Naam Stengs wordt ‘gefluisterd’ bij PSV mocht Gakpo alsnog vertrekken

Vrijdag, 19 augustus 2022 om 15:04Rian Rosendaal • Laatste update: 18:19

PSV hoopt de bij Manchester United genoemde Cody Gakpo binnenboord te houden. Mocht dat onverhoopt niet lukken, dan komen volgens het Eindhovens Dagblad onder meer Calvin Stengs (OGC Nice) en Jesper Karlsson (AZ) in beeld als eventuele opvolgers. De regionale krant benadrukt wel dat Karlsson een 'peperdure optie' is voor PSV en dat Stengs meer een speler is voor op de rechterflank. Zijn naam wordt wel op meerdere plekken gefluisterd.

Volgens het Eindhovens Dagblad wil PSV de hoofdprijs ontvangen voor Gakpo, die in het Philips Stadion vastligt tot medio 2026. Eerder kwam al naar buiten dat de persoonlijke eisen van de linksbenige vleugelaanvaller geen probleem zijn voor Manchester United, dat naar verluidt circa zestig miljoen euro moet neerleggen voor Gakpo. PSV is op de hoogte van de Engelse interesse, maar wil wachten tot na het tweede duel met Rangers in de play-offs van de Champions League met eventuele onderhandelingen. Een transfer in de slotfase van de transferperiode behoort zeker tot de mogelijkheden.

Er zijn bij het Eindhovens Dagblad wel twijfels over het aantrekken van Karlsson, een van de topverdieners bij AZ. Er wordt zelfs gerept over het verbreken van het record wat betreft inkomende transfers. Dat record is nu in handen van Mateja Kezman, die ooit voor veertien miljoen euro naar Eindhoven werd gehaald. Wat Nice minimaal verlangt voor Stengs is nog niet bekend. Eerder werden Donyell Malen en Joshua Zirkzee al gelinkt aan een eventuele overstap richting PSV.

Voorlopig lijkt United niet de nieuwe werkgever te worden van Gakpo. Transferexpert Fabrizio Romano meldt vrijdag dat Antony nog steeds toptarget is, ondanks een door Ajax afgeslagen bod van tachtig miljoen euro. Op Old Trafford heerst het gevoel dat de Braziliaanse aanvaller nog steeds naar Manchester wil komen. Antony verscheen vrijdag wel op Sportpark De Toekomst, maar nam niet deel aan de training. Wel verscheen hij in het krachthonk van Ajax.


Poll

Wat is de beste optie voor PSV?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

172 reacties (laatste reactie door gillesdb9)

Gakpo is vooralsnog matig in topwedstrijden, laat hij het daarin verbeteren en eens aan zijn rendement werken.

19 augustus 2022 om 15:08

Matig in topwedstrijden en gebrek aan rendement, want dat betreft past Stengs prima in dat profiel

19 augustus 2022 om 15:13

Tegen Monaco viel hij me tegen, maar tegen Ajax was hij fantastisch. Rendement is volgens mij ook best wel aardig toch?

19 augustus 2022 om 15:16Mensen lullen maar wat in de ruimte. Speelt tegen Monaco tegen een dubbele dekking, tegen Rangers (toegegeven) een mindere pot. Dit seizoen 6 wedstrijden; 3 goals, 3 assists.

Edit: vergeet de assist tegen Rangers zelfs nog. 3 goals, 4 assists. Maar is inderdaad belabberd rendement.

19 augustus 2022 om 15:20

Tegen Go ahead (met 10 man) en Emmen. Het is wat. En die knappe goal tegen Ajax.

19 augustus 2022 om 16:11

Notoriouss, soms is rendement niet alles. Haller had een geweldig rendement bij Ajax, maar weet zeker dat wij qua voetbal erop vooruit gaan. Andere spelers zullen dit op gaan vangen.

Ik raad elke eredivisie speler aan om een tussenstap te maken, de laatste speler die echt een makkelijke overstap maakte naar de Europese top kan ik mij bijna niet heugen.

Ook Gakpo is de eredivisie zeker niet ontgroeid, de laatste die dat echt was naar mijn mening was Verthongen in zijn laatste jaar ajax. Ik verwacht een Malen scenario als hij vertrekt.

19 augustus 2022 om 18:39

Tegen ajax en feyenoord regelmatig gescoord...

19 augustus 2022 om 15:17

Dit seizoen tegen Rangers en Monaco niet veel laten zien inderdaad, maar wel grappig dat mensen opzichtig de topwedstrijden van vorig seizoen negeren. Gakpo was juist een van de weinige PSV'ers die zich wel liet zien met doelpunten. En dat was over een heel seizoen. Was enorm belangrijk tegen Ajax, Feyenoord, Benfica, Monaco en Sociedad. Nu heeft Gakpo een vormdipje of is zijn hoofd nu bij een transfer.

19 augustus 2022 om 15:38

Precies. Ik snap ook totaal niet waar de mythe vandaan komt dat Gakpo niet zou leveren in topwedstrijden, want hij levert bijna altijd. Het lijkt alsof alles wordt opgehangen aan één matig tweeluik tegen Monaco, een opportunistisch oordeel van mensen die PSV niet goed volgen (of gewoon de behoefte voelen om Gakpo naar beneden te praten). Maar zijn statistieken spreken toch echt voor zich

19 augustus 2022 om 15:57

Ik denk ook niet dat het zo is dat Gakpo niet levert in topwedstrijden. Maar wel dat Gakpo niet in staat is de ploeg op sleeptouw te nemen als het eens moet. Ik denk dat Gakpo verder een hele goede voetballer is die heel leuk mee kan draaien op vrij hoog niveau. Maar niet de persoon die het verschil voor je maakt als het even moeilijk wordt. Daar verbaas ik me de laatste tijd over bij PSV, die Guti staat er dan wel echt. Fijne voetballer ook, die helemaal niet vies is van strijden als het moet.

19 augustus 2022 om 16:01

Tegen Leicester was hij toch ook bijzonder matig? Overigens heeft hij in de toppers vorig seizoen tegen AZ (2x) het verschil niet gemaakt en tegen Feyenoord 1 van de twee wedstrijden. Tegen Ajax in de eredivisie idem dito, 1 niet aanwezig en de andere geen verschil gemaakt. Het is gewoon vrij wisselvallig vooralsnog in de topwedstrijden en dat maakt ook helemaal niet uit want het is nog een jong talent. Spelers die in alle topwedstrijden presteren blijven niet nog een jaartje hangen uiteraard.

19 augustus 2022 om 16:25

Zelfs met Maradona wint PSV niet in de Kuip, dus dat is niet echt eerlijk.

20 augustus 2022 om 02:07

Zonder een onterechte penalty was er gewoon gewonnen vorig seizoen in de Kuip en ook de bekerfinale werd er gewonnen. Fijne dag nog!

20 augustus 2022 om 02:18

Vind dit een hoop onzin want bijvoorbeeld Antony en Sinisterra (top 3 wingers) hebben beide 1x gescoord tegen Feyenoord, AZ, Twente, Ajax en PSV. Dan kan je die dus ook als wisselvallig bestempelen?

19 augustus 2022 om 15:17

Laatste 3 wedstrijden tegen Ajax/feyenoord 4 goals en 2 assists.

19 augustus 2022 om 18:47

Die wedstrijden tellen niet, want dan klopt de beargumentatie niet meer van sommige leden. Wedstrijden hebben nooit plaatsgevonden. Daarmee klaar. Gakpo is matig in topwedstrijden.

19 augustus 2022 om 19:15

Om eerlijk te zijn, ben ik gecharmeerd van Gakpo, maar cijfers liegen er niet om.

Afgelopen seizoen (Eredivisie) tegen de top 5 enkel 3 keer gescoord, 2 tegen Feyenoord (1 na laatste wedst. van seizoen, waarbij Feyenoord zich nog focuste op Co.L finale) en 1 tegen Twente, 0 tegen zowel Ajax als AZ.

Dat ie goed is zien we allemaal wel, maar zijn rendement kan wel wat beter.

20 augustus 2022 om 02:08

Lekker de statistieken naar eigen hand leggen, want zowel in de Johan Cruijfschaal als de bekerfinale heeft hij ook gescoord.

20 augustus 2022 om 02:19

Kan je dan ook over Sinisterra en Antony zeggen, die volgens vele beter zijn. Hebben beide ook maar 1x gescoord tegen de top 5. En dat is inclusief de bekerwedstrijden Ajax-AZ en Feyenoord-Twente

19 augustus 2022 om 15:20

Waar komt deze fabel eigenlijk vandaan? Want het lijkt alleen gebaseerd te zijn op de recente wedstrijden in de CL, waarin hij inderdaad niet al te best was. Maar in de laatste wedstrijden tegen Ajax, Feyenoord, vorig jaar in de CL tegen Benfica, en ook in de EL paar keer gescoord, tegen Rangers afgelopen dinsdag assist en voorassist. Dat ie laatste tijd een beetje afwezig is, is correct, maar in topwedstrijden is Gakpo zeker niet altijd matig. Inconsistent is misschien een beter woord.

19 augustus 2022 om 15:59

Ik denk dat het te maken heeft met de rol. Gakpo heeft laten weten open te staan voor een stap hogerop. Dan gaat er nog meer op hem gelet worden en verwacht men dat ie het team ook op sleeptouw kan nemen. Dan blijkt ie echter niet de speler daarvoor te zijn en leek hij wel helemaal niets te kunnen.

19 augustus 2022 om 16:26

Gakpo heeft PSV vorig jaar meermaals op sleeptouw genomen. Hij lijkt er nu alleen niet echt met zijn hoofd bij te zijn. Lijkt niet geconcentreerd en is te veel aan het forceren met acties. Vorig jaar leek hij veel vrijer te zijn in zijn hoofd en ging het wat meer vanzelf. Denk dat hij gewoon niet duidelijk heeft voor zichzelf wat hij wil en dat hem dat enigszins dwars zit (ook logisch). Zou voor hem goed zijn als er snel duidelijkheid komt (en voor PSV ook overigens).

19 augustus 2022 om 15:24

Vorig jaar scoorde die wel tegen Monaco, Benfica, Sociedad. Scoort ook tegen Ajax en Feyenoord. Tja nu loopt het even wat minder qua scoren. Wil niet zeggen dat die Europees nog niks heeft laten zien. Stengs speelde afgelopen 3 wedstrijden van Nice continue basis. Dus die zullen ze niet snel willen laten gaan. Daarbij zie ik Stengs ook niet bivak willen terugkeren naar Nederland.

19 augustus 2022 om 15:24

Grappig dat iedereen ineens blind aanneemt dat hij niet rendeert .

Vorig seizoen Eredivisie:
Anthony 23 wedstrijden: goed voor 12 goals (8G 4a)
Gakpo in 27 wedstrijden: goed voor 25 goals (12G 13a)

Inderdaad tegen Monaco een mindere wedstrijd. Afgelopen wedstrijd tegen Rangers vond ik hem ook minder, maar de Schotse media vonden Gakpo en Guti de 2 uitblinkers.

Toevoeging:
Vorig seizoen maakte hij de aansluitings treffer tegen Monaco en speelde hij onwijs goed in de voorrondes CL, Europees en de beker. Zijn statistieken buiten de Erevisie spreken in verhouding wedstrijd / goals minimaal 0.5.


19 augustus 2022 om 15:32

Sssst... geen feiten verkondigen! Dan lijkt het alsof Gakpo beter is dan Anthony

19 augustus 2022 om 15:32

Je vergeet even dat PSV vorig seizoen een ander systeem speelde, en Antony in tegenstelling tot Gakpo een voorbereidende/afleidende rol had. Dit resulteert niet altijd in goals/assists. Beetje flauw dus om ze qua rendement vorig seizoen naast elkaar te leggen.

19 augustus 2022 om 15:37

Karlsson 15 goals 13 assists nog beter dan Gakpo! 70 miljoen! Wat een onzin.

19 augustus 2022 om 15:39

@remyyy,

Karlsson 38 wedstrijden en goed voor 30 goals (17G en 13a).

Sluit dus positief aan het rijtje, thanks voor de toevoeging!

19 augustus 2022 om 15:43

een afleidende rol. het moet niet gekker worden hahaha.
Prachtig dit.

19 augustus 2022 om 15:43

Haha nou raap me op @teunhoekjan. Buitenspelers in dezelfde competitie met elkaar vergelijken qua rendement is tegenwoordig flauw😅? Zowel PSV en Ajax speelden vorig jaar met buitenspelers en een spits, dus snap niet welk systeem je het over hebt. Tuurlijk zegt het rendement niet per se of de één beter is dan de ander, maar zeggen dat hij een laag rendement heeft is natuurlijk onzin. We kunnen ook stellen dat Ajax een topspits had met Haller en hij daardoor makkelijker assists kreeg. En zo ken ik nog een paar..

19 augustus 2022 om 15:49

Haha een afleidende rol? Fijn weekend

19 augustus 2022 om 15:49

Je maakt me aan het lachen! Antony voor 100 miljoen zou echt te bizar voor woorden zijn, zit nog steeds bij Malacia in z’n broekzak. Kan Tyrell op de training mooi mee doorgaan bij United.

19 augustus 2022 om 15:55@teunhoekjan,

Ik heb geprobeerd te achterhalen waar jouw onderbouwing vandaan kwam Teunhoekjan. Maar helaas heb ik niet tot alle statistieken toegang en alleen tot beschikbare informatie die loopt tot en met 22 maart 2022.

Om het even te weerleggen wat je beweert:
Gakpo creeã«rde voor PSV 59 kansen en Anthony 37. Onthoud: dit loopt maar tot 22 Maart dit jaar (kan dus zijn dat Anthony zijn achterstand van 20 gecreã«erde kansen heeft ingehaald).

Bron: https://sportnieuws.nl/voetbal/binnenland/vergelek...

19 augustus 2022 om 16:01

Die voorbereidende rol van Anthony is inderdaad goed terug te zien in het aantal assists. Moet niet gekker worden. Een buitenspeler in de Eredivisie, bij een topclub, vergelijken met een andere buitenspeler in de Eredivisie, bij een topclub, waar haalt psvgek95 het lef vandaan.

19 augustus 2022 om 16:02

In de broekzak ja? Vandaar dat hij vogelvrij de winnende binnen kon schieten...

19 augustus 2022 om 16:05

Broekzak nog wel lachwekkend, aan elkaar gewaagd dat wel toen. Maar toch ook beslissend geweest.

19 augustus 2022 om 16:32

Zijn toneelspel leidde wel degelijk af hoor

19 augustus 2022 om 16:41

Blijkbaar niet helemaal, want Antony maakte de winnende tegen Feyenoord JSH88. Dus dat "grapje" kan je weer vergeten.

ON: Stengs vind ik maar matig en absoluut niet bij PSV passen. Gakpo erg goede speler, maar ik denk dat hij wei IG gaat toevoegen bij Manchester United.

19 augustus 2022 om 17:56

Wij zeggen wel ja tegen 80M voor Gakpo hoor. CL of niet 😇

20 augustus 2022 om 01:44

Wil je feiten horen. Alles ging via gakpo in tegenstelling bij ajax dat het via meerdere spelers ging. Daarnaast had anthony het dubbele aantal assist kunnen hebben indien ze voorin niet te missen kansen er gewoon inschoten. Het grote verschil tussen beide is dat de 1 een technische voetballer is en de andere een krachtvoetballer is.

20 augustus 2022 om 01:45

Haller heeft ongeveer 20 goals laten liggen door de kansen die hem door anthony werden aangedragen te missen. Vandaar dat de ajax fan niet verdrietig was toen hij wegging.

20 augustus 2022 om 01:47

Ik hoor graag 1 wedstrijd waar hij in malacia zijn broekzak zat. Hij had tegen feyenoord namelijk altijd dubbele dekking en volgens mij scoorde hij ook gewoon. Los van een rode kaart.

20 augustus 2022 om 07:26

TeunHoekjan: haha dit is denk ik de leukste reactie die ik in tijden gelezen hebt. Bloedserieus ook hahaha. Puntje voor de creativiteit.

Dat Ajax dan 80 miljoen weigert op een bliksemafleider vind ik dan wel weer vreemd😜. Leg uit!

19 augustus 2022 om 15:30

Volgens mij zit hij helemaal prima in de assists.

19 augustus 2022 om 15:30

Hoezo dan? Tegen Feyenoord eind vh seizoen nog een van de beteren, afgelopen wedstrijd tegen Ajax een van de uitblinkers…

19 augustus 2022 om 15:55

Hahaha, als er iets is wat je Gakpo niet kunt aanrekenen dan is het wel een gebrek aan rendement. Hij was vorig seizoen misschien minder actief in het spel betrokken dan bijvoorbeeld Antony en Sinisterra, maar zijn rendement was veel hoger. En dat rendement was ook gewoon prima in de topwedstrijden. Gakpo heeft juist het vermogen om ook beslissend te zijn in wedstrijden waarin hij niet geweldig speelt.

19 augustus 2022 om 16:31

Dit lijkt mij onzin namen. PSV houdt namen vaak stil tot het rond is. Doen ze de laatste jaren steeds beter met Gotze, Til, Benitez en nog een paar. Komt straks een totaal andere naam uit, El Ghazi lijkt me ook een leuke speler voor op rechts ipv Madueke nu.

19 augustus 2022 om 16:41

Gako was de man met hete hoogste rendement per gespeelde minuut vorig seizoen in de eredivsie. Tevens in de toppers vorig seizoen 2 goals in 2,5 wedstrijd is niet slecht. Tegen ajax in de beker de winnende gemaakt. Tegen ajax om de jc schaal gescoord. Volgens mij klopt het niet helemaal wat je zegt en ga je alleen af op de laatste 3 wedstrijden in de voorronde cl

Daar speel je in de CL (mits je doorgaat) helemaal niks klaar mee.

19 augustus 2022 om 15:14

Als Nederlandse club is het dan ook verdomd lastig om spelers te kopen die direct op Champions League niveau zitten.
Alleen Ajax kan het toevallig de afgelopen paar seizoenen, maar zelfs voor hen is het een uitzondering

19 augustus 2022 om 15:20

Mwa, ik vind het eerlijk gezegd vrij inspiratieloze namen. Stengs is nauwelijks ontwikkeld in Frankrijk, en Karlsson is even kijken of hij met het niveau meegroeit. Kijk dan of je een Depay kan terughalen.

Stengs 😅. Als psver mag je hopen dat Gakpo blijft. Mooi weer voetballer. Nooit een stabiele speler geweest

19 augustus 2022 om 18:26

Als Ajacied hoop ik snel dat Stengs komt!

Gakpo weg scheelt een hoop

Dit lijkt me toch wel een te laag niveau voor PSV, mist snelheid, mist diepte.

Wat Stengs betreft: Nee, bedankt. Die stopte bij AZ al met doorgroeien. Leuke samenvattingsvoetballer, maar 87 van de 90 minuten heb je er niks aan. De andere jongens die naar Frankrijk trokken hebben allemaal nu en dan nog leuke dingen laten zien, maar Stengs is gewoon geflopt.

19 augustus 2022 om 15:09Cristiano Ronaldo had je de afgelopen 5 jaar ook al in 87 minuten niets aan, alleen scoorde hij wel in de overige minuten. Geen graadmeter dus

19 augustus 2022 om 15:10

Je weet alleen dat hij dat ineens kan. Je hebt de zekerheid op doelpunten niet bij Stengs. Die vergelijking loopt dus mank

19 augustus 2022 om 15:16

... ver... vergelijk je nou Calving Stengs met Cristiano Ronaldo?

19 augustus 2022 om 15:20

ik vergelijk Stengs niet met Ronaldo, ik gebruik hem als voorbeeld dat het een waardeloos argument is. Er zijn legio spelers die je voor paar beslissende momenten opstelt.

19 augustus 2022 om 15:29

En Stengs is daar niet een van.

19 augustus 2022 om 15:47

Stengs is bij lange na (en dan druk ik het nog bescheiden uit) geen Cristiano Ronaldo. Wat Ronaldo in 1 seizoen in een top competitie doet, daar heeft Stengs minimaal 3 seizoenen in de Eredivisie voor nodig. Ik mag toch hopen dat PSV hoger mikt dan een Stengs.

19 augustus 2022 om 17:15

Als PSV zich plaatst voor de CL kan Ronaldo daar mooi heen dan toch?

Karlson halen en stengs voor in de breedte

Karslon zou ik nog kunnen begrijpen, Stengs is veel te slecht.

Dan ga je van een powervoetballers als gakpo naar slapjanus stengs. Als psv beetje verstandig is begrijpen ze zelf ook wel dat dit een deal van niks is.

Dat is wel kwaliteit inleveren zeg.

Van Gakpo naar Stengs, dat klinkt als een hele slechte grap. Maar met John de Jong als TD sluit ik helaas niets uit

19 augustus 2022 om 15:10Als je een Braziliaanse groeibriliant kan scouten en gakpo voor goed bedrag weg kan doen gelijk doen, ben nie zo kapot van hem..

19 augustus 2022 om 15:11

leuk fitten op De Jong, maar hij heeft het met Benitez, De Jong en Simons helemaal niet zo slecht gedaan deze zomer. Zelfs Til kan je als succes zien, want hij heeft PSV al een prijs bezorgd

19 augustus 2022 om 15:22

Heeft hij eindelijk eens 3 leuke spelers gehaald. Die pak m beet 50 miljoen die hij verbrast heeft ben ik alsnog niet vergeten. Plus dat ik de jong nog niets vind toevoegen, op die goal tegen Monaco na (ja wel een belangrijke) en dat de rest van de spelers niet matchen met Luuk. Simons is creatief gevonden en die keeper was broodnodig nadat hij vorig jaar al de grootste flop van het jaar gehaald had.

19 augustus 2022 om 15:24

Volgens mij is John de Jong al wat langer de TD van PSV. En als je zijn aankoopbeleid in al die jaren eens rustig gaat analyseren kun je toch moeilijk een positieve conclusie trekken. Stengs als vervanger van Gakpo zou in ieder geen move zijn waar ik van zou opkijken. Al zou ik het wel ten zeerste betreuren.

19 augustus 2022 om 16:28

Luuk de Jong heeft 1 goal en 4 assist in zn eerste wedstrijden. Leer je feiten

Technisch een leuke speler, maar wel twee klasses minder dan Gakpo. Dan levert PSV echt heel, heel, heeeeel erg in. Voor zoveel geld moet er toch wel ergens een betere te halen zijn? Al heb ik zo geen namen

19 augustus 2022 om 15:13

Januzaj nog steeds transfervrij

19 augustus 2022 om 15:16

Dat is inderdaad de eerste die in mij opkomt. Die lijkt mij in ieder geval al beter dan Stengs. Al hoop ik nog meer op een grote verrassing. Dat is toch altijd wel het leukst om te zien

19 augustus 2022 om 15:47

Een grote verrassing zou prachtig zijn. Mag wat mij betreft ook het bericht zijn dat Gakpo bijtekent!

19 augustus 2022 om 15:24

Is er nog een scouting in Eindhoven? Echte onbekende pareltjes zie ik nooit voorbij komen, enkel spelers die geflopt zijn in het buitenland. Daar kan iedereen wel een lijstje van maken, ook dat 90% daarvan niet geschikt is voor de top in NL.

19 augustus 2022 om 15:41

Sangare?

Als Gakpo voor de absolute hoofdprijs vertrekt, zou je toch denken dat PSV in een iets betere vijver gaat vissen.

Als Gakpo vertrekt en ze willen Karlsson, dan zal AZ wel 25 miljoen vragen, wetende dat Gakpo voor 45 is vertrokken. Die gaat dus nooit komen. Ook Stengs zie ik niet komen als vervanger voor Gakpo, totaal andere positie en speler.

19 augustus 2022 om 20:13

Gakpo gaat echt niet weg voor 45 miljoen. Als ManU bij Gakpo uitkomt word dat eerder 55 a 60 miljoen. De rest van je verhaal ben ik wel mee eens. AZ gaat dan natuurlijk ook de hoofdprijs vragen. En Stengs vind ik niet een goede optie.

Calvin Stengs. De voetballer die hoge pieken haalt en diepe dalen kent. 1 wedstrijd goed speelt en drie slecht. Weet niet of hij zich heeft doorontwikkeld bij Nice maar mocht Gakpo weg gaan dan zie ik liever een voetballer die constant presteert en waar je op kunt bouwen.

Ik denk dat geen van beide geschikt zij voor psv. AZ zit te hoog in de boom voor Karlsson en bij Stengs moet je maar afvragen of dat een versterking is en een goed niveau kan aantikken. Ik zou lekker verder kijken voor een buitenspeler. Psv zou vast nog wel wat namen op een lijstje hebben

Karlsson gaat niet weg voor minder dan €20 miljoen. Dus dat gaat PSV never nooit betalen

Haha goeie genade. Dat is misschien wel de grootste achteruitgang die ik in tijden gehoord heb..

Wat een matige scouting lijken wij te hebben. Manmanman, kom is met interessante namen, spelers die wij als normies niet kunnen scouten. Stengs is daarbij ook gewoon een matige speler.

19 augustus 2022 om 19:05

@itstom Kan je dat ook beargumenteren? Waar ik PSV lang een slecht scoutingsbeleid vond hebben is dat de afgelopen tijd een stuk verbeterd. Het aantrekken van Sangare of het binnenhalen van Simons vind ik erg sterk, om een voorbeeld te noemen. Daarbij is dit voor nu nog een transfergerucht / overweging tot en zijn er helemaal geen keuzes gemaakt nog.

Allebei geen optie. Met savio, bakayoko, saibari, madueke hebben ze goede spelers maar te weinig ervaring. Stengs is te licht en Karlsson is verhouding te duur.
Beter een zuid amerikaan op de kop tikken

Stengs is echt een behoorlijke downgrade ten opzichte van Gakpo. Even los van het feit dat Gakpo momenteel niet in vorm is. Dit moeten we toch niet willen joh.

Stengs pfff dan hoop ik echt dat Gakpo blijft

Niet doen PSV. Dit is echt een behoorlijke downgrade. Stengs is een leuke momenten voetballer, maar niet een speler om op te bouwen. Hij gaat PSV ook niet verder helpen.

Ken toch nie. Mag toch wel hopen dat ze andere spelers gaan halen. Gewoon minimaal 80 miljoen vragen dan blijft hij nog sowieso 1 seizoen.

Ok het is te hopen voor de PSV supporters dat Gakpo dus sowieso nog een seizoen blijft, dan heeft de scouting nog een jaar om wat beters tevoorschijn te toveren. Stengs was ondertussen bij AZ waarschijnlijk al uit de basis gespeeld, moet je toch niet willen?

Van Stengs en Karlsson word ik wel een beetje verdrietig. Bord op schoot scouting spelers. PSV heeft CL ambities, dan mag ik toch hopen dat ze hoger mikken. Mocht het PSV lukken om Gakpo voor 60 miljoen incl. bonussen te verkopen, dan kun je daar mooie dingen mee doen.

19 augustus 2022 om 16:32

Hoezo wat is er mis met Karlsson ? Lijkt mij juist een uitstekende opvolger voor Gakpo. Heeft het toch uitstekend gedaan bij AZ en heeft ook wel een vergelijkbare speelstijl als Gakpo.

Dan ga je er toch een flinke partij op achteruit. Dat moet je toch niet willen als PSV zijnde.

Nee geen Stengs svp, Karlsson vind ik wel interessant.

Nou ik hoop het niet.haal dan gewoon 2 grote talenten uit het buitenland.stengs is slappe hap daar ga je nooit veel op verdienen en gaat ook het verschil niet voor je maken.

Lijkt me echt zo sterk. Stengs lijkt me leuk om met Madueke te concurreren, want hij is een rechtsbuiten. Net als de namen Malen, Zirkzee die dan juist weer spits zijn. Karlsson lijkt me een aardige vervanger, maar zal relatief duur zijn en mikt misschien op het buitenland. Maar ik mag echt wel hopen dat we gewoon een linksbuiten halen. Gezien deze transferperiode met grote verassingen kan ik me echt niks voorstellen bij de namen die we nu horen.

Ik vind beide een slechte optie, je moet een speler terughalen voor hetzelfde kaliber en kwa geld en dat doe je zo niet op deze manier. Vind het beide geen versterking.

Gakpo moet nog een seizoen bij PSV blijven. Haalt hij meer rendement onder Ruud. Dan pas gaan vangen ze zeker de hoofdprijs. Is nog niet rijp voor de top in Engeland. Groei nog maar lekker door en zet de dollartekens even aan de kant. Daar ben je nuchter genoeg voor. Hoeveel zijn er al mislukt in het buitenland ? Laat je niet gek maken, komt zeker niet ten goede van het voetbal wat je nu laat zien. Wees verstandig!!!!

Als je toch van Gakpo naar Stengs gaat, heb je een flinke downgrade.
Stengs is echt een slapjanus in mijn ogen met weinig rendement.

Verder moet er een linksbuiten komen, mocht Gakpo gaan.

Ik zou Stengs wel bij PSV willen zien, maar alleen als hij dan gehuurd kan worden voor een jaar. Dan heb je tijdelijk wel voldoende voorin met Savio, Gakpo, Stengs, Bakayoko en Saibari (die ik verrassend goed vind tot nu toe).

Tjonge wat een volksverlakkerij zou dit zijn zeg! Wat moet je met spelers die bij Nice niet eens uit de verf komen?

Het is stiekem wel leuk om je op te verheugen mocht dit waarheid worden, van Gakpo naar Stengs doe je even 5 jasjes uit. Maar eerlijk zie ik het niet gebeuren, Gakpo blijft voor mij een speler die tegen Emmen en RKC de uitblinker is maar altijd in de echte grote wedstrijden wereldkampioen verstoppertje is. Kan me niet indenken dat er nu 1 club is die gaat lappen wat PSV er voor wil hebben.

Kunnen we net zo goed Jahanbaksh overnemen van Feyenoord. Zelfde meuk.

Stengs is absoluut geen versterking voor Psv!
Te wisselvallig, en komt tekort voor de top in de eredivisie.

Dit lijkt me echt onzin, of althans dat mag ik hopen. Stengs gaat ons zeker niet verder brengen naar het juiste niveau.

Eerst cl halen, dan Memphis terughalen. Ik ben geen fan van Stengs. Mist iets van mentale weerbaarheid

Ik mag hopen dat Gakpo gewoon blijft, een beetje met ten Hag tegen degradatie gaan voetballen is ook niks. Wel hoop ik dat PSV nog een buitenspeler haalt, ik zag dat Januzaj transfervrij is, prima (tijdelijke) vervanger voor Madueke lijkt me.

Laat Karlsson nog maar lekker een jaartje in Alkmaar ballen. Gisteren en afgelopen weken kunnen zien dat van Brederode en Lahdo weliswaar talentvol zijn en een meerwaarde kunnen worden, maar ze zijn nog niet op het niveau dat ze de rol van Karlsson kunnen overnemen.

Met Karlsson, Odgaard en Bazoer er nog bij, staat er best een behoorlijk elftal bij AZ.

Stengs is ook even geopperd als optie voor Feyenoord, maar gelukkig is dat het niet geworden. Onwijze mooi weer voetballer en eigenlijk meer een aanvallende middenvelder dan een buitenspeler. Dan kun je als PSV zijnde veel beter gaan voor Karlsson. Of misschien is Gnonto nog iets voor PSV

19 augustus 2022 om 16:57

Daar kwam zelfs Boetius weer even voorbij. Moet je als Feyenoord toch echt niet (meer) willen. Tot nu toe prima aankopen in Rotterdam, laat het seizoen maar van start gaan, ook Europees!

Ik heb gister de wedstrijd Maccabi Tel Aviv-Nice (1-0) zitten kijken en Stengs stond in de basis bij Nice.
Vraag me ontzettend af wat PSV in hemelsnaam met hem zou moeten, aangezien ik hem gister echt alles behalve overtuigend vond spelen. Veel balverlies ed.

ongelofelijk, karlsson gaat je niet beter maken en stengs ook niet. Die karlsson prima speler voor az maar mist gewoon snelheid.

19 augustus 2022 om 16:57

Maar wel beter dan Stengs, althans als Luuk de Jong fit blijft, die lust die voorzetjes van Karlsson wel. Stengs toonde bij AZ al aan dat hij veel mist, daar gaat PSV een stuk slechter van worden. Goed voor Ajax, maar voor PSV en Gakpo is het beter dat Gakpo blijft. Heb tevens twijfels over zijn fysiek, is vaak geblesseerd wat in de PL nog veel meer zal opspelen.

Jeetje joh, maar wat blijft het een verschil met jaren terug qua échte successen van Nederlandse spelers in het buitenland.

Stengs hoor je niks meer van, Boadu ook niet, vd Beek waar je niks meer van verneemt… mensenlief eigenlijk echt droevig. En voordat mensen zeggen dat ze te vroeg naar het buitenland gingen, alsof je dat niet kon zeggen van spelers als Robben en Van Persie. Potentie is er zeker, maar het mag nu wel eens eruit komen.

Stengs… dat is nou niet bepaald een upgrade. Voor psv is het hopen dat hij blijft.

Mocht dit waar zijn gaat de titelstrijd tussen Ajax en Feyenoord. Stengs laat al bijna 3 jaar lang niets zien. Was ooit veelbelovend maar heeft het niet geheel waargemaakt. Voor de bank bij PSV prima, maar meer toch niet?60M meteen verkopen, Gakpo zit nog volop in zijn ontwikkelingsfase, dus geen garantie op dat het een topspeler wordt, of i.i.g. zijn potentie gaat halen. Dat 60M is wel een garantie.

Geen van beiden. Karlsson te duur en nog geblesseerd. Stengs kan het niveau niet aan. We hebben bij vertrek van Cody een directe versterking nodig.

Alsjeblieft geen Stengs zeg, die heeft het even leuk gedaan bij AZ maar daar is alles dan ook mee gezegd.

Jezus man. Ga dan voor Karlsson, ook een rechtsbenige linksbuiten die helemaal niet peperduur hoeft te zijn. Wijndal was dat ook niet voor Ajax en AZ wist dat die meer te besteden hadden dan PSV. Karlsson is nu geblesseerd maar heeft er 2 goede seizoenen bij AZ op zitten. Het enige wat ik me kan voorstellen is dat ze Stengs huren van Nice voor de rechterkant om te rouleren met Madueke en het zou mooi zijn als ze dan Karlsson zouden kopen van AZ voor de linkerkant en dan Vertessen als invaller voor die plek. Denk niet dat Karlsson meer kost dan 15 miljoen met enkele kleine bonussen erbij. Alleen buitenlandse clubs zouden 20 miljoen of meer moeten betalen.

Steng poeh. Ik juich het alleen maar toe maar ik ben dan ook geen Psv fan. Gaat Stengs dan linksbuiten spelen? Nou goed, Stengs, Luuk de jong, Saibari en dan Til. Ze zien je aankomen in de Champions league.

Gewoon gakpo houwe. Ik wil voetbal zien. Daar heb ik mijn seizoenkaart voor betaald John de Jong. Lees je mee? Stop eens met verkopen als iedereen al een seizoenkaart heeft gekocht. Zit niet te wachten op 2ehands spelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.AZ2011
2.Ajax1917
3.PSV1815
4.Feyenoord1711
5.FC Twente1610
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Y. VertessenAanvaller40
F. RuttenUnknown
W. BenítezKeeper80
J. DrommelKeeper00
K. PeersmanKeeper00
B. WatermanKeeper00
O. BoscagliVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

20 fans
Aanvaller, 23 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 PSV 8 8 0 0
2021/2022 PSV 27 12 1 0
2020/2021 PSV 23 7 2 0
2019/2020 PSV 25 7 5 0
2018/2019 PSV 16 1 0 0
Laatste voetbalnieuws

Kwakman is kritisch op rol van Gakpo in wanprestatie: ‘Dat is toch raar?’

Cody Gakpo heeft nog geen duidelijke verklaring voor de ontluisterende nederlaag van PSV op bezoek bij SC Cambuur (3-0). De aanvoerder van de Eindhovenaren verscheen kort na afloop van de wedstrijd...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 29 augustus
Manchester United en Barcelona zijn in gesprek over een ruildeal. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren