Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Officieel: Man City bereikt akkoord en stalt Phillips elders in Premier League

Laatste update:

Kalvin Phillips maakt het seizoen op huurbasis af bij West Ham United, zo melden de Londenaren via de eigen clubkanalen. De 28-jarige middenvelder had onder Pep Guardiola weinig uitzicht op speeltijd en hoopt bij the Hammers weer minuten te kunnen maken.

West Ham United huurt Phillips voor een half seizoen van Manchester City en zal zijn volledige salaris overnemen. Ook is er een koopoptie van veertig miljoen bedongen in het contract.

Bij West Ham United zal Phillips de concurrentiestrijd op het middenveld aan moeten gaan met voormalig Ajacied Edson Álvarez, die een goede indruk heeft achtergelaten op manager David Moyes in de eerste seizoenshelft en een vaste basisplaats geniet.

In de zomer van 2022 werd de verdedigende middenvelder overgenomen van Leeds United. Destijds betaalde Manchester City een slordige 50 miljoen euro om Phillips los te weken, maar het avontuur van de Engels international in het Etihad Stadium werd nooit een succes.

Phillips was bij Manchester City inmiddels bijna volledig uit de gratie geraakt. Guardiola kiest op de nummer 6-positie steevast voor de Spanjaard Rodri, waardoor de Engelsman amper minuten maakt dit seizoen.

Phillips wil zich, met het oog op het EK komende zomer in Duitsland, bij West Ham United weer in de kijker spelen bij bondscoach Gareth Southgate. Tijdens het vorige EK, toen Engeland eindigde als verliezend finalist, was de 31-voudig international nog een belangrijke schakel voor Southgate. Tijdens het WK in Qatar kwam hij slechts tot veertig minuten.

Op de positie van Phillips kan de trainer echter ook kiezen voor onder meer Jordan Henderson, Declan Rice en Conor Gallagher. In de laatste interlandperiode werd daarnaast rechtsback Trent Alexander-Arnold uitgeprobeerd als controleur op het middenveld.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima versterking op het middenveld voor de rest van het seizoen! Ik hoop dat er nog een spits komt. Antonio al lang uit de roulatie en Ings en Mubamba voldoen (nog) niet.

23 januari 2024 om 16:47

Eddie Nketiah? Zou voor Arsenal een oplossing wezen financieel gezien voor een andere spits

23 januari 2024 om 18:01

Ik vond Ings anders prima van het weekend.

26 januari 2024 om 23:40

T lijkt toch wel een kleine spitsen kerkhof te zijn dat west ham, net als chelsea. Helaas! Ik vind t echt leuk om te zien mrt Moyes, hij is gewoon een goede match voor de subtop. Philips hoop ik weinig te zien spelen, puur omdat ik Alvarez fan ben

Prima deal voor beide partijen. WHU heeft Alvarez als opvolger van Rice, maar Phillips is prima als back-up bij blessures/schorsingen.

JWP is ook een top aankoop gebleken. Hele gevaarlijke speler met dode spelsituaties.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren