Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Bruyne geeft met recorddoelpunt startsein voor ware CL-thriller

Laatste update:

Manchester City en Real Madrid hebben dinsdagavond voor een ware thriller gezorgd in de eerste halve finale van de Champions League. De equipe van Josep Guardiola leek zichzelf meerdere keren een veilige marge te verschaffen, maar moest toezien hoe de Koninklijke - niet voor het eerst dit seizoen - tot drie keer toe de rug rechtte: 4-3. Kevin De Bruyne was na 1 minuut en 34 seconde verantwoordelijk voor de snelste goal ooit in de halve finale van een Champions League-duel. Karim Benzema eiste bij de bezoekers alle aandacht voor zich op met twee treffers, waaronder een fraaie panenka. Volgende week moet de return in het Santiago Bernabéu uitsluitsel geven welke ploeg zich gaat plaatsen voor de eindstrijd.

Terwijl Real afstevent op de landstitel in LaLiga en Carlo Ancelotti daarmee in vijf grote competities kampioen kan worden, is de titelstrijd in de Premier League allesbehalve beslist. The Citizens moeten alles op alles zetten om Liverpool achter zich te houden en hopen ondertussen voorgoed af te rekenen met een obsessie in het miljardenbal. Een dubbele klus waar Guardiola zijn handen aan vol heeft. Tegen Real kon de Spaanse coach geen beroep doen op João Cancelo, die door zijn gele kaart tegen Atlético Madrid een schorsing uitzat. Aan de zijde van Real speelde Karim Benzema zijn zeshonderdste wedstrijd in het shirt van de Spaanse grootmacht.

Beide ploegen maakten er vanaf het eerste fluitsignaal een feestje van. City wel heel letterlijk, daar de thuisploeg na anderhalve minuut de leiding greep. Na een individuele actie van Riyad Mahrez stelde de Algerijn De Bruyne in staat om van dichtbij raak te koppen. City domineerde in het eerste kwartier en liet weinig heel van Real, dat na tien minuten de tweede tegentreffer moest slikken. Ditmaal kwam het voorbereidende werk van De Bruyne, waarna Gabriel Jesus ietwat gelukkig controleerde en Thibaut Courtois voor de tweede keer kansloos liet: 2-0. Mahrez schoot niet veel later in het zijnet en Phil Foden rakelings voorlangs, voordat Real eindelijk iets beter in de wedstrijd kwam.

Nadat David Alaba eerst nog een indraaiende voorzet van Benzema voorlangs kopte, was diezelfde Benzema twee minuten later wel trefzeker. Luka Modric zette goed door op het middenveld en stelde Ferland Mendy in staat om de assist te leveren op de Franse spits: 2-1. City speelde uiterst slordig in die fase van de wedstrijd en mocht Ederson danken dat de voorsprong niet bij rust al was vergeven. Na 45 minuten genieten hield de Roemeense scheidsrechter István Kovács, die in de tweede helft een belangrijke bijrol zou vervullen, het voor gezien. Het stelde Real in staat om heel even op adem te komen, daar City in de tweede helft het heft opnieuw in handen nam. Na drie minuten trof Mahrez al de paal. De rebound van Foden kon op de doellijn worden gestopt door Dani Carvajal.

Het bleek slechts uitstel voor Real, daar Foden de marge niet veel later opnieuw naar twee tilde. Op aangeven van invaller Fernandinho kopte de buitenspeler van dichtbij raak: 3-1. City en Real zorgden voor een ware thriller, de mooiste Champions League-wedstrijd van de huidige campagne. Drie minuten na de treffer van Foden brachten de bezoekers de stand wederom terug. Na een handigheidje rond de middellijn van Vinícius Júnior was Fernandinho gezien, waarna de aanvaller van Real een vrije doortocht genoot richting Ederson en de Braziliaanse goalie kansloos liet met een schot in de verre hoek. Op een kopbal van Éder Militão had Ederson niet veel later wel een reactie in huis.

Ancelotti bracht vervolgens Eduardo Camavinga voor Rodrygo, maar moest toezien hoe City de vierde van de avond maakte in de persoon van Bernardo Silva. Oleksandr Zinchenko werd op de rand van de zestien over de knie gelegd, maar zag Kovács voordeel geven. De beslissing van de Roemeense arbiter pakte voortreffelijk uit, daar Silva met een verwoestend schot de korte kruising vond. Het feest was daarmee nog niet gedaan. Nog één keer richtte de ploeg van Ancelotti zich op. Na een ongelukkige handsbal van Aymeric Laporte mocht Benzema aanleggen vanaf elf meter. Met een grandioze panenka zorgde hij met zijn veertiende (!) Champions League-doelpunt van het seizoen voor een toepasselijk slotstuk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Benzema is een exceptionele speler in the game. Hij is de beste spits op deze planeet. Ongekend. Wat geeft Carvajal de goals weer makkelijk weg vandaag. We hadden hier ook wel 1-3 kunnen winnen, wat krijgen we makkelijk goals tegen zeg. Maar still everything to play for at the Bernabeu! Ik hou van deze sport, dit was een mooie wedstrijd. Nu kijken hoe city met de druk omgaat in een kolkend Bernabeu! Welterusten Madridistas

26 april 2022 om 22:56

Gelukkig heeft real rudiger gehaald. Militao is niet real madrid basis waardig. En kroos kan ook niet meer. Wat is die soms traag zeg. Met hakimi en theo hernandez kon real madrid een hele sterke back hebben. Want zo fan een van mendy ben ik ook niet. Carvajal is ook niet meer wat het was.

26 april 2022 om 22:58

Rudiger win je echt de oorlog niet mee hoor. Die is de eerste die meeverzuipt in zo’n ongeorganiseerde ellende als vanavond.

26 april 2022 om 23:00

Bij real madrid passen agressieve verdedigers ramos, pepe etc. Rudiger zal goed passen bij real madrid. Militao is altijd te laat met ingrijpen.

26 april 2022 om 23:18

Denk dat je daarop terug gaat komen eerlijkgezegd. Vind Rudiger ook echt geen beste verdediger, vooral heel dom en chaotisch, weinig rust.

26 april 2022 om 23:38

Rudiger is echt een FIFA-verdediger. Grote halen snel thuis. Ook ik ben absoluut niet overtuigt. Absoluut een goede verdediger... maar absolute top? Moet het maar zien.

27 april 2022 om 00:08

Nogmaals pepe was ook niet rustig. Types als rudiger passen bij real. We hebben zo iemand nodig. Militao is te sloom en te traag met reageren. Waardoor real vaak in gevaar komt.

27 april 2022 om 00:11

Niet mee eens. Vind Rudiger een uitstekende verdediger.

27 april 2022 om 00:48

Moet het maar zien! Je weet dat Rudiger een onbetwiste basisspeler van Chelsea is? Een onbetwiste basisspeler van het Duitse elftal? Winnaar van de CL vorig jaar! Hij heeft allang aangetoond wereldtop te zijn.

27 april 2022 om 01:15

Ik vind Rudiger in een 5 mans verdediging in de champignons League echt top , maar ik die hem in de PL vaak toch hele grote fouten maken. Ik weet niet of hij de man is die het centraal op kan lossen bij Madrid. Daarbij is ook nacho een erg matige verdiger. Als alaba blessure vrij is en zijn vorm hervind heb je een hele goede speler. Er zal alleen nog wel een aankoop nodig zijn ( dan denk ik aan skriniar of de ligt ) om het centrum te verbeteren. Daarbij kan carjaval echt niet meer en hebben ze daar zsm vervanging voor nodig. Ik denk dat Mazraoui goed bij real past maar die lijkt te kiezen voor Bayern.

26 april 2022 om 22:56

Ja jullie konden 1-3 winnen, maar misschien ook 9-0 verliezen he?

26 april 2022 om 22:59

Met die kansen van City? 1-3 was nooit gebeurd in welk universum dan ook. Ze hadden echt 10 mega kansen. Een wonder dat het bij 4 bleef. Dat Real 3 maakt daarentegen was wel een wonder. 6-2 was een betere verhouding geweest. Desalniettemin genoten als neutrale supporter. Leukste CL pot dit seizoen.

26 april 2022 om 23:51

"Konden". Helaas realiteit is anders.

26 april 2022 om 22:56

Jullie hadden opzich ook wel 10-3 kunnen verliezen denk ik.

26 april 2022 om 23:03

Haha 100% City was superieur en stonden 3 keer met 2 doelpunten voor maar ze waren zoveel beter dat ze dachten dat ze gas terug konden nemen maar Real was extreem effectief. Echt heel veel respect voor Real, hun ervaring op deze level is mooi om te zien en geeft ze een beetje hoop voor de return.

27 april 2022 om 03:44

Wat een onzin. Na de 3-1 gingen ze hoog druk zetten en wilden ze er meteen nog eentje prikken, niks gas terug. Dat was ook de reden dat Vinicius ruim 50 meter kon oversteken om de 3-2 te maken.

27 april 2022 om 09:37

Vinicius was razendsnel maar ik bedoelde het meer in de zin van een lakse houding hebben. Als je City volgt weet je dat ze altijd kansen zullen creëren en ze hadden meerdere keren een kans om de wedstrijd op slot te gooien.

26 april 2022 om 22:56

Met 1-3 kunnen winnen? Al stond Hakim Abdallah in de spits dan had City er eigenlijk nog wel 5 moeten maken.

26 april 2022 om 22:56

1-3...je mag van geluk spreken dat City niet scherp was, anders was het al gelopen. Voor ons als kijker natuurlijk beter dit!

26 april 2022 om 22:56

Het is wel bizar om te kunnen constateren dat alle vier goals vielen in de zone die Militao en Carvajal moesten dekken.

26 april 2022 om 23:07

Mwah, veel gemiste kansen zeker. De laatste 3 goals kon Militao weinig aan doen. Verder wel onvoldoende natuurlijk.

26 april 2022 om 22:56

Sorry ik ben ook Madrid fan, maar Benzema de beste spits ter wereld….dan kan ik je niet serieus nemen, sorry.

26 april 2022 om 22:59

Hoezo niet? Ik vind hem momenteel wel degelijk de beste spits ter wereld eigenlijk, met Lewa en Mbappé die de top-3 completeren.

26 april 2022 om 22:59

🤣🤣leukste reactie van de avond

26 april 2022 om 22:59

Haha ik ben absoluut geen Real fan, maar ja Benzema is wel degelijk de beste spits ter wereld op dit moment. Wie is er beter dan?

26 april 2022 om 23:01

Hahahaha je liegt

26 april 2022 om 23:01

Het is heel close maar ik kies voor Lewandowski. Maar dat maakt niet uit, ze zijn gewoon allebei monsterlijk in vorm. Er is geen andere spits die aan deze twee kan tippen.

26 april 2022 om 23:04

Benzema is als spits completer vind ik. Lewandowski mist echt ontzettend veel kansen maar heeft een geweldig team om zich heen staan, Benzema mist nauwelijks kansen.

26 april 2022 om 23:06

Bro zag je hoe koel hij die penalty nam, hij had heel de stadium muisstil en had zomaar een derde hattrick kunnen hebben. Ik volg Real niet eens structureel en vind hem de beste.

26 april 2022 om 23:07

Valt zeker over te discussiëren opzich inderdaad, Sparta! Iemand kan de stijl van Lewa of Mbappé meer waarderen misschien, smaken verschillen. Maar "niet meer serieus nemen" zoals NeXuS stelt is natuurlijk onzin!

26 april 2022 om 23:19

Lewa fenomeen afmaken hoor, maar benzema is toch gewoon veel completee, neemt deze ploeg zo vaak bij de handt.nee als ik moet kieze lewa of benz altijd benz

26 april 2022 om 23:49

@Nexus: Madridfan of niet, jij bent niet serieus te nemen.

27 april 2022 om 01:50

Ik vind Benz een all time legend, één vd beste spitsen ooit. Kan letterlijk alles.

27 april 2022 om 02:12

Jij bent echt geen madrid fan haahah want wie vind jij beter dan??? Benzema is al jaren de beste spits maar dat vond ik al toen hij nog met CR7 speelde. Maar ben echt benieuwd met wie je gaat komen toch niet met lewa hahha

26 april 2022 om 22:56

100% benzema is de beste spits,ben daarom ook blij dat messi en niet Lewandowski de ballon dor won,goals in frankrijk en duitsland moeten nooit genoeg zijn om de ballon dor te winnen,altijd een top3 competititie minimaal

26 april 2022 om 22:59

Wat een onzin Marieke. Lewandowski hoorde gewoon het ballon dor te winnen. Benzema is nu in betere vorm, maar wat Lewandowski liet zien die periode was ook minstens net zo goed als Benzema nu. En Messi verdiende hem al helemaal niet.

26 april 2022 om 23:01

Marieke lekker aan het provoceren?

26 april 2022 om 23:03

Nee hoe dan?ik als Barcelona fan zeg dat benzema de beste spits is en de ballon dor moet winnen,hoe is dat provoceren,het is toch veel knapper om in la liga dan in Duitsland te scoren...

26 april 2022 om 23:04

Messi werd topscoorder en had de meeste assist in la liga wat benzema nu ook heeft en won een belangrijke prijs met zijn land..

26 april 2022 om 23:06

Helemaal gelijk marieke, die anderen doen het in matige competities. Benzema in een top 2 competitie en Champions League. Benzema sleept Real door de Champions League heen, maar Lewandowksi is beter, ja hoor het zal

26 april 2022 om 23:07

Het is heel populair om die Gouden Bal van Messi te bashen. Over een heel jaar is het krankzinnig. Over een seizoen is het prima te rechtvaardigen. Loodste een zwalkend Barca van plek 14 bijna naar de titel 36 duels, 30 goals en 14 assists in La Liga met daarna geweldig spel op de Copa America, waar hij Argentinie na 28 jaar weer eens een prijs bezorgde en de meeste goals en de meeste assists had.

26 april 2022 om 23:11

Maar Marieke, Duitsland en La Liga zijn op elke ranglijst van vergelijkbaar niveau..

26 april 2022 om 23:12

Laat lekker gaan.....slaap lekker.

26 april 2022 om 23:21

Maar Bongiorno, kijk jij voetbal? Er staan 2 Spaanse clubs in de halve finale. De Duitse competitie komt niet in de buurt van La Liga.

Benzema zou er bij Bayern ook zoveel inleggen geloof mij maar. Bovendien kan hij veel beter meevoetballen dan Lewandowski.

26 april 2022 om 23:23

Alsof Laliga zo geweldig is de laatste jaren. Dat is echt een heel slecht argument. Verder blijf ik overigens buiten de discussie wie de beste spits is. Dat is altijd lastig in te schatten. We kunnen in ieder geval concluderen dat Lewandowski en Benzema beiden een fenomenaal seizoen draaien en dat beide heren briljante spelers zijn.

26 april 2022 om 23:24

@rashferr - Waar waren die Spaanse clubs vorig jaar dan? Zeer selectief, maar onderaan de streep zijn beide competities qua niveau redelijk vergelijkbaar. Het grote verschil is dat Laliga twee topclubs heeft, terwijl de Bundesliga het met één moet doen.

27 april 2022 om 00:08

De Duitse competitie mag alleen maar dromen van clubs als Atletico, Sevilla, Villareal. Duitsland is Bayern en de rest stelt vrij weinig voor. Dortmund ook dramatisch in de CL dit jaar.

27 april 2022 om 00:17

Ik ben het doorgaans zelden eens met Marieke,maar Benzema is toch overduidelijk beter dan Lewandowski! I.m.o.altijd al geweest,maar dit seizoen toch echt overduidelijk!!Vraag menig topvoetballer ; r9 Zlatan,Shearer,Eto O,Inzaghi,v.Persie,Rooney etc.Allen benoemen en bestempelen Benzema als nr 1(Henry en Zidane ook😉

27 april 2022 om 00:42

@suarez, maar de gouden bal ging over een jaar, niet over het seizoen. Het tweede deel van het jaar liet hij totaal niets zien....dan is jouw uitleg toch niet relevant?

27 april 2022 om 00:53

Benzema is in alle opzichten een betere spits dan lewa.

27 april 2022 om 07:21

FR010: de Gouden Bal gaat niet over een jaar maar van januari tot begin oktober. In die periode was Lewa bij 5 goals meer betrokken dan Messi… 5! Daarnaast won Messi een prijs met Barca en Argentinië.

Tuurlijk was Messi vanaf september nergens meer maar dat weegt niet door omdat begin oktober de stemperiode al gestopt was.

27 april 2022 om 12:19

Bundesliga statspadders (bayern Munchen) kan je helaas niet serieus nemen. Minimaal een treble is nodig als de beste van de wereld wil zijn. Dit is een beetje hetzelfde met PSG. De tegenstand in die competitie is zo pover en tegen de laagvliegers is het doelpunten cadeautjes. Als Real de CL wint is het prima dat Benz als de beste wordt gezien, maar ik zie Liverpool de CL binnenhark en wat landelijke prijzen. Hierdoor zie ik Mane toch wel als de beste.

26 april 2022 om 22:57

Ja maar ook 6-3 verliezen… terechte uitslag zo en op naar een spannende wedstrijd in Madrid

26 april 2022 om 22:57

Je had hier helemaal niet kunnen winnen, Real moet god op de blote knieën bedanken dat het bij 4-3 is gebleven. Net zoals tegen Chelsea en PSG mogen ze absoluut niet klagen over het aantal gemiste kansen van de tegenpartij. En dankzij Benzema hebben ze zelf telkens aan een halve kans genoeg om te scoren.

26 april 2022 om 22:57

Benzema voor de gouden bal dit jaar! Heerlijke wedstrijd en nu al zin in de return. Hopen dat Real Madrid deze plastic voetbalvereniging een pak slaag geeff!

26 april 2022 om 22:57

1-3 kunnen winnen? 8-1 was een terechte uitslag geweest als je ziet hoe Real weggespeeld werd. Dat ze complete mazzel hebben met een niet zuiver geraakte bal van Benzema en een oerdomme penalty past wel in het seizoen dat Real heeft. Alles valt de goede kant op, hoeveel beter de tegenstander ook is.

26 april 2022 om 23:04

8-1 is pas een terechte uitslag als je je kansen benut. Dat is ook onderdeel van een goede wedstrijd spelen. Niet dat City niet goed was hoor. Ze speelden geweldig, maar je moet wel jezelf belonen

26 april 2022 om 23:29

Het is inderdaad wel de rode draad die door het City van de afgelopen jaren loopt op de momenten dat het echt moet in de Champions League. Een aantal jaren terug gebeurde hetzelfde tegen Tottenham: Oppermachtig, maar na twee wedstrijden toch uitgeschakeld worden. Dit is niet enkel te wijten aan pech, want het gebeurt elk seizoen. De druk is immens en de speelstijl van City maakt ze kwetsbaar als de kansen er niet in gaan. Diezelfde druk zorgt er ook voor dat de aanvallers moeite hebben die bal in het netje te krijgen. Bij Real Madrid zie je wel dat ze ondanks een (vooral voor Real-begrippen) gebrekkige selectie weten wat winnen is op het hoogste Europese podium. Die zie ik zomaar doorgaan ten koste van City.

27 april 2022 om 08:00

Ik verwacht ook dat Real door zal gaan. Alles valt goed voor ze dit seizoen. Ze zijn nu voor de 3e confrontatie op rij veel minder dan de tegenstander, net als tegen PSG en Chelsea, maar wel dodelijk effectief. 3 gecreëerde kansen, 3 goals, en natuurlijk de door City weggegeven penalty.
Daarbij verandert alles wat Benzema aanraakt in goud. Zoals zijn eerste goal die hij compleet verkeerd raakt, maar wel via de binnenkant paal erin stuit.

City heeft al jaren het probleem dat ze een echte killer missen voorin. Voorheen hadden ze Agiero, maar die was vaker geblesseerd dan fit en eigenlijk niet meer top toen City zo goed werd.

26 april 2022 om 22:58

Je had hier ook 8-3 kunnen verliezen haha. Lijkt me eerlijker op basis van het spelbeeld.

26 april 2022 om 22:58

Ik snap dat je snel wil reageren.. Maar dat je vervolgens een hele andere wedstrijd hebt gezien, is weer een heel ander verhaal. 1-3 kunnen winnen? Ik denk dat 6-2 City realistischer zou zijn geweest..

26 april 2022 om 23:33

Met alle respect, maar Insidermadrid ziet wel vaker dingen die er niet zijn. Dat lijkt meer op een troll-account dan op een serieuze liefhebber met een objectieve visie.

26 april 2022 om 23:55

Dat vermoeden had ik ook al haha.

Een heerlijke pot gezien, voor de neutrale toeschouwer! Maar dat City zichzelf tekort doet met deze stand, daar mag geen twijfel over bestaan. Moge de beste winnen. Ik hoop op nog zo'n prachtig potje volgende week.

26 april 2022 om 22:58

Haha, 1-3 hier kunnen winnen.. Je optimisme valt te prijzen!

26 april 2022 om 23:04

Hoewel city niet alle kansen maakte, komen ze natuurlijk wel direct helemaal in de wedstrijd met 2 goals binnen no time. Dat zit dan ook wel direct mee en dan ga je als ploeg ook wel lekker spelen. Ja daarna miste ze kansen, maar Real kreeg er daarna ook een aantal en benutte ook niet alles. Toch komt Real erg goed weg met 3x terugkomen van een achterstand. Overall was het GENIETEN; alles wat je wil zien, wat een goals!! Real heeft natuurlijk de thuiswedstrijd nog te gaan, en zoals Militao alles fout deed in de eerste helft en Alaba ook een flater sloeg bij de 2-0… dat kan ook niet slechter. Real komt goed weg maar ik geef ze nu veel meer kans om toch nog door te gaan. Ze tonen veerkracht en als ze in een flow raken zie ik ze ook over City heen gaan!

26 april 2022 om 22:59

"Hij is de beste spits ooit op deze planeet" ... aub wel realistisch blijven vriend.

26 april 2022 om 23:03

Dat blijft voor mij toch altijd Ronaldo 9!

26 april 2022 om 23:08

Technisch doet Benzema ook wel alles perfect op het moment! Beste spits dit seizoen, zonder twijfel. Maar beste spits ooit, nee nee dan ben ik toch ook voor de Braziliaanse Ronaldo op zijn top. Die kon alles. Maar hoe Benzema technisch alle ballen raakt en met gevoel de goals maakt, genieten! Wat een heerlijk vieze penalty ook!

26 april 2022 om 23:20

Wat is realistisch?

27 april 2022 om 02:00

@ Disco22... dat hij niet de beste spits (ik citeer: "ooit" is).
Is hij een goed spits, absoluut, momenteel zeker één van de betere, maar hij behoort niet de beste ooit.

27 april 2022 om 10:19

Batistuta vond ik ook een onderschatte spits en een van de besten die ik heb gezien. Die heeft nooit in de absolute top gespeeld maar wat een spits. Bergkamp vond ik ook geweldig. R9 was fenomenaal en van een bizar hoog niveau, Romario, Zlatan. Er zijn veel geweldige sputsen geweest in de historie van het voetbal maar Benzema zal ook de geschiedenisboeken ingaan

26 april 2022 om 22:59

Wow wat kijk jij door een real bril .. je had nooit maar dan ook nooit met 1-3 kunnen winnen.

26 april 2022 om 23:56

Hij kijkt niet door een Real-bril, @Eligaraso. Hij kijkt door een InsiderMadrid-bril. Geen enkele Madrid fan hier is het eens met de uitslag die hij voor mogelijk houdt.

26 april 2022 om 22:59

De wedstrijd duurde 90 minuten dus weet niet hoelang je mocht opblijven maar als Real Madrid verloren had met 5/6-3/4 hadden ze nooit met 1-3 kunnen winnen

26 april 2022 om 23:01

Wat zeg jij nou hahahahaha
Wees blij dat het geen 7-2 is geworden. vermakelijke pot maar dat real nog een kans krijgt om door te gaan is helemaal aan city te danken

26 april 2022 om 23:05

Volgens mij mist iedereen zijn punt. Zijn punt is dat er wel heel dom en makkelijk goals weggegeven worden en dat er slecht en kinderlijk verdedigd wordt bij drie van de vier goals. Daar ben ik het mee eens. Als hij wel echt meent dat dit de score zou kunnen zijn, dan is het natuurlijk een krankzinnige opmerking. 6-2 deed recht aan de verhoudingen op het veld.

26 april 2022 om 23:07

You ain't seen nothing yet he Inside

26 april 2022 om 23:09

Als stond Alla* erin...

26 april 2022 om 23:16

Hhah 1-3kunne winne of 8-3kunne verlieze dat kin je beter zegge

26 april 2022 om 23:38

En nu de real bril af. Hij is echt goed. Klopt. Maar de beste? Nee, meest scorende op t moment wel.

26 april 2022 om 23:52

Real had 1-3 kunnen winnen? Ja alles kan, 9-4 was een meer logische uitslag geweest

27 april 2022 om 00:17

1-3 lmao, weet niet welke wedstrijd je gezien hebt...

27 april 2022 om 00:29

Wauw een topper serieus Benzema is echt in mijn ogen de beste spits kippenvel wat hij allemaal teweeg brengt kortom de beste van de wereld

27 april 2022 om 00:31

Je had 1-3 kunnen winnen??? Wat een clown ben jij!!!

27 april 2022 om 07:11

1 3 winnen? Welke match heb jij gekeken?

27 april 2022 om 07:25

Messi is nog steeds de beste spits

27 april 2022 om 08:02

Je maakt een grap? City had dik moeten winnen

27 april 2022 om 08:51

@InsideR Dit was een prachtige wedstrijd om naar te kijken maar wat een fouten festival. Ongekend hoe lek de verdediging is bij zowel Madrid als City maar wel weer prachtig te zien hoeveel kansen er gecreëerd werd door uitzonderlijke spelers. Benzema is ongekend. Gaat nog een heerlijke 2e wedstrijd worden.

27 april 2022 om 10:00

Halve kans Benz, fout instappen Fernandinho en een pingel. Zo lek vond ik de defensie van City niet.

27 april 2022 om 11:39

Ik vond de verdediging best lek van City. Maar dat komt natuurlijk door hun aanvallende speelstijl en het gemis van een aantal spelers. City gaf namelijk veel ruimte weg en had daarnaast vooral in de eerste helft veel fouten in de opbouw, door het goed drukzetten van Benzema en Vinicius.

Wat een pot zeg! City had ons wel moeten afmaken hoor met 6 a 7 goals. Maar we leven nog en met 4-3 mogen we absoluut niet klagen. Verdediging was erbarmelijk slecht zeg. Militao, Carvajal en Mendy waren drama zeg. Ook Kroos is gewoon veel te traag voor de plek van Casemiro. Die werd aan alle kanten voorbijgelopen. Het is dat we hele goeie goals scoren anders was het al voorbij. Volgende keer moet Casemiro echt fit zijn want anders is het verdedigend weer gatenkaas. Nou de neutrale supporter heeft weer genoten hoor voor de zoveelste keer tijdens een Real wedstrijd in de CL. Maar mijn hart kan dit niet aan haha.

26 april 2022 om 22:58

Is dat echt het gemis van Casemiro dat ze opbreekt? In het algemeen ogen ze veel kwetsbaarder, maar de goals zijn alle vier te wijten aan miscommunicatie of gebrekkig optreden van het duo Militao-Carvajal.

26 april 2022 om 23:03

Suarez 7

Ik dacht dat ik gek aan het worden was. Iedereen gaf andere reden voor de goals bij live meepraten

26 april 2022 om 23:15

Casemiro is enorm belangrijk als je Militao en Carvajal zoveel fouten ziet maken in de verdediging. Als je daar Kroos voor hebt staan dan krijg je dit.

26 april 2022 om 22:59

Een van de beste wedstrijden die ik heb gezien in lange tijd. Zelfs de scheids was top. Kroos kan overigens echt niet meer als verdedigende middenvelder. Die vond ik echt ontzettend zwak vanaf het begin. Fijn dat Casemiro terug is volgende wedstrijd. Zelfde geld voor Cancelo en Walker. Toch hele belangrijke spelers voor beide teams dat was vandaag weer heel duidelijk.

26 april 2022 om 23:01

Was gewoon een heerlijke topwedstrijd waar alles in zat. Mooie acties, veel goalss, kansen, hoog tempo, combinaties … werkelijk alles. Ook de scheids was van hoog niveau. De 4-2 waar hij voordeel gaf was natuurlijke een gedurfde actie van de scheids maar wel mooi voor de wedstrijd en ook prachtig ingeschoten.

Nu maar hopen dat het volgende week weer zo’n voetbalfeest wordt.

26 april 2022 om 23:36

Mua, ik weet het niet. Deze wedstrijd had Real Madrid wel een engeltje op de schouder. Als het 6-2 of iets dergelijks was geweest in het voordeel van City, hadden ze niet eens kunnen klagen dat het onterecht was. Ze zijn hier eigenlijk afgedroogd, al uit dat zich niet in het resultaat. Het is ook wel een beetje het verhaal van City in de CL de laatste jaren.

26 april 2022 om 23:01

Absurd inderdaad hoe Militao tegenwoordig staat 'te verdedigen'. Gelukkig is er nog uitzicht op de terugwedstrijd, en Real kan dan alles of niets spelen wat het het meeste ligt. Anderzijds zie ik in City ook geen grandioos team. Zet Mbappe langs Reals kant ipv Rodrygo en dan loop je die verdediging er ook zo uit. Verwacht Liverpool als winnaar in een potentiele finale.

26 april 2022 om 23:04

Militao vind ik te wisselvallig sinds de jaarwisseling. Dat mensen niet willen dat Rüdiger komt. Nou hier is de reden. We hebben hem broodnodig. Lekker Alaba linksachter en Mendy op de bank of hij is weer geblesseerd zoals altijd. Carvajal moet eigenlijk ook vervangen worden.

26 april 2022 om 23:10

Dat je Mbappe nodig hebt om een vleugelverdediging van Fernandinho en Zinchenko eruit te lopen… Denk dat je aan Valverde alleen al genoeg had gehad alleen werd die totaal niet in zijn kracht gebruikt imo.

26 april 2022 om 23:19

Klopt, Valverde werd vooral gebruikt om gaten dicht te lopen wat de rest van het middenveld niet kon. Al snap ik het wel met zo een bibberende verdediging. Kijk er wel naar uit als Modric en/of Kroos stopt en Valverde meer vrijheid zal krijgen. Is zo een fantastische box to box met een uitstekende mentaliteit.

26 april 2022 om 23:21

Rudiger zou al nuttig zijn gewoon voor wat kopkracht. Letterlijk elke hoge bal is drama. Maar denk dat Rudiger niet de juiste man is om de boel te organiseren. Maar goed, 'gratis' dus zeker een goede optie.

26 april 2022 om 23:23

@conchaespina, daarom gewoon Alaba op linksback voor wat sturing. Militao mag zijn vorm wel weer oppakken want die is gewoon bizar slecht.

26 april 2022 om 23:26

Hoe kan Militao het voetballen ineens verleerd zijn? Voor de winterstop waren we Ramos en in mindere mate Varane vergeten en nu zwijnt hij in alle toppers.

27 april 2022 om 00:02

Zijn vrouw is in verwachting, sindsdien schort het bij Mili aan concentratie lijkt het.

27 april 2022 om 00:11

Ik snap juist niet dat mensen zo enthousiast zijn over Rudiger. Omdat ie transfervrij is en wellicht voor de breedte vind ik het oké maar die jongen gaat onze problemen achterin echt niet oplossen. Wat de meeste mensen ook als bezwaar tegen hem hebben (terecht in mijn optiek) is dat hij helemaal niet in een 4mans defensie kan spelen. Had je hem vandaag gehad ipv militao of alaba dan had je een nog groter probleem gehad. Zowel militao als alaba zijn sneller en wendbaarder dan Rudiger. En zeker in een 4mans defensie. Neemt overigens niet weg dat Real tegen sterke ploegen veel te makkelijk goals tegen krijgt en dat er toch iets zal moeten gebeuren achterin.

27 april 2022 om 01:57

@vinnzidane, Rüdiger heeft dit seizoen prima laten zien in een 4-mans defensie te spelen. Hij is ook in de lucht enorm sterk. Dan had je niet zoveel gevaar gehad met die voorzetten als wat we nu hebben. Ik vind Rüdiger een enorme versterking en zeker voor onze 'lucht' problemen.

27 april 2022 om 00:09

Mendy heeft wel 2 assists..

Wauw zeg, de intensiteit, de tempo, de klasse van beide teams, dit is toch puur genieten voor de neutrale kijker wat een wedstrijd!!

Wat een geweldige wedstrijd. Ik kan niet anders zeggen. Dit wordt nog een hele spannende pot in Madrid! Ben benieuwd… Benzema wat een held!

Wat een fenomenale wedstrijd was dit zeg, dit zou finale waardig zijn. Een genot voor alle voetballiefhebbers,

26 april 2022 om 23:03

Ik verwacht niet dat in een finale de goals zo makkelijk weggegeven worden. Qua vermaak wel finale waardig natuurlijk.

26 april 2022 om 23:10

Ik denk dat de finale net zo leuk was geweest. Vaak zijn er hele leuke en veel scorende finales alleen heb je daar van dit soort teams voor nodig. Het Chelsea van vorig jaar of Atletico van dit jaar ga je daar niet mee halen. Ik denk als het Liverpool, City wordt de finale er ook veel gescoord gaat worden.

26 april 2022 om 23:18

Remember Liverpool - AC Milan 3-3. Een van de gekste finales ooit!

Wat komt real hier goed weg zeg! Maar het blijft gelukkig wel spannend zo voor de return!

Jezus wat een mazzel zeg. 5-2 had ook niemand gek van opgekeken. Dat Kroos hier 90 minuten blijft staan is wat mij betreft echt een farce. Blijkbaar werkt het om van je tak te maken na een vroegtijdige wissel. Verder wordt je als Madrid-fan toch zo zo ziek van dat constante achteruit lopen en gokken op een minimale gunstige uitslag. Loopt ook bijna altijd mis. Jeetje wat frustrerend.

26 april 2022 om 23:02

Ligt het aan mij of heeft Real Madrid elke keer de nodige geluk tijdens deze CL wedstrijden? Tegen PSG hadden ze 0-3 achter kunnen staan. Tegen Chelsea stond het 0-3 en per toeval is het ineens 1-3. En vandaag weer. Al die goals komen toch best gelukkig tot stand.

26 april 2022 om 23:17

Als alle goals gelukkig tot stand komen is dat consistent en daardoor een kwaliteit. Er staan in dit elftal jongens die meerdere cl's hebben gewonnen. Dat is echt geen toevalligheid meer. Ja ik wordt ook gek van dat achteruit lopen van Real. Totaal niet nodig die tactiek.

26 april 2022 om 23:39

@hangover96 - We hebben het hier alleen niet over 'een beetje mazzel' waarbij ze iets zelf afdwingen. Natuurlijk moeten kansen ook nog afgemaakt worden, maar Real Madrid staat nog overeind omdat de tegenstander verzaakt de kansen tussen de palen te mikken. Het is wel ongelooflijk dat die er uberhaupt nog in zitten. Dit Real Madrid is verre van indrukwekkend en is vandaag wel werkelijk weggespeeld. Het vertaalt zich alleen niet in de uitslag. Overigens wel zeer knap van Benzema. Die geeft glans aan het huidige Real Madrid.

27 april 2022 om 02:38

Ik snap wat je zegt. Maar dit is Real. Real is ALTIJD goed in de CL, kleine uitzonderingen daargelaten. Deze uitslagen zijn geen toeval of geluk meer. Zelfs toen ze er !3! op rij wonnen waren er twee 'gelukkig'. 'Qua spelbeeld' natuurlijk, in meerdere wedstrijden, ver voor de finale. Het maakt niets uit. Real is altijd goed in de CL. Totaal weggespeeld door City? 4-3. Beste pot van het jaar.

26 april 2022 om 23:02

Denk dat met Rudiger straks in het team Alaba een linie naar voren kan worden geschoven. De middenvelders van Real kunnen dit allemaal niet meer 90 min lang belopen. Vandaar dat Real Rudiger gaat halen en Alaba op zijn favoriete positie gaat spelen.

27 april 2022 om 02:08

@RyanUduwage, wat zeg jij nou allemaal hahahaha. Alaba die op het middenveld gaat spelen als Rudiger er is? 😂😂😂

Als Alaba van positie gaat verwisselen is het naar de links back positie, wat ik overigens ook niet zie gebeuren. Kroos speelde vandaag op 6, waar Casemiro hoort te staan. Dat verklaart een hoop. En volgens mij heb je ook nog een Valverde en Camavinga daar lopen en naar alle waarschijnlijkheid word Tchouameni als verdedigende middenvelder daaraan toegevoegd

Met die drie zul je het meest dynamische en atletische middenveld van Europa krijgen voor de komende 6/7 jaar of langer.

27 april 2022 om 03:31

Hoe groot is die waarschijnlijkheid van Tchouameni eigenlijk? Calafat is erheen geweest maar zijn er echt aanwijzingen dat hij komt?

27 april 2022 om 08:37

@Flo.Perez, denk jij nu grappig te zijn of wat? Alaba is een all rounder maar speelt het liefst en het best op de nummer 6 positie net als in zijn interlands bij Oostenrijk. Ik wens je succes met nog een seizoen Casemiro. Valverde en Camavinga zijn toch echt meer een nr 8. Tchouameni gaat niet komen hoor, je denkt dat Real Madrid zomaar iedereen gaat halen?

27 april 2022 om 11:41

Hahah hoe weet jij dat Tchouameni niet gaat komen? Ik zeg niet dat het 100% is, maar Tchouameni en Real Madrid zouden al in vergevorderde onderhandelingen zijn. Waarbij Tchouameni ook nog interesse heeft van PSG en Liverpool. Maar hij wil graag naar het buitenland dus PSG valt af. Er is wel een goede kans dus dat hij naar Real Madrid gaat, ze hebben ook genoeg te spenderen

26 april 2022 om 23:03

Exact voor die redenen zie je het echte Real pas bij een alles of niks. Dat speculeren en op resultaat spelen is altijd een fiasco. Denk dat het belangrijkste was dat we vandaag een 'haalbare' terugwedstrijd kregen. Hopelijk kunnen we de zoveelste remontada inzetten.

26 april 2022 om 23:06



Precies, Zidane was nog een coach die de verdedigende organisatie perfect wist neer te zetten waardoor je met een verdedigende instelling ook daadwerkelijk de nul kon houden. Onder Ancelotti is het echt gatenkaas van een ongekend niveau achterin, maar toch leunt hij daarop waardoor het elke topwedstrijd mis gaat. City heeft verdient gewonnen, en toch lagen er met een betere coach mogelijkheden voor Real. Iedere keer dat Real de aanval koos voor een paar minuten kwamen ze meestal ook tot een kans.

Laten we hopen op wat magie in het Bernabeu volgende week, maar ik zie het deze keer somber in. City wordt in de return alleen maar sterker met Cancelo en Walker erbij, dus die zullen gegarandeerd een goal of twee maken. Zelfs tegen twee middenvelders als backs kon Real nauwelijks gevaarlijk worden via de vleugels. Dat wordt volgende week tegen twee wereldklasse spelers echt niet beter.

26 april 2022 om 23:13

Casemiro is er natuurlijk ook terug bij ga ik vanuit. Dat is toch wel een verschil ivm die opendeurdag vandaag waar Kroos af en toe eens naar je zwaait terwijl je de 16 op zoekt als City middenvelder

26 april 2022 om 23:27

Kroos is vandaag (in)direct betrokken geweest bij drie tegengoals, dus met een fitte Casemiro had je zeker een resultaat kunnen meenemen richting Madrid. Toch verwacht ik dat City aanvallend zo een boost krijgt van hun twee beste backs, dat Real het verdedigend nog zwaarder zal hebben dan vandaag en ik weet niet of alleen Case erbij dat kan oplossen. De enige hoop voor Real is dat City een off-day heeft, en dat Ancelotti tegelijkertijd zijn hoofd uit z'n achterste haalt en een keer gedurfd probeert te spelen. Altijd maar minstens een helft achter de feiten aan moeten lopen is zo vermoeiend om naar te kijken als fan, ga nou gewoon voetballen man je bent geen trainer van Getafe!

26 april 2022 om 23:08

Kroos was echt veel te traag en werd alle kanten voorbijgelopen. Maar ook Militao was echt bedroevend slecht. Hij is veel te wisselvallig sinds de jaarwisseling. Rã¼diger is echt een enorme versterking achterin naar mijn mening.

26 april 2022 om 23:13

Kroos altijd te laat en traag .. maar het meeste waar ik me de laatste tijd aan erger is toch Mendy , altijd het spel vertragen en altijd terug achter en meestal balverlies niet normaal hoeveel hij twijfelt aan de bal en net altijd de verkeerde beslissing neemt ( buiten die assist vandaag) is echt niet normaal

26 april 2022 om 23:14

Kroos kan echt gewoon niet meer. Lopen kan hij niet meer, snedigheid heeft hij nooit echt gehad en zijn passing is ook niet meer exceptioneel qua uitkomst. Gewoon eerder een last dan een meerwaarde in toppers.

26 april 2022 om 23:33

Hij kan er ook weinig aan doen maar dit kan echt niet meer zo. En de gevolgen zijn desastreus. Ook wanneer een CB doordekt moet hij het gat dichten zoals Case vaak doet maar hij komt maar overal te laat en sjokt erbij. En daarnaast moet een Modric etc. weer veel meer doen en komen ze zo minder in hun kracht. Daarom snapte ik niet waarom Carlo niet gewoon met Cama begon maar goed. Je wil ook wat opties achterwege hebben. Lastig allemaal.

26 april 2022 om 23:38

Het probleem is alleen wel dat de kans gigantisch is dat KCM volgende week start in de terugwedstrijd. Wat naar mijn mening gewoon zuivere zelfmoord is.

Manchester City was top, bij vlagen fantastisch. Maar echt onder de indruk was ik niet van ze.

Ik geloof er nog in, ik denk dat het echt nog kan spoken in Berbabeu, voor beide ploegen.

Benzema officieel de CL topscoorder, Ballon d'or is coming.

Ceballos en Camavinga vielen wel weer sterk in.

26 april 2022 om 22:59

Ook zonder topscoorder te zijn van de CL zou hij hem moeten krijgen. Wat een speler!

26 april 2022 om 23:04

Zie inderdaad niet hoe Liverpool, met een stabielere verdediging en dreigendere voorhoede, niet zou winnen van City. Voor die reden moet je hopen dat Villarreal de finale niet haalt. Die zie ik niets klaarspelen tegen City.

26 april 2022 om 23:13

Ballon d'or wordt op naam gekozen, anders had Messi hem natuurlijk nooit gewonnen met twee schamele doelpuntjes in de Ligue 1. Maar wat Benzema presteert is natuurlijk fantastisch.

26 april 2022 om 23:51

@Hangover96

Ja, want PSG heeft zo enorm veel moeite kampioen te worden de laatste jaren.

Als dat de prestatie is die moet worden aangehaald om Messi te verdedigen. Het klinkt bijna respectloos naar Messi zelf.

26 april 2022 om 23:18

Ik blijf herhalen dat Ceballos een speler is voor Real Madrid. Die man viel in en deed weer alles goed.

Ongelofelijk zuur dat City met maar 1 goal verschil heeft gewonnen... Hadden er echt minstens 6 moeten maken!
En pfff wat een vergeef goals weer achterin. Zonde zonde... De goal van Benzema oké, klasse afgemaakt weer. Maar Vinicius liepen ze compleet lopen (niemand ging er op af) en die hands... Zo onnodig.

Waanzin. Real werd weggespeeld en het had eigenlijk 7-3 moeten zijn of iets in die aard. Maar voor de derde keer op rij (Chelsea uit uitgezonderd) slagen ze er in zonder zelf te weten hoe, de schade te beperken.

Benzema is ook een gek. Op zo een moment, een week nadat je twee penals mistte in 1 pot, een panenka doen. Waanzin.

26 april 2022 om 22:58

massief graniet die balzak tussen de benen van Karim

26 april 2022 om 23:00

Normaal is dat niet hoor. Dit zijn ook momenten waarop een panenka mag. Niet bij 0-4, maar zoals Antonin Panenka deed in 1976. Al was dat nog gekker natuurlijk.

26 april 2022 om 23:05

Naja. Als je je laatste 2 penalty’s gemist hebt en nu in de halve finale CL uit bij een 4-2 achterstand de aansluiting kan maken en dan zo een panenka neemt. Ik vind niet dat dit hoort te mogen. Des te genialer dat dit is. Abnormale Benzema wat een lef.

26 april 2022 om 23:06

Hahaha absurd moment en maakt zijn legend status alleen maar groter. Ondertussen ook reeds 14 keer gescoord in 1 CL. Evenveel keer als dat het Messi al is gelukt. Ronaldo wordt moeilijk met nog 3 doelpunten al weet je het nooit. Niet slecht voor 'geen killer' te zijn.

27 april 2022 om 02:43

Dit dus, eigenlijk. Dit is absoluut NOT DONE. Hoe durf je! Het is eigenlijk simpelweg schandalig puur om de kans dat je mist. Mijn god, missen met een panenka na zijn week in dit moment van de pot? Bi-zar. Maar hij scoort. Genialiteit van een hele grote speler, op meerdere manieren. Als coach zou ik hem aan zijn granieten ballen in de zee gooien.

26 april 2022 om 23:01

Alleen de allergrootste durft natuurlijk zoiets, wat een spits, dikke respect voor die man. In mijn ogen de beste spits en zou nu al de Ballon D'or moeten krijgen.

26 april 2022 om 23:04

Zonder hem had Real gewoon niks betekent in deze CL. Want natuurlijk zijn Courtois, Modric en Vincius ook vitaal geweest deze CL maar wat een speler.

Die kan toch niemand haten.

26 april 2022 om 23:05

Staat ook gewoon te genieten als Bernardo een screamer scoort. Vroeg twee weken terug ook al zo nederig het shirt van James, of all people. Moeilijk te haten, die Benzema.

27 april 2022 om 01:52

Benzema is ook gewoon een sportieve speler. Nooit ruzie met iemand op het veld, geen schwalbes en altijd een handje geven of een knuffel. En geniet van het voetbal, gaf laatst nog een groot compliment aan Messi. Door hem zit Real Madrid er nog in, want ze werden weggespeeld. City was aanvallend erg goed, maar verdedigend was het ook niet zo denderend. Hopelijk in het Bernabeu anders.

27 april 2022 om 02:14

@r.madridista Zal in de return sowieso heel anders worden, Casemiro is weer terug voor jullie en bij City zal Cancelo en waarschijnlijk ook Walker weer terug zijn, scheelt toch heel wat kwa verdedigend opzicht voor beide ploegen. Beide speelde toch wel met een kleine handicap, Kroos op 6 en Stones / Fernandinho als RB zijn niet dingen die je elke dag ziet haha.

27 april 2022 om 11:45

Klopt, beide ploegen hadden een groot gemis vandaag. City moeilijkheden in de defensie en naar mijn mening verliep de opbouw bij vlagen wat stroever door het gemis van een aantal spelers. Als Cancelo en Walker terug zijn, gaat het effectief drukzetten van Real Madrid moeilijker zijn en zal Vinicius ook minder in zijn element komen. Aan de andere kant zal Casemiro de verdediging wat meer dichtmetselen, die stond wijd open vandaag en City spelers kregen veel ruimte. We gaan het zien, gisteren was het in ieder geval een aantrekkelijke wedstrijd!

Absoluut geen fan van beide clubs, ik hekel het grote geld maar wow, dit was reclame voor de CL. Prachtige pot.

26 april 2022 om 23:00

Wordt tijd dat je dat achter je laat. Prachtige pot voor de neutrale toeschouwer! Geld rolt nu eenmaal in de mooiste sport ter wereld.. na deze wedstrijd gun ik het City om de finale te halen. KDB echt de beste

26 april 2022 om 23:15

Het heeft even geduurd maar heb zelf sinds kort ook de knop omgezet en geaccepteerd dat (veel) geld nou eenmaal "bepaalt" in het hedendaagse voetbal en sindsdien geniet ik echt van potjes zoals vanavond. Altijd een hekel gehad aan City en hun oliesjeik maar als we even eerlijk zijn... Mede door die sjeik hebben we vannacht een geweldige wedstrijd gezien!

27 april 2022 om 08:36

Als t geld waar iedereen het bijna meer over heeft hieraan uitbesteed wordt, zulke avondjes voor de neutrale kijkers. Pomp er in hoeveel je wil. Ik blijf kijken!

We moeten niet vergeten dat alle partijen die met dat geld te maken hebben, gewoon tevreden zijn en iedere speler/trainer/bedrijf of supporter krijgt wat die wil.

26 april 2022 om 23:02

Sluit me hier volledig bij aan. Was wel een genot om te kijken met een interessante uitslag voor se return.

26 april 2022 om 23:36

Real is een grote club maar welk grote geld? Real staat sinds 2012 in Netto uitgaven buiten de top 20. En in uitgaven alleen zou Ajax zelfs misschien meer hebben uitgegeven afgelopen 2,3 jaar. Tsja.

27 april 2022 om 10:36

Ik had het nu met name over City. De manier waarop Spaanse clubs groot geld uit kunnen geven heb ik ook nog wel een mening over ja. Daarbij heb ik niet uitgezocht of Ajax meer heeft uitgegeven de afgelopen 2,3 jaar, maar Ajax heeft ook recordbedragen verdiend en dat is juist een gezonde Klassieke Topclub te werk dient te gaan.

Real komt hier goed weg met 4-3. De return zal spannend worden met spelers die terugkomen aan beide kanten.

Man man wat een heerlijke wedstrijd. Denk beste seizoen dusver in de CL. Benzo, wat een spits en wat koel die penalty genomen. Wordt nog een leuke wedstrijd in Madrid. Come on Madrid!!

Prachtige wedstrijd! Jong wat heb ik hier van genoten, heerlijk zo’n pot.

Je zult maar voetballiefhebber zijn en Koningsnacht zijn gaan vieren. Dan heb je morgen een dubbele kater. Deze MOCHT je niet missen.

26 april 2022 om 23:00

Daarom ga ik ook nu pas de stad in! Proost

Qua spelbeeld krijgt Real echt veel te veel. Maar dit is al de derde ronde dat je die taaiheid bij ze ziet. Zowel tegen PSG, Chelsea en nu City vaker wel dan niet compleet dronken gespeeld en alsnog overal voor meedoen. Ja ga dat ding dan maar winnen ook, die taaiheid verdient ook wat. En Benzema natuurlijk ook.

genieten genieten genieten. benzema Ballon dor en niks anders!

Reclame voor het voetbal. Wat een heerlijke pot waar alles in zat. In ieder geval is er ook nog niets beslist en kijk ik nu al uit naar de 2de clash.

Prachtige wedstrijd maar het had eigenlijk allang beslist moeten worden door ManCity, verschrikkelijk wat een kansen zeg. En bij Madrid is elke kans gewoon een goal, dat weet je van te voren. Volgende week gelukkig Cancelo er weer bij, werd ontzettend gemist, zie ons het in Madrid wel afmaken. Benzema, Silva en de Bruyne waren fenomenaal vanavond, wat een absurd niveau tikte die 3 aan zeg.

Prachtige pot van zowel City als Real. Ik ben nog steeds niet overtuigd van Zinchenko. Verdedigend vind ik hem niet heel sterk. Benzema was weer fenomenaal

26 april 2022 om 23:01

Cancelo en Walker zijn er straks waarschijnlijk weer bij. Dat staat City achterin een stuk sterker en zal Vinicius niet meer puur op snelheid er doorheen komen

26 april 2022 om 23:07

Cancelo wel, maar Walker? Ligt die er niet nog een tijdje uit? Als Walker meespeelt zie ik ons wel dik winnen

26 april 2022 om 23:15

@Silvacity Die zijn echt vele malen beter inderdaad. Gefeliciteerd met de winst iig. Deze match was reclame voor het voetbal

Wat een wedstrijd en wat een tempo. Ik heb al heel erg lang niet z’n intense pot voetbal gezien. Wat een ongelooflijk mooie pot zeg! Visitekaartje voor het voetbal dit.

Benzema houdt Real in leven in een Thriller zul je bedoelen! Wat een pot, veel mankementen (en City had veel meer kansen) maar leuke pot met helaas een mindere resultaat maar er is nog hoop. Maar man wat was Kroos aan het verdrinken zeg. Kwam vaak te laat en dat werkte door, want als een CB doordekte ontstond er een gat, daar waar Case altijd wel terugzakte kwamen we nu steeds te laat. Zo kwamen er echt snel goals vandaag en ook tegen Chelsea. Erg zwak.

Beste pot van het seizoen net gezien, jesus mina zeg! Benzema ook weer zeg, wat een vertrouwen heb je als je deze penal zo binnen schiet, nummer 1 kanshebben voor Balon d'Or dit jaar. City wel de iets betere ploeg maar wordt nog lastig zat in Bernabeu.

26 april 2022 om 22:58

Hoop op een mooi return!

26 april 2022 om 23:02

Ik vond City echt wel veruit het beste elftal vandaag en niet maar ‘iets beter’.

En puur qua voetbal vond ik City-Liverpool dit seizoen wel beter (twee keer), daar was het nog gelijkopgaand qua spel.

26 april 2022 om 23:04

Joa fair enough, City was wel aanzienlijk beter inderdaad! En je hebt gelijk, City - Liverpool was ook een dijk van een pot! Deze wel net iets spectaculairder qua goals dan toch

26 april 2022 om 23:06

Ja City en Liverpool zijn voetballend veel meer aan elkaar gewaagd, dit was veel éénrichtingsverkeer. Ben het met je eens dat die potjes kwalitatief beter waren dan vanavond.

26 april 2022 om 23:09




Real heeft niets klaar gespeeld vandaag, het was enkel City. Het is ook volkomen City haar verantwoordelijk dat ze de doelpunten zo makkelijk en onnodig weg gaven. 9-3 was een logische uitslag geweest, laten we niet hopen dat dit Madrid de CL gaat winnen.



27 april 2022 om 01:04

Jij hebt verstand van voetbal👍

27 april 2022 om 02:18

Hoezo heeft Argentinie die prijs aan Messi te danken? Na de kwartfinale is hij niet meer beslissend geweest

27 april 2022 om 07:34

Halve finale was Messi de beste man aan Argentijnse zijde, had hij een assist op de enige goal en maakte hij een penalty in de penaltyserie. Complete onzin wat je stelt dus Japie. Omdat hij in de finale niet op het scoreformulier staat doe jij net alsof hij niet belangrijk was dat toernooi, maar feit is gewoon: topscorer, meeste assists, meeste kansen gecreëerd, meeste key-passes, meeste geslaagde dribbels. Messi was -ontegenzeggelijk en door alle stats onderschreven- de beste speler van de afgelopen Copa America.

27 april 2022 om 10:25

Zou kunnen hoor maar toen Ronaldo zowat alle goals maakte voor Portugal op het EK dat door ze werd gewonnen had Portugal het EK niet aan hem te danken omdat niet hij maar Eder in de finale de goal maakte

27 april 2022 om 11:18

Ronaldo maakte 3 van de 9 Portugese goals op dat toernooi (hij scoorde in 2 van de 7 wedstrijden in totaal en maakte 1 goal in de knock-out fase), verre van "zowat alle goals" dus. Maar hij had zeker een belangrijk aandeel want zonder zijn 2 goals in de laatste groepswedstrijd tegen Hongarije (meen ik) waren ze met 2pt al uitgeschakeld geweest. Wat dat er verder mee te maken heeft is mij een raadsel, waarom moet er altijd zo'n nutteloze vergelijking getrokken worden?

Heb echt zo erg genoten van deze wedstrijd. Echt schitterend voetbal met mooie en veel goals. Hopelijk morgen en bij de returns ook dit voetbal. Ben alleen bang dat villareal hier anders over denkt.

26 april 2022 om 23:01

Villareal speelt doorgaans heel georganiseerd en compact. Maar ze kunnen zich ook heel goed onder de druk vandaan voetballen. Toch heb ik zo het idee dat het morgen ook best doelpuntrijk kan worden. Het is dan wel zaak dat Liverpool een voorsprong pakt.

Wat een heerlijke speler is karim Benzema toch! Dit zijn de halve finales die je wilt zien en zelf denk ik dat Real Madrid door gaat naar de finale.

City de betere ploeg. En aub doe jullie blauwe bril af. Dit was duidelijk hands. Als dit andersom zou zijn was er niet een discussie. Altijd maar geluk bla bla bla. Moeten jullie maar de kansen afmaken. Niks met geluk te maken. Voorderest Real matig maar toch knap 3 gescoord.

En zure Barca fans aub bezig houden met jullie eigen team altijd maar momenten zoeken om te haten nergens voor nodig.

26 april 2022 om 23:03

Ik ben de regels niet uit mijn hoofd, maar dit leek wel een penalty. Doodzonde voor City aangezien ze ook nog een legio aan kansen hebben gemist

26 april 2022 om 23:14

Laporte doet je de das om, stapt niet in bij dat tweede doelpunt en die handsbal was gewoon echt dom.

26 april 2022 om 23:34

Alsof hij handsbal wilde maken.... Het was gewoon pech. Laporte heeft goed gespeeld. Toen het 3-2 stond was hij de reden dat het niet 3-3 is geworden.

26 april 2022 om 23:43

Wat ben jij zuur zeg. Al de hele tijd. Heeft Real je pijn gedaan kereltje?

27 april 2022 om 13:21

Was een domme zwaai met zijn arm en je vergeet dat hij bij de 3-2 lucht stond te dekken. Als je Laporte goed vond spelen dan is er iets mis met je.

Hopelijk hebben de neutrale kijkers genoten van deze pot. Wat ik van deze pot vond? Voor mij is het een ultieme bevestiging, waarom Rudiger en hopelijk Tchouamani naar Madrid moeten komen. Om over Mbappe te zwijgen. Allemaal dat extra kwaliteit die je tekort komt tegen dit soort teams. Casemiro werd zo hard gemist, omdat je met Kroos op de positie van Casemiro, echt veel te kwetsbaar bent. Helemaal tegen dit soort teams. Wat een belachelijke slechte pot ook van Kroos. Als die volgend jaar nog basisspeler is dan weet ik het ook niet. De verdediging stond ook echt te schutteren van jewelste. Militao is echt een clown geworden sinds die zijn vrouw zwanger heeft gemaakt. Ik kon me ogen niet geloven hoe die stond te verdedigen vandaag. Abnormaal slecht. Ik vind het zo jammer dat Benzema, in de vorm van zijn leven, echt te vaak in een team speelt die veranderen in clowns. Ik dacht na 20 minuten dat de halve finale in de eerste wedstrijd al beslist zou worden. Dikke respect hoe Madrid steeds terug is gekomen. Had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Fantastische goals van Benz en Vinicius en natuurlijk was de panenka van Benzema het hoogtepunt. Stalen ballen moet je hebben om zoiets te doen bij een 4-2 achterstand. Tja. Nederlaag met perspectief. Ik baal stevig dat er niet meer rendement is uitgehaald tegen City die met backs als Zinchenko en later Fernandinho speelde. Volgende week is Cancelo terug en Walker ook waarschijnlijk. Al verlies je met 1 doelpunt verschil. Ik vrees het ergste eerlijk gezegd. De nul ga je volgende week ook niet houden. We zullen zien. Hopelijk speelt Ancelotti met een soort B/C-elftal tegen Espanyol.

26 april 2022 om 23:07

Maar echt, je zag weer eens de mankementen. Zwak begin, Kroos verdronk zowat, kwam te vaak te laat. Gatenkaas achterin die niet werden opgevuld etc. Was niet best maar ja Benzema en ook Vini deden wat goeds. Gaat wel erg lastig worden.

26 april 2022 om 23:22

Tja. Dit komt ervan als je geen serieuze backup haalt voor Casemiro. Dan moet je met Kroos voor de verdediging spelen. Tegen Levante, Cadiz en Mallorca kan dat nog. Maar niet tegen City. Laten we er geloof in houden. Hopelijk gaat Santiago Bernabau helemaal los en schreeuwt men de ploeg naar de finale. Atletico had het thuis ook kunnen doen City, terwijl ze met 1 doelpunt verschil verloren in Manchester.

26 april 2022 om 23:11

Klopt, er was zoveel te rapen op die backs. Rodrygo bewijst weer vooral sterk te zijn bij een invalbeurt (of recent van op links). Die heeft echt voor niets van dreiging gezorgd. Vond het vooral bizar hoeveel ruimte KdB steeds kreeg. Dacht dat Valverde zijn schaduw ging zijn, maar het is letterlijk de gevaarlijkste man die je lam moet leggen en die krijgt alle tijd van de wereld bij eerste doelpunten. De nul zullen we niet houden, maar kijk hoe slecht wij vandaag weer spelen en nog leggen we er 3 in. Van City ben ik ook allerminst onder de indruk.

26 april 2022 om 23:17

Echt jammer, kon zich nu weer laten zien maar nee. Dat ene moment ook, dribbelt naar binnen, Benzema helemaal vrij man en ziet hem maar niet staan. Onbegrijpelijk!

26 april 2022 om 23:41

De solo van Vini was echt mooi maar die panenka wauw! Stalen ballen als je dat doet nadat je 2 penalties hebt gemist, in 1 wedstrijd. Benz, die gast is niet normaal!!

27 april 2022 om 01:25

Wat ook zorgwekkend is dat onze verdediging gewoon zo kansloos is tegen voorzetten. Dat zagen we tegen Chelsea ook al. Eigenlijk kwamen alle 4 de goals van een voorzet. Militao en Carvajal waren zo slecht in het positioneren en het voorspellen waar de bal heen kan komen. Dat hadden we met Ramos dus niet en dat mis ik wel enorm zeg.

Wat is die Foden een misselijk mannetje! Bah! Hetzelfde als tegen Atletico Madrid kreeg hij ook nu weer een overtreding op hem en lag al buiten het veld en vervolgens rolt hij weer het veld in, dat moeten scheidsrechters ook een bestraffen met geel. Maar buiten dat een heerlijke pot gezien en hoop dat Real doorgaat die gun ik het meer als het grote geld van de sjeiks

Fantastische wedstrijd! 1 en al genieten! Wow, ik zit nog even bij te komen.

Wat is die Courtois matig zeg! De 1-0 en 4-2 waren dik houdbaar. Ongelofelijk hoe Real al 3 ronden op rij dood en begraven lijkt maar toch weer terugkomt in de wedstrijd.

27 april 2022 om 09:39



De haat t.o.v. Courtois zit wel diep denk ik. Hoeveel jaren heb je moeten wachten vooraleer je eens een (klein) foutje van hem kan melden? Die eerste is alleszins geen fout (KDB kopt op 2m) en de tweede geeft hij zelf toe dat hij éã©n seconde concentratieverlies had doordat hij dacht dat de scheids fout zou blazen(zoals ook Cama en Kroos éã©n seconde stoppen met voetballen). Dus dit reken ik ook niet echt als een fout.

Ik stel voor dat je nog een aantal jaar wacht voor de televisie en binnen een paar jaar nog eens terugkeert wanneer Courtois misschien nog eens een minimale fout maakt?

27 april 2022 om 11:08

Courtois matig? Lol. Real is mede dankzij hem zo ver gekomen. Hoe had hij de 4-2 moeten houden?

Wat een zinderende pot en wat een heerlijke reclamewedstrijd voor het voetbal. Tempo lag gigantisch hoog met aanval na aanval, kansen voldoende. Dit is hoe je voetbal wilt zien!

Dit City heeft dringend een spits nodig als een Kane, Haaland of een Nunez. Iemand die van elke halve kans gewoon een goal maakt, zoals Benzema dat aan de andere kant deed. Door dat gebrek aan effectiviteit, wordt het volgende week gewoon nog ongekend spannend i.p.v. dat je met een half been in de finale staat.. + je miste hier echt Cancelo en Walker. Gelukkig is Cancelo er volgende in ieder geval wel bij.

De veerkracht van Real dit seizoen in de CL is ongekend, dat is echt prijzenswaardig aan de hand van op dit moment de beste spits ter wereld Benzema. Heerlijke 2-1 van hem, zo technisch knap. Ook Vinicius was weer goed.

Heerlijke pot zo en geen idee wie de finale gaat halen, want dit kan echt nog alle kanten op!

26 april 2022 om 23:07

Walker is er waarschijnlijk straks ook weer bij. Dan is Vinicius waarschijnlijk wat minder gevaarlijk. Het centrum zag er bij vlagen niet zo lekker uit als vorig jaar met Diad die overigens ook pas net terug is. City zal favoriet zijn, maar had het vanavond al echt af kunnen ronden

27 april 2022 om 11:09

Walker heeft weken niet gespeeld. Denk je dat die volgende week ineens fit en klaar is?

Als City gewoon want meer effectieve was, hadden ze hier gewoon met 5 of 6 goals kunnen winnen. Zou echt wat zijn als Real wint volgende week.

Ik zag trouwens een beetje mensen klagen over het penalty, het was toch gewoon terecht? Laporte maakte hands.

Real begon toch wel slap hoor. , Heel slordig in balbezit, Hadden ook meer gebruik moeten maken van Vinicius. Toch wel een gelukje dat ze hier met maar 4-3 verliezen. Jammer van me bet helaas haha, X7 is toch wel heel veel voor Real Madrid ondanks dat Man City heel sterk is

Zwarte bladzijde in de historie van het voetbal dat deze wedstrijd maar 90 minuten duurde!

Real mag Laporte wel een bloemetje sturen, geeft gewoon 2 goals weg, Real komt hier goed weg want City was de betere ploeg en verdiende het om met meer dan 1 goal verschil te winnen. Nu is alles nog open voor Real en in Bernabeu is alles mogelijk. Benzema overigens heerlijk hoe hij die penalty scoort, heb zijn eerste goal niet gezien.

27 april 2022 om 10:27

Dat deed hij ook al toen City werd uitgeschakeld door de Sours in de CL. Toen had Laporte ook twee cruciale fouten waaruit tegengoals ontstonden

Ik heb helemaal niets met deze twee clubs maar respect voor ze na wat ze vandaag hebben gedemonstreerd . Lekker aanvallend voetbal en allebei willen winnen, dat is wat de supporters willen zien. Kan nu al niet wachten op de returnwedstrijd. 😊

Gefeliciteerd Man city fans, echt een goed team, petje af gewoon. maar real wat heb ik mij gehekeld aan militao, kroos en carvajal elke keer werd er niet naar voren gevoetbald,
maar naar achteren gespeeld. en kroos kroos kroos wat ben je een trage speler, dat hij steeds
mag blijven spelen is mij een raadsel.
maarja blij met de uitslag het had veel erger kunnen eindigen, in madrid maken wij het af

De grote winnaar van de avond. Wij, de kijker

Dit is wel de meest karaktervolle Real Madrid selectie van de afgelopen 10 jaar vind ik persoonlijk. Wat is Benzema een grootheid en wat is het voetbal mooi als het niet om een en dezelfde speler gaat zoals jarenlang het geval was. Voor City is deze klus alles behalve geklaard. Kijk nu al uit naar de return. Wauw.

Genoten van een strijdbaar Madrid, verdediging blijft wel zorgelijk alle 4 de mannen. Trots op de oudjes benzi en modric. Hals Madrid kan niet wachten op de return !!

Voor de neutrale supporter een heerlijke wedstrijd. Voor de fans van City en Real enorm frustrerend. Bij City denken ze dat ze meer hadden moeten scoren natuurlijk. Wat ook zo is. Bij Real denken we, wat een amateuristische fouten bij 3 van de.4 doelpunten. Allemaal te voorkomen.
Hoezo stop je met spelen als de scheids niet gefloten heeft? En waar was Militao mee bezig? Wat een gebrek aan concentratie af en toe. En daarna doen alsof er niks aan de hand is. Hopelijk zal Rudiger ervoor zorgen dat het niveau omhoog gaat. Die man heeft een concurrent nodig. Ook Alaba was niet best, maar okay, hij was verre van fit.
We hadden moeten profiteren van de zwakke backs (vooral op rechts) bij City. Maar 1 keer gedaan de hele wedstrijd en gelijk een goal van Vini. Waarom zocht Kroos Vini niet vaker op? Snap het niet. Wat was hij dramatisch man. Speelt echt een matig seizoen, zeker voor zijn doen. Er lag genoeg ruimte. Volgende week wssn Walker erbij en met Cancelo is City nog sterker.
Maar goed we leven nog. Positief is: Real heeft een geweldige mentaliteit getoond.
Op naar Bernabeu. Zal moeilijk worden maar niet onmogelijk!

26 april 2022 om 23:20

Ja echt apart allemaal. Veel gevolgen van bepaalde zaken. Gemis van Case. Kroos die letterlijk verdronk en alleen maar aan het rennen was en overal te laat kwam. Dat kan echt niet meer. Maar Carlo moest ook gewoon met Cama starten ipv Rodry om hen daarin bij te staan. En door dat kon Modric weer minder vooruit iets brengen. En dan de defensie idd, zo matig. Snapte er weinig van helaas. Jammer maar gek genoeg is er nog hoop. Omdat Benzema weigert op te geven! Wat een eindbaas zeg!

26 april 2022 om 23:30

Tijdens live meepraten zei ik dat ik de keuze van Rodry wel snapt, omdat hij in vorm is, maar achteraf gezien had Ancelotti beter met Camavinga of zelfs Ceballos kunnen starten ja.
Ik heb er ook vertrouwen in. City had ons KO moeten slaan, maar niet gebeurd. En iedereen weet waar Real toe in staat is in Bernabeu.

Heerlijke pot jongens, zat alles in, ben geen Madrid fan maar wat een team is dit toch, zo onvoorspelbaar en strijdbaar en ieder keer als je denkt rijp voor de slacht knokken ze zich weer terug en wat City betreft hadden ze veel meer kunnen scoren maar zijn niet altijd scherp!

Courtois sliep wel bij de 4de goal.....wat een niveau verder. Om je vingers bij af te likken. Gun het real wel.....niet omdat ze beter zijn. Maar omdat ze nog niet in handen zijn van rijke miljardairs

26 april 2022 om 23:11

President van Real is ook niet echt arm

26 april 2022 om 23:13

Maar die mag er zijn eigen geld niet in pompen. Klein verschil.

26 april 2022 om 23:17

President is geen eigenaar

26 april 2022 om 23:21

Want Real investeert zelf natuurlijk totaal niet. Altijd zo slecht dit soort opmerkingen.

26 april 2022 om 23:41

Dat zijn feiten, en niks anders. Maar dat zullen de city fans toch nooit toegeven. Real is niet net pas een grote club he en omhoog geklommen middels financiele doping en door de omzet kunstmatig te vergroten, tsja. Maar ik hou het hier bij, wordt weer een onnodig discussie. Daar is de wedstrijd te mooi voor geweest.

26 april 2022 om 23:54

Is hij weer hoor, Sociofan1. Ga jij ook in je leven een keer reacties lezen of kom je hier alleen maar om te reageren? "dat zullen de city fans toch nooit toegeven" hoevaak heb ik dit al wel niet toegegeven? Het feit dat jij het niet wilt lezen wanneer ik het toegeef, is heel wat anders he. Lees nou eens een keer man.

Nu is het een keer aan jou om het toe te geven, want dat missen we nu nog. Of ben je daar nog steeds te hypocriet voor? Zou me niets verbazen, je bent de grootste clown op dit forum.

27 april 2022 om 00:03

Heel erg bedankt, maar zal mij een zorg zijn wat jij denkt. Anyway ik geef toe dat jij toe hebt gegeven dat waar het over ging waar is en jij het hebt toegegeven wat ik waardeer dat je het toegeeft want dat is wel het minimale. Het toegeven van. Iig leuke pot was het, jullie hebben verdiend gewonnen. Op naar Bernabeu, gaat een pittig lastig potje worden maar er is hoop. En als city doorgaat dan het zij zo natuurlijk. 3 olieclubs op rij verslaan is ook een hels karweitje natuurlijk vandaag de dag. Ben iig benieuwd.

27 april 2022 om 01:34

Oh, en nu geef je opeens toe dat ik het wel heb gezegd? Vreemde snuiter blijf je wel. Zodra er een topic over City is zie je al weer zwart voor de ogen, constant provoceren en komen met hetzelfde eentonige zinnetje zonder enige onderbouw. Ben gelukkig niet de enige wie je vrij weinig vindt toevoegen aan dit forum, die waarschuwing op je profiel zegt genoeg lijkt me. Gedraag je gewoon eens een keer volwassen kerel en laat de City topics lekker achterwegen, komt echt veel te veel frustratie van je naar boven, krijg je geheid een keer een ban voor.

En verdient was het zeker, ook een 6-2 was verdient geweest.

27 april 2022 om 10:30

Allebei gewoon even research doen en kijken wat de twee teams exact hebben geinvesteerd en dan weet je vanzelf wie van de twee het meeste geld heeft uitgegeven en dan heb je pas een discussie 😉

City was vele malen beter, helaas laten ze Real in leven. Voor de neutrale kijkers was het een prachtige pot om te zien, ik ben bang dat de beste niet gaat winnen over 2 wedstrijden.

City was veel beter maar liep achterin nogal te schutteren. Real heeft eigenlijk 3 of 4 kansen gehad en er 3 gemaakt. Die panenka was natuurlijk heerlijk, je hebt 2 gemist, dus de 3e doe je gewoon effe panenka in de halve finale Cl.

Benzema is dit seizoen de beste speler. Hij is het hele seizoen constant geweest, en is eigenlijk de reden dat Real uberhaubt in de halve finale staat. Hij wordt in de CL en La Liga niet meer achterhaald, dus ja, er is een goede casus om hem de gouden bal te geven.

Als neutrale toeschouwer en voetbalsupporter wil ik beide ploegen bedanken voor de geweldige wedstrijd. Hoog tempo, mooie acties, aanvallend voetbal en heerlijke doelpunten. Absoluut finalewaardig.

Ik vind Kroos de minste van Real. Hij zag er niet goed uit bij 3 van de 4 tegendoelpunten. En aan de andere kant (ik bedoel niet de andere kant zoals in bij de tegenstander) speelde Mendy een goede wedstrijd. Al met al erg leuk en vermakelijk. Zeer snel en goed voetbal, niet altijd maar dat maakt het leuk. Als dit de finale was, één wedstrijd, dan lag het waarschijnlijk niet zo open.

26 april 2022 om 23:06

Militao vond ik nog erger. Weetniet wat hij had maar leek wel op Varane.

26 april 2022 om 23:31

Kroos en Militao heel slecht, Carvajal en Mendy iets beter maar ook onvoldoende.

26 april 2022 om 23:52

Carvajal voldoende voor mij. Mendy matig ondanks de assist. En Kroos en Militao flop van de wedstrijd.

Ze zeggen altijd, Real Madrid moet je begraven wanneer je de kans krijgt. En Pep weet dit dondersgoed. Die gemiste kansen gaan m nog lang achtervolgen.

27 april 2022 om 00:25

Dit is wel de zin die van toepassing is. De club ademt succes en ze hebben een aantal spelers die de boel al meerdere keren hebben gewonnen. Dat zie je ook vandaag terug als het spelbeeld totaal anders is dan het uiteindelijke resultaat. Ik denk dat niemand raar zou staan te kijken als City het in de tweede wedstrijd niet kan bolwerken. Dat terwijl dit Real Madrid duidelijk nog een paar seizoenen in opbouw is.

Heerlijke pot met een terechte winaar, beste op het veld was de scheids! Wereldpartij. Dit is halve finale waardig.

Mooie wedstrijd gezien. City vergeet zichzelf te belonen met meer goals en houdt Real in leven. Zouden de zenuwen bij City spelers dan toch weer een rol gaan spelen in de return wedstrijd. City overklaste Real met een geweldige de Bruyne. Hoewel ik Jesus prima vond spelen wordt City nog beter met een echte target man in de vorm van Haaland voorin verwacht ik.

Reclame voor het voetbal dit, finale waardig. Wat een contrast met dat schijtbakken voetbal van Liverpool aantal jaar terug (tegen Tottenham).

Ook omdat niemand het benoemt: scheids heeft nagenoeg perfect gefloten. Hij heeft dit een prachtige wedstrijd laten worden en blijven. Hij verdient de finale alleen al door deze pot.

Leeds United speelt gelijk thuis tegen het moeie Manchester €ity + Real Madrid knikkert ze uit het toernooi volgende week heerlijk

Mooiste cl match dit jaar. City overduidelijk voetballend het beste, maar Real uiterst effectief! Benzema wat een weergaloze spits! Echt een fantastische pot gezien, ik kijk uit naar de return! Overigens snap ik totaal niet waarom Camavinga niet startte vandaag.

Benieuwd wat Guardiola in de return voor opstelling uit de hoge hoed tovert..

Reclame voor het voetbal!! Lange tijd dat ik zo geboeid een wedstrijd heb zitten kijken zeg

Benzema voor wie nog twijfelde, categorie v. Basten, R9 etc…..

De geschiedenis zal zich herhalen, ik roep dit al maanden tegen mijn vrienden.
2012: Chelsea—2013:Bayern—2014:Real—-2020:Bayern—2021:Chelsea—2022….REAL! Grtz Bayern fan

Prachtige wedstrijd, met Benzema en de Bruyne als absolute uitblinkers. City was duidelijk de betere dus ik kan wel leven met deze uitslag.

Wat een fantastische pot voetbal dit weer. Absoluut genieten, city had veel en veel ruimer moeten winnen, dit zie ik nog wel de kant van real opvallen, in het bernabeu en gezien de manier hoe ze tot hier zijn gekomen.

City fantastisch team natuurlijk, alleen foden vind ik niet wat, heb daar een beetje een persoonlijke afkeer van. Vind het een geniepig mannetje, real madrid zakt achterin natuurlijk zwaar door de mand, al vraag ik het me af of rudiger hier wat gaat toevoegen. Kroos moeten we na dit seizoen ook langzaam afscheid van nemen, de kleine potjes kan hij nog wel een seizoen mee, maar voor dit niveau is het tijd om door te selecteren.

Mooiste wedstrijd van het seizoen, een prachtig gevecht. City aanvallend weergaloos, alleen totaal niet efficiënt en Real schoot wel bijna alles raak. Dit verdient eigenlijk penalties volgende week. En er komen bij beide teams weer van basisspelers terug, dat wordt nog wat. Benzema is een absolute koning.

Hopelijk houdt city dit vol. Real heeft me iets te veel discutabele CLs gewonnen deze eeuw, zelfs een "olieclub" gun in de cl meer, al hoop ik dat liverpool hem wint. En wraak tegen real zou dan wel mooi zijn, vooral nu niemand bewust salah een blessure kan geven.

27 april 2022 om 00:15

😂😂😂😂😂😂 ben jij toevallig voor barca?

27 april 2022 om 00:38

Nee hij is primair een Real hater. Daar kan je idd het beste op reageren met die reeks emojis die je hebt geplaatst Hicham As 😉

27 april 2022 om 08:43

In Spanje is er maar een echt mooie club, en dat is bilbao. Maar wat heeft dat met de discutabele beslissingen te maken?

27 april 2022 om 08:45

Ik haat geen enkele club. Ik vind alleen dat zo een grote troffee eerlijk moet zijn, dus ben blij dat er een var is. Jammer dat deze er niet 10 jaar geleden al was.

Benzema is de beste voetballer van deze planeet. Wat een legende.

Ik krijg flashbacks momenten van Zidane en R9 als ik Benzema in actie zie. Wat een legendarische voetballer is het. Als neutrale kijker genoten van beide teams!

Het geluk voor real zou een x op moeten zijn maar ze flikken het gewoon elke x weer het is een super gevaarlijke elftal met voorop Benzema en die snelheidsduivel vinicius ongelofelijk wat zij toch hebben betekent dit jaar voor real , dit word geen makkelijke klus voor city in het bernabeu sterker nog dit word een hels karwei … come on city



Nummer 1 en 2 voor de Gouden Bal zijn nu al bekent. De Bruyne en Benzema. Ongeacht hun verdere verloop van 2022. Zij hebben nu al te grote voorsprong op de rest. Hoe zij hun team leiding geven, op een hoger niveau brengen. Dit zijn de 2 beste spelers van deze jaargang. Daar gaat geen maffia PSG nog wat aan kunnen doen zoals afgelopen haar met Messi ten op zichte van Lewandowski. Nee, nummer 1 en 2 van de Ballon D’or zijn gekent.

27 april 2022 om 01:23

Salah haalt na de afrika cup niet meer het niveau van voor de afrika cup dus dat valt wel mee... Mane vind ik juist opgebloeid na de afrika cup en Diaz heeft Liverpool alleen maar sterker gemaakt.

27 april 2022 om 01:23

Is toch terecht? Je hebt geluk dat City dit niet met 7 goals won. Het enige positieve is dat je met 1 goal verschil naar Bernabeu gaat. Dat mogen fans toch gewoon vinden. Het negatieve was 100% terecht als je de wedstrijd zag. Verdedigend was het lachwekkend slecht.

27 april 2022 om 01:31



Hij viel mij aan omdat ik zag dat het niet goed was en tegen mij dat ik mij negatief uitlaat, is toch wereld op zijn kop. Was ook niet veel om positief over te zijn. Voor iemand die predikt dat hij nooit negatief is hij wel wat negatief omtrent de Real fans.

27 april 2022 om 01:33

Wedstrijd was gewoon slecht. Dat zag iedere Real fan wel. En dan is het logisch dat het enige positieve is dat je maar 1 doelpunt achter staat. En dan gaat die kerel zeiken dat we te negatief zijn. Ja met deze verdedigende blamage mag je gewoon kritiek op leveren.

27 april 2022 om 01:37

Deze kerel valt mij overal aan dat ik zogenaamd negatief ben, begin ik wel beu te worden, de andere nemen dat dan over want dan een eigen leven gaat leiden. Want eenmaal een roze olifant ga je overal roze olifanten zien.

27 april 2022 om 02:58

Karin, moeder van Ben.

Kusjes

Voetbal met een hoofdletter V. Heerlijke dynamische wedstrijd. Hopen dat die van vanavond ook zo wordt.

Dit was de beste en allermooiste reclamespot die ik tot nu toe voor het voetbal heb gezien.
Niet alleen van beide teams,maar ook van de scheidsrechter,als ik denk aan die voordeelregel waaruit werd gescoord,fantastisch.
En ook de 22 acteurs die geen moment tijdrekten of aan matennaaierij deden.
Amusements waarde , 9!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren