Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cristiano Ronaldo komt met eerste reactie na breuk met Manchester United

Laatste update:

Cristiano Ronaldo heeft gereageerd op zijn plotselinge vertrek bij Manchester United. De Portugees liet vrijwel direct na de bekendmaking van het nieuws van de breuk met Manchester United kort van zich horen. "Ik hou van Manchester United en de fans", zo laat de Portugees weten via sociale media. Eerder op dinsdag maakte United bekend de samenwerking met Ronaldo per direct te beëindigen.

Ronaldo laat weten dat zien liefde voor de club en zijn fans nooit zal veranderen. "Het voelt als het juiste moment om een nieuwe uitdaging te zoeken. Ik wens Manchester United het allerbeste toe." De superster maakt zich met Portugal op voor de start van het WK, dat voor de Zuid-Europeanen zaterdag begint tegen Ghana. De beslissing om de samenwerking stop te zetten komt kort na het veelbesproken interview dat Ronaldo onlangs gaf aan journalist Piers Morgan van Talk TV.

In dat gesprek was de routinier zeer kritisch op onder meer manager Erik ten Hag, trainingscomplex Carrington en voormalig spelers Gary Neville en Wayne Rooney. The Guardian wist vorige week al te melden dat Ronaldo zich niet meer bij Manchester United hoefde te melden na het WK in Qatar. Verder werden er 'gepaste stappen' aangekondigd. Ronaldo had op Old Trafford nog een contract tot de zomer van 2023.

Vanuit het trainingskamp van Portugal in Qatar gaf Ronaldo maandag een korte reactie op het vernietigende interview dat hij gaf. "Ik spreek wanneer ik wil", begon de routinier. "Ik hoef niet te denken om wat andere mensen daarvan vinden. Iedereen (binnen het Portugese nationale team, red.) weet wie ik ben en waar ik voor sta." Het gerucht dat Ronaldo niet meer met Bruno Fernandes – zijn ploeggenoot bij Manchester United – door een deur zou kunnen, drukt hij dan ook de kop in. "Dat was een grap. Zijn vliegtuig kwam laat aan en ik vroeg of hij met de boot was gekomen. That's it."

Geen vergoeding
Transferexpert Fabrizio Romano weet dinsdagavond tevens te melden dat Ronaldo geen geld meekrijgt na zijn vertrek. "Geen uitbetaling voor Cristiano Ronaldo, omdat beide partijen een nette oplossing wilden gezien de historie van Ronaldo bij Man United. Er zijn geen addertjes onder het gras bij beide zijden." Romano weet tevens te melden dat Ten Hag direct akkoord ging met het voorstel van de directie om per direct uit elkaar te gaan met Ronaldo.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat Perez hem terug naar huis haalt, wij hebben een doelpuntenmaker nodig en Ronaldo mits juiste aanvoer zal hij nog steeds doelpunten maken.

Tegelijk kan je hem een fantastische afscheid gunnen.

22 november 2022 om 19:54

Ik ben benieuwd of hij bij Real nog mee kan. Viel echt enorm door de mand in de PL en EL.

22 november 2022 om 19:54

Nette reactie van Ronaldo en dat zou prachtig zijn inderdaad.

22 november 2022 om 21:55

Haha nette reactie!? Heb jij dat 2delig interview gezien?
Wereldvoetballer met het gedrag van een kleuter die zijn zin niet krijgt.
Kan gewoon niet banken, en heeft er alles aan gedaan om daar zsm te kunnen vertrekken.

22 november 2022 om 22:20

Hij heeft geloof ik 12 trainers complimenten gegeven en was alleen over Rangnick en Ten Hag minder enthousiast. Wat is daar mis mee? Verder benoemde hij over United bijna identiek de kritiekpunten die Van Gaal op United had en daar was iedereen het wel mee eens

22 november 2022 om 22:21

Hij is alleen netjes omdat hij krijgt wat hij wil. De kunst is eerder om netjes te zijn als je niet je zin krijgt. En die kunst beheerst hij niet.

22 november 2022 om 22:37

Hij heeft ook woorden gehad met Mourinho en noemde Zidane zelfs 'hoerenzoon' toen die gewisseld werd.
Echt een toppertje die Ronaldo.

22 november 2022 om 22:52

Idd. Hij had beter een hele bond corrupt kunnen noemen na een terechte verliespartij en de belasting kunnen ontduiken

22 november 2022 om 23:05

Je weet dat ik geen Messi fan ben toch? En ook dat het hier niet over Messi gaat. Zodra de (niet zo leuke) waarheid over Ronaldo verteld wordt gaan we ineens de aandacht verplaatsen. Volwassen wel.

22 november 2022 om 23:05

@vernon, in het zakenleven worden wel vaker dingen geforceerd. Dit was Ronaldo zijn manier om los te komen van United. Niet netjes, wel effectief

22 november 2022 om 23:08

Volgens mij heeft Ronaldo dat 2e advies van je allang ter harte genomen Japie, of zijn we dat vergeten?

22 november 2022 om 23:54

@Isco24 Als dat zo is dan kan ik je punt respecteren. Messi en Ronaldo hebben beiden hun kuren, maar meestal wordt Messi neergezet als een heilige en Ronaldo als de boeman

23 november 2022 om 07:45

@Isco24 Ik weet even niet wat dit te maken heeft met mijn opmerking dat dit een nette reactie is? Ik kan enkel stellen dat afgaande op je veroordeling van Ronaldo op basis van deze voorbeelden, de afgelopen 15 jaar voor jou als Barcelona fan heel zwaar waren als je enig moreel kompas hebt.

23 november 2022 om 07:49

@Vernon Hij heeft inderdaad geweigerd 3 minuten in te vallen als clubicoon en levende legende na 40m warmlopen en is toen met veel amok naar huis gegaan. Dat is inderdaad niet netjes en daar heeft hij toen ook op gereflecteerd. Verder heeft hij zich altijd professioneel opgesteld.

23 november 2022 om 13:42

Enne auch/ ik reageerde ook op Japie. Mijn club heeft niks te maken met Ronaldo. Hoe oud ben je joh?

23 november 2022 om 14:00

Nou je punt heeft ook weinig te maken met wat Japie zei t.a.v de uitspraken van Ronaldo in het interview. Jouw reactie op Japie stelt totaal out of the blue (het ging immers om Ronaldo's interview) dat Ronaldo geen "toppertje" is op basis van door jou genoemde incidenten.

In die context van loze niet gerelateerde kreten slaken leek mij een referentie aan het type Barca speler van de laatste jaren wel op jouw goedkeuring te kunnen rekenen

Ik ben overigens 30.

22 november 2022 om 19:55

Jullie hebben toch al Benzema? Die zal ook niet blij zijn trouwens als Ronnie terug zou komen.

22 november 2022 om 20:00

Tja en die is al het hele seizoen zowat geblesseerd. Real speelt zelfs met Mariano tegenwoordig. Ik zou het niet erg vinden als hij een plek op de bank accepteert maar denk niet dat Ronaldo dat doet.

22 november 2022 om 19:59

Helaas heeft die Perez van jullie een werkend brein en zal hij hier nooit aan beginnen hoe graag ik dat ook zou willen.

22 november 2022 om 19:59

Hoe zie je dat voor je als zowel Benzema en Ronaldo fit zijn?

22 november 2022 om 20:13

Gelukkig zal Perez hem nooit terug halen, als speler. Heeft niks meer bij Real te zoeken. Al helemaal niet voor dat salaris.

22 november 2022 om 21:26

Gast wij spelen met rodrygo. Hoe kan je zeggen dat hij niks te zoeken heeft bij ons.

22 november 2022 om 21:48

Jij snapt de clubcultuur voor geen meter als je met deze argument komt. Cr7 heeft niks bij Real te zoeken, voor verschillende redenen.

22 november 2022 om 21:57

Tuurlijk gast. Ronaldo heeft heel de clubcultuur opgestart met zijn werkethiek en discipline.

22 november 2022 om 22:28

Dan doe je de historie van Real echt ernstig tekort. Vreemd, met die username

22 november 2022 om 22:44

Want een club heeft heel zijn leven enkel één soort clubcultuur? Je bent niet goed op de hoogte hoe het er ten tijde van de galacticos eraan toeging waarschijnlijk. Toen was de cultuur dat er heel relax omgegaan werd met de spelers en er niet zomaar disciplinaire regels werden opgelegd. De werkethos en discipline die je nu ziet bij real madrid heeft zijn start gevonden bij cristiano.

23 november 2022 om 07:56

Blink heeft gelijk, laten we focussen op de toekomst en zoeken naar een spits voor de toekomst. Met een Cristiano kunnen de jonge gasten als Vinicius, Rodrygo, Valverde etc niet excelleren omdat alles om Cristiano moet draaien. We hebben allemaal kunnen zien hoe hij zich de laatste tijd gedraagt, ik wil geen onrust bij mijn club omdat hij niet scoort en maar rare dingen gaat doen.

22 november 2022 om 23:29

Yes please, ik wil dat Real fans zelf alles zien en voelen. Jullie floten hem al af en toe toen hij in zijn prime was. Ik kan niet wachten om te zien wat er nu zou gebeuren.

23 november 2022 om 10:35

Ik hoop ook dat Real hem haalt. Zou mooi zijn als hij op dit manier beide clubs waar hij lang heeft gespeeld naar de afgrond helpt waar hij zelf al in zit.

Deze man is passe. Die is alleen nog maar interessant als marketing object, maar die gaat geen club meer dragen als speler. En zeker gezien zijn leeftijd zal er geen weldenkende club meer zijn die hem een megasalaris gaat geven en een team om hem heen zal bouwen. En als gewone speler in een team dat niet volledig in zijn dienst staat is hij waardeloos.

22 november 2022 om 20:00

Totdat ie weer es perongeluk een hattrick scoort "is dit dan de wederopstand van ronaldo" word er dan weer gezegd

22 november 2022 om 22:05

Als persoon was hij al niet heel geliefd bij veel mensen, maar na dit is het ook voor een deel van zijn aanhang klaar. Heeft weinig met sportieve prestaties meer te maken.

Als je echt van Manchester United hield, had je dat interview niet gegeven. Had het intern besproken, vooral met Ten Hag ipv hem publiekelijk af te zeiken. Als je weg wilde had je dit ook op een andere manier kunnen doen.

22 november 2022 om 19:58

Mooi gezegd. Sluit ik me bij aan.

22 november 2022 om 20:04

Idd... over het beleid van de club had hij zich ook kunnen laten horen aan hwt eind van het seizoen als zijn contract af liep.
Maar de kleedkamer verhalen had hij binnenskamers moeten houden en daar de oplossingen vinden. Dit heeft wel een grote smet op zijn naar als legende van United. Vele United fans zijn door dit klaar met hem

22 november 2022 om 20:39

Ten Hag heeft herhaaldelijk over Ronaldo gelogen in de media.. op zich niet gek dat hij daar enigzins kritisch over is

22 november 2022 om 20:43

Ze wilden hem niet laten gaan

22 november 2022 om 23:19

Dat was afgelopen zomer. Geloof me: Ten Hag zou er echt niet om rouwen als er een bod in de komende transferperiode zou komen.

22 november 2022 om 20:44

Intern heeft blijkbaar niet geholpen. En de duizenden fans die dit ook al jaren schreeuwen heeft ook niet geholpen. Jullie moeten juist blij zijn dat iemand met zoveel invloed eindelijk is de waarheid spreekt over wat er allemaal slecht is binnen united. Misschien veranderd er een keer iets dan.

22 november 2022 om 22:24

@starrider dat hij gelijk heeft over de Glazers betekent niet dat hij het beste voor heeft met United. Het kwam hem nu gewoon goed uit om dit te zeggen.

22 november 2022 om 21:11

Of juist wel, omdat hij van mening is dat de club al jaren stil staat. Stilstaan is achteruitgaan.

22 november 2022 om 22:17

Wat een onzin! Je kunt ook zeggen, van juist wel! Hij ziet wat er gaande is, dat er nauwelijks vooruitgang is geweest tov zijn 1e periode. Hij ziet wellicht de mensen aan de leiding die niet het beste voor hebben met de club en fans. Fans schreeuwen al jaren nu om GlazersOut. Nou Ronaldo helpt hen daarbij blijkbaar en voor zichzelf. Een win win situatie!

22 november 2022 om 22:40

Als Ronaldo door de jaren heen iets heeft laten merken is het wel dat hij vooral heel veel met zichzelf bezig is en hij zichzelf op plek 1, 2 en 3 heeft staan. Opzich niks mis mee, maar we hoeven niet te denken dat hij dit interview geeft om de club vooruit te helpen of dat hij dit voor United doet.

22 november 2022 om 22:54

Je gelooft nu toch zelf niet dat hij dit interview gaf uit liefde voor de club en fans?

22 november 2022 om 23:01

Lees even mijn tekst nog eens! 🤦

23 november 2022 om 00:11

Tuurlijk, maar dit doet hij om zieltjes te winnen. Die geeft geen zak om United meer maar zegt het zodat de fans van United zijn kant kiezen. Oftewel vies spel wat onze vriend Ronaldo speelt. Supporters tegen de club zetten. Bah

23 november 2022 om 07:36

Ja de wereld op zijn kop. Niet te geloven die Ronaldo.
Net als ieder klein kind, die dramt en stampvoet om een lolly, is hij zoet nu hij gekregen heeft wat hij wilde. Papa en mama zijn weer lief.

23 november 2022 om 08:28

Volgens mij had hij het in de zomer intern besproken maar wilde united hem aan zijn contract gehouden. Dan is dit een slimme oplossing.

23 november 2022 om 08:54

vind het logisch dat hij gewoon spreekt. Hij kreeg heel heel veel shit over zich heen in de media en dan moet je je mond houden? hahaha wat een grap, nee bek opentrekken en spreken. Hij heeft geen woord gelogen. Als je het hele interview ziet, klopt alles gewoon en soms zegt hij gewoon hoe hij het voelt / beleefd heeft, prima wat mij betreft. Is het slim, dat denk ik niet, maar begrijp het wel dat hij nu spreekt. Alle mooie woorden vanuit United en leugens, tja dan ga je praten.

"ik hou van Manchester United en de fans"

Nee dat doe je niet Ronaldo. Dat doe je niet.

22 november 2022 om 19:57

Bijzonder hè. Zo wil ie het toch laten lijken dat hij het slachtoffer is en dit nooit heeft gewild. Gelukkig prikken de meeste United fans hier wel doorheen.

22 november 2022 om 20:01

Ahja?? Kijk maar eens op de insta naar de reacties. Eerder allemaal in het voordeel van Ronaldo ipv United. Alleen in Nederland willen ze dat niet inzien.

22 november 2022 om 20:08

Komt omdat wij Nederlands nuchter genoeg zijn om daar door heen te kijken

22 november 2022 om 20:09

Je hebt telkens dezelfde mensen die graag negativiteit omtrent Ronaldo spuien, United de club en ten hag hebben er ook grote aandeel aan in deze saga.

22 november 2022 om 20:11

Dat zijn fanboys Sa2juve...... fanboys willen nooit het negatieve van hun held zien. Kijk waar die gasten voornamelijk vandaan komen. Die mensen kan je nooit serieus nemen. De echte die hard man utd fans. Je moet die reacties lezen. Die zijn blij en vinden dit de juiste beslissing. Ronaldo zal voor hen altijd een legend blijven maar wat hij nu heeft gedaan staan ze niet achter. Zij zijn fan van Man utd en niemand staat boven de club. Alleen ronaldo fanboys/girls blijven hem altijd backen hoe fout hij zelf ook zit. Die zijn blind.

22 november 2022 om 20:12

Je hebt telkens dezelfde mensen die maar lopen te geilen op iemand die zelf fout zat. Die zelf alleen aan ikke ikke ikke denkt en aan niets anders. Je hebt telkens dezelfde mensen die die oogkleppen maar op blijven houden.

22 november 2022 om 20:12

Op insta 😂 haha.. Zijn vaak dezelfde profielen die ik ook antisemitisch zie reageren op posts van Liverpool en Man Utd. Deze hebben niks met de clubs, zijn puur fanboys van Ronaldo

22 november 2022 om 20:13

Soccerfan// jij zet die gasten af als fanboys en jouw kamp wordt weggezet als de chauvinististen.

22 november 2022 om 20:14

Sorry ik zit verder niet op insta maar heb wel vrienden in Manchester en wat er op de tribunes zit is hem liever kwijt dan rijk kan ik je vertellen.

22 november 2022 om 20:30

Wat Soccerfan_1 zegt. Je hebt United fans, en je hebt Cristiano die met zijn fans een soort van sekte is begonnen. Enkele regels van de sekte:

- Geen kritiek tegen Cristiano.
- Cristiano is altijd nr 1.
- Cristiano heeft altijd gelijk.
- Cristiano is groter dan elke club.
- Cristiano moet ongeacht wat hij doet, altijd gerespecteerd worden.
- Cristiano moet altijd spelen, ongeacht zijn vorm en niveau.
- Spam op social media kanalen dat Cristiano groter is dan de club waar hij speelt.
- Spam op social media kanalen dat de club Cristiano moet respecteren.

En jullie kunnen vast nog paar leuke verzinnen.

United fans kijken kritisch naar zowel het bestuur als de acties van Cristiano. Ze staan volledig achter hem als het aankomt op zijn uitspraken tegenover het bestuur, maar vinden het verraderlijk hoe hij Ten Hag, Rangnick en oud spelers toespreekt in de media. Daar walgen de United fans van, en dan laten we buiten beschouwing hoe hij over zichzelf spreekt.

22 november 2022 om 20:32

Ik ook niet, maar ik ken ook wel wat mensen uit Manchester, en het ligt toch wat genuanceerder, de echte fans zijn verdeelder dan dat jij laat blijken, ze zijn alles behalve blij, voor velen is dit een onfortuinlijke situatie die hun club verder de afgang zien inglijden, niet omdat Ronaldo weg is, maar dat een speler bevestigde wat vele fans al dachten van Man United de afgelopen jaren, namelijk dat er helemaal niks tot heel weinig investeringen gedaan wordt. Inmiddels is dit ook al door verscheidene ex-voetballers bevestigt dat veel zaken akelig hetzelfde te blijven.

22 november 2022 om 20:39

Wat in het stadion zit is overwegend tevreden met z'n vertrek en is blij dat nu kan worden gedacht aan een wederopbouw zonder negativiteit.
Geen idee wat het niet aantrekken van versterkingen precies met Ronaldo te maken heeft maar daar heb je wel gelijk in. Maar dat ligt aan de Glazers en niet aan Ronaldo.

22 november 2022 om 21:04

Haha isco en zijn vriendjes in manchester. Doet me denken aan een vz-lid met een neef in barcelona.

22 november 2022 om 21:11

Ik ben nu toch wel benieuwd dan of had je verder niks toe te voegen?

22 november 2022 om 21:18

Jullie komen beiden met anekdotisch bewijs om jullie stellingen te funderen.

22 november 2022 om 21:27

En dat mag niet omdat? Ik wil er ook best om gaan liegen maar zie niet in hoe dat bijdraagt aan een discussie?
Oke. Nou ik woon dus zelf in Manchester en zit wekelijks op de tribune waar ik met de aandeelhouders vaak een sigaartje rook en daarbij praat over Ronaldo en diens houding ten aanzien van de club, trainer en spelers. Ik kan je vertellen, het is niet mals wat ze over Ronaldo zeggen.

22 november 2022 om 21:35

Je mag dat zeker doen. Alleen daarmee overtuig je ons niet van je stelling. Dat jij dat wel overtuigend vindt, is wel opmerkelijk.

22 november 2022 om 22:20

Nogmaals, ik kan ook dingen gaan verzinnen maar zo ben ik niet. Als je mensen niet gelooft omdat het niet in jouw straatje past vind ik dan weer opmerkelijk. Maar goed.

22 november 2022 om 22:51

Het is een gegeven dat anekdotisch bewijs niet overtuigend is. Heeft niks te maken met jou wel of niet geloven.

22 november 2022 om 22:56

Je mag de nummers wel hebben? Kan je wel een beetje Engels of nèh?

22 november 2022 om 22:59

Geef maar. Ik zoek dit tot de bodem uit.

22 november 2022 om 23:08

Zodra ik je een pb kan sturen, zal ik dat doen. Heb ze net geappt en je mag ze bellen in ieder geval.

22 november 2022 om 23:10

Eerst heb je vrienden in Manchester en vervolgens zit je zelf wekelijks op tribune...geen sterk verhaal

22 november 2022 om 23:12

Zoals je kan lezen zei ik: "ik kan zelf ook wel een verhaal gaan verzinnen" en dat doe ik vervolgens.. Dus nee, dat van die tribune is niet waar. Ik dacht dat de 'ik rook een sigaar met de aandeelhouders' dat wel verraadde

22 november 2022 om 23:21

Gelukkig is je verhaal dat jij weet hoe er overwegend wordt gedacht in het stadion van manchester utd omdat je vrienden hebt in manchester wel geloofwaardig.

22 november 2022 om 23:26

Alleen in Nederland en Catalonie kijken mensen op dezelfde manier naar deze ronaldo situatie, niet in Manchester isco. Vraag even aan die aliens of ze die jonnie doorgeven.

22 november 2022 om 20:40

Hij bedoelt. Ik hou van mezelf en van mijn fans

United fans zijn niet zo enthousiast meer over jou helaas. Het beste!

23 november 2022 om 06:39

Want je hebt ze gesproken neem ik aan?

23 november 2022 om 10:33

Ik volg hele United fan bases. Daar zitten de die hard fans die hun mening delen.

Ik heb een hekel aan psg, maar samen met messi daar zou wel prachtig zijn.

22 november 2022 om 19:55

Je hebt teveel FUT gespeeld vriend

22 november 2022 om 21:01

Als er een club is die teveel fut heeft gespeeld is het psg wel

22 november 2022 om 23:27

Sterke reactie klapstoel88. Helemaal mee eens

Benieuwd, Saudi-Arabie, Portugal of de VS. Geen enkele grote CL club gaat hem signen lijkt me tenzij de Sheikh in Parijs nog een laatste machtsvertoon laat zien door Cris naast Messi te laten spelen.

22 november 2022 om 19:59

Ja, Neymar, Mbappe of Messi banken?

22 november 2022 om 20:04

Mbappe alsnog naar Real.. 😏

Was ook niet handig om Juventus te verlaten voor een gevallen club met een middelmatig elftal, zeker als je een winnaar bent.

22 november 2022 om 20:09

Weet alleen niet wie harder gevallen is. Met Juventus in de Serie A is het makkelijker om de CL te halen dan in de Premier League, dus dat argument kan de prullenbak in. We zien nu ook hoe Juve het heeft gedaan in deze poulefase..

22 november 2022 om 21:20

Tja. Wel eens de statistieken gezien van Ronaldo afgelopen seizoen? Jullie mogen god op jullie blote knieën bedanken dat Ronaldo er was anders speelde je dit seizoen niet eens europees voetbal!

22 november 2022 om 21:29

Toch haalde Utd met vrijwel dezelfde selectie zonder Ronaldo de 2e plek in de competitie. Ronaldo komt erbij, spelers functioneren niet meer en je mag blij zijn dat je nog Conference league haalt

23 november 2022 om 00:55

Als je toch de statistieken erbij haalt, zie je duidelijk dat United veel completer speelt zonder Ronaldo dan met.

23 november 2022 om 07:59

Cristiano is niet meer hetzelfde sinds hij Real Madrid heeft verlaten

Jij had zeker gelijk met 90% van je interview. Ik schaar me ook achter je, alleen had je de trainer niet zo publiekelijk moeten aanvallen (het is natuurlijk vooropgezet, heeft uiteindelijk z’n zin gekregen). Dit is toch een deukje op je legacy bij United.

22 november 2022 om 23:28

Waarom, als dankzij hem de glazers weggaan is dat toch het grootste cadeau wat hij ze ooit gegeven heeft?

Ik zag em ook een horloge tonen met de afbeelding van een goal die hij tegen United maakte 😅

Zo typisch, als Van Gaal, Mourinho, Zlatan kritiek geven op Man United dan hebben ze gelijk. Doet C Ronaldo dat ligt het aan hem. Feit blijft dat Man U al jaren niet meer een topclub is. Meerdere spelers en trainers hebben dezelfde dingen uitgesproken maar het ligt in de Nederlandse aard om hem altijd als schuldige aan te wijzen. Even los van de discussie wie beter is want dat is voor iedereen persoonlijk, verliest Argentinië dan ligt het aan het elftal, verliest Portugal ligt het aan C Ronaldo. Zegt Zlatan iets negatief dan is het “geweldig” dat hij dat zegt, doet C Ronaldo het dan is het een narcist, egotripper weet ik veel wat nog meer allemaal.

22 november 2022 om 21:48

Je kunt je medespelers nooit publiekelijk afvallen. Kritiek op de club mag, maar pak het dan even netter in. Had hij dat gedaan, dan was er niets aan de hand.

22 november 2022 om 22:34

Mijn hemel wat een eenzijdige reactie.

Het gaat niet om kritiek op de club. Het gaat erom dat Ronaldo wild om zich heen slaat in zijn eigen belang. Als hij al weg zou zijn geweest en dan gerichte, onderbouwde kritiek uit; prima. Maar dit was echt waanzin.

23 november 2022 om 07:54

Waarom eenzijdig? Het overgrote deel van de reacties zijn juist eenzijdig. Als C Ronaldo alleen vanuit eigen belang handelde had hij wel naar Saoudi Arabië gegaan en daar 350 miljoen opgehaald. In plaats daarvan gaat hij naar een club in nood die al jaren niet presenteert en waar hij is doorgebroken. In zijn eerste seizoen wordt hij topscorer en heeft hij de meeste MOTH awards. Nu komt er een koekebakker die het alleen met Ajax, wat voornamelijk uit jonge jongens bestaat, wat heeft bereikt.

CR wel willen “sparen” tegen City maar een week later willen laten invallen met 3 minuten te spelen. Was dit bij een andere topper geweest dat had diegene groot gelijk gehad, want zo ga je niet met dergelijke spelers om maar uiteraard geldt dat niet voor hem.

Kritiek niet onderbouwd? Mag je niet zeggen dat de jongere jongens niet meer echt de wil hebben om beter te worden en alleen maar bezig zijn met Social Media en op een veels te jonge leeftijd te rijk zijn geworden ? Mag je niet zeggen dat de faciliteiten in 20 jaar niet zijn verbeterd? Mag je niet zeggen dat de eigenaren niks met de club hebben en het alleen maar als middel zien om geld te verdienen?

Als je ergens om geeft dan trek je je mond open, doet het je niks dan hou je je mond en vul je je zakken.

De manier en timing ben ik met je eens maar het s te makkelijk om te zeggen dat het niet onderbouwd. Waanzin zijn de kortzichtige reacties die een naam zien staan die ze niet mogen en zonder na te denken iemand neersabelen 😉

22 november 2022 om 22:48

Dit was gewoon een bommetje onder de club leggen en zelf lekker naar het wk vertrekken. Puur uit eigen belang natuurlijk, gewoon een laffe daad. Ronaldo is vooral heel erg begaan met Ronaldo.

22 november 2022 om 23:56

Is het verschil met Van Gaal, Mourinho en Zlatan niet dat zij dit ná vertrek deden en niet met als doel te vertrekken?

Waarom als je publiekelijk pijn punten benoemt, die klaarblijkelijk al jaren spelen bij ManU, wordt er door men beweerd dat hij niet van de club houdt? Ik snap het moreel er achter uiteraard wel, echter denk ik dat het ook vanuit het perspectief bekeken moet worden waarbij een grootheid als Ronaldo bepaalde aspecten benoemt die ManU er van weerhoudt om met de top aan te sluiten (waar ze gewoon bij horen). Ik denk dat het uitspreken en willen komen tot een oplossing, ongeacht de manier waarop, (uiteraard zonder vorm van geweld) uiteindelijk beter is dan er totaal geen aandacht aan te besteden.

Er is structureel wanbeleid, al bijna een decennia lang. Niet alleen met het aanstellen van personeel, maar ook met de ontwikkelingen van de faciliteiten waar ManU gebruik van maakt. Dit hoort gewoon niet bij een topclub die mee wil doen om prijzen. Vooral als je er de mogelijkheden voor hebt.

Jammer voor beide partijen uiteindelijk, want ManU verliest een van zijn prestigieuze spelers ooit en CR7 geeft criticasters een reden om te knagen aan zijn reputatie.

We all love football <3

22 november 2022 om 21:50

Hij uitte echter geen kritiek om dingen beter te maken, maar uitte kritiek om de uitgang te kunnen vinden.

22 november 2022 om 22:36

Omdat hij puur in zijn eigen belang handelde. Dat een deel van zijn uitingen ook waarheid zijn, betekent niet dat hij dat uit clubliefde heeft gedaan.

Ik sta aan de kant van Cristiano. Tuurlijk heeft hij ook zijn fouten gemaakt, maar hoe ze met hem zijn omgegaan vind ik niks. Hij is een legende die je niet zo hoort te behandelen zoals bij die wissel. Hopelijk komt hij naar PSG. Zou nog leuk voor de liefhebber zijn zo in de herfst van zijn carrière.

22 november 2022 om 22:52

Nou poeh hij heeft wat vaker op de bank gezeten wat hij niet gewend was en hij moest een keer 30 min warmlopen. Wat een disrespect zeg, godslastering. Wanneer je levert kom je weg met diva gedrag, wanneer je niet meer levert moet je gewoon een pas op de plaats doen.

Niemand is groter dan de club ook Ronaldo niet. Hoe goed ook (geweest) reflecteren op zijn eigen gedrag is de man onbekend.

Die gaat naar Psg ze helpen de CL binnen te harken. Ramos weet wat er nog is om de CL te winnen Ronaldo kan zich daar prima in een bepaalde rol schikken als hij in de CL maar mag vlammen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren