij het zo afgeleerd. PSV heeft meer ervaren spelers nodig die zulke jongens een goed op hun flikker geven als het moet.

25 maart 2014 om 17:28

Daar zou elke Nederlandse club bij gebaat zijn op dit moment. Feyenoord heeft nog Mathijsen, Ajax Poulsen en PSV Schaars.. maar toptalenten nemen lang niet alles van die gasten..

25 maart 2014 om 20:00

Winnaarsmentaliteit heet dat.
Niet dat Depay constant loopt te schelden of wegwerpgebaren te maken. Dat doet hij alleen als het, ondanks verwoede pogingen, echt niet loopt. Sommige spelers halen dan maar hun schouders op. Andere jongens pikken dat niet. Niet van zichzelf en niet van medespelers.

''dit gebeurde vorig jaar elke training''. Dan is er toch iets goed mis in je team als je elke training zulke opstootjes hebt. Er was niet heel veel aan de hand, maar toch.

25 maart 2014 om 17:45

Tja met spelers als Bommel, strootman, Lens , kleine dris, toivonen etc vind ik het niet gek dat het vaak gebeurde zeker met de grote druk die er toen was om kampioen te worden.

25 maart 2014 om 18:04

Er waren vorig jaar bij PSV voornamelijk twee groepen. De een met Van Bommel en Strootman was kritisch, de andere groep met Lens en
Marcelo kon moeilijk met die kritische omgaan.

Verder is het normaal at zoiets als dit 1 keer per jaar gebeurd.

25 maart 2014 om 18:23

Als deze jongen meegaat naar het WK dan hebben we dus elke training een vechtpartij. Daar zit Van Gaal niet op te wachten denk ik. Daarom kan hij beter Kishna oproepen.

25 maart 2014 om 18:47

Kishna rechtsbuiten en Depay linksbuiten...


Verder zegt hij toch niet dat hij dat vorig jaar altijd deed? Met spelers als Lens, Strootman, Toivonen en van Bommel zal ik dat wel snappen.

1.) effen logisch nadenken en je gekleurde bril afdoen.....

25 maart 2014 om 20:31

Ik quote het artikel even voor je:

"dit gebeurde vorig jaar elke training"

Of bedoel jij dat niet hij het was maar die spelers die je noemt? Het lijkt me niet dat Van Bommel zoiets doet, die gaat tot het randje als het ergens om gaat. Zeker weten doe ik het niet, maar het lijkt me dat Depay verwijst naar zijn eigen trainingen bij de beloften.

Ik zit wel wat te dollen door Kishna te noemen, maar als je Robben op links zet en Depay als backup neemt dan kan je Kishna prima meenemen voor de rechtsbuitenpositie achter eerste keus Narsigh (die hopelijk wel wat meer minuten gaat maken).

Ik heb al een tijdje het idee dat depay zichzelf al van real niveau vind. Die nare trekjes en nu dit, als die klap raak was geweest zat depay gewoon flink in de problemen,dus vind eigenlijk dat hij wel een schorsing van de club verdient. Nu ook nog op twitter zeggen dat alles 'cool' is. Beetje stom vindjenie

25 maart 2014 om 18:41

Hij loopt nu buiten zijn schoenen maar misschien na een akkefietje met iemand die wat langer speelt ofzo komt het vast goed!

Het belangrijkste moment staat niet op beeld en we weten dus niet de reden van het opstootje.
Overig gebeurd dit bij elke club paar x per jaar.
Maar zolang ik de reden niet weet kan ik er ook weinig van zeggen.

25 maart 2014 om 17:42

Brenet was al ongeveer heel de training op depay zijn hakken aan het tikken, en dat vond depay niet zo fijn.

Wat is het toch een ventje die Depay.
Brenet ken ik via zijn neef in Almere... Dat is een rustige jongen.

However, omdat ik toch anoniem hier ben. Wat past dat toch heerlijk bij Depay. Dezelfde "schijt hebben" als Balotelli (alleen heeft Depay veel meer mentaliteit), Ibrahimovic en in mindere mate Cristiano Ronaldo.

Kishna heeft dit ook zover ik dit vanachter mijn scherm kan beoordelen. Heerlijk. Deze jongens zullen minder last van druk hebben, dan de gemiddelde speler van hun leeftijd. Ze hebben ook nog is ontzettend veel talent en zijn allebei redelijk tweebenig.

Dan heb je nog een talentvolle Boetius. Op de flanken heeft Nederland niks meer te klagen, en misschien dat ze in de toekomst zelfs met zijn 3'en in Oranje spelen, met een Kishna in de spits.

Ik zie sowieso Kishna als Depay het redden, Boetius heeft ook veel talent, maar ik weet niet of hij het gaat redden. Hoop het wel.

Wat heeft PSV toch een heerlijke selectie voor volgend jaar. Alleen over Willems en Bruma zit ik toch mee in mijn hoofd, en wat als Rekik vertrekt?
Willems heeft echter wel het potentieel het waar te maken.

Ik kan niet wachten om zowel Ajax als PSV zien uit te blinken in de CL, en dan weer FC Twente en AZ die goed meedoen in Europa.
In Vitesse en Feyenoord zit ook aardig wat potentie in, maar op Ajax en AZ na, stelde iedereen helaas teleur dit jaar. Hopelijk is het incidenteel.

Toekomstige opstelling Oranje. Op Van Aanholt na, hebben zij allemaal de potentie voor de Europese top.

Krul
Van Der Wiel
Van Dijk
Rekik
Van Aanholt
Bazoer
Strootman
Depay
Maher/Vilhen
Boetius
Kishna/Locad
25 maart 2014 om 17:57

Kongolo zou die rol eventueel kunnen opvullen, mits hij zich goed door ontwikkeld.
Ook een pareltje, kan zowel CV als linksback uit de voeten.

25 maart 2014 om 19:03

Leuke reactie.

Ik ben het grotendeels met je eens. Kishna, Depay stralen wel wat uit. Echter zoveel lak aan de situatie heeft Depay ook weer niet. Kijk nog maar eens Milan eerste helft in Eindhoven iirc erop na. Depay verliest klungelig de bal op eigen helft, Abate geeft voor en SES maakt een doelpunt. Depay was daarna vrij lang aangeslagen en reageerde niet met agressie maar met van zijn stuk zijn. Rouwmoment duurde erg lang naar mijn mening. Maar goed, stond aan het begin van een vaste kracht zijn in het eerste. Nu al veel verder waarschijnlijk.

Van Dijk wordt erg hoog aangeprezen door veel mensen, maar het is toch raar dat Nederlandse top clubs niet voor hem gingen. Dat hij naar een zwakkere competitie ging. Dat een man die bekend staat om het herkennen van talent, van Gaal, het niet in hem ziet zitten. Ik heb net een stuk gelezen in een vakblad voor coaches waar van Gaal aan het woord komt. Hij geeft hoog op over oriëntatie vermogen. Hier even een quote van hem:

"spelers met een gebrekkig oriëntatievermogen zijn niet rijp voor de echte top en die wil ik ook bij voorkeur niet selecteren Als ik naar een mogelijke nieuwe speler voor Oranje ga kijken, let ik, naast bijvoorbeeld fysieke en mentale fitheid en het passen, in de profielschets voor een positie nadrukkelijk op zijn oriëntatievermogen."

Hij diept die term verder uit door het uit te leggen als iets dat er niet alleen moet zijn in relatie tot bal en medespelers, maar ook van de tegenstander. Zijn trainingsvormen op met Oranje zijn ook op deze kwaliteit afgestemd door veel 5:3 te spelen.

Hij geeft aan dat hij compact wil staan. De voorste linie tov de laatste linie zat tegen Belgie nog 30 meter bedroeg, wat nu onder hem is teruggebracht tot 20 tot 25 meter. Afstand tussen verdedigers is niet meer dan 15 meter en moet zelfs naar 10 tot 5 meter. Hij geeft aan hoe hij wil dat de verdediging halverwege de eigen helft staat. Hij wil dat Cillessen de ballen die eroverheen komen kan bestrijken en weg kan werken. Tegen Colombia was dit goed te zien. Falcao werd steeds met mooie ballen over de Hollandse verdediging gelanceerd, maar Cillessen was steeds net op tijd. Dat was een keuze en steekt heel erg nauw. Meters meer naar voren en het kan zijn dat Falcao wel goed doorkomt. Meer naar achter en Nederland kan minder dwingend haar wil opleggen.

Toen ik dit alles las dacht ik aan een aantal spelers. PVA en misschien ook van Dijk. Van Dijk heeft namelijk alle andere kwaliteiten wel. Goed aan de bal. Kan zijn man uitschakelen. Is groot en sterk. is overtuigd van zichzelf. Mentaal en fysiek fit dus en ook goed in de passing. Dan zal het wel aan zijn oriëntatievermogen liggen. Die kwaliteit zorgt er namelijk voor dat een speler zich kan houden aan de manier hoe van Gaal van wedstrijd tot wedstrijd het strijdplan bepaald. Dat hij zich aan de manier van organiseren houdt zoals van Gaal en de staf dat willen.

Ik geloof dat Adriaanse al eens bij de NOS iets dergelijks heeft gezegd over Pva. Waarom die niet een echte kans krijgt. Had het over de voorkeur van van Gaal over coachbare spelers. Hoe PVA meer op intuïtie speelt. Wellicht een term die meer aan de andere kant van het spectrum zit. Dus aan de ene kant spelers met veel oriëntatievermogen die coachbaar zijn en aan de andere kant spelers die vooral op intuïtie spelen. Ik gooi dus een balletje op dat we het wellicht meer in die hoek moeten zoeken.

Van Gaal stelt het trouwens wel als absolute voorwaarde voor de top. Als hij (speculatie) dat niet in van Dijk ziet zitten dan zou dat ook iets zeggen over zijn vermogen om de top te halen. Interessant om te volgen.

Verder in de opstelling kan Kongolo ook op links achter. Bazoer wil misschien op het middenveld spelen maar mocht dat niet zo'n succes worden kan hij toch naar de rcv positie. Van Ginkel heeft een top mentaliteit en kan wellicht a la City als tweede box to box speler met Strootman afwisselend naar voren stomen. We missen alleen een goede 10, maar generatie 1997 schijnt er een paar leuke rond te hebben lopen. Ik ben niet stuk van de mentaliteit van Maher en Vilhena. Ik denk dat ze dat gaat opbreken voor de lange termijn.

wat een kinderachtig dom gedrag van Hannibal, blijf gewoon met je poten van je ploeggenoten af. gelukkig word hij ook ouder en hopelijk voor hem ook een stukje wijzer

Depay is een jochie met nare trekken, heeft soms ook n hinderlijke blik in zijn ogen naar medespelers als ie niet goed wordt aangespeeld. Deze houding verraad zijn nare karakter,hoe meer positieve publiciteit hij krijgt uit de media hoe meer hij in de war raakt, al moet wel gezegd worden dat ie nog jong is.
Dat hij de laatste maanden goed bezig was staat niet ter discussie maar dat er in zijn hoofd iets goed mis is staat voor mij als n paal boven water, dit incident is de oorzaak zelfoverschatting en het geloven in een hype waar de media verantwoordelijk voor is.

25 maart 2014 om 18:07

kijk eens aan, gunsmoke heeft ook een NCOI opleiding psychologie gevolgd.

ik denk dat dit incident als oorzaak irritatie heeft, irritatie in de zin van een tackle op de hiel van depay.
maarja ik kan het ook mis hebben..

25 maart 2014 om 19:50

Ach, dat manneke dat blijkbaar zo wild is van schiettuig, gaat hier even de amateurpsycholoog op afstand uithangen.

Vooral die "hinderlijke blik" (wtf !!) is iets wat wel eens gebezigd wordt in goedkope keukenromannetjes die bol staan van de puber-psychologie.

Edit:
Brenet was de hele partijvorm op de training al aan het "schaven" en op een gegeven moment dan is het genoeg en neemt - inderdaad - de irritatie de overhand.

25 maart 2014 om 23:06

Aldus Dr Oetker
A:S zaterdag live in het Philips stadion te bewonderen Memphis Depay met masker en dwangbuis !!
Komt dat zien mensen speciaal voor gunsmoke .......

In wedstrijden krijgt hij nog wel meer tikkies . Dan had hij geen voetballer moeten worden.

triest van depay, het was een overtreding dat wel, maar om dan zo te reageren. vol minachting, zovan wie denk je wel dat je bent. overigens erg knap van brenet, dat hij hem na die tik in zen gezicht, niet nokkie slaat

Moet kunnen, maar gadverdamme die Cocu, toe kijken en niet na toekomen en hun even op aan gedrag snel aanspreken. Brenet als die wou en wellicht gedurfd had was Depay na de vlakte gegaan.

26 maart 2014 om 01:06

hahaha wat moet cocu dan doen? die 2 waren al uitelkaar getrokken door teamgenoten voordat mn ogen 2 keer konden knipperden.. denk je nu echt dat Cocu voor de camera die jongens op hun gedrag gaat aanspreken..
Dit waren mannelijke hormomen aan het werk, volgens mij iets wat jij nog nooit hebt gekent of gevoeld hahaha

Goed te horen dat er fel getraind word. Hier is niks mis mee. Als ik naar mezelf kijk: jongens uit mijn team did ik tijdens de training absoluut niet úít kan staan, maar buiten het voetbal mijn beste maten zijn. Mensen die hier over vallen voetballen zelf niet of op een dermate laag niveau dat dit soort dingen niet voorvallen.

Dit gedrag zal dhr. Van Gaal niet door de vingers zien denk ik. Dit zou Memphis D. wel eens het WK kunnen kosten. De reactie achteraf van Memphis D. getuigt niet van spijt. Hij zou een recidivist kunnen worden.

25 maart 2014 om 19:40

Wat een infantiele reactie van jou.

Zegt in ieder geval over jou dat je nog nooit op een training,van welke BVO dan ook, geweest bent en alleen maar wat praatjes achter een pc'tje hebt.

Volgens mij beoefen jij geen sport, hooguit internet-patience met je "recidivist"...

25 maart 2014 om 20:37

Wat jij zegt is geheel in lijn met de werkelijkheid. Jij hebt er wel kijk op zie ik. Ik wist niet dat het normaal was om je teamgenoten te slaan op een training. Maar in mijn onwetendheid nam ik aan dat, omdat Voetbalzone er een artikel aan wijdt, dergelijke opstootjes, waarna de training zelfs wordt gestaakt, niet normaal zijn.

Maar he Depay mag van mij zeker wel mee naar het WK. Deze aanvallers zou ik meenemen:
Depay, Huntelaar, Kishna, Narsingh, v. Persie en Robben.

25 maart 2014 om 20:54

Ken jij het verschil tussen "normaal" en een "incident"?
Blijkbaar niet met die generaliserende uitspraken.

En Voetbalzone.... ach er is een filmpje van Fox die de hele partijvorm met camera's langs de lijn staan en alleen dit incidentje op film in de media brengen.
Natuurlijk neemt VZ dit subjectieve beeld over.... click click click....... al zo'n 150 reacties......

Voor jouw informatie, deze trainings-partijvorm was vanaf het begin al scherp.
Eerder was er een onenigheidje tussen Hiljemark en Bruma en stopte Cocu even de partij.
Daarna tussen Brenet en Depay en beeindigde Cocu de training voor een cooling-down.

Opstootjes horen erbij, mits het maar niet de overhand krijgt.
Toont alleeen maar aan dat ze bij PSV op scherp staan om nog iets van dit seizoen te maken.

25 maart 2014 om 22:47

Oh nu is dit ineens een incident? Uit je eerste reactie haal ik dat zoiets normaal is bij een Bvo.

Maar goed: natuurlijk wordt dit opgeblazen. Vreemd is wel dat wanneer er scherp getraind wordt je een tikje kan verwachten, maar Depay juist ontploft. Als Brenet een charge op Depay maakt terwijl ze rustig bezig waren dan kan ik zoiets begrijpen, maar des te minderen als hij het kon verwachten.

25 maart 2014 om 23:10

1. Je trekt een conclusie die je nergens uit op kunt maken in mijn eerste bericht
2. Brenet had Depay al een paar keer van achter te "pakken"
3. Overdrijving is jou niet vreemd met dat "ontploffen"
4. De vrede is al direct na afloop getekend tussen Depay en Brenet. Dus zelfs jij kunt nu rustig gaan slapen.

26 maart 2014 om 00:03

Tsja wat jij anders zou moeten impliceren met je verwijzing naar een training bij een der welke BVO is mij dan een raadsel.

Met je tweede punt kom je met nieuwe informatie. Dat laat mij de reactie van Depay beter begrijpen.

Maar als je een gedraging van een slaande beweging niet met ontploffen mag betitelen, wanneer dan wel?

Ik zal idd zo op bed. Dankzij jou slaap ik waarschijnlijk als een baby: eventjes slapen, eventjes huilen, enzovoorts. Grapje.

P.s. Wie geeft jou eigenlijk steeds die duimpjes?

25 maart 2014 om 22:41

@geert vs
Het is te hopen dat je daadwerkelijk in de vs woont en dat het internet kabeltje naar nederland doorgeknipt wordt zodat we snel verlost zijn van zulke onzinnige teksten

"hij zou een recidivist kunnen worden. ".......
Tja
of bankmedewerker
of stratenmaker
of bakker.

Zelden zulke onzin gelezen.

25 maart 2014 om 22:48

Haha nee ik woon niet in de VS

En weet je wel wat een recidivist is? Dat is geen beroep hoor. Hahahaha.

25 maart 2014 om 22:55

recidivist
iemand die een misdrijf pleegt nadat hij reeds eerder voor een dergelijk misdrijf veroordeeld is.?
Tja die v Gaal zal wel gek zijn nu om Depay alsnog mee te nemen........

25 maart 2014 om 23:13

Ofwel in de bewoordingen van ons aller Geert VS: een "beroepscrimineel"..

25 maart 2014 om 23:22

"als deze jongen meegaat naar het WK dan hebben we dus elke training een vechtpartij." was een eerdere opmerking van geertje.....
Dus ik denk dat ons geertje in Depay een tweede Willem Holleder ziet.
Hopelijk neemt Dhr.v.gaal daadwerkelijk maatregelen......

26 maart 2014 om 00:04

Haha, leuk. Kan ik wel waarderen

Ik vind het incident wel meevallen, maar iemand zo reageren op iemand getuigt wel een beetje van vedettegedrag.

Ik kan me ergens ook wel voorstellen dat hij gewoon bang is om een lelijke tik op de enkels te krijgen en daardoor misschien het WK te missen.

Memphis Depay mag wel eens fatsoenlijk Nederlands gaan schrijven.

Heftig man! Het zijn werkelijk schokkende beelden. Foei toch! Ik zeg Knvb, schorsen die hap.

Storm in een glas water alleen de uitdrukking "vorig jaar gebeurde dit elke trainen" geeft wel een beetje het niveau van deze jongens aan... niet al te hoog. Als er iemand wordt vermoord zeg je ook niet "dit gebeurd elke dag in syrië"...

Zo hoort het ook te zijn in een team dit bevestigd alleen maar dat iedereen scherp is. Een team zonder opstootjes kan geen kampioen worden.

Het zijn team genoten maar ook concurrenten niet depay en brennet maar in het algemeen.

25 maart 2014 om 19:45

Precies ja dit is juist goed,iedereen staat nu weer ff scherp.Fijn zo'n killersmentaliteit.Nu nog ff op het veld laten zien,al hoeft dat van mij niet echt.

Ik heb de overtreding niet gezien. Maar als het een 'tikje' van achter was, in de zin van pootje afhaken, dan lijkt mij hier weinig aan de hand. Komt die Brenet met 2 invliegen dan zou ik zeggen schorsen die gozer, maar daar kan ik verder weinig over zeggen.

Overigens lijkt mij dit geen speler die zijn teamgenoot even het ziekenhuis in wilt trappen. De spelers zijn geladen en ze staan op scherp. Dat is is een positief teken (kan Ajax nog wat van leren).

Hard trainen is prima, daarmee bedoel ik slidings/opstootjes, dat hoort erbij. Maar er moet wel een grens gesteld worden. En hoe ik dit stukje opvat, lijkt mij hier weinig aan de hand.

Ga zo door Psv, dan zie ik jullie volgend jaar samen met Ajax Champions League spelen.

Edit: Typfout

Ik wil de mensen die met hun domme hoofd Depay een idioot noemen, graag verwijzen naar het filmpje van ED, niet van sensatiezender Fox, waar alleen het incident afgespeeld wordt. Heel de training ging het er al fel aan toe, flink wat grove overtredingen gemaakt, die jongens wilden zich gewoon erg graag bewijzen ten opzichte van o.a. Hiddink die aan het kijken was. Hiljemark had t aan de stok met Bruma, Hendrix met Zanka en zo verder. Brenet trapte depay een aantal keer op zijn hak waardoor die boos werd, dan kan dat een keer in een handgemeen uitvallen. Als dat niet bij je eigen club gebeurt, zijn die jongens niet scherp en geven ze niets om resultaat. Dit gebeurt nou eenmaal snel bij een club die nog ergens voor speelt en waar de jonge jongens zich willen bewijzen.

26 maart 2014 om 10:03

Kun jij mij vertellen waarom Depay zijn vader niet moet?
Kun je mij daarna vertellen waarom Depay hem dan wel nadoet qua gedrag?

26 maart 2014 om 21:20

1. De vader van Memphis is op zijn 4de gescheidden van zijn moeder, hij heeft er geen contact meer mee maar hem niet 'moeten' is pure onzin, vraag me af of je dat zelf verzonnen hebt.
2. Ik heb geen idee hoe jij een verband legt tussen het gedrag van Memphis en die van zijn vader. Hij is er niet door opgevoed en hij heeft er geen contact mee, hoe kun je dan in hemelsnaam zijn gedrag vergelijken met die van zijn vader? Kun jij me dat vertellen?

Tja dit soort dingen gebeuren nou eenmaal op trainingen. Maar elke dag vind ik wel heel erg vaak. Dit is gezond als het soms gebeurt, maar vervelend als het iedere dag voor komt.

Die Brenet was Depay weer eens kwijt en vond het waarschijnlijk nodig om hem van achter aan te pakken.
Voor de liefhebbers: https://www.youtube.com/watch?v=bzdigibleoa

26 maart 2014 om 01:11

Ah bedankt.. nog zon VZ filmpje die nooit werkt

26 maart 2014 om 03:30

deze zal wel werken.

http://www.ed.nl/sport/voetbal/psv/scherpe-trainin g-psv-opstootje-brenet-en-depay-video-1.4284995

Je moet alleen even te spatie tussen "trainin" en "g" ertussenuit halen.

Dat een opstootje normaal is gewoon de waarheid maar je ziet depay echt uithalen en hun houding erna zegt dat er meer is

heerlijk hoe er getraind word

op de scherpst van de snede!

iedereen zit er fel op (aangezien je redelijk wat spelers op de grond ziet liggen in het filmpje)

https://www.youtube.com/watch?v=uw92l_i44gi

dit betekend dat iedereen lekker scherp is en wilt vlammen.

hoort erbij, als dat niet zo zou zijn.. dan zou je je pas zorgen moeten maken!

wat er tussen brenet en depay is gebeurd is alweer vergeten.. niks aan het handje!

gas erop zaterdag tegen grunn.. zorgen dat we op de 2de plek eindigen dit seizoen !

Heel normaal gedrag. Ik mep bij mij op het werk ook minimaal 9 keer per jaar iemand voor z'n bol.

Wanneer we dit als maatschappij normaal gaan vinden, dan is alles verloren! Enorm teken van onmacht wanneer je overgaat tot lichamelijk geweld. Maar ja, dat zal Depay wel geleerd hebben van z'n vader. Hij neemt dus dat van zijn vader over, waarvoor hij hem verafschuwd.

Conclusie: het zit totaal verkeerd bij die jongen in zijn hoofd.

26 maart 2014 om 12:01

Tja dan rest er maar 1 ding : levenslang opsluiten.........

26 maart 2014 om 12:08

jij bent er een van uitersten hè!

Vindt het zo vreemd dat sommige mensen niet objectief kunnen zijn wanneer het om spelers van hun favoriete club gaat. Natuurlijk hoef je hem niet te schorsen of iets dergelijks, maar ga het ook niet als normaal gedrag bestempelen. Dat maakt je namelijk vrij ongeloofwaardig.

26 maart 2014 om 12:15

Vind je ?
Een fanatieke training die uitmond in een opstootje waarbij 2 spelers absoluut niet goed reageren.
Dat is fout maar om dan de maatschappij erbij te betrekken.....
en "alles is verloren".....

Een paar keer per jaar minimaal 9 man op je werk in elkaar meppen ....
ja dan ben je er inderdaad 1 van uitersten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren