‘Tot de laatste dag heeft Feyenoord het hoofd van Zerrouki op hol gebracht’

Dinsdag, 31 januari 2023 om 20:03Rian Rosendaal • Laatste update: 20:11

Jan Streuer is niet blij met de handelswijze van Feyenoord. Volgens de technisch directeur van FC Twente is het hoofd van Ramiz Zerrouki 'op hol gebracht' door de Rotterdamse club. Feyenoord bleef hopen op de komst van de middenvelder en bracht een bod uit met een vaste transfersom van acht miljoen euro. Twente weigert echter om Zerrouki tussentijds te laten vertrekken uit de Grolsch Veste.

"Wij kunnen het niet maken om op de laatste dag van de transfermarkt een van onze beste spelers nog van de hand te doen. Wat moeten wij dan?", vraagt Streuer zich hardop af tegenover het Algemeen Dagblad. De Twente-bestuurder snapt wel dat Feyenoord vanwege diverse blessures bij Zerrouki is uitgekomen, maar de belangen van zijn eigen club wegen zwaarder. "Ik zeg niet dat wij een titelfavoriet zijn, maar wij hoeven ook voor niemand onder te doen."

Streuer benadrukt dat het behouden van Zerrouki niet alleen met geld te maken heeft. De geloofwaardigheid richting Twente en zijn supporters is ook van groot belang. "Hoe zou het overkomen als wij dit nog hadden gedaan, terwijl we constant hebben gezegd dat we niet willen verkopen?" Streuer heeft dus begrip voor de interesse van Feyenoord in Zerrouki, maar de manier van doen van de koploper verdient volgens de directeur absoluut niet de schoonheidsprijs.

"Ik ben er wel teleurgesteld over dat ze tot de laatste dag het hoofd van die jongen op hol hebben gebracht", aldus Streuer, die aangeeft dat Feyenoord meerdere keren de kans had om door te pakken. "In de zomer, maar bijvoorbeeld ook in november toen de winterstop kwam. Als er een dan bod was neergelegd wat we niet hadden kunnen weigeren, was er wellicht een heel andere situatie ontstaan. Nu is het al die tijd blijven sluimeren." Streuer verwacht niet dat er in de laatste uren van de transfermarkt nog wat gaat gebeuren rondom Zerrouki.Gerelateerd

Meer sportnieuws

167 reacties (laatste reactie door memyselfandi)
31 januari 2023 om 21:48

Dan mag je wel beginnen met een ban voor Taalman, met z'n onzin post. Wat laten sommige Feyenoorders zich kennen zeg. Triest zooitje.

Ja zo kun je het ook zien.
Jammer dat niet niet doorgeschakeld hebben naar een alternatief

Het is toch gewoon geoorloofd dat Feyenoord een bod uitbrengt op een speler van Twente? Net als dat het Twente's goed recht is om dat bod af te wijzen. Ik vind dat Streuer wel een beetje als een klein kind loopt te mekkeren hier. Ik ben er overigens niet eens rouwig om als de deal definitief niet doorgaat. Vind het veel geld.

31 januari 2023 om 20:26

Ik denk dat in de essentie Streuer's probleem niet zo zeer zit in het feit dat Feyenoord een bod doet, dat is gewoon hun goed recht. Het irritante deze winterse transferperiode is dat Feyenoord aan geen enkele vraagprijs wilt voldoen (of dit nu Zerrouki, van den Belt of bijvoorbeeld een Hilgers is) en het dan ogenschijnlijk via de media gaat spelen in de hoop dat spelers gaan muiten. Op persoonlijke noot ben ik hier ook niet zo'n fan van (naast het feit dat muitende spelers vaak een bepaald mentaliteitsprobleem hebben waardoor de transfers zelden echt slagen) waarbij je echt niet de hoofdprijs hoeft te betalen maar onderhandel gewoon en neem je verlies als het niet uitkomt qua geld.

31 januari 2023 om 20:48

Ik vind dat Streuer zijn goed recht is om nee te verkopen, maar welke club voldoet gelijk aan de vraagprijs die niet ongelimiteerd geld heeft??

31 januari 2023 om 21:10

Dajoowie, 8 miljoen Euro is een mooie prijs als men dan ook geen vraagprijs wil noemen dan is het lastig handelen. Van den Belt heeft nog een 1 jarig contract en betreft een club uit de eerste divisie 8 ton is dan zeker geen gek eerst bod.

31 januari 2023 om 21:12

@dajoowie,

Ik zal vast een gekleurde bril hebben, maar leg mij eens uit wat je bedoeld met ogenschijnlijk via de media spelen. Zover ik weet heeft alleen Te Kloese tijdens een interview rondom de nieuwjaarsreceptie wat gezegd en daarin gaf hij tevens de bewondering uit voor Streuer / Twente. En afgelopen zondag gaf Slot aan graag een speler toe te voegen die vandaag op het veld stond. Maar dat is geen groot geheim.

Het is Streuer die telkens de media opzoekt, ook nu weer. Feyenoord doet een ultieme poging. Streuer geeft de volgende dag een persconferentie?

Hopelijk kan je me het uitleggen wat ik over het hoofd ziet?

En betreft Hilgers, daar is in het begin van het seizoen eenmalig een bod uitgebracht. En van den Belt mag aankomende zomer voor 8 ton vertrekken. Feyenoord biedt nu 9 ton excl. bonussen. Blijkt dat Zwolle 1,5 miljoen wilt vangen. Hun goed recht, maar het moet allemaal wel realistisch blijven. Feyenoord is geen MU die 3x de waarde van een speler betaald. Met Groningen waren we er binnen een paar dagen uit. Dus de stelling dat Feyenoord deze transferwindow aan geen enkele vraagprijs wilt voldoen, kan ook de prullenbak in.

31 januari 2023 om 21:13

beetje makkelijk Dajoowie. Hoe vaak komt het voor dat een club direct de vraagprijs accepteerd? in verreweg de meeste gevallen doet een club toch een bod op een speler en ga je vanaf daar in gesprek? je doet nu net alsof Feyenoord iets doet dat ongekend is in de voetbalwereld. vgm zou een week geleden een bod van 8 miljoen gewoon geaccepteerd worden, maar door een mispeer (in mijn idee) van Te Kloese door het op de laatste dag te bieden gaat de prijs weer met 2 miljoen omhoog. Voor Hilgers heeft Feyenoord dit seizoen sws geen bod gedaan en bij van den Belt zijn ze na het horen van de vraagprijs gestopt en wordt daar geen actie meer ondernomen. ik snap best de frustratie bij Twente maar om Feyenoord als een soort boeman weg te zetten is ook niet helemaal juist toch?

31 januari 2023 om 21:22

4fredondo, mocht je het nog niet doorhebben: 1908 is de spreekbuis van Feyenoord. Flink lekken en 1908 flink laten opstoken, en dan gaat de club vrijuit.
Net als Bijlow: best slim, maar een beetje zielig.

31 januari 2023 om 21:39

4f Redondo wacht ff dus jij denkt dat Streuer het AD zelf gebeld heeft. Wauw, Streuer is zo ongeveer de grootste boer die er bestaat qua nuchterheid. Daarom neemt hij ook geen blad voor de mond en geeft hij altijd zijn mening zonder erom heen te draaien. Dat wordt door anderen uitgelegd als janken of arrogantie. Ik vind het vooral eerlijk. Verder is het niet aan jou om te bepalen wat realistisch is voor Zwolle of Twente qua bod.

31 januari 2023 om 21:48

Vergeet VI met die Krabbendam niet, die slaapt ook onder een Feyenoord dekbedje. Het laatste artikel wist hij al te vermelden dat Zerrouki weer enorm teleurgesteld is zonder de speler ook maar gesproken te hebben. Irritant mannetje.

31 januari 2023 om 21:50

1908 is zeer zeker niet de spreekbuis van Feyenoord. Ik denk dat Feyenoord allerminst blij is met 1908. Dus .....

31 januari 2023 om 21:54

4fRedondo, 1908 verzint dus alles wat hij plaatst? Want hij heeft behoorlijk wat geplaatst terzake Zerrouki.

31 januari 2023 om 21:54

Tw ente ov, het is wel degelijk aan mij om te bepalen wat IK realistisch vind. Net zo goed dat jij voor jezelf moet bepalen. De onderhandelaars van Feyenoord moeten het voor Feyenoord bepalen. Etc, etc, etc.

31 januari 2023 om 21:58

Hij heeft zijn bronnen. Net zo goed dat die Kale&kokkie bij Ajax heel veel bronnen hebben. Maar dat betekent niet dat zij de spreekbuis van Ajax zijn of dat de Telegraaf dat is. En Krabbendam is een uitgerangeerde Feyenoordwatcher en idd. een irritant mannetje.

31 januari 2023 om 22:00

Twenteov verwoord het perfect volgensmij. Streuer is absoluut niet het type die interessant wil doen voor de media of iets. Het is geen munsterman. Streuer is alleen altijd goudeerlijk en daar kunnen sommige mensen niet zo goed tegen zo te zien. Jammer voor hen!

31 januari 2023 om 22:11

Lekkende bronnen.. wat ik zeg: de spreekbuis van Feyenoord. Ik zou daar als supporter eigenlijk helemaal niet blij van worden, zo'n slang in de organisatie. Geef mij maar de openheid van de club zelf.

31 januari 2023 om 22:31

Vd Belt heeft een contact tot de zomer van 2025.

31 januari 2023 om 22:50

Jansen joenite, Feyenoord is juist niet blij met het lekken. Je maakt er een mooi verhaaltje van voor jezelf. 1908 heeft al verschillende transfers gedwarsboomd.
Streuer zoekt duidelijk zelf de media op en nu zeiken

31 januari 2023 om 23:02

Nee, media zoekt Streuer op, niet andersom.

1 februari 2023 om 00:15

Ja, maar dan moeten ze wel serieus geld bieden. Als Twente niet wil verkopen, moet je niet 8 miljoen bieden, maar echt iets van 12 plus. Anders breng je alleen inderdaad het hoofd op hol van de speler

1 februari 2023 om 06:36

12+ hahaha hoezo alles in verhouding.. Aursnes die toch mijn inziens 2 klassen beter is en meer Europese ervaring heeft ging voor 12 weg.. Ieder zijn prijs maar ergens houdt het natuurlijk op..

We had i.m.o. ook veel sneller door moeten schakelen, maar als dit een beetje het spel van Twente heeft beïnvloed zondag is het voor mij goed.

31 januari 2023 om 20:18

Dit heeft zeker invloed gehad, want Zerrouki kwam continu enorm zwak in de duels. Met een blinde trap naar voren leidde hij zelfs de 0-1 in. Verder overal te laat en te traag.
Zou hij met zijn hoofd al in het rood-wit hebben gespeeld, of is hij gewoon niet zo goed als ze in het oosten roepen?

31 januari 2023 om 21:02

Fiorenoord we get it, je vind Zerrouki niet zo goed. Prima! Ik wel nl. Verder doe je net alsof Twente en Zerrouki compleet overlopen zijn afgelopen zondag. Ik heb Zerrouki wederom een prima partij zien spelen, en Twente ook. Jij bent zo een die telkens wil horen hoe fantastisch Feyenoord is en gelijk op de penis getrapt is op het moment als iemand AZ of Twente concurrentie v Feyenoord genoemd wordt. Ik zal je nu iets zeggen wat je horen wil; Twente is niet zo ver als Feyenoord. Nu iets minder leuks; maar we gaan het potdikke wel weer proberen dichterbij te komen. Daar is het niet doorgaan v deze transfer een voorbeeld van.

31 januari 2023 om 21:05

Dan moet jij gaan korfballen kereltje. Na wieffer de meeste intercepties en duels gewonnen en een aantal keren cherny en misidjan weggestuurd met een goede pass. Maar goed, oa alle Twentesupporters en Slot zullen het ook wel verkeerd zien. Fiorenoord zal het wel bij het rechte eind hebben...

31 januari 2023 om 21:07

@Twenteov, we moeten eigenlijk helemaal niet reageren op zo'n arrogante Rotterdammer. Feyenoord staat door falen van de top weer bovenaan en meneer vind Feyenoord de beste club ter wereld.

31 januari 2023 om 21:20

Zerrouki was zondag letterlijk op elk gebied beter dan Kokcu. Passing, duels, kijk het maar na. Maar, laat me raden, Kokcu was zeker wel erg goed?

31 januari 2023 om 22:32

Zerrouki staat in de belangstelling van een eredivisieclub waar Kockcu in de belangstelling staat van grote clubs in betere competities dan de eredivisie.

31 januari 2023 om 23:01

Zerrouki was in alles beter en daarom kreeg Kokcu een 7,6 van sofascore, dus puur op statistieken en kreeg Zerrouki een 7,3.Verschil zat hem vooral in de keypasses, waar Kokcu, die ook nog 2 jaar jonger is, een kei in is.Los van het feit dat de scheids niet floot voor twee duidelijke overtredingen van Zerrouki anders was het cijfer nog wat lager geweest

31 januari 2023 om 23:12

Daar zijn er meer van hoor, en als Ajax/psv eerste staan of kampioen zijn, of AZ/Twente boven Feyenoord eindigd zijn die supporters of clubs de arrogante kwallen.. altijd Ajax supporters vooral arrogant genoemd worden maar ik merk al weken dat Feyenoorders er ook wat van kennen, pfoe. Elke speler is werelds ect... Terwijl ik Feyenoord een geweldig mooie club vind.

Deze media-geile Calimero moet nou eens stoppen met zijn gezeur. Er is geen bod neergelegd dat niet te weigeren viel? Er is een bod van 8 miljoen geweigerd voor een 25-jarige speler met 2 jaar ervaring betaald voetbal! Daarnaast is hij in het korte Europese traject van Twente direct door de mand gevallen. Of het nu 8 miljoen of 6 miljoen is, het zijn allemaal niet te weigeren aanbiedingen voor deze speler. Er heeft buiten Feyenoord nog nooit ook maar 1 club interesse in hem gehad. Op basis waarvan is deze gozer dergelijk bedragen waard? Aursnes ging voor 12 en die had een nog langer contract. Verder hebben we Timber gekocht voor een bedrag van 6,5 miljoen rond. Dan ga je voor een speler als Zerrouki toch niet meer vangen dan een miljoentje of 3/4? Komop Streuer, wordt eens wakker van deze droom en haal dat eierschaaltje eens van jouw hoofd.

31 januari 2023 om 20:27

Dit kan ook wel in normale bewoordingen toch? Twente staat onderaan de streep gewoon in zijn recht. Of het verstandig is van ze, dat moet blijken.

31 januari 2023 om 20:30

Als een club 8 biedt, is de speler blijkbaar dat waard voor die club.
Voor de club die hem voor dat bedrag niet verkoopt blijkbaar nog meer.

1 februari 2023 om 18:43

Precies! Het zou echter fijn zijn als iemand dat eens gaat uitleggen bij Streuer en de Twente supporters. Misschien dat ze zich komende zomer achter hun oren krabben als er, net als de afgelopen 2,5 jaar, niet één andere club langskomt voor deze speler.

31 januari 2023 om 21:05

Media-geile Calimero nog wel, Poeh poeh. Ik ben blij dat die Calimero niet buigt voor ieder bod v ons aller Feyenoord. Tis wat, die boeren uit het Oosten die niet meewerken willen.

1 februari 2023 om 18:40

Dat ze een aanbieding afwijzen is hun goed recht. Of je een compleet idiote vraagprijs aanhoudt dat moet Twente ook zelf weten. Maar ga niet zeuren over de media aandacht als je na iedere aanbieding een uitgebreid interview gaat over de huidige status van de onderhandelingen. Dat doen Feyenoord, Ajax en PSV toch ook niet? Ja daar lekt veel uit maar de beleidsbepalers gaan niet 10 interviews geven over de lopende onderhandelingen. Als je zoiets binnenskamers houdt i.p.v. zo in het open te gooien dan was Zerrouki misschien ook minder gek geworden.

31 januari 2023 om 21:11

Alle kranten willen een interview met de td van de club van Zerrouki, maar er zijn toch altijd weer een paar dommeriken die deze td vervolgens mediageil durven te noemen wanneer hij dan 1 klein interviewtje geeft.

31 januari 2023 om 21:32

Nou Ruiz_fct, je weet wel beter. Van de zomer heeft Streuer ook meermaals de media opgezocht. Telekens gaf hij aan dat het bod van Feyenoord niet in de buurt kwam, maar gaf ook geen duidelijkheid wat ze nou wel voor hem wilden ontvangen.

Ook nu weer. Feyenoord doet gisteravond een laatste ultieme poging om aan de onderhandelingstafel te geraken. Streuer kondigt aan om de volgende dag een persconferentie te houden. Klein interviewtje, mmmmm

Verder denk ik dat Streuer nooit van plan is geweest om Zerrouki aan Feyenoord te verkopen. Ook al had Feyenoord 15 geboden, misschien zelfs 20 miljoen geweigerd.
Beetje de AZ houding van alleen aan het buitenland verkopen. Puur gebasseerd op het interview van jullie aanvoerder in aanloop van deze topwedstrijd afgelopen zondag. Waar elke voetballer, journalist, analist, etc. spreekt van traditionele top 3 zei Pröpper heel specifiek, de vroegere top 3. Je hebt Ajax, die slecht draait en de rest.

Afijn, als van der Belt komt ben ik er niet zo rouwig om. 10 miljoen voor een 25 jarige speler die pas anderhalf jaar in het eerste van Twente voetbalt is in mijn ogen te zot voor woorden. Als je 10 uitgeeft dan ben je gewoon dom dat je Aursnes hebt verkocht voor 2 miljoen meer. Daar kan ik echt met m'n kop niet bij.

31 januari 2023 om 21:37

Ik kan je verzekeren dat Streuer nooit uit zichzelf de media heeft opgezocht. En fijn dat jij er niet rouwig om bent, ben blij voor je. De hele technische staf van Feyenoord vindt Zerrouki wel erg goed, maar die zullen er wel geen verstand van hebben dan.

31 januari 2023 om 22:20

Ik schrijf toch nergens dat Zerrouki slecht is?

31 januari 2023 om 22:22

Oh ff off topic: Was zondag een leuke sfeeractie voorafgaand aan de wedstrijd.

31 januari 2023 om 22:36

Vond ik ook! Terug naar het topic: wat maakt het nou uit hoelang een speler al in het eerste speelt. Hij is nu al anderhalf jaar erg goed en heeft daardoor deze marktwaarde. Streuer had echt geen 15 tot 20 miljoen geweigerd, dat zou hoogst onverantwoord zijn
Je kan simpelweg niet gaan zeggen dat 8 miljoen voor je beste speler terwijl je nog volop mee doet om de bovenste plekken een niet te weigeren bod is.

31 januari 2023 om 23:01

Een Utrecht, dat toch ook vol ambities zit als ik Van Seumeren moet geloven, kan een bod van 6,5 miljoen excl. bonussen niet weigeren op hun min of meer sterspeler van afgelopen seizoen.

Feyenoord kan een bod van 12 miljoen op Aursnes niet weigeren. En als Benfica in deze window opnieuw was gekomenen 30 miljoen had geboden op Kokcu, zou Feyenoord denk ik toch overstag zijn gegaan.

Psv kan een bod van 40 miljoen op Gakpo niet weigeren.

Sparta kan 2,5 miljoen niet weigeren, terwijl zij volop kans maken op Europees voetbal.

Twente heeft het blijkbaar wel goed op orde om 8 miljoen excl. bonussen te kunnen weigeren.

Ik vind het echt veel geld voor een speler die pas onder Jans doorbreekt in een dankzij Jans goed draaiend Twente. Waar Slot heel veel credits krijgt, behoort Jans die net zo hard te krijgen.

En nogmaals, het is Twente zijn goed recht om alles van tafel te vegen of een absurd hoge transfersom te verlangen. Het is Feyenoord's goed recht om te lage biedingen te doen, of te laat marktconforme biedingen te doen. Wij supporters hebben alleen een mening en dit forum om soms ons gal te spuwen.

1 februari 2023 om 09:07

Wanneer Feyenoord die 8 miljoen eerder in de transferwindow had geboden was het waarschijnlijk ook niet geweigerd. Dan was er nog tijd geweest om een adequate vervanger te halen.
Aan de andere kant snap ik de overweging om met Zerrouki voor Europees voetbal te gaan en zo de evt afschrijving bij een transfer in de zomer makkelijk terug te verdienen. (als hij van de zomer al minder waard is door een korter contract, als hij zo blijft spelen zie ik dat niet eens gebeuren).

1 februari 2023 om 18:36

De enige domme opmerking hier is die van jou. Als je te gekleurd bent om een objectieve kijk op de situatie te hebben, reageer dan niet.

Streuer geeft niet slechts één klein interviewtje. Hij heeft na ieder bod van Feyenoord binnen 2 dagen een interview gegeven. Dat is uiteraard zijn goed recht, zeur dan alleen niet als een speler gek begint te doen van alle media aandacht. Kijk bijvoorbeeld naar Antony deze zomer. Zelfs daar kwamen Huntelaar en Hamstra niet echt in de media over de vele aanbiedingen. Waarom zou er voor een provincieclubje als Twente dan ineens zo gruwelijk veel aandacht zijn dat Streuer dagelijks een uitgebreid interview moet geven?

31 januari 2023 om 21:12

Wat een gekke reactie. Feyenoord voldoet niet aan de vraagprijs, krijgt een periode de tijd om er wel nader te komen. Hierna voldoen ze niet, maar wordt er vanuit Feyenoord wel voortdurend gelekt naar mediavriendjes (oa. 1908 en Krabbedam), waarna er weer vreemde verhalen de wereld in komt. En wanneer Streuer daarop reageert is hij de mediageile Calimero. Hoe is dat, leven in zo'n klein eigen eitje MeMyselfAndI? Je naam toont in ieder geval al aan dat je het lastig vind om dingen in perspectief te zien.

31 januari 2023 om 22:42

Tja, Noppert had nog niet eens anderhalf jaar Eredivisie-ervaring en stond te keepen op het WK en zo zijn er nog wel meer voorbeelden waarbij ervaring niet per se iets hoeft te zeggen. Verder zijn niet te weigeren aanbiedingen ook daadwerkelijk aanbiedingen die niet geweigerd worden. Ook is het totaal niet relevant hoeveel interesse er in Zerrouki is of hoelang het Europese avontuur van FC Twente duurde (overigens speelde Zerrouki goed).

Feyenoord doet op de laatste dag een bod en dan heeft FC Twente nooit meer de tijd om uberhaupt een vervanger te vinden, laat staan aan te trekken. Bovendien had hij al eerder aangegeven dat hij geen spelers wou laten gaan in de winter. Dat Feyenoord daar geen genoegen mee neemt, kun je nauwelijks de td van Twente kwalijk gaan nemen.

Ik snap sowieso niet waarom supporters van beide kanten zich van hun slechtste kant laten zien. Een beetje zielig gefrustreerd elkaar de vliegen lopen afvangen als een stel beginnende pubers. Wat een soap is dit, maar onder aan de streep stelt het allemaal niet veel voor. De kans is zelfs aanwezig dat Feyenoord hem deze zomer goedkoper op kan halen (mits er geen clubs komen die vergelijkbare bedragen of meer bieden). Hoe dan ook bijzonder wat voor reacties deze kwestie losmaakt.

1 februari 2023 om 19:04

En daarom speelde Noppert maar een matig WK, zal hij niet meer keepen bij het Nederlands elftal en heeft er nooit ook maar één club echte interesse in hem gehad. Het is inderdaad een perfect vergelijkbaar met Zerrouki. Beide zijn al oud, spelen al op hun max en er heeft geen hond interesse in. Beide zullen waarschijnlijk nog wel een tijdje bij hun club spelen zolang die clubs de speler geen kans gunnen of het contract niet afloopt.

Wees verder eens realistisch, 6 miljoen is al niet te weigeren voor Zerrouki. 3/4 miljoen was een realistisch bedrag voor hem geweest en alles daarboven is eigenlijk al idioot hoog. Dat kun je Twente overigens niet kwalijk nemen, dat is hun goed recht. Iedere club mag vragen wat ze willen voor een speler met een doorlopend contract. Het is echter een beetje hypocriet als klaagt over Feyenoord als je zulke overduidelijk krankzinnige bedragen afwijst en de speler deze mooie stap ontneemt. Natuurlijk slaat het hoofd van een speler dan op hol. Een kans als deze kun je hem toch eigenlijk niet ontnemen?

Verder ben ik vooral blij met het feit dat deze transfer niet doorgaat. Het bestuur van Feyenoord heeft zichzelf echter onsterfelijk belachelijk gemaakt tijdens dit hele verhaal. Waarom bieden wij (dit soort idiote bedragen) voor middelmaat? En als je dat al doet, waarom heb je dan niet op tijd een alternatief klaar staan? Hopelijk krijgt Feyenoord snel een technisch manager/directeur. Enkel de goede sportieve resultaten verbloemen nu namelijk deze dramatisch verlopen transferperiode.

31 januari 2023 om 23:16

Och Feyenoord kan een speler niet halen en alles ligt dan aan Twente.. ik snap ze wel, je staat op een mooie plek, grote kans op Europees voetbal, en Zerrouki weg doen is dan een gok, wil je die gok nemen, hij niet. Ik geef hem groot gelijk.

1 februari 2023 om 18:48

Deze situatie is 'de schuld' van niemand. Feyenoord staat in zijn recht een aanbieding te doen en Twente staat in zijn recht om een compleet krankzinnig bedrag te vragen. Vervolgens moet die Streuer echter niet gaan zeuren over de handelswijze van Feyenoord. Feyenoord heeft op een nette manier eerst onderhandeld met Twente en ze zijn er, ondanks idioot hoge aanbiedingen, niet uitgekomen. Misschien moet Streuer daarom maar eens naar zijn eigen gedrag gaan kijken.

Zal wel grappig zijn als Twente in de zomer de deksel op zijn neus krijgt en minder voor de speler krijgt.

31 januari 2023 om 20:18

Dat gaat sowieso gebeuren, alsnog naar Rotterdam

31 januari 2023 om 21:07

Gaat waarschijnlijk ook gebeuren dat we er minder voor krijgen, maar niet alles draait om geld he jongens.

31 januari 2023 om 21:09

Dat is het risico zeker, hij kan ook geblesseerd raken en dan hebben we zelfs niets. Maar zolang de schulden nog steeds afbetaald kunnen worden en we daarnaast door Europees voetbal nog meer geld kunnen vangen in plaats v miljoenen in termijnen vind ik het een te nemen risico. Maar een risico is het zeker.

31 januari 2023 om 21:36

Zal wel grappig zijn als Twente in de zomer opeens boven Feyenoord is geëindigd

Streuer weer in de slachtoffer rol hoor. Dat grote boze Feyenoord had blijkbaar moeten onderhandelen toen Twente weigerde een vraagprijs neer te leggen.
Enorm blij dat die jongen niet komt. Niet goed genoeg en veel te duur. Geld wat ook nog eens naar een club gaat die uitspreekt met je te willen concurreren.

31 januari 2023 om 20:38

Toch grappig hoe jij je al weken drukt maakt in topics over Zerrouki, jij als supporter van de absolute top club van Nederland! Maak je toch niet zo druk om dit provincieclubje met haar dramatische spelers, focus je op alle titels die je gaat binnen slapen!

31 januari 2023 om 21:46

Feyenoord is constant met Of een te laag bod gekomen Of te laat in de transferperiode. Dat is gewoon bijzonder irritant. Als je geen Nee accepteert, kom dan in ieder geval met een niet te weigeren bod, maar daarvan was ook geenszins sprake.

Gewoon een serieus, in mijn optiek te hoog, bod uitgebracht. Hoe is dat het hoofd van een speler op hol maken?

Deze enigszins mediageile meneer geeft indirect toe dat hij bang is voor de reactie van fans. Is gewoon een ego dingetje dus. Maar het is het goed recht van Twente om het af te wijzen.

Maar goed, ik vind 8 miljoen al aan de hoge kant. Ik heb liever dat ze die in eigen zak houden en gewoon Szymanski kopen aan het einde van het seizoen.

31 januari 2023 om 20:44

We zitten allemaal niet bij de onderhandelingen, maar ik kan me voorstellen dat Streuer ook doelt op (in)direct contact met de speler in kwestie. Achter de schermen dan. In dat geval is het ergens wel begrijpelijk.

En dat 'media-geile' is een erg kleinzielige mening vanuit het Feyenoord-kamp. Er wordt hem constant naar gevraagd. Hij geeft simpelweg netjes antwoord. Zoals hij dat al sinds zijn komst doet, maar dat is 'jullie' natuurlijk niet bekend.
Neem het zoals het is. Probeer je eens wat meer te verplaatsen in een ander. Bijvoorbeeld door Twente vs. Feyenoord te verandere in Feyenoord vs. een willekeurige Europese grote club. Maakt het dat allemaal niet wat begrijpelijker?

31 januari 2023 om 21:43

Laat Streuer maar lekker mediageil zijn dan. Als dit mediageil is, dan is dat precies wat ik wil. Heb dit duizend keer liever dan zo'n mysterieuze Ted van Leeuwen waar je nooit weet waar je aan toe bent. Streuer, je bent een enorme held!

Dit is natuurlijk de totaal omgekeerde wereld. Hij heeft Brenet ook al een transfer naar Fulham door de neus geboord.

Brenet wilde heel graag, maar Twente werkt niet mee tenzij de hoofdprijs op tafel komt. Toen Brenet tekende zijn er afspraken gemaakt dat hij voor een schappelijke prijs weg mag als er een mooie club komt. En Twente heeft al een nieuwe rechtsback gehaald als vervanger voor Brenet.

Twente denkt volgens mij echt dat ze een topclub zijn nu ze 1,5 seizoen weer leuk meedoen na jaren sportief en financieel wanbeleid. De club had allang failliet moeten zijn en denken nu concurrenten te zijn van de top.

En dan gaat hij nu Feyenoord verwijten maken over Zerrouki. Die jongen kan zich Sportief en Financieel verbeteren. Natuurlijk wil die jongen gaan. Als Streuer morgen TD van PSG kan worden gaat hij er ook op in dus hij moet niet hypocriet doen

31 januari 2023 om 20:19

Wat waren de afspraken met Brenet? Jij was er bij zo te lezen.

31 januari 2023 om 20:25

Dat is gewoon diverse keren door Jans en Streuer bevestigd in interviews. Brenet heeft aan het begin van seizoen voor Twente gekozen in plaats van o.a PSV en Feyenoord omdat hij koos voor speeltijd maar toen hij tekende zijn er wel afspraken gemaakt dat de club mee werkt als Brenet een mooie transfer kan maken. Nu vraagt Streuer ook weer de hoofdprijs aan Fulham

31 januari 2023 om 20:27

Miki, jij weet net zoveel als ik over die afspraken, en dat is niks. Je loopt interessant te doen.

31 januari 2023 om 20:29

Haha, Miki wat zet je jezelf wederom voor lul. Fulham heeft nooit serieuze interesse gehad in Brenet, dat was gewoon een optie net als Kasius en van Ewijk. Uiteindelijk gaan zij gewoon voor hun 1ste keus, Cedric Soares. Je weet nergens iets van, maar oreert er weer flink op los met je onzin. Alles voor een paar likes? 'Twente had al lang failliet moeten zijn', hoe lang houden mensen dat zinnetje nog vol? We zijn al weer zo veel jaren verder, word eens volwassen.

31 januari 2023 om 20:23

Hey miki1959 ben je er nog steeds zo zeker van dat hij komt? 😂

31 januari 2023 om 20:31

Misschien een stuk goedkoper in de zomer. Waarom zou hij nog zijn best doen voor Twente?

31 januari 2023 om 20:40

Vanmiddag was je stellig dat het vandaag rond zou komen, niet je eigen woorden verdraaien.

31 januari 2023 om 20:37

Streuer heeft vanmiddag nog gezegd dat Fulham zich niet met een bod gemeld heeft. Dus wie boort wie dan precies een transfer door de neus?

31 januari 2023 om 20:55

En er ook bij gezegd dat de hoofdprijs op tafel moet komen dat is iets anders dan tegen Brenet zeggen dat ze schappelijk zullen zijn als hij een transfer wil maken

31 januari 2023 om 21:05

Jullie lezen allemaal wat je wilt lezen. Met Brenet is afgesproken dat hij in de zomer (!) voor een schappelijk bedrag weg mag. Je snapt zelf toch ook wel dat een club geen beleid kan maken mochten dat soort afspraken er staan voor een transferperiode midden in het seizoen.. man o man..

31 januari 2023 om 21:08

Je maakt je druk om een bod dat niet eens gedaan is. Komende zomer gaat Brenet echt wel weg naar een club van hoger niveau als hij zo belangrijk blijft.

31 januari 2023 om 21:08

Het vervelende aan mensen die hun mening als feiten verkondigen is dat er weer andere mensen zijn die dat als waarheid beschouwen. Ga nou eens écht bij jezelf na in hoeverre jouw 'feiten' realiteit zijn? Je gebruikt subjectieve begrippen waarmee je stelling neemt.. dat is toch al reden om te twijfelen aan je 'feitelijkheden'? Vanuit het Rotterdamse bemerk ik ontzettend weinig nuancering.. ontzettend veel subjectieve waarheden.

31 januari 2023 om 21:17

@92643

Dat is nou exact het probleem. Het lijk wel alsof iedereen zijn/haar mening - ergens gelezen 'feiten' - online gooit in deze, vervolgens door een relatief aantal personen overgenomen en er komen non-waarheden naar voren.. de een nog gekker dan de ander. Zonder enige vorm van logische redenatie / feitelijke onderbouwing / betrouwbare bronvermelding. En iedereen neemt het klakkeloos over.

31 januari 2023 om 21:04

Niet alleen Twente denkt dat, ook de supporters zeggen dat Feyenoord geen stap vooruit is en dat ze voor de titel meestrijden. Ze zijn compleet de weg kwijt als je het mij vraagt.

31 januari 2023 om 21:09

Jij bent echt de grootse onzin aan het verkondigen op voetbalzone al jaren dat ik op deze site de artikelen lees.
Geen enkele supporter van Twente heeft gezegd dat we titelkandidaat zijn wij willen Europa in.
Tevens Feyenoord is ook geen topclub nu ze een jaartje goed draaien Nederland heeft maar 2 topclubs Ajax en psv.

31 januari 2023 om 21:12

En wederom generaliseer je totaal onnodig. Is het echt zo ingewikkeld om eens wat minder selectief te lezen? 'De supporters'.. want 'we' hebben allemaal exact dezelfde mening. Jij gebruikt een enkeling hier als stem van de meute. Naast bloedirritant is het gewoonweg zielig aan het worden.

31 januari 2023 om 21:15

Uit mijn hoofd onieboy en jansen nog wat die dat laatst nog riepen en zo zijn er meer, het begint gewoon een beetje gênant aan het worden. Twente haalt alles uit wat erin zit en het zit ze mee waar Feyenoord met een volledig nieuwe elftal ook nog veel tegenslagen kent zoals de penalty die gisteren niet werd gegeven, dan was het verschil 9 punten geweest. En wees no eerlijk, 8 miljoen als vast bedrag is al echt te veel en het enige wat Streuer doet is zeuren en provoceren net als veel Twente aanhangers dat hier helaas ook doen.

31 januari 2023 om 21:17

El Fenomeno werkelijk 0 Twente supporters denken kampioen te worden. Maar, wel weer gelachen!

31 januari 2023 om 21:25

Haha, durft ie mij ook nog te benoemen 'uit zn hoofd'. Dat zegt toch wat over de chaos in je hoofd.

31 januari 2023 om 21:28

Gisteren zei je nog dat Feyenoord sportief geen enkele stap vooruit was, iets met een selectief geheugen.

31 januari 2023 om 21:29

Wanneer er twee supporters van Feyenoord vuurwerk op het veld gooien.. gooit dan iedere Feyenoord-supporter vuurwerk op het veld? Succes met deze puzzel!

31 januari 2023 om 21:35

Nou Pascal dan zou ik de reacties onder de eerder geplaatste artikelen nog eens nalezen want er waren diverse Twente supporters die dat wel zeiden.

31 januari 2023 om 21:42

Klopt El Fenomeno, waar we het hadden over de wedstrijd van zondag. Of vind je Feyenoord de duidelijk bovenliggende partij zondag? Ik vind het niveauverschil op dit moment niet bijster groot, met een vrij recente graadmeter.
En het strijden om de titel? Daar heb je me nooit over gehoord.

31 januari 2023 om 21:54

Daar is die weer. El Feno-Meno !!
1) Twente is geen persoon en kan dus niet denken.
2) De supporters... jij kent ze allemaal? EN je weet wat ieders standpunt is?
3) We zijn de weg niet kwijt, we houden juist vast aan een route.

Dus daar ga je al met je klaagzang

31 januari 2023 om 22:45

Ik heb anders nooit gesteld dat Feyenoord geen stap vooruit is en ik ben toch echt een FC Twente supporter.

31 januari 2023 om 21:05

Ja joh fullham heeft zich niet eens gemeld bij Twente dus hoe kunnen ze dan een transfer door de neus boren?

Zerrouki kan wel rustig lijken, maar dat is ook omdat hij z’n verstand op 0 kan zetten, niet iedereen kan dat.Zerrouki kookt zeker van binnen, er wordt hem een veelvoud salaris, een zekere basisplek bij de koploper, Europees voetbal, een groter podium enz door z’n neus geboord, geen enkele prof vind logisch, zeker met een bod van min 8 miljoen.Nogmaals, Twente zijn goed recht, maar dit soort cowboy verhalen kunnen ook in het nadeel werken van Twente, als een speler kan tekenen bij Twente maar de kans op een stap maken lastig wordt..

31 januari 2023 om 20:25

Niet elke club hoeft mee te werken als Feyenoord op de stoep staat. Blijkbaar was Twente gewoon niet zo onder de indruk van dat fooitje van Feyenoord anders hadden ze hem heus wel verkocht.

31 januari 2023 om 20:44

6 en 8 miljoen is gewoon de hoofdprijs voor Zerrouki. Geen enkele andere club die dat geboden heeft. Of überhaupt een bod heeft gedaan…

31 januari 2023 om 21:27

Dat slaat ook nergens op. Natuurlijk hoeft niet iedereen mee te werken als we met een bod komen. Maar jij doet alsof ons bod niet serieus te noemen is dat was die wel. De timing niet.

31 januari 2023 om 21:37

Rofi, 8 miljoen Euro een fooi noemen? Als hij 5 jaar jonger was misschien met een langdurig contract maar nu is dat zeker geen slecht bod. Twente doet niet voor niets een tegenbod.

31 januari 2023 om 21:55

Fanaticus want jij denkt dat spelers die volgend jaar aangetrokken worden dit gesteggel nog herinneren en dan niet willen tekenen? Dan overschat je de voetballerij enorm, daar viert kortetermijngeheugen hoogtij. Verder vind ik het juist wel logisch dat Twente hun beste speler niet laat gaan in de winter, en ik denk Zerrouki als we een paar weken verder zijn ook dat in ziet. Wat is er toch zo onbegrijpelijk dat je hem niet in de winter wil laten gaan?

31 januari 2023 om 21:57

Volgensmij laat Feyenoord haar spelers ook niet perse makkelijk gaan. Herinner me een megabod op Jorgensen vanuit de Premier League die van de hand gedaan werd. Die jongen werd ook een financieel onafhankelijk leven door de neus geboord, maar heb niet het idee dat dat ooit invloed heeft gehad op transfers die Feyenoord daarna nog wilde doen.

Volledig mee eens. Op een gegeven moment is nee nee en moet je Twente en hun standpunt respecteren. Die zijn immers volledig duidelijk geweest. Om dan nog op de laatste dag van de transfermarkt een bod te doen is een beetje laag, goedkoop en onprofessioneel.

Die tactiek heeft voor Feyenoord alleen maar averechts gewerkt. Zerrouki is een professional die er alleen maar beter op is geworden en de eerste seizoenshelft alleen maar een stijgende lijn heeft laten zien.

Overigens: wat laten sommigen zich hierboven kennen zeg. Waarom zulke boze en gretige reacties op een provincieclubje die helemaal geen concurrent is? Schaamteloos..

31 januari 2023 om 20:34

Ik heb gisteravond m'n ergernis hier gebotvierd, wat geagiteerder dan ik normaal gesproken reageer dus

misschien lokte ik het een beetje uit, maar vanuit Feyenoord oogpunt wordt echt gedacht dat ze in de gehele
transfersoap constant hebben gedaan wat Twente zou willen en dat Twente telkens van gedachten veranderd.
En vanuit dat onterechte gevoel van onrecht hebben ze een enorme hekel aan Jan Streuer gekregen omdat "wij verkopen niet" schijnbaar niet duidelijk genoeg is

31 januari 2023 om 20:39

Feyenoord heeft juist, heel chique,
helemaal nooit gereageerd dus wat je beweert klopt niet.. het is juist Streuer die zich vele malen tot de pers heeft gewend om zijn ongenoegen kenbaar te maken…

31 januari 2023 om 20:47

De pers wendt zich tot Streuer en die geeft antwoord, zoals Slot ook antwoorden geeft. Streuer zegt dat hij baalt en vindt dat Zerrouki het hoofd dol wordt gemaakt terwijl hij meermaals aangeeft dat er niemand vertrekt, Slot baalt dat er niet genoeg wordt geboden.
Maak het toch allemaal niet zo spannend joh.

31 januari 2023 om 20:48

Maar heeft wel allerlei lekken in de organisatie, want anders komt het niet steeds naar buiten. Het is maar hoe je het wilt zien.

31 januari 2023 om 20:55

Ik snap niet waarom je op mij reageert en wat je punt is. Feyenoord is in het afgelopen jaar drie keer teruggekomen voor Zerrouki, en elke keer op een te laat moment met een te laag bod om serieus te nemen. Superchique, alleen sta je voor lul als je dan iemand als Streuer tegenover je hebt die niet vatbaar is voor dat soort onderhandelingstactieken.

En was er niet twee weken geleden een Feyenoord directeur of manager die in hetzelfde interview Twente's opstelling vreemd noemde en daarna dezelfde manier van handelen zou toepassen als er een bod op Kokcu zou komen? Dus heel chique helemaal nooit reageren is dus ook niet helemaal waar lijkt me.

31 januari 2023 om 21:05

Als Streuer niet vatbaar is voor onderhandelingstactieken, waarom zit hij dan steeds zo te huilen in de pers als een klein kind. Boehoe Feyenoord waagt 3x een serieuze poging om een speler te halen en ook nog in de periode die er voor staat. Boehoe

31 januari 2023 om 21:14

Bedankt voor het bewijzen van mijn punt. Biedingen die vanwege de timing en de hoogte juist niet serieus te nemen zijn, en dan is Streuer de eikel omdat hij ze niet serieus neemt.

31 januari 2023 om 21:14

Wat was de tactiek dan van Feyenoord als ik vragen mag?
Misschien moeten ze die tactiek dan herzien, want heel erg effectief was hij niet.
Verder eigenlijk een weinig volwassen post van je.

31 januari 2023 om 21:17

Feyenoord heeft tot medio januari de tijd gekregen. Hierna is er geen overeenkomst gekomen, waarna Streuer heeft gezegd dat er geen deal meer komt deze periode. Dan de laatste dag met een wanhoopspoging komen is niet zo chique toch? Vooral als je kijkt hoe gigantisch veel berichten er vanuit Feyenoord lekken naar een 1908 of Krabbedam.

31 januari 2023 om 22:21

Oenieboy, 1908 heeft eigen bronnen en daar heeft Feyenoord met oa Slot ook wel eens negatief over gesproken. Verder is het nogal kortzichtig om Feyenoord daar van te beschuldigen. Het kan namelijk net zo goed de zaakwaarnemer zijn, je weet wel die gasten die teveel geld verdienen met transfers en er bekend om staan om te lekken. Zo kwam de zaakwaarnemer van die speler van Zwolle doodleuk op televisie contractdetails delen.

Ik hoop dat het voor alle partijen goed uitpakt.

Hij heeft dan ook volledig gelijk. De obsessie van Slot voor Zerrouki is schaamteloos en te genant voor woorden.
Het mooie is nog dat de komst van Zerrouki niet breed word gedragen binnen de club, lang niet iedereen is overtuigd van zijn kwaliteiten. Het is vooral Slot die het er met alle geweld doorheen wil drukken.
Die begrijpt niet dat je je als topclub behoorlijk voor lul zet met deze gang van zaken,

31 januari 2023 om 21:24

Waar slaat dit op. We willen zeroukki graag en doen netjes zoals het hoort een bod binnen de transfertijd. Stop eens met Feyenoord af te kraken om niets.

Dat het niet optimaal is dat wij hem nu nog willen is logisch maar het mag gewoon.

Het is idd schandalig dat Feyenoord meerdere malen concrete interesse toont in een speler en hoe durven ze op deadline Day wederom een bod neer te leggen op deze speler. Dit soort praktijken moeten echt hard worden aangepakt, want ze zitten zelfs nog binnen de transfer tijd.. Schande! Serieus, wat een een kleinzerig gedrag zeg... Je wil meedoen, accepteer dan ook dat je spelers tot het laatste moment transfer doelwitten zijn.

Wat een jankzak, die Streuer. Wordt eens een grote jongen, zeker op die leeftijd. Als je ze druk maakt over de mentale toestand van Zerrouki, die overigens heel stabiel lijkt, waarom doe je hem dan niet van de hand? O wacht, het op hol geslagen hoofd is toch niet helemaal Streuer grootste prioriteit…

31 januari 2023 om 21:13

Wat een held die Streuer. Gewoon voet bij stuk houden, ook al komen ze keer op keer met een fooi bedelen bij de poort.

31 januari 2023 om 22:00

Jij mag het een jankzak vinden, ik zie een enorme held die in het belang vd club denkt. In de winter wil je je beste speler niet vd hand doen als je mee speelt voor Europees voetbal. Zo onlogisch is het allemaal niet. Wil niet zeggen dat hij v mij ook wat genuanceerder had mogen reageren omtrent feyenoords' handelen, maar Streuer zegt wat hij denkt en persoonlijk kan ik dat ook waarderen.

31 januari 2023 om 22:14

Twenteov, Als Twente een speler nodig zou hebben dan zou Twente net zo handelen. Dat Twente niet wil verkopen prima, maar dat kleinzielig gedrag eromheen vind ik een beetje gek te noemen. Elke BVO zou zich versterken wanneer zij daar de noodzaak zien en de middelen hebben.

31 januari 2023 om 23:43

Zijn houding vind ik zonder meer te billijken en zijn weigering om aan Feyenoord toe te geven verdient zelfs respect. Maar niet na tijd gaan liggen mekkeren dat je spelertje het hoofd is gek gemaakt. Dat past dan weer niet bij die stoere houding. Laat het dan bij een resoluut nee zonder verder geklaag over Feyenoords aanpak.

31 januari 2023 om 22:07

Zou jij het leuk vinden als er 3x een club voor jullie beste speler kwam waarvan 1x met een niet serieus te nemen bod, 1 bod die nog steeds echt te laag was en 1x een paar uur voor het eind van de deadline? Ondertussen weet wel constant de media er al van nog voordat het bod überhaupt bij jouw club is gelegd. Als jij de td was van die club had je je ook mateloos geïrriteerd.

31 januari 2023 om 22:16

Ruiz_fct, waarom legt Twente dan geen tegenbod neer? Dan heb je ook sneller duidelijkheid maar Twente kiest er bewust voor om dat niet te doen. Wat hun goed recht is maar dat bemoeilijkt de boel wel, wat natuurlijk het doel daarvan is. Maar het is dan gek om daar dan vervolgens over te klagen.

31 januari 2023 om 22:20

Omdat ze hem niet kwijt wilden, simpel. Er is daarom ook meerdere malen een duidelijke NEE verkocht. Deze kan je negeren want uiteindelijk is inderdaad alles te koop, maar kom dan wel met een niet te weigeren bod, want dat is dit niet.

Wat een zeikerd die streuer, Feyenoord heeft meerdere malen een bod gedaan op zerrouki en dat is afgewezen door Fc Twente en dat is hun goed recht. Dus waarom blijven door etteren Twente heeft de bod te laag bevonden en klaar. Dat Twente fans lopen te janken dat Feyenoord zerrouki wil kopen slaat nergens op.

31 januari 2023 om 21:21

Klopt. Net als dat Feyenoord fans lopen te janken dat Twente Zerrouki niet laat gaan. Zie van beide kanten gejank en ook ik doe eraan mee. 😁

Tis idd niet helemaal netjes, maar Feyenoord doet niks wat niet geoorloofd is. Tis ook niet alsof we een fooitje willen betalen. Voor de rest is het Twente zijn goed recht om zeker nu niet te verkopen.

Vind Streuer een goede TD alleen een onnodige sneer. met z’n hoofd op hol willen brengen. Feyenoord wil hem gewoon heel graag maar moet het gewoon slim spelen met de centjes die wij hebben.


31 januari 2023 om 22:21

Het is alleen uiteindelijk niet zo heel slim, deze handelswijze, want had Feyenoord begin januari of eerder met dit bod aangeklopt dan speelde Zerrouki nu in het roodzwart van Feyenoord.

31 januari 2023 om 22:36

Dat klopt. Alleen als Feyenoord bij 8 was begonnen betwijfel ik of Twente dan gelijk ja had gezegd.

Maar ik had liever ook niet gezien dat ze het een derde keer gingen proberen.

31 januari 2023 om 22:38

Dat zullen we nooit zeker weten, maar dan waren ze vast wel met elkaar om de tafel gegaan. Nu was het initiële bod zo laag dat Streuer eigenlijk direct de deur dicht heeft gegooid.

31 januari 2023 om 22:52

Hier ben ik het eigenlijk wel mee eens. Streuer had het gewoon op de inhoud moeten houden. Het is niet de taak van Feyenoord om de speler in kwestie rustig te houden, maar om voor zo weinig mogelijk geld wat ze wensen te betalen de speler binnen te halen. Het recente bod was het laatste offensief (in ieder geval deze winter). Ik vind het allemaal maar overdreven, deze soap. Beide clubs doen wat ze moeten doen en als Feyenoord hem echt graag wil, halen ze hem in de zomer waarschijnlijk voor minder op (mits er voor Zerrouki geen interessante clubs zijn die meer bieden).

31 januari 2023 om 23:49

Tis inderdaad jammer dat het zo’n soap is geworden beide partijen willen gewoon het beste voor hun club. Niks meer niks minder.

zag zeroukki wel graag komen. Denk dat hij in de zomer niet naar Feyenoord gaat maar dan een buitenlands avontuur aangaat. Zullen echt wel meer clubs interesse in hem hebben. Succes verder!

En dan van de zomer lekker naar het buitenland laten vertrekken.

31 januari 2023 om 21:57

Klopt, voor waarschijnlijk meer dan10 miljoen naar de Franse Ligue 1 bijvoorbeeld.
Denk dat dat een heel reëel scenario is.

31 januari 2023 om 22:56

Mua, meer dan 10 miljoen euro voor een verdedigende middenvelder die nog niet echt in de picture staat, da's echt geen zekerheid. Ja, hij is international, maar dat zegt lang niet altijd alles. Er lopen genoeg internationals rond die nog geen miljoen euro waard zijn en buiten die van Feyenoord is er ook geen concrete interesse geweest.

Persoonlijk denk ik dat dit negatief uit kan pakken voor het aantrekken van nieuwe voetballers bij FC Twente. Hoewel Twente-supporters het wellicht niet zo willen zien, maar voor Zerrouki en Brenet waren respectievelijk Feyenoord en Fulham sportief en financieel gezien een flinke stap vooruit. Als je je betere spelers dit soort stappen gaat onthouden, dan schep je wel een bepaald beeld als club. Voor de supporters mooi, voor spelers misschien niet de beste club om heen te gaan. Natuurlijk is het 't goedrecht van FC Twente om te vragen wat ze het liefst zouden willen en nee te zeggen tegen een bod wat lager is, maar dat kan écht gevolgen hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Feyenoord6134
2.PSV5638
3.Ajax5544
4.AZ5422
5.FC Twente4822
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
DaniloAanvaller268
P. WålemarkAanvaller152
J. BijlowKeeper190
O. MarcianoKeeper00
T. TroostKeeper00
L. GeertruidaVerdediger233
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

2 fans
Middenvelder, 24 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 1 april
Ajax ziet in Ernest Nuamah de eventuele opvolger van Mohammed Kudus. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren