Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luka Modric heeft zijn keuze gemaakt en weet waar hij volgend jaar wil spelen

Laatste update:

Luka Modric wil nog een jaar bij Real Madrid blijven, zo verzekert Diario AS maandagmiddag. De Kroatische middenvelder wil niet dat dit zijn laatste jaar wordt bij de club.

Modric mocht zondagavond in de basis starten tegen FC Barcelona (3-2 winst). De inmiddels 38-jarige oude spelverdeler mocht de volle negentig minuten volmaken van Carlo Ancelotti.

Modric speelde een puike wedstrijd tegen rivaal Barcelona en viel woensdag tevens prima in tegen Manchester City (1-1). De voormalig Ballon d’Or-winnaar heeft daarmee zijn contractverlenging bij elkaar gespeeld volgens het medium.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Real Madrid-manager Ancelotti gaf eerder in een interview aan Diario AS dat Modric het nooit zal accepteren om op de bank te zitten. Nu Modric nog een jaar wil blijven, kan het zijn dat hem enkele beloftes zijn gedaan.

De Kroaat beschikt over een contract tot medio 2024, maar gaat deze wellicht dus nog wel verlengen voor de zomer. Ook Toni Kroos beschikt over een aflopend contract, maar volgens Fabrizio Romano gaat de Duitser zeker bijtekenen.

Modric kwam in de zomer van 2012 voor 23 miljoen euro over van Tottenham Hotspur. De spelverdeler had wat aanpassingstijd nodig, maar groeide uiteindelijk uit tot clubicoon.

De middenvelder, die in 2018 de Gouden Bal veroverde, won met Real Madrid vijf keer de Champions League. Hij kroonde zich drie keer tot kampioen van Spanje en mocht tweemaal de Spaanse beker omhoog houden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zou fantastisch nieuws zijn. Al denk ik niet zoals in het artikel staat, men Modric iets heeft belooft. Hij is al langzaam aan het afbouwen met minder wedstrijden en minder minuten en dat accepteert hij zonder morren zo lijkt het. Volgend seizoen zal dat niet anders zijn. Zou geweldig zijn als hij blijft en we zo op het middenveld niets hoeven te veranderen, daar ik er vanuitga dat de andere ook gewoon blijven.

Als Barca fan hou ik echt veel van Modric. als speler maar zijn tijd zit er echt op helaas hij kan het niveau gewoon simpelweg niet meer aan en speelt zelden dit seizoen ik twijfel of Real hem nog 1 jaar wilt behouden.

Maar het zal wel prachtig zijn als Modric nog 1 jaar bij Real blijft dan gaat ie daar weg op zijn 40ste ongeveer, ook is hij een van de beste middenvelders die er ooit is geweest een speler die je simpelweg niet kan haten.

22 april 2024 om 15:15

Hij kan het niveau niet aan? Heb je gekeken hoe de beste man al die jonkies van Barca domineerde?

22 april 2024 om 15:20

@zizellingham

Ik vond het nog echt meevallen hoor hoe goed Modric gisteren speelde.

En ja Modric kan het niveau niet aan om elke wedstrijd te starten voor Real. je begrijpt vast wel wat ik bedoel.

22 april 2024 om 15:53

Hij kan het fysiek inderdaad niet aan om elke wedstrijd te starten. Maar je geeft aan dat hij niveau niet meer aan kan, en dat is niet waar.

22 april 2024 om 16:46

Begint wel iets te overdreven aan het worden, vind je niet? Elke bal die Modric aanraakt wordt geprezen. Chill man

23 april 2024 om 00:07

Die bal die hij met zijn hoofd klaarlegde voor Vini Jr was groots

22 april 2024 om 15:16

Volgens mij kan hij het niveau prima aan maar de hoeveelheid wedstrijden eisen hun tol. Prima om hem dus wat vaker op de bank te zetten en de echt belangrijke wedstrijden te laten spelen.

22 april 2024 om 15:28

@geitje_7

Ja dat dus precies.

Absolute grootheid van het voetbal, bizar mooie techniek, inzicht en lichtvoetigheid.


Nog steeds vol met kwaliteit, heel goed om hem te behouden al kan hij vanzelfsprekend dit niet om de drie dagen opbrengen. Dit is ook helemaal niet nodig maar kan de jonge garde waanzinnig veel bijleren. Zou echt fantastisch zijn als hij toch nog een jaartje erbij plakt!

Nog altijd een geweldige speler, de laatste wedstrijden echt weer in vorm. Prima om erbij te houden.

Tussen loopwonders als Valverde en Camavinga heb je toch een type Kroos of Modric nodig.

Modric is wat mij betreft toch wel de beste middenvelder die ik ooit heb zien spelen. Geweldig inzicht, techniek, pass en werklust. Was bij Spurs al fenomenaal en in Madrid alleen maar beter geworden. Zelfs op deze leeftijd behoort hij nog toch de beste middenvelders ter wereld. Wat mij betreft gaat hij nog 5 jaar zo door.

Dit is pas een mooi bericht. Modric betekent veel voor de jonge jongens, vooral zijn ervaring is belangrijk. Zou mooi zijn als hij nog een jaartje blijft en daarna misschien een andere functie binnen Real Madrid krijgt aangeboden.

Geweldenaar. Een jaartje blijven en daar je prachtige carrière mogen beëindigen. Niet nog een jaartje zandbak en cashen of een jaartje afbouwen in de VS. Gewoon nog bij Real.

Een van de beste 5 middenvelders die we de afgelopen 25 jaar hebben gezien.

22 april 2024 om 17:45

Nou nou, jouw mening hierboven lijkt me wel héél erg enthousiast hoor. Beckham, Zidane, Makelele, Ronaldinho, Viera, Gerard, Iniesta, prime Busquets, Lampard, KDB, Xavi, Kroos, Kaka doen volgens velen niks onder voor Modric, sommige staan er zelfs boven. Geweldige speler hoor, maar zoals iemand hierboven terecht aangeeft wordt haast elke bal/pass overdreven geprezen.

23 april 2024 om 08:06

Beckham, Lampard, Gerrard en Makelele op basis van wat? Ronaldinho is geen middenvelder maar een buitenspeler.

Iniesta, Xavi, Xidane en Busquets ben ik het mee eens. Kaka en KdB valt over te twijfelen en Kroos vind ik persoonlijk niet op het niveau van Modric.

Maar goed, dat is mijn mening he.

23 april 2024 om 10:22

Ronaldinho heeft 225 wedstrijden als linksbuiten gespeeld en 155 als aanvallende middenvelder/valse 9. Kan imo prima in het rijtje middenvelders. Beckham heeft een vrije trap waar Modric alleen maar van kan dromen, heeft bij United, Madrid en Engeland echt fenomenaal gepresteerd. Makelele staat te boek als 1 van de beste CDM's aller tijden, was volgens velen samen met Zidane de belangrijkste speler van de Galacticos. Dusdanig goed dat er in Engeland zelfs werd en wordt gesproken over de 'Makeleld role'. Lampard staat qua g/a kilometers boven Modric, ja andere rol, maar toch wel een teken van zijn zeldzame kwaliteit. Gerrard heeft absurd veel wereldklasse goals van buiten de 16, voetballend Modric mischien beter, maar qua afstandsschot zeer zeker Gerrard. Kaka was imo gelijkwaardig alleen niet alles uit z'n carrière gehaald. Voetballend is Modric beter dan KDB, maar qua playmaking, assists gecreëerde kansen dus staat Kevin op eenzame hoogte en kilometers boven Modric. Kroos vind ik persoonlijk iets boven het niveau van Modric, gaat de boeken in als arguably de meest zuivere lange afstand passende middenvelder aller tijden. Modric werd massaal gehypt vanwege dat geweldige buitenkantje op Rodrygo tegen City in de CL.... terwijl Kroos dit soort lange afstand passes vrij letterlijk meerdere malen per wedstrijd doet. En dat al meer dan 10 jaar. Kijk maar hoe Kroos dit seizoen volgens velen top 3 belangrijkste spelers is van Madrid. Maar goed, ieder z'n mening idd. Oprechte vraag: heb je Beckham of Makelele überhaupt wel eens zien spelen? Want ik vermoed van niet als ik zo eerlijk mag zijn

Heel goed nieuws. Hopen dat hij eruit komt met de club. Middenveld is goed bezet dus kan genoeg rouleren. Speelt nog steeds fantastisch en nog steeds heel belangrijk. Voor mij na Zidane want dat was de allerbeste middenvelder komt modric op 2. Hoe hij de ballen geeft is bijzonder. Gisteren ook die buitenkantje op Vini. Geweldenaar

Geweldig nieuws! Zit niet te mopperen in zijn huidige rol. En is nog altijd van cruciale waarde als we hem nodig hebben zoals tegen City en gisteren tegen Barcelona. Zou heel mooi zijn als die dit jaar zijn 6e Champions League met de club kan winnen en zich kan scharen bij Gento, de enige speler met 6 Cl/ec1 op zijn naam.

22 april 2024 om 19:33

Samen met Kroos dan hè 😉

22 april 2024 om 19:39

Oh er zijn ook andere hoor zoals Nacho en Carvajal. Maar goed de post ging over Modric dus daarom. Maar is gewoon fantastisch inderdaad als zowel Kroos als Modric straks dat kunnen zeggen.

22 april 2024 om 20:46

Klopt, die twee was ik zelfs vergeten. Alhoewel veel mensen Kroos en Modric natuurlijk als absolute legendes op hun positie zullen herinneren, terwijl Carvahal en met name Nacho ehhmm....

22 april 2024 om 22:09

Edit: wil Nacho overigens niet wegzetten als middelmatig, namelijk zelden een wisselspeler gezien die tig jaar bij de absolute wereldtop wist te spelen en soms zelfs buitengewoon belangrijk was. Nét niet goed genoeg voor de basis, maar stiekem ook te goed voor de bank. Bij een Inter, Atletico, Tottenham etc zou hij waarschijnlijk jarenlang een uitblinker zijn geweest

Mo moet gewoon bijtekenen. Onderschat niet hoeveel onze jonge spelers van hem hebben geleerd, nog steeds leren en zullen leren in de toekomst. Een betere instructeur kun je je niet wensen. De buitenkantje-rechts voorzetten van Vini en de looplijnen van Rodrygo zijn daar goeie voorbeelden van.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren