Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cillessen keert terug: 'Ik houd me er eigenlijk totaal niet mee bezig'

Laatste update:
/

Jasper Cillessen is niet bezig met een vertrek bij Ajax. Zijn naam wordt in verband gebracht met Manchester United, waar hij eventueel kan gaan fungeren als vervanger van David de Gea. De doelman zegt op de hoogte te zijn van de geruchten, maar daar blijft het ook bij.

De goalie van het Nederlands elftal begon dinsdag na een vakantie van ruim drie weken aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en werd na afloop van de trainingsessie meteen aan de tand gevoeld. "Ik houd me er eigenlijk totaal niet mee bezig en ik heb ook niets gehoord van mijn zaakwaarnemers", ontkracht hij de verhalen dat United serieus met hem bezig zou zijn. "Ik heb het bij Ajax fantastisch naar mijn zin."

Het contract van de 26-jarige Groesbeker loopt nog tot de zomer van 2018 en voor Cillessen is er dan ook geen reden om een langer verblijf in Amsterdam in twijfel te trekken. "Ik hoop dat we als groep een stap kunnen maken dit seizoen", blikt hij op de website van zijn club alvast vooruit. "Ik heb er in ieder geval weer heel veel zin in."

Denk jij dat Jasper Cillessen komend seizoen in Amsterdam speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

LVG kan ook net zo goed Romero ophalen die is transvrij.

7 juli 2015 om 16:22

Is Romero niks voor Ajax??!

7 juli 2015 om 18:41

Als Jasper vertrekt zou het mij inderdaad niets verbazen als Romero komt. Lijkt me ook niet verkeerd.

7 juli 2015 om 23:09

Romero heeft in mijn ogen vrij weinig laten zien. Is eerste keeper bij Argentinië, maar bij gebrek aan beter. Bij az ook niet altijd even zeker geweest, ik vind het een beetje een mindere versie van Vermeer, goede keeper, maar je kan er niet altijd op vertrouwen.

7 juli 2015 om 23:54

Nou ja gebrek aan betere, ik vind Caballero wel beter dan Romero, maar die wordt nooit gekozen op 1 of andere manier.

7 juli 2015 om 18:56

Van Gaal wil bij verkop De Geal alleen Cillissen.
Maar De Gea blijft voorlopig in Manchester.

7 juli 2015 om 18:57

Ik denk niet dat hij die wil anders was et a lang geregeld.

Potverdikke, dat is een universele tekst van Cilessen!
Heel voetballand heeft volgens mij dezelfde mediatrainert

7 juli 2015 om 17:41

Haha klopt. Blind had vorig jaar volgens mij ook lange tijd vergelijkbare teksten.. Iedereen weet dat Cillessen het goed bedoelt, maar weg is als Manchester United eruit is met Ajax.

7 juli 2015 om 17:46

*net zo laf moest dat zijn

7 juli 2015 om 17:46

Jaa is wel zo maar we doen altijd zo moeilijk over die standaard vragen, maar tegelijk vinden we t prima dat die spelers 4 keer op een dag dezelfde domme vragen worden gesteld waarvan de journalisten weten dat ze nooit helemaal beantwoord kunnen worden, bijvoorbeeld in verband met onderhandelingen of omdat t echt alleen maar geruchten zijn en een speler dus echt niks weet. Dat Is allemaal niet zo laf.

7 juli 2015 om 17:47

En standaard antwoorden bedoelde ik.. geen edit functie op telefoon

7 juli 2015 om 18:08

Ik vind het ook niet prima dat altijd dezelfde vragen worden gesteld, want bij voorbaat weet je daar al wel het antwoord op. Het is natuurlijk ook jammer dat media in zo'n standaard antwoord op een standaard vraag nog nieuwswaarde zien.

Wat mij betreft mogen ze zulke journalisten en media gerust negeren. Misschien geeft ze dat eens de motivatie om eens écht nieuws te ontfutselen.

7 juli 2015 om 18:58

Iedereen wacht op nieuws.
Dat zijn nieuwe zaken en daarom heet dat nieuws.
Soms is er geen nieuws en moet de rubriek toch gevuld worden.

Hij moet ook niet naar united gaan.
Zo lekker een tussenstap maken. Beetje de weg zoals van der Sar.

Nog 2 a 3 jaar en dan is hij top en kan hij nog jaren mee in de absolute top

7 juli 2015 om 16:53

Of laat hem die 'tussenstap' lekker mét Ajax maken, nóg beter!

7 juli 2015 om 17:42

Daarom, en voordat Ajax zelf zo door kan groeien, moeten spelers van dit kaliber echt wat langer blijven.

7 juli 2015 om 18:29

Indien Cillissen zich zo blijft ontwikkelen en een goed EK keept zal hij lastig te houden zijn. Het lijkt me dan ook een geschikt moment voor hem om de stap te gaan zetten. CL, EK en WK in de benen en een goede leeftijd voor een keeper. Ajax zal er dan ook nog altijd een goede som voor vangen en het heeft dit jaar om te zorgen dat er een opvolger klaar staat.

Die cillessen is echt niet zo goed als iedereen vindt. Lijkt zo omdat er dit seizoen heel veel ballen. Recht op hem af kwamen. Hij is iig wel bij de beste in de eredivisie maar nog lang niet klaar voor de top.

7 juli 2015 om 16:27

Noem voorbeelden dan. Dan kunnen we oordelen of je gelijk hebt of niet. Ik ben benieuwd.

7 juli 2015 om 16:28

Alsof tegenstanders hun schoten ineens niet meer in een hoek kunnen plaatsen wanneer Cillessen op doel staat. Als er relatief vaker recht op één bepaalde keeper af wordt geschoten dan op de andere keepers, heeft dat te maken met goed positie kiezen van de keeper of de verdediging goed organiseren. Laten dat nou de twee sterke punten zijn van Cillessen.

7 juli 2015 om 17:02

Zijn positionering is inderdaad sterk maar je kunt niet ontkennen dat het niet echt een keeper is die veel ballen uit de hoeken pakt (ook de reden dat penaltys lastig zijn). Alsnog een goede keeper maar hij heeft zijn beperkingen.

7 juli 2015 om 16:36

Je hebt nul verstand van keepen. Cillissen is misschien wel een van de beste keepers ter wereld. Het ziet er misschien allemaal niet zo sierlijk uit. Maar zijn inzicht qua voetbal is wel zo ongelooflijk goed. Dat hij 9/10x op de juiste plek staat en de bal zo op kan rapen. Niet zoveel onzin roepen.

7 juli 2015 om 17:14

Als jij nul verstand hebt van keepen,moet jij geen reactie willen plaatsen.
Nul verstand hebben van keepen en dan beweren dat Cillissen een van de beste is.
Bwa ja ,je mag een mening hebben.

7 juli 2015 om 16:42

Hhahaha ballen die recht op hem afkwamen ja vast. Misschien toch overstappen op full HD beeld.
Van zeker meer dan de helft van zijn reddingen vroeg ik me in ieder geval af hoe het geen goal opleverde.
Cil is gewoon een solide doelman.
Sinds die wedstrijd vs Feyenoord waar hij wat kinderachtig reageerde lijken sommigen hem opeens niet te mogen.

7 juli 2015 om 16:54

Ik snap trouwens wel wat hij bedoelt. Je ziet hem niet veel verre duiken maken of spectaculaire reflexen (wel een paar natuurlijk). Sommige keepers kunnen een bal zo mooi uit de kruising tikken.
Cillessen moet het meer van zijn positionering en anticiperen hebben.

7 juli 2015 om 18:39

Ik heb CIl aardig wat ballen uit de kruising zien halen. Je hoeft niet perse als een kat sprongen te maken. Cil heeft dat niet nodig, omdat hij positioneel goed staat. Hij maakt het zichzelf makkelijker en staat 9vd 10 x op het juiste been. Ook 1 op 1 moeilijk te verslaan. Minpunt strafschoppen, maar ja dat zei men ook over Edwin vd Sar. Toch 1 van de betere doelmannen van zijn generatie. Daarnaast krijgt Man United amper strafschoppen tegen. Per seizoen op een hand te tellen (letterlijk). Maar ja mensen die geen PL voetbal volgen (niet zozeer jij) weten dat sowieso niet.

Ik vind Cil gewoon echt een prima doelman. Hij geeft me nooit stress als ik in de arena ben. Wetend dat het toch goedkomt met Cil op goal. Hij is als een TSA slot op m'm reiskoffer.

Persoonlijk snap ik dus totaal,maar dan ook echt totaal niet wat Peter1973 bedoeld, maar ja zijn mening!

7 juli 2015 om 16:43

... omdat er dit seizoen heel veel ballen recht op hem af kwamen? Jij ziet dingen die je wil zien zeker? haha wat is dat nou voor opmerking man, heb je enig bewijs voor de claim die je hier doet? Of kijk je gewoon weinig wedstrijden van Ajax?

7 juli 2015 om 19:09

De man staat altijd goed gepositioneerd. Net zoals van der Sar op z'n oude dag. Kunnen heel veel keepers nog wat van leren.

Hij zegt eigenlijk dat hij elke nacht droomt over hoe hij op Old Trafford de nummer 1 in de goal is. En terecht, want ik denk dat hij het niveau aankan. Hoop dat hij blijft, want over de keeper hoeft Ajax zich dan totaal geen zorgen te maken.

7 juli 2015 om 16:28

Hoezo geen zorgen te maken? Komt Casillas naar Ajax?

7 juli 2015 om 16:46

'hoop dat hij blijft, want over de keeper hoeft Ajax zich Dan(!!!) totaal geen zorgen te maken.'

Daarom dus niet, als Jasper blijft zijn er geen zorgen..

7 juli 2015 om 19:40

Ik bedoel dat Ajax zich het komende jaar geen zorgen hoeft te maken over een betrouwbare goalie die het niveau omhoog tilt. Ajax moet je zich altijd zorgen maken over mogelijke transfers helaas.

7 juli 2015 om 21:54

@Gentleman23: Dat hoop ik niet heb liever Cillesen dan Casillias die is op zijn retour en Cillesen kan alleen nog maar beter komen.
Dit jaar goede opvolger vinden/opleiden en dan komend seizoen voor een mooi bedrag verkopen.

Een keeper die nooit een penalty houdt is sowieso niet een transferbedrag van meer dan 10 miljoen waard.

7 juli 2015 om 16:31

Ach elke keeper heeft zo zijn zwakke punten. En laten die van Cillessen nou net de minst belangrijke zijn voor een keeper (strafschoppen, uittrappen, uitstraling tov je tegenstander). Een goede uittrap is niet onbelangrijk, maar als keeper moet je ballen tegenhouden. En daar is Cillessen zo vreselijk goed in.

7 juli 2015 om 16:51

Man U in de Premier League laatste 5 jaar 17 pingels tegen gekregen, laatste 10 jaar 29.. Dat compenseert hij mákkelijk met ballen die anderen niet zouden pakken.. En dan is het ook nog eens zo dat lang niet élke pingel iets verandert aan de winnaar van de wedstrijd. Of Man U nou bijvoorbeeld met 3-1 of 3-2 wint, de punten zijn binnen..

Daarnaast is LvG een trainer die daar rekening mee houd, hij drukt zijn spelers op het hart geen pingels te veroorzaken, laat een speler maar 1 op 1 komen met de keeper, dan is de kans veel groter dat die hem stopt dan wanneer hij vanaf 11 meter vrij mag aanleggen..

Aan de andere kant, laat heel de wereld maar geloven dat pingels pakken superbelangrijk is, dan blijft Jasper lekker waar hij hoort, in de Arena!

7 juli 2015 om 17:07

Je kunt het ook overdrijven als je zegt dat hij het compenseert door meer ballen te pakken. Cillessen is echt niet beter dan de meeste keepers bij topclubs. Hij is in een paar dingen heel goed (positioneren, 1 op 1, anticiperen) maar echte topkeepers kunnen dat net zo goed en meer. De Gea is stukken beter dan Cillessen.

7 juli 2015 om 17:16

Jasper pakte bij zijn beste wedstrijd vh seizoen (legia uit) meer schier onhoudbare ballen dan dat Man U gemiddeld per jaar aan pingels tegen krijgt. Ontken het en je zit gewoon glashard te liegen. Ik zeg niet dat anderen dat niet kunnen, maar ik zeg wel dat hij die gemiddeld 3 pingels per jaar mákkelijk compenseert. En geen enkele andere keeper pakt alle 3 die pingels, dus dan praat je misschien over 1 of 2 doelpunten per jaar, nou nou..

7 juli 2015 om 16:58

En welke keeper krijgt dan in iedere wedstrijd met een penalty te maken?

Zolang een keeper in iedere wedstrijd gevaarlijke situaties weet te redden, vind ik totaal niet belangrijk of hij wel of geen penaltykiller is.

7 juli 2015 om 21:59

@yuliha: laten we aub ophouden over die penalty's zijn zat keepers die regelmatig een penalty stoppen zoals de keeper van ons eerste die 3de klasse zondag keept.
In jouw ogen is die dus beter dan Cillesen.
Nou ik kan jouw vertellen niet dus.
Is gewoon zielig hoe mensen hier over door zeiken hij gaat ze ner als van der Sar uiteindelijk wel pakken.
v/d Sar heeft er 3 gestopt in zijn carriere en wordt gerekend tot 1 van de beste van zijn generatie en zeker meer dan 10 miljoen waard in de markt van tegenwoordig.

Laat hem maar lekker blijven, want een opvolger hebben we eerlijk gezegd niet. Met hem kun je meedoen om het kampioenschap, zonder hem zal het lastig worden. Ik verwacht ook niet dat hij gaat, tenzij er echt een enorme berg geld op tafel komt.

Ik vind het altijd maar weer grappig als een topic verschijnt over Cillessen. Ik lees dan niets anders dan dat hij geen penalty's kan houden, maar ik lees nooit dat hij een slechte keeper is, geen reddingen kan verrichten, niet kan duiken, zijn verdedigers kan aansturen en ga zo maar door.

Cillessen is eerste keus bij Ajax, Cillessen is eerste keus bij het Nederlands Elftal en een topclub van de wereld heeft zeer vele miljoenen euro's voor over om deze keeper in te lijven.

Is penalty's tegenhouden nou daadwerkelijk het belangrijkste eigenschap van een keeper of hebben sommige leden van VZ gewoon totaal geen verstand van voetbal?

7 juli 2015 om 17:09

Wie zegt er dat er een topclub miljoenen voor hem over heeft? De enige reden dat Cillessen gelinkt wordt aan United is door van Gaal. Beide zijn Nederlanders en ze hebben al samengewerkt. En mocht United hem halen dan is dat ook de enige reden. Bij United staat er nu een wereldklasse keeper en er moet een vervanger gehaald worden die er ook meteen zal staan. Cillessen is dat niet en er is geen enkel andere topclub of subtopclub geinteresseerd in hem.

7 juli 2015 om 17:19

Ik weet niet welk bedrag jij gehoord hebt, maar volgens mij gaat het niet om een paar euro's. Zelfs Van Gaal moet zijn uitgaven verantwoorden en vooral als het om 23? miljoen euro gaat. Of denk jij dat Manchester het goed zal vinden als Van Gaal veel geld uit gaat geven aan twijfel gevallen?

7 juli 2015 om 17:25

Laatste bedrag was ik las was 28, maar daar kan je natuurlijk ook je twijfels bij hebben.

7 juli 2015 om 17:32

Er is ook 18 miljoen uitgegeven aan Blind en hij was ook een twijfelgeval/van gaal aankoop. Over Cillessen worden er bedragen tussen de 28 miljoen - 34 miljoen genoemd en ik denk dat dat gewoon onzin is maar mocht het kloppen dan komt het alleen door van Gaal dat manchester united geïnteresseerd is.

@ therosepetal

Ja en van Gaal heeft er geen kijk op he!

Het gedoeo m De Gea duurt veel te lang.
Die wordt niet verkocht dus Cillissen blijft gewoon bij Ajax.
Prima toch?/

Zolang Cillessen geen bal over 20 meter naar een medespeler kan passen, komt hij in mijn ogen tekort voor een basisplaats bij een Europese topclub als Manchester United.

Kortom, hij zit de hele dag met de telefoon in zijn hand, te wachten op de aanbieding, of om te kijken of een overstap rond is!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren