Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer haalt Kishna bij wedstrijdselectie; Boilesen en Serero ontbreken

Laatste update:

Ricardo Kishna hoopt donderdag zijn officiële debuut in het eerste elftal van Ajax te kunnen maken. De aanvaller deed het goed in de laatste twee competitiewedstrijden van de beloften en is door Frank de Boer bij de selectie gehaald voor het Europa League-duel met Red Bull Salzburg.

/

Nicolai Boilesen en Thulani Serero gaan het duel van donderdag niet halen. De twee begonnen zondag in de basis tegen sc Heerenveen, maar Boilesen kreeg weer last van zijn hamstring, terwijl Serero een liesblessure opliep. Ajax maakt op de website van de club bekend dat het duo ontbreekt in de wedstrijdselectie. Naast Boilesen en Serero ontbreken ook Mike van der Hoorn en Lesly de Sa.

Stefano Denswil, Lucas Andersen, Jairo Riedewald en debutant Kishna zijn de nieuwe namen ten opzichte van het duel van afgelopen zondag. De negentienjarige Kishna zette onlangs zijn handtekening onder een nieuw contract bij Ajax en speelt sinds de winterstop bij Jong Ajax, in de Jupiler League. In zijn eerste twee wedstrijden liet hij weinig zien, maar Kishna scoorde vervolgens tegen VVV-Venlo en FC Dordrecht.

Ricardo Kishna is klaar voor zijn debuut in Ajax 1

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

omg maar een paar wedstrijden goed gespeeld bij Jong Ajax en nu al opgeroepen voor een internationale wedstrijd!!!!!!!!!!! onterecht !!!!!!

19 februari 2014 om 12:57

hij is 19....als het een echt toptalent is moet hij het dit seizoen/jaar al laten zien in ajax 1

19 februari 2014 om 12:58

Eigenlijk moet ik niet reageren op je omdat je dat graag wilt. Maar bij dezen wil ik je mededelen dat dit toptalent zo snel mogelijk zijn minuten moet maken in het eerste en dat dit een uitgelezen kans is daarvoor! Terecht!!!!!

19 februari 2014 om 14:59

Dit doet de Boer ook al sinds hij is aangesteld bij Ajax. Hij geeft juist jonge spelers de kans tijdens europese wedstrijden, omdat je daar gewoon meer van opsteekt als jonge vlegel.

19 februari 2014 om 13:16

Belachelijk selectiebeleid. Frank de Boer is duidelijk een Ajacied!

Kijken of hij traditiegetrouw kan scoren bij zijn debuut.

19 februari 2014 om 13:24

Echt een reactie van een buitenstaander. Hij word beschoud als 1 van de grootste talenten binnen de jeugdopleidingen van Ajax en krijgt van de technische staf nu de kans om zich te bewijzen op een hoger niveau. Met dit beleid is de Ajax jeugdopleidingen wereldberoemd mee geworden en heeft vele grote spelers voortgebracht.

19 februari 2014 om 13:34

Oh maar ik ben Ajacied, dat hoef je mij niet te vertellen hoor

20 februari 2014 om 10:30

Nep ajacied zlatan met je onterecht ga spele

19 februari 2014 om 13:29

Ehhh dit gaat om Ajax he. Niet het Nederlandse elftal.

19 februari 2014 om 13:33

oh toch wel?. Jeez, expres 6 miljoen uitroeptekens doen zodat het sarcasme er vanaf druipt en vervolgens alsnog een horde mensen die mijn post serieus opvatten

19 februari 2014 om 13:38

Wellicht ben jij er dan niet zo goed in geslaagd om het sarcasme in jouw post duidelijk naar voren te brengen.

Dat er direct al enkelen reageren is dan een teken aan de wand

19 februari 2014 om 14:15

sorry hoor maar je zei zelf dit "wilde alleen maar even de ajax-haters nadoen die roepen dat klaassen onterecht geselecteerd is, en daarna roepen dat promes het verdiend heeft"

19 februari 2014 om 14:16

Ten eerste zijn het twaalf uitroeptekens. Zes miljoen is wat overdreven en zou bovendien waarschijnlijk niet eens op deze pagina passen.
Ten tweede wist ik niet dat een groot aantal uitroeptekens er voor zorgt dat de zin sarcastisch bedoeld wordt.

OT, in tegenstelling tot Onlyonezlatan vind ik het een goeie zaak dat deze jongen erbij gehaald wordt. Een jongen met veel potentie.

19 februari 2014 om 13:36

Ik denk dat de boer heus wel weet wat hij doet.

19 februari 2014 om 14:42

Omdat hij opgeroepen word bedoeld het nog niet dat die meteen gaat spelen.

19 februari 2014 om 16:42

Is gewoon heel logisch. Hij vervangt De Sa omdat hij de laatste tijd beter speelt als De Sa.

19 februari 2014 om 19:06

Kishna 19
Wat waren de leeftijden van vele andere grootheden uit het Ajax verleden? vaak veel jonger zelfs.
En alhoewel het hier om een EL wedstrijd gaat, hoeft dat op zich niets uit te maken. Als Frank het idee heeft dat Kishna het type speler is die op dat moment het beste zou zijn om in te vallen, dan doet hij dat gewoon. Kijk nu naar Riedewald. Die valt zonder ooit in het eerste gespeeld te hebben een paar minuten voor tijd bij een achterstand in als verdediger en scoort prompt 2x.
Dit is toch extra motiverend voor zo'n jongen. Zelfs al speelt hij geen minuten. Alleen al om op de bank te mogen zitten in een stadion met 50k man.
Ricardo: success met het begin van hopelijk een hele mooie carriere die ooit bij Ajax is begonnen. (op betaalt voetbal niveau dan).

Kishna is een prima talent, ik hoop dat hij de voorhoede kan versterken omdat spelers als Sana en Andersen en De Sa veel te weinig toevoegen bij Ajax. Daarnaast spelen Bojan en Fischer als twee natte sponsen. Zij kunnen het niveau wel aan maar zijn behoorlijk uit vorm. Alhoewel Fischer toch op de weg terug lijkt.

Kishna zou misschien een goede versterking voor de voorhoede zijn, maar om in een Europees duel tegen Salzburg gelijk te laten spelen lijkt me wat overdreven...

19 februari 2014 om 13:08

@ Vsd5,

Ik hoop ook dat Ricardo Kishna door weet te breken bij Ajax en gewoon een uitstekende flankspeler wordt bij en voor Ajax.

Tobias Sana en Lesley de Sa voegen inderdaad weinig toe aan Ajax, want tot nu toe hebben zowel Sana als de Sa mij niet echt kunnen overtuigen dat zij de juiste flankspelers voor Ajax zijn.

Bojan Krkić is geen echte flankspeler, maar desondanks, vind ik, het hem toch wel redelijk doen. Het enigste probleem is dat hij vrijwel nooit scoort bij Ajax, maar ik zie Bojan ook veel liever als diepe spits bij Ajax, want daar komt hij in mijn ogen veel beter tot zijn recht en dan zal hij waarschijnlijk ook meer scoren.

Viktor Fischer die speelt wel goed, alleen hij wilt teveel van zichzelf. Soms zie je in wedstrijden ook dat Fischer zijn acties veel te ver doorvoert, dan denk je van 'oh, nu moet hij de bal over tikken' of 'nu moet Fischer schieten', maar dan voert hij zijn actie te ver door en dan is heel de kans weg.

Hij wilt zich zo graag laten zien en zo graag scoren, waardoor hij eigenlijk gewoon tegen zichzelf voetbalt. Ik hoop en denk dat hij zijn oude vorm wel weer terug zal vinden en zodra hij zijn oude vorm heeft, dan weet ik zeker dat hij weer de oude Fischer wordt van vorig seizoen.

Ik hoop dat Ajax in deze opstelling zal spelen tegen Red Bull Salzburg (zie opstelling).

Cillessen
v.Rhijn
Veltman
Moisander
Riedewald
Klaassen
Blind
de Jong
Schöne
Bojan
Fischer
19 februari 2014 om 13:27

Kishna zal alleen wel de spitspositie gaan bespelen. Geen flanken verwacht ik. Hij kan er uit de voeten, maar is naar mijn mening iig veel beter en gevaarlijker in de spits. Gelukkig speelt hij daar in jong ajax nu ook.

19 februari 2014 om 14:06

Ik zou het liefste niet zowel Klaassen als De Jong op het middenveld zien. Die gaan of elkaar in de weg lopen of beperken elkaar. Ze willen allebei de diepte in, maar missen de steekbal. Blind gaat die ballen ook niet geven. Ik verwacht dat De Boer zo gaat spelen:

Ik zelf zou het anders doen:
Cilessen
Van Rhijn - Veltman - Moisander - Duarte
Klaassen - Blind - Schone
Bojan - De Jong - Fischer

Cilessen
Van Rhijn
Veltman
Moisander
Blind
Klaassen
Poulsen
Schone
Bojan
De Jong
Fischer
19 februari 2014 om 14:19

De jong en klaassen samen op het middenveld zou ik niet doen

19 februari 2014 om 16:32

Inderdaad, veel te statisch.

20 februari 2014 om 16:49

@ Rochester:

Ik deel jouw mening in bijna alles wat je daar hebt neergezet. Des al niet te min zie ik toch liever Bojan niet in de spits, dan liever De Jong, met Schöne en Bojan/fischer naast hem.

Een middenveld met Klaassen, Blind en Serero is nou eenmaal de beste optie. Aangezien Serero er niet bij is is het inderdaad mogelijk om De Jong een linie terug te laten zakken, maar dit wordt, zoals al beschreven is door anderen, veel te statisch. Die twee lopen elkaar meer in de weg dan dat ze samen goed spelen. Ik een middenveld met Poulsen en Blind is ook niet echt een optie.

Als ik Frank de Boer was zou ik Schöne een linie terug laten zakken en De Jong in de spits zetten. Blind eveneens ook een linie terug, ik vond Riedewald niet overtuigen (behalve zijn superdebuut dan) in de wedstrijden waar ik hem heb zien spelen. Tegen Salzburg moet daar een goede linksback staan met ervaring.

Cillessen
Van Rhijn
Veltman
Moisander
Blind
Schöne
Poulsen
Klaassen
Bojan
De Jong
Fischer
19 februari 2014 om 13:11

Waar komt dat toch vandaan.. men verwacht van Fischer en van Bojan blijkbaar een Messi op rechts en een Ronaldo op links, maar waar is dat op gebaseerd? Het zijn gewoon de twee meest gevaarlijke spelers van de koploper. Ja het rendement mag wat hoger maar waar hebben we het over zeg..

'twee natte sponsen'..?

19 februari 2014 om 13:22

Twee natte sponsen en Ajax.. en nog twijfelen sommigen eraan of we in staat zijn om de Oostenrijkse oortjes te 'wassen'.

20 februari 2014 om 16:53

Fischer is niets vergeleken met 'de Fischer van vorige seizoen'. De laatste paar wedstrijden zijn wel beter, maar hij heeft niet zijn beste vorm.

Bojan vind ik vrij weinig toevoegen. Een speler met een dergelijke loopbaan en jeugdopleiding zou toch meer bepalend voor Ajax moeten kunnen zijn dan hij tot nu toe is geweest. Hij speelt over het algemeen wel goed, maar hij is geen vooruitstrevende kracht.

Daarnaast was de bewoording "twee natte sponsen" vooral bedoeld om mijn uitspraak meer kracht bij te zetten. Want ze passen allebei prima in het eerste van Ajax.

19 februari 2014 om 13:51

Sana komt niet meer in het 1e inderdaad, maar Andersen maakt wel degelijk samen met Kishna de sprong naar het 1e volgend seizoen. Saillant detail is dat Andersen een stuk beter oogt sinds Kishna weer terug is, ook hij scoorde namelijk in de laatste thuiswedstrijd.

Kishna, Zivkovic, Andersen zou een mooie sierlijke aanval zijn voor Ajax in de toekomst met daarachter de opkomende Walian, Nouri, Meleg etc.

19 februari 2014 om 13:57

Toch heb ik bij Andersen nog steeds het idee dat hij niet altijd het overzicht heeft om zijn fabelachtige techniek effectief te gebruiken. Ook die goal was een mooie actie, maar puur op techniek.

19 februari 2014 om 16:36

Walian is geen middenvelder, maar een spits.

Ik kan echt niet wachten totdat talenten als Nouri, Cerny, Walian en van de Beek gaan doorbreken.

19 februari 2014 om 17:36

Natuurlijk is Walian een spits. Dacht je dat ik met een middenveld wou spelen metlouter aanvallend ingestelde spelers? Ik bedoelde dus dat ze dan back-up zijn lol.

19 februari 2014 om 13:58

Andersen voegt in de aanval weinig toe inderdaad, maar dat is zijn positie ook niet, in jong ajax laat hij zien dat hij heel veel potentie heeft als middenvelder en ik durf mijn hand ervoor in het vuur te steken dat hij het gaat maken.

Ik geef je wel gelijk dat de aanvallers het laten afweten de afgelopen jaren, geen echte toppers. Hopen dat Kishna deze trend doorbreekt.

20 februari 2014 om 16:57

Dat klopt, maar op het middenveld heeft Ajax al Serero, Blind, Poulsen, Klaassen, De Jong, Duarte en Schöne rondlopen. Een extra middenvelder is niet nodig. Ik weet dat zij niet allemaal op Andersen's positie spelen, maar het gaat om het idee.

Daarnaast vind ik dat Andersen te weinig 'durft', hij speelde in de wedstrijden vaak op safe, de hele tijd een balletje terug maar geen snelle, technische actie of een goede voorzet. Want hij werd volgens mij juist om zijn techniek geloofd. Daar heb ik vrij weinig van gezien tot nog toe.

Maar inderdaad: Hopen dat Kishna eindelijk wél echt potten kan breken, want een echt goede aanvaller uit eigen jeugd is al weer een tijdje geleden...

19 februari 2014 om 16:44

Bojan uit vorm??

Heel veel potentie zit er in die speler.
Ben benieuwd hoe hij het zou doen bij zijn debuut.
Ideale situatie voor hem om te laten zien dat hij verder is dan de huidige ajax voorhoede, die middelmaat is naar mijn mening.

Vind hem een van de betere talenten uit de Ajax jeugd dus terecht dat hij er bij is.

wat goed is, komt snel

Eindelijk! Een speler met heel veel potentie.. en en hij valt op bij jong Ajax... Klaassen is dat niet gelukt, en kijk hoe hij het nu doet

19 februari 2014 om 15:04

Klaassen is lang geblesseerd geweest en heeft eerst een tijd wedstrijdritme op moeten doen. Na zo'n lange tijd eruit gelegen te hebben, is het logisch dat hij nog niet gelijk opvalt bij jong Ajax. In de periode bij jong Ajax zag je wel dat hij veel spelinzicht heeft met goede loopacties etc en hij was bovendien het grootste talent in zijn tijd in de junioren. Vandaar dat Frank de Boer hem de kans heeft gegeven in het eerste en we weten allemaal hoe dat uitgepakt heeft. Wellicht dat zo'n zelfde scenario voor Kishna gaat gebeuren.

wat goed is is oud genoeg, zeggen ze toch altijd.
verwacht overigens nog geen speelminuten maar de ervaring opzich is ook wat waard voor zo'n jonge jongen

19 februari 2014 om 13:14

Afhankelijk van het scoreverloop ga ik ervan uit dat hij rond de 70ste minuut erin zal komen. De Boer wil wel eens jongens laten debuteren in Europese wedstrijden.

zou deze speler vaker de kans geven! mag hopen voor ajax dat bojan niet 2 jaar gehuurd is en weg gaat. zie hem zijn plek wel overnemen

Heerlijk ras voetballertje. Maakte ook een schitterde goal tegen Dordrecht die ik bijvoorbeeld Bojan niet snel zie maken.
Mooi dat hij zijn kans krijgt en zijn debuut maakt in een belangrijke Europa Cup wedstrijd.

19 februari 2014 om 13:30

Bij de wedstrijdselectie zitten betekent nog niet debuteren he?
Maar wel goed dat Frank hem laat zien dat hij er tegenaan komt te zitten.

19 februari 2014 om 19:15

Klopt, maar dat ze hem dinsdag niet mee lieten doen met de oefenwedstrijd van Jong Ajax zegt ook wel wat. Andersen, die ook bij de selectie zit, speelde wel, dus zou zomaar kunnen dat Kishna het konijn uit de hoge hoed is en zo maar in de basis zou kunnen staan. Andersen verwacht ik slechts invallen op z'n hoogst..

19 februari 2014 om 13:37

Stel dat De Jong op het middenveld komt, Bojan in de spits en Schone rechtsbuiten of De Jong spits, Schone middenveld en Bojan rechtsbuiten, wie moet er op de bank zitten qua flankspeler? Sana, De Sa, daar schiet je ook niets mee op. Dan liever een talent die door zijn onvoorspelbaarheid wat kan creëren dan wel forceren en zelfs een wedstrijd open breken.

Kishna is echt overschat. Iedereen roept altijd dat hij zo'n toptalent is maar ik vind het niks. Ik heb een paar wedstrijden van hem gezien bij Jong Ajax en ik was 'not amused'.

19 februari 2014 om 13:24

We zullen zien, heb hem nooit zien spelen

19 februari 2014 om 13:29

Gek, ik heb 4 wedstrijden van hem gezien waarvan 2 in de spits en van die 2 wedstrijden was absoluut amused.
Dus wij zullen wel een totaal andere kijk op voetbal hebben.

19 februari 2014 om 13:34

Lastig te beoordelen, maar een volledig groen balkje of nog 28 domme opmerkingen te gaan? Wie zouden we nu het meest serieus moeten nemen?

Hij had de eerste 2 wedstrijden idd wat aanpassingsproblemen bij jong Ajax, maar laat het wel degelijk zien in de laatste wedstrijden, mooie beloning om bij de selectie gehaald te worden.

20 februari 2014 om 07:29

? begrijp je eerste stuk niet ?
dat van het groene balkje en domme opmerkingen..?

19 februari 2014 om 14:07

Joelar,

Ik vraag mij af of jij hier wel de waarheid spreekt en of jij de tekst wel hebt gelezen, want anders had je n.l. kunnen weten dat Kishna maar vier wedstrijden voor Jong Ajax heeft gespeeld waar hij in de laatste twee wedstrijden scoorde.

Maar ach, mocht jij wel een trouwe volger zijn van Jong Ajax dan mag ik aannemen dat men jou niet serieus kan nemen aangezien jij al iemand beoordeeld als "overschat" na het zien van maar liefst vier wedstrijden.

19 februari 2014 om 14:17

Joelar,

Ik weet alweer wie je bent.

Gisteren had jij nog een opmerking over de "nieuwe" Jaap Stam, terwijl jij met je 17 jaar Jaap Stam in zijn jongere jaren nooit had meegemaakt. En nu beoordeel jij Kishna na het vermoedelijk zien van maar liefst vier wedstrijden.

Leuk dat je één van de jongste leden bent, maar je moet nog wel veel leren.

Ben benieuwd of hij ook ingezet wordt, wel fijn voor hem om daar al bij te zijn.

Van Boilesen wist ik al dat hij er niet bij zou zijn, maar Sererp trainde mee. Doodziek dat Serero er niet bij is, dat scheelt een slok op een borrel. Zonder hem marcheert het een stuk minder op het middenveld. Duarte zal zijn positie vast innemen, maar die is toch minder in het snelle positiespel.

19 februari 2014 om 13:34

Salzburg schijnt aanvallend en vooral in de counter heel sterk te zijn, misschien dat Blind wel gewoon de plek van Serero inneemt en Poulsen de cvm plek. Zo ga je wel iets defensiever spelen, maar krijg je ook maar een echte 10 met klaassen.

Maar begreep dat Andersen ook mee is, die speelt bij Jong Ajax ook zeker niet onverdienstelijk op de plek van Serero. Ben benieuwd wat er uit de hoge hoed komt.

19 februari 2014 om 13:42

Andersen heeft bij Ajax 1 de nodige minuten gekregen en geen seconde kunnen imponeren. Andersen heeft ook nauwelijks verdedigende kwaliteiten, dus ik denk niet dat Frank het met hem aandurft op het middenveld. Daarnaast denk ik niet dat het niet veel uitmaakt qua positiespel of je Poulsen of Duarte opstelt. Dan vind ik jouw oplossing nog minder ideaal eigenlijk.

Kisha, Bojan of Sigthorsson in de spits en De Jong terug naar het middenveld en Klaassen op de plek van Serero is ook nog een optie. Misschien gaat hij daar wel voor. Ik denk Duarte of de Jong en dat Duarte Franks voorkeur geniet.

19 februari 2014 om 18:17

blind speelt erg veel naar voren dus denk niet eens dat een poulsen/ blind combinatie zo verdedigend is, het gaat niet gebeuren maar dat is een ander verhaal

20 februari 2014 om 07:33

Ik had in mijn hoofd zitten dat ajax eerst uit moest spelen. Maar dat is niet zo. Vandaar dat mijn verdedigende idee wat speelde.

Andersen heeft bij Ajax 1 de nodige minuten gekregen en geen seconde kunnen imponeren op links of rechtsbuiten... Maar daar heb ik het ook niet over. Ik schrijf dat hij bij Jong Ajax weer op zijn eigen plek staat. Die van Serero. En dat doet hij de laatste wedstrijden gewoon goed.

Verwacht in de thuiswedstrijd eigenlijk weinig veranderingen, dus zal Duarte gewoon op linkshalf staan en Riedewald linksback. Als Frank dat teveel verschuivingen vind, dan kan Blind nog linksback en Poulsen verdedigend middenveld.

Vind dit echt een heel erg goed talent!

Echt heel bijzonder, deze jongen is evenals véle toptalenten in het jaar 1994 geboren, kijk maar na wat een jaar is dat! qua getalenteerde voetballers! alleen de linkerflank spelers al zeg... Depay, Boëtius, Kishna stuk voor stuk prachtige voetballers op de linkerflank.

Ontzettend knap gedaan van Kishna, zo een zware blessures en toch nog in ajax 1 komen en ik zie hem nu ook gewoon de komende jaren top presteren in ajax 1, word een belangrijke schakel dit! Prachtige speler, één van de vele toppers in de ajax jeugd, chapeau!

'kishna is echt een toptalent!!! De nieuwe Kluivert'. Hoeveel wedstrijden heb je van hem gezien? Ja 0, maar de media schrijft 't en iedereen zegt t.

Ben benieuwd, nog nooit zien spelen deze jongen maar veel minder dan Fischer en Sigtorsson in deze vorm kan het ook niet zijn. Maar dat Sana er niet bij zit ipv deze Kishna... wat is er gebeurd met die jongen?

19 februari 2014 om 13:42

Ik vind dat Sana te weinig vertrouwen krijgt.. hij laat te weinig zien bij jong Ajax ga ik maar vanuit..

19 februari 2014 om 14:24

Daar kun je inderdaad van uit gaan, hij speelt daar echt niet goed.
Als je daar niet uitblinkt heb je weinig te zoeken bij Ajax1, blijf het toch vreemd vinden want hij begon geweldig en liet technisch ook prima dingen zien.

19 februari 2014 om 13:43

Misschien moet je een abonnement op FOX Sports nemen, dan had je Kishna kunnen zien bij Jong Ajax

19 februari 2014 om 14:23

Alsof jong Ajax zo vaak uitgezonden wordt daar...

Ben echt blij voor hem!!! Ben benieuwd of hij in de basis zal beginnen.

Mooi dat Kishna erbij zit! Riedewald linksback, Duarte erbij op het middenveld en ze kunnen er tegenaan! Heb er zin in!

Boilesen de nwe man van glas? Jezus laten ze die jongen steeds te vroeg beginnen of zo, nu weer geblesseerd!!!! In godsnaam Blind niet naar achteren halen, laat die middenveld staan. Verder maar roeien met de riemen die je hebt hopen dat Schone weer zo een topdag heeft. Siggi maar gewoon weer spits.

19 februari 2014 om 17:00

Het zijn nieuwe blessures. Het zal dus niet zo zijn dat ze hem te vroeg laten beginnen. Wellicht laten ze hem wel al te veel spelen. Voor iemand die er zo lang uit geweest is lijkt mij een wedstrijd in de week voorlopig wel even genoeg. Wel erg jammer. Ik vind Riedewald op linksback nog niet Ajax waardig. Wellicht dat de Boer toch Duarte daar neer zet. Ik laat me verrassen.

Kishna gaat enkel mee om de sfeer op te snuiven, zo probeert De Boer hem te motiveren. Ik denk dat hij dit seizoen maar 1-2x gaat invallen en volgend seizoen gaat aansluiten. Er staat te veel op het spel in de competitie op met hem te experimenteren.

19 februari 2014 om 14:35

Als hij zo'n groot talent is als iedereen hier beweert dan zou ik het toch zeer opmerkelijk vinden als hij maar 1 a 2x in gaat vallen dit seizoen.

Het moge duidelijk zijn dat de huidige aanvallers van Ajax matig tot slecht renderen dus lijkt het me juist de uitgelezen mogelijkheid zo'n jongen gedoseerd voor de leeuwen te gooien.

Ik mag toch aannemen dat de voldoende wedstrijden komen waarin Ajax zal domineren. Zodra ze er 2 in hebben liggen kan zo'n jongen zich toch laten zien?
Als je dat niet aandurft dan is hij schijnbaar toch niet zo'n groot talent denk ik dan.

19 februari 2014 om 16:12

Sammerens,

Talent is niet het voornaamste wat men moet hebben om het ver te kunnen schoppen in de profsport. Kijk maar bijvoorbeeld naar Maher. Was ooit het grootste talent van Nederland en nu?

Veel talent hebben maakt het voor een speler alleen maar makkelijker om verder te ontwikkelen, maar meer ook niet.

Ik zeg altijd: "talent is leuk om te hebben, maar hard werken voor je kwaliteiten wordt beloond."

Bij De Herdgang staat deze spreuk: "talent wordt verslagen door hard werken als talent niet hard werkt".

Dus wat ik duidelijk wil maken is dat Kishna zeker wel talent heeft, maar hij bepaald zijn eigen toekomst en niet zijn talent.

19 februari 2014 om 16:46

Ik beweer ook nergens dat het alleen om talent gaat.

Ik neem aan dat de Boer hem niet bij de selectie haalt omdat hij een waardeloze mentaliteit heeft. Talent is over het algemeen gewoon een verzamelwoord voor diverse kwaliteit die een indicatie zijn hoe goed een speler kan worden.

Iedereen roept hier dat Kishna het ver kan schoppen en dat het talent er af druipt. Als dit daadwerkelijk zo is dan vind ik dat zo'n speler dit seizoen al de nodige kansen zal moeten krijgen aangezien zijn concurrenten het niet bepaald lekker doen.

19 februari 2014 om 18:22

@sam

De Boer zei laatst toch dat hij liever wou dat Kishna 90 minuten mee deed bij Jong Ajax dan 10 minuten bij het 1ste.

De komende paar wedstrijden zie ik hem niet aan spelen toe komen, zelfs als ze al domineren dan moet hij wel op de bank zitten dus zal het iets van max 30 minuten zijn. . Misschien als Ajax compleet los staat en sowieso kampioen gaat worden met nog 4 wedstrijden voor de boeg.

Mag hopen dat deze jongen morgen enkel binnen de lijnen komt voor de warming-up en verder niet.

Het spijt me zeer, maar iemand nu Europees laten spelen terwijl hij nog niks in Ajax 1 heeft laten zien, dan geef ik liever Sana een nieuwe kans, of als laatste optie de Sa nog.. Kishna heeft pas 2 duels goed gespeeld. De Boer kan ook overdrijven met de hoeveelheid jeugdspelers laten doorstromen, tegenwoordig hoef je alleen je veters te kunnen strikken en je krijgt een kans van Frankie.

Frank de Boer heeft zelf gezegd dat Sana op de goede weg is. Daarnaast kan Sana heus wel voetballen en verdient hij, ongeacht wat er wel of niet gaat gebeuren met Kishna en ongeacht of dit nieuwsbericht wel of niet uitgebracht zou zijn, verdient Sana gewoon weer een nieuwe kans.

Kishna heeft een handvol goede wedstrijden gespeeld bij Jong Ajax, maar het talent druipt er wel vanaf. Dit is toch nog geen reden om hem in Ajax 1 op te nemen?

19 februari 2014 om 16:16

ik denk dat kishna een echte topper word , ik kijk al uit naar ze debuut.
zoals je al zij hij heeft pas een handjevol wedstrijden goed gespeeld bij jong ajax, maar ik zie wel progressie in hem.

19 februari 2014 om 17:07

Rutgertje

Dit meen je toch echt niet? Jij geeft liever speeltijd aan jongens als Sana en de Sa? Die gasten hebben bij lange na niet de kwaliteiten of de potentie om Ajax naar een hoger niveau te tillen. Die gaan maximaal een beetje mee kunnen hobbelen. Wat hebben we daar nu aan? Gewoon doorselecteren en verder gaan met jongens als Kishna die wel over die potentie beschikken.

20 februari 2014 om 13:39

De Sa vind ik 3x niks, laat ik dat voorop stellen! Sana heeft wat mij betreft wel een nieuwe kans verdient inmiddels. Zijn voetballend vermogen was vaak prima, maar fysiek was het een mietje.

Kishna heeft potentie, maar breekt ook geen potten in Jong Ajax. Hij heeft nog geen handvol wedstrijden goed gespeeld, waarom zou hij dan wel een kans verdienen bij Ajax 1, laat staan in de Europa League?

Dat hij talent heeft is duidelijk, dat druipt er namelijk vanaf.. Maar vooralsnog komt het er bij Jong Ajax al niet uit, laat staan vanavond.

20 februari 2014 om 14:26

Sana laat zowaar nog minder zien bij Jong Ajax. Die heeft zijn kansen bovendien uitgebreid gehad in het 1e elftal, maar liet uiteindelijk toch zien daar te licht voor te zijn. Bij jong Ajax laat hij ook niet zien dat hij zich daarna stormachtig ontwikkeld heeft. Hij wordt in de zomer 25. Dat gaat nooit meer een meerwaarde worden.

Yesss laat was zien jongen!!

Mooi dat hij er bij zit want ik ben geen fan van de aanvalers van nu.
Hoop dat hij minuten gaat maken.

Hij is te lang op de bank gehouden door De Boer. Zeker na het falen van alle andere spitsen had die jongen al eerder een kans in de basis moeten krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren