PdB4
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Donderdag, 10 december 2009
  • PdB4
  • 124 punten
  • Lid
  • Waarschuwing
  • 1.318
  • 26 jaar (13-9-1994)
  • Elst
  • 1
Persoonlijke berichten
25 februari 2015 om 09:37
#1

Ik mag aannemen dat PSV op dit moment gelijkwaardige spelers in de jeugd heeft lopen, die makkelijk de plaats van dit voormalige talent kunnen invullen. Je vergeet het argument van Rvandoor te ontkrachten in je lange reactie... Namelijk dat je nu een compleet verkeerd signaal afgeeft naar de jeugd die nu naar het buitenland kan vertrekken.

En over Bazoer hoeven we geen discussie te voeren, die heeft gewoon een overstap gemaakt omdat hij meer perspectief zag ofzo. Dat van meer speeltijd bij PSV is een dom argument, die jongen is 18 ofzo. Hoeveel speeltijd kan die mogelijk ergens gehad hebben...? Ik denk wel dat hij bij PSV op hetzelfde niveau had gezeten als nu bij Ajax, ligt naar mijn mening puur aan het individuele talent. Ik vind de opleidingen fey psv ajax gelijkwaardig.

Ik kan niet meer op je bericht reageren door de een of andere manier daarom maar even hier.

Perreira is een top talent. Hij wordt door de Manchester United fans gezien als een van de grootste beloften van de jeugd. Aannemen dat PSV genoeg spelers van dat niveau heeft rondlopen in de jeugd is een beetje naief als je het mij vraagt.

In de jeugd lopen een hoop talenten maar er het zijn uitzonderlijke talenten die doorstromen naar het eerste. Qua middenvelders die klaar zijn voor het niveau van dit huidige PSV denk ik dat alleen Rai Vloet klaar is voor een stap hoger.

Er van uitgaande dat Wijnaldum, en Guardado volgend jaar vertrekken en Hiljemark geen stappen maakt (die blijft hangen op zijn matige niveau) heb je dus minimaal 2/3 extra middenvelders nodig voor op het middenveld. Dit kan je niet volledig opvullen met spelers uit de jeugd. Perreira is een toptalent en gratis dus ik zie geen reden om hem niet te halen.

Daarnaast ga ik wel degelijk op zijn punt in, ik vind het geen verkeerd signaal. Want de meeste jeugdspelers weten dus dat je bij PSV sneller aan spelen toekomt dan bij United. Niet alle jeugdspelers zijn terug welkom. Perreira is nodig. Als we te veel middenvelders hadden dan had PSV geen intresse. PSV is de gene die contact heeft opgenomen. Miet Perreira.

Daarnaast kunnen we lang discussieren over Bazoer. Maar hij heeft zelf aangegeven voor Ajax te hebben gekozen omdat hij dacht daar eerder speeltijd te krijgen.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zondag 24 januari
Rafael Benítez heeft het Chinese Dalian Professional, waar hij dertien miljoen euro per jaar verdiende, achter zich gelaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren