Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Afellay stelt PSV teleur en kiest voor Premier League'

Laatste update:

PSV lijkt de terugkeer van Ibrahim Afellay te kunnen vergeten. De Eindhovenaren hebben duidelijk gemaakt dat de deur voor de middenvelder open staat, maar het ziet ernaar uit dat Afellay zijn geluk gaat beproeven in de Premier League. Sky Sports, altijd goed geïnformeerd als het om dit soort zaken gaat, heeft begrepen dat Afellay maandag medisch wordt gekeurd bij Stoke City.

/

De nummer negen van het afgelopen seizoen in de Premier League heeft met Erik Pieters en Chelsea-huurling Marco van Ginkel al twee Nederlanders in de selectie zitten en Afellay zou dus de derde kunnen worden. De 29-jarige middenvelder is transfervrij sinds zijn vertrek bij Barcelona en kan dus gratis worden binnengehaald door Stoke. Het is niet bekend voor hoeveel jaar Afellay kan tekenen.

Het nieuws betekent een domper voor PSV, dat Afellay graag terug 'naar huis' zou willen halen, maar dus verder moet kijken. Afellay speelde 159 competitiewedstrijden voor PSV, voordat hij in januari 2011 een droomtransfer naar Barcelona maakte. Mede door blessureleed redde hij het niet bij de Spaanse grootmacht, die Afellay vorig seizoen nog verhuurde aan Olympiacos. In Griekenland kwam de middenvelder tot negentien competitieduels, waarin hij vier keer scoorde.

Stoke City zou een mooie club zijn voor Ibrahim Afellay

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Logische keuze.

Had eerlijk gezegd ook niet verwacht dat hij naar PSV zou gaan maar ik ben ook van mening dat PSV hem niet echt nodig heeft.

Ik hoop dat Ibi bij Stoke weer plezier krijgt in het voetballen en laat zien wat hij ooit bij PSV deed en in zijn wedstrijden bij Barcelona toen hij nog in vorm was. Dan hebben we er wellicht nog wat aan op het Ek/wk in de toekomst.

27 juli 2015 om 11:26

Zal ik jouw zeggen dat ik het eigenlijk helemaal niet zo erg vind

27 juli 2015 om 11:30

Ik heb dat ook. We hebben in principe genoeg middenvelders en anders moet je toch weer pröpper, mager of Hendrix laten banken. Een Afellay op de bank brengt onrust met zich mee denk ik.

27 juli 2015 om 11:34

Eén van deze drie heren gaat toch op de bank eindigen, aangezien Guardado ook nog een plekje krijgt. Waarschijnlijk dat Maher, Propper en Guardado de basis gaan vormen. Met Schaars. Hendrix, Vloet, Ritzmaier en eventueel Pereiro als back-up zoals het nu lijkt.

27 juli 2015 om 11:54

Alleen is Pereiro in eerste instantie niet voor het middenveld gehaald. Het middenveld wat jij schetst kan ik me wel in vinden. In sommige wedstrijden zal het misschien verstandig zijn om met Hendrix of schaars te starten ipv maher.

27 juli 2015 om 14:41

Bedankt man!:s

27 juli 2015 om 11:33

Ik geef m ook groot gelijk. In een prachtige competitie hopelijk zijn vorm terugvinden bij een subtopper en mooie club. We zien hem in ieder geval nog steeds in het rood/wit

27 juli 2015 om 11:51

Subtopper??

27 juli 2015 om 12:15

Sinds 2008-2009 (daarvoor Championship)
12, 11, 13, 14, 13, 9, 9..

Waar haal je het woord subtopper vandaan. Dit noemen we middenmoot met in een slecht seizoen degradatiekandidaat.

27 juli 2015 om 12:12

Denk dat Oranje hem niet echt meer nodig heeft. Zeker niet bij de eerste 11. Is al jaren niet meer de affelay die bij psv de pannen van het dak speelde. Jammer van al die blessures.

27 juli 2015 om 13:43

Hij is nog maar 29 jaar dus er zit nog wel degelijk ruimte voor verbetering in hem. Zoals Panerai al aangeeft moet hij zo snel mogelijk het plezier terugvinden in het spelletje. Al die randzaken moet hij nu echt achterwege laten. Dan kan het nog wel wat worden. Kijk maar naar Bojan. Mislukt bij Ajax, maar bij Stoke toch een van de betere spelers.

Affelay kun je heus wel bij Oranje gebruiken, desnoods als bankzitter in geval van een blessure bijvoorbeeld. Het is niet alsof we bij Nederland de meest geweldige namen hebben op het middenveld.

29 juli 2015 om 11:30

Ben ook blij dat hij niet naar PSV komt. Geen meerwaarde meer en zou voor onrust zorgen.

Gewaagde stap voor deze jongen in de fysiek harde pl.
persoonlijk ben ik wel blij dat hij niet naar psv komt. Daar zag ik hem in een vertrouwde omgeving toch wel weer opbloeien en in een kwalitatief mindere eredivisie kunnen uitblinken. Aangezien psv toch al behoorlijk sterk is dit seizoen ( helemaal als moreno ook nog komt) zou ik blij zijn als deze slagroom op de taart psv zijn neus voorbij gaat.

Als hij voor stoke boven psv kiest wil ik hem ook nooit meer in een psv shirt zien

27 juli 2015 om 11:02

Hij kiest 3 miljoen boven 1 miljoen ..

27 juli 2015 om 11:10

Hoe kom je aan dat bedrag van 3 miljoen?

On: Als hij bij PSV had willen spelen dan was hij er allang! Wat ik ook al eerder heb gezegd, je moet geen spelers willen die je als allerlaatste optie gebruiken.

27 juli 2015 om 11:19

Inschatting. Ik denk niet dat ie t voor veel minder doet. En al die Engelse clubs zwemmen nu in t geld.

27 juli 2015 om 11:02

Wat zou jij doen. 3 miljoen bij stoke verdienen of 1 miljoen bij Psv. Ik zou het wel weten in iedergeval

27 juli 2015 om 11:04

Dat is een domme reden

27 juli 2015 om 11:05

Hoe durf je dat te zeggen... Is een jongen van de club toch??? Hoe kan je hem dit kwalijk nemen?? Gaat veel meer verdienen en in een veel grotere competitie spelen. We moeten in Nederland stoppen met zeuren want die 6 wedstrijden kansloos CL gaan geen spelers voor komen. De rest van het jaar speel je ipv. Tegen chelsea, united, arsenal etc. Tegen Mickey Mouse teams. Mooie supporter ben jij :,)

27 juli 2015 om 11:06

#Naat. de pl boven de eredivisie verkiezen is natuurlijk hartstikke gek.

27 juli 2015 om 11:11

wat een onzin zeg, je moet heel, maar dan ook heel hard in je handen klappen als hij na zijn avontuur bij stoke nog terug komt naar Eindhoven. die jonge is ook over 2/3 jaar nog steeds van waarde voor psv.

27 juli 2015 om 11:56

Hij moet idd in de eredivisie spelen inplaats van de bpl. Hoef je Wijnaldum ook niet meer te zien die NCY boven PSV verkoos?

27 juli 2015 om 12:03

Ncy?

27 juli 2015 om 12:56

Ja ken je Newcastle Younited niet dan?

27 juli 2015 om 12:01

Stoke City is ook een betere club dan Psv. Affelay gaat bij Stoke meer verdienen speelt in een betere competitie en kan zich daardoor misschien nog in de kijker spelen bij een subtopper. Spelers als Butland, Shawcross, Van Ginkel, Arnautovic en Diouf lopen er niet rond bij Psv. Dus het is gewoon een slimme keuze van Affelay misschien wanneer hij een jaar of 33 is komt die nog een keer bij jullie ballen.

27 juli 2015 om 12:07

Stoke is in allen opzichten geen betere club dan PSV. Ze spelen in een betere competitie maar zijn geen beter team. Vervolgens kom je met namen aanzetten waarvan ik Guardado al hoger inschat dan alle spelers die jij hier opnoemt.

27 juli 2015 om 12:02

PL boven ED. Zo simpel is het. Daarnaast zal hij vast ook nog aardig wat verdienen.

Ah "mooi', ookal had ik Afellay graag weer in het PSV shirt gezien verwacht ik niet heel veel van hem. Ik ben meer benieuwd naar wie Brands nu uit de hoge hoed gaat toveren. Ook nog het feit dat Afellay psv niet veel meer op gaat leveren omdat hij al 29 is ben ik wel blij dat we nu kunnen doorschakelen naar een andere minddenvelder.

Straks samen met Bojan op t middenveld oid. Dat kan, let wel.....kan heel intressant zijn. Ben benieuwd.

27 juli 2015 om 11:06

En PSV had voor Chery moeten gaan..

27 juli 2015 om 11:15

Hahaha, nee hoor. Ik zou niet weten waarom.

Wel leuk, al die Groningen supporters die Chery en Botteghin maar blijven noemen als spelers waar PSV voor moest gaan. Totaal geen realistisch beeld van wat hun spelers kunnen.

27 juli 2015 om 11:18

Botteghin iig beter dan Bruma.

27 juli 2015 om 12:55

Botteghin is beter dan elke centrale verdediger die er rondloopt bij PSV.

27 juli 2015 om 17:04

Botteghin is met al het respect ook gewoon niet het niveau dat PSV moet nastreven. Zeker voor het bedrag dat Groningen (terrecht) vraagt. Blij dat Psv indien nodig verder kijkt dan de Eredivisie.

27 juli 2015 om 11:07

Zeker weten. Welgeteld 5 wedstrijden per jaar kunnen ze samenspelen. De overige wedstrijden is of de een of de ander geblesseerd.

27 juli 2015 om 11:19

haha. daarom zeg ik ook...kan.....zijn.

27 juli 2015 om 11:39

Afellay zal wel snel geblesseerd zijn denk ik. Die loopt al jarenlang naast zijn schoenen omdat ie bij Barcelona voetbalde

27 juli 2015 om 11:50

@morgan,

ik ben ook zeer benieuwd, zeker omdat ze beide technisch zijn en niet bijzonder sterk in de duels.
Daarnaast is Affelay ook nog eens vaak geblesseerd.
Ik denk dat ik een gigantische miskleun zie aankomen.

Verrassende wending dit. Niet gek dat hij nu nog niet kiest voor Psv. Stoke is zeker een goede keuze als dit door gaat. Mooie groep met zeker kwaliteit. Ben heel benieuwd of het lukt. Hoop het in elk geval wel voor hem. Het is hem zeker gegund na al die jaren soebatten met blessures en miskleunen.

Holt alleen achteruit met Ibi. Beter dat hij niet naar PSV is gekomen...voelt zich denk ik te goed daarvoor.

Hahaha, geweldige keuze van Ibi. Bij PSV lag hij elke training al op de grond te janken als iemand per ongeluk zijn kant op nieste, ik denk dat hij nu een slaapzak mee kan nemen want in de Premier League staat hij dan helemaal niet meer op, al helemaal niet tijdens de training van Stoke City.

Op dat gebied kunnen velen nog van Babel leren toen het slecht ging durfde hij die stap achteruit wel te nemen maar ja ibi ze trots

27 juli 2015 om 11:15

heeft die stap terug babel dan zo veel opgeleverd? En ibi is 29 dus het is nu of nooit.
de pl is een mooie uitdaging, je speelt tegen een aantal van de beste clubs in de wereld. Maar goed de kans dat hij hey echt goed gaat doen is natuurlijk niet groot.

27 juli 2015 om 11:16

Babel is er inderdaad ook echt beter op geworden en was zo'n succes bij Ajax bij zijn terugkeer lol.

Ik denk dat je eerder Luuk de Jong als voorbeeld kan nemen. Knalt er gewoon ff 20 in. Als ie dit jaar weer het zelfde doet dan gaat hij gewoon weer een top transfer maken.

27 juli 2015 om 11:50

En dan daar weer op een zijspoor belanden? In Nederland doet De Jong het erg goed, maar een hoger niveau lijkt niet voor hem weggelegd. Beste voor hem is om gewoon bij PSV te blijven.

27 juli 2015 om 11:51

De Jong kan beter lekker bij Psv blijven, gewogen en te licht bevonden voor het buitenland. Zowel in Engeland als Duitsland, wel erg jammer topspitsen zijn schaars.

27 juli 2015 om 12:24

Het heeft Babel niks opgeleverd maar voor het zelfde geld wel dat probeer ik duidelijk te maken soms moet je het durven om stap achteruit te zetten

27 juli 2015 om 12:25

En zie je mij ergen zeggen dat Babel er beter van is geworden nee toch

Affelay heeft wel wat met de kleuren rood-wit. Alleen Barca valt buiten de boot. Denk dat het wel goed is dat hij niet naar PSV gaat. Jongen is nog jong en kan altijd nog terugkomen.

27 juli 2015 om 11:10

schalke speelt ook niet bepaald in rood-wit

27 juli 2015 om 11:22

Touché, die was ik even vergeten.

Verkeerde kop boven het stuk, hij stelt (het gros van) PSV niet teleur....

27 juli 2015 om 11:17

Vertegenwoordig jij 'het gros' dan of heb je een marktonderzoek gedaan?

27 juli 2015 om 11:57

Lees het gros van de reacties, you'll find your answer there....

27 juli 2015 om 12:17

Als hij wel was gekomen, was er een 2e (of 3e na het kampioenschap) carnaval uitgebroken. De supporter is even grillig als het voetbal zelf.

27 juli 2015 om 13:48

Zal wel meevallen, als ik andere supporters zo hoor zit en zat men niet te wachten op Afellay, de meerderheid is het er echt wel over eens dat verdedigend eerst versterkt dient te worden, het middenveld is ruim genoeg bezet.

Dit is goed nieuws voor psv. Deze jongen is nooit meer op het niveau gekomen wat hij had toen hij bij psv vertrok. Is daarna hoofdzakelijk negatief in het nieuws gekomen en maakt steeds de verkeerde keuzes. Kiest steeds voor het geld ipv eerst weer eens zorgen dat hij aan voetballen toe komt.
Al met al kan psv blij zijn dat hij niet terug komt.

27 juli 2015 om 12:22

Ik snap jou niet! Affelay zou wel degelijk van waarde zijn bij psv en hij zou zich weer in de kijker voor oranje kunnen spelen. Dit is juist jammer voor psv

dit was natuurlijk al te verwachten, had ook totaal niet verwacht dat hij terug naar psv zou gaan.

zeer goede keuze, deze club is naar mijn mening perfect voor afellay. subtop van engeland, en een goede stap om zich weer een beetje in de kijkers te spelen mits die fit blijft.

Gaat ook niet in engeland slagen. Eeuwig talentje.

Gelukkig! Affelay zou enkel gehaald worden op basis van sentimenten. Laat al jaren werkelijk niets zien. Goed dat deze in mijn ogen totaal onnodige transfer niet doorgaat.

Ik zie veel positieve reacties van Psv'ers. Ik snap dat niet, Affelay had wel degelijk van waarde kunnen zijn, mn nationaal. Nee, hij is niet meer de Affelay die naar Barca vertrok maar de ED is ook niet meer de ED van toen Affelay naar Barca vertrok.

ik ben daar als PSV-er niet zo rouwig om. Het zou wel een prima middenvelder voor PSV zijn als je er niet al 7 had voor 3 plaatsen, het middenveld is al goed genoeg. Alleen nog een verdediger erbij en de selectie is compleet.
Hopelijk gaat hij het goed doen in Engeland maar ik ben er bang voor. Het is een erg fysieke competitie en vooral het voetbal dat Stoke City speelt en laat daar nou net het probleem liggen de laatste jaren.
Hij had beter voor een technisch spelende ploeg kunnen kiezen.

Ben benieuwd of hij in de Premier League wel weet te presteren na mislukte avonturen bij Barca, Schalke en Olympiakos. Hij zal fysiek in ieder geval aan de bak moeten !

Nog zo'n broodvoetballer die liever geld verdient dan prijzen wint.
Wat denkt hij? Dat Stoke zijn opstapje naar Manu of Arsenal is?

Ik snap wel dat je salaris belangrijk is bij de keuze van een werkgever, maar of je als profvoetballer op je 35e 10 miljoen of 20 miljoen bij elkaar gespeeld hebt zou eigenlijk niet uit moeten maken. Als je met geld om kunt gaan hoef je nooit meer te werken in beide gevallen. Als je niet met geld om kunt gaan ben je binnen 10 jaar failliet in beide gevallen.

27 juli 2015 om 12:12

Ik vraag me af hoe Afellay dat ziet. Hij vertrok als grote man bij Psv, gaf in z'n eerste half jaar bij Barca de beslissende assist in de halve finale CL tegen Real, raakt vervolgens geblesseerd waardoor alles anders liep dan hij gehoopt en misschien wel verwacht had.

Zou hij niet denken: Als ik bij Stoke laat zien wat ik in me heb, dan...wie weet..someday!

Hij heeft groot gelijk mooie club voor Afellay , benieuwd wie nu op het lijstje staat van Brands en Cocu.

Gelukkig, is te blessure gevoelig. Lekker laten gaan zo'n speler.

Tja logisch, meer salaris en in de mooiste competitie van de wereld voetballen. Dat kun je hem niet kwalijk nemen. Bovendien is het ook niet zeker hoe hij zich bij PSV zou gedragen.

27 juli 2015 om 13:12

Mooiste competitie, is puur persoonlijk, ik vind de PL eigenlijk helemaal geen mooie competitie, voor de spelers wel' die kunnen er cashen' als liefhebber vind ik het voetbal meestal niet om aan te zien, geef mij de Engelse competitie van pakweg 25 jaar geleden maar, was veel mooier..' vind in Engeland teveel net niet spelers rondlopen tegen maximale salarissen.
Als spelers al bv Blind, Pieters, Vlaar en noem ze maar op je competitie sterker moeten maken, dan zegt dat al genoeg..' en van dat niveau spelers lopen er heel veel rond in de Pl

CL spelen,"voetballend" voetbal spelen en jezelf op niveau/in de kijker spelen of Stoke. Zulke lui moet je niet eens meer willen..

27 juli 2015 om 13:27

Zo simpel is die afweging toch niet? Die 6 wedstrijden CL wegen in mijn optiek niet op tegen wekelijks op topniveau knallen in de PL. Wekelijks in grotere en overvolle stadions spelen in een voetbalgek land.

Jezelf op niveau/in de kijker spelen is iets wat hij juist bij Stoke kan doen en veel minder in de Eredivisie. De beelden van de Premier League gaan wekelijks de wereld over. Die van de Eredivisie komen nauwelijks over de landsgrenzen.

Daarnaast speelt Stoke tegenwoordig heel aardig voetbal. Het is allang niet meer het keiharde fysieke en lange halen voetbal zoals enkele jaren geleden. Stoke probeert tegenwoordig gewoon verzorgd en leuk voetbal te spelen en dat gaat ze ook aardig af, met een knappe 9de plek tot gevolg.

Zal zichzelf wel te goed vinden om terug te keren bij Psv, maar het moet nog maar blijken of hij meekan ,et het niveau van Stoke.
Grote kans dat hij binnen de korste keren weer geblesseerd is voorde rest van het seizoen...
PSV mist hier niks aan.

Goede goedkope breedte aankoop van Stoke.. Zal waarschijnlijk vaak vanaf de bank komen

Zo jammer dat voetballers tegenwoordig alles voor het geld doen en niks meer voor het belang van de club. Had trouwens wel slim geweest om terug te keren bij psv zodat hij zichzelf weer in de kijker kon spelen voor het nederlands elftal

Begint leuk te worden zo, met al die nieuwe Nederlanders in de Premier League:

Engeland:
Memphis Depay - Manchester Utd.
Georginio Wijnaldum - Newcastle Utd.
Steven Berghuis – Watford
Jordy Clasie - Southampton
Maarten Stekelenburg - Southampton
Jeremain Lens - Sunderland
Marco van Ginkel - Stoke City
Ibrahim Afellay - Stoke City
Tjaronn Chery – Qpr
Maikel Kieftenbeld – Birmingham City
Ron Vlaar - ?
Virgil van Dijk - Everton ?

27 juli 2015 om 13:03

Hoeveel zullen er uiteindelijk basisspeler zijn cq wie spelen er over 2 jaar nog?

27 juli 2015 om 13:23

Depay, Wijnaldum en misschien Clasie, Lens en van Ginkel zie ik wel slagen in de PL. De rest niet denk ik.

27 juli 2015 om 13:05

Birmingham en QPR spelen geen Pl maar ik begrijp je punt. Ben benieuwd hoe ze het gaan doen, met een schuin oog op het Nederlands elftal.

Zou ik ook doen, ik verdien ook liever meer in een mooiere competitie, zijn carrière duurt nog max 3 jaar op niveau, dan moet je nu cashen' die 6 wedstrijden in de CL, wegen echt niet zwaarder dan een x- bij schrijven op je bankrekening" en voor de NL competitie is een fitte en in oude vorm verkerende afgelast te goed..' of Iig goed genoeg om het op een hoger niveau te laten zien..

Goede keuze van Ibi, voetballende ploeg, leuke competitie en niet te hoog gegrepen.
Barca was een erg slechte keuze voor hem, heeft zijn ego te hoog gebracht en hij heeft nooit kunnen aantonen deel uit te maken van het eerste team. Had hem ook best graag in Italie gezien bij Inter of in Frankrijk bij een OM of Asse maar Engeland blijft Engeland natuurlijk.

Dat hij kiest voor het geld is prima maar dat er in de poll zoveel mensen zijn die het een mooie club vinden voor Affelay kan ik niet echt volgen. We hebben het over Stoke City dit jaar net boven de streep maar bijna altijd vechtend tegen degradatie dan is het toch geen mooie club.

27 juli 2015 om 13:30

Stoke is dit jaar negende geworden hoor. Van net boven de streep geëindigd is absoluut geen sprake. Ook het seizoen er voor werden ze negende.

Je merkt dat veel mensen nog het Stoke van enkele jaren geleden in het hoofd hebben zitten. Toen speelden ze lange halen voetbal en waren ze niet vies van flink schoffelen. Dat is toch echt verleden tijd.

27 juli 2015 om 13:49

Je hebt gelijk twee seizoenen negende. Daarvoor klopt ook. Excuses maar daar niet van vind ik zijn keuze slecht. Zal denk ik niet bestand zijn tegen het fysiek in Engeland.

Jammer voor Psv, maar voor Affelay nog te vroeg om terug te keren.
Ok, stoke is middenmoot, maar goed, is tegenwoordig helaas nog wel gelijkwaardig of hoger dan NL, zeker financieel... Hoop dat hij zijn PSV vorm ooit nog eens terug kan vinden, was toen een geweldige speler! Zit nu al jaren in een dip helaas, ook mede door de vele blessures.

Ik had al verwacht dat hij niet zou terugkeren. Het duurde sowieso al te lang. Hieruit kon je dus opmaken dat Affelay PSV aan het lijntje hield en gewoon afwachtte of er (betere) clubs langs zouden komen die beter betalen en in een betere competitie uitkomen. PSV was echt de laatste optie voor hem. Ik weet niet of je zo'n speler er wel bij zou willen hebben. Het is graag of niet als je het mij vraagt.

Ik ben benieuwd wat PSV nu gaat doen. Misschien dat Leemans doorschuiven een optie is aangezien Vloet zwaar tekort komt? Of anders Lundqvist doorschuiven? Ik weet niet of deze jongens het beoogde niveau hebben.

Na zijn blessures is hij nooit meer op oude niveau geweest,en zal dat nooit meer halen.
Wees als PSV maar blij dat hij niet komt,dat heb je bij het nederlands elftal kunnen zien.
Hij werd daar alleen als vriend bijgehaald maar presteerd niets 0,0.
PSV is beter af, hij zou overigens toch voor het geld kiezen.

Goed nieuws. Groot ego, maar staat niet in verhouding tot zijn prestaties. Is al jaren over the hill heen. Kan me alleen zijn blessuregevoeligheid herinneren. Bij Schalke en Olympiakos heeft hij niets laten zien. Vtrees voor hem dat hij dadelijk bij Stoke 'gezellig' op de tribune zit.

Past totaal niet bij hem.. Typisch Engels voetbal dat ze daar spelen, meer op karakter dan voetballend vermogen..

Goede speler, maar volgens mij oerdom. Carriere verprutst met foute keuzes en volgens mij is dit ook een verkeerde keuze. Al zal het financieel wel aantrekkelijk zijn. Vervelend kwalletje ook dus laat psv maar blij zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren