Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jürgen Klopp laat zich uit over Arne Slot en geeft hem een mooi compliment

Laatste update:

Jürgen Klopp heeft zich vrijdag complimenteus uitgelaten over Arne Slot. Op de voorbeschouwende persconferentie richting het competitieduel met West Ham United kreeg de manager van Liverpool een vraag over zijn beoogde opvolger. “Als Slot het wordt, ben ik daar blij mee”, zei Klopp onder meer.

Klopp vertrekt na dit seizoen na negen jaar als manager van Liverpool. Hij gaat een sabbatical nemen, en daardoor moeten the Reds op zoek naar een opvolger.

Het heeft er alle schijn van dat dat Slot gaat worden. Donderdag gaf de Feyenoord-trainer nog aan dat hij een overstap naar Liverpool wel ziet zitten, en dat hij verwacht dat beide clubs wel tot een akkoord zullen komen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Op de persconferentie liet Klopp zich vrijdag kort uit over Slot. “Dit is de beste baan en de beste club ter wereld, met de beste mensen. Als Slot het wordt, ben ik daar blij mee. Ik geniet van de manier waarop zijn team speelt en de dingen die ik over hem hoor als persoon. Hij is een goede trainer.”

Klopp lijkt zijn laatste seizoen bij Liverpool niet met de landstitel af te gaan sluiten. Woensdag werd er een nederlaag geleden bij rivaal Everton (2-0), waardoor de achterstand op koploper Arsenal nu drie punten is.

Toch zal Liverpool proberen te blijven doen wat het moet doen: winnen. Allereerst komende zaterdag, tegen West Ham. Klopp kan dan ook weer beschikken over Cody Gakpo, die deze week vader is geworden.

“Kleine Samuel is geboren”, aldus Klopp. “Ik weet niet precies wanneer, maar volgens Cody gaat alles goed, zowel met de moeder, zoon als met de vader. Sinds gisteren (donderdag, red.) traint hij weer mee.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtig compliment van de ene naar de andere toptrainer, stiekem hoop ik Slot ook nog ooit bij Ajax te zien. Ook al is het bij wijze van spreken over een jaar of 10.

26 april 2024 om 13:32



Zeker. Echt een goede trainer en komt altijd duidelijk en goed over in de media.

26 april 2024 om 13:33

Hoop toch wel dat Feyenoord ervoor zorgt dat Arne een document ondertekent waarin staat dat dat niet mag.

Als tegenprestatie voor het “meewerken” nu haha. Slot bij Ajax zien zou wel echt pijn doen.

26 april 2024 om 13:34

Wat hoop ik dat niet. Denk dat we hem eerder terug zien bij Feyenoord eigenlijk na een mooi rondje buitenland.

26 april 2024 om 13:37

Daar is Slot teveel Feyenoorder voor gaat ie niet meer doen

26 april 2024 om 13:43

Zeg nooit nooit. Ras-Rotterdammer Leo Beenhakker heeft in verschillende functies bij zowel Ajax als Feyenoord gewerkt. Als de uitdaging mooi is en het geld goed is, dan is het allemaal mogelijk.

26 april 2024 om 14:08

Het bijzondere aan Beenhakker is ook nog dat hij als Rotterdammer met voorliefde voor Feyenoord eerst 2 periodes in Amsterdam heeft gewerkt en pas daarna hoofdtrainer bij Feyenoord werd.

Uiteindelijk is het een baan. Cruijff en Janssen wordt ook nog altijd niets kwalijk genomen. Koeman speelde zelfs bij de gehele top 3.
Of Slot ooit naar Ajax vertrekt durf ik niet te zeggen, maar kwalijk nemen kan je het hem niet.

26 april 2024 om 14:48

Cruijff was ook teveel Ajacied, we weten allemaal hoe dat is gelopen. Vergeet niet dat Slot geen Rotterdammer is en geen Feyenoord fan/supporter is/was. Maar ik snap het whishful thinking dat als een coach het goed heeft gedaan zich kennelijk voor het leven aan die club zou moeten verbinden.

26 april 2024 om 15:34

Slot is helemaal geen Feyenoorder joh. Ik bedoel, ik vind hem fantastisch en ik weet zeker dat hij een fantastische tijd bij ons heeft, maar een echte Feyenoorder is ie niet. Als hij later in zijn carrière bij Ajax terecht komt, zou ik hem dat ook totaal niet kwalijk nemen.

26 april 2024 om 16:38

Slot heeft geen enorme Feyenoord achtergrond. Iemand als Peter Bosz was veel meer een Feyenoorder bijvoorbeeld.
Ik zie hem niet snel terug komen naar de eredivisie. Als slaagt bij Liverpool komt hij denk ik sowieso niet meer dat hij terug komt naar de eredivisie, dan komen er na Liverpool een aantal andere top clubs. En zelfs als hij niet zou slagen om bij Liverpool Klopp op te volgen denk ik dat er eerder eerst nog weer een leuke buitenlandse subtop club voor hem komt.
Op termijn zou hij dan best ook weer terug naar Nederland kunnen komen, maar dat kan in mijn ogen bij elke Nederlandse top club. Koeman heeft de 3 top clubs gehad als trainer, Bosz heeft nu 2 vd 3 top clubs gehad als trainer en de 3e als TD, Advocaat 2 vd 3 en AZ, ik zou niet weten waarom Slot niet ook nog een andere Nederlandse top club zou kunnen trainen in de toekomst.

26 april 2024 om 22:17

Najah Migi als kind sliep hij al wel met posters van Feyenoord op zijn kamer en was ook groot fan als je zijn ouders moet geloven.

Niet dat Slot zon compliment niet verdiend, maar hij zou natuurlijk nooit zeggen dat ze beter een andere trainer kunnen nemen en dat Slot helemaal niks is voor Liverpool haha.

26 april 2024 om 13:39

Hoezo zou hij dit niet kunnen menen? Of heeft Klopp persoonlijk tegen jou gezegd dat hij Slot niks vindt voor Liverpool?

26 april 2024 om 14:48

Zucht....

Voor je witheet achter je computer zit, lees mijn bericht even rustig. Er staat nergens dat ik denk dat Klopp dit niet meent, maar stel DAT hij een andere trainer beter geschikt vind dan zal hij dit natuurlijk nooit zeggen als antwoord op zon vraag.

Zijn altijd leuk dit soort vragen, maar dit soort vragen zullen toch nooit negatief beantwoord worden?

26 april 2024 om 15:00

Ik zit nooit witheet achter mijn computer, wees maar gerust. Tuurlijk gaat hij dat niet in de media zeggen. Maar daarom kan het nog wel gemeend zijn. Hij had ook kunnen zeggen dat hij de trainer niet zo goed kent en dat de mensen bij Liverpool vast weten wat zij doen. Tussen het werk door kan de haast er wel voor zorgen dan ik dingen anders opvat. Of in ieder geval anders dan wanneer ik het rustig lees.

26 april 2024 om 15:03

Dat had hij inderdaad ook kunnen zeggen, maar dan heb je nog steeds een politiek correct antwoord en dat bedoelde ik.
Leuk deze vragen, maar er zal nooit een negatief antwoord op komen natuurlijk.

En nogmaals, ik gaf nergens aan dat hij het niet meende, puur het feit dat dit soort vragen altijd op een bepaalde manier beantwoord zullen worden.

26 april 2024 om 16:36

Klopp gaat in op de (prettige) persoonlijkheid en (positieve) speelstijl van Slot. Lijken me welgemeende complimenten. Als hij het niets vond had hij bijvoorbeeld alleen de prestaties aan kunnen halen: “uitstekend gepresteerd en ik hoop dat hij dat hier ook doet.” Dat vind ik ook politiek correct, maar met een duidelijke onderliggende boodschap: ik laat me niet over hem uit als trainer of over zijn spelopvatting.

Ik denk dat Klopp dit oprecht meent en Slot verdient natuurlijk alle complimenten en is een geweldige trainer. Maar stel dat hij er anders over had gedacht, hadden journalisten dan echt verwacht dat hij iets ging zeggen als: "vreselijke trainer, domste keuze die er is. Liverpool binnen 2 jaar naar de Championship."

26 april 2024 om 14:04

Dat laatste niet, maar dan had hij misschien de middenweg gekozen tussen 'blij zijn' en 'vreselijk'. Vaak blijf je dan uit beleefdheid een beetje op de vlakte, en zeg je dat je benieuwd bent hoe hij het gaat doen.

Leuk compliment. Maar daar prik je natuurlijk zo doorheen. Het is vooral een compliment voor de bühne.

26 april 2024 om 16:20

Klopt. Dat zijn gewoon Nederlandse journalisten die aan zijn hoofd zagen en waar hij zich vanaf wil maken met het klassieke "goede trainer, leuk voetbal".

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren