Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bayern München staakt de jacht: Rice dicht bij binnenlandse megatransfer’

Laatste update:

Declan Rice is hard op weg naar Arsenal, zo melden diverse Engelse media waaronder The Guardian. Volgens de Duitse berichtgeving gaat Bayern München geen officieel bod meer uitbrengen op de Engelse controleur, waardoor the Gunners op poleposition liggen om Rice te strikken. Arsenal is bereid om meer dan honderd miljoen euro neer te tellen voor de 24-jarige aanvoerder van West Ham United. Rice blijft daardoor behouden voor de Premier League.

Rice maakte er de afgelopen maanden geen geheim van dat hij graag in Londen blijft wonen. Bayern zag het prijskaartje van de middenvelder steeds verder oplopen, waardoor de Duitse landskampioen een transfer naar de Bundesliga inmiddels heeft opgegeven. Arsenal gaat volgens The Guardian 105 miljoen euro betalen voor de diensten van Rice. Dat bedrag kan middels bonussen nog oplopen tot 115 miljoen euro. Daardoor staat de 41-voudig international van the Three Lions op het punt om de recordtransfer van Arsenal te worden.

Momenteel heeft miljoenenflop Nicolas Pépé die twijfelachtige eer nog achter zijn naam staan. In 2019 kochten de Londenaren de rappe buitenspeler voor maar liefst 85 miljoen euro van Lille OSC. In het Emirates Stadium kon de Ivoriaans international echter nooit voldoen aan de verwachtingen. West Ham-eigenaar David Sullivan onthulde na de winst van de Conference League, begin deze maand al, dat Rice een transfer zou gaan maken. De middenvelder gaat nu dus nog geen tien kilometer verderop voetballen in de Engelse hoofdstad.

Rice, kind van de club bij the Hammers, speelde de afgelopen jaren maar liefst 245 officiële wedstrijden voor de Engelse middenmoter. Daarin was hij goed voor vijftien doelpunten en dertien assists. Bij West Ham groeide Rice tevens uit tot een gewaardeerd international, die op meerdere eindtoernooien als basisspeler werd gebruikt. Volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano is Arsenal bezig met het voorbereiden van een officieel bod. De Italiaan stelt dat de persoonlijke voorwaarden voor Rice geen problemen zullen opleveren, daar de rechtspoot staat te springen om de overstap te maken. Tot wanneer de Engelsman gaat tekenen is nog onbekend.

Is Declan Rice meer dan honderd miljoen euro waard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind dat rice nergens echt in uitblinkt. Het is een goede middelvelder maar de enige reden dat hij tot dat bedrag komt is doordat hij een engelse nationaliteit heeft.Als ik arsenal was zou ik eerder caicedo van Brighton vastleggen.

13 juni 2023 om 20:19

Als je de geruchten mag geloven gaan ze ook proberen om Caicedo los te weken wanneer de transfer van Rice afgerond is.

13 juni 2023 om 20:29

Hoe komt het dat Kroenke opeens sinds Edu en Arteta wel de portemonnee laat trekken? Vroeger was het onddenkbaar dat Arsenal 100 mil neer zou leggen nadat je een seizoen ervoor ook wat hebt geinvesteerd en in de winter ook een beetje.
Kroenke lijkt wel opeens heel vrijgevig.

13 juni 2023 om 20:34

Caicedo en Rice lijkt me overbodig. Beide dezelfde type spelers. Zou eerder Merino of Gundogan halen.

13 juni 2023 om 20:39

Ik denk omdat Kroenke met zijn andere sportclubs in de states erg veel succes heeft bereikt door te investeren. Zijn zoon Josh is ook meer betrokken bij de club. En met Arteta is er een duidelijk plan en een visie waarin geïnvesteerd kan worden. Arteta zelf is ook goed in druk uitoefenen op het bestuur om te investeren. Het is niet compleet duidelijk waarom ze opeens de portemonnee trekken, maar wellicht heeft Kroenke zich gerealiseerd dat er meer valt te halen uit de club als zij daadwerkelijk competitief is.

13 juni 2023 om 21:27

Caicedo en Rice hebben idd overeenkomsten maar het voornaamste is dat ze beiden als 6 en 8 kunnen spelen. Juist daarom moeten ze allebei gehaald worden. Xhaka vertrekt, Jorginho wellicht ook en als je die met Rice en Caicedo kunt vervangen doe je heel goede zaken.

13 juni 2023 om 21:40

Robthegooner

Is dat zo? Want ik hoor steeds dat Caicedo naar Chelsea gaat omdat Chelsea meer salaris bied. Maar goed ik hoop dat het niet waar is.

13 juni 2023 om 21:49

Mocht het gerucht echt waar zijn. Dan gaat Arsenal serieuse stappen maken richting Man City een middenveld met Rice, Caicedo, Partey en Jorginho in de roulatie is gewoon Europese top dan te denken dat ze ook nog Gundogan tranfervrij willen overnemen en 16jarig mega talent myles lewis skelly achter de hand hebben. Verder zie ik Guahi of Timber als backup centrale verdediger graag komen na het wegvallen van Saliba eind van het seizoen storten het in.

13 juni 2023 om 22:14

Gundogan gaat echt niet naar Arsenal, heeft daar niets te zoeken.

13 juni 2023 om 22:23

Nadat de Denver Nuggets afgelopen nacht de NBA finals hebben gewonnen blijft Arsenal als enige “Kroenke-team” over die sinds zijn overname nog geen grote prijs heeft gewonnen (titel/cl). Zal me daarom ook niet verbazen als de focus vanaf deze zomer wat meer op Arsenal zal liggen.

13 juni 2023 om 22:56

Waarom niet? Zinchencko en Jesus kwamen ook gewoon. Als ze hem kunnen overtuigen met een lucratieve aanbieding zie ik het zomaar gebeuren.

14 juni 2023 om 02:29

Gundogan kan naar verluidt bij Arsenal een langer contract tekenen. En Londen is simpelweg een aantrekkelijkere stad om te wonen dan Manchester.

14 juni 2023 om 11:29

Ik denk dat het vooral zal afhangen van wat Barcelona biedt stravven. En in hoeverre die geruchten dan waar zijn. Ik denk persoonlijk namelijk dat Gundogan dan Barcelona boven Arsenal zal verkiezen. Maar goed. Voor mij persoonlijk zou Gundogan een bonus zijn als hij komt overigens. Niet dat ik hem kwalitatief gezien niet wil, maar ik zie hem vooral als buitenkansje omdat hij transfervrij is.

13 juni 2023 om 20:41

Nergens in uitblinkt? Is eigenlijk overal goed in, kan goed verdedigen maar is aanvallend ook best underrated. Al kwam dat er bij een verdedigend west ham weinig uit. Is goede vrienden met Saka en Ramsdale.

13 juni 2023 om 21:06

De meningen zullen pas draaien als hij bij ons verder gegroeid is. Zoals eigenlijk bij bijna elke aankoop de laatste jaren. Heel blij met deze transfer, nu doorpakken voor Caicedo en we hoeven het middenveld de komende jaren niet voor de basis te versterken.

13 juni 2023 om 22:19

Caicedo is gewoon een kaartenpakker Rice maakt daarintegen nog geregeld wat doelpunten

Dit is wel heel veel geld. Betwijfel of dat nou de meest slimme zet is. Maar goed, als Arteta hem graag wilt heb ik er alle vertrouwen in. Nu nog Caicedo erbij en je middenveld is echt compleet.

13 juni 2023 om 21:00

Als je met alle respect mount ziet vertrekken voor 60 miljoen is deze zeker de 100 wel waard. Neemt noet weg dat de markt compleet gestoord is deze tijd.

13 juni 2023 om 21:30

Hij is homegrown en Engels. Je hebt nu eenmaal zo'n soort spelers nodig in de premier league, als ze dan ook nog goed genoeg zijn om een steady basisspeler te zijn dan heb je helemaal goud in handen. Zelfs mocht hij falen bij Arsenal om wat voor reden dan verkoop je hem nog voor 40-50 (zie Mount of Dan James, Ibe of Brewster voor idiote bedragen)

Rice is een goede speler maar kom op 105-115 miljoen euro is toch veel te veel geld voor een speler als Declan Rice? Zo’n Caicedo is echt niet minder en waarschijnlijk goedkoper ook.

13 juni 2023 om 20:18

Het verschil is met name dat Rice leiderschapskwaliteiten heeft. Dat combineren met zijn Engelse nationaliteit en je hebt een potentiële aanvoerder en posterboy voor de komende 5-10 jaar. Neemt niet weg dat de bedragen tegenwoordig gigantisch hoog worden.

13 juni 2023 om 20:23

Arsenal gaat na Rice ook voor Caicedo. Daarnaast noemt viswoestijn ook nog een paar goede punten die meespelen.

13 juni 2023 om 20:49

Een speler als Declan Rice? Daar ga je al. Caicedo is een totaal ander profiel. Je zou ze allebei willen hebben, maar zeker niet ten koste van Rice.

Klinkt misschien overdreven, maar Declan Rice is een completere voetballer dan Rodri. Het is alleen dat Rice het nooit heeft kunnen laten zien met fatsoenlijke teamgenoten en hij akelig beperkt wordt bij WHU.

13 juni 2023 om 21:37

Completer hoeft niet altijd te betekenen beter, soms heb je meer aan een speler die op enkele vlakken juist enorm uitblinkt. Overigens vind ik Rice ook niet echt completer eerlijk gezegd.

13 juni 2023 om 22:05

Completer betekent doorgaans wel een hoger plafond bij gelijkwaardige klasse. Bij Arsenal zal hij onder Arteta echt ook uit dat andere vatje gaan tappen ipv vooral dat slot op de deur.

Logisch, is een Brit, woont in Londen, is daar gesetteld waar tevens zijn kids op school zitten & vrienden zat hebben. Daarnaast speelt Arsenal CL. Goeie aankoop/transfer. Maar of hij 90 Mil waard is? Zeker niet, maar tis dat hij Engels International is, captain van WHU!

13 juni 2023 om 21:11

Kids naar school gaan? Meerdere kinderen die al naar school gaan op zijn leeftijd. Jeejte joh

13 juni 2023 om 21:15

Leer lezen kerel, er staat: ‘is daar gesetteld waar tevens ZIJN kids op school zitten’.. & nu jij weer..

13 juni 2023 om 21:17

Wat probeer je nou eigenlijk te zeggen? Wat @takemehome zegt klopt gewoon en dit zijn ook vaak afwegingen die spelers maken om te kijken naar hun gezinssituatie.

13 juni 2023 om 21:22

Ik denk dat ronvdmaten zich enkel verbaasde over het feit dat Declan Rice als 24-jarige gast al kids (meervoud dus) heeft die op school zitten. Dat zou dus betekenen dat hij op zijn 20e al minstens 2 kinderen zou hebben gehad. Geen idee of dat überhaupt klopt maar dat is wel wat jonger dan het gemiddelde uiteraard. Zie je overigens wel vaker bij profvoetballers, hun leven (en financiële situatie) laat dat ook wat eenvoudiger toe over het algemeen. Edit: Rice heeft 1 zoon van bijna een jaar oud, die zal nog niet op school zitten dus!

13 juni 2023 om 21:16

Hij is pas net vader geworden, jaar geleden ofzo.

13 juni 2023 om 23:33

thanks, ging toch grotendeels om het feit dat hij in Londen gesetteld is.
Dacht te begrepen dat hij kid(s) op school had.

14 juni 2023 om 08:53

Ja snapte hem idd al. London-boy, gelukkig speelt Chelsea geen CL want anders had ik het nog moeten zien of ie gekomen was..

14 juni 2023 om 08:25

De meeste Britse spelers zijn niet zo avontuurlijk ingesteld. Je ziet ze ook weinig in grote buitenlandse competities. Behalve de PL miljoenen kan je ook goed verdienen in andere topcompetities en buitenlandse ervaring opdoen. Ik zou het wel weten

naja als je de engeland tax eraf haalt is dit dus ong. 45mil spelertje.
ik vind het niet heel boeiends, gewoon een mee hobbelaar. niet het niveau bellingham bijv. (zijn iets andere spelers dat weet ik)

zal vast wel prima zijn voor arsenal, zolang deze vent maar gewoon de bal naar odegaard geeft komt het wel goed.

14 juni 2023 om 10:44

Ik vind toch dat je hem iets te kort doet door hem af te doen als mee hobbelaar. Ik ben zelf een aantal keer bij wedstrijden van West Ham geweest (ik moet een hypotheek afsluiten om een Arsenal wedstrijd te kunnen bezoeken) en als je in het stadion zit zie je echt wel dat hij er boven uitsteekt voetballend. Is zelden op een fout te betrappen zowel aanvallend als verdedigend en is de grote leider bij West Ham. Hij is niet de speler die de splijtende steekpass geeft of een mannetje uitspeelt, hij is meer een katalysator die andere spelers beter laat renderen. Zijn nationaliteit drijft natuurlijk de prijs op, maar Bayern, United en Chelsea zaten ook achter deze jongen aan. Dat heeft gewoon met zijn kwaliteiten, ervaring en leeftijd te maken. Ik zie in hem wel een zeer stabiele kracht de aankomende jaren op het middenveld. Wat mij betreft een flinke upgrade t.o.v. Xhaka.

14 juni 2023 om 11:20

Weet je wat eigenlijk grappig is Daviddein? Bij Rice denkt niemand direct aan een splijtende steekpass zoals jij zegt, of een technische first touch. Maar dat is eigenlijk onterecht. Hij is eigenlijk zeer technisch en heeft een ontzettend zuivere pass. Ik weet dat filmpjes niet altijd alles zeggen, maar als je de F2 met hem bekijkt dan zie je toch echt wel klasse in mijn optiek. En met name omdat zijn medespelers bij Engeland en West Ham dat ook altijd benoemen, vooral wat betreft het technische gedeelte. Dat Rice daarin erg underrated is.

14 juni 2023 om 12:32



Mensen verwachten voor zo'n bedrag blijkbaar een flitsende speler. Dat je geen trucjes doet, betekent niet dat je niet technisch bent. In de wedstrijden die ik live heb gezien viel mij op dat zijn aannames en inspeelpasses altijd strak en zuiver zijn en zijn handelingssnelheid ook zeer hoog is. Tel daarbij op dat hij amper balverlies lijdt door zijn inzicht en ook nog veel ballen afpakt. Dan heb je gewoon een hele goede aankoop gedaan, ook al moet de toekomst dat natuurlijk nog wel uitwijzen.

Wat mij wel bevalt is dat Arsenal vrijwel alleen maar PL-proven spelers binnenhaalt. Wellicht dat ze na de aankoop van Pepe anders naar zaken zijn gaan kijken

14 juni 2023 om 14:38

De mensen die Pepe gehaald hebben zitten al even niet meer bij Arsenal, maar het zou mooi zijn als de nieuwe garde daar ook lering uit getrokken heeft.

Erg veel geld, maar dat was te verwachten. Ben benieuwd hoe die het gaat doen en waar die gaat spelen. Op de plek van Xhaka zou ik namelijk graag een speler zien die ook aanvallend sterk is rond de 16 en dat idee heb ik bij Rice niet. Een Gundogan bv zou perfect zijn in die rol. Rice als concurrent van Partey lijkt me logischer en dan heb je voor de andere plek Jorginho en geen idee wie.

Het bedrag van Pepe wordt wel elke keer hoger hè. Begon op 72m, daarna 80m en nu opeens 85m. Heb toch m’n twijfels bij deze aankoop. Niet perse over de speler maar meer het bedrag. Alhoewel, Arsenal doet amper mee met dit soort bedragen. Als Arteta hem echt graag wil hebben dan moeten wij als fans daarachter staan. Ben ook benieuwd of hij in een wat vrijere rol dan bij West Ham, bij Arsenal kan presteren. Vraag me af wat het bedrag wordt. Van wat ik heb gelezen is een groot deel bonussen en is het vaste bedrag niet hoger dan 100m..

13 juni 2023 om 21:08

92+10 in ponden.

Het is een erg degelijke speler. Maar is dit de speler die Arsenal naar een hoger niveau moet tillen? Ik betwijfel het. Er zijn genoeg middenvelders die minder duur zijn en waarschijnlijk meer te bieden.

13 juni 2023 om 20:40

Noem ze maar. Ik heb geen weet over een speler met hetzelfde profiel als Rice.

13 juni 2023 om 20:49

Arsenal speelt nu in principe vaak met een middenveld dat bestaat uit Partey, Xhaka en Odegaard als nummer 10. Partey was de eerste seizoenshelft één van de belangrijkste spelers van Arsenal en Xhaka lijkt deze zomer naar Leverkusen te vertrekken.

Arsenal heeft dus eigenlijk geen behoefte aan een verdedigende middenvelder die in plaats van Partey speelt, maar meer iemand die juist van 16 tot 16 kan spelen. Gundogan is transfervrij en kan zomaar in de voetsporen gaan treden van Zinchenko en Jesus. Tielemans was transfervrij en gaat nu naar Villa. Zielinski van Napoli heeft nog maar een contract voor 1 jaar en heeft dit seizoen vreselijk goed gespeeld.

13 juni 2023 om 21:03

Je heb er oprecht veen kijk op als je tielemans en zielinski hetzelfde niveau vindt als rice. Gundogan gaat niet komen heeft niks te zoeken hier die gaat bijtekenen bij city of lekker naar Barcelona.

13 juni 2023 om 21:09

Je ziet nu pas duidelijk wie hier wel en niet naar de Engelse comp kijkt buiten de top 6. Rice zal geweldig zijn als box to box. Het is geen Gündogan idd, maar die is ook jaren ouder en speelt bij een beter team.

Bizar bedrag voor een aardige speler van een middenmoter in Engeland. Hij is absoluut geen slechte speler, maar om nu te zeggen dat hij echt heeft opgevallen in de wedstrijden tegen AZ? Voor dat geld kan je de hele selectie van AZ kopen en dan krijg je het stadion er gratis bij.

13 juni 2023 om 20:47

Rice speelt al jaren ijzersterk bij Engeland en West ham maar omdat hij 2 wedstrijden minder opvallend was tegen Az is hij niet bijzonder?

13 juni 2023 om 21:45

Een kwaliteitsspeler valt altijd op. Zelfs als hij minder speelt. Maar super dat jij blij bent dat Arsenal 100 miljoen neerlegt voor een redelijke middenvelder. Hopelijk komt Arsenal ook bij AZ shoppen.

13 juni 2023 om 21:50

Dus haaland is geen kwaliteit speler die best matig was in de finale van de cl ?

14 juni 2023 om 06:03

In dat geval ben jij de enige die Haaland geen kwaliteitspeler vind.

Hoeveel wedstrijden van west ham heb je nou gezien?

Rice is zo'n speler die je alleen goed begrijpt als je er een beetje kijk op het spelletje hebt. Hij laat alles zo makkelijk lijken, is altijd in controle en niks wordt overgecompliceerd. Het profiel Declan Rice is eigenlijk niet te vinden, de man is een alles in een pakketje als het ware op een bijzonder hoog niveau.

Declan Rice is een speler die Arsenal naar een nieuw niveau zal tillen en zal op den duur ook de leider worden binnen- en buiten het veld; een waar boegbeeld.

Hij past gewoon perfect bij deze club; klasse, nederigheid/geen opgeblazen ego en de voeten laten spreken.

13 juni 2023 om 21:10

Spot on! Het wachten is op zijn eerste fout en dan komt iedereen weer zeuren om vervolgens muisstil te zijn als blijkt dat jouw hele comment klopt.

13 juni 2023 om 21:21

Ja precies, velen zien een ietwat houterige harde werker die nergens echt uit in lijkt te blinken. Tel daar zijn afkomst bij op en je moet wel concluderen dat hij niks bijzonders kan zijn.

Het feit dat Bayern hem echt dolgraag wilde hebben zou toch wel een klein belletje moeten doen rinkelen.

13 juni 2023 om 21:26

Ach White werd ook afgeschreven en uitgelachen. Daar zitten er ook een paar al tandenknarsend erg lang te wachten tot ze los kunnen, daar kunnen die nieuwe bij aanschuiven.

13 juni 2023 om 21:30

Gabriel, Ramsdale, Zinchenko, zelfs Ode en Jesus werd genoeg over gezegd. White idd, speelt ook nog eens uit positie 😆

13 juni 2023 om 21:45

Eerlijk gezegd zat, en ik zit er soms nog steeds, bij de groep tegen Zinchenko. Ik zie zeker wat hij toevoegt met het inschuiven op het middenveld in balbezit, dat doet hij geweldig. Verdedigend doet het echter pijn aan mijn ogen, zodra de bal richting zijn kant gaat, vreet ik mezelf al op. Het is natuurlijk ingecalculeerd als je hem opstelt maar ik kan er echt niet aan wennen.

13 juni 2023 om 22:01

Klopt hoor, defensief is Zini niet sterk maar het ging me meer om de overdreven commentaren als afdankertjes etc.

14 juni 2023 om 10:56

Ik hoop wel dat Arteta daar nog naar gaat kijken Samcro, naar de defensieve gebreken van Zini. Met Saliba - Gabriel als duo ging dat prima, maar toen Saliba uit viel was het steeds meer dat Zini verdedigend te kakken werd gezet. En Gabriel kon het dan niet meer corrigeren, omdat hij met Holding (en in mindere mate Kiwior) zelf ook geen back-up kreeg.

Misschien wat tactische aanpassingen dan of toch Zini een keer op z'n donder gaan geven dat hij zelf daarin ook echt moet verbeteren.

14 juni 2023 om 12:04

Ik ben vooral benieuwd hoe Arteta wil gaan spelen komend seizoen. Tegen het eind van afgelopen seizoen zag je Kiwior meer als lb spelen en Partey naar rechtsachter zakken. Ook omdat Zini er niet bij was denk ik, maar het kan ook een voorbode zijn. Gisteren zag ik een mooie analyse van Latte Firm (geweldig kanaal imo) en daar werd mooi uitgelegd wat Rice en Caicedo meebrengen als ze komen en hoe je dan kunt variëren.

Misschien gaan we Tomi ook wel vaker op lb zien als er defensief meer gevraagd wordt.

14 juni 2023 om 17:10

Om eerlijk te zijn vond ik dat hele slechte experimenten Samcro en ik hoop echt dat het geen voorbode is. Het aanvalsspel was in die wedstrijden ontzettend langzaam en stroperig. Zo'n inschuivende back als Zini is leuk, maar dat betekent niet dat je dan voor iedereen maar even wat alternatiefs moet verzinnen. Variëren is goed, dat zeker. Maar het moet wel nuttig zijn. Ik weet dat het ook met blessures te maken had, maar je kon het ook 'simpeler' oplossen. En soms vind ik dat Arteta dat 'simpele' nog wat meer moet leren. Ik hoop in ieder geval die Kiwior linksback en Partey rechtsback variant nooit meer te zien..

Wat betreft Tomi als lb, tja. Je weet hoe ik over Tierney denk. Nou gaat hij eventueel weg. Ik vind het alleen nog steeds onlogisch dat je per sé Tomiyasu als ''verdedigende'' linksback moet opstellen, terwijl je in Tierney iemand hebt die daadwerkelijk linksback is en daarin verdedigend ook sterk is. Waarom het zo ingewikkeld maken? Tegen Salah snapte ik het tactisch gezien nog wat meer, omdat die altijd naar binnen trekt en Tomiyasu rechts is. Plus Tomiyasu heeft dat tegen Salah zeer goed ingevuld, maar de andere wedstrijd die hij daar speelde was hij dramatisch en een keer een invalbeurt van 10 minuten waarin hij ook nauwelijks wat deed.. Hoe toekomstbestendig is het dan?

Ik zie liever dat er per positie een sterke basis is met specialisten, dat daarachter back-ups zijn die grotendeels hetzelfde kunnen doen en dat je in je gehele selectie een paar spelers hebt die daarin kunnen variëren en multifunctioneel zijn.

13 juni 2023 om 21:20

Profiel Rice is niet te vinden is ook weer overdreven.. goede speler hoor, maar alles wat je beschrijft zou ook letterlijk 1 op 1 voor Tonali gelden.. alleen is Tonali niet Engels dus kost hij 50 mil ipv 105..

13 juni 2023 om 21:32

Tonali is toch wel iets anders nog. Declan Rice is fysiek en defensief net wat beter, die kan echt spelers domineren. Tonali blinkt aanvallend en technisch meer uit. Tot nu toe; want Rice heeft nog niet de mogelijkheid gehad om zich volledig te kunnen laten zien.

Echter bevestig je hiermee alleen maar dat het akelig lastig te vinden is; hoe haalbaar acht jij Tonali? Juist, voor buitenlandse clubs onhaalbaar.

13 juni 2023 om 21:39

Ik twijfel aan zijn handelingssnelheid en snelheid. Dat zien jullie makkelijk over het hoofd.

13 juni 2023 om 22:02

Snelheid is niet zo heel belangrijk voor een centrale middenvelder. Rice is juist heel erg goed in de ruimtes zien en creëren waardoor hij geen hoge handelingssnelheid nodig heeft.

13 juni 2023 om 21:47

Eigenlijk een soort Harry Maguire dus. Een overhypte Engelse speler bij een middenmoter.

14 juni 2023 om 06:05

Jij bent echt de grappigste thuis. Hou het maar gewoon bij Az zou ik zeggen

14 juni 2023 om 10:53

Zo heb je hier toch echt een aantal Eredivisie volgers die eigenlijk alleen Eredivisie /hun eigen favoriete club daarin bekijken en dan sporadisch Europees andere ploegen zien. En op basis daarvan een volledig oordeel over spelers geven. Bijvoorbeeld over PL spelers. Op basis van 2 Cl/el/conference potjes is zo'n speler dan ''niets bijzonders''...

Ik blijf mij daar altijd over verbazen.. zeker als je het algehele niveau van de Eredivisie bekijkt.

14 juni 2023 om 23:40

We hebben het hier over een bedrag dat voor de absolute wereldtop wordt betaald. Gareth Bale, Dembélé, Bellingham en Mbappe. Na jarenlang de beste spelers transfervrij te laten vertrekken, wordt er nu zoveel geld uitgegeven aan een speler die nog niks heeft bewezen. Prima dat jij blijkbaar wel alles van West Ham ziet, maar je kan niet zeggen dat hij West Ham richting de titel heeft geschoten. Nu is dat laatste overigens voor Arsenal ook niet nodig.

Sinds zijn optreden in het Engelse elftal altijd een zwak voor hem gehad. Altijd de strijd aan en kop vooruit! Zwoegen, zwoegen en nog ns zwoegen tot het snot uit zn oren komt! Waarschijnlijk niet naar mijn cluppie , helaas! Goede aankoop van Arsenal.

Overschat deze man! Wat ben ik blij dat United zich niet brand aan deze middelmatige speler! Ik wil caceido of hoe het spelt bij Man united zien!

13 juni 2023 om 21:04

Over middelmatig gesproken united wordt in verband gebracht met pickford en mount.

14 juni 2023 om 12:07

United wordt met letterlijk iedereen in verbrand gebracht. Daarnaast gaan wij echt geen 80m betalen voor Mount.

14 juni 2023 om 15:01

Dat mag ik hopen voor jullie. Met Man Utd weet je het nooit welke bedragen ze gaan betalen.

13 juni 2023 om 21:49

Middelmatige speler? Dan heb je echt niet goed opgelet. Zou united zoveel sterker maken naast casemiro, en tevens voorbereiden op evt vertrek of verval van hem, omdat die niet de jongste is.

13 juni 2023 om 21:54

M'n punt is dat als je rice overhyped vindt wat moet mason mount voorstellen dan. Of ga je me zegge dat mount betere kwaliteiten en talent heeft dan rice?

13 juni 2023 om 22:04

Mount en Rice zijn complementair, moeten eerder samen spelen dan ipv elkaar. En overhyped is een overhyped woord.

13 juni 2023 om 22:20

Misschien ben ik de enige maar ik zie kwaliteiten van mount oprecht echt niet. 12 in een dozijn speler. Aan de bal de meest simpele dingen.

13 juni 2023 om 22:41

TheGunner030 ik reageerde op giorg die rice middelmatig noemde.

13 juni 2023 om 22:48

Mount was paar jaar terug wel erg goed hoor. Benieuwd wat die bij Utd kan laten zien. Het is alleen te hopen dat Case het in zijn eentje kan, want van Mount en Bruno zal hij weinig hulp krijgen denk ik.

13 juni 2023 om 22:55

IronManUtd excuses heb je verkeerd begrepen.

13 juni 2023 om 22:57

Ik zie het alleen goed gaan voor united als qatar de club overneemt en die hele club omgooit. Met Radcliffe krijg je glazer 2.0. Vooral als je leest dat de beste meneer nu ook nog eens geld leent om de club te kopen. Dweilen met de kraan open.

13 juni 2023 om 23:27

@Samcro ja, casemiro heeft het dit jaar wel een paar keer (bijna) alleen gered, maar lijkt me niet slim om daar altijd op te rekenen. Al is het alleen al voor blessures en schorsingen.
Ik hoop dat ten hag één of ander briljant plan, maar het voelt wel een beetje als wat united vaker doet voor m'n gevoel. Kopen wat op de markt komt. Zelfs als de speler goed was, werkte dat in het verleden niet zo goed.

13 juni 2023 om 23:31

@TheGunner030 ja zo klinkt het in ieder geval. En als het qatar dan al lukt en de club ooit echt verkocht is, hopen dat ze niet psg als voorbeeld gaan gebruiken. Want daar kan ik ook weinig beleid terugzien. Maar in ieder geval wel extreme financiële slagkracht. Dat is alvast een vooruitgang.

14 juni 2023 om 00:11

Als ik de verhalen moet geloven wordt united iig een veel gezondere club. Alle schulden wegwerken. Nieuwe training complex en zoals je al zegt een enorme financiële slag met de naam die united al heeft. Als city al beangstigend is wat zal united dan wel niet worden.

14 juni 2023 om 00:18

Ja er is oneindig veel potentie. Maar ik moet het allemaal nog zien. Ik heb zo'n naar gevoel dat we nog niet van die glazers af gaan komen. Maar ik ben al een tijdje vrij somber over united, dus misschien heb ik een te negatieve mindset. Time will tell.

14 juni 2023 om 10:50

Ik denk dat het vooral ligt aan of het lukt om te verkopen, wat de nieuwe eigenaren van plan zijn en welke visie er komt. Met Ten Hag heb je in principe een goede coach om een gezond elftal op te bouwen en daarmee richting een stabiele toekomst te gaan. Het is alleen de vraag hoe het boven hem er allemaal aan toe zal gaan.

Het geraamte van jullie elftal is absoluut niet slecht in mijn optiek. Alleen dien je te snoeien in de selectie en daarvoor gerichte aankopen terug te halen. En hopelijk spelers te kunnen halen zonder mega over te betalen zoals met Antony. Dat is wel altijd lastig, zeker voor United gezien de geschiedenis met overbetalen.

Ik denk wel dat je als club dan ook moet durven om rigoureus te zijn in het afscheid nemen van spelers en daarbij ook afscheid moet durven nemen van spelers die niet echt slecht zijn, maar je club ook niet vooruit kunnen helpen. Dan denk ik aan het volgende rijtje spelers: Martial, Sancho, Fred, Mctominay, Maguire, Lindelof en De Gea.

Dat hoeft niet allemaal in 1x, maar is in mijn optiek wel nodig. De selectie is eigenlijk ''te vol'' op papier. Daarin moet je keuzes durven maken. Op rechtsback bijvoorbeeld met Wan-Bissaka en Dalot. Eén van die 2 moet je back-up maken en dan een nieuwe basis rechtsback kopen. Ik denk dat als je als club die dingen durf te doen, dat je dan als United zijnde relatief snel weer om de titel zal strijden.

Zeer goede speler en aankoop voor Arsenal, Maar 110 miljoen, Nee.
Daarvoor had hij in die 245 wedstrijden minimaal 60/70 goals/assists moeten hebben ipv 28 totaal.

13 juni 2023 om 21:04

Ik wist niet dat doelpunten en assists belangrijk was voor verdedigende middenvelders?

13 juni 2023 om 21:14

Alleen als speler naar arsenal gaat. Als het ging spelen voor EtH was een wereldaankoop geweest.

14 juni 2023 om 12:08

Je obsessie met United begint echt lachwekkend te worden man.

Ik vind het persoonlijk maar een houterige speler die onder druk echt niet kan voetballen, keiharde werker, maar zo veel geld? Ik vind het nogal overdreven allemaal, ik vind hem een beetje een jonge betere versie van Henderson maar meer ook niet. 100 miljoen betaal je voor een Bellingham, maar Rice?

13 juni 2023 om 22:15

Tsja, de laatste die 100 miljoen betaalde voor een Bellingham was United voor Sancho, en dat was niet bepaald een succes.

Rice is technisch en qua passing een veel betere voetballer dan Henderson, dat zijn geen vergelijkbare spelers qua speelstijl. Maar goed, we moeten het nog zien - Klopp heeft met spelers als Milner, Wijnaldum en Henderson een CL en een landstitel gewonnen, als Rice een betere versie daarvan is, prima toch?

Wat een enorme transfer voor Declan Rice naar Arsenal! Het is een flinke investering van de club, met een bedrag dat kan oplopen tot 115 miljoen euro. Het wordt interessant om te zien hoe Rice zich aanpast bij Arsenal en of hij de hoge verwachtingen kan waarmaken. Aan de andere kant is het jammer dat Nicolas Pépé niet heeft kunnen voldoen aan de verwachtingen sinds zijn aankomst bij Arsenal. Laten we hopen dat Rice het beter doet en zijn talent kan benutten bij zijn nieuwe club.

13 juni 2023 om 21:27

Nog kort over Pépé,Als fan van Pépé geloof ik dat hij nog steeds kan slagen bij Arsenal, ondanks dat hij niet volledig heeft voldaan aan de hoge verwachtingen sinds zijn aankomst. Het kan soms tijd kosten voor spelers om zich aan te passen aan een nieuwe competitie en een nieuwe club. Pépé heeft zeker potentieel en heeft laten zien dat hij in staat is om wedstrijden te beïnvloeden met zijn snelheid en technische vaardigheden. Met de juiste ondersteuning en het vertrouwen van de club kan hij zich verder ontwikkelen en zijn stempel drukken bij Arsenal. Ik blijf optimistisch over zijn toekomst en hoop dat hij succesvol zal zijn in het vervullen van zijn potentieel.

13 juni 2023 om 21:31

Pépé gaat de PL kapot spelen volgend seizoen.

13 juni 2023 om 22:51

Ik hoop het echt broeder, echt.

13 juni 2023 om 23:27

Als je een compilatie van zijn hoogtepunten bij Arsenal kijkt denk je dat het een prima speler voor ze is. Hij kan ook echt wel ballen, maar ik denk dat Pépé niet in de plannen voorkomt voor volgend seizoen. Als ze die voor een miljoen of 15-20 kunnen slijten denk ik dat ie weg is.

14 juni 2023 om 00:15

Pepe was ook een aankoop van emery. Arteta zag niks in hem zitten. Liet hem spelen omdat hij simpelweg niet beter had op dat moment. Pepe in een arsenal shirt kunnen we wel vergeten denk ik.

14 juni 2023 om 06:29

Het was ook geen Emery aankoop. Hij wou graag Zaha maar kreeg Pépé.

Ik vraag me af wat het bestuur van Bayern zo doet? Het is nooit slim om enkel te focussen op 1 speler.

Erg blij mee, eindelijk versterking voor het middenveld wat al tjden broodnodig was. Rice heeft zich bewezen in de premier league, en wat ik vooral sterk aan hem vind, is dat hij eigenlijk altijd ontzettend steady speelt. Zelden door de ondergrens, heel wenselijk voor iemand in de as.

Arsenal zit nu dan ook wel lekker qua Homegrown basisspelers. Ramsdale, Saliba, White, Saka, Martinelli en Rice. Meer dan de helft van de 11, maakt het wat makkelijk om onder het maximum van 17 buitenlanders (van de 25) te blijven en geeft wat meer lucht om jonge spelers erbij te halen (die niet tellen voor het quotum).

14 juni 2023 om 10:40

Wat betreft homegrown is dat zeker lekker. Ook aangezien je dan nog Smith-Rowe en Nelson (contract wordt verlengd volgens mij). Plus afhankelijk van wie blijft en wie gaat heb je Nketiah en/of Balogun die ook homegrown zijn.

Zoals vaker, 90% van de comments over geld. Lijkt of mensen hier meer interesse hebben in economie dan in voetbal.
Geweldige aankoop van arsenal trouwens!

13 juni 2023 om 22:19

Idd - los van het bedrag, Arsenal koopt hiermee de beste middenvelder van alle PL clubs buiten de top 6. Dat is gewoon een mooie aanwinst, op papier in elk geval. Voor elke aankoop geldt dat hij het moet laten zien, dat gold voor Haaland voor City, net als voor Hazard bij Real.

Rice zou een hele harde statement zijn. Iedereen die Engels voetbal volgt, weet dat Declan Rice meer dan ready is voor topvoetbal. Zulke spelers kiezen doorgaans niet voor Arsenal, maar gaan naar Manchester City of Chelsea of Manchester United. Of Liverpool, de laatste jaren. Als Arsenal hem nu binnenhaalt, dan zou dat een megacoup zijn. Ik ga niet te hard van stapel lopen, maar ik zie hem graag komen. Heel graag.

14 juni 2023 om 12:07

Loop maar gewoon door hoor, lijkt me heel sterk dat hij nu nog naar een andere club gaat.

14 juni 2023 om 12:19

En de Asics gaan aan.

Gelukkig ook maar. We hebben niks aan Rice als we al Goretzka hebben. Ik wil Neves dat is pas echt een topper

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren